Uppdrag slutfört.

Allmänt  /  7  Kommentarer
Hade ett väldigt tufft uppdrag idag. Hitta juleditionen av Starbucks kaffe. Pressbyrån vid Lund C hade slut på den *snyft* så jag gick heeeela vägen till 7eleven på köpgatan. Visade sig sen att det fanns en 7eleven vid Lund C, gapskrattade åt mig själv en aning. Gav också pengar till en hemlös. Duktig Carro. Shoppade med Johan, visar fynden sen, och köpte massa godis and stuff på ICA. Nu blir det lan at Johans place. Vad gör ni idag?

Åtta appar.

 /  2  Kommentarer

Dagens Outfit.

Dagens Look  /  12  Kommentarer

Grafikshop.

Blogg  /  1  Kommentarer
Som ni kanske vet så säljer jag designer, headers och annan grafik i min grafikshop som ni finner länk till i menyn. Kände att denna sida behövde lite uppfriskning så när jag ändå var igång och gjorde om massa i min bloggdesign så gjorde jag även små ändringar i grafikshoppen. Blev en ny header, lite nya texter och en footer längst ner på sidan med länk till min blogg. Vill ni ta en närmare titt på grafikshop-designen och/eller beställa lite grafik av mig (har sänkt priserna nu under mellandagarna woho!) så klicka här. Säg gärna vad ni tycker.

Feed them poros.

Blogg  /  2  Kommentarer
Inatt när jag inte hade något alls att göra och inte kunde somna så gjorde jag lite ändringar i min bloggdesign. Har tidigare inte haft något synlig ikon för min RSS så fixade detta lite snabbt. Blev super tycker jag. Sen levde jag livet på min kära vän google och hittade en sjukt söt poro från LoL i en liten burk/flaska så gjorde en lite komisk bild och satte den i menyn. Spelar support bäst så kände att det blev as bra med texten "I'm sup, feed them poros!" då jag alltid blir hysteriskt glad när jag matar en poro när jag spelar aram hehe. Gjorde även flera andra ändringar. Vad tycker ni?

Speltips.

Geek & Gaming  /  7  Kommentarer

Bloggskola - HTML-grunder.

Designtips  /  4  Kommentarer
I detta avsnittet av min bloggskola ska jag lära er lite olika HTML-grunder som kan användas för att ändra saker i meny, inläggen etc. När jag skrev  detta inlägg använde jag mig av HTML-grunder för att ändra färgen på de olika delarna i inlägget. För att använda dessa HTML-grunder när man skriver ett inlägg är det bara att ändra redigerare (ni finner detta längst ner under där man skriver ett inlägg på blogg.se) och skriva inlägget i koder istället.
 
Fet text:
Kursiv text:
Understruken text:
Överstruken text:
Byt rad:
Centrera:
Alternativ centrering:
Högerjustera:
vänsterjustera:
Ändra färg på text:
Ändra storlek på text:
Ändra typsnitt på text:
Bild:
Bild med länk:
Länk:

Panelen.

 /  6  Kommentarer
Sofie: Jag började blogga för att ha ett eget place där jag kan dela med mig av allt jag tycker om!

Ida: Först var det för att hålla familj och vänner uppdaterade när jag flyttade hemifrån. Men sen blev det mycket för min egen skull. Det blev ett ställe där jag kan dela med mig av min kreativitet, få respons, konstruktiv kritik och utvecklas. I dag har bloggen blivit en del av mig.

Louise: Jag började blogga när jag insåg hur mycket jag ville visa för världen. När jag blev intresserad av konst, började rita och skapa, började lära mig att sminka och fixa håret, kläder mm. Jag ville visa folk vad jag var intresserad av och vad jag kände mig duktig i, och därefter få feedback och lära mig nya saker!

Sofie: Jag har lite blandade åsikter om dagens bloggvärld. Ena halvan är oerhört bra bloggar, som har liksom kommit vidare med andra projekt osv på grund av sin blogg. Att ha en blogg kan bidra till oerhört mycket. Den andra halvan känns ganska trist. Folk spammar en med kommentarer om deras tävlingar/frågestunder/osv och försöker fiska läsare. Jag vet inte, men det känns som att alla vill ha så många följare som möjligt för att kunna bli kända bloggare.

Ida: Det är både fördelar och nackdelar med dagens bloggvärd. Jag har dock mest fokuserat på allt det positiva. Att blogga i dag är, till exempel, ett oerhört bra sätt att kunna visa upp vem man är och knyta kontakter. Att vi till och med har haft ett bloggmoment i min journalistikutbildning tycker jag talar tydligt för vart bloggandet är på väg. Det blir mer och mer seriöst och kan i många fall räknas som ett yrke.

Louise: Läser inte mycket utav dagens bloggar. Vilket kanske talar för sig själv?

Sofie: Mitt bästa bloggtips är att älska sin blogg. Och att blogga för att man tycker det är roligt! Då är det också roligare att läsa bloggen.

Ida: Att dela med dig av saker du själv vill läsa om. Tänkt dig att du ska driva din egen favoritblogg. Vad ska den bästa bloggen innehålla? Även om alla inlägg omöjligt kan bli världens bästa så tycker jag det motiverar att sätta ribban högt. En del föredrar snabba uppdateringar med mobilen och andra föredrar mer välgjorda inlägg. Båda funkar - så det gäller att hitta sin egen stil, eller blanda båda.

Louise: Gör det du älskar att göra! Bloggar blir direkt mycket mer intressanta om man bloggar om sånt man älskar. Så om du t.ex älskar att fixa naglarna så blogga om dina naglar då! Det bästa sättet att lyckas i bloggvärlden idag är att sticka ut, och det finns inget bättre sätt att sticka ut än att vara sig själv och blogga om det man älskar.


Mellandagsfynd.

New In  /  3  Kommentarer
Som jag nämde i platåsko-inlägget så levde jag livet på Emporias mellandagsrea här om dagen. Hittade mer än platådojjor såklart, hittade fynd på både Ginatricot, H&M samt NewYorker. Världens snyggaste croptop med svarta nätdetaljer samt långa armar och ett par snygga trosor på Ginatricot. På H&M fann jag ett par snygga jeans samt en nättröja som jag verkligen älskar. Sist men absolut inte minst så fann jag en sjukt snygg tröja som påminner en aning om en basebolltröja med nit- och läderdetalj på bröstet. Fann även ännu ett par trosor, man kan aldrig få för mycket underkläder, samt en grå övermysig hoodie. Vilket plagg var snyggast? Har ni shoppat på mellandagsrean än?

Color changes.

Bilder & Bildbehandling  /  2  Kommentarer
Hade lite tråkigt så letade upp en bild på google och ändrade helt enkelt färgerna på den här bruden. Hon blev aningen blekare, fick lite andra färger på kläderna, svarta skor med silver-detaljer samt guldiga ringar som hon även har runt handleden. Blev min drömfärg på håret, älskar grönt hår som ni kanske redan vet. Vad tycker ni?

Sökes.

 /  21  Kommentarer
Som ni kanske vet så älskar jag bloggar med ett tidnings-koncept och jag försöker själv ha detta koncept i min blogg. Så därför söker jag dig som gillar att svara på frågor till min panel här i bloggen. Jag kommer minst en gång i månaden skicka ut ett mejl till tre personer som ansökt till panelen och sedan lägga upp deras svar samt länk (såklart behöver du inte ha blogg för att delta i panelen) här i min blogg. Alla som vill får ansöka till panelen och jag kommer slumpat välja ut tre per omgång som får svara på frågorna. Frågorna kommer variera och alla som ansöker hamnar i kategorin "allmänna frågor" där jag helt enkelt frågar saker som nästan vem som helst kan svara på. Jag vill att ni skriver en liten kommentar (glöm inte din mejl) där ni gärna får skriva några rader om er själva. I kommentaren vill jag även ha önskad kategori. Följande kategorier finns i panelen; Gaming - Mode - Skönhet. Alla som ansöker, oavsett kategori, får chansen att få allmänna frågor. Ni kan ansöka till mer än en kategori eller helt enkelt bara till den allmänna kategorin.

Mina senaste outfits.

Stil & Utseénde  /  8  Kommentarer

Nya dojjor.

New In  /  6  Kommentarer
Idag när jag hängde på Emporia så blev jag lycklig ägare till två par platå dojjor. Ena paret såldes för 99kr på NewYorker men visade sig att de bara kostade 49kr väl i kassan. Sen hittade jag ett par sjukt underbara med ännu högre platå på Myrorna för 175kr. Värt. Vilka var snyggast enligt er?
 

Julklappar.

New In  /  2  Kommentarer
Följer strömmen och lägger upp bilder på årets julklappar som jag fått från min familj. Det jag fick från Anna, Elina och Clara kommer upp senare även om jag fick dom tidigare än dessa ni nu kommer få se. Lets go, heyho!
Ögonkit av Amanda. Prydnadssak av mina föräldrar. Deo av farmor. Högtalare av familjen.
Strumpbyxor samt tisha av Carola, Nora och Dennis.
Presentkort på Shock av mina föräldrar samt massa pengar av alla.
Armband ett av Amanda. Armband två av faster. Halsband av Amanda. Ringar av Amanda.
Massa smink av farmor.
Världens snyggaste väska av Carola, Nora och Dennis.

Gårdagens outfit.

Dagens Look  /  1  Kommentarer

Vinn bloggdesign.

Tävlingar  /  5  Kommentarer
Denna gång bestämde jag mig för att slänga ihop en design och helt enkelt tävla ut den till er. Vill ni ta er en närmare titt på designen så finner ni den härVinnaren får helt bestämma hur headern ska se ut utefter min header-mall som ni finner på min köp-design-sida. Vinnaren får även bestämma helt hur kommentarsrutan ska se ut (alltså så som jag har bild vid där man kommenterar i min blogg). Denna design är gjord för blogg.se-bloggar.
 
För att delta;
- Kommentera att du är med och tävlar, glöm inte din mejladress.
 
För extra chans till vinst;
- Följ bloggen via bloglovin, härKommentera vilket nummer du blev.
- Gilla inlägget via bloglovin, härKommentera vilket nummer du blev.
Skriv om tävlingen i din blogg, använd gärna bilden ovan, länka till detta inlägg. Länka inlägget i din kommentar.
Vinnaren av ett handgjorda örhängen från Quiethell blev Mirjam. Checka din mejl!

Juloutfit.

Dagens Look  /  4  Kommentarer

God Jul.

Allmänt  /  6  Kommentarer
Idag firar jag och min familj jul hos min farmor, imorgon firar vi hos min morbrors familj. Var firar ni jul? 

Månadens wanties.

Stil & Utseénde  /  1  Kommentarer
Hade tänkt börja med "Månadens wanties" där jag lägger upp tre saker som jag verkligen velat ha under månaden som gått. Här har ni de tre första vill-ha-plaggen. Alla är från Sheinside och de borde finnas i min garderob egentligen.

Carros bästa tips.

Blogg  /  1  Kommentarer
Jag får ofta frågor angående hur man får en stor blogg och har tänkt ge er mina allra bästa tips för att få en stor blogg.
 
DESIGN.
Hur ofta stannar man på en blogg inte har en snygg design? Bara en snygg och välgjord header gör en blogg läsvärd och får folk att stanna på bloggen. Därför älskar jag blogg.se då man har full kontroll över sin design. Vet du inte hur man skapar en egen design så finns det massa sidor och bloggar som erbjuder gratisdesigner. Men kom ihåg att man aldrig får ta bort länken till den som gjort designen om man inte återställer och helt enkelt tar bort hela designen. Det finns även en hel del bloggare som erbjuder välgjorda designer för en liten peng. Tips på bloggar som erbjuder betaldesigner är ADARAS, Sannasrum och jag själv såklart.
Tips; Sanna lottar just nu ut en design för blogg.se i sin julkalender. Här finner ni tävlingen.
 
BILDER.
Ingen läser en blogg utan bilder, inläggen blir sjukt mycket intressantare med bilder. Vill du verkligen satsa på bloggen så är det bra att investera i en bättre kamra. Jag höjer flaggan för Canon EOS 1100D som jag själv använder, sjukt bra kamera och den kostar inte allt för mycket. Ska ni fota produkter så är det även bra att investera i någon form av duk eller liknande (jag hittar dukar och mattor på Rusta för en billig peng som jag använder som bakgrund) som ni då ska ha som en snygg bakgrund. Ett lakan fungerar också, men snyggare med någon form av duk eller fluffig matta.
 
VAD SKA DU BLOGGA OM.
Bestäm vad du ska blogga om och ha detta som tema i designen. Bloggar du om mode, ha en stilren design med modetidning-stil. Bloggar du om hästar, ha bilder på hästar i designen. Ja, ni fattar grejen. Jag bloggar mycket om både mode, design och spel så jag försöker ha en stilren design med tidnings-feeling, färg och speciella designmoment samt små hintar som visar att jag är gamer. Bland annat Pikachun i dropdownen samt texten under mitt bloggnamn i headern.
 
TÄNK PÅ VAD DU SKRIVER.
Många tycker att jag skriver för personliga saker i min blogg, men jag vill nå ut till folk och låta andra se att de kanske inte är de enda som mår dåligt och har det svårt. Jag vill inte lotsas som att jag är en snobbig bloggerska som alltid mår bra, samtidigt vill jag inte dra ner er bara för att jag mår dåligt. Så tänk på hur mycket du vill skriva ut om dig själv, häng inte ut folk och tjata inte i bloggen om hur söt din pojkvän är. Jag har själv gjort misstaget att skriva för mycket om personer i mitt liv vilket har gjort att det gör ont att läsa arkivet med tanke på allt det står om personer jag älskat och nu inte ens snackar med.
 
LOOK NICE.
Det är inte snyggt med bilder som inte passar in helt estetiskt. För små eller för stora bilder är inte alls snyggt, så ta upp bilderna i photoshop, gimp eller liknande program och gör bilderna lika stora som dina inlägg (eller så stora de kan vara i designen om du inte har bilderna ända ut i kanterna som jag har). Skriv heller inte "bloggar senare", vi bryr oss inte om du bloggar senare eller inte. Vi bryr oss bara om det du bloggar om och om du skriver "bloggar senare" så skiter vi i din blogg då den ses som tråkig som fan.
 
TÄVLINGAR.
Håll tävlingar i bloggen, enbart veckans blogg kan ge dig massa nya läsare som tittar in om så bara för att delta i din tävling vilket sedan gör att de läser allt annat i din blogg. Du kan även ha tävlingar om saker och inte enbart länkar i din blogg, kan vara svårt att bli sponsrad av företag som t.ex. jag blir men det är värt ett försök att skicka ett mejl till företaget. Du kan även hitta något fint hemma hos dig som du kan tävla ut. Jag planerar själv att börja sponsra bloggar med mina smycken så skicka ett mejl så kan du vara en av de som blir sponsrade både till tävlingar och smycken du kan behålla själv och skriva om i din blogg.
 
INSPIRATION.
Kopiera aldrig inlägg och bilder från andra utan att länka personen/personerna. Kom på något själv, fota egna bilder och/eller ta in inspiration från andra bloggare.
 
Kommentera era bästa tips för en bättre blogg samt vad ni ser som en bra blogg.

Dagens Outfit.

Dagens Look  /  4  Kommentarer

Siv HD.

Geek & Gaming  /  3  Kommentarer
Vill ni veta en sjuk sak? Imorgon är det julafton. Helt sjukt vad tiden går fort. Inatt krängde jag pepparkakor samt kollade på Siv HDs stream, det var kul, hans huvud flög runder. I julklapp önskar jag mig en pojkvän som är lika snygg och bra på LoL som Siv. Elina ska fixa en sån pojkvän. Men det är svårt. Får flytta till Tyskland och hitta Siv.

Inspiration.

Stil & Utseénde  /  3  Kommentarer
Massa inspirationsbilder från tumblr för jag har tappat minneskortet till kameran (rip alla bilder från Danmark) någonstans i Lund och nu tvingas jag låna syrrans minneskort som är sjukt litet jämfört med det jag tappade. Skoj liv man har. #yolo.

Ny dator.

New In  /  5  Kommentarer
Har varit i stan idag, levde livet på julklappsuppdrag och hittade alla de sista klapparna. Fick även med mig en ny dator hem så jag slipper använda skoldatorn nu när min älskade Samsung lämnat mig (rip). Första gången jag använder mig av Windows 8 så det är lite skoj att lära sig ett nytt system. Patchar LoL vilket tar hundra år samt letar förbryllat efter typsnittet jag använt i min header med mera men tyvärr finna det ingenstans, trots att jag sökt på namnet på både google och dafont. Så försöker hitta liknande typsnitt, men jag hoppas ni har överseende gällande typsnitten.

Bloggskola - Sätt in en header.

Designtips  /  4  Kommentarer
Börja med att klicka in på kugghjulet som är markerat med grönt ovan. Välj "design". Det som kommer visa sig på skärmen är blogg.se:s nya designupplägg. Fliken där det står "Startsida" när man kommer in på designändraren, som jag markerat ovan med grönt, ändrar du till "Stilmall".
Scrolla nu ner i stilmallen till avsnittet vid namn #header {.
Ta bort bakgrundsfärgen och lägg istället in denna kod efter "background:"
Nu är det bara att förhandsgranska och checka så allt ser rätt ut (OBS; förhandsgranskningen i det nya designupplägger syns inte längre i ett externt fönster utan vid sidan om koderna där du ser din design medan du ändrar i kodmallar och stilmall).

Avslutningsoutfit.

Dagens Look  /  11  Kommentarer
Såhär såg jag ut igår på avslutingen i skolan. Trotsar kylan med min croptop och världens snyggaste leggings. #yolo.

Vinn handgjorda örhängen.

Tävlingar  /  5  Kommentarer
Än en gång tävlar jag ut något jag skapat själv. Denna gången erbjuds dessa handgjorda örhängena som jag knåpat ihop, ett par örhängen med en liten "galge" av kedja. Passar både till vardags och fest, en tuff detalj som kommer dra till sig många blickar.
 
För att delta;
- Kommentera att du är med och tävlar, glöm inte din mejladress.
 
För extra chans till vinst;
- Följ bloggen via bloglovin, härKommentera vilket nummer du blev.
- Gilla inlägget via bloglovin, härKommentera vilket nummer du blev.
Skriv om tävlingen i din blogg, använd gärna bilden ovan, länka till detta inlägg. Länka inlägget i din kommentar.
Vinnaren av ett handgjort halsband från Quiethell blev DeniseChecka din mejl!

Sims3.

Geek & Gaming  /  1  Kommentarer
Insåg att det var evigheter sedan jag spelade Sims senast, så startade mitt älskade Sims 3 Semesterparadis och levde livet i Teemo-tisha som hemlig spion (egentligen bara tjallare men shhhhhh) och åt massa flingor. Best life ever. Teemo, spioner och flingor är livet. Är duktig och spelar helt utan fusk och ska verkligen bygga denna bruds liv från noll till hundra. Ska ragga upp en snygg polis. Hennes tisha och hår är bäst. Tänker sno dom. Men då kommer hon spionera ner mig.

Dropsoflight.

Stil & Utseénde  /  1  Kommentarer

Fråga samt tävlingstips.

Blogg  /  3  Kommentarer
Har inte fått så många kommentarer som jag brukar på mina senaste inlägg så hade tänkt fråga alla mina söta läsare om det går att kommentera min blogg? Går det så var gärna med i tävlingen om halsbandet ni ser ovan, ni hittar tävlingen härGår det inte att kommentera så får ni hemskt gärna skicka iväg ett litet mejl till mig.

35 frågor om 2013.

Tankar  /  3  Kommentarer
Av någon anledning fick jag lust att fylla i någon sån här "blogglista" och letade upp en på google. Här får ni reda på massa saker jag gjort och känt över det gångna året. Hope u like it.
 
1. Har du hållit dina/ditt nyårslöften? Nope, godiset har stannat vid min sida.
2. Vilken månad var bäst? November.
3. Varför? För att det var månaden det var bra mellan mig och Sante..
4. Vad var det bästa med 2013? Att börja gymnasiet, träffa Elina, Anna och Clara samt mitt senaste förhållande.
5.Vad var det sämsta? Att Sante gjorde slut med mig samt att jag la så pass mycket tid på mitt ex.
6. Levde året upp till dina förväntningar? I don't know.
7. Ja/nej, varför? Hade nog inga större förväntningar.
8. Vad var din största framgång? Att jag fick killen jag raggade på.
9. Vad var ditt största misstag? Att hålla fast vid mitt usla ex samt att lita på folk.
10. Vad gjorde dig gladast 2013? Mina älskade vänner samt Sante.
11. Vad gjorde dig mest sårad? Att Sante dumpade mig.
12. Är det något du skulle ha gjort annorlunda? Jupp.
13. Om ja, vaddå? Hade kunnat vara en bättre flickvän som han ville ha kvar.
14. Blev du kär under året? Jupp, tyvärr.
15. Har du uppnåt något i kärlek under året? Yeah I guess?!
17. Har du insett något under året? Att det måste vara svårt att ha mig som flickvän.
18. Hur sumerar du årets kärlek? Smärtsam.
19. Träffat några nya vänner? Jupp!
20. Om ja, vilka då? Elina, Anna, Clara, Jonte och alla i min klass. Även massa göteborgare samt helsingborgare.
21. Har det påverkat något? Jupp.
22. Har du bråkat? Haha jupp.
23. Har du förlorat någon vän? Tyvärr.
24. Gjort något du ångrar? Jupp.
25. Vilken dag/kväll/natt kommer du att minnas mest? En speciell dag.
26. Varför? Kysste Sante för första gången.
27. Det bästa köpet? Min spirithood.
28. Det bästa minnet? Hemlis.
29: Det bästa med årets sommar? Öööh vet inte.
30. Vad ska du uppnå med 2014 som du inte uppnåt med 2013? Tänka mer på mig själv.
31. Vad ska du göra annorlunda 2014? Sluta hänga efter folk som sårar mig.
32. Vad ska du fortsätta med under 2014 som du gjort under 2013? Spela, äta, sova.
33. Vad har du gjort dig själv mest stolt över? Vågade åka en hööög karusell på Tosselilla (hemskt!)
34. Vad har du gjort dig mest besviken över? Att jag inte kunde hålla Sante kvar.
35. Är du nöjd över 2013? Nope.

Tatueringar.

Stil & Utseénde  /  3  Kommentarer
Något av det vackraste som finns, enligt mig, är tatueringar. Ni vet redan att jag drömmer om en zombieversion av prinsessan Ariel men guss what? Jag drömmer även om någon tatuering som har lite av en "3D"-stil samt demoner och steampunk. Ovan ser ni sex exempel på snygga tatueringar som jag absolut inte hade tackat nej till. 

LoL önskelista.

Geek & Gaming  /  2  Kommentarer
Jag och mina bästaste vänner Elina, Anna och Clara har bestämt oss för att ge varandra julklappar. Av Clara fick jag en sjukt underbar tisha, av Anna fick jag rökelse som luktar rosor och av Elina ska jag få ett skin till LoL. Dessa ovan är de jag vill ha så hoppas hon köper ett av dom. Har redan skin till Sivir men älskar det nya, look at that splashart liksom!

Veckorevyn.

Stil & Utseénde  /  1  Kommentarer
En sjukt bra julklapp till vilken tjej som helst, tre klappar i ett liksom - kuvertväska, nagellack och tidningar!

Gårdagens outfit.

Dagens Look  /  3  Kommentarer

Rabattkod hos MadLady.

Stil & Utseénde  /  0  Kommentarer

Snygga saker från Add9.

Stil & Utseénde  /  2  Kommentarer
LÄNKAR; Ett - Två - Tre - Fyra - Fem - Sex - Sju - Åtta - Nio

Sötsug.

Allmänt  /  8  Kommentarer
Hittade precis världens sötaste filur, vad är denna varelse för något och var kan jag hitta en?! Så satans söt, tror jag kommer svimma av översötning. Just look at it! It's soooo cute!!

Julklappstips.

Tips & Wanties  /  3  Kommentarer
LÄNKAR; Karta - NESkontroll - Ninjastjärna - Nintendogodis - PEZset - Tröjamedförvirradkatt
Vi känner alla den där personen som tros sig ha allt och inte önskar sig något i julklapp (egentligen är det just denna person som vill ha allt i hela världen och som antagligen tänker ta över universum) och vi har alla lika svårt att köpa något att packa in till denna "jagharallt"-personen. Men frukta ikke! Man har verkligen inte allt om man inte äger en 3D karta över Game of Thrones-mapen (jag och fisk-Johan intygar detta), en ninjastjärna att hänga kläder på, en tröja med en fett förvirrad katt på eller varför inte ett PEZ-set med LOTR-karaktärer? Hissar speciellt flaggan för Game of Thrones kartan, vill ha en sådan. Ska ta över Westeros och sätta mig på järntronen.

En favorit i repris.

New In  /  12  Kommentarer
Hade tänkt fira att det snart är jul med en ny hårfärg. En favorit i repris, rött. Förra gången jag bar den röda färgen använde jag mig av min favorit Directions i färgen Poppy Red. Tyvärr hade de slut på just denna färg samt mitt andraval som också var en Directionsfärg inne på Shock i Malmö när jag var där inne en sväng tidigare idag. Så hade tänkt försöka mig på en Manic Panic färg denna gång i färgen Rock n' Roll Red, hoppas det blir super. Vad tycker ni om rött hår?

Sex röda figurer.

Stil & Utseénde  /  3  Kommentarer
LÄNKAR; ett - två - tre - fyra - fem - sex

Frågestund.

Blogg  /  8  Kommentarer

Ny design.

Blogg  /  18  Kommentarer
Kände att det var dags att lansera min nya design och lite nytt bloggjobb för er alla. Som ni ser (och gissade) så finns där en dropdown-meny som innehåller kategorier samt länkar till olika sidor såsom Bloglovin, Instagram, Tumblr och LoLKing. Ni hittar dropdownmenyn genom att hålla musen över färgdropparna, då trillar den ned. Ny header, ny kommentarsruta samt lite fint i menyn. Har min officiella "Design By"-signatur längst ner i menyn samt lanserar även en helt ny sak. Ni kan nu beställa designer och headers av mig genom att klicka på rutan ni ser ovan som finns i min meny.
Vad tycker ni om den nya designen?

Something I want.

Tips & Wanties  /  9  Kommentarer
Nu är det snart jul och alla tjatar om saker dom vill ha i julklapp. En sak jag verkligen skulle kapa en stortå för är en ny stationär gamingdator. Vem ni vad jag skulle kunna kapa två stortår för? En gamingdator i steampunkstil som de ovan. Sjukt coola, vill bygga min egna steampunkdator trots att det inte kan bygga saker utan att spräng halva universum. Vad önskar ni er mest?

Nitar.

New In  /  6  Kommentarer
Är hemma på permission tills på måndagmorgon så hade tänkt fixa lite bloggsaker och spela så mycket det bara går så länge jag är hemma. Köpte de sista julklapparna igår och köpte lite smått och gott till mig själv också. Bland annat hittade jag fem paket nitar för tio kronor styck på H&M, köpte även ett par jeans och en jeansväst på Myrornas i Malmö idag så hade tänkt sätta lite nitar på dom. Kommer såklart fota och visa er när jag gör det. Nu ska jag spela heartstone och dricka fanta, ikväll blir det nya säsongen av American Horror Story med familjen. Vad gör ni ikväll?

Ingen bloggning.

Allmänt  /  14  Kommentarer
Bild från förrförra helgen.
Har inte bloggat de senaste dagarna och tyvärr blir det ett ganska tråkigt mobilinlägg såhär på torsdagskvällen då jag just nu ligger inlagd på BUPs psykvård i Malmö. När jag kommer ut igen ska jag blogga massor, är antagligen hemma runt måndag. Till dess kommer bloggen tyvärr stå tom. Hoppas ni inte lämnar mig under dessa dagar, har bara inte tillgängligheten för bloggande at the moment. Hoppas ni förstår.

HeartStone.

Geek & Gaming  /  5  Kommentarer
Sitter just nu och spelar HeartStone som då är Blizzards nya (kommande) spel, closed beta och jag fick en key hell yeah! Trodde inte det skulle vara så roligt som det är, längesedan jag blev så paff av att spela ett spel. Har ni hört om spelet? Vad tycker ni? Ser det roligt ut enligt er?

Jobb.

Blogg  /  4  Kommentarer
Har kommit aningen längre med den kommande designen, kommer bli fett awesome när den är färdig. När denna är färdig har jag ännu en design att skapa till en vän och massa skolarbete. Funderar dessutom på att börja sälja designer och headers, och kanske lotta ut en design till en av er? Hur låter det?

New In Danmark.

New In  /  11  Kommentarer
Bad pic monday idag, fast bilderna är tagna igårkväll.. Skyller på att jag var trött. Visst ser spirithooden mysig ut?

Danmark.

Tankar  /  5  Kommentarer
Hemma från ett kallt Danmark, men himla roligt var det. Började med att resan som skulle ta ca. en timme på tåget visade sig ta mer än dubbelt så lång tid tack vare väder och tågfel. Väl i Danmark checkade vi in på hotellet (som för övrigt var fett underbart) och drog efter det ut på stan en runda. Köpte lite smycken, ni kommer få se alla mina fynd senare, och drog in på Tivoli. Juligt och mysigt men ändå sjukt roligt med alla karuseller. Vågade dock inte åka så många då jag har en extrem höjdrädsla, ni anar inte. Åt på en sjukt bra resturang (vegetarisk pizza for the win) och gick lite mer på Tivoli. Efter att ha köpt massa godis, chips och läsk på 7eleven drog vi hem till hotellet. Första jag gjorde väl på hotellet? Hällde upp ett varmt bad och gottade mig i det en lång stund.
 
Dagen efter (igår) blev det hotellfrukost och sedan ut i blåst och regn ännu en gång. Åkte tåg och tunnelbana (Metro) och hamnade till slut på Den Blå Planeten som då är ett stort akvarium i Danmark, bilder från detta kommer upp senare. Tåg tillbaka till stationen i Köpenhamn och ut på Ströget för shopping. Fick med mig ett linne, en tisha, en skjorta och ett par leggings. Käkade turkiskbuffet och levde livet utanför svenska gränser, där jag som sextonåring för övrigt klassas som vuxen. Utcheckling, pick och pack med till tåget och fia med knuff hela vägen hem till älskade Sverige. Första jag gjorde när jag kom hem efter en helg utan dator? Kollade bloggen, ringde Elina på skype och startade LoL. Standard.

Förändringar.

Stil & Utseénde  /  5  Kommentarer
Ibland när jag har tråkigt sitter jag och kollar igenom mina profilbilder på facebook. Denna ovan från januari 2011 var min allra första profilbild på facebook och jag insåg hur mycket jag förändrats sedan dess. Tänkte visa er hur sjukt annorlunda jag såg ut då jämfört med nu. Vad tycker ni?

Bloggar jag följer.

Blogg  /  3  Kommentarer
Finns massa bloggar som jag följer men de sex ovan är de jag följer mest slaviskt. Följer även Sannasrum slaviskt när det gäller bloggdesign. Bloggarna ovan hittar ni här; Addie, Vira, Julia, Louise, Ida, Jojo.

Favoriter.

Geek & Gaming  /  3  Kommentarer
Ni som spelar LoL vet antagligen att det finns sjukt många champs att spela och köpa. Sen får man alltid beslutsångest när man har RP, vilket skin ska man köpa och till vilken champ? Här ovan ser ni mina favorit-champs samt vilket skin jag har till dom. Har även Muse Sona samt ett annat skin till Kayle som jag tyvärr glömt vad det heter. Hade en satans tur som fick skinet ni ser ovan till Kayle i mysterygift, legendary for the win.

Tre stickade tröjor.

Stil & Utseénde  /  6  Kommentarer
Nu när vintern slår till som en storm så hade jag tänkt tipsa er om tre sjukt söta stickade tröjor från H&M. Älskar stickade tröjor, min favorit är helt klart den med Musse på, värt 249kr. Vilken gillade ni mest?

Vad vill ni lära er.

Designtips  /  5  Kommentarer
Eftersom det snart är jullov (holy Jesus vad det gick snabbt att gå en hel termin i skolan) så hade jag tänkt dra igång min gimp- och bloggskola igen. Så jag behöver helt enkelt er hjälp, vad vill ni lära er inom gimp och bloggdesign?

Hemligheter om designen.

Blogg  /  6  Kommentarer
Då många undrar hur mycket jag kommer ändra i designen jag gör just nu så hade jag tänkt ge er en liten sneekpeek på det hela. Vill ha en stilren design som samtidigt har massa spel och detaljer i sig. Några av er läsare skrev att det såg ut som en slidedown-meny längst upp och ja, det kommer finnas en slidedown-meny i designen. Vill för övrigt påminna er om att jag är i Danmark hela helgen så jag har gjort massa tidsinställda inlägg. Vad tycker ni om det ni fått se av designen?

Pokémon.

Geek & Gaming  /  4  Kommentarer
Elina visade mig världens bästa spel. Gjorde mitt framtida jag. För när jag är stor ska jag bli grön. Fixade förresten tävlingsinlägget då jag insåg att jag hade skrivit samma sak som när jag skrev tävlingen om skinet på LoL, oops.

Stress.

Allmänt  /  4  Kommentarer
Känner mig sjukt stressad, har massa skolarbete att göra klart (oops inte alls så att jag fortfarande inte gjort 3D-uppgiften vi skulle lämnat in för typ en månad sedan) och har massa saker att fixa. Men gissa hur jag tacklar all stress i mitt liv? Jo, jag lägger ännu mer på mina axlar och börjar jobba på en ny design till bloggen. Känner att det är dags för en total makeover istället för bara lite småfix hit och dit. Så ska bli en massa nytt och dessutom en design jag bygger helt från grunden, så får tacka vackra Ida för mallen hon lånade mig till designen jag har at the moment. Berätta gärna om det finns något speciellt ni tycker ska finnas med i den nya designen. Kommer dock dröja innan den kommer upp då det är ett så oerhört stort jobb att jobba med en design från grunden samtidigt som man har massa skolarbeten, körkort, fortfarande skakig efter mitt och Santes uppbrott och i helgen ska jag till Danmark. Tänker i alla fall chillaxa i Danmark, kommer bli en helg utan något alls att stressa kring... Måste göra tidsinställda inlägg innan dess också... *suck*.

Vinn ett halsband designat av Quiethell.

Tävlingar  /  16  Kommentarer
Denna gång tänkte jag tävla ut ett halsband som jag själv gjort och designat. Ett silversmycke i form av en örn samt en dödskalle hängandes i en läderkedja. Halsbandet kommer i en mycket söt ask.
 
För att delta;
- Kommentera att du är med och tävlar, glöm inte din mejladress.
 
För extra chans till vinst;
- Följ bloggen via bloglovin, härKommentera vilket nummer du blev.
- Gilla inlägget via bloglovin, härKommentera vilket nummer du blev.
Skriv om tävlingen i din blogg, använd gärna bilden ovan, länka till detta inlägg. Länka inlägget i din kommentar.
Vinnaren av ett skin till LoL blev Anna. Grattis!

Jag är en påfågel nu.

New In  /  9  Kommentarer
Har aldrig gillat djurmönster men när jag hittade en skjorta i siden (?) med påfågelmöster samt en matchande tröja så blev jag förälskad. Köpte båda för en hundring, blev massa glad. Vad tycker ni om djurtryck och vilka är snygga?

9 mad choices.

Stil & Utseénde  /  1  Kommentarer
Bilden länkar.

RIP Paul Walker.

Tankar  /  5  Kommentarer
Har länge planerat mitt och Paul Walkers bröllop där jag skulle bli Mrs. Paul Walker. Tyvärr kommer detta aldrig hända, för min älskade favoritskådis dog i en bilolycka här om dagen. Fett sad. Men han kommer för alltid finnas i mitt hjärta.

Vinn ett League Of Legends skin.

Tävlingar  /  12  Kommentarer
Då de flesta av mina tidigare tävlingar inriktat sig just på stil och skönhet så tänkte jag fixa en tävling för alla gamers där ute som följer min blogg. Ni har nu chansen att vinna ett av följande nio skins till League of Legends värde 520 RP. Obsarvera att du måste vara över level 10 samt måste äga champen för att kunna få skinet. Spelar ni inte själva LoL så kan ni tävla för en vän, pojkvän eller liknande. Är du inte level tio än så kan jag såklart vänta med att skicka skinet till dig. 
 
Följande skins tävlas ut; Prom Queen Annie. Badger Teemo. Mercenary Katarina. Dryad Soraka. Mad Hatter Shaco. Sewn Chaos Orianna. Road Warrior Miss Fortune. Uncle Ryze. Woad Ashe.
 
För att delta;
- Kommentera vilket skin du vill vinna, glöm inte din mejladress.
 
För extra chans till vinst;
- Följ bloggen via bloglovin, härKommentera vilket nummer du blev.
- Gilla inlägget via bloglovin, härKommentera vilket nummer du blev.
Skriv om tävlingen i din blogg, använd gärna bilden ovan, länka till detta inlägg. Länka inlägget i din kommentar.
Vinnaren av goodiebagen blev AnnaChecka din mejl.