Pr & policy.

Blogg  /  4  Kommentarer
Efter mycket snack, både med er bloggläsare och med kollegor inom bloggvärlden, så gjorde jag en sida för Pr & Policy där jag skrivit allt ni läsare och sponsorer behöver veta om mina reklamlänkar med mera i bloggen. Ni finner länk till sidan i sidomenyn till höger. Berätta gärna vad ni tycker, är det bra att jag har en sådan sida?

RIP iPhone.

Allmänt  /  5  Kommentarer
Har låtit bloggen stå tom då jag ville umgås med min pojkvän och vänner under gårdagen, så det blev en liten mini-bloggpause. Gick upp klockan sju, snoozade till kvart i åtta och fixade mig för att sedan ta bussen till Malmö. Nu sitter jag på dagens andra buss mot Sjöbo, hem till landet.
 
Som ni kanske vet så fick jag en Xperia Z1 i födelsedagspresent detta år från mina föräldrar, som tyvärr gick sönder under Arabic Game Jam, så jag fick använda min iPhone 4s. Nu har även min iPhone gett upp hoppet och tagit livet av sig, så nu sitter jag här med en gammal Nokia från artonhundrafrösihjäl. Känns ledsamt att tänka "jag ska nog kolla instagram", tar upp mobilen och inser att jag faktiskt inte kan checka mina sociala medier via mobilen... Den är dock tillräckligt high tech för att ha man ska kunna spela snake i 3D, fattar ni, 3D!! Dock skulle jag inte kalla något för 3D efter alla timmar av skolarbete i just detta format.

Dagens Outfit.

Dagens Look  /  7  Kommentarer
Topp - H&M // Shorts - Ginatricot

This is me.

Nöje  /  5  Kommentarer
Då många velat lära sig mer om mig som bloggar så tänkte jag fylla i en liten blogglista, hoppas ni lär er något om mig.
 
Namn: Carolina Sandra Mårtensson
Exakt ålder: 17 år och 5 månader
Född: 19 mars 1997 ur min moders vagina på ett sjukhus i Lund (I think?)
Bor: I Skåneland tillsammans med mamma Helene, pappa Mats, lillasyster Amanda och storebror Dennis
Relation: Är tillsammans med pojkvännen Lukas
Husdjur: Min kära katt Clementine (den som kommer på var namnet kommer från får en kaka)
Träning: Försöker träna styrka, yoga och kondis, tränade förr handboll
Senaste låten: "Se på mig nu" med Medina när vi åkte från havet
Senaste filmen: Mission Impossible Ghost Protocol tillsammans med Lukas
Senaste youtubevideon: Keelas senaste video om Los Angeles
Senaste bloggen: Kollade in Kissies blogg för bara någon minut sedan
Senaste smset: "Dennis sa de, jag vet inte" från fader Mats
Senaste samtalet: Snackade med min farsa när jag låg på stranden
Senaste resan utanför Sverige: Tror senaste var till Danmark tillsammans med Lukas familj
Skola, klass och linje: Ljud och Bildskolan i Lund, SDEL13, andra året på Speldesignlinjen
Senaste drickan du drack: Billig Freeway cola
Senaste alkoholen du drack: I fredags drack jag cider och en svingod drink
Senaste gången du grät och varför: Igår, problem i förhållandet
Senaste gången du badade: Badade i havet för mindre än en timme sedan
Dagens roligaste: Måste varit när jag, Lukas och Malmis snackade skit på stranden
Dagens hiss: Glass i stora lass!
Dagens diss: Myggbett över hela kroppen, och varför söker sig myggor till mina fötter?
Vad vill du bli: Spelgrafiker på Massive och elitbloggare (en nivå högre än jag redan är)
Vem vill du leva livet med: Min pojkvän och min katt
Varför bloggar du: För att jag vill dela med mig till folk jag aldrig träffat
 
Lärde ni er något om fröken Mårtensson?
Svara gärna på några av frågorna i kommentarsfältet så jag får lära mig om er!

No more facebook.

Nöje  /  7  Kommentarer
På senaste gången har jag inte varit inne på facebook alls nästan. Använder knappt det alls numera, kollar den ibland men känner att jag borde ta bort appen från mobilen då jag aldrig kollar via den. Känns sjukt skönt faktiskt, känner att jag inte behöver facebook för att vara social. Det går mestadels bara runt massa skit eller massa folk som skryter och klagar. Använder ni Facebook?

Jag lyssnar.

Blogg  /  10  Kommentarer


Jobbigt.

Allmänt  /  3  Kommentarer

Mobilbloggning ännu en gång, känner att detta krävs allt för ofta numera. Men jag tänkte bara berätta att jag lever trots brist på inlägg under de senaste dagarna. Har inte haft så mycket inspiration och har velat umgås med min pojkvän då vi haft det lite jobbigt på senaste tiden. Känner att han är den rätta, även om han har en dålig vecka och helt enkelt känner att vårt förhållande är dömt att fara åt helvete, men jag tänker hålla kvar. Kände bara att jag ville skriva av mig en aning, allt känns så tungt just nu.

Godmorgon.

Allmänt  /  1  Kommentarer

God "morgon" alla läsare, vaknade faktiskt precis. Egentligen vaknade jag tidigare, men somnade om och nu är jag ensam hemma hos min pojkvän då han åkte till stranden. Har ingen nyckel så kan inte lämna huset, så kan inte åka till stranden för att möta upp min pojkvän. Suck.

The Walking Dead Säsong 5.

Nöje  /  5  Kommentarer
Oh yesyesyesyes, de har släppt trailern inför säsong fem av min absoluta favoritserie The Walking Dead. Känns verkligen som de lagt all energi på just denna säsong, enligt trailern kommer sjukt mycket hända och vi kommer få se många karaktärer komma och gå vilket alltid är spännande.
 
I böckerna finns det en karaktär vid namn Negan som får Guvenören att se snäll ut. Han går runt med ett baseballträ som han virat taggtråd runt och (spoileralert) han tar livet av min favorit Glenn. Kanske vi får se Glenn dö i denna säsong? Dessutom har skaparen, Kirkman, gått ut med att han absolut inte är rädd för att ta livet av Daryl i serien då allt för många säger att de tänker sluta se på TWD om denna karaktär dör. Persoligen tycker jag absolut inte att en viss karaktär gör att jag vill se på serien, visst finns det vissa karaktärer som man känner lite extra kärlek för, men hela storyn gör att man vill kolla vidare.
 
Dör Glenn eller Daryl, eller Carol som också är en stor personlig favorit, så tänker jag absolut inte sluta se serien. Kommer bara bli roligt att se hur de tar sig igenom utmaningarna utan stora karaktärer. Dessutom sprids det att även Rick ska dö denna säsong, vilket ska bli spännande att se om det är sant eller inte.
 
Har ni sett trailern? Vad tycker ni? Vilka är era personliga favoritkaraktärer?

Annonser med mera.

Allmänt  /  2  Kommentarer
En läsare undrade varför jag inte skriver ut när jag använder mig av klickbara annonslänkar i mina inlägg, så jag hade tänkt svara på hennes kommentar i ett inlägg. Då det kanske finns fler som undrar detta, hoppas ni blir nöjda med svaret iallafall.
 
Jag tycker, precis som en annan läsare sa, att man inte nödvändigtvis behöver skriva ut varje gång man lägger in en klickbar annonslänk i ett inlägg. Visst, jag tjänar lite pengar på länkarna men främst om ni köper något via just min länk och det är inte alls många kronor. Sen använder jag det lilla jag tjänar på bloggen åt att handla saker som har med bloggen att göra. Antingen spel, kamerasaker eller ting som jag kan visa upp här i bloggen helt enkelt. Så det mesta jag tjänar går praktiskt taget till er läsare då ni får mer att läsa om och får se roligare saker i bloggen.
 
Nu när vi avklarat det så tänkte jag bara snabbt berätta att jag drar till Trelleborg där min pojkvän bor idag. Vet inte riktigt hur länge jag stannar eller hur mycket tid jag får åt bloggen, men jag ska försöka hålla mitt bloggschema som innehåller ett morgoninlägg, ett lunchinlägg och minst ett eftermiddags/kvällsinlägg.

July favorites.

Stil & Utseénde  /  3  Kommentarer
Inspirerad av youtubern Zoella så tänkte jag (försöka) göra "favorites"-inlägg varje månad. Det hela går ut på att jag listar ett antal saker jag verkligen älskat den senaste månaden, vilket jag verkligen hoppas att ni kommer uppskatta, kanske finner ni några nya favoriter ni med?
 
 
PURE SYSTEM ALÁ YVES ROCHER.
Den senaste månaden har jag brytt mig mer och mer om min hy och hur jag sköter den, så därför har jag verkligen älskat Yves Rochers Pure System ansiktspeeling som har en clean pore-effekt med vegetabiliska microkulor. Denna ansiktspeeling hjälper till att rengöra huden, ta bort överflödig talg, rensar porerna och reducerar pormaskar samt förebygger att pormaskar samt acne återkommer. Sjukt bra och jag älskar att skrubbkorna varken är för överflödiga eller underflödiga (säger man så?!) så man känner verkligen att den rengör ens hy. Finns att köpa här.
 

CCS FOOT CREAM.
Fick denna fotkräm med mitt månliga REDDVILLE utskick och jag testade den för ett tag sedan. Efter en mysig dusch smörjde jag in mina fossingar med denna kräm och tryckte ner dom i ett par sockar över natten och när jag vaknade dagen efter var de mjukare än någonsin förr. En klar favorit då jag verkligen aldrig brytt mig om mina fötter så mycket som jag gör nu. Finns att köpa här.
 
 
JORGOBÉ BLACK FACE MASK.
Som sagt, jag har brytt mig mer och mer om min hy på senaste tiden och testade (såklart) den ombloggade black face mask och... Jag älskade den! Gör huden mjuk och len samtidigt som man verkligen känner hur den drar ut allt äckel päckel ur porerna. Liknande finns att köpa här.
 

NATURELLE SOFT FLOWERS LOTION.
Det är inte bara ansikte och fötter som fått specialbehandling denna månad, det har hela kroppen fått. Har insett hur satans dundermysigt det är att smörja in sig med en gott doftande body lotion direkt efter en varm dusch. Denna fann min moder på Netto (BUDGET!) och den luktar supergott samtidigt som den gör huden mjuk och mysig. Känner att jag använder orden "mjuk" och "mysig" lite för mycket i detta inlägg. Checka närmaste Netto.
 

DKNY BE DELICIOUS.
Då min vän Andreas ska flytta så rensar de hemma, så när jag var hemma hos honom så drog hans morsa in mig på sitt rum för att ge mig denna parfym då hon blivit överkänslig. Jag blev superglad och nu har jag på den sjukt ofta, den luktar sjukt gott. Den doftar väldigt fruktigt och fräscht, perfekt för sommaren. Hett tips; låt parfymen vara tills solen gått ned, jag tänkte inte på detta och har nu fått solfläckar över bröstet där jag tagit parfym. Oops. Tror att det är denna fast i annorlunda flaska, finns att köpa här.
 

ADIDAS FOR WOMEN ACTION 3 FRESH.
Denna har varit en räddare i nöden i mitt fall då jag svettas oerhört mycket, måste verkligen kolla upp det hos en doktor eller något förresten. Det är ett deospray, vad mer behöver jag säga? Hittade tyvärr inte denna deo någonstans på nätet, ni får leta bland deodoranterna i närmaste affär som har ett bra sortiment.
 
 
PUNKY PINS.
Detta är inte någon speciell ting, utan ett smyckesföretag som jag verkligen älskar. Massa underbara smycken, mestadels i hårdplast och i ett alternativt stuk. Savanni.com har ett relativt brett sortiment av detta märke.
 
 
CANNABIS RÖKELSE.
Eller ja, rökelse i allmänhet. Det var min vän Anna som intruducerade mig för rökelser och sist jag beställde från Savanni så fixade jag tre olika rökelser varav en doftade cannabis. För att ni inte ska oroa er för att jag skulle ta droger eller liknande, så kan jag informera er om att rökelsen med doft av cannabis inte innehåller någon form av drog utan är skapad på fejkade ting med en doft av äkta cannabis. Tror iallafall att det luktar så, har såklart aldrig luktat på äkta cannabis. Finns att köpa här.
 

Har ni provat några av mina favoriter? Vilka är era favoriter denna månad?

Sörjer.

Nöje  /  4  Kommentarer
Medans större delen av mina vänner på facebook lever livet på NärCon som jag tyvärr inte köpte plats på då jag skulle jobba, så sörjer jag tillsammans med tumblr och alla cosplaybilder. Nästa person som lägger upp en awesome NärConbild på facebook kommer jag kasta ostbågar på. Eller majs. För det är sånt man gör när man sörjer.

Simspiration.

Geek & Gaming  /  1  Kommentarer
Bildkälla; Tumblr.com

Black Face Mask.

Stil & Utseénde  /  4  Kommentarer
Idag testade jag den ombloggade svarta ansiktsmasken, min kommer från JorgObé vilket är ett danskt märke. Den svarta masken innehåller djuphavslera som motverkar akne, pormaskar, tar bort död hud och orenheter vilken ska göra ens hy superlen. Hittade tyvärr inte just den jag använde någonstans på nätet, men vill ni testa en liknande mask så finns den här för ynka 36kr.
 
Jag gillade ansiktsmasken, såg och kände skillnad på direkten. När jag tog av masken såg man all död hud samt skit som drogs med plus att min hy blev übermjuk. Enda minuset med denna mask skulle jag säga är att den är jobbig att applicera då den torkar innan man hunnit smeta ut den ordentligt vilket gör att den lätt blir ojämn. Anser jag att den är värd att testa? Mitt svar på denna fråga är ja, speciellt om du lider av ett mångfalld av pormaskar och akne. Tänker helt klart använda denna mask regelbundet, dock endast på mina problemområden så som näsrygg och haka.
 
UPDATE; En läsare sa att den var slut på sidan jag länkade ovan, letade dock upp den på en annan sida, fast de har endast i 5-pack, så det kostar lite mer men fortfarande värt då jag svär att ni kommer gilla den. Länk.

Lusten att skriva.

Tankar  /  3  Kommentarer
Har fått lusten tillbaka, lusten efter att skriva. Det var längesedan jag skrev, på riktigt.Senast jag skrev på riktigt var när jag lät min själ bli till text i min novell "När änglarna gråter", vill ni läsa den så finner ni den under "kategorier" och längst ner bland "populära inlägg". Jag har nu bestämt mig för att skriva. Denna gång ska jag inte skriva om mig själv eller om mitt liv. Denna gång ska jag skriva om en ung tjej som blir strippa. Har velat skriva ner denna historia länge nu, den har skapats i mitt bakhuvud när jag inte haft mycket för mig och nu är det dags för att även den ska bli till text.

Ljuvliga sötsaksbageriet i Sims 3.

Geek & Gaming  /  1  Kommentarer
Som ni kanske vet så spelar jag The Sims 3, spelen har jag köpt via CDON.se så jag har äkta spel och inte nedladdade vilket krävs för att man ska kunna använda sig av följande tips. På Sims hemsida kan man ladda ner massa saker i utbyte mot simpoints som kostar riktiga pengar. Jag fick ett antal simpoints på köpet när jag köpte Island Paradise då det var helt nytt när jag klickade hem det och de flesta av dessa points har jag använt till att köpa följande content; ett bageri!
 
I detta pack får man en massiv byggnad full av café med mera. Man får även en speciell bakningstation samt en kassa så man kan skapa sina egna resturanger med mera, så man behöver inte använda detta pack just till bakelser och bageri. Mina främsta favoritföremål som man fick med var kakburkarna som ni ser på bilden högst upp till höger samt de nya tårtorna, en födelsedagstårta och en bröllopstårta. Är så trött på de gamla, tråkiga, tårtorna som hängt med sedan första simsspelen, så att få använda helt nya tårtor känns spännande.
 
Svenskt packnamn; Ljuvliga Sötsaksbageriet.
Kostnad; 1 900 simpoints.
Länk; Klicka!

Sanningen bakom disney.

Nöje  /  5  Kommentarer
Har ni någonsin undrat vad som hände med alla våras favoritprinsessor efter att Disneyfilmen tog slut? Ultrabegåvade Jon Cozart bär på alla svar ni behöver. Lyssna igenom hans två videos nedan och inse hur han förstör er barndom och skapar en bild av nutidens verklighet.

Love in a box.

Tips & Wanties  /  3  Kommentarer
Det är alltid roligt att få paket, men hur ofta får man egentligen det? Jag får faktiskt ganska ofta från Ebay samt från olika företag som jag samarbetar med. Men alla är inte lika lyckligt lottade som fröken Mårtensson, satan vad mallig jag låter, så här kommer tre heta tips att längta efter.
 
GLOSSYBOX.
För 139kr/månaden får du en box hemskickad till din dörr full av underbara skönhetsprodukter anpassade efter ditt tycke och smak. Lätt värt 139kr då boxen har ett innehåll av fem skönhetsprodukter till ett värde av femhundrakronor. För övrigt så har boxen nya snygga designer varje månad. Perfekt för dig som älskar skönhet eller helt enkelt bara vill testa nya produkter. Beställ här.
 

THE MAN BOX.
Vem säger att skönhet bara är för kvinnor? Glossybox, som jag skrev om här ovan, har även en speciell box för männen i våra liv som konstar 169kr per kvartal vilket även det är fett värt med tanke på de fem produkterna som levereras var tredje månad. En superfin present till brodern, fadern, killpolaren eller pojkvännen. Beställ här.
 

LOOTCRATE.
Berättade om denna box här om dagen, men här kommer mer fakta samt en länk till boxen. Tidigare har denna box inte levererats till Sverige, men det ändrades nyligen och nu kan även vi ta del av all goodieness. Boxen innehåller ett antal produkter för geeks och gamers som mig själv. T-shirts, spelkoder, samlarfigurer och godis är exempel på vad boxen kan innehålla. Denna box är den jag har störst craving efter, ska tjata till mig den snarast möjligt. Beställ här.
 

Bilderna på Glossybox samt The Man Box är tagna av Ida Josefine Eriksson.

Vinn en goodiebag.

Tävlingar  /  52  Kommentarer
En favorit i repris, senast jag tävlade ut en hemlig goodiebag var tävlingen mycket uppskattad, så nu kör vi igen. Nytt hemligt innehåll, en vinnare och ni kommer inte få reda på innehållet förrän vinnaren dragits.
 
För att delta;
- Kommentera detta inlägg att du är med, glöm inte din mejladress.
 
För extra chans till vinst;
- Följ bloggen via bloglovin, härKommentera vilket nummer du blev.
- Gilla inlägget via bloglovin, härKommentera vilket nummer du blev.
Skriv om tävlingen i din blogg, använd gärna bilden ovan, glöm inte att länka till detta inlägg. Länka inlägget i din kommentar.
Vinnaren av föregående tävling blev Lydia Sleyman! Skicka ett mejl till [email protected]

Lägg till min blogg på hemskärmen.

Blogg  /  5  Kommentarer
När man snackar om appar och annat roligt på telefonen så är det lättast att komma ihåg om appen har en snygg ikon. Ni som ofta läser min blogg, speciellt över mobilen, kan nu lägga till den på hemskärmen tillsammans med en söt liten ikon som jag satte ihop. Här ovan har jag markerat hur ni gör för att lägga till min blogg bland era appar via iPhone, men detta fungerar också på Android. Har inte sett någon annan bloggare som visat hur man gör detta, så känner mig speciell.
 
Tycker ni att detta är en rolig idé? Vill ni lära er hur man gör?

The Other Woman.

Nöje  /  2  Kommentarer
I helgen såg jag och min pojkvän Lukas två filmer, den ena av dessa filmer var The Other Woman som innehåller kändisar som Cameron DiazLeslie MannKate UptonNikolaj Coster-WaldauNicki Minaj och Taylor Kinney. Känner ni igen Nikolaj (killen ni ser på bilden ovan) så kan det vara på grund av Game Of Thrones som han också spelar med i.
 
Carly (Cameron Diaz) upptäcker att hennes nya pojkvän Mark King (Nikolaj Coster-Waldau) inte är att lita på när hon råkar stöta ihop med hans fru, Kate (Leslie Mann). Carly och Kate tröstar och peppar varandra och men upptäcker snart att Mark är ett ännu större svin än de trodde då han är otrogen mot Kate med ännu en kvinna vis namn Amber (Kate Upton). De tre kvinnorna lär känna varandra och blir allra bästa vänner utan Marks vetskap. Kvinnorna inser att de borde planera hur kvinnoslukaren Mark ska få känna en likgiltig smärta som de tre vännerna fått göra på grund av honom.
 
Jag och min pojkvän gillade verkligen filmen. En sjukt trevlig och hemskt rolig film som passar både under myskvällen med ens kärlek eller varför inte under tjejkvällen? En superrolig romatisk komedi som passar alla, speciellt om man varit med om otrohet som jag tyvärr varit med om ett antal gånger under mina föregående förhållande då man kan skratta åt tjejernas hämnd mot den otrogna mannen.
 
Har ni sett denna film eller vill ni? Om ni sett den, vad tyckte ni?

Quote.

Bilder & Bildbehandling  /  2  Kommentarer


Stranden.

Allmänt  /  3  Kommentarer

Har inte bloggat så mycket denna helg då jag ville umgås med min pojkvän eftersom vi bara träffas nu under helgen och sen har jag jobb under vardagarna. Har mest varit på stranden samt kollat film. Vad tycker ni om stranden? Awesome or not?

5 favoriter från Instagram.

Nöje  /  5  Kommentarer
Inspirerad av Ida så tänkte även jag tipsa er om mina absoluta favoritinstagrammers. Den som finner det gemensamma med alla instagrammers nedan vinner en fiskpinne! Bilderna länkar!
En ung modell som älskar pastellfärger och allt som har med inredning att göra. Är även sjukt duktig på att måla.
Svensk tjej, ni finner hennes blogg längst upp i inlägget, som är ett proffs på allt med bloggning och stil.
Tatueringar och piercingar, Manomi har allt en alternativ tjej som jag själv önskar sig.
Finsk tatuerare som bor i Australien, underbart vacker och än en gång, tatueringar!
Vacker modell med tatueringar som ofta visar upp sin kvinnliga kropp på diverse lättklädda bilder.
 
Följer ni någon av dessa underbara kvinnor?

Geek.

Tips & Wanties  /  3  Kommentarer
Gaah, har funnit mig en sak jag vill ha mer än allt annat at the moment, Lootcrate! Det är lite som en Glossybox som skickas ut varje månad, men denna innehåller allt en geeky gamer kan drömma om. Oh My Fuckin God vad jag vill börja premurera på detta. Tänker helt klart tvinga morsan och farsan att betala det till mig, för jag är fattig.

Vi är dom.

Kärlek & Relationer  /  1  Kommentarer

Sitter just nu på bussen från Sjöbo till Trelleborg. Ska till min pojkvän, saknar honom som fan. Han har verkligen fått mig att inse vad äkta kärlek är, han har fått mig att inse styrkan i ordet "älskar". Han är den rätta, för honom skulle jag göra allt, vill ge honom allt, vill vara tillräcklig för honom. Ibland har man dåliga perioder, folk gör misstag men folk reder ut misstagen. Nya ryck, nya dagar, men samma kärlek. Vi är dom som bryr sig, vi är dom som tar sig igenom skiten, vi är dom som överlever kärleken. Vi är dom som älskar varandra.

New in Punky Pins.

New In  /  4  Kommentarer
You can translate my blog in the menu via google. Follow me on Bloglovin for more to enjoy.
 
Som jag berättade i ett tidigare inlägg så har jag fått en ny sponsor som är stationerad utomlands. Företaget går under namnet Punky Pins och de säljer egendesignade smycken i alla dess former. Först och främst så måste jag säga att det gick sjukt snabbt för paketet att komma fram, vilket alltid är bra när man väntar på något så roligt som detta. En annan bra sak är att företaget paketerar sina smycken i små askar i olika storlekar, de har mjukt underlag i varje ask samt varje smycke förutom ringen låg i en liten plastficka inne i respektive ask.
 
Jag fick välja några smycken ur deras sortiment och jag fann dessa godingarna. Ett halsband med berlock i form av en zombieglass, ett med berlock i form av ett pentagram med rymdtextur samt ett katthalsband med liknande textur. Fick även hem en "POW"-ring som är justerbar samt ett par örhängen med ögon på. Min absoluta favorit av dessa smycken var helt klart pentagramet eller zombieglassen.
 
Som en sumering av det hela så är detta ett sjukt bra företag där man finner hållbara smycken som garanterat är hela när de kommer fram till din dörr. Vill man inte ha smyckena i askarna så är askarna sjukt bra att använda till en DIY som jag kommer visa er inom de närmaste dagarna. Vilket smycke gillade du mest?

The Wolf Among Us - Förklaring av slutet.

Geek & Gaming  /  2  Kommentarer
OBS; SPOILERS FÖREKOMMER I DETTA INLÄGG!

För det första, tack Sam för din kommentar, alltid roligt när ni frågar saker som har med spel att göra då detta är ett av alla stora teman bloggen går ut på. Självklart ska jag svara på din fråga, tar dock upp det i ett inlägg då jag tror att många undrar samma sak. Till och med jag undrade och funderade, tvingades spela om slutet bara för att se skillnaden mellan ens val av Nerissa samt tvingades tänka så det knakade. Men jag tror att jag har ett bra svar på din fråga.
 
I slutet av spelet står man, som Bigby, och snackar med Nerissa ute i regnet. Hon förklarar ett och annat om vad som egentligen hände mellan henne, Georgie, Lily och Faith. När hon sedan börjar gå, stannar hon till, vänder sig om och säger "you're not so bad as everyone says you are", sedan fortsätter hon gå. Bigby får då en flashback angående vad Faith sa till honom under första episoden, vad Nerissa sagt samt allt som har med dessa karaktärer att göra. Man får sedan ett val, gå efter Nerissa eller låt henne gå.
 
Om man låter Nerissa gå, som Sam sa att han gjorde, liksom jag och många andra också gjorde, så står Bigby bara kvar. Han kollar efter Nerissa, tar en cigg och går sedan tillbaka in. Väljer man däremot att gå efter henne så avslutas spelet där och då. Så man får inte veta mer, vilket suger och man blir lätt besviken.
 
Men vad betyder då avslutet av detta spel? Jo, jag har skapat mig en teori som kanske inte alla tycker låter rätt men som jag anser är mer rätt än något annat. Då Nerissa sagt ungefär samma saker som Faith sa i första episoden så tror jag faktiskt att de är samma person. Jag tror att Nerissa hjälpte Faith genom att glamourisera sig som henne och besöka Woody i början. Men Georgie mördade Faith då han trodde att det var hon som besökt Woody och talat med Bigby. I denna teori är det Faith som blivit mördad tack vare Nerissa.
 
Det kan också vara så att Georgie mördade Nerissa när hon fortfarande var glamoured då man aldrig mer fick se Faiths avhuggna huvud. Så för att skydda sig själv använder Faith sig av glamour för att se ut som Nerissa vilket gör att Nerissa är den som blivit mördad och Faith fortfarande lever kvar.
 
Vad anser ni är förklaringen till slutet av The Wolf Among Us?

New in Savanni.

Tips & Wanties  /  4  Kommentarer
Denna gång fann jag dessa tre underbara smycken i paketet från Savanni! En earcuff, ett halsband samt en fakepiercingring som jag använder i näsan som en septum. Fakepiercingar är sjukt bra att ha om man inte vågar pierca sig på riktigt eller inte riktigt vet om man passar i en viss piercing, därför kände jag att jag ville beställa en av Savannis stora sortiment av fakepiercingar, då jag inte vågar ta hål i näsan. Fick även lite fler saker, men det visar jag i ett annat inlägg då det är lite av en specialare för er del. Vad gillade ni mest?

Förresten, glöm inte att följa @Savannicom via Instagram, massa feta bilder och erbjudande!

Bloglovin Awards.

Blogg  /  1  Kommentarer
Nu har Bloglovin Awards kört igång, vilket jag tycker är awesome. Tycker ni att jag har en bra blogg? En awesome blogg? Finns där någon kategori ni tycker att min blogg passar under? Vill ni att vi tillsammans vinner ett pris? För om min blogg vinner så är det inte bara jag som är en vinnare, utan vi alla, då jag inte varit något alls utan ert stöd. Rösta här!

Mår inte bra.

Allmänt  /  3  Kommentarer

Har inte bloggat så mycket idag då jag mått dåligt tack vare mitt sommarjobb. Trivs inte alls och de jag jobbar med är riktigt elaka mot mig. Blev iallafall lite gladare när jag kom hem och fann två paket i postlådan, näsringen ni ser på bilden kommer från det ena, bilder på allt får ni se imorgon. Hur mår ni idag då?

My favorite Cel-shading games.

Geek & Gaming  /  1  Kommentarer
PRINCE OF PERSIA (2008)
Spelet utspelar sig i antika Persien. Huvudkaraktären åtföljs av en ung kvinna vid namn Ellika, som han träffade efter en storsandstorm avlett honom från sin kurs och han hamnade i ett mystiskt land.
 
THE WOLF AMONG US (2013-2014)
Man spelar som den stora stygga vargen Bigby Wolf som startat ett nytt liv, liksom många andra karaktärer ur sagornas värld, och är nu polismästare i Fabletown som ligger stationerad i New York. Redan i början av första episoden inser man hur hårt Bigbys liv är tack vare sitt förflutna i sagornas värld.
 
BORDERLANDS (2009)
Planeten Pandora innehåller något mystiskt och en hel skock med människor har sökt sig dit för att försöka roffa åt sig en del av kakan. Dock visar det sig att Pandora är ett ställe byggt på renodlad misär. Stället är befolkat av arga rovdjur som raskt snaskar i sig en människa på nolltid och de som inte lyckas på annat sätt hänger sig åt kriminalitet och mord.
 
THE WALKING DEAD (2012-STILL GOING STRONG)
Ett äventyrsspel i tredje person, i vilket spelaren, som ikläder sig rollen som Lee Everett som sedan tas över av rollen som unga Clementine, försöker klara sig genom en zombieapokalyps tillsammans med en grupp överlevande. Spelaren kan undersöka och interagera med objekt, omgivningen, och andra karktärer, och plocka på sig saker att använda under spelets gång. Till skillnad från typiska äventyrsspel, så är det inte så stort fokus på pussellösning i The Walking Dead, även om det förekommer; istället ligger fokus på karaktärer och berättelsen.

Tumblr inspiration.

Stil & Utseénde  /  3  Kommentarer

The Wolf Among Us.

Geek & Gaming  /  3  Kommentarer
The Wolf Among Us är ett cell-shadespel skapade av Telltale Games som även gjort The Walking Dead spelen som är mina absoluta favoritspel. Man spelar som den stora stygga vargen Bigby Wolf som startat ett nytt liv, liksom många andra karaktärer ur sagornas värld, och är nu polismästare i Fabletown som ligger stationerad i New York. Redan i början av första episoden inser man hur hårt Bigbys liv är tack vare sitt förflutna i sagornas värld.
 
För att inte avslöja för mycket av spelet för er som inte hunnit spela detta point-and-click-spel än så kan jag säga så pass mycket att det handlar om att man ska reda ut ett mord. Man får främst hjälp av vackra Snow under utredningens gång, men det finns så många fler underbara karaktärer som man lär känna under spelets gång. Jag gillar verkligen denna tappning av sagokaraktärerna, då jag är ett äkta fan av de flesta karaktärerna ur barnböckerna samt en riktig jädrans Once Upon A Time-nörd.
Vad tycker ni om ni spelat detta spel? Har ni inte spelat det, blir ni sugna på att göra det?

Träningsoutfit.

Tips & Wanties  /  4  Kommentarer
Har man problem med att köra igång med träningen så kan alltid en snygg träningsoutfit peppa en till att ta sig till gymmet, joggingrundan eller till yogamattan. Letade upp lite snygga plagg och satte ihop en übersnygg outfit av det, är helt kär i jackan och skorna. Jag tränar alltid i endast sportbh, men vill man så kan man ju bara kasta på sig ett linne eller en t-shirt över om man ogillar att visa för mycket av sin överkropp.
 
LÄNKAR; Skor - Jacka - Strumpor - Sportbh - Vattenflaska - Joggingbyxor

Killer Queen.

Tips & Wanties  /  3  Kommentarer
En av mina största cravings just nu är en parfym faktiskt. Jag diggar Katy Perry och hennes parfymer, älskar designen på flaskorna och de doftar ljuvligt. Av hennes parfymer vill jag ha Killer Queen mest, kolla bara in flaskan liksom, hur snygg är inte den? Man känner sig som en äkta drottning bara man äger flaskan, vill helt klart ha den i min väska när jag hänger på stan och såklart vill jag drofta den också. Varför har man annars en parfym?
 
Parfymen doftar en sofistikerad men ändå lekfull doft som är feminin, djärv och kraftfull, inspirerad av Katy's rebelliska sida. I början doftar den av plommon, vilda bär samt bergamott. Hjärtnoten av parfymen doftar arabisk jasmin, frangipani och celosia, sist men inte minst doftar den av kasmir, patchouli och flytande pralin vilket låter supermysigt om ni frågar mig. Vad tycker ni om designen på flaskan? Vad tycker ni om doften? Har ni testat denna?

LÄNK; Killer Queen by Katy Perry

Members.

Tips & Wanties  /  0  Kommentarer
En shoppingberoende person som mig själv kan inte vänta på sommarrean, mellandagsrean med mera för att frossa i allt gott det finns där ute. Därför gillar jag rabatter starkt, även om det är rea är det alltid lite roligare att få det ännu billigare och just därför är jag en trogen medlem hos Members som är en sida på nätet som samlar massa snygga saker och fixar sjuka priser.
 
Saker som kostat 500kr ligger helt plötsligt nere på hundralappen. Detta är bara ett av alla underbara rabatt-tips jag har till hands, men detta är helt klart ett av de bästa. Vill du också bli medlem för att checka rabatterna samt köpa något fint? Klicka då här och glöm inte att kolla in Pastell-rabatten då pasteller är sjukt inne i år.

Proteinbars.

Tips & Wanties  /  3  Kommentarer
Som lovat så kommer recensionen på dessa två proteinbarsen som ni ser ovan. Detta är ett perfekt tillskott vid träning, både innan och efter, det är superbra att äta för att få nya krafter. Dessa två ni ser ovan är i samma smak, fast från två olika företag och gud vad de känns annorlunda.
 
Goodlife Chocolate Fantasy var helt klart min favorit, den smakade mycket choklad och det kändes inte som man åt en proteinbar vilket jag gillade starkt. Den var mjuk och man kände sig inte onödigt torr av proteinet i den, härlig konsistens. Protein Delight Mint-Chocolate Flavour var dock en besvikelse. Smakade inte alls mycket av chokladen i denna utan minten tog helt över smaken, jag gillar mintchoklad men inte när minten tar över allt. Dessutom kändes den torr och svårsmält, den satte sig liksom i halsen så den var sjukt svår att svälja trots att jag drack massa för att få ner den. Kändes som att tugga sågspån, så jag gillade den första mycket bättre.
 
Vill ni också smaka dessa proteinbarsen så finner ni dom nedan, de finns i massa andra smaker om man inte gillar choklad och/eller mint. Det som jag tyckte kanske inte just du tycker, kanke gillar du när det är svårsmält eller så gillar du inte att en proteinbar är mjuk och smakar som många vanliga chokladkakor? Man får testa sig fram helt enkelt!
 
LÄNKAR; Goodlife - Protein Delight

Carros cupcakerecept.

Tutorials  /  4  Kommentarer

Snyggt från Ur&Pen.

Tips & Wanties  /  3  Kommentarer
Vill du se rik ut med massa snyggt blingbling trots att du är hur fattig som helst? Det vill jag iallafall! Hittade dessa fyra godingar som kostar 20kr/st, vilket är ett riktigt kap om du frågar mig. Är döförälskad i alla, men kedjan med fågeln samt dödskallen med rosor runt fångade mitt hjärta lite mer än övriga. Vilket var snyggast enligt dig?
 
LÄNKAR; Keeper of my soul - Kedja med fågel - Skalle med rosor - Triangel

CARROS BÄSTA TIPS TILL FRAMGÅNG DEL 2.

Blogg  /  1  Kommentarer
Hur blir man en framgångsrik bloggare? Hur tjänar man pengar? Hur får man en STOR blogg? Hur vet man om man har en stor blogg? Hur skaffar man sponsorer? Allt detta kommer bli besvarat. Har ni någon fråga ni vill ha besvarad angående bloggning så tveka inte att ställa den i kommentarsfältet! HÄR finns del 1.
I denna del ska vi ta upp det här med att ha bloggen som ett jobb, alltså att tjäna pengar på det samt att skaffa sponsorer. Många drömmer om att tjäna pengar på något de älskar, i mitt fall är bloggen min främsta hobby så jag kan stolt säga att mitt deltidsjobb är något jag älskar. Jag kan inte säga att det är mitt jobb direkt, därför säger jag deltidsjobb, då jag fortfarande pluggar samt att jag inte tjänar så jätte mycket just på grund av att jag inte vill ha för mycket reklam här på bloggen som stör. Dock har jag en massa sponsorer, min främsta sponsor just nu är Savanni som varje månad skickar ett finfint paket med smycken och diverse produkter i utbyte mot inlägg om varje paket samt en annonsbild i sidomenyn.
 
Vi börjar med att tjäna pengar, vilket kan vara hemskt svårt för många. Men jag har två sidor att tipsa er om som jag använder mig av när jag tjänar pengar via bloggen.
Ni har väl sett alla mina tipsinlägg? Länkarna till de olika produkterna är kopplade till denna sida. Man kollar in sina favoritprodukter från olika annonsörer, gör ett inlägg, tar fram sin personliga länk och varje köp som går via just din personliga länk får du en viss summa av. Vissa annonsörer betalar även ut en liten summa för varje klick de får via din länk. Nu kan man även skapa egna kollage direkt på sidan, perfekt för de som inte kan photoshop eller gimp. Klicka här för att komma till sidan, du får 50kr redan vid registrering!
Via denna sida väljer man ut olika annonsörer som man vill skriva om. Vissa behöver man ansöka om sponsring, då får man oftast välja hur mycket man vill ha för att skriva om företaget, medan andra tar betalt per klick. Denna sida är bra för nybörjare eller bloggare med lågt antal besökare då man inte behöver vara beroende av klick eller köp hos företagen man länkar till. Vill du testa denna sida, toppen för nybörjare samt bloggar med färre besökare, så finner du den här.
 
Nu till en sak många frågar mig om, sponsorer! De flesta har nog sett mina inlägg där jag visar upp saker jag fått från olika företag samt alla olika tävlingar jag håller i samarbete med företag av olika sorter. Detta handlar om sponsorer, vilket jag har rätt många av i skrivandets stund. Men hur har jag fått alla dessa sponsorer undrar ni nog nu.
 
Det är lätt, leta upp olika företag du gillar och ta fram deras e-post adress, finns oftast längst ner på hemsidan eller under en speciell flik, och skriv ihop ett meddelande. Undrar ni hur man skriver ihop en sådant mejl så ser ni ett av mina här nedan som jag skrivit ihop. Tänk på att vara trevlig, låter du trevlig och seriös så är det mest troligt att du får ett rakt nej. Våga ta kontakt, det värsta du kan få tillbaka är ett nej så vad väntar du på? Just nu har jag till och med sponsorer från andra länder, bland annat ett stort utlänskt företag samt olika alternativa företag som jag först tog kontakt med via Instagram där jag snällt frågade om de jobbade med bloggare samt vad deras kontaktinforamtion var om de gjorde det. Men börja först och främst med de svenska företagen.
Jag har dock inte hört av mig till alla mina sponsorer utan det finns många som hört av sig till mig. Vissa har jag nekat, vissa har jag accepterat. Många företag skickar produkter till mig, men vissa produkter visar jag inte upp i bloggen då jag inte känner att de är något jag vill skriva om efter att ha sett och/eller testat dom. Men att neka gör jag såklart bara när företag hör av sig eller skickar något till mig, inte om det är jag som tar första steget till samarbete.

Yellow.

Stil & Utseénde  /  2  Kommentarer
En av årets hetaste färger just nu är helt klart gult. Vi ser det överallt, i alla olika nyanser och på olika plagg. Ida bär upp färgen på en ursnygg topp, Kenza kör också på gult som topp på Finest Awards och Johanna kör på den gula toppen under träningen. Eller varför inte köra på en neongul väska som utlandsbloggerskan RachelVill man inte ha en knallgul väska så finns backpacken ovan i gult och blått. Inte behöver det vara helgult för att vara rätt, se bara på Keela.
 
LÄNKAR; Klänning - Topp - Skor - Ryggsäck

Lukas & Isak på äventyr.

 /  1  Kommentarer


Träningsvärk och myggbett.

Allmänt  /  2  Kommentarer

Efter en lång arbetsdag, träning och massa bussresande samt en sjukt rolig fest somnade jag äntligen på en polares soffa i Svedala. Vaknade precis och känner träningsvärken i överarmarna efter att jag tränat samt myggbetten klia. Hatar myggor. Vad gjorde ni igår?

Carros bästa tips till framgång del 1.

Blogg  /  7  Kommentarer
I denna blogg-inläggs-serie ska jag ta upp massa saker som har med bloggandet att göra. Hur blir man en framgångsrik bloggare? Hur tjänar man pengar? Hur får man en STOR blogg? Hur vet man om man har en stor blogg? Hur skaffar man sponsorer? Allt detta kommer bli besvarat. Har ni någon fråga ni vill ha besvarad angående bloggning så tveka inte att ställa den i kommentarsfältet!
Tänkte börja denna serie med något lätt, det vill säga design. Kanske inte det lättaste i praktiken med tanke på all kodning som krävs, men det är faktiskt inte så svårt att förstå vad som krävs av ens design samt för mig att förklara detta.
 
För det första så är det många som använder sig av olika gratisdesigner, gör inte detta. Alla har använt dom, det finns hundratals bloggar med just den designen du valt och inte vill du väl att din blogg ska se ut som alla andras? Ser den ut som alla andras så är det lätt hänt att förbiklickande bara klickar vidare utan att läsa något eller ens kolla på bilderna i dina inlägg. Ännu värre är det om man använder bloggportalens standarddesign eller, som här på blogg.se, väljer att använda sig av en PRO-design. Även dessa har allt för många bloggare för att man ska lägga intresse på dessa.
 
Så, hur gör man då för att besökarna inte ska klicka vidare såfort de ser designen? Bäst är det om man kodar sin egen design, behöver man hjälp med detta (eller om man vill ändra något i sin nuvarande design utan att koda en egen från grunden) så finner ni massa designtips i denna kategori.
Julia och Ida har båda tänkt igenom sina designer och har dessutom skapat dessa själva.
 
Känner man sig inte kapabel till att skapa sin egen design från grunden eller inte har lust att ändra något själv då man kanske är rädd för att fucka upp koderna i sin nuvarande design så finns det massa bloggare som skapar designer åt andra, oftast mot en liten summa guldpengar eller lappar. Jag säljer designer utifrån just ditt önskemål bland annat, klicka här för att läsa mer.
 
Som ni kanske förstår så är designen A och O inom bloggvärlden. Tänk dig ett bibliotek där varje bok är en blogg. Du tar ut en blogg och ser en tråkig standard framsida, du sätter tillbaka den. Du tar ut en annan och finner en framsida som finns på tusentals andra böcker, du sätter tillbaka den. Till sist tar du ut en bok med världens finaste och unikaste framsida och allt känns bara så rätt. Vilken bok tror du att du läser?

Länkbyte med Melinda.

Blogg  /  1  Kommentarer
En av mina favoritbloggerskor är Melinda som bloggar om allt som har med alternativ stil, shopping, en söt vovve att göra. Hon bloggar såklart om sjukt mycket mer än stil och sin vovve, dessutom har hon en finfin webbshop som jag berättat om tidigare i bloggen. Följ henne, stalka henne och allt sånt där man gör när man finner någon vacker på intranätet - men leta inte reda på hennes adress och skicka potatis i posten till henne. Det tycker ingen om. Inte majskolvar heller. Eller blodiga stekar.

Träning.

Stil & Utseénde  /  6  Kommentarer
Då jag börjat cykla till och från jobbet så kände jag att min kondis suger, liksom mina muskler då jag bär upp mycket barn med mera under arbetsdagarna. Så fick värsta kicken och direkt när jag kom hem efter jobbet så gick jag ut med pilatesbollen samt hantlarna och tränade. Helt sjukt vad jobbigt det var, tränade i ungefär en och en halv timme. Nu har jag duschat och satans vad skönt det känns att vara utpumpad efter träning, kommer sova gott inatt. Tränade förr både handboll och på gym, gymmar även mycket under skolterminerna tillsammans med klassen på idrottslektionerna och nu iser jag att jag saknar det sjukt mycket. Funderar till och med på att skaffa gymkort haha. Massa träningsinspo ovan, känns bra som tusan just nu! Tränar ni? Vad tränar ni? Har ni några grymma tips till mig?

Produktfotostudio.

Bilder & Bildbehandling  /  1  Kommentarer
Något många har svårt för är att finna ett bra sätt att fotografera produkter, så jag tänkte ge er ett litet tips som jag använder ofta som in i bomben. Här fotograferade jag proteinbarer, lär er hur man gör här!
På bilden ovan ser ni lösningen! Alla har inte råd att köpa en fotostudio för produktfotografering, inte ens jag tänker lägga pengar på en sådan trots att jag får massa produkter från olika företag. Det som behövs är en kartonglåda, en sax, häftmassa, vitt papper, ett vitt lakan samt någon form av lampa. Det vita lakanet som vi spänner över den ena öppna sidan fungerar lite som ett softlight då detta låter ljus från övriga delar av rummet att lägga sig uppifrån utan att det blir ett gult och fult ljus.
 
Börja med att klippa av sidorna på ena sidan av kartongen (ovandelen) samt på den ena långsidan. Ta nu massa vitt papper och fäst inne i lådan med hjälp av häftmassan. Nu lägger du ett vitt lakan över den ena öppna sidan som du spänner över lådan med hjälp av något form av tungt objekt på vardera sida. Plugga in en valfri lampa, väljer du en som har skärm så ta av skärmen så det bara är själva lampan, jag använde mig av min jullampa. Antingen kan man använda papper på bakgrunden, som ni ser på bilden längst upp i detta inlägg, eller så kan man lägga valfritt underlag att fota produkterna mot. En spegel ger en häftig reflektion, se dock till att den är ren så det inte syns några fläckar, eller varför inte köra på en lurvig matta som jag la som underlag på bilden ovan.
Hur fotar ni era produkter? Tänker ni skapa en studio som denna?

Sluta röka.

Allmänt  /  7  Kommentarer
Som ni kanske vet så röker jag (tyvärr, börja aldrig!!!) så jag funderar på att beställa hem en el-cigarett just för att sluta röka. Tänkte isåfall testa detta alternativ och sedan förhoppningvis dra ner på den också så jag äntligen kan sluta. Så jobbigt att vara beroende av något så onödigt som samtidigt kostar onödigt mycket pengar. Men innan jag gör det så vill jag dra ner på vanliga cigaretter. Vet att jag har ett antal äldre läsare som röker eller har rökt, så tänkte köra igång en liten "challenge" här i bloggen som jag hoppas att alla rökare joinar! Varje dag ska jag (ärligt) skriva ut hur många cigaretter jag rökt under dagen, så ska siffran bli lägre och lägre, sedan tänkte jag också att jag ska skriva ut en dålig sak med att röka ihop med sluta-röka-inläggen. Vad tycker ni om det?

Burger King Proud Whopper.

 /  4  Kommentarer
Igårkväll fann jag universums bästa video. Videon handlar om att resturangkedjan Burger King skapat en pride-burger för att bevisa homosexuellas rättigheter. I videon får vi höra både gott och ont, vi får höra folk som tycker att just detta är patetiskt, men vi får också höra folk som blir så pass förvånade över Burger Kings statement att de började gråta av förvåning. Se videon här nedan och kommentera gärna vad ni tycker!

Prick ett år sedan.

Stil & Utseénde  /  2  Kommentarer
För nästa prick ett år sedan såg jag ut såhär, hade just dessa kläder på mig och älskade solen som lekte runt om mig. La till en bokeheffekt, lite blingbling samt funderar på var klänningen jag bär på bilden tagit vägen. Egentligen var det inte ens en klänning, utan en sjukt stor tisha som jag klippte av armarna på samt satte ett skärp i midjan, blev en skitsnygg klänning. Vad tycker ni? Har jag förändrats?

The Boyfriend Tag.

Kärlek & Relationer  /  3  Kommentarer
Då jag ofta nämner min pojkvän Lukas här i bloggen så tänkte jag göra en liten "boyfriend tag" där jag ställer några frågor som Lukas ska svara på. Alla frågor handlar om antingen vårt förhållande eller mig och frågorna är tagna ur original-taggen fast översatta på svenska.
På en busshållsplats i Trelleborg
Vi har faktiskt aldrig haft en riktig "dejt"
 I mitt vardagsrum, det kändes väldigt oväntat
 Vanligtvis The Walking Dead, men eftersom det har uppehåll så är det väl Once Upon A Time
 Lakrits, eller konstiga rörer, kanske inte en maträtt men det är mitt svar
 Päroncider eller någon form av alkoläsk (fjortisdricka vill säga)
 Sökte på hennes blogg, men hittade inte svaret, så gissar på 39-40
 Avklippta tånaglar och skit som sätter sig mellan tänderna efter att man ätit popcorn
 Eftersom hon är lat och inte orkar något annat så äter hon helst smör och ost mackor
 All form av snabbmat eller sushi
 Miley Cyrus- och Black Veil Brides-musik
 Vet ej
 Blå-grön-ich typ. Ju längre ut från mitten man kommer, ju grönare blir dom
 Mig, har hört lite om Minette och Bella. Annars har hon nog ingen riktig bästa vän
 Skoja om allvarliga saker som Carro tror på, trots att det är något ingen annan trott på
 Storken kom flygande med henne
 Chokladkaka då jag gjorde det förra gången hon fyllde år
 Hon är som sagt lat. Men hon har tränat handboll samt på gym
 Blogga och vara tråkig genom att kolla instagram och facebook. Äta och sova
 Kan sträcka ut tungan och andas samtidigt. Lurade henne, det kan väl alla? Hon provade...
 
Han hade rätt på det mesta, de han hade fel på var väl antagligen vilket som är mitt favoritlag och svaret på denna fråga är Lugi Handboll Herrar då min kusin spelade där förr och jag gillar verkligen just de laget. Han är verkligen världens dummaste pojkvän som lurar mig till att testa det han svarade på sista frågan. Usch på honom! Men trots att han kan driva mig till vansinne allt för ofta, så älskar jag denna kille så oerhört mycket.
 
Lärde ni er något nytt om mig tack vare min störda pojkvän?

Synas.

Blogg  /  4  Kommentarer
Som ni ser på bilden ovan så bokade jag en plats på blogg.se's egna spridningsverktyg vid namn Synas igår. För er som inte vet vad Synas är för något så är det ett verktyg man då kan boka vid valfri tid som man då betalar med poäng man samlar in via blogg.se's reklambanner som finns längst upp i bloggen. Vem syns då dessa för? Alla som loggar in via blogg.se på en dator finner en meny längst till höger på översikts-sidan, där finner man både blogg.se's egna bloggtips men allra längst upp kommer de bloggar som bokat en Synas finnas under bokad tid.
 
Har ni någon gång bokat en Synas? Hojta till om ni ser mig där idag!

Nya solisar.

New In  /  6  Kommentarer
Direkt från Kina presenterar jag... Mina nya solglasögon! De med texten passar sjukt bra, de andra är lite stora men det får man leva med. Har sett solisarna med texten överallt, främst på tumblr och på vissa bloggar. Hoppas jag är lika snygg i dom som tumblrbrudarna, hur de ser ut på mig får ni se en annan gång.
 
Idag var en bra dag på jobbet, lekte massa med småbarnen och på min lunchrast gick jag en längre runda för att sträcka på mig en aning. Sjöng och dansade massor med barnen, blev massa huvud-axlar-knä-och-tå dansande samt lekte oängligt många lekar. Chill dag, men känner mig ändå helt urpumpad nu när jag väl är hemma.
 
Vad tycker ni om mina nya solisar? Vilket par är ert favoritpar?

Drömoutfit.

Stil & Utseénde  /  7  Kommentarer
Fasen vad snygga kläder Modekungen säljer! Fann dessa underbaringarna och satte ihop det till en drömoutfit, för vad är inte snyggare än en svart/vit outfit med massor av nitar? Baddräkter behöver såklart inte enbart användas till att bada i, utan kan vara en snygg topp också. Här har jag parat ihop en Dope-baddräkt med en nitad läderkjol, skor med spetsdetaljer, ett nitarmband och en fet snapback. Hade ni kunnat bära denna outfit?

LÄNKAR; Skor - Snapback - Armband - Kjol - Baddräkt

Wanties from MadLady.

Tips & Wanties  /  2  Kommentarer
Det var längesedan jag klickade in på Madlady, men nu när jag väl gjorde det så blev jag förälskad i dessa tre toppar. Den första är ju bara för skön, älskar trycket. Nummer två är helt enkelt sjukt het och häftig, den sista skulle passa perfekt till ett par svarta leggings eller ett par shorts samt knästrumpor. Vilken är din favorit?

LÄNKAR; What's up dog - Fuck Boy - Sid and Nancy

Bokeh.

Bilder & Bildbehandling  /  1  Kommentarer
Har blivit helt fast vid att göra redigeringar som den på bilden ovan. Bokeh är sjukt vackert att bara slänga in på bilder, speciellt om bilderna inte har rätt fokus eller om man bara känner att de är tråkiga helt enkelt. Detta är sjukt lätt att skapa i gimp. Vill ni lära er göra en bokeh redigering i gimp?

6 stilsäkra bloggerskor.

Stil & Utseénde  /  8  Kommentarer
Vi ser i nästintill alla modetidningar hur stilsäkra kändisarna är, men sällan ser vi bloggare och främst alternativa bloggare i dessa magasin. Jag har nu samlat ihop sex stilsäkra brudar ut bloggsvären, kolla in och inspireras av deras olika stilar, kanske du finner dig en ny favorit? Klicka på bilderna för att komma till bloggerskan.
Ida Josefin Eriksson är en 24 årig brud från Stockholm. Hennes blogg är en mix mellan just en blogg och ett magasin. Hon driver just nu eget företag som webb- och grafisk designer, frilansande fotograf och bloggare. Hon driver även sin helt egna nättidning som bär samma namn som hennes blogg. Hennes stil är stilren, men samtidigt annorlunda. Hon mixar skogshuggarskjortan med ett par boots och klänningen med neongula naglar.
Julia Nilsson är en 21 årig docka bosatt i Stockholm. I hennes blogg finner man allt ytligt man kan önska sig. En stor del av hennes liv går åt shopping, creepystuff och att leva livet som en vandrandre skapelse. Hon är dessutom modell för Shocks senaste märke som ni kan läsa mer om härPlagg på plagg är Julias grej, en klänning över en skjorta tillsammans med en färgglad peruk är Julias melodi.
Elvira Ryd är den 20 åriga tjejen från Jönköping som hatar bantning och skönhetsideal. I hennes blogg följer man hennes liv, modellkarriär, katten Sälen och man får se hur hennes garderob växer för var dag som går. Svart och vitt och helst från märken som Drop Dead är vad som tömmer Viras plånbok.
Tjejen med den sofistikerade stilen bär namnet Alexandra Nilsson och kommer från Stockholm där hon bor i en lägenhet tillsammans med hunden Chloé. Alexandras blogg är allt och lite till, man får följa med henne på event, shoppingrundor och fester. Opererade bröst är inte allt Kissie har och äger, hon kör hårt på den sofistikerade och eleganta stilen samtidigt som hon gärna visar upp hur hon klär sig på gymmet.
Michaela Nilsson är en 24 årig stockholmare som helst bär snapback och oversizekläder. I Keelas blogg ser vi hur hon tar sig igenom livet som ung egenföretagare, bloggare, youtuber och hennes kommande flytt till Los Angeles. Denna tjej älskar boyfriendjeans, oversizetröjor, magtröjor och, som jag redan nämnt, snapbacks. Även hon visar gärna upp hur hon klär sig när hon gymmar.
Sist, men absolut inte minst, har vi 21 åriga Louise Nosebleed som för tillfället bor i Japan där hon pluggar. I Louise blogg får vi följa hennes liv i Japan, hur det är att ha en jättespindel utanför huset samt hur det är att ha sin familj och pojkvän på andra sidan jorden. Louise stil består främst av holografiska ting och japanska kläder.
 
Vem är din favorit av bloggerskorna ovan? Vems stil faller just dig i smaken?

Denimshorts.

Tips & Wanties  /  4  Kommentarer
Denim är sjukt hett at the moment och har varit det i flera år. På sommaren är något av det bästa jag vet att springa runt med bara ben, så det känns helt rätt att bära ett par jeansshorts. Helst ska det vara söndertvättat och söndrigt, eller med passa märken på som ni ser här ovan. Men ett par högwaistade shorts med en snygg dragkedja som detalj där bak blir inte fel det heller. Matcha med denimfärgat nagellack och de här svinsnygga denimsneakersen så blir du hetast på stan.
 
LÄNKAR; Vanliga shorts - Shorts med märken - HWshorts - Hängselbyxor - Sneakers - Nagellack

Jobb.

Allmänt  /  7  Kommentarer
Idag börjar jag sommarjobba! Jag kommer vara på en förskola i närheten av där jag bor under tre veckors tid, så kommer få leka med småbarn hela dagarna. Kommer dock ha svårt att blogga då jag jobbar mellan åtta och halv fem på eftermiddagen, så därför har jag skapat massa tidsinställda inlägg så ni slipper inte mig. Under de närmaste dagarna kommer det bland annat komma upp massa designtips, så håll utkik. Jobbar ni? Vad jobbar ni med?

It's Maaario.

Tips & Wanties  /  4  Kommentarer
Där finns en webbutik som jag älskar lite mer än alla andra och som en sann gamer är det inte så konstigt egentligen. Butiken är Super Mario Prylar och dom har verkligen allt som har med Mario och övriga Nintendospel att göra. Kolla bara in det där sängklädessättet, vill mysa ner mig i det nu på en gång! Funderar starkt på att klicka hem väggdekalerna ni ser nedan också, just för att pimpa upp mitt rum. Vill ni också kolla in butiken så klicka här. Något ni gillar?

En kväll jag sent kommer glömma.

Stil & Utseénde  /  1  Kommentarer

Många av er ville se fler bilder på mig i blått hår och många andra ville se fler bilder på mig i klänning då jag nästan aldrig bär detta plagg. Så jag slog två flugor i en smäll och letade upp en bild från avslutningsmiddagen i nian. På bilden står jag med Måns, Victoria och Simon. Det var en kväll jag aldrig kommer glömma, massa dans och god mat samt kramar. Hur var er avslutningsmiddag i nian?

Silver nails.

Stil & Utseénde  /  6  Kommentarer
Min pojkväns mamma köpte här om dagen ett nagellack som hon tyvärr blev besviken på. Hon hoppades på riktigt silvriga naglar, men de blev bara glittriga, så åt hennes vägnar letade jag upp massa snygga nagellack i en silvrig färg. Så himla snyggt! Vad tycker ni om denna nyans på naglar?

LÄNKAR; Deborah lippmann - Ciaté - C&E - OPI - Wonder Nail

Nytt halsband och armband.

New In  /  5  Kommentarer
Idag när jag kom hem från min pojkvän så hade jag fått paket från Kina, känns som julafton varje gång man får paket därifrån då man knappt kommer ihåg vad man beställt. Det som fanns i paketet var ett halsband samt ett armband med mitt nya favoritdjur, hjortar, på. Ringen jag fick här om dagen i form av en hjortskalle som tyvärr var både sönder och missfärgad skulle passa perfekt till dessa smycken jag fick idag, men min pojkvän ska fixa den så jag kan lotsas att jag är drottningen av hjortar. Älskar mina nya smycken, de är så himla vackra.
Vad tycker ni? Gillade ni halsbandet eller armbandet mest? Eller båda?

Eye see you.

New In  /  5  Kommentarer
Här är en av mina nya ringar som jag beställde från Ebay för ett tag sedan, passade nästan. Fick även hem min hjortring som jag också beställde, men tyvärr så var den sönder och aningen missfärgad. Skickade ett argt mejl till säljaren och dom var snälla som gav tillbaka pengarna för ringen + att jag inte behövde skicka tillbaka den. Får lära mig att leva med missfärgningen och tvinga Lukas att sätta ihop ringjäveln så jag kan leva livet med den. Vad tycker ni?

Inte hur jag ville ha det.

Stil & Utseénde  /  8  Kommentarer
Här är resultatet efter färgningen, det blev dock mer rosa än rödlila och det tog en evighet att rensa och tro mig, det brukar det inte ta för mig med mitt tunna hår. Dessutom var det svårt att fästa när jag la i färgen, fick stå i en halv evighet och gnugga (!!) in färgen i håret för att det skulle fästa. Detta märke använder jag inte igen, bara jobbigt. Det ska va roligt att färga håret, annars är det inte bra.

Min nya hårfärg.

Stil & Utseénde  /  4  Kommentarer
Här är min nya hårfärg som jag köpte på marknaden, skulle gissa på att det är någon polsk. Det är en rödlila färg som var hemskt svår att jämna ut i håret måste jag säga. Helt rosa var det när jag tog i det, men det blir förhoppningsvis mörkare, vill ju ha det som på paketet. Lukas valde ut färgen, hoppas det blir snyggt, men man måste ju testa alla olika märken på hårfärger innan man finner en favorit. Min favorit just nu är Directions, gillar inte alls Manic Panic och Stargazer, får se hur denna blir som sagt. Vad tycker ni? Tror ni att det kommer bli snyggt?

Batman Arkham City.

Geek & Gaming  /  1  Kommentarer
Då många av er ville att jag skulle tipsa om lite fler äldre spel, inte för att detta är jätte old and stuff, men det är inte direkt från gårdagen iallafall. Ni ville även att jag skulle ge lite spelrecensioner vilket kommer senare, först kommer ett speltips på ett spel från 2011.
 
Jag hade tänkt tipsa er om Batman - Arkham City som är uppföljaren till Batman - Arkham Asylum och föregångaren till Batman - Arkham Knight. Spelet utspelar sig ett år efter Asylum, nu har Hugo Strange och borgmästaren byggt upp ett nytt superfängelse mitt i Gotham City, Arkham City. Här har alla fångar från Blackgate Penitentiary och Arkham Asylum tvingats in i gettot med endast en regel att följa; "Försök inte fly". 
 
Nu utbryter kaos i Arkham City och varje gånge tvingas kämpa för sitt liv. Bruce Wayne, aka Batman, börjar motareta superfängelset och i sitt försök att bomma igen Arkham City tvingas Bruce Wayne in i politikens värld. Men Bruce kidnappas då av Hugo Stranges specialstyrka som går under namnet TYGER. Nu måste Bruce, som sitt alterego Batman, sätta stop för gängkriget samt luska ut vad som egentligen försigår bakom murarna runt Arkham City.
 
Under spelets gång får vi träffa på en massa olika karaktärer som är välkända för alla oss DC-comic fans där ute. Några stora namn är såklart Bruce Wayne aka Batman, Catwoman, Harley Quinn, Jokern, Two-Face, Poision Ivy med flera.
Denna del kan innehålla spoilers för er som inte spelat spelet. Min favoritkaraktär är helt klart Harley Quinn så som hon framställs i spelen, så härligt sött psyko, precis som jag! Man får se många olika sidor av de olika personerna, t.ex. så hjälps Batman och hans forna fiender för att rädda både B-man och Jokern efter att Jokern givit Batman en del av sitt blod samt skickat ut detta till olika delar av Gotham City vilket kommer göra att stora delar av staden kommer insjukna i en nästintill obotlig sjukdom. Man får se en helt annan sida av Harley Quinn när Batman gör slut på Jokern och Harley ska hämnas hans fall, den mörka sidan kryper sig fram under den söta spralliga Harleys bleka skinn...
 
Har ni spelat Batman spelen? Vem är er favoritkarakär från Gotham City?

Kärlekshalsband.

Kärlek & Relationer  /  3  Kommentarer
Jag och min pojkvän Lukas firade som sagt ett halvår här om dagen, dock hade vi inte köpt några presenter och kom på att vi kunde köpa presenter på marknaden vi var på under gårdagen. Efter massa mat och en hel del fotont efter allt gående så hittade vi en gammal dam som sålde silversmycken med gratis gravering som hon gjorde för hand. Ni ser hur våra blev här ovan, min är den med hjärtan och Lukas valde en enklare och aningen mer maskulin. Vi ska dock fixa med kedjorna då Lukas tyckte att hans kedja var för feminin och jag tyckte min kedja var för kort. Vad tycker ni?

Flyr tillbaka till hålan.

Allmänt  /  3  Kommentarer

Efter en mysig dag på marknaden lämnar vi nu Hörby och flyr tillbaka till Trelleborg. Vad jag köpte får ni se i ett senare inlägg, dessutom hade jag och Lukas kommit överens om att vi skulle handla halvårspresenter till varandra vilket vi gjorde, så det ska ni också få se.

Min syster Amanda samt min farsa kom till marknaden nu mot slutet, skulle egentligen åkt karusell med syrran men de hann tyvärr stänga igen tivolit. Blev dock lycklig ägare till fyra snygga tröjor samt hårfärg, haha första gången i mitt liv som jag köper hårfärg på en marknad som dessutom är en relativt crazy färg. Vilken färg tror ni det blir denna gång?

Mot Hörby.

Allmänt  /  5  Kommentarer

Har ni märkt att jag börjat mobilblogga mer och mer på senaste tiden? Detta på grund av att jag alltid verkar vara ute på språng. Just nu sitter jag än en gång på bussen med Lukas, men denna gång är vi påväg till Hörby för att gå på marknad. Kommer förhoppningsvis bli roligt. Vad gör ni idag?

Ett halvt år.

Kärlek & Relationer  /  9  Kommentarer

Igår hade jag och min pojkvän ett halvår tillsammans. Han har både gjort mig fetare och lyckligare, men lycka och mat är ungefär samma sak så det förklarar en hel del. Älskar honom så oerhört mycket, han är den rätta!

Tävling i samarbete med Mirano Design.

Tävlingar  /  24  Kommentarer
Nu under sommaren är det perfekt att använda smycken. Varför inte köra på ett snyggt armband, eller ett vacker korshalsband som det ovan för att komplitera bikinilooken? Nu har du chansen att vinna ett valfritt smycke i samarbete med Mirano DesignVill du ha chans att vinna? Läs då nedan!
 
För att delta;
- Kommentera detta inlägg tillsammans med en länk till smycket du vill vinna, det får kosta max 200kr.
- Gilla Mirono Design via facebook, härkommentera vad du heter på facebook.
OBS: Har du inte facebook så kan du dela tävlingen på valfri annan socialmedia, inkludera länk i kommentaren.
 
För extra chans till vinst;
- Dela Mirano Design via facebook, här.
- Följ bloggen via bloglovin, härKommentera vilket nummer du blev.
- Gilla inlägget via bloglovin, härKommentera vilket nummer du blev.
Skriv om tävlingen i din blogg, använd gärna bilden ovan, länka till detta inlägg. Länka inlägget i din kommentar.
 
Tävlingen avslutas den 16 Juli 2014
Vinnaren av föregående tävling är Emelie Björk, skicka ett mejl till [email protected]

Eyelinerpennor.

Stil & Utseénde  /  6  Kommentarer
Det senaste året har jag börjat använda eyeliner mer och mer, dock gillar jag inte alls när man tar på sig eyelinern med an pensel. Men jag fick en eyelinerpenna av min kära moder och det är just denna som jag använder varje gång jag ger mig själv vingar och kattögon. Eyelinerpennor är så bra, de är sjukt mycket bättre än andra enligt mig. En sminkning jag tänker testa de kommande dagarna är den ni ser ovan på Kat Von D. Vill ni lära er hur man skapar denna makeup? Checka videon nedan!
 
LÄNKAR; Shiseido - Mega Eyes - Super Skinny Eye Marker

Frisyrer till Sims3.

Geek & Gaming  /  4  Kommentarer
Som ni kanske vet så älskar jag att spela sims och mitt favoritmoment under spelets gång är att skapa karakärerna. Tyvärr så suger (ursäkta) Sims egna saker, speciellt frisyrerna. Så, jag laddar alltid ner en massa frisyrer från en gratissida, här är några av mina favoriter. Vilket tycker ni är snyggast?

LÄNKAR: Newsea Holic - Skysims 063 - Crush - Skysims 145 - Skysims 147 - Dara

Marie Chapuis.

Nöje  /  2  Kommentarer
Fann en av universums bästa illustratörer på tumblr idag. Ibland önskar man att man var begåvad som denna person är. Nu kanske ni antar att jag också ritar så bra med tanke på att jag går speldesign och gör grafik till spel. Men nej. Jag är mycket bättre på att 3D modellera samt göra texturer till 3D objekt, alltså rita på en UV-mapp. Haha detta är säkert kinesiska för de flesta, men ja, jag är bättre på att rita saker i 3D än i 2D helt enkelt.
 
LÄNK: Marie Chapuis

Glasögon.

Stil & Utseénde  /  9  Kommentarer
Tänkte svara på en fråga som jag får varje gång jag lägger upp en bild på mig där jag bär glasögon, "Är glasögonen äkta?". Ja, mina glasögon är äkta haha. Tyvärr är jag näst intill blind på ena ögat, har 20% syn på det ena och 90% på det andra, så jag behöver bära glasögon jämt.
 
Varför har jag då inte burit dom på länge? Har jag skaffat linser? Nej, de enda linserna jag äger är mina draklinser, de gör så mina ögon får en reptilaktig form, så det är tyvärr inte fallet. Jag tappade faktiskt bort glasögonen, men jag fick dom av min storasyster när vi var hemma hos henne här om dagen då det visade sig att jag glömt dom för flera månader sedan i hennes gamla lägenhet. Hon tog med dom till sitt nya hus och kom på att hon hade dom när hon letade i sin dotters babyväska, där dom låg längst ner fläckiga av välling. Så kan det gå, men nu ser jag iallafall igen.
 
Har någon av er glasögon? Isåfall varför?