April 2015 Lootcrate.

Geek & Gaming  /  0  Kommentarer
Längesedan jag gav er en review på Lootcrate, så kände att det var dags igen. Här nedan får ni en het review och lite "inside information" ur varje sak som låg i aprilboxen. Vill du också prenumerera på en box full av geek n' gamingstuff så klicka här för att läsa mer. Längst ner i inlägget finner ni även en rabattkod just for you.
Boxen såg väldigt liten ut jämfört med tidigare boxar, men man ska inte dömma något utifrån utsidan, för boxen var full av underbara saker denna månad som verkligen gav mig den där legendariska känslan av att jag var ett litet barn på julafton än en gång. Månadens tema gick under namnet Fantasy och jag kan ju inget annat än att älska temat då jag alltid varit lite av en nörd inom denna genre.
 
Dungeons & Dragons T-Shirt // Wizards Of The Coast + Loot Crate Labs
Tishan som medföljde i månadens box finns tyvärr inte med på bilderna, men ni kan vara säkra på att det kommer komma upp bilder där jag bär den här på bloggen och framförallt på Instagram som ni finner i menyn. Tishan är en helröd tröja med D&D's logga på bröstet. Jag gillade verkligen tishan och jag kan se den i ett flertal outfits och såklart som ännu en favorittröja att bära när jag streamar.
 
Harry Potter Luggage Tag // BIOWORLD
Har du någon gång hoppat på ett tåg och insett att ditt bagage inte följde med? Varför? Jo, för ingen vet om att du ska till parrong 9 3/4 för att åka till Hogwarts såklart, så dom vet ju inte var dom ska ta ditt bagage. Håll koll på din väska med denna feta tag som frigör dig och ditt bagage från mugglarna.
 
Inflatable Crown // Loot Crate Labs
Detta var lätt det i boxen jag blev mest besviken över, vad ska jag liksom göra med en uppblåsbar krona?! Antar att jag kan använda den under mina fredagsstreams då jag ändå klär ut mig med mustasch med mera.
EXCLUSIVE RPG Bow Tie // Spotted & Tied
Du kommer helt klart sticka ut med denna röda fluga med favoritbilder direkt tagna ur våra favorit RPG. Denna fluga kan användas både som fluga (såklart) och som en hårrosett vilket är awesome. "Go from rogue to vogue in no time."
 
The Princess Bride Playing Cards // Albino Dragon
Detta custom deck ger oss vackra illustrationer av bilder samt karaktärer ur fan-favoritfilmen på både framsida och baksida. Ett hett deck att spela tillsammans med polarna.
 
Game Of Thrones Magnet Set // Dark Horse
Dessa magneter är inte heller med på bilderna jag tagit, men de är något av det vackraste jag skådat. Fyra magneter med illustrationer från GoT's olika hus. Sigillerna som pryder magneterna är Stark, Lannister, Targaryen och Baratheon.
EXCLUSIVE Game Of Thrones USB Flash Drive // CustomUSB
Nu till min favoritpryl i månadens box; ett USB i form av den gråa vargen från House Stark's sigill som bara går att finna exclusivt i denna box. Med 4 GB minne och dess vackra utseende blir detta en favorit att ta med i väskan för att tanka över diverse filer.
 
Använd koden12OFF för att få 12% rabatt på din prenumeration. Klicka här.
Vad gillade ni mest i månadens box?

När livet tar en vändning.

Kärlek & Relationer  /  8  Kommentarer
Okej, nu kommer det ett sånt här deep inlägg fullt av skit som jag bara vill ha ur systemet. Brace yourself.
Som ni kanske alla vet så gick jag ur ett förhållande i början av januari detta år. Efter ett helt år av psykisk misshandel och utmanande att ta livet av mig från hans sida. Jag gjorde slut. Jag. Men jag, JAG, tog även tillbaka honom efter en vecka efter att han bönat och bett. Jag hoppades verkligen att det skulle bli bättre, men det blev det inte.
 
En vecka efter att jag tagit tillbaka killen så satt jag hemma hos honom medan han var på fest fem minuter från sitt hem, han sa att han inte fick ta med någon till festen. Han ljög för mig. Sanningen var att han bjudit med en annan tjej som han senare på kvällen även sov tillsammans med. Jag var helt ovetande, låg vaken i hans soffa och kollade på streams samt snackade med mina vänner. Får ett sms med information om att han skulle sova i en "stad" ca. en timme från där festen var, vilket jag tyckte var sjukt konstigt då han lika bra kunde gå i fem minuter för att komma hem och sova hos sin flickvän. 
 
Dagen efter ringer killen som hade festen, han frågar om min dåvarande pojkvän fick ligga med denna brud han dragit med dit. Jag bröt ihop när han berättade för mig och jag bad honom dra åt helvete för alltid. Jag älskade denna kille, jag hade orkat med att bli nedtryckt i ett helt år bara för jag visste att jag inte kunde leva utan honom. Det hela slutade i tårar för min del, han blockerade mig från alla sociala nätverk och mina vänner berättade för mig att han dränkt sina sorger i alkohol på krogen tillsammans med vår gemensamma vän.
 
Killen fick mig att lova att inte vara med någon annan på ett tag efter att vi avslutat vårt förhållande. I mars skriver en person från hans stad att han inlett ett nytt förhållande med bruden han var otrogen mot mig med. Jag tycker synd om denna tjej. Jag är inte ens arg, jag är bara besviken på honom och jag är ledsen för vad denna tjej kommer tvingas gå igenom. Inled aldrig ett förhållande med någon om er första "kärleksfulla" kontakt var när personen fortfarande var i ett förhållande.
 
Men jag tänker inte avsluta denna text med detta. Jag tänker avsluta den med att jag mår så mycket bättre nu, främst tack vare mina underbara vänner. De vännerna som hjälpt mig mest under denna period har helt klart varit Clara, Anna, Elina, Alexandra, Fredrik, Alex och Demetri. Jag vet verkligen inte vad jag skulle göra utan dessa underbara människor. Och för detta tackar jag dom med hela mitt hjärta.

300 dollar donation.

Geek & Gaming  /  6  Kommentarer
Här om dagen när jag streamade fick jag en glad överraskning. Först fick jag en donation på 100 (!!) fucking dollar, sen blev min stream raidad av Forsenboys och under detta fick jag ännu en donation på 200 dollar till av samma kille som donerade de 100 första dollarna. Satt och bölade så chockad jag var haha. Där satt jag, spelade ranked på League Of Legends, fick 300+ dollar i donationer samt hade över 400 viewers.
 
De flesta trodde nog att killen skulle ta tillbaka pengarna, men det gjorde han inte. Nu sitter jag med ca. 2000 på bankkontot och lite till på min paypal. Men mycket la jag på streamen, d.v.s att jag köpte spel. Köpte H1Z1 till mig själv, köpte samma spel till min vän Coffe och sen skickade jag efter Diablo III Reaper Of Souls. Ovan ser ni vilka spel som nu ligger som main-games på min stream, så klicka mer än gärna in för att följa så ni vet när jag kommer online. Klicka här för att komma till min kanal.

Roast Of Justin Bieber.

Nöje  /  1  Kommentarer
Som ni kanske vet så är jag en sjukt dedikerad brud till komedins värld, senaste favoriten är helt klart The Roast Of Justin Bieber hostad av Kevin Hart. Förutom Kevin Hart blev JB roastad av Hannibal Buress, Chris D'Elia, Snoop Dogg, Natasha Leggero, Ludacris, Shaquille O'Neal, Jeff Ross och Martha Stewart. Tycker helt klart att ni alla borde se roasten, oavsett om ni gillar Bieber eller ej. Bara sök efter "roast of Justin Bieber" på google så kommer den upp.
 
Har ni sett roasten? Vad tyckte ni? Vem var bäst på att roasta?

Instagram.

Bilder & Bildbehandling  /  0  Kommentarer
Då jag fortfarande är smått off här i bloggen, jag försöker verkligen komma igång igen, så vill jag tipsa er alla om att följa min instagram där jag postar nästan varje dag. Jag försöker just nu komma upp i 500 följare, så ni får gärna tipsa era vänner om min instagram om ni tror de hade gillat den.
 
Klicka här för att komma till min Instagram.
Har ni instagram? Vad följer ni för acc's?

Time to stream.

Geek & Gaming  /  0  Kommentarer
De senaste dagarna har jag bara säckat framför datorn, men streamade lite igår trots att jag var sjukt trött. Nu sitter jag och kollar på några vänners streams samt leker best mod eu. Tänkte faktiskt starta upp min stream nu då min vän Alexandra ville spela lite med mig. Klicka gärna in och säg hej i chatten. Länk till min stream.

I'm back.

Allmänt  /  7  Kommentarer

Godmorgon kära läsare! Nu har jag äntligen fått tillbaka en hel del av min bloggpepp så nu jävlar i det kör vi igång igen. Vill tacka er alla som stannat trots att det ekat tomt. Har haft det jobbigt på senaste, men tvingar upp mig till toppen igen. Arbeten ska in så jag får betyg, bloggen ska uppdateras, jag ska ta tag i designbeställningar och jag ska helt enkelt fokusera på mig själv samt allt jag älskar mest.

En burk med lycka.

Allmänt  /  0  Kommentarer
Direkt när jag kom hem efter en jobbig dag i skolan full av animationer och skratt så kastade jag mig i sängen. Hällde upp min favoritdryck (äppeljuice) i favoritglaset och smaskade i mig några minidaim. Nu har jag just varit utomhus och fotograferat ett flertal bilder som kommer upp här i bloggen efter redigering.
 
Vad har ni gjort idag? Vad är er favoritdryck?

Give me some inspiration.

Stil & Utseénde  /  1  Kommentarer