How to get silverblond hair.

Stil & Utseénde  /  1  Kommentarer
Har fått ett antal frågor angående hur jag fått mitt hår så ljust som jag haft det på senaste tiden, så kände att jag lika bra kunde skriva ett inlägg om det så alla som undrar får svar. Jag hade väldigt mörkt hår innan jag gick till det silverblonda vilket ni säkert sett (check down below).
Jag gick direkt från denna vinröd/bruna nyans till blont, vilket de flesta absolut inte rekommenderar, men jag har gjort det flera gånger tidigare så jag vet hur man bleker håret på ett bra sätt hemma. Jag började med att köpa hem massa blondering, den blondaste nyans jag kunde finna dvs. Silverblond n' 107 från MOOD vilket är märket jag alltid använder när det kommer till permanenta nyanser. Jag körde en blekning vilket gjorde håret orange, efter detta lät jag det vila i några dagar samtidigt som jag dränkte det med hårinpackningar och balsam för att det skulle återfå så pass bra kvalité att jag kunde känna mig säker för ännu en blondering.
 
Jag blonderade ännu en gång med samma blondering vilket denna gång gjorde håret ljusare, men inte riktigt så ljust som jag ville ha det, så jag drog ännu en blondering efter några dagar. Men det är klart att man inte direkt kan blondera sig till superblont hår, speciellt inte om man vill ha det praktiskt taget vitt. Det är här min absoluta favoritprodukt i hela världen kommer in, Color Boost n' 1002 inpackning med pigment från MOOD. Denna inpackning använder jag varje gång jag duschar istället för balsam, vilket är var tredje dag (jo, jag duschar resten av kroppen varje dag, men håret endast var tredje) och det behöver bara verka i två minuter för att ta bort de gula nyanserna i håret. Inpackningen är helt blå och har man i den allt för länge eller inte rensar ur den tillräckligt noga så kan dessa blå nyanser hålla i sig till nästa gång man tvättar håret, så två till fem minuter brukar fungera finfint. Den verkar så att den neutraliserar de gula skiftningarna i håret och den fungerar bäst i behandlat hår.
OBS; Min frisör använde även silvershampoo i mitt hår vilket hon sa slog till supersnabbt då jag använder mig av en inpackning på "daglig" basis. Så även detta kan användas då och då för att fräscha upp.

Sick.

Allmänt  /  0  Kommentarer
Känner mig inte alls pepp på livet. Hade planerat så mycket inför denna vecka, men nu vet jag verkligen inte om jag kommer kunna göra någonting. Vaknade imorse med en hemsk förkylning samt myggbett på ögonlocket vilket gör att jag har svårt att se på höger öga, sjukade mig samt hörde av mig till producenten jag skulle möta upp i Malmö idag. Har legat hemma i sängen hela dagen och nu mot eftermiddagen förflyttade jag mig ner framför tv:n där jag kollat på streams samt skrivit med mina vänner Eric och Lukas hela dagen.
 
Ville främst bara göra en snabb update så ni vet att jag lever, men att det kommer bli glest bland inläggen tills jag mår bättre igen. Längesedan jag kände mig så opepp och sjuk, men förhoppningsvis kommer det gå ett tag innan jag känner mig på detta vis nästa gång.
 
Hur mår ni idag? När var ni sjuka senaste gången?

Music video.

Nöje  /  1  Kommentarer
Förra veckan fick jag en förfrågan engående att skapa en musikvideo till en asfet låt som en producent på Rytmus i Malmö skapat. Låter är verkligen awesome och jag önskar att jag kunde låta er lyssna på den, men den förblir en hemlighet tills videon är färdig och allt är klart för låtsläppet. Vi ska träffas i studion imorgon och planera vidare inför skapandet av min första riktiga musikvideo.
 
Vad lyssnar ni på för sorts musik?

Mass Effect.

Allmänt  /  2  Kommentarer
Hoodie - Carlings // Leggings - Blackmilk // Converse - All Star
 
Idag tog vi lite bilder i parken bakom domkyrkan i Lund för att arbeta med ett projekt, dessa bilder ovan är tagna av min kära vän Elina och jag kände att de var perfekta för en outfit-update här på bloggen. Igår lämnade jag även in min skoldator på lagning och fick tillbaka den imorse, oh vad jag saknat den. Men nu är den tillbaka och ikväll hänger den med till min vän Eric där jag ska tillbringa min fredagkväll.
 
Vad tycker ni om min outfit? Vad har ni för planer inför helgen?

Oops I did it again.

Blogg  /  3  Kommentarer
Jupp, I did it again. Jag har nu ändrat min design ännu en gång, denna gång till något aningen mer färgglatt. Jag tog en bild på min lilla Vi-figur (League Of Legends) och gjorde denna till min header. Enda jag saknar är min bakgrund, men jag ville så gärna ändra om lite och trots att jag tog bort enkelheten i min design så känner jag mig ganska nöjd.
Är min nya design bättre eller sämre än den förra? Hiss eller diss?

LCS Armband.

Geek & Gaming  /  1  Kommentarer
Tänkte att jag lika bra kunde fotografera mina nya armband som jag fick under LCS i Stockholm i söndags. Kan inte annat än älska dom, speciellt det med ordet "Worth". Armbandet med ordet "Stockholm" och det med League-loggan är likadant, loggan är på ena sidan och våran huvudstad på andra så har helt enkelt två av dessa armband.
 
Bilder från LCS i Stockholm finns här.
Vilket armband är eran favorit?

EU LCS Stockholm 2015.

Bilder & Bildbehandling  /  1  Kommentarer
// Photo by Carolina Mårtensson @ quiethell.se // Canon EOS 1100D // LCS Stockholm 2015//
 
Här är en bildbomb som jag tog under LCS finalen igår i Stockholm. Fick skriva autografer, kramas och ta bilder med massa viewers från streamen samt läsare här på bloggen. Det var så satans underbart, älskade att faktiskt vara på plats och vara med på riktigt - helt annan känsla än när man ser streamen. Mitt favoritlag Fnatic vann, men detta på håret. OG vann första, Fnatic andra och tredje sen OG fjärde. Detta innebar att det var sista matchen som avgjorde allt och Fnatic tog segern trots att OG såg ut att vinna ett tag. Älskade Rekkles från Sverige är ju såklart min favoritspelare, men älskar verkligen YellOwStar och Huni också såklart, så kändes underbart att se dom hålla upp pokalen. En annan känd profil som var på plats under eventet var Sp4zie som är en mycket stor youtuber från Sverige. Allt kändes så underbart, som en dröm men samtidigt för overkligt, oh vad jag vill tillbaka.

Project; League Of Legends.

Geek & Gaming  /  1  Kommentarer
Vi har under ett längre tag haft tillgång till det underbara skinet Project; Yasou när vi lirat ett game på riften. Men nu har de nya Project skinnen kommit ut i den uppdaterade PBE:n. Här ovan ser ni först Project; Zed, näst Project; Yi, Project; Fiora, Project; Lucian och sist men absolut inte minst har vi Project; Leona. Nu kommer vi kunna bygga ett helt team med endast skin ur Project-serien. Zed eller Yasou mid, Yi jungle, Fiora top, Lucian ADC och min älskade Leona som support. Jag känner en stark craving på det nya skinet till Leona, älskar hur hennes sköld der ut.
Inte nog med hela fem nya skins till fem olika champions så kommer vi även få Project; Minions som kommer finnas vid vår sida på riften samt en helt ny ward i samma tema. Warden ser fantastisk ut och det är roligt att se att Riot fokuserar på att göra om minionsen och göra dessa speciella i spelet då de är en så pass viktig del av spelandet.
 
Vad tycker ni om Project skinsen? Vilket gillade ni mest? Tänker ni köpa något av dom?

Favoriter från Zalando.

Stil & Utseénde  /  0  Kommentarer
Just nu har Blogfame ett samarbete tillsammans med Zalando där man som bloggare ska skapa ett kollage med sina favoritplagg från Zalando samt berätta varför man valt just dessa plagg. Vinsten är två biljetter till Sveriges bästa modevecka, Stockholm Fashion Week.
 
Här ovan ser ni mina absouta favoritplagg, Alla behöver sig en het tisha i massa underbara färger enligt mig och mitt hjärta stannade upp när jag såg denna så snygg den var. Croptops är också en stor hit för min del och jag älskar denna då den går i de klassiska färgerna svart/vitt vilket går att matcha till vad som helst.
 
Sen har jag även lagt till ett par heta Vans som även de går i svart/vitt och har ett underbart mönster som blivit väldigt stort efter att Snoop Dogg använde en skjorta med just detta mönster på under The Roast Of Justin Bieber. Sist men inte minst har vi tre par byxor vilket jag verkligen behöver fylla på garderoben med. Alla tre har slitningar och hål gemensamt, vilket jag älskar. Jeansen i mitten har även en sjukt snygg boyfriend-aktig stil vilket jag mer än gärna matchar tillsammans med skorna samt magtröjan.
 
LÄNKAR; Tisha // Croptop // Vans // Byxa1 // Byxa2 // Byxa3
Vad tycker ni om dessa plagg? Vilka är era favoriter?

The Sims Deaths.

Geek & Gaming  /  1  Kommentarer
Vi alla vet antagligen att det finns en hemsk massa sätt för en sim att mista livet på i de olika Sims-spelen. Jag vet själv att jag dödade hela familjer när jag blev trötta på dom. Men visste ni om att en sim kan dö på följande sätt;
Sims 2 University blev vi intruducerade till den underbara ko-plantan, the cowplant, som man var tvungen att sköta om precis som ett husdjur. Men matade man inte plantan, eller om man i senare spel försökte ta tårtbiten som satt fast i plantans mun, så kunde den sluka en hel.
I EA's senaste sims-spel, Sims 4 kan man faktiskt älska till döds. Om man myspyser ett flertal gånger som åldring så blir det helt enkelt för mycket och det kan hända att man får ett besök av The Grim Reaper.
Sims 2 Seasons gav oss inte bara möjligheten att tillbringa våra simsdagar i alla årstider utan de gav en också en önskebrunn. Men önskade man allt för mycket så kunde den få bakslag och i flera fall har många simmar fått en stor säck simdaler över sig vilket har lett till att de dött. But always look at the bright side; familjen fick behålla pengarna.
Ett av mina absoluta favoritspel i serien har helt klart varit Sims 3 Isla Paradiso som gav oss möjligheten att skapa allt från resorter till båthus, bli sjöjungfruar och dyka ner på havets botten. Men att vistas under ytan var inte alltid smärtfritt då det var där hajarna bodde. Såg man en haj var man tvungen att skynda sig in i en undervattensgrotta för att gömma sig, eller hoppas att man vann fighten.
Sist men absolut inte minst har vi min absoluta favorit, The Box Death ur Sims 3 Showtime. I denna expansion kunde simmarna bli allt från popstjärnor till trollkarlar, och om de blev trollkarlar användes ofta det magiska skåpet. Men ibland kunde tricken gå fel och man fick hoppas att publiken trodde att det var en del av numret när Grim Reapern kom upp på scenen.
 
Vilken sims-död är er favorit? Vilken är hemskast alternativt konstigast?

Makeuptrender inför hösten.

Stil & Utseénde  /  3  Kommentarer
Trender kommer och går, men vissa består. Inför hösten ligger mörka färger som vanligt i trend-toppen och här är mina favoriter.
 
Först och främst så har vi the smokey eyes vilket vi sett i flera år och främst under hösten. Jag älskar att skapa mig en het sotning när jag ska ut på krogen eller bara på någon rolig fest. När jag skapar mina sotningar använder jag mig av en mörkare palett, men såklart kan man skapa en snygg sotning som går i bruna färger och gråa. Men den mörka varianten är helt klart den som toppar i höst. Vill du vara ännu trendigare så skapa en snygg sotning av metallic-skuggor då just metallic är hett under hösten.
 
De såkallade gothläpparna är även de väldigt trendiga i höst. Mörka läppar med eller utan glans, personligen föredrar jag matta läppar, men det är ju upp till var och en. Vill man inte köra på allt för mörka läppar så är även de knallröda läpparna heta i höst, Jag älskar verkligen röda läppar, lever mer än gärna livet tillsammans med mitt älskade läppstift from Yves Rocher i färgen Rouge Vif som är ett läppstift med superhärlig färg och den har den perfekta konsistensen, inte för krämig och inte för hård. Dessutom håller färgen hela dagen. Mitt absoluta favoritstift, utan tvekan.
 
Vilken trend är eran favorit inför hösten? Och vilken dissar ni?

Share your blog.

Blogg  /  1  Kommentarer
Syns du inte, så finns du inte. Det är mitt motto över internet då det verkligen är så sant. Vill man få en stor blogg, youtube, stream eller vad som helst så måste man synas för att folk ska veta att man finns. Därför hade jag nu tänkt dela med mig av mina fem bästa tips för att dela med sig av sin blogg på olika sätt.
 
  1. Skapa en twitter och dela med dig av din blogg där. Skapa en tweet innehållande inläggstiteln, en kort beskrivning av vad inlägget handlar om, en bild direkt tagen ur inlägget och såklart en direktlänk.
  2. Instagramma en bild från inlägget tillsammans med relevanta hashtags samt en tagg till din bloggportal. Kanske de delar med sig av just din bild och inlägg?
  3. Kommentera andra bloggar, men spamma inte "hej, kolla in min blogg" eller liknande, kommentera något relevant till inlägget du kommenterar på. Detta uppskattas mycket mer. Glöm inte att länka din blogg under URL.
  4. Skapa en facebooksida dedikerad just för din blogg, dela med dig av ditt senaste inlägg och se till att alla dina vänner gillar din sida så de kan se det.
  5. Bli medlem i ett antal olika blogg-grupper på facebook, här kan du dela med dig av dina senaste inlägg till folk som också bloggar. Sök efter "dela din blogg" eller liknande för att finna sådana sidor.
 
LÄNKAR; Min twitter // Min facebooksida // Min instagram
Hur delar ni med er av er blogg för att få fler besökare?

Fnatic vs Unicorns Of Love.

Geek & Gaming  /  0  Kommentarer
Då var det dags, om bara en liten stund får vi se vilket lag som får en biljett direkt till finalen i Stockholm nästa helg. Jag hejar såklart på mitt älskade Fnatic, och jag är 100% på att de kommer vinna denna match och komma till worlds championship. De har gjort något som ingen tidigare gjort; de har nollar en hel split dvs. att de vann 18 av 18 möjliga matcher. Jag kommer hålla ett extra öga på YellOwStar och Rekkles botlane då de överraskat en hel del under denna säsong, dessutom ligger Rekkles högst upp i sin liga. Huni, Fnatics toplaner, har även han gjort en hel del plays så det ska bli spännande att se vad han hittar på denna match.
 
Här kan ni kolla in matchen LIVE som startar 17:00.

Tågbiljetter bokade.

Allmänt  /  1  Kommentarer
Igår beställde jag äntligen biljetter inför min resa till Stockholm. Jag åker från Lund centralstation efter skolan fredagen den 21, anländer i Stockholm på kvällen där jag ska möta upp min älskade vän Issa som jag ska bo hos under helgen. Vi kommer festa lite med gänget vi spelar med på lördagen och på söndagen blir det LCS final på Hovet. Jag kommer åka hem igen på måndagen den 24 augusti. TAGGA!
 
Var i landet bor alla mina underbara läsare?

Bloggstjärna.

Blogg  /  3  Kommentarer
Såg att sköna Milina lagt upp att hon gjort ett bloggtest, "det ska jag göra" tänkte jag och klickade mig vidare till BesökstoppenEfter att ha svarat på ett antal frågor så fick jag mitt svar; jag är en bloggstjärna. Tycker att det passar väldigt bra, dock har jag tyvärr lagt bloggen på hyllan under ett tag, men försöker komma igång igen.
 
Tycker ni att mitt resultat passar? Vad blev ert resultat?

Stream for something good.

Allmänt  /  3  Kommentarer
Tjo kings! Inatt satt jag uppe och såg på en fellow streamer som samlade in pengar till den brittiska versionen av "Min Stora Dag". Hon tjänade in massor till originisationen, efter bara 6h av hennes 24h stream så hade hon nått välgörenhetsmålet och siktade högre än så såklart. Detta fick mig att börja fundera och jag vill också göra en sådan stream. Jag vill göra något jag älskar, att sitta och spela live över nätet, för en god sak; välgörenhet. Spekullerade kring att samla in pengar till Djurens Rätt eller Friends då djur och kampen mot mobbning alltid varit mig varmt om hjärtat.
 
Därför undrar jag nu; Vilken originisation tycker DU att jag ska samla in pengar till?

Dyrus lämnar TSM.

Geek & Gaming  /  0  Kommentarer
I mars 2012 tog Dyrus, eller Marcus Hill som han egentligen heter, platsen som top-laner i Team Solo Mid och han gick den 9 augusti ut med att han nu kommer lämna laget. Efter World Championship så kommer Dyrus alltså lämna platsen som top-laner åt det amerikanska laget och gå i "pension". Dyrus är allmänt känd efter att under en League of Legends turnering på Dreamhack a stått under tower som championen Singed och spammat "laugh" vilket gjorde honom till en allmän "troller". Förutom Singed är Dyrus även känd för att spela starka champions som Jax och Mordekaiser tidigt i sin karriär.
Dyrus är även känd för att ha en väldigt djup röst som man tyvärr sällan lägger märke till då han även är känd för att vara mycket tyst av sig. Detta märks i videon ovan som för övrigt är en av mina absoluta favoritvideos på det vida Internet. För övrigt har denna man lyckats att nästan bränna ner TSM's gaminghus hela två gånger, endast Dyrus och Fnatics support YellOwStar har kvalificerat sig till hela fyra världsmästerskap i League Of Legends med sina lag samt att Dyrus även har deltagit i alla NA Splits under laget TSM. 

Malmö Pride here we come.

Plugget  /  4  Kommentarer
Tjo kings! Imorgon ska jag dra mig till Malmö för att möta upp elever från min skola, lärare och utgångna elever för att gå med i tåget på Malmö pride. Tycker personligen att det är superbra och roligt att min älskade skola, LBS Lund, fixar en plats i pridetåget. Älskar att alla är så öppna och accepterande på min skola, det är inte bara HBTQ-personer som kommer delta i vår del av tåget utan alla som känner för det som går eller har gått på skolan. Superhappy över att min älskade lärare Alexander fixade detta, vet att det ligger honom varmt om hjärtat då han själv är en öppen HBTQ-person samt är stolt över vår skola som inte bara tar plats i tåget utan också har en HBTQ-grupp som jag själv är med i ledningen av. Alla är värda att accepteras. Kärlek till er alla!

I wish.

Kärlek & Relationer  /  0  Kommentarer

Fnatic.

Geek & Gaming  /  2  Kommentarer
Kan väl börja detta inlägg med att berätta att jag mår bättre efter att jag blev dumpad. Mina älskade vänner har funnits till hands, speciellt Eric och Maja som fanns vid min sida redan innan jag blev dumpad. Men jag mår bättre nu, trycker i mig choklad och glass, kollar på film och tar en cigg då och då för att lugna nerverna.
 
I tisdags när jag drog från min nuvarande ex-pojkvän så åkte jag hem till min farmor för att tillbringa natten vilket var mysigt samt att jag fick vara i lugn och ro med alla mina tankar och min oro. På onsdagen när jag äntligen kom hem så fann jag en present från mina föräldrar - Fnatic's officiella lagtröja som jag velat ha so so bad. Blev superduperglad, fann mig själv hoppa och skutta av glädje. Denna ska jag helt klart ha på mig under finalen av LCS som jag ska på i Stockholm den 23 augusti.
 
Vad tycker ni om min nya tröja? Hur många av er bor i Stockholm och/eller ska på LCS?

Tårarna rinner, jag försvinner.

Allmänt  /  2  Kommentarer
Orkar inte blogga just nu. "T" gjorde slut med mig. Orsaken? Jag älskade honom mer än han ens tyckte om mig. Trodde verkligen han var rätt för mig, att han var annorlunda. Men antar att jag hade fel.

Boom Headshot.

Dagens Look  /  2  Kommentarer
Skjorta - Ginatricot // Leggings - Ebay // Converse - All Star