League Of Legends Championship Series.

Allmänt  /  3  Kommentarer
Jupp, that's right! I augusti drar jag upp till huvudstaden - Stockholm - för att kolla på finalen i LCS (League of Legends Championship Series). Taggar satan at the moment, inte långt kvar nu. Kommer få se finalen i ett av mina absoluta favoritspel samt träffa tittare från min stream. Ska du dit? Eller har du vägarna förbi Stockholm? Säg gärna till så kanske vi kan säga hej när jag väl är där?
Ska ni till LCS i Stockholm? Ser ni på LCS?

Favoritlåtar at the moment.

Nöje  /  2  Kommentarer

Good weekend.

Allmänt  /  2  Kommentarer
I fredags åkte jag några timmars kollektivtrafik till "T" för att spendera helgen hos honom. Vi spelade och när kvällen närmade sig lagade vi mat tillsammans samtidigt som vi lyssnade på Mayday Parade, hans favoritband som nu även blivit ett av mina. Kvällen avslutades framför en underbar film, It's kind of a funny thing.

I lördags tog vi båten till Danmark tillsammans.När vi kom fram till Danmark tog vi tåget till Bakken där vi spenderade resten av dagen. "T" tvingade upp mig i berg och dalbanor och vi såg på 5D-bio tillsammans vilket var sjukt mysigt. Efter en fartfylld fem-kamp gick vi på äventyr, åkte fler karuseller och besökte simulatorer av olika slag samt beställde drinkar med knasiga namn. Runt midnatt tog vi tåget tillbaka till båten och vidare hem till "T".
 
Att vakna i famnen på personen man tycker mest om i hela världen är något av det bästa som finns och när jag hoppade på bussen hem kände jag saknaden på direkten. Nu längtar jag till helgen som kommer som även den ska spenderas med denna underbara "T".
 
Vad gjorde ni i helgen? Vad tycker ni om karuseller?

Stilinspiration; Julia.

Stil & Utseénde  /  1  Kommentarer
En av de vackraste personerna på denna jord måste ändå vara min kära vän Julia. Älskar hennes eleganta stil som är feminin men samtidigt väldigt edgy. Vill också vara hypervacker precis som henne. Ska stjäla hennes utseende när hon sover. Svär.
 
Bilderna är hämtade från Julias blogg, klicka här för att komma dit.

5 things.

Blogg  /  0  Kommentarer

5 saker jag brukar säga: 
- Fittslask! (När jag dör i ett spel)
- Fuck you.
- Förlåt.
- Typ.
- Majs också! (När jag dör eller gör något fel i ett spel)

 

5 saker jag brukar tänka:
- Mat. Mat. Mat.
- Hur fan tänkte dom där?

- Undrar vad dom tänker...
- Hur många timmar kommer jag sova inatt?
- Hen ser sjukt bra ut.

 

5 saker jag brukar drömma om (på natten):
- Att jag är en krigare i en fantasysaga.
- Att personen jag är tillsammans med bedrar mig.
- Att jag äter. Mat. Mat. Mat.
- Att jag blir misshandlad.
- Att jag står på en hög bro över vatten mitt i natten, påväg att hoppa.

5 saker jag älskar att göra:
- Lyssna på berättelser och ljudböcker.
- Spela.
- Shoppa.
- Sova.
- Ligga i "T";s famn.

 

5 saker som jag vill ska hända innan året tar slut:
- Klara första terminen i 3;an på gymnasiet.
- Få ett starkare psyke, sluta gråta.
- Få 1k följare på Twitch.
- Sluta röka.
- Komma igång med bloggen igen på riktigt.

 

5 saker jag beställer utomlands?
- Churros.
- Sex on the beach. (drink)
- Pommes.
- Cider.
- Veggo pizza.

5 saker som doftar underbart:
- Bensin.
- Nytvättad tvätt.
- Nya bildäck.
- När man öppnar farmors lådor under tv;n.
- Diverse rökelser.

 

5 saker jag vill bli bättre på:
- Äta.
- Träna.
- Lugna ner mig själv.
- Inte vara så satans svartsjuk.
- Lämna in saker i tid.

 

5 saker jag skrattar åt:
- När någon kommenterar bilder på nätet.
- Knasiga djur.
- Folk som skadar sig. (ojoj)
- När man trollar på League Of Legends tillsammans med en polare.
- När "T" imiterar mig.

5 saker som gör mig till mig:

- Att jag skrattar extremt fult och knasigt haha.
- Att jag sitter i timmar framför youtube istället för att spela när jag lanar. (ojoj - igen)
- Att jag hellre skriver ner saker för hand än på datorn trots att jag har tillgång till den.
- Att jag har en sjukt dålig humor som ingen verkar förstå.
- Att jag helst är tyst och bara lyssnar än att faktiskt snacka när jag skypar med någon, även när det bara är jag och en annan person. Samt att jag skriver i spel-chatten till personen jag skypar med trots att jag faktiskt bara kan säga vad jag vill ha sagt direkt till personen ifråga.


Latest over at Instagram.

Allmänt  /  2  Kommentarer
Här är de senaste sex bilderna från min Instagram. Följ mig där för massa selfies, dåliga quotes och knasigheter.

>> Click here to follow me <<

LBS student 2015.

Bilder & Bildbehandling  /  2  Kommentarer
Så, här ovan ser ni massa bilder från utspringet på min skola, LBS, under gårdagen. Hade massa vänner som sprang ut och nu längtar jag som satan inför nästa år då jag själv ska få springa ut genom dörrarna en sista gång tillsammans med min älskade klass.
 
På första bilden grattar jag Johan med en kram, andra bilden ser man mig kramas med min bästis Eric och sen är det massa bilder på när deras klass SDEL12 springer ut. Sen har vi en av SUL12-klasserna, teknikarna, som ville hitta på något stort inför sista "skitet" de gjorde på skolan - så Tedde tog täten och drog igång en bengal (röksignal) direkt utanför dörrarna som han stod och viftade med. Sen har vi en bild på Max som fick sig ett shot-bälte direkt när han hoppade bort i publiken, en lycklig Alex som tar bilder med sin familj och lyckliga MUL12;are som hoppar ut genom entrén.
 
Sista bilderna föreställer en lycklig Petter, lyckliga MEL12;are som springer ut samt bilder på två av flaken. SUL12A hatade lite på oss estetare genom att skriva "Alla estetare har föräldrar som är kusiner - teknikare blir rika!" så den eviga hatkärleken mellan speldesignerna och spelutveckligarna are still going strong. Sen kan man inget annat än älska sista bilden, "Vi behöver inte vara snygga, vi kan photoshop". Tog lite bilder på Eric efter att han sprungit ut samt bilder på hela SDEL12, uppställda, men de är tyvärr tagna med mobilen så de är inte de bästa, men kan säkert lägga upp dom om jag orkar senare haha.
 
Har ni firat någons student i år? Eller kanske tagit studenten själva?
Alla bilder är lånade från Sydsvenskan och tagna av Albin Brönmark.

iZombie.

Nöje  /  0  Kommentarer
Olivia "Liv" Moore är en ung kvinna som har det perfekta livet; hon är påväg upp i sin karriär som läkare och hon planerar sitt liv tillsammans med sin fästman. Men allt föräldras en kväll när Liv drar på en båtfest, allt ballar ur och nästa sak Liv kommer ihåg är att hon vaknar upp i en liksäck på stranden. Hela Livs liv vänds upp och ned!
Liv bryter förlovningen med sin fästman, avslutar sin karriär och börjar jobba för polisen där hon och hennes chef, som är den enda som vet att Liv är en zombie, disikerar kroppar tillhörande mordoffer. Men Liv har en hemlighet, hon äter offrenas hjärnor och får en inblick i deras liv vilket leder till att hon - tillsammans med en detektiv som tror att Liv är synsk - löser morden.
Men trots framgången i sin nya karriär känner Liv att hon inte kan få rätt på sitt liv. Hon måste finna mannen som gjorde henne till en zombie och hon måste veta om det finns fler som är precis som henne - levande döda.

Serietips.

Nöje  /  2  Kommentarer

Hearthstone Cardbacks.

Geek & Gaming  /  0  Kommentarer
Kort-bakgrunderna får man genom att göra olika saker (ni ser efter kort-namnet här ovan) och de som det står vilken säsong bakgrunden går under innebär att man måste nått minst rank 20 för att få den säsongens bakgrund. Mina absoluta favoriter just nu är helt klart Rainbow, Cupcake, Ninjas! och HotS-bakgrunderna.
 
Vilka är era favoriter? Vilket använder ni at the moment om ni spelar HS?

Svar på kommentar.

Kärlek & Relationer  /  1  Kommentarer
Så, tidigare idag fick jag en kommentar på detta inlägg där jag skrivit om hur det var när jag och min tidigare pojkvän gjorde slut och vad som egentligen var orsaken till uppbrottet. Tjejen som kommenterat är min tidigare pojkvänns nuvarande flickvän och eftersom hon var trevlig och gav ett svar så tänkte jag göra likadant;
 
Angående det här med att tjejen och mitt ex enbart snackade som vänner en tid är ju bara trams. Det går emot allt han sagt själv med tanke på att han berättade för mig när jag kom på hans otrohet att han lagt sig i en säng tillsammans med tjejen och "vad som hände, hände" då han inte var säker på ifall han ville vara otrogen eller inte - men hände det så brydde han sig inte. Så detta bevisar bara att killen faktiskt är en otrogen idiot. Han erkände t.o.m för mig att han enbart använde bruden för att se om han ville vara otrogen eller inte; så bruden var endast ett objekt att använda för hans del. För "hon ligger med vem som helst", så det var visst den lättaste bruden att använda. Men vem vet, dom kanske föll för varandra.
 
Seriöst så bryr jag mig inte tillräckligt, jag mår svinbra utan denna idiot i mitt liv. Jag har dessutom träffat en underbar kille nu, en kille som är rolig och bryr sig om mig - samt inte blir irriterad på mina psykiska besvär. So I'm happy as fuck och jag hoppas att mitt ex och hans flickvän kan sluta stalka mig då jag helst ser dessa idioter så låååångt ifrån mig och mitt liv som möjligt.
 
PS. Om du menar att jag aldrig haft ett seriöst förhållande så kan jag upplysa dig om att jag haft fem seriösa förhållanden men ingen av personerna har varit lika underbara som killen jag träffat nu.

Bloglovin.

Blogg  /  1  Kommentarer
Ni vet väl att ni kan följa mig via Bloglovin för att få notiser varje gång jag lägger upp ett nytt inlägg? Varje gång ni loggar in på Bloglovin kommer ni kunna se alla mina senaste inlägg som ni inte läst än plus ni kan få notiser på mobilen varje gång jag lägger upp ett nytt inlägg om ni använder er av appen.
 
Klicka här för att komma till Bloglovin samt för att följa mig.

Bildbomb från vandringen.

Bilder & Bildbehandling  /  2  Kommentarer
En massiv bildbomb från vår utflykt där vi vandrade i två dagar med klassen. Bilderna är tagna av mina klasskamrater då jag inte fotograferade, filmade endast till ett kollage som jag ska skapa till klassfilmen. Det var sjukt härligt, trots att det var låååångt och i vissa fall svårt att ta sig fram på grund av bergigt underlag samt sunkmark. Men det var sjukt trevligt, roligt och man kände verkligen hur mycket klassen + vår klassföreståndare Batte är som en enda, stor familj.

Throwback Friday.

Allmänt  /  0  Kommentarer
Såhär såg jag ut för prick ett år sedan. Var tillsammans med en jävla idiot och döförälskad vilket gjorde att det var ett jobbigt beslut att göra slut med honom - men nu mår jag bättre än någonsin! Hade vitt, längre hår då, känns sjukt att se tillbaka.

Vandring och bakgrunder.

Allmänt  /  1  Kommentarer
Hej sötnosar! Kom nyss hem från en två dagar lång vandring samt camping upp på Skånes topp. Tog en timmes dusch innan jag la mig framför datorn för att kolla på min väns stream. I brist på annat så lägger jag in en bild på mitt skrivbord.
 
Vad har ni för bakgrundsbild på ert skrivbord?