Inspiration: Rose Shock.

Stil & Utseénde  /  15  Kommentarer

Lion och KitKat.

Allmänt  /  15  Kommentarer
Köpte massa mini KitKat och Lionchoklad som jag tänkte mumsa på, men får lägga undan lionchokladen till pojkvännen min som kommer på fredag då jag tror att jag fick någon slags allergisk reaktion när jag åt dom. Kändes som att något brände på min tunga och jag fick sår i munnen. Usch. Är ni allergiska mot något? Vilket är ert favoritgodis?

New in from Ginatricot.

New In  /  8  Kommentarer
Detta är då plaggen jag köpte inne på ginatricot på Emporia i Malmö. Tyckte detta var sjukt snygga kläder som jag föll för vid första ögonkastet. Billigt blev det också. Speciellt shortsen. Vet dock inte vad som hände med den första bilden.

Hur man tar bra produktbilder.

Bilder & Bildbehandling  /  6  Kommentarer
Har länge velat göra detta inlägg, men aldrig haft orken men så igår när jag fixade lite new-in-bilder så fick jag det gjort helt enkelt. Får ofta beröm för just mina produktbilder vilket är riktigt roligt att få då jag verkligen älskar att fotografera kläder och produkter, de är modeller som inte klagar - iallafall inte så ofta. Så, vill ni lära er ta bra produktbilder så fortsätt läsa detta inlägg.
 
För det första så ska man såklart ha en bra kamera, jag fotograferar med min Canon EOS 1100D som fungerar sjukt bra för mig. Men alla har inte råd med en systemkamera och kanske enbart har en mobil att fotografera med? Ta det lugnt, jag tog alla bilder med min iPhone 4s innan jag skaffade min lilla systemis och man kan helt klart få bra bilder även med en "dålig" mobilkamera om man gör på rätt sätt. Hitta rätt ljus, vinklar och redigera bilderna på ett bra sätt så bryr sig ingen om ifall det är taget med en systemis eller en mobilkamera, fast de flesta föredrar dock systembilder. Jag har bara standarobjektivet till min kamera, så har inget extra objektiv (än) men mina bilder blir tillräckligt bra för mig för tillfället. Ett hett tips är att använda ett litet stativ, eller ett ihopfällt, som man håller i istället för att hålla direkt i kameran då det fungerar som en utmärkt stabilisator.
 
Så, nu till den övriga utrustningen, den som jag använder helt enkelt. För det första så vill man ha en ren men ändå fin bakgrund, helst i en enda färg. Jag använder mig alltid av en vit matta (1) som min mamma köpt på något random ställe, men ni kan säkerligen hitta en liknande på Rusta eller liknande butiker. Denna matta använder jag då som bakgrund samt "botten" till mina produktbilder, ni kan se bilder tagna med denna som bakgrund under t.ex min kategori New In. En annan mycket viktig sak är att ha någon form av hängare (2) om ni ska fotografera kläder. Kläder ser mycket finare och intressantare ut på en person eller hängande, det ser bara tråkigt ut om kläderna ligger ihopvikta på ett golv eller i en säng, plus läsarna ser inte kläderna. Jag har två olika hängare som jag har bland mina fotograferingstillbehör. En av hängarna är en galge som man kan hänga upp underdelar på, den ni ser hängande på stolen, och den andra är en allsidig galge som man kan hänga det mesta på. Tänk på att era hängare helst ska vara svarta och omönstrade då det är kläderna som hänger på dom som ska stå i centrum - inte galgen.
Den tredje saken man måste finna är ett bra ställe att fotografera på (3). Mina bilder på produkter och smycken tar jag var som, bara det är bra ljus och helst utomhus men bilderna på kläder har jag sökt efter ett bra ställe länge. Igår hittade jag det perfekta, ett träd på vår gård som jag använde som bollplank när jag var yngre. När ni hittat ett bra ställe med en bra bakgrund som inte stör för mycket, så som ett träd, är det bara att smälla in ett spik och hänga upp kläderna på det. Använd helst en plats utomhus då utomhusljus är det bästa, om ni inte har ett upplyst rum med rena och omönstrade väggar som tillåter mycket ljus från utsidan att komma in. Tyvärr har jag själv inte tillgång till ett sådant rum nu efter att jag möblerade om. Den fjärde saken man behöver som produktfotograf är ett litet bord (4) eller liknande att ha sakerna på när man fotograferar dom. Lägg bakgrunden som jag berättade om förut på detta bord (se bilden ovan) för att ta bra bilder med en fin bakgrund/botten. Ni kan även göra som jag gjort många gånger, sätter mattan mot väggen eller mot något så det blir både bakgrund och botten, se mina VIP-utskick från R.E.D.D för att se hur jag menar.
 
Två saker jag verkligen stör mig på när jag kollar folks bloggar är; 1. Att deras bilder är för små för bloggen och 2. När bilderna är helt oredigerade eller överredigerade med massa text och sånt skit som verkligen gör bilen hur ful som helst. För guds skull, använd ett bra redigeringsprogram. Det finns säkerligen ett helt gäng gratis online om ni inte vill ladda ner något, men det bästa är helt enkelt att ladda ner Gimp eller Photoshop och helt enkelt lära sig det. Jag har lärt mig nästan allt jag kan göra i gimp helt själv, eller genom att googla/youtuba. Vill ni lära er med om redigeringsprogrammet gimp så checka min kategori Gimp- & Bloggskola, det kommer snart upp ett inlägg om hur jag redigerar mina bilder, de vanligaste redigeringarna jag gör.
 
Vad har ni för kamera? Fick ni hjälp av detta inlägg? Vill ni se fler inlägg som detta?

En härlig dag.

 /  6  Kommentarer
Att vakna tidigt har aldrig riktigt varit min grej, men idag gick det förvånadsvärt bra att vakna innan klockan slagit åtta. Åkte in till Malmö där jag handlade lite nya kuddar till sängen, lite (mycket) choklad och sen drog hela familjen till Emporia för att käka. Sprang inom ginatricot när jag ändå var där och fick med mig tre toppar och ett par shorts från deras rea, fynden får ni se i ett senare inlägg. Efter lite shopping drog vi till Jägersro och kollade på travet. Mycket härligt, även om änglarna grät lite över oss, men efter mycket skratt och hela 53 kronor rikare sitter jag nu här hemma i trädgården och klurar på lite inlägg.
Har ni någon gång varit på travet?

Onödig fakta.

 /  14  Kommentarer

Nominera mig till årets blogstar.

Blogg  /  10  Kommentarer

En finfin outfit.

Stil & Utseénde  /  12  Kommentarer
Kom på denna underbara lilla outfit som jag absolut inte hade tackat nej till. Slog ihop ett kollage samt letade upp en finfin tumblr bild på en brud med fint hår till den. För att få hårfärgen, blanda massa billigt balsam med liiite toning av denna färg. Ni hittar outfiten på följande sidor, alla är svenska butiker; strumpor, skor, kjol och blus.

Wanties from Shock.

Stil & Utseénde  /  17  Kommentarer

Diablo 3.

Geek & Gaming  /  9  Kommentarer

Wanties from H&M.

Stil & Utseénde  /  14  Kommentarer

Mina drömmar.

Tankar  /  14  Kommentarer
Jag är absolut inte känd för att vara en realist, vilket ni kommer märka efter att ni läst detta inlägg.
 
Alla har vi drömmar, vissa drömmer smått och vissa drömmer stort. Jag drömmer.. i ett parallellt universum där jag kan få allt jag drömmer om. Typ. Jag har så länge jag kan minnas älskat fyra saker: Orlando Bloom, Grekland, kärlek och spel. Så innan mitt galna liv tar slut har jag några awesoma drömmar som skulle vara underbara att uppnå. Här har ni min lista över saker jag vill göra innan jag dör.
 
Träffa Orlando Bloom. Eller ja, inte bara träffa honom utan också krama honom. Han är verkligen hur underbar som helst och sjukt snygg också för den delen. Vet ni vad som skulle göra det ännu bättre? Nej, inte några kyssar eller sexuella handlingar. Utan att få spela in en film med honom, om så bara som statist.
 
Bli en berömd speldesigner. Jag ska som sagt börja läsa speldesign på Ljud & bildskolan i Lund nästa månad så jag är sjukt taggad. Men jag drömmer såklart först och främst om att klara gymnasiet med bra betyg och ha en underbar student innan jag blir världens kändaste speldesigner.
 
Besöka Frankrike. Vet inte varför, men har på något sätt haft en kärlek för Frankrike på senaste tiden. Kan vara för att mina favoritbakelser kommer från det landet, eller så är det för att Paris är kärlekens stad.
 
Besöka antika tempel i Grekland. Har alltid älskat Grekland och grekisk mytelogi så det är klart att jag måste vandra igenom alla antika tempel och gå till alla mytelogiska platser innan jag dör.
 
Gifta mig. Har alltid älskat bröllop och kärlek, så det är självklart att jag ska gifta mig. Daniels bror sa för några dagar sedan när vi spelade att Danne aldrig kommer gifta sig, jag sa att om Daniel är tillsammans med mig om x antal år så kommer han vara gift. Han har inget val.
 
Träffa Black Veil Brides. Vem vill inte träffa sitt favoritband liksom? Vill krama om alla i bandet och tacka dom för att deras musik räddat mitt liv.
 
Tatuera mig. Börjar med något litet. Men innan jag dör ska jag ha lilla sjöjungfrun i zombieformat på överarmen samt en drömfångare någonstans på kroppen. Need to love ink!
 
Bli kung över Sverige. Tror att denna dröm är den enda som kommer bli sann. Ska dessutom bära världens största och mest utsmyckade krona var jag än går. För det är det kungar gör.
 
Vad drömmer ni om?

Kaktusar.

Allmänt  /  5  Kommentarer
Köpte ett gäng söta kaktusar i en blomsteraffär när jag åkte hem från min pojkvän. Sjukt söta ju! Men tyvärr hade blomsterhandeln inte några fina skålar så de har fått stått utan något tills nu. Var på en loppis idag och hittade två saker till dom, en finfin skål som ursprungligen kommer från IKEA och sen en ljuslykta med massa pastellfärgade stenar i som jag tömde och kastade ner i skålen tillsammans med kaktusarna. Blev super tycker jag. Har ni några blommor, kaktusar etc.?

Vilken.

Dagens Look  /  13  Kommentarer

My new white shoes.

New In  /  2  Kommentarer

Nya sneakers.

New In  /  3  Kommentarer
 

Tumblr.

Bilder & Bildbehandling  /  2  Kommentarer

Du är fin som du är.

Kärlek & Relationer  /  7  Kommentarer
Vi har alla ogillat något med oss själva någon gång, ingen känner sig helt jävla perfekt. Själv har jag nojjat mig en jävla massa angående min näsa, mina ögon, mina öron och min vikt. Jag har tyckt att min näsa varit för stor, liksom mina ögon och öron samt att jag såg ut som en pinne så smal jag är och har varit. Hate it! Men gissa vad? Jag lärde mig att se det fina i mina dåliga saker.
 
Angående min näsa började jag med att tänka att jag bara hade sett konstig ut som fan om jag haft en liten knappnål istället för snoken jag har. När jag var yngre skämtade min bror om min näsa och som svar fick han att jag minskäl kunde lukta mycket bättre än alla andra.
 
Mina ögon blev jag också retad för en massa, men liksom med näsan så sa jag att jag kunde se bättre än dom andra, vilket kanske inte är sant då jag bara har tjugo procent av min syn kvar på det ena ögat. Numera ser jag mina ögon som något av det vackraste på min kropp, älskar deras storlek och de ser underbara ut. Dessutom hjälper det en massa att mina söta läsare ofta påpekar att de är vackra, ni får mig att må toppen! För några år sedan började jag även se på America's Next Top Model och jag kommer ihåg hur Tyra Banks lärde tjejerna hur man smeysa - log med ögonen. Detta gör jag jämt framför spegeln än idag. På tal om Top Model så var det en tjej vid namn Allison Harvard med i en säsong, hon hade blivit mycket retad för just sina ögon. Idag är hon en superkänd model och många anlitar henne just för hennes stora, vackra ögon. Något hon blev retad för blev sedan hennes styrka, därför ser jag upp till henne sjukt mycket.
Sen har vi mina öron... Jag hade en tendens att alltid ha håret bakom öronen när jag var yngre, vilket gjorde att de såg större ut än de egentligen var. Jag lärde mig tillslut att dölja dom med håret vilket tyvärr ledde till att jag alltid hade utsläppt hår och vågade aldrig ha det uppsatt då det inte skulle skymma öronen då. Sen började jag på handboll och insåg att jag var tvungen att ha håret uppsatt och nu går jag mer än gärna runt med uppsatt hår. Ett tips för er som är osäkra på era öron och gärna vill dölja dom med håret är att färga en crazy färg som jag eller göra coola uppsättningar såsom rosetter med håret. Detta drar blicken från öronen lätt som en plätt.
 
Den enda nojjan jag fortfarande har kvar är just min vikt. Jag hatar att se mig själv i spegeln, hatar att ha tighta kläder på mig med mera. Varför? Jo, för jag är för smal. Jag mår illa av att se min beniga kropp och det värsta är att jag inte verkar kunna gå upp i vikt hur mycket jag än försöker. En gammal vän sa en gång till mig att det är svårt att gå ner i vikt - men det är svårare att gå upp. Tro mig, jag önskar att jag kunde ha mer fett på kroppen. Jag avundas alla som har en snygg figur, älskar att se brudar utan massa ben utstickande under slinnet. Love it! Alla ni som tycker att ni är för tjocka och hatar det, jag älskar era kroppar. För jag skulle ge allt för att kunna gå upp i vikt och må bra både psykiskt och fysiskt.
 
Så, fem bra saker med mig: Min näsa, för den tar in lukter bra. Mina ögon, för dom är så enormt vackra. Mina öron, för dom är fina och faktiskt inte så stora som jag en gång trodde. Mina läppar, för dom har en sjukt fin form. Och den femte saken är något inom mig, min omtanke. För jag bryr mig om alla människor, även om jag inte känner en person bra så finns jag mer än gärna där för hen när hen behöver mig. Så, nu har jag ett uppdrag till er!

Inspiration: Essy Noir.

Stil & Utseénde  /  2  Kommentarer

Dagens PewDiePie Klipp + info.

Allmänt  /  1  Kommentarer
Verkar vara problem med bloggen, många kommer inte in på min blogg och ytterst få kommentarer kommer fram. Om ni kommer in på bloggen, kolla så era kommentarer kommer fram för säkerhets skull.
Dom ska synas direkt när ni skickat.

Vår avslutningslåt.

Plugget  /  0  Kommentarer
Tänkte att ni säkert ville höra låten vi skrev till våra lärare och sjöng för dom på avslutningsmiddagen. Men sen insåg jag att jag inte hade någon video på det, men den är så awesome att ni vår texten och melodin så ni kan sjunga den själva. Skrev ut vilken del som handlar om vem samt vad de undervisar oss i. Massa internskämt som ingen förstår, men ni får lotsas att ni förstår.

Inspiration: Elvira Ryd.

Stil & Utseénde  /  3  Kommentarer

Wanties from SheInside.

Allmänt  /  0  Kommentarer

Dagens PewDiePie Klipp.

Geek & Gaming  /  0  Kommentarer
Kände att dagens YouTube klipp blev tråkigt så kör på en helt ny sak nu - Dagens PewDiePie Klipp! Han är en av mina favvo youtubare så det är klart att han ska få en egen liten hörna här på bloggen. Ni kommer hitta dessa inlägg under två kategorier, Gaming och Nöje. Första videon kommer upp ikväll någon gång, kommer välja bland mina absoluta favoriter.
Vad tror ni om denna idé?

Nitkeps.

New In  /  2  Kommentarer
Funderade fett mycket på att köpa en sådan här keps på marknaden, men gjorde det aldrig. Dock hade jag turen att min yngre syster köpte en så nu kan jag stjäla den när jag vill och känner för det. Kan varva mellan denna keps och grodan. Fett awesome!

Groda.

New In  /  3  Kommentarer
Jag har alltid haft en kärlek för fulsöta saker, saker som är fula men ändå så jävla söta på något sätt, så när jag såg denna awesoma mössa på marknaden jag och min pojkvän gick på så var jag tvungen att ha den. Danne tyckte att jag var larvig som köpte den, men den är underbar. Har den över headsetet när jag spelar D3, känner mig lite som CinnamontoastKen, fast med en grodmössa istället för en björnmössa. Känner mig som drottningen över groderna. Känner mig underbar.

Nytt halsband.

New In  /  6  Kommentarer

Color or not?

Bilder & Bildbehandling  /  6  Kommentarer
När jag satt och redigerade bilden ovan som jag tog hemma hos min farmor för några dagar sedan så kom jag att tänka på en sak. Vad föredrar ni, färg eller svartvitt? Vad föredrar ni att ha era bilder i och vad ser ni helst i bloggar? Har varit inne på många bloggar som bara har massa svartvita bilder, och jag måste erkänna att det ger en viss känsla på något skumt sätt. Jag vill också gärna veta vilken av redigeringarna på bilden ovan som ni gillar mest.

Bikini från Phaxswimwear.

New In  /  2  Kommentarer
Har hittills bara badat två ynka gånger denna sommar, vilket är synd. Men jag kommer helt klart ändra på detta nu när jag fått hem världens snyggaste och sexigaste bikiniset från Phax som jag vann hos världens bästa Adara. Så jävla snygg att jag knappt vågar ta på mig den i rädslan att förstöra den, hehe, men skämt åtsido så måste jag säga att den verkligen är underbar. Kommer helt klart försöka bada så mycket jag bara kan nu. Vad tycker ni om den?

Love.

New In  /  1  Kommentarer
När jag, Daniel och några av våra vänner var på Sjöbo marknad köpte jag världens snyggaste armbandsring. Danne köpte ett nitarmand så jag ville också ha ett nytt, Danne fick mig att testa detta och jag blev förälskad. En sjukt snygg accessoar som passar både till vardag som fest. Dessutom behöver jag inte oroa mig över att tappa min ring, då den sitter ihop med armbandet.

Hey Man!

Allmänt  /  2  Kommentarer
Handlade lite awesoma linnen på en marknad idag, fett snygga enligt mig. Har för övrigt massa nya saker att visa er då jag inte bloggat bra alls dom senaste dagarna. Var hos min pojkvän under de senaste dagarna så därför har jag inte bloggat alls typ då jag ville umgås så mycket som möjligt med min älskade. Vi var på Sjöbo marknad, hängde med polare, spelade massa och firade hans lillebrors femton års dag. Men ska försöka visa lite fler saker, nu ska jag spela D3 med Danne, Andreas och Liam.

Inspiration: EmyExtasy.

Stil & Utseénde  /  2  Kommentarer
 

Inspiration: Amber Katelyn Beale.

Stil & Utseénde  /  1  Kommentarer
 

Imso.

Stil & Utseénde  /  0  Kommentarer
 

Inspiration: Brittany Balyn.

Stil & Utseénde  /  0  Kommentarer
 

Wanties.

Stil & Utseénde  /  1  Kommentarer
 

Tips på en bra krönika.

Tankar  /  2  Kommentarer
Som ni säkert vet så älskar jag att skriva och läsa, litteraturen har en stor plats i mitt hjärta. Nu senast fick jag ett stort öga för Elvira Ryd som driver bloggen Viras.se. Hon är HeySugarMagazines nya krönikör och jag måste säga att hennes första krönika är sjukt bra och läsvärd. Klicka på bilden för att läsa den du med!

Inspiration: Kalel Cullen.

Stil & Utseénde  /  2  Kommentarer
 

Dagens YouTube klipp.

 /  0  Kommentarer

Inspiration: Kelly Eden.

Stil & Utseénde  /  5  Kommentarer
 

Dagens YouTube klipp.

Stil & Utseénde  /  1  Kommentarer

Två saker jag insett.

Allmänt  /  3  Kommentarer
Har insett två saker idag. Ett: Jag är beroende av tumblr. Två: Man kan inte söka på Kat Von D på tumblr utan att bombas med massa skit om hennes och Deadmau5 uppbrott. Vad har ni lärt er idag?

Inspiration: Sara Fabel.

Stil & Utseénde  /  4  Kommentarer
Som ni kanske lagt märke till så lägger jag upp ett inspirations-inlägg per dag, ett inlägg fullt med bilder på en enda person. Varför? Jo, för jag tänkte göra som Julia och visa er var jag får min inspiration, jag tycker detta är awesome, vad tycker ni?

Dagens YouTube klipp.

Stil & Utseénde  /  1  Kommentarer

Add9.

Stil & Utseénde  /  3  Kommentarer
Hade tänkt tipsa om en awesome butik vid namn Add9 som säljer alternativa kläder och accessoarer. En sjukt bra butik helt enkelt. Jag skulle själv mer än gärna burit allt detta ovan, förutom gameboy-bebisdräkten, den är jag nog en aning för stor för. Men den är ändå awesome, ska helt klart ha sådana kläder till mina barn i framtiden. Klicka¨på bilden för att komma till butiken.

Inspiration: Irodohieru.

Stil & Utseénde  /  2  Kommentarer
 

Dagens YouTube klipp.

 /  1  Kommentarer

Hahahaha, älskar denna video. Så jävla awesome!

Myskväll.

Allmänt  /  3  Kommentarer

Sitter just nu hemma hos min farmor. Vi ska äta frukt och choklad samt kolla på Lejon Kungen tillsammans med min syster Amanda. Frukt är godare än massa plockgodis, gud vad jag låter nyttig, men jag tycker faktiskt det. Vad gör ni ikväll?

Tumblr.

Allmänt  /  7  Kommentarer
Hade inget roligt att göra så satte mig och fixade min tumblr. Ville byta tema, men tyvärr hade sidan tagits bort där jag hittade mitt förra så fick leta upp ett nytt. Detta kanske inte är det snyggaste som finns, men jag tycker det ser helt okej ut. Har suttit i 156 timmar och rebloggat massa awesoma bilder. Följ min tumblr för massa inspo! Har ni tumblr? Vad heter ni där?

Sex saker ni kanske inte visste om mig.

Allmänt  /  5  Kommentarer

Dagens YouTube klipp.

Geek & Gaming  /  0  Kommentarer
Någonsin tänkt på hur frustrerande det kan vara att göra té?..

Dagens YouTube klipp.

Geek & Gaming  /  5  Kommentarer
För er som inte visste så har PewDiePie en sidokanal som bara heter PewDie där han lägger upp lite videos som han inte tycker passar på hans riktiga kanal, där finns bla. videos där han spelar Skyrim, där han snackar om hur man ser att ett konto är fejk på YouTube samt videos som denna jag ska visa nu där han spelar med Marzia...

Chicago Bulls.

Dagens Look  /  16  Kommentarer
Klänningen är en Chicago Bulls tisha i storlek XL som jag klippte av armarna på och sedan har jag ett nitat midjeskärp så det ser ut som en klänning. Lurade er att det var en riktig klänning. Men det är det inte. Har på mig ett par svarta strumpbyxor samt mina mörkblåa converse från CDON.se också. Sen har jag på mig mitt blåa hår. Är dessutom osminkad för jag är lat.

Inspirationschock.

Stil & Utseénde  /  7  Kommentarer
 

VIP-utskick från Reddville och Cyklo-F.

Allmänt  /  6  Kommentarer
Månadens VIP-utskick från Reddville innehöll information om Cyklo-F som är ett blödningshämmande läkemedel som används vid regelbundna och rikliga menstruationer av kvinnor över femton år. Cyklo-F innehåller inga hormoner och den aktiva beståndsdelen är tranexamsyra som då är ett välkänt preparat som liknar de aminosyror som finns naturligt i våra kroppar. Läkemedelt säljs receptfritt på apoteket och längst ner i detta inlägg får ni en kod som ger er hela 30% rabatt på Cyklo-F.
 
Förutom flyern med information om Cyklo-F samt tampongboxen fick jag även ett kit med produkter från några av Meda OTC andra varumärken så som MittVal Kvinna, SB12, Sensual Balans samt Lactal Balans. Ett härligt kit som uppskattas i högsta grad.
Vill ni också ha gratis tamponger hemskickade varje månad? Registrera er då på R.E.D.D Free.

Dagens YouTube klipp.

 /  2  Kommentarer
IJustWantToBeCool's bästa video enligt mig.

Filmtips; Warm Bodies.

Tips & Wanties  /  10  Kommentarer
Hade tänkt tipsa er om denna awesoma film, tycker att den är så jävla bra och rolig. Alla ska se den. Ketchup punkt.

The Sims 3.

Tips & Wanties  /  2  Kommentarer
Jag köper mina spel på CDON.se som verkligen är awesoma. De har en hel sida full med alla Sims 3 spel så man slipper leta överallt på sidan för att hitta spelen. Dessutom så har dom ett awesome erbjudande just nu, man får 1000 simpoints (värde 99:-) om man köper något sims 3 spel just nu. Men kom ihåg att man måste ha basspelet, vanliga Sims 3, för att kunna spela expansionspaket samt använda sig av prylpaketen.
Jag gillar inte direkt sakerna som redan finns i spelen så jag brukar gå in på thesimresource.com som då är en sida där man kan ladda ner saker, kläder, hus, hår, hela simmar mm. Vissa saker är gratis och vissa är för betalande personer - vilket jag är för snål för att göra. Älskar verkligen allt med sidan, man kan verkligen hitta allt till sitt spel. Visst finns det andra sidor också, men jag tycker bäst om denna sida samt det är denna sida jag använder mig mest av. Och hörru? Varje dag blir ett antal betal-saker gratis så vi som hellre lägger pengarna på nya spel än på saker när man kan hitta sjukt fina saker gratis.
 
Fick även en förfrågan om ifall jag kunde lägga upp lite fler bilder på mina simmar samt hus mm. Så jag ska försöka göra det, ville spela lite igår men origin ville inte fungera så kunde inte logga in.
 

Dagens YouTube klipp.

 /  1  Kommentarer
Detta är videon jag berättade om i ett inlägg i tisdags, Anthony och Kalel letar upp huset från American Horror Story.

Dagens YouTube klipp.

 /  1  Kommentarer
Vet någon hur denna lek fungerar? (För Carro är efterbliven och fattade inte) Vill VERKLIGEN testa, verkar fett rolig!

Leker i sanden.

Geek & Gaming  /  4  Kommentarer
Fick hem The Sims 3 Kvällsnöjen, Lyx & Design samt ett fungerande Island Paradise idag från CDON.com vilket gjorde mig himla glad. Har suttit och spelat flera timmar, älskar verkligen att driva ett hotell med min senaste sim som ni ser på bilden. Hon heter Billie. Precis som alla andra kvinnliga simmar jag skapar. Har ni spelat detta spel, eller vill ni?

All monsters are human.

 /  3  Kommentarer
Ni som följer mig på Instagram vet redan detta, men jag har börjat kolla på denna awesoma serie. Började kolla på den efter att Anthony och Kalel, som är youtubare för er som inte vet, letade upp "mordhuset" från säsong ett. Fett awesome, älskar verkligen serien och ä.l.s.k.a.r verkligen Violet och Tate. Dessutom finns det väldigt många meningar som uttalas i serien som är så underbart tänkvärda och några scener fick mig verkligen att gråta. Någon annan som ser denna serie?

Dagens YouTube klipp.

Geek & Gaming  /  2  Kommentarer
Hahahaha Sohinki och Jovenshire äger på Sims 3 University - dör.

Kattfotografering part 1.

Bilder & Bildbehandling  /  17  Kommentarer
// Canon EOS 1100D // 18-55 mm // Carolina Mårtensson //
Här kommer första delen av min spontana kattfotografering, vad tycker ni? Vilken kattunge är sötast?

Dagens YouTube klipp.

 /  1  Kommentarer
Tror ni förstår att jag älskar Kalel, Anthony, Felix (PewDiePie) och Marzia vid detta laget.

Smakprov från kattfotograferingen.

Bilder & Bildbehandling  /  8  Kommentarer
Hade kattungarna utomhus för första gången idag så passade på att knäppa en massa bilder med min systemkamera. Fixade även en ny signatur till mina bilder medan jag redigerade lite i gimp, dock syns den inte så jätte bra på denna bild. Tänkte redigera och lägga upp några av de andra bilderna senare, men här ovan ser ni som sagt ett sött smakprov. Fotade såklart kattungen jag ska behålla en massa så ni ska få se den också. Vad tycker ni om bilden ovan?

Filmtips; Älska mig.

Tankar  /  3  Kommentarer
Har redan tipsat om denna film en gång innan, men tipsar igen då det är en film alla borde se och ta till sig.

Skriv rubriken här.

Tankar  /  1  Kommentarer
 

Fem YouTubare.

Stil & Utseénde  /  3  Kommentarer
Hade tänkt tipsa er om mina absoluta favvo YouTubare som jag följer 24/7. Bilderna länkar.
Gillar ni roliga videos, mode, vloggar och söta mopsar? Eller vill ni bara se lite videos på Pewds tillsammans med sin flickvän? Då tycker jag helt klart att ni borde följa Marzia! Ett plus är att hon är fett söt och har världens gulligaste röst.
PewDiePie, Felix, vet nog alla vem det är. Om inte så är han en fett rolig göteborgare som just nu bor i England med sin italienska flickvän Marzia. Gillar ni spel, roliga videos, awesomeness och skrikande? Följ Pewds.
Mannen med skägget. Som sedan rakade av det i en brutal video. Och som sedan blev mannen med björnmössan. Jupp, det är Ken det! Han är fett rolig, awesome och gör riktigt bra spelvideos enligt mig. Follow him or I will make you eat rutten toast.
Smosh består av barndomsvännerna Ian och Anthony som gör fett roliga videos. De kan verkligen få en att skratta trots att man mår dåligt, dessutom är denna kanal YouTubes största. Gör ju inget att Anthony dessutom är fett söt samt Ian har vackra ögon.
Men min absoluta favvo kanal just nu är Anthony från Smosh och hans flickvän Kalel Cullen's kanal där de delar sitt liv. De ger oss en inblick i hur de lever samt gör mycket roliga videos. De lät oss dessutom vara en del av deras Japan resa samt vi fick se när Anthony friade till Kalel. Deras videos är verkligen underbara då de både är en blandning mellan vloggar samt mer genomtänkta videos. Pluspoäng till dom då de har en söt katt vid namn Buki.

Dagens YouTube klipp.

 /  0  Kommentarer
Man kan aldrig lita på internet...

Dagens YouTube klipp.

 /  1  Kommentarer
I dagens YouTube klipp ser vi King Curtis som är lite av en... pojke med kärlek för skäpmat (speciellt chicken nuggets)...

9 (8) favoriter från rean hos Nelly.com.

Stil & Utseénde  /  4  Kommentarer
12345679
Nelly.com har just nu en fet sommarrea som jag tänkte att ni nog hade gillat. Här ovan ser ni nio av mina favoriter från rean, man kan dessutom hitta sjukt snygga saker för under hundralappen - awezuuuum! Dock vet ingen var nr. åtta tog vägen och ingen kommer någonsin få veta det heller. (egentligen glömde jag den).

Dagens YouTube klipp.

Geek & Gaming  /  1  Kommentarer
Jag gjorde för ett tag sedan ett minecraft diamond sword i trä, här kommer videon jag fick inspiration från.

Svar på kommentar.

Allmänt  /  3  Kommentarer
Fick denna kommentar på ett av mina "Dagens YouTube klipp"-inlägg och hade tänkt svara på detta då det säkerligen inte bara är denna läsare som märkt skillnader och att inläggen blivit fett tråkiga på senaste tiden.
 
För det första; Förlåt!  Jag har inte mått så bra psykiskt på senaste tiden vilket betyder att jag försökt tänka mer på hur jag kan förbättra min situation mm. och tyvärr har detta gjort att jag inte kunnat blogga på samma sätt som förr. Jag har tappat blogglusten på grund av deppighet och sedan sommarlovet började har jag praktiskt taget bara legat hemma och gråtit hela dagarna, så det är inte precis så att jag inte haft tiden, bara inte humöret. Jag har helt enkelt inte känt att jag haft något att dela med mig av till er, förutom deppigheten och smärtan jag känner - därför har jag inte skrivit så mycket då ni säkert inte vill veta hur jävla dåligt jag egentligen mår. Har heller inte filmat eller skrivit några nya gimp- och bloggskola inlägg då jag helt enkelt inte känner för att tänka för tillfället. Men jag lovar att jag ska försöka fixa mig och bloggen till det bättre. Passar på att tacka alla mina älskade läsare som finna här, muntrar upp mig och får mig att må bättre. Tack för att ni stannar trots att inläggen blivit sämre, jag ska ge tillbaka till er genom att försöka göra bloggen roligare och bättre. Så släng gärna in en kommentar där det står vad ni vill se i bloggen, som inte har med videobloggning mm. att göra då jag inte känner för det just nu, men vanliga inlägg. Tack <3 (jupp, jag gjorde ett hjärta vilket jag ALDRIG gör annars. typ.)

Anon.

Tips & Wanties  /  2  Kommentarer
Tänkte fangirla över en serie vid namn Anon som säkert INGEN känner till då det är en tjej på YouTube som gjort serien i The Sims 3. Älskar den verkligen då den har en perfekt blandning av drama, kärlek, komedi och även lite skräck, massa spänning. Serien handlar om Chelsea som har en blogg där hon skriver under namnet Anon, för att ingen ska veta att det är hon som skriver. På sin blogg skriver Chelsea om allt som händer i hennes liv, speciellt allt drama runt sin familj, vänner och hennes problem runt killarna Kyle och Tucker.
 
Ni kan säkert gissa vilka mina två favorit personer/sims i serien är genom att checka bilderna ovan. Älskar verkligen Dani som är kusin til Chelsea då hon har en fett awesome stil och är sjukt rolig. Tucker gillar jag mest för att han ser jävligt bra ut för att vara en sim, han ser dessutom fett mycket ballare ut än sin tvillingbror Hunter som är en riktig idiot för övrigt, visst är Tucker också en jävla idiot i många lägen (typ när han bjuder över sitt ex utan att berätta det för Chelsea som han är tillsammans med) men jag älskar honom ändå. Det enda jag verkligen gillar med Chelsea är att hon är precis som jag när det gäller känslighet och hon är mycket rädd för att förlora den hon verkligen älskar, precis som jag är. Men hon är också en sån som jag bara vill slå vett i skallen på då hon har svårt att bestämma sig för vem hennes hjärta tillhör, obsarvera att detta inte är likt mig. Men hon passar som huvudperson och jag tror inte jag hade gillat Dani lika mycket om det var hennes liv och tankar det hela kretsade runt då hon har och har haft en ganska komplicerat liv.
 
Om ni funderar på att kolla serien, vilket jag helt klart tycker att ni borde göra, så läs inte detta här under då det spoilar ganska mycket. Men bryr ni er inte om spoilers så läs det ändå.

Jag gillade serien från första avsnittet och jag satt allvarligt talat skrikande på de olika personerna för att de skulle fatta vad de borde och inte borde göra. Dessutom satt jag och hoppades hela tiden på att Chelsea skulle släppa sin förälskelse på Kyle Weston och välja Tucker, vilket hon tillslut gjorde även om han gjorde en hel del snedsteg under deras förhållande. Men jag slutade faktiskt kolla på serien när den inte kretsade runt Chelsea, Dani, Tucker, Hunter, Kyle mfl. då jag helt enkelt gillade dom så sjukt mycket så det var svårt att se hur Chelsea och Tuckers barn, Dani och Hunters barn samt Kyles son ta över serien då den sög som fan efter det. Men jag tycker ändå alla borde checka serien då den är så sjuuuukt jäääävla bra.
 
 

I'm in love.

Stil & Utseénde  /  5  Kommentarer
Är inne i någon sorts hårperiod just nu, letar bilder på awesoma hårfärger och frisyrer hela tiden på både tumblr och weheartit. Vill verkligen ha tvåfärgat hår sen, gillar verkligen håret längst till vänster, men undrar om det är tack vare lockarna så jag har naturligt platt hår så har jag mycket svårt att få lockar så älskar alla som lyckas få vackra lockar i håret. Skulle äta en sked kanel för färgen längst åt höger, får mig att tänka på eld vilket är awesome. And guess what? Jag är förälskad i tjejen i mittens hår då jag verkligen vill kunna sätta upp det så sött som hon har det, även färgkombon är awesome.
Vilken av bilderna ovan är eran favorit?

Dagens YouTube klipp.

Stil & Utseénde  /  1  Kommentarer
I dagens YouTube klipp ser vi en tutorial på hur man färgar håret i två färger på ett fett awesome sätt.

Dreads.

Stil & Utseénde  /  7  Kommentarer
Igår var det pastellfärger, idag är det dreads som tar sig in i mitt hjärta. Var inget vidare fan av dreads innan, min pojkvän rockade dock i det förra sommaren, men nu har jag andra tankar angående hårstilen. Älskar verkligen det mer än mycket annat här i världen. Önskar jag vågade fixa om hela håret på ett sådant här vis, men antar att jag är för feg. Inte precis skoj när man borstar ut dom eller i värsta fall tvingas klippa/raka skallen, dessutom är väl håret mycket slitet även när man bara borstar ut dom efteråt. Men har kollat massa videos på YouTube angående hur man gör dreads som går ut i duschen, så ska nog försöka mig på det.
Vad tycker ni om dreads?

Dagens YouTube klipp.

 /  1  Kommentarer
Dagens YouTube klipp föreställer två av världens bästa youtubare, skånska Simon Lussetti och göteborskan Clara Henry.
Här lagar dom världens "godaste" pizza. Gott. Fin blev den.

Sons of Anarchy.

Allmänt  /  4  Kommentarer
Eftersom jag kollat klart på Merlin samt att både Walking Dead och Game of Thrones har uppehåll så har jag letat efter en ny serie att kolla på väldigt länge. Men så visade min bror Dennis mig denna serie, Sons of Anarchy, som är sjukt awesome. Mc-klubben Sons of Anarchy, även kallad Samcro, startade 1967 av en grupp Vietnamveteraner i staden Charming. Klubben ägnar sig bland annat åt vapenhandel, men medlemmarna gör också sitt bästa för att hålla ordning i samhället. När det högerextremistiska gänget Nords kommer till Charming och börjar handla med metamfetamin försöker Samcro stoppad dem. Samtidigt börjar klubbens vicepresident Jax, son till klubbens president Clay, ifrågasätta de olagliga delarna av verksamheten och interna stridigheter hotar att splittra Samcro. Jax har en nära relation till Tara Knowles som är läkare och de får senare sonen Able. Gemma Teller Morrow är gift med mc-klubbens president Clay och hela klubben är som en enda familj - och man sätter alltid familjen först. Ni kan se serien gratis här.

Pasteller.

Stil & Utseénde  /  6  Kommentarer
Kärlek till pasteller. Just nu vill jag bara att mitt blåa hår bleknar bort så jag kan blondera och färga det i en pastellig mintgrön färg. Älskar färgen grön, speciellt i en mint nyans, så vill verkligen rocka den färgen. Vilken är er dröm hårfärg?

Dagens YouTube klipp.

Kärlek & Relationer  /  1  Kommentarer
I dagens YouTube klipp ser vi en awesome dag i Japan med mitt favvo par Kalel och Anthony (från Smosh). Älskar detta avsnittet då Anthony friar till Kalel vilket är så underbart vackert. Såg först bild på hennes hand med ringen på instagram så kastade mig till datorn för att se om de lagt upp något om det och jupp, en video där man även ser/hör Kalels reaktion. Cute!