30-01-2013

Dagens Look  /  0  Kommentarer
Basebolltröja – Bloppis | Jeansleggings – Vet ej | Smycken – Ginatricot, Glitter | 1D hörlurar – CDON.se

Skull Outfit.

Dagens Look  /  1  Kommentarer
Halsband – Glitter | Skjorta – Shoppinggudinnan.se | Leggings – H&M | Knästrumpor – Ginatricot

22-01-2013

Dagens Look  /  0  Kommentarer

All lycka och styrka förstördes som glas mot ett stengolv.

Tankar  /  0  Kommentarer

Jag gjorde framsteg. Det gjorde jag verkligen. Sista gången jag besökte min psykolog innan vi skulle ta ett uppehåll över jullovet så satt hon mitt emot mig och log. Hon sa men sin vanliga, vänliga röst ”Det är faktiskt häftigt att se utvecklingen. Att de hur du gått från att vara en osäker ledsen tjej till att bli starkare och våga stå upp för både dig själv och dom runt om dig”. Jag kände mig faktiskt starkare. Jag tror aldrig jag faktiskt mått så bra som jag gjorde just då, innan lovet. Det är roligt att allt detta kan försvinna på bara några minuter. Att all denna lycka och styrka kan förstöras som glas mot ett stengolv. Att all denna lycka och styrka kan försvinna tack vare en enda person. En person jag hoppades aldrig behöva se igen.

 

Någon dag innan nyår satt jag och skypade med Danne samt smsade med en tjejkompis. Jag gick in på facebook och såg att hon varit ute med några gemensamma vänner samt denna person som skulle förstöra allt inom några dagar. Jag kommer ihåg att jag sa till Danne att det måste vara något fel, för under de fjorton månader han varit tillsammans med sin flickvän så hade han nästan aldrig träffat ”gänget”. Danne loggade in på facebook, skrattade lite och sa ”Dom har gjort slut”. Det förklarade ett och annat. Rätt som det var låg där en vänförfrågan från honom till mig på facebook, jag accepterade den, och han skrev till mig. Han bad om förlåtelse för allt han gjort mot mig och jag frågade hur det kan komma sig att han bad om förlåtelse först nu, hans svar blev ”eftersom vi umgås i samma kompisgäng så tänkte jag att det är lika bra att vi är vänner”. Jag tog emot hans ursäkt, mest för Danne’s skull då jag visste att han ville ha tillbaka sin gamla vän. Redan då började skiten. När jag skypade med denna kille och Danne satt han och rätt ut sagt förolämpade mig, men jag brydde mig inte. Ännu en sak som störde mig var att han satt och sa till Danne hur underbart det var att vara singel. Så blev jag och Danne bjudna till denna kille på nyår och jag sa till Danne att jag bryr mig inte om var vi är, även om jag helst inte ville vara hos honom. Nyårsafton kom och firandet hade flyttat till en annan i gänget.

 

Jag och Danne firade först hemma hos Danne med hans familj, efter tolvslaget åkte vi till den här kompisen. Den natten var en katastrof. Jag försökte dock hålla god min, mest för Danne’s skull åter igen, för jag visste hur mycket det betydde för honom att träffa denna vän igen. Den här killen kramade mig flertal gånger under natten, bad konstant om förlåtelse och sa att jag och Danne var perfekta ihop. Att han kramade mig och tjatade om sina jävla ursäkter störde mig en aning, men det kändes bra att han verkade okej med mig och Danne ihop. Dock erkänner jag att jag fick lust att smälla denna kille på käften när jag märkte hur mycket han kladdade på min tjejkompis. Mest synd var det dock om min bästa killkompis, han satt utslagen nere i soffan på undervåningen. Han hade aldrig druckit så mycket om det inte var för denna kille, denna kille som dessutom kladdade på bruden han visste att min bästa killkompis gillade jätte mycket.

 

Efter nyår försökte jag övertala min tjejkompis om att det var en dum idé. Hon skulle bara bli sårad av denna kille, som hon blivit så många gånger förr. Varje gång han var singel gick han till henne, fick henne att få upp hoppet, och sårade henne sedan genom att hitta någon ny. Dock lyssnade hon inte ett skit på mig. Inte ett skit. Tiden gick, till förra helgen.

 

Jag låg i Danne’s säng med min dator i knäet och var inne på facebook. Min tjejkompis la upp en bild på denna kille och vännen vi varit hos på nyår. Jag kommenterade lite skämtsamt, eller åtminstonde var det meningen att det skulle vara ett skämt, och skrev bla. ”och han den där” som ett skämt, dock förstod inte de andra att det var ett skämt och gick på mig direkt. Började med att vännen skrev och frågade vad fan mitt problem var, för jag visste killens namn. Sedan, innan jag hinner skriva att det var ett skämt, kommenterar killen ”Carro snälla håll käft”. Konversationen fortsatte med att jag skrev ”Tack detsamma.” , han skrev då ”du har seriösa problem… va fan har jag gjort dig? det jag så fall har gjort borde du släppt för länge sen… Life goes on…” och jag skrev, då endast arg följande; ”yeah. men du? du har anklagat mig för skit. du har försökt förstöra mitt förra förhållande. du förstör bara. och att du kommer krypande tillbaka till gänget efter 14 månader e bara skrattretande. fattar inte hur vänner kan ta tillbaka någon som skitit i dom för en brud.”.

 

Följande två kommentarer var båda från honom. Dessa två kommentarer har gjort mig så mycket ont. Satt i Danne’s säng och grät, Danne höll om mig och upprepade hela tiden att killen hade fel i det han skrev, och det visste vi båda. Dessa två kommentarer har gjort att jag sedan den kvällen legat skrikade i mitt rum, gråtit tills inga tårar funnits kvar och fått mig att slå huvud och knytnävar i väggen. När jag läste dessa två kommentarer föll jag tillbaka till där jag började, till där psykologen sa att jag börjat min resa mot tillfrisknad. ”Kan inte fatta hur gänget tar emot dig när det ända du försöker göra är att förstöra mellan mig och Danne genom att bli tillsammans med honom när han är min bror! DET ÄR ÄCKLIGT” jag ska nu upplysa er om att denna kille inte är min pojkvänns riktiga bror, utan bara en vän han haft väldigt länge. Andra kommentaren löd; ”Du förstår inte att det du gör bara förstör för alla… sluta va så jävla självisk och tänk på anda istället för att ta din egen röv framför andra.” Detta fick mig att må illa. Det fick mig att må så dåligt att jag mådde illa. Hade inte Danne legat och hållit om mig i just det ögonblicket, kollat mig i ögonen och sagt att allt bara var lögner och att jag inte skulle spilla mina tårar för idioten, så svär jag att jag gått rätt in på toaletten och spytt.

 

Resten av konversationen bryr jag mig inte om att ta för er, jag ville egentligen bara ge er de två värsta kommentarerna, som dessutom bara kom med några minuters mellanrum efter varandra. När jag låg där i Danne’s säng och hade just lugnat ner mig och torkat tårarna, ser jag att min tjejkompis lägger upp en status på facebook ”This time i’m not on your side bitch”. Jag skrev med henne i chatten. Tänker inte dra vad som skrevs men det slutade iallafall med mig i tårar och vår vänskap bröts. Hon valde denna kille framför mig, antar att det var tack vare hennes förälskelse i honom, men hon var min bästa vän så trodde inte det om henne. Hon såg inte att han gjorde någonting fel, inget alls. För er som undrat så är det henne mina ledsna inlägg handlat om som jag lagt upp de senaste dagarna. Allt krossades den kvällen. Som glas mot ett stengolv gick min lycka och styrka i tusen bitar. Jag måste nu börja om från noll, kanske inte med lite hjälp av min pojkvän som jag har vid min sida trots skiten, men jag måste ändå börja om. Allt förstördes. Och nu ligger jag här, mitt i natten, och skriver av mig för att ni som orkar läsa allt detta ska få en liten tanke om hur jag mår just nu. Innan jag la mig ner i sängen med datorn och började skriva det här låg jag i fosterställning med täcket över mig och mina två gosedjur i famnen och skrek och grät av smärta. Den värsta smärta jag någonsin varit med om. Värsta är nog att min tjejkompis, förra tjejkompis, är lycklig och inte verkar bry sig ett skit om hur jag mår. Det bevisar bara att hon inte var en äkta vän i guess.