Happy New Year.

Allmänt  /  3  Kommentarer

New Year Makeup.

Stil & Utseénde  /  9  Kommentarer
Problem med att komma på en het sminkning att fira in det nya året med? Ta det lugnt, samla ihop all ögonskugga, ögonpennor och annan makeup och skapa någon av mina favoriter som Linda lagt upp under årets gång.
 
Detta inlägg skulle kommit upp tidigare, men jag hade problem med att logga in på bloggen. Bättre sent än aldrig.

The Interview.

Nöje  /  3  Kommentarer
Filmen som blev bannad från biograferna efter hot från självaste Nord Korea om ett andra elfte september mot USA. Men trots banningen och förbud så släpptes The Interview på flera olika sidor. Jag och min pojkvän, Lukas, kollade in den via Sweflix, det var väl klart att vi kände oss tvingade att se den med tanke på att mina älsklingar Seth Rogen och James Franco spelar huvudrollerna?
 
Filmen handlar om en producent och hans stjärna framför kameran, som leder ett nöjesprogram där ett flertal kändisar sätter sig ner för att bli intervjuade av Francos karaktär. Men när de får reda på att Nord Koreas överhuvud, Kim Jung Un, älskar deras program så bokar de in en intervju med honom, men de blir helt plötsligt indragna i ett fasansfullt uppdrag. En underbar film med perfekta skådisar.
Har ni sett denna film eller tänker ni göra det?

2014.

Allmänt  /  4  Kommentarer
JANUARI
Under januari månad skrev jag ett långt inlägg om könsroller inom spelvärlden som drog till sig många läsare. Fick både underbara kommentarer och hatkommentarer, har aldrig förr fått så mycket hat på grund utav ett blogginlägg som jag fick efter det. Jag fick även chansen att skriva ett litet gästinlägg hos Vira och jag blev tillsammans med min nuvarande pojkvän Lukas. Firade min vän Annas sjuttonårsdag, skrev upp mig till Skyrim Online BETA:n samt erkände för allas beskådan i bloggen att jag har problem med ätstörningar.
Läs inläggen från Januari här.
FEBRUARI
Färgade håret pastellgrönt (drömfärgen) och hade det så relativt länge. Höll föredrag om bloggen, ändrade i designen, firade alla hjärtans dag genom att dela med mig av DIY:s i bloggen samt filmade sjukaste videon med min pojkvän och polaren Lukas.
Läs inläggen från Februari här.
MARS
I mars spelade jag massa på BETA:n av Skyrim Online och insåg att det sög, min systerdotter Nora döptes, hatade på saker och ting i bloggen samt fyllde sjutton fuckin' år. Satt i flera timmar på tåget mot Göteborg för att hänga med Julia och Vira på Nattstads kontor.
APRIL
Inledde ett samarbete som visade sig bli långvarigt, spelade himla mycket Sims3 och skapade en bloggdesign till LouiseTog en runda till Ullared tillsammans med morsan, farsan, syrran och min pojkvän för att shoppa, äta gott och bo i stuga. Blev återigen blond samt posade som aldrig förr framför kameran. Öppnade även upp min blogg för mina internationella läsare genom att lägga in ett översättningsverktyg i menyn.
Läs inläggen från April här.
 MAJ
Hittade söta grodor nära stranden i Trelleborg, räddade en måsunge som fastade i ett staket och mådde psykiskt dåligt. Bytte design, fortsatte mitt samarbete med företaget ni läste om ovan samt skrev ett inlägg om Sims4. Skrev även ett uppmärksammat inlägg om Kick Back Pack där delar av packet själva kommenterade sina synpunkter. Blev även "anlitad" av Ida att skriva om spel i hennes nättidning.
 JUNI
Firade min pojkväns broders konfirmation, festade och avslutade mitt första år på gymnasiet. Fotograferade massor under denna månad samt spelade Cube World tillsammans med min pojkvän. Insåg under denna månad att jag skapat mig ett starkt namn inom bloggvärlden då det skrevs skit om mig på en av Sveriges största svallerbloggar.
Läs inläggen från Juni här.
JULI
Juli präglades av marknader, ett halvår med pojkvännen och besök i Danmark med min pojkvänns familj. Samarbetade med ett utlänskt företag samt visade upp mina månadsfavoriter och lät mitt rum fyllas med dofter av fejkad cannabis.
Läs inläggen från Juli här.
 AUGUSTI
Besökte Tosselilla med min pojkvän, syster samt min morbrors familj, spelade Thief och gick på festival. Vaknade upp till de tråkiga nyheterna om att Robin Williams avlidit, skickade efter min allra första Lootcrate och fick mig en helt egen Groot. Under Palmfestivalen i Trelleborg fyllde min pojkvän arton år och det firades med trevliga människor och sång på tolvslaget.
Läs inläggen från Augusti här.
 SEPTEMBER
Spelade DEMO:t till CAS Sims4, ritade en söt liten mops samt bänkade mig framför datorn för att kolla in årets Blog Awards. Kollade in crossover avsnittet mellan The Family Guy och The Simpsons, firade lillsyrrans elvaårsdag och drack massa té, chilatte och såklart varm choklad.
Läs inläggen från September här.
OKTOBER
Får ett jobb i skolan då jag är den enda, trots alla teknikare, som kan koda hemsidor så jag skapar årets hemsida inför skollanet. Någon stjäl mitt Nintendo DS men blir aningen gladare när jag och mitt team kommer till LoL-semifinalen under skollanet. Klär ut mig till zombie under skolans maskerad och blir länkad på grund utav det på blogg.se's förstasida och får till en underbar intervju med självaste Moa.
NOVEMBER
Jag blir skoltrött och större delen av skoltiden går ut på att längta efter jullov, men trots detta tar jag tag i 3D uppgifterna och riggar en karaktär. Större delen av min fritid går ut på att blogga och spela spel, spelar hemskt många spel under denna månad samt gör en review på den nya spelgenerationen. Får även denna månad till en underbar intervju, denna gång med Ida.
Läs inläggen från November här.
DECEMBER
Försöker peppa mig själv till att träna, lyssnar på massa musik och ändrar min bloggdesign. Samarbetar med flera nya företag, spelar och skapar en 365 dagars utmaning inför kommande år. Lever livet på krogen som minderårig tillsammans med polare, färgar håret röd-brun-lila och firar jul med släkten.

Fyra reafavoriter.

Tips & Wanties  /  2  Kommentarer
Klänning - 50% // Sneakers - 50% // Väska - 60% // Jacka - 50%

Piercings for Sims4.

Geek & Gaming  /  0  Kommentarer
Klicka här för att ladda ner hoop piercings till The Sims 4.

VS Strawberries & Champagne.

New In  /  1  Kommentarer
Jag har personligen aldrig ägt någon av Victoria's Secret Body Mists och Lotions, men min syster äger ett par och de luktar underbart. Min absoluta favorit är Strawberries & Champagne så jag blev superduperglad när jag öppnade min julklapp från min pojkväns pappa samt hans sambo. Vad som gömde sig bakom julklappspappert var en VS Body Lotion med en underbar doft av Strawberries & Champagne. Den luktar supergott och är perfekt nu när det är kallt ute då min hud lätt blir torr och irriterad under denna period.
 
Här hittar ni VS Body Lotion med doft av Strawberries & Champagne billigt.

Favoritfilmer.

Nöje  /  1  Kommentarer
Skådespelare; Brad Pitt, Morgan Freeman, Gwyneth Paltrow, R. Lee Ermey, Andrew Kevin Walker, Daniel Zacapa mfl.
Handling; Under en rutinutryckning hittas en man som mördats medan han intagit sin måltid. Någon har skrivit ordet "frosseri" bakom kylskåpet i lägenheten. När ytterligare ett brutalt mord uppdagas finner man på brottsplatsen ordet "girighet" skrivet med blod. Poliserna Sommerset och Mills lägger nu snabbt ihop ett och ett - och får sju! Man har att göra med en psykopatisk seriemördare som systematiskt mördar sina offer efter De sju dödssyndern! Var och när sker nästa bestialiska mord?
Skådespelare; Will Smith, Alice Braga, Charlie Tahan, Salli Richardson-Whitfield, Willow Smith, Darrell Foster mfl.
Handling; Vetenskapsmannen Robert Neville är av någon anledning immun mot ett ohejdbart och obotligt virus. Han är den ende överlevande människan i hela New York och kanske den ende i hela världen. Men det visar sig att han inte är ensam. Offren som viruset skördat lurar i det fördolda och bevakar Nevilles framfart in i minsta detalj - i väntan på att han ska begå ett enda ödesdigert misstag. Neville är mänsklighetens kanske sista hopp och han har en enda sak i sinnet - att hitta ett motgift med hjälp av sitt eget immuna blod. Men han står ensam mot många fiender... Och tiden håller på att rinna ut.
Skådespelare; James McAvoy, Morgan Freeman, Angelina Jolie,Terence Stamp, Thomas Kretschmann mfl.
Handling; Wes Gibson är en vek, hypokondrisk 25-årig revisor vars liv är händelsefattigt och trist. Men när hans far mördas, upptäcker han att han bär på krafter han aldrig ens drömt om. Han rekryteras till Broderskapet, ett hemligt samfund med lönnmördare och utvecklar sina övermänskliga superkrafter. Med hjälp av skickliga lärare förvandlas Wes Gibson till en mördarmaskin som utplånar den ena skurken efter den andra.
Skådespelare; Josefine MattssonMika Berndtsdotter AhlénAnnika HallinAnki Lidén mfl.
Handling; Jenna är fjorton år och borde bara behöva oroa sig för brösten som aldrig växer, varför hon inte är lika populär som Ullis-Knullis och hur hon ska få Sakke att bli kär i henne, eller åtminstone upptäcka att hon finns. Men hemma hos Jenna finns en jobbig mormor och en älskad cancersjuk mamma. Och i Jennas ficka ligger en bortglömd dikt: Om du dör mamma, då tar jag livet av mig.
Skådespelare; Milla JovovichOded FehrAli LarterIain Glen,AshantiChristopher Egan mfl.
Handling; The Umbrella Corporation är ett av världens största företag inom bioteknik och läkemedel. Men det är långt under jordens yta, i det topphemliga laboratoriet The Hive, som företaget utvecklar sin riktigt lönsamma del: genforskning och biologiska vapen. När ett experiment plötsligt går katastrofalt snett sprids ett smittosamt och dödligt virus ut i laboratoriet. Efter detta ger sig överlevande från katastrofen i Raccoon City sig ut på en resa genom Nevada öknen för att förhoppningsvis ta sig till Alaska. Alice ansluter sig till sällskapet och deras kamp mot det onda Umbrella Corp.
Skådespelare; Chris PrattZoe SaldanaDave BautistaVin Diesel mfl.
Handling; Äventyraren Peter Quill stjäl en eftertraktad himlakropp från Ronan, som är en kraftfull skurk med ambitioner att förinta hela universum. Peter slår sig sen samman med Rocket, en vapengalen tvättbjörn, Groot, en trälik humanoid, den gåtfulla Gamora och den hämndlystne Drax the Destroyer. Tillsammans bildar de ett futuristiskt team av superhjältar som skyddar galaxen mot faror.
Skådespelare; Jon FooKelly OvertonCary-Hiroyuki TagawaIan Anthony DaleCung Le mfl.
Handling; En ung man vid namn Jin, söker hämnd efter sin mors död. När han får höra att turneringen "King of Iron Fist" ska starta och att hans mors mördare ska vara med, beslutar han sig för att anmäla sig och kämpa sig genom turneringen för att nå sitt mål.

Bildbomb - Julafton.

Bilder & Bildbehandling  /  1  Kommentarer

Outfit + min julafton.

Allmänt  /  2  Kommentarer
Cardigan - H&M // Linne - Ginatricot // Jeans - H&M
 
Detta var då min juloutfit, alltså gårdagens outfit. Körde simpelt och stilrent men samtidigt mysigt - perfekt för en julaftonskväll hemma med släkten. Dagen började ganska tidigt för min del, städade och fixade mig. Runt tretiden kom gästerna, vi kollade på Kalle Anka och efter det åt vi julmat. Efter en mättande middag satte vi oss i soffan, kollade på lite julvideos och umgicks, sedan var det dags för julklapparna. Det var ovanligt många julklappar i år, hemskt många faktiskt. Jag kommer visa upp mina klappar inom kort här i bloggen, så ni också får se vad jag fann under granen i år.
 
Kvällen avslutades med lite julklappsspel och gröt. Jag gick och la mig runt halv nio, kollade på lite youtubevideos samtidigt som jag myste ner mig i min nya filt. Slutade med att jag somnade och blev väckt runt ett inatt av min pojkvän som ringde för att tacka för julklapparna han fick av mig med mera. Idag ska jag visa min fader hur ett XBOX 360 fungerar då mina föräldrars vänner kommer över tillsammans med sina söner som antagligen kommer ockupera mitt rum och mitt XBOX. Senare idag tar jag även bussen till Trelleborg för att fira lite med Lukas och hans pappa samt sambo + hennes barn. Efter det (hahaha vad många "efter det" det finns i detta inlägg) ska vi dra till Svedala för att umgås med polare ett tag.
 
Förresten så har jag färgat håret samt trimmat min sidecut. Har blivit en tradition att jag ska ha rött hår under julen, men eftersom jag inte hann åka till Shock för att köpa färgen jag brukar använda så hittade jag en för trettio kronor på Dollar Store. Blev dock inte alls som det såg ut på förpackningen, trots att jag hade blont hår under. Istället för ljusrött blev det en brunaktig färg med nyanser av rött och lila. Vet inte om jag ska skratta eller gråta.
 
Hur var er julafton? Och vad hittar ni på idag?

Få en framgångsrik blogg.

Blogg  /  3  Kommentarer
Som en liten julklapp till alla mina läsare så tänkte jag ge er mina bästa tips för att få en stor och välbesökt blogg. Det är hemskt svårt att bli någon i dagens bloggvärld som präglas av sönderblekta blondiner med silikonbröst och som lever på alkohol, men det går. Kolla bara på mig, eller mina andra alternativa kollegor, vi har lyckats - och det kan du också göra.
 
BLOGGNAMNET.
När du väljer bloggnamn, vilket de flesta som läser detta antagligen redan gjort, så tänk kort. Det ska vara ett kort bloggnamn som sätter sig i bakhuvudet. Undvik Å, Ä och Ö samt att kopiera andra genom att döpa bloggen till Quietheaven, Blondindesse, Epicpig, Missie eller liknande. Det ska vara originellt, kort och det ska sätta sig i bakhuvudet.
 
DESIGNEN.
Något av det tråkigaste som finns är bloggare som använder sig av basdesignerna för sin bloggportal. Var kreativ! Det finns hemskt många gratisdesigner där ute som är fria att använda, men hur roliga är egentligen dom? Var, precis som med bloggnamnet, originell och kör på något helt nytt. Lär dig koda på egen hand, eller anlita någon annan att skapa din design. Bloggdesignen är som ett bokomslag, det första intrycket - och det ska vara något speciellt för att läsaren ska stanna.
 
INNEHÅLLET.
Hitta vad du är bra på och lyft fram det. Nyckelordet är även här originallitet. Inspireras, men inte kopieras. Gillar du skor och vet vad man hittar de hetaste skorna at the moment? Blogga om det. Gillar du spel och vet vilka spel som är bra respektive dåliga? Blogga om det. Fast sno inte min titel som en av Sveriges största geek och gamingbloggar, haha skämt åsido, låt dina intressen bestämma innehållet i bloggen. Visst kan man lyssna på läsarna, men tänk på att det är din blogg och du bloggar för din egen skull.
- En bra investering är en bra systemkamera som du tar med dig överallt. Inlägg utan bilder är inte roliga.
 
UPPDATERINGEN.
Tyvärr är det så i dagens bloggvärld att kvantitet slår kvalitet tills man fått en välbesökt blogg. Nya läsare klickar in, läser några inlägg och uppdaterar sidan bara någon timme senare för att se om bloggen verkligen är så bra som den påstås. Satsa på tre till fem inlägg per dag, inte mer och helst inte mindre. Ingen orkar läsa tio inlägg på en dag som endast handlar om vad du och polarna snackat om, men ingen vill heller få ett inlägg på morgonen och sen tvingas vänta ända till kvällen - eller rent av dagen efter - för att få läsa något nytt. Personligen hatar jag bloggar som aldig uppdateras, speciellt om det tar flera dagar för bloggaren att lägga upp ett nytt inlägg som i värsta fall bara innehåller massa ursäkter till varför hen inte bloggat.
 
NÅ UT TILL FOLK.
Det är här det börjar bli intressant. Det finns massvis med sätt att nå ut till folk, men mina allra bästa tips är helt klart att dela med sig av sina inlägg via Facebook och annan social media samt att kommentera andra bloggar. Angående Facebook så gillar ingen när det fylls på med massa uppdateringar i deras feed från en sida som de kanske inte ens känner något intresse för, så var sparsam med delandet alternativt dela dina inlägg i speciella bloggrupper som lätt hittas om man söker efter dom. Ett annat tips är att skapa en facebooksida för sin blogg, vilket jag gjorde för inte så länge sedan, och uppdatera där istället då endast de som är intresserade får upp uppdateringen i sin feed.
 
Jag nämnde även att kommentera andra bloggar, vilket också hjälper till med boosten av besökare på ens blogg. Kommentera kändisbloggar, random bloggar som du hittar och glöm absolut inte att svara på de som kommenterar din blogg - inne på deras blogg. Detta generar oväntat mycket klick, bortsett från spamkommentarer. Undvik att spamma olika bloggar med skitkommentarer som "Hej, hur är det? Kolla in min blogg". Ingen bryr sig om din fuckin blogg om du skriver sådant. Läs inlägget och kommentera något som har med det att göra. Detta känns mycket ärligare, roligare och kommentarsfälten fylls inte av spam samt konversationer om hur man mår eller vad man ska göra under lovet. Förhoppningsvis får du dessutom en kommentar tillbaka.
 
SAMARBETETEN.
När man lyckats generera ett flertal besökare så är det dags för en att skapa kontakter. Jag har själv haft ett flertal samarbeten med olika företag som jag antingen får betalt av för att jag skapar ett visst inlägg, eller får saker hemskickade till mig för att jag ska kunna göra en ärlig recension på deras produkter samt företaget i sig. Börja med att skriva ihop mejl och skicka till olika företag, ta mindre företag i början då dessa är mer villiga att samarbeta med bloggar som inte ligger på toppen, eller visa att du är seriös genom att skapa en PDF innehållande allt om din blogg, statistik, förslag på samarbeten med mera. När du haft ett antal samarbeten samt skaffat dig en image inom bloggvärlden, så kommer fler och fler företag att kontakta dig som bloggare istället för tvärt om.
- Det finns massvis med olika nätvärk som jobbar som en hjälpande hand mellan bloggare och företag, det bästa enligt mig är Blogfame som ger en möjlighet att tjäna pengar på sina inlägg utan att man tvingas tänka på allt som har med skatter att göra.
 
Hoppas ni lärde er något, har ni några fler tips så dela med er i kommentarsfältet.

Vinnaren av lucka fyra.

Tävlingar  /  0  Kommentarer
... Julia, Grattis! Sänd ett litet mejl till mig på quiethell@hotmail.com.*
(Presentkortet skickas från företaget direkt till din valda e-post)
 
Vann du inte? Don't be sad, det kommer fler tävlingar inom kort.
* Skickar inte vinnaren ett mejl inom tre dagar så koras en ny vinnare.

God Jul.

Allmänt  /  2  Kommentarer
God Jul alla mina underbara läsare! Idag firar jag tillsammans med min familj, dvs. Mina föräldrar, syskon, systerdotter, farmor och min morbrors familj. Sen åker jag till min pojkvän imorgon för att umgås med honom och hans familj lite innan vi drar till okänd destination och umgås med vänner i några dagar. Bilder från mitt julfirande kommer antingen ikväll eller under de närmaste dagarna.
 
Hur firar ni jul? Har ni någon jultradition?

Maxi.

Tips & Wanties  /  2  Kommentarer
Nyår nalkas och här sitter jag framför datorn, suktandes efter klänningar i alla dess modeller. At the moment är jag inne på maxiklänningar, långa skapelser med det där lilla extra. Finast, enligt mig, är helt klart åttan (mitten, sista raden), skulle sakta men säkert dö av kärlek om jag fick den. Men tyvärr så är den sådär farligt dyr.
 
Vad planerar ni att bära under nyår? Vilken klänning tyckte ni var snyggast?
LÄNKAR; ett // två // tre // fyra // fem // sex // sju // åtta // nio

Booblehead samlarfigurer.

Geek & Gaming  /  3  Kommentarer
Som ni vet efter mitt senaste "new in"-inlägg så samlar jag på en hel del samlarfigurer och saker som har med spel och film att göra. Så när jag hittade dessa bobblehead samlarfigurerna så blev jag överglad. Kolla bara in den där underbara Jason-figuren?! Älskar saker med oerhört stora huvuden. Att de dessutom är coola samlarfigurer gör mig bara ännu gladare. Finns fler karaktärer, men jag valde bara ut mina fem favoriter till detta inlägg.
 
Vilken är er favorit? Samlar ni på något speciellt?

Simcity Buildit.

Geek & Gaming  /  1  Kommentarer
Bestämde mig för att ladda ner något gratisspel till mobilen då jag inte hade tillgång till min dator och jag fann universums bästa spel. EA's senaste mobilspel har sina likheter med deras föregående (ex. Simpsons Tapped Out) men i äkta Simsanda.
 
Med den nya simsgrafiken som vi sett i deras senaste hit Sims4 har de nu skapat ett Simcity spel för mobil, social media och surfplatta som går under namnet Simcity Buildit. Spelet går ut på att man som spelare är borgmästare för sin egen stad, det vill säga att man bygger och för en hel stad framåt i jakten på alla simmars kärlek.
Spelet finns gratis att ladda ner för iPhone/iPad, Android och Facebook.
Har ni testat eller tänker ni göra det? Vad tycker ni som testat spelet?

Roliga Prylar.

Geek & Gaming  /  5  Kommentarer
En av fördelarna med att driva en större blogg är att man ofta får saker hemskickade till sig. Posten må vara smått irriterade på mig, men jag är alltid lika glad när jag besöker postkontoret för att hämta ut nya paket. Denna gång väntade ett massivt paket från Roligaprylar på mig när jag kom dit. Här nedan får ni se innehållet.
Som ni säkerligen vet vid detta laget så har jag en speciell kärlek för Rocket och Groot från Guardians of the Galaxy. Just därför kände jag mig som ett barn på julafton när jag öppnade paketet och fann denna underbara figur i form av Rocket Racoon. Figuren är skapad i hård plast, håller i ett stort gevär som dessutom ger ifrån sig ljud samt ljus när man trycker på siktet. Jag älskar denna leksak, jag tänker dock inte packa upp den från lådan då jag stolt ska sätta den på hyllan tillsammans med resten av mina samlarfigurer.
De två tingen ni ser ovan kom faktiskt tillsammans i en box. En Darth Vader figur och en liten bok med bilder samt Darth Vader-fraser ur Star Wars. Gillade verkligen detta, speciellt figuren då den är i mycket bra kvalité och ser mycket proffsig ut.
Och sist, men långt ifrån minst, har vi det jag blev överlägset mest upprymd över. Här ovan ser ni några spelpjäser, kort, tärningar, en liten del av spelplanen samt större kort som jag tagit upp ur Bioshock Infinite brädspelet. Har känt att jag behövt spela lite mer brädspel på senaste tiden, och när jag såg detta blev jag hur glad som helst då Bioshock Infinite är ett av mina favoritspel. Spelplanen ser precis ut som Colombia, arten är sjukt detaljerad och vacker samt spelpjäserna är underbart snygga och välgjorda. Jag har inte hunnit sätta mig in i spelet riktigt än, som tur är fick man med en regelbok, men här nedan ser ni lite närbilder på några av de väldetaljerade spelpjäserna.
Passa på att inhandla dessa underbara produkter, och mycket mer, nu när det är upp till 75% (!!) rea.
Detta är ett sponsrat inlägg med produkter skickade från företaget till mig som bloggare.

Paula Van Oppen.

Stil & Utseénde  /  2  Kommentarer

Hemlösa berättar vad de önskar sig.

Tankar  /  4  Kommentarer
Om du fick önska dig vad som helst i julklapp, vad hade det varit? Denna fråga ställde en man till ett antal hemlösa som han fann på gatan. Vad han sedan gör får ens ögon att tåras och man förstår vad julen egentligen handlar om.

Vinnaren av lucka tre.

Tävlingar  /  1  Kommentarer
... Anna Johansson, Grattis! Sänd ett litet mejl innehållande din adress till mig på quiethell@hotmail.com.*

Vann du inte? Klicka här för att komma till lucka fyra i min adventskalender.
* Skickar inte vinnaren ett mejl inom tre dagar så koras en ny vinnare.

Adventskalender hos Quiethell #4.

Tävlingar  /  9  Kommentarer
Då var det dags för årets sista lucka ur bloggens adventskalender. Denna lucka innehåller ett presentkort värde ca. 250kr, hos Savanni.com som under årets gång varit en stor samarbetspartner med bloggen. Smycken och accessoarer i mängder från ett flertal olika märken. Hitta de perfekta smyckena att sparka in det nya året med.
 
För att delta;
- Klicka här och hitta din favoritvara, länka i en kommentar.
 
För extra chans till vinst;
- Följ bloggen via bloglovin, härKommentera vilket nummer du blev.
- Gilla inlägget via bloglovin, härKommentera vilket nummer du blev.
- Gilla bloggen via facebook, härKommentera ditt facebooknamn.
- Gilla Savanni via facebook, härKommentera ditt facebooknamn.
Dela tävlingen i blogg alternativt valfri social media. Använd gärna bilden ovan, länka till detta inlägg samt bifoga länk till ditt inlägg i kommentaren. OBS; Vid delning via facebook och instagram krävs en öppen användare.
 
Tävlingen avslutas den 24 december 2014.
* Detta betyder att vinsten skickas ut under mellandagarna, perfekt inför nyårsfirandet.

Julhandlat.

Allmänt  /  4  Kommentarer
I torsdags, eftersom vi var lediga praktiskt taget hela dagen, så gick jag och min bästis Alexandra och julhandlade i Lunds innerstad. Hittade presenter till min mamma, systerdotter, syster, pojkvän, svärmor, farmor och Alexandra som jag shoppade tillsammans med. Hittade även lite små julklappar till julklappsspelet.
 
Idag gick jag och min pojkvän till stan för att julhandla lite mer, kom dock precis till köpcentrumet när de stängde så hann bara gå in om några få affärer. Slutade med julklappar till min pappa, bror och ännu en till min mamma. Hittade även fler små klappar till julklappsspelet samt handlade småklappar till julklappsspelet hos min pojkväns familj som vi ska ha ikväll då jag åker hem på måndag för att tillbringa julen med min släkt på landet.
 
Är ni färdiga med julhandlandet eller har ni mycket kvar? Hur firar ni jul i år?

Min tumblr.

Blogg  /  2  Kommentarer
Nu har jag fixat en ny design på min tumblr, följer ni mig inte redan där så tycker jag att ni borde göra det.

Good Mythical Morning.

Nöje  /  2  Kommentarer
Idag sändes det sista avsnittet för året av en av mina favoritserier över YouTube - Good Mythical Morning. Känns sad, men det kommer snart tillbaka inför en ny säsong full av roliga skämt, experiment och knasiga "will it..." vilket jag älskar. Rhett och Link är seriens hosts och de gör allt roligt, oavsett om det gäller att smaka på levande larver eller forma Jack-lanterns utav bröd. Här är senaste avsnittet och berätta vad ni tycker om GMM i en kommentar här nedan.

Bad lip reading a 2-year-old.

Nöje  /  2  Kommentarer

Insurgent.

Nöje  /  6  Kommentarer
Dagen efter min födelsedag, alltså den 20 mars, släpps den andra delen av Divergent serien på bio under namnet Insurgent. Jag älskade första filmen så jag taggar tusan inför den kommande delen. Taggar ni inför Insurgent?
För övrigt så hade vi julmys i skolan igår, kastade glitter på varandra och dansade runt granen med mina vänner Råbe och Marcus. Kändes som en rolig avslutning inför jullovet, som jag just nu är inne på första dagen av.

Margin och padding.

Designtips  /  1  Kommentarer
Jag får dagligen frågor om hur man ändrar sina mellanrum mellan content och menyn samt mellanrummet mellan inläggsbilder och content-side, så jag tänkte gå igenom detta nu. För det första så är det margin och padding som man ändrar för att få dessa mellanrum. Ni ser här nedan vad som styr vad.
Man kan skriva dessa på flera olika sätt, här nedan har ni de olika sätten.
Ovan ser ni det vanligaste sättet, första siffran styr toppen, andra högersidan, tredje nedre delen och fjärde vänstersidan.
Denna variant passar perfekt om man vill ha lika stort mellanrum runt hela objektet, dvs. att ett nummer styr alla sidor. Slutligen finns det en variant som låter en styra varje sida via en egen rad. Dvs. att toppen skrivs som margin-top: 10px; och likadant fast med padding. Sedan ändrar man bara top mot valfri sida, så varje rad styr en viss sida.
 
Vad vill ni lära er i nästa designtips? Hoppas ni har koll på margin- och paddingkoderna nu.

Kalista - The Spear Of Vengeance.

Geek & Gaming  /  1  Kommentarer
Då det var längesedan jag skrev om League Of Legends här i bloggen så tänkte jag att jag lika bra kunde kasta upp ett inlägg om en av de senaste championsen. Jag pratar, som ni säkert ser ovan, såklart om Kalista - the spear of vengeance.
 
Jag spelade faktiskt Kalista för första gången igår efter att min vän Elina sa till mig att jag skulle testa henne då hon trodde att det var en champ i min smak. Så jag testade och trots att jag säkerligen gick mitt team på nerverna när jag var sämst Kalista EU så kändes det ändå bra. Det var ju faktiskt första gången jag körde henne, så jag tyckte det gick ganska bra. Fick sex kills, om jag inte minns fel, och dog bara fyra gånger vilket jag personligen tycker är bra för en first-time-playing-champ-omgång.
Kalista är en svår champion som man antagligen lär sig med tiden, vilket jag helt klart kommer göra då jag funderar starkt på att köpa henne. Gillar speciellt att hon, när hon kastar sitt spear, hoppar åt hållet hon kastat mot. Är personligen en sådan person som hatar att tvingas förlita sig på andra människor, vad det än gäller, så jag suger på att jobba i grupp och lag. Detta låter kanske konstigt med tanke på att jag mainar support, men jag känner ändå att jag inte behöver förlita mig på någon annan då - utan andra måste förlita sig på mig. Men med Kalista måste man verkligen kunna jobba tillsammans med en annan person i laget då man "binder" sig med en annan spelare (t.ex. sin support då Kalista är en ADC) och jobbar tillsammans.
 
Men jag tänker fortsätta spela Kalista och hoppas att jag kan lära mig henne utan och innantill, precis som jag gjort med champions som Soraka, Sona, Janna, Morgana och Lulu. Försöker verkligen spela mer på andra positioner än som support då jag spelat det allt för mycket, så tänkte köra lite ADC och sedan köra lite mid eller jungle efter det.
 
Kalista - The Spear Of Vengeance; 975 RP // 6300 IP
Blood Moon Kalista - Skin; 975 RP
 
Ni som spelar LoL, har ni testat Kalista? Vad tycker ni om henne?

November 2014 LootCrate.

Geek & Gaming  /  0  Kommentarer
Novembers tema var Battle och här nedan berättar jag lite mer om varje produkt. Vill du också prenumerera, eller bara vill läsa mer, klicka här. Då jag inte haft tid eller ork att fotografera föregående månads lootcrate, så lånade jag bilden från hemsidan.
 
HALO Drop Ship Mini Figure // MEGA BLOKS
Det gjorde mig glad att se lite HALO-stuff i månadens box. Denna minifigur kom i ett litet skepp tillsammans med ett litet vapen, ett ställ för att hålla uppe figuren samt en liten väska som går att fästa på figuren.
 
Assassin's Creed IV Unity Coin with Velvet Pouch // Ubisoft Entertainment Inc.
Bara jag såg den lilla sammetspåsen blev jag helt pirrig inombords. Att känna tyngden av innehållet och att sedan ta upp myntet och se den vackra graveringen över det var oslagbart. Detta var en lootcrate exclusive och myntet har plats för gravering av ens namn vilket gör myntet one-of-a-kind.
 
Street Fighter Headband // CAPCOM
Detta var nog det enda i boxen jag inte tyckte om, känns bara som en onödig sak som kommer slängas ned i en låda och samla damm. Ett Street Fighter band att ha runt huvudet kanske är roligt för vissa, men jag ser inte det roliga med det.
 
Mega Man Mini Helmet // CAPCOM
Här snackar vi! En av världens kändaste videospelhjältar genom tiderna är Mega Man som spelat huvudrollen i över 130 olika spel under de senaste 27 åren. Mega Man kanske är mest känd som "Blue Bomber" men han har faktiskt burit en variation av färger genom årens gång. Detta objekt föreställer en av Mega Mans hjälmar med en tillhörande display, jag önskar att jag fick den blåa hjälmen, men jag blev minst lika glad över den gröna.
 
Pirates vs. Ninja Shirt // Zen Monkey Studios
Månadens tröja bar trycket av en ninja och en pirat - ihopsatta. Vem hade egentligen vunnit en strid mellan dessa två tappra krigare? Jag lägger min röst på ninjan, för pirater må ha sina pistoler med mera - men vad gör dom när deras mål rör sig snabbare än vinden?
 
Digital Loot // CAPCOM & Steam
Som vanligt medföljde det även digital loot i boxen i form av spelkoder. Jag fick en kod till Lichdom Battlemage som ger mig som looter 50% rabatt på spelet, en kod till Street Fighter IV Arcade Edition som ger mig hela spelet helt gratis samt en kod till Archiecomics som ger mig tillgång till Mega Man serietidningarna samt ett Sonic The Hedgehog crossover nummer av serien.
 
Vad gillade ni mest ur månadens box?

Vinnaren av lucka två.

Tävlingar  /  1  Kommentarer
... Sanna Kaakinen, Grattis! Sänd ett litet mejl till mig på quiethell@hotmail.com.*
(Presentkortet skickas från företaget direkt till din valda e-post)

Vann du inte? Klicka här för att komma till lucka tre i min adventskalender.
* Skickar inte vinnaren ett mejl inom tre dagar så koras en ny vinnare.

Let's be a cupcake.

Tips & Wanties  /  5  Kommentarer
Detta år har jag bestämt mig för att jag ska bära en het klänning på nyår. Älskar cupcake-dresses at the moment och har hittat ett par sjukt snygga på nätet. funderar du också på en cupcake-klänning så har ni några heta tips här nedan.
LÄNKAR; Överst på sidan // ett // två // tre // fyra
Inlägget innehåller affiliatelänkar som stödjer bloggen ekonomiskt vid inköp via länken.

Pop-art.

Plugget  /  4  Kommentarer
Vi fick i uppgift, på bildteorin, att skapa en bild av oss själva i valfri modernism-stil. Jag valde att skapa mig själv i pop-art version och jag gillar verkligen hur resultatet ser ut. Tycker verkligen att jag lyckades med läpparna, är så sjukt nöjd och hoppas att min bildlärare Hannah också gillar bilden lika mycket som jag gör.
 
Vad tycker ni om min bild? Lyckades jag med pop-art-stilen?

Fallande snö i bloggen.

Designtips  /  1  Kommentarer
Då många ändrar sin bloggdesign till en vinterdesign så hade jag tänkt, i detta designtips, att visa er hur man får snö att falla på sin blogg. Bloggare som använder sig av denna kod är Alicelindstom.se samt EpicFaiil.se.

Det enda man behöver göra är att lägga in följande kod i alla kodmallar precis ovanför <head> och sedan ändra koderna efter smak och tycke samt för att koden ska anpassas efter ens egen bloggdesign.
 

<script type="text/javascript">
Width =1200; // ange bredden på sidan som ska snöas in...
Height =7000; // ange höjden på sidan som ska snöas in...
Count =50; // antal snöflingor OBS! ange inte för stort antal!
MaxStep=3; // max steg i rörelsen
MinStep=1; // min steg i rörelsen
MaxFlake=10; // max storlek på snöflinga
MinFlake=4; // min storlek på snöflinga
PosX = new Array();
PosY = new Array();
StepX = new Array();
StepY = new Array();
StarSize=new Array();
for (i = 0; i < Count; i++) {
PosX[i] = Math.random()*Width;
PosY[i] = Math.random()*Height;
StepX[i] =MinStep+Math.random()* -MaxStep;
StepY[i] =MinStep+Math.random()* MaxStep;
StarSize[i]=MinFlake+Math.random() * MaxFlake;
document.write("<div id='Obj" + i + "' style='position:absolute; left:0px; top:-20px; z-index:10000; visibility:hidden; color:#f0feff; font-weight:normal; font-family:Verdana; font-size:"+StarSize[i]+"pt'>•</div>");
}
function animate() {
for (i = 0; i < Count; i++) {
PosY[i] += StepY[i];
PosX[i] += StepX[i];
document.getElementById("Obj"+i).style.visibility = "visible";
if (PosY[i] > Width || PosX[i] > Height || PosX[i]<0) { // starta om från toppen av sidan när mitten nås
PosX[i] = Math.random()*Width; ///2
PosY[i] = -20;
StepX[i] = MinStep+Math.random()* -MaxStep;
StepY[i] = MinStep+Math.random()* MaxStep;
}
document.getElementById("Obj"+i).style.top = PosY[i] + "px";
document.getElementById("Obj"+i).style.left = PosX[i] + "px";
}
setTimeout("animate()", 50);// hastighet
}
setTimeout("animate()", 1000);
</script>

 

För att ändra vad som faller ner:
ändra det som står mellan >< i den här raden  font-size:"+StarSize[i]+"pt'>•</div> till valfri symbol, ex ♣Ω ♥ ♦ ☆ ♫ * ¤ •∞◊↓
 

Berätta gärna i en kommentar vad ni vill lära er i nästa designtips.


Adventskalender hos Quiethell #3.

Tävlingar  /  15  Kommentarer
Vad är en bättre julklapp till din käraste än dig själv? Klä upp dig i heta underkläder från Evasunderkläder.se och överraska din älskling på julaftonskvällen. Har du ingen att överraska så innehåller sortimentet ett brett urval av snygga underkläder, knästrumpor, leggings och mycket mer.
 
För att delta;
- Klicka här och hitta din favoritvara, länka i en kommentar. (Varan får max kosta 300kr)
- Svara på följande fråga i kommentaren; "Varför borde just du vinna?"
 
För extra chans till vinst;
- Följ bloggen via bloglovin, härKommentera vilket nummer du blev.
- Gilla inlägget via bloglovin, härKommentera vilket nummer du blev.
- Gilla bloggen via facebook, härKommentera ditt facebooknamn.
Dela tävlingen i blogg alternativt valfri social media. Använd gärna bilden ovan, länka till detta inlägg samt bifoga länk till ditt inlägg i kommentaren. OBS; Vid delning via facebook och instagram krävs en öppen användare.
 
Tävlingen avslutas den 21 december 2014.

Utekväll.

Allmänt  /  1  Kommentarer
Hallojsan läsare, har inte varit den bästa uppdateringen idag då jag vaknade sent, har åkt skridskor för första gången i mitt liv och lever livet på krogen at the moment med vännerna Emelie, Ralle samt pojkvännen Lukas och snart kommer Oscar också. Bara en liten snabb uppdatering, inte ofta jag skriver om min vardag haha, men nu blev det så.
 
Vad gör ni ikväll?
Inlägget är skrivet via mobilappen.

Ambulance Soraka.

Geek & Gaming  /  1  Kommentarer

Presenter jag vill att jultomten ska ge mig.

Tips & Wanties  /  3  Kommentarer
LÄNKAR; byxor // xboxone // dator // hörlurar // datormus

Sex spel under julgranen.

Geek & Gaming  /  8  Kommentarer
Lever du med en äkta gamer? Kanske en bror, pappa, pojkvän, man eller kompis som kan tillbringa ett flertal timmar framför olika spel? Då har du kommit rätt. Här har du sex spel som gamern gärna finner under granen i jul.
 
FAR CRY 4.
Du befinner dig i Kyrat, Himalaya, som styrs av en självisk kung. Genom att använda vapen, fordon och djur kommer spelaren att skriva sin egen berättelse i en exotisk miljö full av överaskningar.
- Rekommenderat pris; 499:-
ASSASSIN'S CREED UNITY.
Paris, 1789. Franska revolutionen har förvandlat den en gång så magnifika staden till ett fruktansvärt slagfält. Kullerstensgatorna har färgats röda av blod från borgare som vänt sig mot den förtryckande aristokratin, och nationen håller på att slitas sönder inifrån. En ung man vid namn Arno ger sig ut på ett otroligt äventyr för att ta reda på vilka krafter som ligger bakom revolutionen. Hans sökande leder honom rakt in i en hänsynslös kamp om nationens öde, och förvandlar honom till en äkta mästerlönnmördare.
- Rekommenderat pris; 449:-
THE WALKING DEAD.
Ditt namn är Lee, en man som just hamnat i en värld av vandrande döda. Spelet baserar sig inte på serietidningarna eller tv-serien förutom ynka detaljer, utan här får vi följa en unga mans öde tillsammans med unga Clementine och en grupp av nya vänner. Men kommer de överleva tragedin som dragit över världen, eller är de dömda? Spelets story är baserad på de val spelaren gör, dvs. att det finns flera olika avslut.
- Rekommenderat pris; 299:-
WORLD OF WARCRAFT - WARLORDS OF DRAENOR.
Den femte expansionen till Blizzard Entertainments kritikerhyllade MMORPG, tar dig till Draenors värld vid en kritisk punkt i historien för att slåss mot och tillsammans med legender från Warcrafts brutala förflutna. I Draenors vilda djungler och krigshärjade fält kommer du att ta del av en konflikt mellan mystiska draenei och mäktiga orcer, och stå öga mot öga med bland annat Grommash Hellscream, Blackhand och Ner'zhul när deras makt är som allra störst. Du måste slå dig samman med bundsförvanter och tillsammans försvara er mot Iron Hordes enorma krigsmaskin – eller tvingas se hur världens blodiga, krigshärjade historia upprepar sig igen.
- Rekommenderat pris; 379:-
DRAGON AGE INQUISITION.
En katastrofal händelse kastar Thedas in i kaos. Drakar förmörkar himmelen och kastar en skugga av skräck över det en gång så mäktiga kungadömet. Mages utkämpar ett fullskaligt krig mot förtryckande Templars och nationer ställs mot varandra. Nu är det upp till dig och ditt följe med legendariska hjältar att återställa ordningen. Du leder inkvisitionen, och oskadliggör de element som orsakar kaos. Vänskapsband kommer att skapas – och andra kommer att brytas – när kampen för sanningen kräver sina offer. 
- Rekommenderat pris; 399:-
MIDDLE EARTH - SHADOW OF MORDOR.
Spelet utspelar sig under tiden mellan Hobbit och Lord of the Rings, den tid då Sauron återvänder till Mordor. Spelaren spelar som Talion, en unga man vars liv varit förstört, men som återvände från de döda av en mystisk ande. Under spelets gång får spelaren veta mer om denna mystiska ande, världen ur den berömda bok-serien samt kraften av "the ring".
- Rekommenderat pris; 449:-

Street dogs of Romania.

Tankar  /  1  Kommentarer
Min vän, och UF kollega, Jan och hans klasskamrat Elsa samlar just nu in pengar för att besöka Rumänien där de ska skapa en dokumentärfilm om de romänska gatuhundarna som lever hemskt svårt. De vill skapa filmen för att fler ska få upp ögonen för hundarnas hårda miljö samt de underbara personerna som håller i olika hem för dessa hundar runt om i Rumänien.
 
Jag delar med mig av detta då jag verkligen älskar djur och det gör ont i mig att se denna tragedi som utspelar sig i Rumänien. Jag har redan donerat till gatuhundarna, men jag vet att min vän hade uppskattat en donation till deras resa - för gatuhundarna.
 
Klicka här för att besöka donationsidan samt för att läsa mer om projektet.

Julklappstips till henne.

Tips & Wanties  /  2  Kommentarer
LÄNKAR; ett // två // tre // fyra // fem // sex // sju // åtta // nio // tio // elva
Inlägget innehåller affiliatelänkar som stödjer bloggen ekonomiskt vid inköp via länken.

New Years Eve Outfit.

Tips & Wanties  /  3  Kommentarer
Det är mindre än en månad kvar på 2014 och jag har fortfarande inte bestämt vad jag ska hitta på under nyår. Har blivit bjuden på några olika nyårsfester, men vill avvakta en aning tills jag känner att jag vet vilken jag vill gå på. Kanske blir som förra året när jag blev inbjuden till min pojkväns nyårsfest dagen innan nyår, så det blev aningen spontant. Men jag slog ihop en het, men enkel outfit som går i svart, guld och - för en gnutta färg - neongult.
 
Vad tycker ni om denna outfit? Något ni hade kunnat bära?
LÄNKAR; Klänning // Halsband // Klackskor

SivHD.

Geek & Gaming  /  0  Kommentarer
Just nu sitter jag på bildteorin, jobbar med uppgifter samt kollar på Siv HD's livestream. Är världens lyckligaste gamer då Siv, som är en av mina favoritgamers, svarade på min kommentar i chatten. Woopwoop.
 
Klicka här för att komma till Siv HD's livestream. Han spelar LoL och Hearthstone.

Vinnaren av lucka ett.

Tävlingar  /  0  Kommentarer
... Wilma Wallin, Grattis! Sänd ett litet mejl innehållande din adress till mig på quiethell@hotmail.com.*

Vann du inte? Klicka här för att komma till lucka två i min adventskalender.
* Skickar inte vinnaren ett mejl inom tre dagar så koras en ny vinnare.

Ny design.

Blogg  /  9  Kommentarer
Orkade inte med juldesignen (hehe) så skapade en ny med ett helt nytt koncept. Svart/vitt med grön-blå-röd-lila moment här och där. Gillar faktiskt hur detta blev, känns stilrent och modernt.
 
Vad tycker ni om min nya design?

365 dagars challenge.

365 Dagars Challenge  /  7  Kommentarer
Inför det kommande året har jag bestämt mig för att inspirera alla mina läsare till att göra minst ett inlägg per dag. Jag ger ett ämne per vecka och en viss sak att blogga om inom detta ämne varje dag, så ni kommer alltid ha minst ett inlägg klart för inläggning varje dag i ett helt år. Perfekt för alla som har svårt för att blogga varje dag.
 
Denna utmaning är inspirerad av Liie som skapade en inför 2014, men jag gjorde om den lite för att passa 2015 och mina intressen lite bättre. Som jag sa ovan så går utmaningen ut på att jag varje vecka bestämmer ett tema, dessa ser ni nedan, och varje dag i veckan får ni något att blogga om. Det är inget måste, men jag skulle helt klart uppskatta en länk för att fler ska få chansen att joina utmaningen.
 
Missar ni en dag? Antingen bestämmer ni att hoppa över inlägget, eller så lägger ni upp det dagen. Men väljer du att lägga upp det dagen efter, glöm inte att även göra dagens inlägg senare under dagen. Finns det något ni känner för att inte blogga om, vissa kanske inte vill vara speciellt personliga i sin blogg eller helt enkelt inte har intresse för ämnet, så får du såklart hoppa över dessa inlägg. Börja den första januari.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vecka 1; Föregående år.
001. Hur firade du in det nya året?
002. Länka ett blogginlägg ur din blogg från föregående år som du tycker borde läsas igen.
003. Toppar och dalar under föregående år.
004. Fem saker du vill ta med dig från det föregående året in i det nya.
 
Vecka 2; Sociala medier.
005. Vilken social media använder du flitigast?
006. Är du noga med vad för slags bilder och information du delar med dig av (och inte) på sociala medier?
007. Finns det något dåligt med olika sociala medier? Nämn några och motivera.
008. Vad hatar du att se på facebook?
009. Berätta om, länka om det är okej, en person eller ett företag du tycker sköter sig bra i sociala medier.
010. Toppar och dalar om sociala medier.
011. Fem sociala medier du använder dagligen.
 
Vecka 3; Shopping.
012. Föredrar du att shoppa via nätet eller i en fysisk butik?
013. Är ett märke viktigt för dig? Om inte, varför?
014. Hur ofta shoppar du per månad och hur många kronor ligger en shoppingrunda på?
015. Skulle du överleva en "vit månad" där du inte får köpa något annat än mat?
016. Länka en webshop du besöker ofta.
017. Toppar och dalar inom shopping.
018. Fem märken du diggar.
 
Vecka 4; Barndomen.
019. Vad var populärt när du var yngre?
020. När lärde du dig prata och vad var ditt första ord?
021. Hade du en strikt "könsställd" uppväxt? Ex. Dockor och färgen rosa om du är flicka.
022. Vem var din största kändiskärlek när du var yngre?
023. Tipsa om en lek du lekte som du tycker barn idag borde testa på också.
024. Toppar och dalar under din barndom.
025. Fem leksaker du tyckte extra mycket om som liten.
 
Vecka 5; Melodifestivalen.
026. Är det en tradition i din familj att se på melodifestivalen?
027. Vem har varit bäst och vem har varit sämst som programledare i melodifestivalen genom åren?
028. Brukar du rösta i melodifestivalen? Om ja, vem röstade du senast på?
029. Om du fick välja en artist eller ett band som skulle medverka i melodifestivalen, vem eller vilka?
030. Länka den bästa låten ur melodifestivalens historia.
031. Toppar och dalar om melodifestivalen.
032. Gör en top-fem-lista över de bästa låtarna i melodifestivalens historia.
 
Vecka 6; Film.
033. Vilken är din favoritgenre? Motivera.
034. Ser du helst på film hemma eller på bio?
035. Vem är din favoritskådis?
036. Om det gjordes en film om ditt liv, vem hade spelat rollen som dig?
037. Tipsa om den senaste filmen du såg, som du gillade.
038. Toppar och dalar om filmer då och nu.
039. Gör en top-fem-lista över de bästa filmerna enligt dig.
 
Vecka 7; Tävlingar.
040. Har du någon gång varit med i en tv-sänd tävling?
041. Vad för sorts tävlingar deltar du helst i?
042. Vad är det allra sämsta du vunnit?
043. Tävlar du trots att priset endast är äran? Motivera.
044. Länka en bloggtävling du deltar i just nu.
045. Toppar och dalar inom tävlingsregler.
046. De fem bästa sakerna du vunnit någonsin.
 
Vecka 8; Djur och natur.
047. Har du någonsin klappat ett vilt djur?
048. Vad tycker du om djurparker? Motivera.
049. Finns det något djur du är rädd för? Varför?
050. Om du fick välja fritt på alla djur i hela världen, vilket skulle du ha som husdjur?
051. Länka ditt favoritdjurklipp via YouTube.
052. Toppar och dalar angående husdjur.
053. Fem djur du tycker ser roliga alternativt konstiga ut.
 
Vecka 9; Musik.
054. Vilken är din favoritmusikgenre?
055. Kan du spela något instrument?
056. Vilken var din första konsert? Berätta om den.
057. Om du fick träffa vilken artist som helst, vem hade du velat träffa?
058. Länka din favoritlåt.
059. Toppar och dalar angående musikbranschen.
060. Fem låtar vars musikvideor är något speciellt.
 
Vecka 10; Hemmet.
061. Hur ser ditt drömhem ut?
062. Vad tycker du om gäster som inte plockar undan efter sig?
063. Var köper du helst dina möbler?
064. Vilket är hemmets "hjärta" enligt dig? Motivera.
065. Länka en bloggare vars hem faller dig i smaken.
066. Toppar och dalar angående ditt hem.
067. Fem saker som du aldrig skulle inreda ditt hem med.
 
Vecka 11; Städning.
068. Är du en organiserad person?
069. Tycker du det är nödvändigt att städa hela huset när vänner och/eller familj kommer på besök?
070. Tar du ut dina smutsiga kläder direkt i tvätten?
071. Är det viktigt att bädda sängen varje dag?
072. Ge dina bästa städtips.
073. Toppar och dalar kring städning.
074. Fem saker du alltid låter ligga framme trots att du stör dig på dom.
 
Vecka 12; Alkohol.
075. Dricker du alkohol? Om ja, vad tycker din släkt om detta?
076. Har du någonsin blivit så full att minnesluckor uppstått?
077. Vad tycker du om att Systembolaget har monopol på alkoholförsäljning i Sverige?
078. Skulle ditt liv förändras om alkoholen försvann drastiskt från jordens yta?
079. Tipsa om en god drink, gärna med recept. Behöver inte vara med alkohol.
080. Toppar och dalar om alkohol.
081. Fem fester du aldrig vill glömma.
 
Vecka 13; Resor.
082. Vilka länder har du rest till?
083. Brukar du köpa souvenirer?
084. Berätta om något extraordinärt som hänt under ett resemål.
085. Om du fick resa till ett enda land vart halvår, vilket hade det varit?
086. Tipsa om de viktigaste sakerna att ha med sig när man reser.
087. Toppar och dalar om att resa.
088. Fem drömresemål.
 
Vecka 14; Våren.

089. Vad är det bästa med våren?
090. Planerar du något på våren?
091. Vårstädning, skönt eller jobbigt?
092. Vad är det första du tänker på när någon säger "vårtecken"?
093. Tipsa om något vårigt att hitta på.
094. Toppar och dalar om våren.
095. Fem våriga plagg du suktar efter.
 
Vecka 15; Spel.
096. Vilken konsoll spelar du helst på?
097. Nämn ett spel du ser fram emot.
098. Vad tycker du om LAN? (När folk samlas och spelar i ett flertal timmar)
099. Har du någon gång besökt Dreamhack?
100. Tipsa om en gamer som du gillar. (YouTube)
101. Toppar och dalar inom spelindustin.
102. Berätta om dina fem favoritspel.
 
Vecka 16; Bloggvärlden.
103. Varför började du blogga?
104. Borde det finnas en åldersgräns för att blogga? Motivera.
105. Vad tycker du om bloggar som provocerar?
106. Vad är ditt mål med bloggen?
107. Länka din favoritblogg.
108. Toppar och dalar inom bloggvärlden.
109. Ge dina fem bästa tips för att få en bättre blogg.
 
Vecka 17; Förhållanden.
110. Föredrar du att vara singel eller upptagen?
111. Berätta om ditt drömbröllop. Är du gift så berätta om ditt bröllop.
112. Vad tycker du om homosexualitet?
113. Vad tycker du om otrohet?
114. Tipsa om en bra låt för den nydumpade.
115. Toppar och dalar om förhållanden.
116. Fem saker du vill att din partner ska göra.
 
Vecka 18; Teknik.
117. Finns det någon teknisk pryl alla har men du valt att inte äga?
118. Berätta om ett teknikprylsköp som var ett komplett misstag.
119. Vad tycker du om att barn under sju år äger smartphones? Motivera.
120. Vill du vara bland de första att testa ny teknik när den kommer ut?
121. Tipsa om en bra teknisk pryl.
122. Toppar och dalar inom dagens teknik.
123. Fem tekniska prylar du tycker är onödiga.
 
Vecka 19; Framtiden.
124. Vilka speciella planer har du för framtiden?
125. Hur tror du ditt liv ser ut om 10 år?
126. Hur tror du livet ser ut om 50 år?
127. Tror du att robotar är jordens framtid?
128. Länka en blogg vars liv du hoppas följa i flera år till.
129. Toppar och dalar om framtiden.
130. Berätta om fem saker du vill ska komma tillbaka, från förritiden, i framtiden.
 
Vecka 20; Jobb.
131. Vilket är ditt drömjobb?
132. Är det någon skillad mellan ett jobb och ett yrke? Motivera.
133. Skulle du rensa fisk i Norge varje dag under en säsong, bara för det är bra betalt?
134. Berätta om ditt nuvarande jobb.
135. Tipsa om ett roligt jobb som du haft.
136. Toppar och dalar om arbetslivet.
137. Fem jobb du absolut inte vill ha.
 
Vecka 21; Mat.
138. Äter du frukost varje morgon?
139. Är du kräsen av dig?
140. Vad är den konstigast kombinationen av mat du vet?
141. Finns det något i matväg du aldrig skulle tänka dig att ens smaka?
142. Visa lite bilder på mat som ser god ut.
143. Toppar och dalar inom din matlagning.
144. Nämn fem maträtter du skulle kunna leva på livet ut.
 
Vecka 22; Döden.
145. Är du rädd för döden? Motivera.
146. Vill du bli begraven i kista eller i urna?
147. Är det okej att bli ledsen när en kändis dör?
148. Vad tycker du om folk som tatuerar sig med en bortgången persons aska?
149. Tipsa om en bra bok/serie/film där någon dör en sorglig död.
150. Toppar och dalar om begravningar.
151. Fem avlidna kändisar du önskar fortfarande levde.
 
Vecka 23; Brädspel.
152. Spelar du gärna brädspel?
153. Vad tycker du om Monopol?
154. Vilket är ditt favoritbrädspel?
155. Vem spelar du helst brädspel med?
156. Tipsa om ett brädspel du ofta spelade som yngre.
157. Toppar och dalar om brädspel.
158. Fem brädspel som blivit sämre med åren (de nya versionerna).
 
Vecka 24; Familj.
159. Berätta om din familj.
160. Tycker du det är okej att bryta kontakten med en familjemedlem? Motivera.
161. Har du bra kontakt med hela din släkt?
162. Vem i din släkt umgås du mest med?
163. Tipsa om en bra familjefilm.
164. Toppar och dalar om släktmiddagar.
165. Tipsa om fem aktiviteter passande för familjen.
 
Vecka 25; Skola.
166. Berätta om din skola.
167. Tycker du att åtta är för tidigt för skolan?
168. Vad tycker du om skolmaten?
169. Tar din skola tag i mobbning?
170. Länka den perfekta skolväskan.
171. Toppar och dalar om skolan.
172. Dina fem bästa pluggtips.
 
Vecka 26; Övernaturligt.
173. Tror du att vi är ensamma i universum? Motivera.
174. Tror du på spöken?
175. Hade du valt att vara en vampyr eller en varulv? Motivera.
176. Hade du vågat bo i ett övergivet mentalsjukhus över en natt?
177. Tipsa om en bra film med övernaturliga varelser.
178. Toppar och dalar om det övernaturliga.
179. Vilka fem personer (levande, döda eller fiktiva) hade du haft med i ditt zombieteam?
 
Vecka 27; Shopping.
180. Berätta om ditt bästa köp.
181. Berätta om ditt sämsta köp.
182. Om du fick shoppa med valfri kändis, vem hade du valt och varför?
183. Är märket viktigt för dig när du shoppar?
184. Länka din favoritsida för shopping.
185. Toppar och dalar om shopping.
186. Dina fem största wanties just nu.
 
Vecka 28; Födelsedagar.
187. Berätta om en födelsedag du minns.
188. Vad är det bästa du fått i present på din födelsedag?
189. Vad gjorde/ska du göra detta år på din födelsedag?
190. Tycker du att det är obligatoriskt för en nybliven 18 åring att gå på krogen på sin födelsedag? Motivera. 
191. Tipsa om en bra present till valfri person (pojkvän, flickvän, mamma, pappa etc.).
192. Toppar och dalar om födelsedagar.
193. Fem saker du önskar dig i födelsedagspresent.
 
Vecka 29; Namn.
194. Om du fick ett barn, vad skulle denna hetat? (Son och dotter).
195. Hur kom du på ditt bloggnamn?
196. Finns det något ovanligt namn som du tycker är fint?
197. Om du fick byta namn, hade du gjort det och isåfall till vad? Motivera.
198. Tipsa om en bloggare vars bloggnamn du gillar.
199. Toppar och dalar om ditt namn.
200. Fem stadsnamn du tycker låter roliga.
 
Vecka 30; Kreativitet.
201. Är du en kreativ person?
202. Fotografera en bild du ritat. (Eller gör en i t.ex. Photoshop).
203. Om man blivit av med sin kreativitet, hur får man tillbaka den?
204. Vem är den mest kreativa person du känner?
205. Tipsa om en högst kreativ person.
206. Toppar och dalar om dagens konst.
207. Fem byggnader som är vackert byggda.
 
Vecka 31; Fotografi.
208. Vad fotograferar du med?
209. Har du någon gång varit i en riktig fotostudio?
210. Föredrar du att stå bakom eller framför kameran? Motivera.
211. Bearbetar du dina fotografi? Isåfall, i vilket program?
212. Tipsa om en bra fotoblogg.
213. Toppar och dalar om att fotografera.
214. Dina fem bästa fototips.
 
Vecka 32; Sport.
215. Håller du på med någon sport?
216. Följer du någon viss sport på tv?
217. Följer du fotbolls-VM?
218. Har du några pris från sporter du tränat?
219. Tipsa om en rolig sport.
220. Toppar och dalar inom valfri sport.
221. Fem sporter du hade velat testa.
 
Vecka 33; Pinsamt.
222. Berätta om det pinsammaste du varit med om.
223. Är du pinsam som person?
224. Dela med dig av en pinsam historia, kan ha hänt dig eller något du hittat på nätet.
225. Vad är det pinsammaste som skulle kunna hända dig?
226. Länka en pinsam video via YouTube.
227. Toppar och dalar inom pinsamma situationer.
228. Dina fem bästa tips för att undkomma en pinsam situation.
 
Vecka 34; Stil.
229. Berätta om din personliga stil.
230. Visa bilder på folk du inspireras av.
231. Visa bilder på hur din stil förändrats genom åren.
232. Hur vågar man byta stil?
233. Tipsa om en cool stil du gillar, men inte själv har.
234. Toppar och dalar inom din stil.
235. Tipsa om fem bloggare vars stil du gillar.
 
Vecka 35; Nördigheter.
236. Marvel eller DC Comics?
237. Vilken fandom hör du till?
238. Om du fick vara en fiktiv karaktär för en dag, vem och varför?
239. Berätta om ett speciellt fandom minne du har.
240. Tipsa om en bra geekblogg.
241. Toppar och dalar om fandoms.
242. Dina fem favoritkaraktärer ur valfri fandom. (T.ex. Harry Potter, Marvel, DC Comics etc.).
 
Vecka 36; Din stad.
243. Berätta om din stad.
244. Kommer det någon känd person från din stad?
245. Är du stolt över att komma från din stad?
246. Har du bott i din stad hela ditt liv?
247. Tipsa om något speciellt att göra i din stad.
248. Toppar och dalar om din stad.
249. Dina fem bästa minnen från din stad.
 
Vecka 37; Böcker.
250. Finns det någon bok du kommer ihåg extra bra? Varför?
251. Berätta om din favoritförfattare.
252. Berätta om din favoritkaraktär från valfri bok.
253. Trivs du på ett bibliotek?
254. Tipsa om en bra novellsida.
256. Toppar och dalar om bibliotek.
257. Dina fem favoritböcker.
 
Vecka 38; Hälsa och träning.
258. Tänker du på din hälsa?
259. Tränar du regelbundet?
260. Lägg upp bra träningspeppbilder.
261. Skulle du kunna dricka ett rått ägg varje morgon i ett år?
262. Länka en bra hälso- och träningsblogg.
263. Toppar och dalar om träning och hälsa.
264. Dina fem bästa hälsorecept.
 
Vecka 39; Tv-serier.
265. Tittar du helst på tv-serier via tv:n när de sänds eller kollar du via datorn på olika sidor?
266. Vad gör du om någon spoilar något från en tv-serie du nyss börjat se på?
267. Har du någon gång haft serie-marathon? Berätta om det.
268. Finns det någon serie du känner igen dig i?
269. Tipsa om en serie ur en viss genre. (T.ex. Skräck, romantik, komedi etc.).
270. Toppar och dalar inom dagens tv-serier.
271. Dina fem favoritserier.
 
Vecka 40; Höst.
272. Hur vet man att det är höst?
273. Tycker du om när löven ändrar färg?
274. Vad tycker du om kylan som drar in över hösten?
275. Kommer du ihåg vad du gjorde just idag förra året?
276. Tipsa om en trevlig höstaktivitet.
277. Toppar och dalar om hösten.
278. Fem höstiga plagg du gillar.
 
Vecka 41; Internet.
279. Känner du dig trygg på internet?
280. Använder du Facebook? Om ja, är du beroende?
281. Hur gammal tycker du man minst ska vara för att skaffa Facebook?
282. Är internet ett bra ställe att hitta nya vänner via?
283. Tipsa om ett roligt internetspel.
284. Toppar och dalar om internet.
285. Fem sidor du använder varje dag.
 
Vecka 42; Godsaker.
286. Dricker du läsk? Om ja, vilken är din favorit?
287. Hur ofta äter du godis?
288. Vad tycker du om naturgodis?
289. Vad köper du när du ska på bio?
290. Länka en video via YouTube där något gott lagas.
291. Toppar och dalar om godsaker.
292. Dina fem favoritgodisar.
 
Vecka 43; Språk.
293. Är svenska ditt moderspråk?
294. Kan du flera språk?
295. Finns det något ord på ett språk som betyder något roligt på ett annat?
296. Vilket språk låter vackrast enligt dig?
297. Tipsa om ett sätt att lära sig ett nytt språk.
298. Toppar och dalar om språk.
299. Fem språk du önskar du kunde.
 
Vecka 44; Barn.
300. Har du barn eller vill du ha?
301. Vad tycker du om barn som gråter på tåget, utan att föräldrarna bryr sig?
302. Finns det något kändisbarn som du tycker är extra sött?
303. Vad tycker du om folk som får ett barn när de passerat 45 års åldern? Motivera.
304. Tipsa om en bra mamma-/pappablogg.
305. Toppar och dalar angående barn.
306. Lägg upp fem bilder på söta barn från t.ex. tumblr eller som du tagit själv.
 
Vecka 45; YouTube.
307. Förstår du folk som sitter flera timmar framför YouTube?
308. Skulle du kunna tänka dig att driva en YouTubekanal?
309. Vad gillar du för sorts YouTubers?
310. Berätta om ett riktigt knasigt klipp som du ofta skrattar åt. (Länka gärna).
311. Tipsa om en bra faktabaserad YouTubekanal.
312. Toppar och dalar inom dagens YouTubers.
313. Dina fem favoritYouTubers.
 
Vecka 46; Sverige.
314. Är du en stolt svensk?
315. Vad tycker du om att man inte får bära tröjor med svensk flagga på, för det kan upplevas rasistiskt?
316. Vad tycker du om den svenska politiken?
317. Tycker du om att vi har en sittande monarki? (Kungafamiljen). Motivera.
318. Tipsa om en sevärdighet i Sverige.
319. Toppar och dalar om Sverige.
320. Dina fem absoluta favoritstäder i Sverige.
 
Vecka 47; Vintern.
321. Vad tycker du om den svenska vintern?
322. Tycker du att det ska vara liggande snö under julafton eller föredrar du en snöfri december?
323. Vad är det coolaste du byggt i snö?
324. När börjar du använda vinterkläder? När kylan drar in eller först när snön faller?
325. Tipsa om en trevlig vinteraktivitet.
326. Toppar och dalar om vintern.
327. De fem häftigaste snö-/isskulpturerna du kan hitta på nätet.
 
Vecka 48; Inför julen.
328. När tycker du att det är okej att sätta upp julgranen?
329. Om du sätter upp adventsljusstaken idag, är du först på din gata?
330. Har du börjat köpa julklappar?
331. Är det okej att äta julbord redan nu?
332. Tipsa om en cool julgransdekoration.
333. Toppar och dalar om julplaneringen.
334. Fem saker du önskar dig denna jul.
 
Vecka 49; Fordon.
335. Har du körkort?
336. Har du någon gång kört en moped?
337. Har du någon gång kört bil? Om ja, hur var det första gången?
338. Kan du förklara vad man är rädd för om man är trafikrädd?
339. Visa en cool video med fordon. (YouTube).
340. Toppar och dalar om fordon.
341. Dina fem favoritbilar.
 
Vecka 50; Kändisar.
342. Ser du upp till någon kändis?
343. Finns där någon kändis som du tycker förstört sitt liv?
344. Tycker du att kända personer använder sitt kändisskap fel? Motivera.
345. Har du någon gång hoppats på att bli känd?
346. Tipsa om en kändis som gjort något bra med sitt kändisskap.
347. Toppar och dalar om kändisar.
348. De fem hetaste kändisarna.
 
Vecka 51; Disney.
349. Vilken var din favoritdisneyfilm som ung?
350. Tycker du att disneyprinsessorna är bra för barn att se upp till?
351. Vilken är din favoritdisneyprinsessa?
352. Större delen av disneyfilmerna innehåller något form av husdjur, vilket är din favorit?
353. Tipsa om den roligaste disneyfilmen du vet.
354. Toppar och dalar om dagens disneyfilmer.
355. Dina fem favoritdisneyfilmer just nu.
 
Vecka 52; Jul.
356. Hur firar du jul?
357. Är det bäst att ge eller få?
358. Blir du glad om du får pengar i julklapp?
359. Shoppar du extra mycket under mellandagarna?
360. Tipsa om en butik med heta saker till ett bra pris under mellandagarna.
361. Toppar och dalar om julen.
362. Dina fem favoritjullåtar.
 
Vecka 1; Nyår.
363. Hur firar du nyår?
364. Hur har det gått med denna challenge?
365. Vilka planer har du inför kommande år?
 

Adventskalender hos Quiethell #2.

Tävlingar  /  20  Kommentarer
Veckans lucka innehåller ett samarbete med Add9.se vilket är en butik full av heta plagg som rockar. Alla varor är handplockade av företaget själva vilket betyder att du som kund får det allra bästa och det rockigaste från världens alla hörn. Den perfekta julklappen för den som gillar alternativa plagg.
 
För att delta;
- Klicka här och hitta din favoritvara, länka i en kommentar.
 
För extra chans till vinst;
- Följ bloggen via bloglovin, härKommentera vilket nummer du blev.
- Gilla inlägget via bloglovin, härKommentera vilket nummer du blev.
- Gilla bloggen via facebook, härKommentera ditt facebooknamn.
Dela tävlingen i blogg alternativt valfri social media. Använd gärna bilden ovan, länka till detta inlägg samt bifoga länk till ditt inlägg i kommentaren. OBS; Vid delning via facebook och instagram krävs en öppen användare.
 
Tävlingen avslutas den 14 december 2014.

Ledtråd inför söndag.

Allmänt  /  1  Kommentarer
Här kommer en liten ledtråd inför söndagens tävling i form av ett rim. Kan ni gissa vad som gömmer sig där? Det rätta svaret finner ni om ni klickar in på söndag, även förra söndagens vinnare presenteras då. Så har du inte deltagit än, så gör det här.

Swagmaster420.

Geek & Gaming  /  0  Kommentarer
Måste älska att man i Pokémon X & Y kan välja ett nickname till sin karaktär, den ovan är ju solklar.

Workout.

Allmänt  /  2  Kommentarer
Klicka på bilden ovan för att komma till min träningslista på Spotify

Hejsan, godkväll och allt det där man brukar börja ett inlägg med. Idag har det ekat relativt tomt på bloggen då jag fokuserat på skolan. Var hos tandläkaren tjugo över sju imorse, sen tog jag bussen till Lund där jag gick direkt på lektion. Dagen slutade med ett gympass, fokuserade ben och något säger mig att jag kommer ha träningsvärk delux imorgon.
 
Något jag verkligen älskar när jag väl pallar träna, och som räddat mig från att skita i allt som har med träning att göra, är musik. Så därför har jag nu skapat en spellista på Spotify med mina bästa träningslåtar. Den är väldigt blandad, men mycket dunkadunka då jag älskar att träna i takt till basen. Tränar du inte så får du absolut gå in och lyssna ändå.
 
Brukar ni träna? Vad och hur ofta tränar ni då?

The Sims 3 nedladdningstips del 3.

Geek & Gaming  /  1  Kommentarer
Del ett av nedladdningstipsen. Del två. Det finns många som inte införskaffat Sims 4 än men vill ha något nytt i sitt Sims 3. Så, här kommer mina bästa nedladdningstips för att få nya prylar i Sims 3, klicka på bilderna för att komma till den specifika nedladdningen.

You matter.

Tankar  /  2  Kommentarer

Bloggjulen 2014.

Blogg  /  4  Kommentarer
ADVENTSKALENDER (Ny tävling varje advent/söndag)
 
JULKALENDER (Ny tävling varje dag fram till 24 december)
 
BLANDKALENDER (Ny tävling, nytt tips eller liknande varje dag - blandat)
 
FÖRETAGSKALENDER (Tävlingar, erbjudande, tips etc. - blandat)
 
HAR NI FLER KALENDRAR SOM JAG GLÖMT ATT LISTA? TIPSA I EN KOMMENTAR!

Alone reklamposter.

Plugget  /  4  Kommentarer
Hallojsan, jag kände personligen att det var dags att visa upp lite av mitt skolarbete ännu en gång. Denna gång är det inte alls bra gjort, var tvungen att skapa mig en "reklamposter" till spelet jag ska göra till våren så slog ihop denna lite snabbt. Gillade faktiskt hur den blev, men vet att jag skulle kunna göra mycket bättre ifrån mig.
 
Vad tycker ni? Hur låter min spelidé? Hade ni spelat detta?

Vinterdesign.

Blogg  /  5  Kommentarer
Hade egentligen inte tänkt göra någon speciell vinterdesign, vilket det inte blev heller för den delen, men lite förändringar blev det ändå. Ny bakgrund och en söt tomteluva på mitt lilla huvud. Pallade inte göra en helt ny header eller design för den delen, så det blev som det blev. Inte någon stor förändring egentligen, men jag gillar det. Känns julmysigt.
 
Vad tycker ni? Hiss eller diss?

Telltale Games Game Of Thrones.

Geek & Gaming  /  0  Kommentarer
Idag, den andra december, släpps Telltale games senaste spelserie till PC, Mac och PS4. Telltale har tidigare briljerat med spel som The Walking Dead och The Wolf Among Us men nu gör de ett samarbete med HBO's serie Game Of Thrones. Under spelets gång kommer vi följa House Forrester, en familj från norra Westeros som är allierade med familjen Stark. Första speldelen, då Telltale främst är kända för att dela upp sina spel i olika episoder, heter Iron From Ice och under spelserien kommer vi känna igen många röster från tvserien då många skådisar representerar sina karaktärer i spelet. Här nedan finner ni spelteasern.
Vad tror ni om Telltale Games Game Of Thrones?

Anon.

Geek & Gaming  /  1  Kommentarer
För sjukt längesedan tipsade jag om denna serie, men jag tänker göra det igen - vare sig ni vill det eller ej! Serien handlar främst om Chelsea, häftiga Dani (bilden ovan), fotbollsproffset Kyle och tvillingbröderna Tucker och Hunter. I senare säsonger följer vi deras barn, men jag tänker inte spoila vem som får barn med vem då det förstör de första säsongerna helt och hållet.
 
Mina favoritkaraktärer är helt klart Dani och Hunter, för båda är så oerhört snygga för att vara Sims. Oh, juste, kanske borde berätta att serien är skapad i Sims 3, men är mycket bättre än de flesta serier som visas på tv nu för tiden. Här finner ni första säsongen.
 
Kollar ni på denna serie alternativt tänker ge den en chans?