Halloween.

Tankar  /  11  Kommentarer
Är det bara jag som blir ledsen för att Sverige inte verkar ta högtider seriöst? I andra länder är det fullt ståhej under halloween, barn som springer runt och knackar dörr samt upplysta pumpor på varje tomt. Varför har vi det inte så i Sverige?
 
Idag efter att jag och min pojkvän ätit middag i stan så stötte vi på några barn som var utklädda till spöken. Med sina föräldrar vid sin sida gick de bus eller godis, vilket jag blev lycklig i hjärtat över. Fler borde ta tag i halloween och sluta vara tråkiga svenskar som sitter hemma, kollar på nyheterna och klagar på att inget händer. Sluta sitta ut tiden i väntan på jul, gör något av halloween istället.
 
Firas det halloween hos mina läsare tro?

Sex favoriter.

Tips & Wanties  /  3  Kommentarer
Tänkte börja med att ursäkta mig för dålig bloggning, men ibland känner man bara inte för att blogga. Speciellt inte när man inte har någon inspiration eller ork att ta sina planer i verk. Men här är jag, tillbaka och kry. Har skrivit hemskt mycket om spel nu under en tid, så tänkte slänga in ett litet wantie-inlägg med heta kläder jag letat fram. Nu har jag gjort alla modefantaster som följer mig glada. Bra.
 
Vilket plagg är er personliga favorit?
LÄNKAR; CK undersätt // pastellkofta // hoodie // klänning // leggings // mjukisbyxor
Inlägget innehåller affiliatelänkar som stödjer bloggen ekonomiskt vid inköp via länken.

Absurda skönhetsoperationer.

Stil & Utseénde  /  10  Kommentarer
På halloweenmaskeraden i skolan klädde jag ut mig till en plastikoperationspatient som blivit zombie (ni finner fler bilder härjust för att visa hur idiotiska skönhetsidealen är nu för tiden. Men vad finns det för helgalna skönhetsoperationer egentligen? Här är några ytterst ovanliga som ni nog inte hört talas om.
 
BENFÖRLÄNGNING - Kostnad ca. 620 000:-
Det finns hur många helt friska personer som helst som genomgår denna smärtsamma operation i jakten efter att bli några ynka centimeter längre. Ingreppet sket främst i Kina där några centimeter längre än genomsnittet kan ge en ett jobb. När man genomgår denna operation går det till så att en kirurg bryter av skenbenet och för in en teleskopisk stång. Efter en tid drar stången gradvis isär benet cirka en millimeter per dag. Efter en tid kommer nerver, ben och artärer tillbaka i hålrummet. Efter operationen tar det flera månader för resultat att synas och efter det tvingas patienten genomgå hård fysisk träning. Allt detta enbart för upp till åtta centimeter.
 
BARBIEDROGEN - Kostad ca. 300:-/kur
Med Melanotan, som är en syntetisk hormon som stimulerar kroppens production av melani, blir patienten brunare. Drogen sägs även öka sexlusten och minska aptiten vilket gör att patienten rasar i vikt. Bieffekter som huvudvärk, illamående, ångest och domningar är vanliga vid bruk. Melanotanet injiceras under huden vilket ökar risken för infektioner samt blodförgiftning. En ökad risk för hudcancer är inte heller omöjligt. Tur att denna drog inte är tillåten i EU.
CHUGAY TONGUE PATCH - Kostnad ca. 14 000:-
Detta är ett frimärksstort tygnät i plast som sys fast på tungan vilket gör att det blir smärtsamt att äta fast föda. Patienten måste helt enkelt leva på flytande föda då det gör allt för ont att äta något fast. R. Huizenga, husläkare i den amerikanska versionen av Biggest Loser, liknar ingreppet med att anställa en person som håller en pistol mot din tinning och hotar att skjuta varje gång du tar en tugga.
 
HANDFILLER - Kostnad ca. 10 000:-
Det blir allt vanligare världen över, i samband med att selfies och sociala medier blivit populära, att göra ett handlyft. Handlyftet går ut på att personen injicerar en så kallad filler under huden på handryggen vilket gör att händerna ser mycket yngre ut.
 
En annan, liknande operation finns där patienterna önskar ändra hela sitt livsöde. Linjerna i handflatan sägs berätta för oss hur vår framtid ska se ut och de som inte är nöjda med sitt livsöde kan alltid genomgå en operation där linjerna arrangeras om. Operationen genomförs med ett elektiskt skalpell, tar en kvart att genomföra och en månad att läka. Operationen genomförs främst i Kina där folket är mer vidskepliga.
 
ÖGONFÄRGSBYTE - Kostnad ca. 36 000:-
Vissa köper färgade linser, andra genomgår en smärtsam operation, allt för att förändra sin ögonfärg. Genom en riskfylld operation kan färgen på iris bytas ut, hornhinnan skärs upp och kirurgen fäster ett silikonimplantat med önskad ögonfärg. Operationen kan leda till blindhet, irritation och suddig syn. För patienterna vars syn återställs till det normala tar det ungefär en månad efter operationen innan de kan se klart igen. Operationen genomförs bland annat i Sydamerika, men som tur inte i Sverige.
 
SMALARE MIDJA - Kostnad ca. 100 000:-
Under den viktorianska eran var det mycket populärt att bära korsetter för att få den där kvinnliga timglasformen. Numera krävs inte detta, vill man inte använda korsett men samtidigt vill ha denna form kan man lika bra kasta hundra tusen kronor i sjön genom att genomgå ett farligt ingrepp. Operationen går ut på att en kirurg tar bort ett antal revben för att patienten ska få en smalare midja. Detta gör dock att vissa organ inte skyddas vilket ökar risken för inre blödningar och diverse spruckna organ vilket kan leda till döden.
 
Vilket ingrepp låter värst enligt er? Själv tycker jag den sistnämnda låter skrämmande.

The Walking Dead.

Nöje  /  4  Kommentarer
OBS; Enorma spoilers förekommer i detta inlägg, har du inte sett TWD - läs inte.
Jag har under dagen hunnit se både det senaste avsnittet av The Walking Dead och skapat detta kollage. Som ni ser så har jag tagit med större delen av de viktiga karaktärerna samt gjort bilderna svartvita om karaktären avlidit. Detta gäller fram till avsnitt tre av säsong 5.
 
De jag är besvikna över att de avlidit är Mika (äckliga Lizzie... why?!?!), Hershel och Gareth (he's hot). Hatade både Shane och Lori så är glad över att de dött. Tara däremot, som fortfarande lever, är en karaktär som jag inte riktigt vet om jag ska hata eller älska. Blev dock ledsen över att inse att Tara, Glenn och Maggie hängde med Abraham, Eugene och Rosita till DC i slutet av avsnitt tre. Vill inte förlora Glenn och Maggie, vill se mer av dom.
 
Vilka är era favoritkaraktärer? Vilka karaktärer är ni besvikna över att de avlidit?

One Box Army.

Geek & Gaming  /  0  Kommentarer
Nu har min pojkvän Lukas lagt upp sitt senaste spel på indiedb, eller han har lagt upp en preview där man kan se hur det går med utvecklingen. Han har gjort allt själv med en aning hjälp från min sida, jag kommer även göra texturer och skins till de olika komponenterna senare. Men ni får mer än gärna gå in och kolla in hur spelet ser ut hittills så spelet kommer längre upp i rank så fler ser det. Här finner ni spelet.

Gang Beats.

Geek & Gaming  /  1  Kommentarer
Under skollanet satt flera av min pojkväns vänner och spelade ett superfett spel som min pojkvän och jag sedan fixade hem så vi kunde spela. Spelet heter Gang Beats och är just nu under uppbyggnad men det finns en BETA version att spela via steam. Det är så satans snyggt, roligt och vem säger nej till små runda gubbar som slåss på olika banor iklädda kigurumis och diverse hattar?
Vad tycker ni om detta spel? Tänker ni testa det? Vilken kigurumi är sötast?

DIY lyckad halloweenfest.

Tutorials  /  2  Kommentarer
Nu när höstlovet trillat in finns där säkerligen många som vill hitta på något roligt. Så varför inte fixa en halloweenfest? Här kommer mina bästa tips för en lyckad halloweenfest.
Baka söta halloweencupcakes. Det är superenkelt, bara blanda ihop ett cupcakerecept och dekorera på valfritt sätt. Såklart krävs det inte någon speciell halloweenpyntning, cupcakesen kommer helt klart att uppskattas oavsett! Här finner du ett bra recept.
 När kvällen lider mot sitt slut kommer det uppskattas att gästerna får med sig en liten påse med godis med hem. Fyll med godis, små dekorationer och kanske ett kort? Här finns en tutorial på hur man skapar dessa små påsar.
Nu när hösten fallit in så faller löven från våra träd. Så istället för att kasta alla löv, varför inte pyssla med dom? Det blir en perfekt dekor att ha framme under festen. Här finner ni ett awesome sätt att skapa snygga rosor av höstlöven.
Köp läsk (och lite vodka om du nått åldern) och häll upp i glas, stoppa i sugrör och gör egna dekorationer i form av fladdermöss. Här finns en het tutorial på hur ni skapar fladdermössen med en gratis mall.
Samla ihop gänget, mys ner er med massa filtar och stacka upp godiset. Att annordna en skräckfilmskväll kommer uppskattas, fixa fram några av filmerna ovan och känn de kalla kårarna längst ryggraden. Eller varför inte ha ett speciellt rum avsett för just filmtittande? Sätt igång en lista av skräckfilmer som rullar på tv:n genom hela kvällen så gästerna själva får välja när de vill skrämmas lite extra.

Beroendeframkallande spel.

Geek & Gaming  /  5  Kommentarer
Vill du ha ett spel att bli beroende av? Då har du kommit rätt! Här listar jag de mest beroendeframkallade spelen, utan inbördes ordning.
Spelet utspelar sig 20 år efter det att Diablo, Mephisto och Baal dödats. Deckard Cain befarar att ondskan är på väg tillbaka och beger sig till katedralen i Tristram för att leta efter ledtrådar. Kort därefter slår en komet plötsligt ner i Tristram, på just den plats där Diablo först kom till den dödliga världen. Kometen markerar början på en ny tid av mörker och kallar på nya hjältar som måste bekämpa ondskan. Kan du ta dig an kampen?
Två lag, Radiant och Dire, möter varandra på en arena. Radiants bas finns i nedre vänstra hörnet och Dires bas finns i övre högra hörnet. Ett antal torn försvarar baserna på respektive planhalva. Målet är att respektive lag eliminerar tornen och därmed får åtkomst till motståndarnas bas som också ska elimineras för att laget ska vinna. Vågar du dig in i kampen om arenan?
Spelarna delas in i lag om antingen tre eller fem spelare beroende på vilken av de fyra existerande spelkartorna som väljs. Spelkartan med tillgänglighet för fem spelare per lag ger en större bonus åt dem som väljer den vid vinst, men tidsåtgången skiljer sig. Varje lag startar på varsin sida av kartan, vid sin bas. En match vinns först när motståndarlagets Nexus som är hjärtat i basen är förstörd, eller när det andra laget ger upp. För att lyckas förstöra en Nexus måste lagen kämpa sig förbi torn, minions och andra spelare.
Spelet består av fem separata spellägen: Survival modeCreative modeAdventure mode, Hardcore mode och Spectator mode. Creative mode fokuserar på att bygga och skapa, och det finns inget som begränsar spelarna. Survival mode införde monster och flera nya aspekter till spelet. Adventure mode är som Survival mode, men spelaren kan inte förstöra block med handen, utan måste använda ett verktyg. Att använda Adventure mode borde man ha en så kallad bonuskista, där spelaren får ett antal saker. Hardcore mode liknar Survival mode; skillnaden är att svårighetsgraden är låst på den svåraste samt att när spelaren dör kan den inte återskapas utan måste istället radera världen.
Skapa alla simmar du kan tänka dig och ge dem unika personligheter! Blir din sim ond? Romantisk? Paranoid? Välj egenskaper och skapa helt unika simmar, sen styr du över deras öde och avgör om deras drömmar ska förverkligas. Bygg ett perfekt drömhus åt dina simmar. Upptäck de oändliga anpassningsmöjligheterna för deras kläder, möbler eller till och med deras bilar. Varför inte hänga på de hetaste inneställena hela natten lång? Eller föredrar du att läsa en bra bok istället?
Emperiet Tamriel är på sammanbrottets rand. Kungen av Skyrim har blivit mördad. Allianser skapas för att ställa krav på tronen. Mitt i denna konflikt väcks en forntida elak ondska. Drakar som sedan länge varit försvunna har återkommit till Tamriel. Skyrims framtid, även själva imperiet, hänger på en skör tråd medan de väntar på att den förutspådde Dragonborn ska komma, en hjälte född med kraften The Voice och den enda som kan stå upp mot drakarna.
Ta steget in i World of Warcraft tillsammans med miljoner andra mäktiga hjältar. I en mystisk och magisk onlinevärld väntar ett gränslöst äventyr som ger dig en oändlig upplevelse. Skapa din hjälte från någon av 13 raser och 10 olika klasser. Spela ensam eller slå dig samman med andra hjältar för att bekämpa de ondaste av onda och belönas med de bästa skatter som går att finna. Ta dig an tusentals äventyr och bekämpa bland annat Illidan the Betrayer, Lich Kings odöda armé och mycket, mycket mer.
 
Spelar ni något av dessa spel? Vilket spel är mest beroendeframkallande enligt er?

Halo The Master Chief Collection.

Geek & Gaming  /  0  Kommentarer
Ett av mina absoluta favoritspel, Halo, kommer i en remastered version till XBOX ONE. Spelkollektionen lanseras den elfte november 2014 och innehåller extra uppdrag och cutscenes som aldrig blivit sedda förr. Kommer bli supernice att känna den nostalgiska känslan över att spela en förbättrad version av de första HALOspelen. Kollektionen går att förhandsboka här.

Stream från semifinalen.

Geek & Gaming  /  0  Kommentarer
Som ni vet så spelade jag och ett antal vänner i skolans LoL turnering under skollanet. Några av er undrade hur det gick och svaret är att det gick pissdåligt, men jag personligen spelade främst för att ha roligt vilket vi hade. Våran toplaner kom dock inte i tid så vi var tvungna att ta in en ersättare som blev en kille vid namn Oliver.
 
Här ovan ser ni en del av semifinalen (yes, we were there) där vi spelar. Jag kör support, Råbe kör ADC, Elina kör top, Oliver kör jungel och Clara kör mid. Tyvärr så drog någon idiot ut alla sladdar till internet så Råbes internet dog vilket sög. Men det blev fixat och vi fick köra en rematch med samma bans och samma champs. Detta är dock den del av streamen där hennes internet dog, och ska jag vara ärlig så sög kommentatorerna. Dessutom var lanet i säg så satans oorganiserat att allt blev skit samt att de inte ens lagt upp den riktiga delen av semifinalen än.

På startsidan.

Blogg  /  10  Kommentarer
Yey, jag sitter just nu på skollan med ett gäng polare och har lyckats sova ett par simmar på golvet under mitt bord. När jag vaknade och vandrade bort till ICA för att handla frukost mådde jag inte speciellt bra rent psykiskt. Men nu mår jag mycket bättre efter att ha surfat in på blogg.se's startsida och fann mig själv där. Första gången jag hamnat på startsidan, så är happy as fudge. Woopwoop!

Intervju med Moa Murderess.

Blogg  /  0  Kommentarer
Nu inleder vi ett nytt inslag i bloggen, månadens intervju. Vi rivstartar med en av sveriges coolaste brudar - EpicFaiil.
Hej Moa, berätta lite om dig själv.
Jag heter Moa Murderess och jag driver Sveriges största alternativa blogg, EpicFaiil.se. I min blogg kan man läsa om allt från tips på kläder, smink och hår till inlägg om självförtroende, galna & roliga videor, hår & smink tutorials och massa annat. Jag skriver även väldigt mycket om mitt liv. Jag är en tjej som inte är rädd för att vara mig själv även fast jag får stå ut med en massa hat. Och det vill jag även förmedla till andra. Jag älskar att få andra att må bra och vara glada och det är en av de största sakerna jag kämpar för i min blogg och YouTube kanal. 
 
Du nämnde att du youtubar, vad är skillnaden mellan att blogga och att youtuba?
YouTube känns faktiskt mer personligt i och med att man kan se mig när jag pratar till er. Att läsa ett blogginlägg känns inte så. Man vet att det sitter en person bakom datorn som skriver texten men på något sätt känns inte det lika personligt. På YouTube kan jag få en bättre kontakt med min publik och det gillar jag! '
Du är ju även startat upp din webbshop, Dressedtokill.se, hur går det med den?
Min webshop har verkligen gått jättebra och det är jag så glad över! Dock kommer det negativa saker med det mesta. I och med att jag driver företaget och webshopen helt själv så är det jag som packar alla ordrar och fixar med allt som har med webshopen att göra. Och det har tagit upp väldigt mycket av min tid. Som mina följare har insett så är min blogg inte lika aktiv längre. Jag uppdaterar inte lika ofta som förut och vissa tycker att inläggen har blivit tråkigare. Och tyvärr är det så att jag inte har haft lika mycket tid till bloggen sedan jag öppnade min webshop. Men jag är verkligen superglad över att det går så bra och det är förmodligen dags för mig att anställa någon som kan packa alla ordrar! Då kommer jag få mer tid till bloggen igen.
 
Vi har inte hört så mycket om Kick Back Pack på länge, håller ni fortfarande ihop?
Jag ska faktiskt ta upp Kick Back Pack i ett inlägg snart, så jag vill helst inte berätta om detta ännu.
 
Var ligger ditt fokus numera?
Mitt fokus ligger på allt, haha! Mitt liv är rätt kaos just nu då det går så bra både för min blogg, youtube kanal och webshop. Det är så mycket jobb att sköta och jag känner lite att jag har hamnat ur balans. Jag måste bli bättre på att strukturera upp mina dagar så att jag hinner med allt jag ska göra. Men mitt största fokus just nu är väl att försöka komma igång lite bättre med bloggen igen.
 
Då du har en underbar stil och verkligen vågar stå ut så känns det som du har bra självkänsla, stämmer det?
Tack så jättemycket! Ja, jag skulle påstå att jag har bra självförtroende och självkänsla. Men detta är något jag har jobbat med i många år. Jag har fortfarande mina brister och saker med mig själv som jag inte gillar. Men jag låter inte det trycka ner mig. Jag vet att alla människor kan få bra självförtroende & självkänsla, men det gäller verkligen att öva upp det. Det är inget man bara "får". Och jag hoppas verkligen att min blogg och YouTube kanal inspirerar människor till just detta.
Vilka är dina bästa tips för att våga vara sig själv fullt ut?
Det största och viktigaste: Skit i vad andra tycker och tänker om dig. Du lever bara en gång så se till att du mår bra och har kul i ditt liv. För det är ju trots allt ditt liv, inte någon annans. Och ingen annan ska kunna säga åt dig hur du ska leva eller se ut. Ett annat tips är att umgås med människor som du känner att du kan vara dig själv med till 100%. Det kommer inspirera dig till att våga mer och mer!
 
Har du någon gång behövt lida för att vara dig själv?
Absolut. Jag får stå ut med näthat i princip varje dag, fast det har jag lärt mig att ignorera sedan några år tillbaka. Men när jag var yngre och hade dåligt självförtroende blev jag rätt retad i skolan på grund av min stil. Jag hade ett gäng tjejer efter mig som skrek alla möjliga olika saker, framförallt hånade min klädstil. Men helt ärligt så är jag glad över att det hände. För det fick mig på något sätt att bli ännu starkare och skita i vad folk sa om mig.
 
Men hur tog du dig ur det?
Hur jag tog mig ur det var helt enkelt att ignorera dem. I början var jag kaxig tillbaka och skrek också väldigt många elaka saker. Men tillsist insåg jag att det inte hjälpte. Det jag gjorde när de hoppade på mig var att skratta åt dom eller att bara gå förbi och inte bry mig. Tillslut tröttnade de och slutade.
 
Har även läst på din blogg att du får många ovälkomna besökare, hur tacklar du detta?
Det här är något som är så otroligt jobbigt för mig just nu. Även fast det är unga tjejer och jag vet att dom inte vill mig något illa, de vill ju bara träffa mig. Men de förstår verkligen inte hur konsekvenserna blir. Det kommer folk hem till mig varje dag och letar efter mig. I mitt hem vill jag ju kunna känna mig trygg och få kunna vara ifred. Hur jag tacklas med detta försöker jag fortfarande fundera ut. Jag har redan skrivit inlägg, tagit upp detta i en video och skrivit om detta på instagram men folk kommer fortfarande och jag vet helt ärligt inte vad jag ska göra längre. Detta har gått så långt att min familj funderar på att flytta, för det här påverkar även min lillebror och mamma eftersom jag bor med dem. Så just nu är jag bara så ledsen över att folk inte kan respektera mitt privatliv. Men jag försöker komma på något bättre sätt till att få detta att sluta.
 
Vad hittar du på under halloween?
På Halloween så blir det party med mina vänner!
 
Vad ska du klä ut dig till?
Vad jag ska klä ut mig till vet jag inte ännu. Jag hade tänkt att vara en zombie docka, den jag gjorde en tutorial på. Men det är så mycket annat jag vill vara också! Så jag har faktiskt inte bestämt mig ännu. Det får bli en överraskning!
Och slutligen, vilka är dina bästa tips för att lyckas lika bra som dig i bloggvärlden?
- Ha en snygg design, det är viktigt för att få läsaren att vilja stanna.
- Skaffa en bra kamera, att lägga upp en massa mobilbilder kommer inte ta dig långt.
- Och sista tipset är att ha ett bra bloggnamn. Helst ett namn som är lätt att komma ihåg och som är relativt kort. Och dessutom köpa en domän som t.ex. ".se". Det ser mycket proffsigare ut!
 
Besök Moa's blogg, youtube och webbshop här;

Zombie.

Dagens Look  /  22  Kommentarer
Idag har vi maskerad i skolan. Jag är en tjej som skulle plastikoperera sig, men blev zombie istället. Har även skapat massa awesome sår på mina vänner som jag tänker visa senare då jag fotograferat under hela dagen.
 
Vad tycker ni? Ser jag läskig ut?

Våldtäkt är mord.

Tankar  /  4  Kommentarer
Det finns allt för många kvinnor, och män, som blir tvingade till sex mot dess vilja i dagens samhälle. Detta är inte okej på något vis, inte under några omständigheter. Oavsett om personen i fråga är full, lättklädd, flörtig eller liknande - säger inte personen "ja" till att ha sex så är det strängt förbjudet att ens närma sig personen på ett sexuellt sätt.
 
Att inte ha tillgång till sitt eget val, att inte få välja om en person ska få röra en eller inte - det gör ont. Det är en skam hur få som blir dömda i rätten efter att de våldtagit en person. Värst är det för killar, ingen tror på att en kille blivit våldtagen, alla tror att en kille vill ha sex. Oavsett vem det är med. Jag lider, mitt hjärta lider, för alla som dött inombords efter en våldtäckt. Värst är det nog när den som borde sitta bakom lås och bom går fri. Fri att göra om det, fri att angripa någon annan, fri att göra vad fan hen vill i livet.
 
Varken kvinnor eller män ska gå fria efter att de tagit livet av någons pryke. Våldtäkt är mord.
Skriver detta inlägg främst då jag fann denna bild på facebook, tycker att den förklarar så mycket. Tycker att ni alla ska ta en funderare, får våldtäcksmän verkligen ett tillräckligt hårt straff? De har förstört någons liv, men de flesta får ändå gå fria. Usch Sverige. Usch.

The gaming tag.

Geek & Gaming  /  1  Kommentarer
Xbox, Playstation, Nintendo or PC? PC och Xbox, lätt! Fast när det gäller oldschool så är Nintendo ett självklart val.
Favorite game? The Walking Dead samt Bioshock.
Least favorite game? The Walking Dead Survival Instinct, det sög verkligen daze.
Favorit game character? Clementine (TWD), Booker Dewitt (Bioshock) samt både Ellie och Joel från The Last of Us.
Least favorite game character? Ellies afroamerikanska vän i DLC'n av The Last of Us.
What game made you cry? The Walking Dead, både när (spoiiilers) Lee dör och när Ken dör. Dessutom bölade jag sönder när Clementine tog AJ och lämnade alla andra i säsong två.
What game made you happy? The Sims, älskar att grilla bebisar. Det gör mig glad.
What game do you play the most on Xbox? Alice Madness Returns.
What game do you play the most on Playstation? Tekken.
What game do you play the most on Nintendo? Pokémon.
What game do you play the most on PC? LoL, D3 och TWD.

Funny game memes.

Geek & Gaming  /  2  Kommentarer
Något ni känner igen er i? Garvar själv sönder åt Pokémon-memen. Så jävla bra.

Review of Alien Isolation.

Geek & Gaming  /  3  Kommentarer
Alien Isolation, spelet som ger en kalla kårar längst ryggraden och som hemsöker ens drömmar om nätterna. Det nya alien spelet är underbart, både gällande gameplayen och grafiken. Här får ni en snabb review på spelet.
 
Det har gått femton år sedan händelserna i Alien och huvudpersonen Ellen Ripley's dotter Amanda Ripley finner sig i en desperat kamp om överlevnad för att finna svar på hennes moders plötsliga försvinnande. Som Amanda kommer du navigera dig fram genom en allt mer instabil värld där du finner panik, desperata människor och en oförutsägbar Alien. Du måste finna resurser, lösningar och använda din intelligens för att lyckas med ditt uppdrag - och för att överleva.
Att spela som Amanda Ripley känns super, hon känns lika självsäker och modig som sin moder och minst lika smart. Omgivningen i spelet, en enorm rymdstation, är häpnadsväckande. Jag skulle personligen likna den fantastiska omgivningen med Bioshocks Rapture, så pass shockerande fantastiskt var det. Alien är läskigare än någonsin och den blir bara smartare och smartare för varje steg man tar.
Det enda jag ogillar med spelet är att det, allt för många gånger, känns som spelet ska sluta - men det fortsätter. Det är alltså ett flertal "avslut" fast spelet avslutas aldrig på riktigt. Eller jo, någon gång gör man det, men man tror sig ha spelat klart ett flertal gånger trots att man inte gjort det.
 
Vad tycker ni om Alien Isolation? Har ni spelat det eller planerar ni att göra det?

The Walking Dead tishor.

Tips & Wanties  /  1  Kommentarer
Då jag själv redan börjat fixa julklappar till familjen så tänkte jag redan nu börja tipsa om finfina julklappar. Klapparna jag tipsar om kommer främst vara geeky stuff som dessa underbara TWD t-shirts ovan. Hittade dom här tillsammans med massa andra coola tishor. Där finns mer TWD, Star Wars, Superheros och många fler tryck. Så feta!

Mitt psyke sliter sönder mig.

Kärlek & Relationer  /  4  Kommentarer
På senaste tiden har jag inte skrivit några riktiga "deep" inlägg, där ni får se vad som händer i mitt huvud. Främst då jag inte känt för att skriva ut skiten, men nu behöver jag verkligen skriva av mig om ett antal saker. Ni som ogillar att läsa om min depp och all skit som rör sig i mitt huvud kan givetvist hoppa över detta inlägg, utan att kommentera negativa saker. Tack.
 
Så... Var ska jag börja? På senaste tiden har jag mått dåligt, haft det jobbigt med mig själv då mitt psyke sliter sönder mig inifrån. Jag är trött på allt, men främst är jag trött på att tvingas ta massa mediciner för att må bra. Jag mår inte ens bra av dom, känns bara som att de håller ett lock över all skit så jag fortfarande kan lotsas vara lycklig och säga till folk att jag mår bra. Men det gör jag inte. Jag känner mig som en jävla trasdocka, jag bara sitter där med ett påklistrat leende, skrattar lite halvdant för att ingen ska se att Carro faktiskt inte mår bra.
 
Jag hatar alla falska människor, de som är mina vänner, men som sticker knivar i ryggen på mig såfort jag vänder mig bort. Jag hatar att det känns som de flesta utnyttjar mig, om det så är för att de ska ha någon som hjälper dom när de har det svårt eller om det endast är för att de vill ha någon som lånar dom cigg och pengar när det krävs. Jag är dessutom trött på att allt för många inte inser att jag faktiskt har en psykisk sjukdom. Depression är inget man hittar på, inte jag i alla fall. Jag slåss mot mitt psyke varje dag, jag vet verkligen inte vad jag ska göra, vad jag ska ta mig till. Tiden då jag får vara ensam är den bästa. Att bara sitta framför datorn, alternativt att få sova bort mina bekymmer. Visst är det bra att ha sin pojkvän hos sig, men sanningen är den att jag hellre sitter hemma ensam när han umgås med sina polare eller drar på fest då jag verkligen är en äkta ensamvarg. Det är inte för att jag inte vill umgås med hans vänner, nej, det är för att jag är trött på att lotsas vara glad. De enda jag kan gråta framför är min pojkvän och min egen spegelbild, därför är jag så oerhört lycklig över att jag har Lukas. Han lyssnar och han stannar kvar vid min sida trots att jag gör misstag och trots att mitt psyke tar kål på mig.
Den senaste tiden har jag mått så dåligt att det gått ut över andra. Ja, jag har tjafsat med min pojkvän, men det är för att jag älskar honom så oerhört mycket, så pass mycket att jag blir orolig över att förlora honom. Han är nog faktiskt det enda som fortfarande håller mig på fötterna. Det har även gått ut över min skolgång, jag kan inte koncentrera mig och jag skrek på en lärare att han var en inkompetent idiot. Men det värsta med att bära runt på mitt psyke är att jag inte kan koncentrera mig på att få mig själv att må bra. Jag bryr mig inte tillräckligt mycket om mig själv helt enkelt. Jag bryr mig mer om vad folk säger till och om folk i min omgivning.
 
Ett exempel är att jag här om veckan satt i parken vid vår skola och tog en cigg. På bänken bredvid mig satt ett gäng ettor, jag kände igen dom då jag mött dom ett antal gånger i korridorerna - vår skola är ganska liten så alla ser varandra någon gång. Det var väl fyra killar om jag inte minns fel. Nyfiken som jag är så lyssnade jag i min tysthet på deras samtal, de snackade om de olika lärarna. Helt plötsligt säger en något i stil med "men hallå, han ******* är ju bög" och då ryckte det till i mig. Men jag höll mig lugn, försökte skita i det. Men så sa en annan av killarna att det var äckligt att denna lärare är homosexuell och undrade hur fan skolan kunde tillåta en "sån" att lära ut. Då snappade det till och jag ställde mig upp, fimpade min cigg och gick fram till killarna. Jag undrade vad fan deras problem var samt att det inte är denna lärare som är äcklig, utan att det i självaste värket är de där killarna som är äckliga homofober. Denna lärare är en av mina favoriter, så det är väl klart att jag står upp för honom? Killarna blev i vilket fall tysta, jag informerade dom att vi inte tolererar sånt på skolan, sen gick jag.
 
Trots att det inte var mig fight att ta i så kände jag ändå att det var det på något vis. Jag är själv bisexuell, klart jag hatar homofober då, samt jag är så oerhört mycket emot mobbning då jag blev mobbad under hela grundskolan. Förstår inte hur fan folk, personer som dessutom är gamla nog att gå på gymnasiet, kan uttrycka sig så om en person. Men vet ni vad? Det var min fight att ta. För mobbning är en fight jag aldrig kommer släppa, jag kommer aldrig acceptera att någon talar illa om någon annan. För trots att mitt psyke sliter och drar i mig, så är det tillräckligt ihopsatt för att samarbeta med mig mot idioter som de där killarna.

Bomba med tips.

Geek & Gaming  /  6  Kommentarer

Svar på fråga samt 3 favoriter.

Tips & Wanties  /  4  Kommentarer
En läsare frågade var man kunde finna Pop-figurerna jag tipsade om i detta inlägg och jag skulle säga att man lättast finner det via Funkos egna hemsida, men vill man handla inom Sverige så är webhallen ett väldigt bra alternativ. Jag klickade faktiskt in på webhallen och fann tre älsklingar som jag verkligen vill ha.
 
LÄNKAR; Lili from Tekken // Diablo // Daryl Dixon

Tjäna pengar på bloggen.

Blogg  /  0  Kommentarer
Många börjar blogga just för att kunna tjäna pengar och få gratis saker från olika företag, men det är inte så himla lätt alltid. Dessutom brukar aldrig de som börjar blogga just för pengarna komma någonstans, de tjänar oftast inte ett öre just för att de inte bloggar för sig själv, utan för pengarnas skull. Men för alla oss som faktiskt bloggar för vår egna skull, och för läsarnas skull, så hade jag tänkt tipsa er om olika sätt för att kamma in cashen.
 
Personligen vill jag inte ha massor av störande annonser på bloggen, så därför använder jag mig inte av dåliga annonsbanners som ändrar annons efter annonsörens tycke. De få annonserna jag har i min meny är egna bilder jag skapat som helt enkelt länkar direkt till annonsörens hemsida.
 
Hemsidan jag använder mig av mest av när det gäller att tjäna pengar via bloggen är helt klart Blogfame som ger en tillgång till flera olika annonsörer. Man kan använda Blogfame på massor av olika sätt, då man har personliga länkar som gör att antingen klick eller köp via just ens länk ger en som bloggare ett visst belopp av pengar. Blogfame är perfekt för den som älskar att skapa kollage med tips på saker då man kan länka varje sak och tjäna pengar. Dessutom erhåller Blogfame ett sortiment med de största butikerna, t.ex. Nelly.com. Tycker man att det är svårt att skapa egna kollage av kläder, möbler med mera i t.ex. photoshop eller gimp så har Blogfame ett helt eget kollageskapande där man helt enkelt skapar snygga kollage direkt i webbläsaren.
 
När det gäller att bli sponsrad av separata företag som skickar produkter hem till ens dörr så blir saken genast aningen svårare. Visst finns där olika hemsidor som hjälper en med detta, men hur ofta kommer det egentligen upp något på dessa sidor som passar in på ens blogg? Just därför hör jag personligen av mig till olika företag med förslag på eventuella samarbeten. Min främsta sponsor just nu är Savanni.com som är ett smyckesföretag stationerat i Finland, dessa tog jag personligen kontakt med och nu har vi en supermysig relation som få företagare och bloggare har. Tror dessutom att jag är Savanni's ända bloggpartner, förutom att de sponsrar vissa bloggare i tävlingar, men jag är nog deras enda bloggpartner som de samarbetar med så pass nära och under en längre tid.
 
Hoppas ni fått något tips och lärt er något från detta inlägg.

Revlon 4 eleven.

Tips & Wanties  /  3  Kommentarer
Nu har makeup-märket Revlon lanserats i Sverige hos eleven.se. Med ett sortiment av heta läppstift, glittrande nagellack, formgivande mascaror och naturligt täckande foundations tar märket över den svenska marknaden snabbare än många av dess föregångare.
Älskar alla nyanser av läppstift samt planerar själv att klicka hem primern ni ser ovan då det verkligen känns som man får en produkt i bra kvalité med bra mått av volym för pengarna. Märket är inte heller så jätte dyrt om ni frågar mig, speciellt inte för mängderna av smink man får för det.
 
Vad tycker ni om Revlon? Var brukar ni handla smink? Vilka märken använder ni er av?

Carro dizzar.

Tankar  /  3  Kommentarer
Jag hade tänkt hata lite extra på fyra ting jag stört mig på de senaste dagarna, varnlig för fult språk.
UGGs
Jag ber om ursäkt, men hur fan kan man bära skor som dessa? Sjukt fula, klumpiga och hur blöta blir dom inte efter en dag i oväder? Usch, köp ett par riktiga skor, mystofflor är inget man går ut i.
 
Öl
Äckligt! Jag hyllar alla som klarar av att dra ett gäng stora starka på krogen en fredagskväll, för det kan absolut inte jag. När jag blev nominerad till drinking challenge för ett halvår sedan klunkade jag en öl så snabbt jag kunde för att slippa känna den äckliga smaken. Jag nöjer mig med cider, läsk och groggar.
 
Senaste Transformers Filmen
Jag och min pojkvän led igenom hela filmen, gillar inte alls hur förändrat det är. Men det jag och pojken min störde oss mest på var lätt alla dåliga animationer, de hade en onödig reflektion som förstörde alla autobots så jävla mycket. #brokengeekheart.
 
Regn
De senaste dagarna har regnet öst ner på alla håll här i Skåne. Jag hatar regn mer än jag hatar snö, så jag tänker skjuta jäveln som dödade så pass många spindlar att regnet vägrar sluta dräpa ned. Stora pölar överallt, blöta kläder, blöta hundar, blött hår, blöt väska och hur fan tror ni jag klarar av att röka då jag alltid tappar mina jävla cigaretter rätt ned i de där stora jävla pölarna?
 
Vad har ni stört er på (lite extra) de senaste dagarna?

Hjälp mig vinna.

Kärlek & Relationer  /  0  Kommentarer
Hej alla läsisar! Hade varit underbart om ni kunde hjälpa mig vinna en symaskin, vinner jag så tänker jag skänka symaskinen till antingen min farmor eller svärmor då båda syr. Men det blir antagligen min svärmoder då min farmor tyvärr inte syr så mycket längre. Klicka här för att rösta på mitt bidrag via facebook.

Oktober 2014 Lootcrate.

New In  /  7  Kommentarer
Yey, it's that time of the month - it's lootcrate time! Månadens lootcrate gick under temat "fear" inför halloween och innehöll massa zombiestuff samt en underbar tisha som ni kan se här nedan. För er som inte vet vad lootcrate är så är det en prenumeration där man får en box full av geeky stuff varje månad under ett visst tema.
Månadens tema var Fear och innehållet ser ni dels på bilderna och dels här nedan där jag berättar lite mer om varje produkt. Vill du också prenumerera, eller bara vill läsa mer, klicka här.
 
Death By Kitten T-shirt // Super 7
En underbar tisha från Super 7 med ett tryck av en skalle byggd av katter. Kärlek på en tisha!
 
Toxic Candy Waste // Bonus Item
Gottigottgott, har dock inte smakat denna än, men den ska smaka supersurt och vem gillar inte supersurisar?
 
Sledgesaw Hammer Pen // Capcon + Lootcrate Exlusive
Alla som spelat Dead Rising vet vad en sledgesaw hammer är, en slägga med en såg såklart! Nu är jag mer än redo inför den väntande zombieinvasionen med denna minimatyr sledgesaw hammer som dessutom är en bläckpenna vilket är super då jag kan ha användning för den också.
 
How To Survive A Sharknado Book // Random House
Du vet aldrig när en hemsk tornado full av hungriga hajar drar ut över landet och du tvingas fly för ditt liv? Därför äger denna bok som gör en redo för alla hemskheter som väntar.
 
"Oh Brother" Art Print // Superemofriends By Jsalvador
Som en The Walking Dead älskare kan jag helt enkelt inte missa detta underbara art-print föreställande bröderna Dixon från serien. En gråtandes chibi-Daryl och en chibi-zombie-Merle, denna scene gjorde mig gråtfärdig under serien och att ha det i chibiformat gör mitt hjärta lyckligt.
 
The Walking Dead (Issue 132) // Image Comics
Helvete, hopp i containern vad glad jag blev när jag såg denna underbaring. Om inte art printet var nog för mitt hjärta, nu är det så pass lyckligt att det snart hoppar ur min bröstkorg.
 
Slashes & Bites Tattoos // Lootcrate Labs
Lycka, massa vattentatueringar föreställande zombiebet, zombiemun, rivmärken och skotthål. Jag kommer rocka dessa tatueringar snarast möjligt!
 
Smite Gift Card // Super 7 & Lootcrate Exlusive
Smite-geeky-Carro blev happy när hon såg detta gift card med en kod som ger en både Thanatos och Jack The Reaper skinet till honom.
Vad gillade ni mest ur månadens box?

Team Sirenz.

Geek & Gaming  /  1  Kommentarer
Som vissa av er kanske vet så anordnar min skola lan varje termin där det finns turneringar. Inför detta lan, som går av stapeln om knappt en vecka, ska jag och fyra vänner spela i LoL-turneringen. Jag kommer köra support (ofcurse), min vän Råbe ska köra ADC bot med mig, Clara ska köra mid, Elina junglar och Alle kommer köra top. Vi har döpt vårt team efter "the first all-female lol team" Team Siren, dock heter vi Team Sirenz.
 
Önska oss lycka till?

Funko Pop wanties.

Tips & Wanties  /  3  Kommentarer
Något jag verkligen älskar är Funko Pops, vinylfigurer som föreställer olika karaktärer ur kända spel, serier och filmer. Här är mina största wanties just nu. Ovan ser ni Jack Sparrow, Maleficent, Mike Wazowski, Olaf, Sven och Altair. Nedan ser ni Diablo, Harley Quinn, Deadpool, Legolas, Cordelia Foxx samt Daryl Dixon. Mest vill jag ha Diablo och Daryl Dixon.

Bloggaremotcancer.

Tankar  /  0  Kommentarer
Under gårdagskvällen gjorde jag något jag aldrig brukar göra - jag skänkte pengar till cancerfonden. Femtio kronor blev inskickade via mobilen för att kämpa mot bröstcancer då jag själv är rädd att förlora de jag älskar, eller rent av mig själv, till denna hemska sjukdom. Tycker att ni ska överväga att skicka ett sms för att stödja insamlingen BLOGGAREMOTCANCER. Läs mer om insamlingen här.

Favoritserier.

Nöje  /  3  Kommentarer

New in Savanni.

New In  /  1  Kommentarer
Här om veckan trillade ett nytt paket från min bloggpartner Savanni.com ner i brevlådan och som vanligt kändes det som julafton vilket det gör varje gång ett nytt paket dimper ner. Denna gång innehöll paketet ett underbart halsband med gnisstrande stenar som är lite choker-aktigt. Halsbandet är en ring som man trär runt halsen, men jag fann den också användbar som t.ex. diadem. Det andra tinget som jag fann i paketet var ett par underbara örhängen i form av fejkpluggar med dödskallar samt hjärtan i pixelformat på.
 
Vill du också bära snygga smycken från Savanni? Just nu har de massor av smycken för endast fem euro, många smycken som jag visat upp här i bloggen ligger under denna kategori.

Klicka här för att besöka Savanni.com.
Inlägget innehåller reklamlänkar från min bloggpartner vilket gynnar både mig och företaget.

Heels2have.

Tips & Wanties  /  2  Kommentarer
Jag är en skoälskare, och just nu har jag snöat in mig på just höga klackar. Även om jag personligen knappt kan gå i skönheter som dessa så älskar jag dom. Kärlek för mig är ett par heta, svarta, klackar, gärna med öppen front, till en minst lika het outfit i höstens färg - vinrött.
 
Vad tycker ni om högklackade skor?
LÄNKAR; ett // två // tre // fyra // fem // sex
Inlägget innehåller affiliatelänkar som stödjer bloggen ekonomiskt vid inköp via länken.

Metal Dead.

Geek & Gaming  /  0  Kommentarer
Som ni kanske vet så älskar jag verkligen zombiespel, zombieserier och zombiefilmer. Så när jag kom över Metal Dead blev jag sjukt glad. Man spelar som unga Malcom som blir instängd på ett sjukhus efter att ha bevittnat sin väns död när de flydde med bil från zombies. För övrigt måste jag säga att stilen på spelet påminner mig sjukt mycket om hur Johannabloggar ritar sina gubbar.
 
I sjukhuset tar Malcom saken i egna händer, men sin väns huvud i bakfickan, stöter han på olika, intressanta karaktärer. Målet är att få hisskort från olika personer för att samla ihop allt som krävs för att kunna använda sig av en helikopter på taket för att ta sig i säkerhet. Man möter helgalna personer; en galen forskare, en blodig kock, tre stoners som är höga som hus och många fler. 
Har ni spelat Metal Dead? Eller skulle ni vilja? Vad tycker ni i övrigt om zombiespel?

Cash King Island.

Geek & Gaming  /  4  Kommentarer
Alla har vi nog något spel på vår android eller iPhone som vi nördar sönder och som gör att ens polare hatar en. För mig är detta Cash King Island som är ett spel som går ut på att bygga klart olika ö:ar. Man snurrar på ett hjul för att få olika mängder av pengar, defence, fler spins samt få chansen att attackera eller stjäla pengar av andra spelare. Varje ö har ett speciellt tema, det finns en aningen antik ö, en asiatisk, en "vanlig" ö med flera. Jag har nördat sönder spelet så mycket att jag krossat min pojkvän vilket gjorde honom så sur att han slutade spela samt att folk får spel då jag skickar spelförfrågningar till mina fb-vänner för att få fler spins. Jag heter "Carroknug", spelar ni så kan ni lägga till mig.
 
Har ni något mobilspel som ni nördar?

Me this halloween.

Stil & Utseénde  /  5  Kommentarer
Denna halloween har vi en speciell maskerad på vår skola. Elever och lärare ska komma till skolan och ha vanliga lektioner med mera, men alla (som vill) ska vara utklädda. Jag tänkte ta inspiration från Linda Hallberg och köra en plastic surgary gone wrong makeup med lite extras. Kommer helt enkelt göra mig till en brud som gick igenom en skönhetsbehandling precis när hon blev en zombie.
 
Vad tycker ni om min idé?

Systemkamera säljes.

Allmänt  /  0  Kommentarer
Då jag vet att det finns många av mina läsare som saknar en systemkamera, som jag anser är en nödvändighet som bloggare, så tänkte jag faktiskt sälja min ena.
 
Kameran är en Canon i modellen eos 350D som köptes helt ny av min vän i julas, jag köpte den av henne efter sparsam användning för ett tag sedan. Den tar snygga bilder och är i mycket bra skick. Enligt mig en mycket bra kamera för såväl vana fotografer och nybörjare.
 
Det som ingår är kamerahus, objektiv (18-55mm), linsskydd, batteri, laddare och minneskort. Objektiv samt linsskydd passar till flera av Canons kameramodeller. Har dock ingen originalåda tillgänglig.
 
Pris; 2000kr
Priset kan diskuteras vid snabb affär, träffas gärna i Lund, Malmö eller trelleborg. Kan skickas, köparen betalar frakt samt står för ansvaret från att den hamnat på posten då jag inte står skyldig till skador som kan ske under leveransen.
 
Skicka ett mejl till mig, quiethell@hotmail.com, vid intresse. 
 
 

Fear.

Tips & Wanties  /  1  Kommentarer
Om prick åtta dagar skickas månadens Lootcrate från USA hem till min dörr i Sverige. Detta betyder att du, som min läsare, endast har åtta dagar på dig att beställa hem månadens box. Månadens box går i temat "fear" och kommer bland annat innehålla en t-shirt, exlusiva produker från The Walking Dead och CAPCOM och massa andra saker som kommer skrämma oss alla lite extra under halloween.

Halloweentips.

Tips & Wanties  /  2  Kommentarer
Då det snart är en av mina favorithögtider, halloween, så tänkte jag tipsa om lite olika makeups samt kostymer. Ovan ser ni några av mina favoritmakeups, älskar sugar skulls och blod. Men för den som inte vill köra all in så är en sexig makeup som den längst ner till vänster sjukt nice.
När det gäller kostymen så har Madlady nyligen fått in en hel del kostymer samt accessoarer. Vill man inte köpa en hel kostym så kan man helt klart skapa sin egen, det finns massvis med tutorials ute på nätet. Eller varför inte köpa en kostym, t.ex. längst ner i mitten, och splatta massvis med blod över den så den blir läskigare.
 
Vem klär ni ut er till på halloween?
Inlägget innehåller affiliatelänkar som stödjer bloggen ekonomiskt vid inköp via länken.

Get MAD.

Tips & Wanties  /  3  Kommentarer
Madlady har lanserat deras heta nya, hypnotiserande, klädlinje med massor av snygga plagg, varför inte klicka in? Dessutom har jag fixat en rabattkod till er, skriv in MAD10X för att få 10% rabatt på hela köpet. Happy shopping!
 
Inlägget innehåller affiliatelänkar som stödjer bloggen ekonomiskt vid inköp via länken.

AHS Freak Show.

Nöje  /  9  Kommentarer
Idag har jag inte fått så mycket gjort, förutom att läsa en jättekonstig text i litteraturboken på svenskan samt kollat på den nya säsongen av American Horror Story. Gillar verkligen detta koncept som de skrapat ihop inför säsong fyra, de visar att alla, trots att de är annorlunda, är värdiga ett hem. Mina favoritkaraktärer i serien hittills är den lilla indiern (spelas av världens minsta kvinna) samt den skäggiga damen.
 
Har ni sett den nya säsongspremiären än? Vem är er favoritkaraktär?

Någon stal mitt DS.

Tankar  /  8  Kommentarer
Första gången på sjukt länge som ni får se en faktisk bild på mig som bloggar. Valde dock sämsta tillfället att fotografera då mitt hår är helt ofixat och jag lever det naturliga livet utan smink, vilket jag gör näst intill varje dag numera. Men det är inte därför jag håller om min lilla nalle och ser ledsen ut på bilden.
 
Orsaken till att jag ser så sad ut är att jag och min farsa gick på en auktion och kollade vad de hade för fint. Hittade en låda med ett Nintendo DS, två laddare, tre spel och diverse saker. På denna auktion budar man via nätet, så vi gjorde det och idag när jag kom hem stod lådan där. Jippie tänkte jag. Men när jag kollade ner i lådan såg jag inget DS, bara pennan till det, spelen och alla onödiga saker jag egentligen inte ville ha. Blev ledsen, men tänkte "jag har iallafall spelen, jag kan säkert hitta ett DS billigt någonstans", men nej. Inte ens dom var där, bara fodralen, med spelen uttagna - vilket jag såg när jag kollade på det att spelen faktiskt satt i fodralen. Så någon idiot har helt enkelt gått in, "kollat" på lådan, smygt ner konsollen, en laddare samt öppnat fodralen för att ta spelen. Fan vad jag är besviken på mänskligheten just nu.

Skaffa Dragon Age Origins gratis.

Tips & Wanties  /  2  Kommentarer
Då jag skrev om det kommande Dragon Age spelet i detta inlägg så passar det sig att tipsa om att Dragon Age Origins är gratis hos EA:s egna sida Origin, för er som inte redan har det. Helt gratis fram till den fjortonde oktober, ladda ner spelet nu så har du det för alltid, installera och spela när du känner för det.
 
Klicka här för att komma till spelet, gratis t.o.m 14-08-2014.

Rösta på Ida.

Blogg  /  1  Kommentarer
Tänkte hjälpa min kära vän Ida att vinna L'oreal Paris Trend Setter tävling, så tycker att alla mina älskade läsare kan klicka in här och lägga en liten röst på hennes bidrag. Hon är verkligen värd vinsten, så snälla, lägg någon minut åt att lägga er röst - det är guld värt.

Thea är 12 år och ska gifta sig.

Kärlek & Relationer  /  6  Kommentarer
"Hej! Jag heter Thea och jag är 12 år och om cirka en månad ska jag gifta mig!!! Så välkommen till den här bloggen som från och med nu ska bli min bröllopsblogg".

I vårat grannland, Norge, har Thea's blogg Theasbryllup.blogg.no fått stor uppmärksamhet. Thea är en tolvårig flicka som den elfte oktober detta år skall gifta sig med en trettiosjuårig man vid namn Geir, då hennes moder bestämt detta. I bloggen skriver Thea om planerna inför bröllopet, om sorgen över att inte få bjuda sina vänner och hur hennes moder säger åt henne att växa upp då hon snart ska få egna barn.
Är ni inte oroliga över Theas framtid och hur fan hennes moder tänkte som gifter bort sin tolvåriga dotter till en tjugofem år äldre man? Det behöver ni inte vara, för Thea finns inte. Bloggen är en insamlingskampanj från biståndsorganisationen Plan, för att hjälpa alla de flickor i världen som gifts bort utan att själva ha bestämt det. Dagen för Theas bröllop, elfte oktober, är FN:s internationella dag för flickor.
 
Det är inte rätt, var man än bor i världen, att gifta bort en ung flicka utan dess medtycke.

Stickat.

Tips & Wanties  /  0  Kommentarer
Nu när kallare väder driver ut över vårt land känns det inte mer än rätt att köpa in lite stickade plagg. Stickat i ljusa och jordnära färger är "it" just nu, matcha dina favoritjeans med en stickad tröja så är du helt rätt. Nelly har tagit in massa nya stickade plagg, checka här.
 
Inlägget innehåller affiliatelänkar som stödjer bloggen ekonomiskt vid inköp via länken.

Dragon Age Inquisition karaktärskapande.

Geek & Gaming  /  3  Kommentarer
Om cirkus två månader släpps det nya Dragon Age spelet som går under namnet Dragon Age Inquisition. Bolaget som står bakom Dragon Age är EA, samma bolag som står bakom Sims. Vi har redan sett hur EA tänkt om i CAS (create a sim) och låter oss, i det senaste spelet, göra helt unika simmar. Detta har EA även tänkt på när de skapat CAC (create a character) till Inquisition.
Med ett antal valmöjligheter ger Inquisition möjligheterna att skapa en unik karaktär. Det finns lätta steg till att bestämma hur karaktären skapas genom att bara dra i en bar där det finns olika valmöjligheter. Sedan finns det verktyg för att kunna förändra mer på djupet, som ni ser här nedan.
Man kommer även kunna bestämma saker som ögonfärg, genom att välja färgen från ett färghjul som vi känner igen från t.ex. Sims och redigeringsprogram av olika slag. Tycker att detta verkar fett, grafiken ser nice ut och att man till och med får välja hur djupa ärr karaktären man skapar ska bära runt på.
Vad tycker ni om Dragon Age Inquisition's karaktärskapande?

Far Cry 4.

Geek & Gaming  /  1  Kommentarer
Den 18 november lanseras det nya spelet i Far Cry serien, Far Cry 4: Kyrat. Gömd i de höga Himalaya ligger Kyrat som är ett land genomsyrat av traditioner och våld. Du spelar som Ajay Ghale, som reser till Kayrat för att uppfylla din moders sista önskan. Men du finner dig själv mitt i ett inbördeskrig, allt för att största den regerande diktatorn Pagan Min. Oförutsägbarheterna lurar runt varje hörn, frågan är; vågar du dig in i Kyrat?
 
Jag tycker personligen att spelet verkar hur fett som helst, känns inte som något kan göra det bättre. Eller jo, varför inte haka på Game Stops heta erbjudande som ger en både fysisk loot och exlusiv in-game-loot. Spelet kommer som sagt ut den 18 november 2014 till XBOX ONE, XBOX 360, PS4, PS3 och, såklart, PC. Beställ det exlusiva paketet här.

Gamer i en stilig förpackning.

Allmänt  /  5  Kommentarer
Ja, jag försöker inrikta mig på just gaming i bloggen, men jag är också intresserad av mode och smink - så även detta får en stor del av min uppmärksamhet. Vissa kanske tycker det är jobbigt när jag lägger upp modeinlägg när de endast vill läsa om gaming, men jag tror faktiskt att detta är min styrka. Jag kan geeka loss och låta andra geeks n' gamers läsa om det, men jag kan också låta modeintresserade personer få något att läsa om i bloggen. Jag vill att det ska finnas något för alla här, jag vill inte behöva välja. Jag är en gamer i en stilig förpackning, that's it - like it or not.
 
Tänkte tipsa om en av mina favoritmakeupartists där ute, Sandra Holmbom, som verkligen är en äkta stilinspiration. Just nu har hon massa heta inlägg fulla av inspiration inför halloweenfesten. Tänker helt klart testa testa några av hennes makeups så snart jag får tid.

Review of Bioshock Infinite; Burial At Sea DLC.

Geek & Gaming  /  1  Kommentarer
Många av mina läsare vet antagligen att ett av mina absoluta favoritspel är Bioshock, så därför är det näst intill en nödvändighet att köra en review på den senaste DLC:n som tillhör just Bioshock. Varning, om du inte spelat Bioshock-serien borde du inte läsa detta inlägg, gå och spela mitt favoritspel istället, men om du spelat spelen - eller helt enkelt inte bryr dig om spoilers, så läs vidare. Inlägget innehåller även grova spoilers för den som inte spelat genom DLC:n.
Bioshock Infinite; Burial At Sea DLC för oss tillbaka till undervattenstaden Rapture ur originalspelen, men DLC:n låter oss se tillbaka på Infinite-spelet som mest kändes som ett helt annat spel fram till slutet då Elizabeth tog en tillbaka till Rapture från himmelstaden Colombia. Det som känns spännande med just Burial At Sea är att händelserna utspelar sig innan helvetet bryter löst i Rapture och vi får se staden fullt uppbyggd och vi stöter inte jämt och ständigt på Big Daddys.
DLC:n är uppdelad i två episoder, men jag går igenom DLC:n i sin helhet. Elizabeth ber oss, som spelar Booker Dewitt, att finna en liten flicka vid namn Sally som försvunnit spårlöst. Tillsammans går Elizabeth och Booker på en promenad genom Rapture och vi får se den vackra staden i all sin glans före undergången.
Spelet ger oss en tillbakablick på skräcken som fanns i originalspelet men som tyvärr försvann under Infinite. Under ett tillfälle hamnar vi i barnhemmet och stöter på ett antal flickor som vi vanligtvis känner igen som "Little Sisters". Utan sina skinande ögon, sitt vapen och en massiv Big Daddy vid sin sida ser de relativt normala ut - men ack så läskiga. Vi får reda på mycket mer av vad som egentligen hände i Rapture och vad som blev dess fall.
I slutet av första episoden där Booker Dewitt drastiskt och inför andra episoden spelar man som Elizabeth. Elizabeth framstås som mycket svagare än Booker, vilket gör att det inte är lika mycket action i denna episod. Elizabeth förlitar sig på stelth, vilket förändrar hela gameplayen som man är van vid. Jag skulle personligen likna spelandet som Elizabeth med Batman spelen just pågrundav stelth gameplayen. När man tar sig igenom den andra episoden som Elizabeth finns det dolda vägar i form av lufttrummor med mera som man tar sig igenom. Elizabeth's kraft att öppna dörrar mellan tid och rum har på sätt och vis försvunnit och har blivit ersatt av en kraft som låter henne se genom väggar vilket låter henne se fienden innan de hinner se henne.
Det kanske låter som en lätt episod, speciellt om man spelat Thief och Assassin's Creed, men det finns krossat glas och andra "fällor" som låter fienden lägga märke till Elizabeth när hon smyger sig förbi. Men hur gör man när man blir påhoppad av en fiende? Jo, Elizabeth har med sig en liten crossbow som låter henne sänka fienden tyst men säkert.
 
Så, som en summering av det hela så gillar jag DLC:n. Älskar hur de gjort upp storyn, vi får reda på så mycket mer om Rapture och alla ting som vi sett i de faktiska spelen. Det förvånar mig hur bra det gick att spela Elizabeth med en mer stelthad gameplay, trodde aldrig det skulle fungera så bra som det gjorde. Jag tänker inte klaga på grafiken, som jag sett många andra gjort, då den underbara storyn gör att man inte bryr sig tillräckligt om just grafiken. Annars kan jag bara klaga på det faktum att DLC:n känns alldeles för kort, det tar bara några timmar att spela igenom den, och då har jag räknat med överskottstid som lades på att gå runt och bara skåda det väldiga Rapture.

Nintendo 3DS Zelda Edition.

Tips & Wanties  /  4  Kommentarer
En av mina största wanties at the moment måste nog vara ett Nintendo 3DS i Zelda edition. Hur fett är inte det?! Perfekt för mig som åker mycket buss och tåg, jag får ju något att spela, plus att det är super att spela på när man väntar på att gamet ska starta när man spelar LoL. Dessutom kan jag äga alla mina polare när vi lanar. För det är viktigt.
 
Har ni ett 3DS? Gillar ni Zelda editionen?

Game On LBS Lan hemsida.

Bilder & Bildbehandling  /  1  Kommentarer
Skickade nyss iväg koderna till hemsidan tillhörande min skolas lan som jag jobbat på under någon vecka. Tycker själv att det blev super, för att vara den allra första hemsidan jag skapat. Jag gör vanligtvis endast bloggdesigner, så kändes fett att klara av att skapa en hel hemsida till något jag verkligen älskar - LAN!
 
Vad tycker ni om det ni ser ovan? Hiss eller diss? Lyckades jag?

Gaming quote.

Geek & Gaming  /  2  Kommentarer

Review of Gnar - The Missing Link.

Geek & Gaming  /  0  Kommentarer
Ett spel jag la på hyllan under en period, men som jag nu börjat spela igen, är League of Legends. Sedan jag spelade sist har det gjorts remakes på flera champions och det har kommit nya. En av de nyaste bär namnet Gnar, så jag tänkte göra en liten review på just denna champion och om ni gillar detta så kanske jag kommer börja göra fler championreviews i framtiden.
 
Gnar är en söt liten fillur, men låt dig inte luras, för denna rackare är allt annat än söt när man retar upp honom. Gnar är en fantastisk top-laner som även passar bra i jungeln, då han ena sekunden är en champ baserad på snabbhet och nästa sekund är ett tanky monster.
 
Mini Gnars passiva attack ger honom bonus movement speed, attack speed och range. Med Rage Gene genererar Gnar rage när han är i combat, varje gång han skadar får han även en liten bonus. När Gnar har fyllt sin rage-bar förvandras han till ett större monster, aka Mega Gnar, efter några få sekunder eller vid nästa användning av en ability. När Gnar förvandlas till Mega Gnar får han mer liv, armor, magic resist samt attack damage, men han förlorar sin bonus movement speed, attack speed och range som han har som mini. 
 
Gnars Q gör att han kastar boomerang vilket kan skada på längre håll. Om han fångar sin boomerang påvägen tillbaka mot honom, så får inte attacken lika lång cooldown som den annars hade fått, vilket kan spela hemskt mycket roll under spelets gång. Som Mega Gnar byts boomerangen ut mot ett stenblock, eller ett hus, som Gnar kastar på motståndaren, stenblocket drar även ner motståndarens movement speed.
Gnars W kallas för hyper och om denna träffar en motståndare tre gånger i rad genereras magic damage baserat på motståndarens hp. Hyper ger även Gnar en stor movement speed bonus. Som Mega Gnar byts W ut mot en attack där Gnar slår i marken och stunnar sina motståndare. Mega Gnar kan inte heller bli stunnad eller liknande när han använder sin W.
 
E ger Gnar en högre attack speed och han studsar vilket är awesome om man vill röra sig snabbt, han kan även studsa på motståndare. Mega Gnar är dock inte lika studsig som sin Mini-form vilket gör att han bara landar istället för att studsa. När Mega Gnar landar dealar han inte bara damage utan saktar ned motståndare som finns i närheten, as bra i teamfights.
 
Gnars ult är GNAR! och denna ger honom ännu mer movement speed varje gång han använder hyper. Om man ultar som Mega Gnar slår han i marken vilket skadar motståndare i närheten samt saknar ner dom. Om Mega Gnar däremot kastar in en motståndare i någon form av vägg, är räknas även torn och jungelväggar, skadas motståndaren och blir stunnad.
 
Så vad tyckte jag om Gnar? Jag gillar verkligen honom, han är fett rolig att spela speciellt med tanke på att man inte själv kan bestämma när han ska förvandlas till sin andra form. Det känns som man inte bara spelar en champ, utan två, då Mega Gnar och Mini Gnar är som två helt olika karaktärer. Han är lätt värd pengarna, speciellt med tanke på det dundersöta skinnet som finns ute till honom.
 
Har ni spelat Gnar? Vad tycker ni?

Jag lever.

Allmänt  /  0  Kommentarer
Då jag haft en del skolarbete samt jobbat med skol-LAN hemsidan, så har tyvärr bloggen fått lida vilket har lett till ett tomt flöde. Sitter just nu i skolan, trots att jag slutade för flera timmar sedan, och jobbar med just hemsidan, bloggdesigner samt skolarbete. Ska försöka uppdatera bloggen lite oftare, men just under denna period kommer den tyvärr få lida en aning.
 
Hoppas ni stannar kvar oavsett!