Selfie.

New In  /  1  Kommentarer
Här om dagen fick jag världens snyggaste klänning av min morsa, en enkel svart med ordet "SelFie" i en nice font. Ska antagligen ha denna imorgon på min pojkväns brors konfirmation. Älskar nya plagg, ska snart få hem ett par ursnygga shorts samt lite coola tishor. Vad tycker ni om min nya klänning?

Lika som bär.

 /  2  Kommentarer
Vilka tycker ni är likast?

Räddaren i nöden.

Allmänt  /  0  Kommentarer
Idag var jag snäll. Jag och Lukas gick en promenad till stan, helt plötsligt hörs ett skrik och en liten bit framför oss ser vi en måsunge som fastat i staketet vid sidan av vägen. Jag tyckte synd om den, så jag gick fram och hjälpte den så den kom loss. "Jag ville hjälpa" sa jag till Lukas och sedan gick vi vidare. Jag är stolt. Carro 1 - staket 0!

NYX lipstick.

Stil & Utseénde  /  3  Kommentarer
Det finns sjukt många som hade dödat för att få äga ett av de omtalade Lime Crime läppstiften. De flesta är endast ute efter den söta behållaren med unicorns på, själv är jag ute efter de sjukt pigmenterade färgerna. Letade upp ett annat märke som heter NYX som också säljer awesome pigmenterade läppstift i världens alla färger. Inte lika söt behållare kanske, men minst lika snygga nyanser. Dessutom är de minst lika bra, enligt allt jag kollat upp, samt sjukt mycket billigare. Vilken färg eller vilka färger hade ni velat äga?
 
LÄNK: NYX Lipstick

Summer Outfit.

Stil & Utseénde  /  1  Kommentarer
Att fönstershoppa på nätet är farligt. Speciellt när man hittar massa saker och inte har pengar. Tog några av mina favoriter och slog ihop en snygg outfit av det hela. Ett par discopants, ett kortare linne och ett par klackar känns sjukt rätt inför sommarens utgångar. Med lite blingbling runt handleden och ett par heta solbrillz blir det hela glammigt och snyggt, det kan inte bli fel. Vad är ert bästa utgångs-outfit-tips inför sommaren?

LÄNKAR: Discopants - Linne - Solglasögon - Armband - Klackar

Sims4.

Geek & Gaming  /  5  Kommentarer
Många har på senaste tiden snackat om det kommande Sims 4 och jag har fått ett antal frågor om att skriva mina åsikter utifrån min gaming- och speldesign-vinkel, so here we go!
 
Med ett helt nytt koncept, nya byggverktyg samt en helt ny skapa-din-sim-studio känns allt ganska fräscht. Dock så måste jag säga att jag ogillade verkligen spelet när jag såg de första bilderna från det, allt känns så overkligt och jag hoppades verkligen att allt skulle se ännu verkligare ut i detta spel då Sims 3 ser relativt verkligt ut. Så, som speldesigner tycker jag att de kunde gjort ett mycket bättre jobb med själva grafiken. Allt ser så cartoonich ut, men måste fortfarande säga att Sims 4 ser mycket bättre ut än sina föregångare.
Har aldrig riktigt gillat att skapa byggnader i Sims-spelen så det känns skönt att de tänkt ut ett sätt att göra husbyggandet både snabbare och smidigare med hjälp av färdiga rum som helt enkelt bara kan placeras ut. Dessutom har jag allt för ofta haft problem med storleken på rummet när jag väl byggt det, så jag trycker in massa saker jätte tätt för att få plats med allt just för att jag inte pallar bygga en utbyggnad. Så gillar verkligen deras idé om att bara kunna klicka på en vägg och dra den dit man vill, så hänger allt med, utbyggnandet blir så mycket lättare.
Men nu till mitt favoritmoment i spelen, skapa en sim. Jag försöker allt för ofta göra simmar som liknar vissa personer i min omgivning eller kändisar, men lyckas aldrig få in det där speciella som gör personen till just den personen. Dessutom brukar det alltid sluta med att mina simmar ser typ likadana ut i slutändan, hur annorlunda jag än försöker skapa dom. Så verktyget som gör att man bara kan klicka på valfri kroppsdel och bara dra den så man vill ha den, lite som lera, känns sjukt bra att ha. Man kan verkligen göra originella simmar i Sims 4.
 
Vad tycker ni om Sims 4?

Hello my little devils.

Allmänt  /  1  Kommentarer
Idag har jag badat. Det var svinkallt, men jag trotsade kylan och var i vattnet lite över tio minuter innan jag gick upp. Vågorna slog mot mitt ansikte så fick saltvatten i ögonen samt fick några kallsupar, dessutom slog en våg mig rätt ner under stegen till bryggan så började blöda på benet. Efter det käkade vi kinamat och nu har jag suttit hemma hos Lukas en stund. Har bara rebloggat massa saker på min tumblr sedan jag kom hem. Varför är tumblr så beroende? Kan sitta i timmar och bara reblogga massa bilder. Vad har ni gjort idag?

Mr. G and Jellybean.

Allmänt  /  2  Kommentarer
Som ni vet så kände jag mig rätt så deprimerad under gårdagen, idag ska jag hem till min pojkvän och umgås med honom och våra vänner i Trelleborg till och med söndag. Kommer bli awesome, jag kommer vara lite som geten i videon här nedan. Sjukt vacker video by the way. Så sött att geten och åsnan har ett så starkt band.

Beards are awesome.

Allmänt  /  2  Kommentarer
Idag har jag inte bloggat så mycket, har känt mig ganska nere och har varit på BUP i några timmar för att snacka med psykolog och läkare. Bestämde mig för att inaktivera min ask.fm samt facebook ett tag då folk anklagar mig för att skriva massa skit samt hacka folks acc vilket är långt ifrån sant. Att folk en orkar hetsa och skapa drama utan anledning... Men skit samma, pallar inte bry mig. Nu ska jag försöka vara gladare och göra roligare inlägg! Avslutar detta inlägg med något roligt för att ta bort deppen... Carro such smart, much räddning.
 
Fick hem den här tröjan igår, är helt kär, är det inte typ den bästa tröjan ever? Much skägg, such awesome!

Bär med yogurtöverdrag.

Nöje  /  4  Kommentarer
Något av det godaste som finns är nog yogurtöverdragna bär. Det enda som behövs är yogurt, grekisk yogurt om du vill ha extra proteinrika och nyttiga, samt någon form av bär. Detta fungerar med alla sorts bär, frukt, nötter eller varför inte köra på en chokladkaka överdragen av yogurt? Doppa bären, alternativt något annat mumsigt, i yogurt. Lägg varje bär på en tallrik eller liknande, sätt in den i frysen några timmar, t.ex. över natten, så att yogurten stelnar. Sedan är det bara att äta upp dom. Supergott! Har du testat detta eller ska du?

ADARAS blogazine.

Blogg  /  1  Kommentarer
Här om dagen släppte Ida sin nättidning ADARAS Blogazine och jag måste säga att den blev superb! Grattis Ida till ett lyckat nummer. Kommer ni förresten ihåg att jag, för ett tag sedan, skrev spelrecensioner till en nättidning? Detta är den tidningen. Ni kan se mig och läsa lite om ett av mina favoritspel under #BRINGITON-sidan i tidningen. Kanske det kommer ännu fler speltips i nästa nummer? Kommentera gärna Idas inlägg om ni önskar mer spelrelaterat av mig i hennes nättidning. Har ni läst det senaste nummert?

At Arabic Game Jam.

Geek & Gaming  /  2  Kommentarer
Halloj läsare, roligt att höra vad ni tycker om min blogg, alltid roligt med respons! Klockan är tio i tre på natten och här sitter jag framför datorn med tre programmerare, en annan designer samt en sound-guy och gör ett arabiskt spel. Här har ni en liten skärmdump av spelet, dock är detta bara en prototyp samt random utplacerade props. Jag har gjort all miljö, den andra designern jobbar med karaktärerna, programmerarna gör det spelbart och the sound-guy sitter i ett eget rum där han skapar ljud samt musik. Vad tycker ni? Ska fortsätta jobba nu, spelet ska vara klart om x antal timmar.

I'm asking you.

Blogg  /  7  Kommentarer
Idag ska jag dra till ett spelevent där vi ska göra ett spel inom 48 timmar, så det kommer antagligen bli lite glest i bloggandet under helgen. Så, jag hade tänkt fråga er vad ni vill se mer av i bloggen, vad ni tycker om samt vad ni tycker mindre om. Svara mer än gärna, hur länge ni än följt mig.

Massa nytt på bloppisen.

Stil & Utseénde  /  1  Kommentarer

DIY by Dana.

Stil & Utseénde  /  1  Kommentarer
Dana är en bloggerska som främst skriver om mode, jag vill tipsa om är alla hennes DIY-inlägg där hon lär en att skapa underverk med bara några få ting. Söta, vackra och modeinriktade ting. Här är några av mina favorit DIYs!
Klicka här för att lära dig att göra dessa sjukt söta och kreativa ringar.
Har du en tråkig tröja som bara ligger och skräpar? Denna tutorial lära dig hur du skapar din nya favorit i garderoben!
Gillar du inte fick-modellen så kan ju alltid en söt krage vara nice att sätta på en tröja? Klicka här.
Bälten brukar nästan alltid vara tråkiga att bära, så varför inte piffa upp det med hjälp av denna tutorial?
Har du massa parfym-prov-flaskor som ligger och skräpar? Gör smycken av dom via denna tutorial!
 
Vilken DIY ovan är din personliga favorit? Något du tänker testa?

Kick Back Pack.

Blogg  /  14  Kommentarer
Får oväntat ofta frågan "Följer du Kick Back Pack?" samt liknande frågor och har till och med fått frågan "Ska du ersätta Vira i KBP?". För det första, nej, jag ska inte ersätta Vira i Kick Back Pack, även om jag av någon anledning skulle få frågan så hade jag nog inte haft några planer på att joina packet då jag gillar att köra solo. Har tackat nej till andra blogg-pack-samarbeten förr just av denna anledning.
 
Sen till den andra frågan, följer jag KBP? Nej. Det gör jag inte. Jag följde packet under den tiden då Vira var en del av det, men efter att hon hoppade av så har jag inte sett något speciellt med dom. Unfollowade faktiskt alla förutom Vira under de sista månaderna innan hon bestämde sig att hoppa av då jag helt enkelt kände att det enbart var Vira som inte hade förändrats och blivit rejält högfärdiga av kändisskapet.
 
Ja, jag klickar in på deras bloggar då och då, har till och med börjat följa Johanna via bloglovin igen, fast kollar inte ens hälften av inläggen hon lägger upp. Caty har ingen blogg värd att läsa nu för tiden då hon satsar på musiken nu mera vilket jag tycker är sjukt bra, är stolt över hennes beslut! Keela klickar jag som sagt in på då och då men jag känner inte att jag pallar läsa hennes inlägg då allt bara verkar handla om träning, I don't like träningsbloggar, vilket Keelas blogg nu blivit enligt mig. Moas blogg klickar jag ganska ofta in på då jag följde henne under flera år och blev ganska ledsen när hon gått med i KBP och förändrats så pass mycket.
 
Dessutom känner jag, som läsare, ingen kärlek från dessa bloggare, jag tycker att man ska känna att bloggaren bryr sig om sina läsare och lyssnar på deras kommentarer. Känner inte direkt att KBP gör detta, känns mest som att de helt enkelt bara bryr sig om statistiken då de tjänar pengar och får massa saker hemskickat tack vare sina läsare. För dom, känner jag i alla fall, så är vi som läser deras bloggar enbart en chans till någon extra hundralapp i månaden. Men ta inte detta som något skitinlägg, jag är ärlig och svarar på era frågor. Jag älskar mina läsare och jag vet att många av er också följer KBP, så jag hoppas att ni inte tar illa vid er liksom jag hoppas att tjejerna i KBP inte gör. Jag tycker att tjejerna är sjukt söta och verkar hur trevliga som helst, det enda jag inte gillar är hur de förändrats sedan de blev rejält kända inom bloggvärlden. Fast vet ju inte hur dom är i "verkligheten" då jag aldrig träffat någon i packet förutom Vira som, som sagt, var med i packet förr. Men träffar gärna KBP-tjejerna över en fika eller liknande och lär känna dom. *smile*
 
Detta är vad jag tycker så snälla, hata inte, jag hoppas att ni kommer gilla mig och min blogg minst lika mycket trots detta inlägg. Jag är bara ärlig. Vad tycker ni om KBP?

Bytt ut bilder.

Blogg  /  0  Kommentarer
Igår hade jag tråkigt, eftersom senaste avsnittet av Blacklist inte kommit upp än, så jag bytte ut lite bilder i menyn. Gjorde bland annat om meny-bilden till min bloppis som ni ser här åt höger. Sen bytte jag bilder i två av annonserna också, försökte hitta produktbilder som speglar min stil och tycker ändå att jag lyckades ganska bra. Vad tycker ni?

Summer time.

Stil & Utseénde  /  2  Kommentarer
Fick en kommentar på mitt senaste inlägg där jag la upp en sida med sjukt snygga bikinis, läsaren som kommenterade skrev att hon verkligen gillade bikinisarna men att det var synd att de är så dyra. Så vad gör Carro? Jo, hon lägger tid på att letar upp sex ursnygga alternativ, för hon är världens snällaste, som både är billigare och där finns säkert någon som faller just dig i smaken! Vilken är din favorit?

LÄNKAR: ett - två - tre - fyra - fem - sex

Triangl.

Stil & Utseénde  /  4  Kommentarer
Eftersom solen har strålat över oss skåningar idag (svettigt värre) så har jag verkligen lust att bara kasta mig i havet eller en pool. Jag har en bikini där hemma som jag använde förra året, som jag verkligen är döförälskad i, men av ren vana så klickar jag ändå runt på nätet för att finna den perfekta 2014-bikinin. Hittade denna sida där det säljs sjukt vackra bikinis i underbara färger. Skulle absolut inte säga nej till någon av de här ovan, speciellt inte den aprikosfärgade, sjukt vacker färg. Vilken är din favorit? Har du funnit THAT bikini inför sommaren 2014 än?

Nya shorts blev "nya".

New In  /  3  Kommentarer
Igår fick jag ett par helt nya jeansshorts av min morsa, and guess what? Jag trashade sönder dom totalt inom en timme! Satte nitar, klippte av dom där nere så de blev mer slitna samt satte massa patches som min farsa samlade på när han var yngre. Blev faktiskt riktigt nice, även om jag ångrar att jag klippte av dom där nere, fudge också! Menmen, de blev fett coola vilket fall. Filmade allt så vill ni ha en DIY video så kan jag lägga upp den?

Name that Pokémon.

Geek & Gaming  /  5  Kommentarer

Witch Please.

Stil & Utseénde  /  5  Kommentarer
Kollade igenom Blackmilks senaste lookbook och såg att de blandat häxor med Mean Girls. Riktigt nice koncept och gillar verkligen outfitsen som visas upp i lookbooken. Vill ha allt, speciellt de rutiga plaggen samt kjolen med inbyggda hängslor. Vad tycker ni om Blackmilks koncept?

Ullared-Morgan inviger sexbutik.

 /  1  Kommentarer
Ett av de roligaste, men samtidigt fullaste, varuhusen i Sverige är enligt mig Gekås Ullared. Efter att man har varit inne på en lång shoppingtur och hängt en stund i sportbaren så brukar jag och min familj gå över till affärerna mitt emot varuhuset. Nu ska en av butikerna mitt emot Gekås nyinvigas!
 
Den 30 maj invigs sexbutiken Martinshop nyrenoverade lokal. Massa roligheter utlovas liksom goodiebags. Det är ingen mindre än Morgan Karlsson, känd från "Ullared", som klipper bandet till den nyrenoverade affären. Morgan säger till Expressen att han inte bryr sig så mycket om att det är en sexbutik han nyinviger, han ser det som en naturlig grej att klippa ett band, oavsett vad som säljs i affären.
 
Vill ni läsa mer om eventet i Ullared så kan ni kolla in facebookeventet här och intervjuen med Morgan i Expressen här.

.Galaxyroxjewellery.

Stil & Utseénde  /  2  Kommentarer
Kristaller är underbara, så vackra att man har lust att gifta sig med dom. Hittade Galaxyroxjewellery som är en sida full av kristaller, skulle inte säga nej till den lila eller röda kristallen ni ser här ovan. Vilken är er favorit?

Flower Crown.

Stil & Utseénde  /  5  Kommentarer
Jag är helt förälskad i flower crowns, varför? För de är så satans vackra. Dessutom så passar de sjukt bra nu inför sommaren, hur mysigt är det inte att gå runt med massa blommor i håret undet en solig dag, på festivaler och under midsommar? Vad tycker ni om flower crowns?
 
LÄNKAR: Gul - Vit - Rosa - Röd

New In from Savanni.

New In  /  4  Kommentarer
Blev superglad igår när jag fick hem ett underbart paket från Savanni.com. Produkterna kommer från rean, Hot Dealsoch främst från Punky Pins och Alchemy Gothic, båda dessa märken är nedsatta till halva priset. Är helt kär i halsbanden, de är så satans vackra. Glitter, unicorns, Alice in Wonderland och massa söta örhängen, klicka in här för att kolla in deras sortiment. Vad gillade ni mest?

GG.

Allmänt  /  0  Kommentarer
Idag vaknade jag tidigt för att hinna till skolan i tid. Sen när jag kommer in i klassrummet, några minuter försent, så möts jag av Patrik, Henrik och Lukas... Det visade sig att vi hade ledigt under förmiddagen. God job Carro! Men jag lyckades knäppa lite finfina bilder på saker jag fick hem i brevlådan under gårdagen, ska redigera bilderna nu så ni får se produkterna senare. Har ni någon gång åkt till skolan och insett att ni inte hade några lektioner?

Best Story Games Top 3.

Geek & Gaming  /  4  Kommentarer
3. Bioshock Infinite. På tredje plats i min "best story"-lista bland spel hittar ni Bioshock Infinite. Älskar detta spel och det har verkligen en underbar story. Booker Dewitts uppdrag under spelet är att finna unga Elizabeth för att "betala skulden". Under sitt sökande hamnar han i en stad ovan molnen vid namn Colombia som har en annorlunda syn på både svarta människor, är djupt religiösa och lyder under en profet som inte vill lämna Elizbeth ifrån sig.
2. The Walking Dead. På andra plats finner vi det underbara cell shade-spelet The Walking Dead. Ett zombie spel som kan tänkas utspela sig efter böckerna samt serien The Walking Dead, men det enda som har en liknelse med dessa är att det finns zombies och några få karaktärer. Här följer vi främst Lee och Clementine och deras kamp för överlevnad.
1. The Last Of Us. På första plats finner vi ett av mina favoritspel, The Last Of Us. Ett relativt nytt spel som gjordes speciellt till Playstation och jag måste säga att detta spel är bra på så många nivåer. Grafik, voice acting, musik, karakärer, spelandet och framför allt; storyn. Även detta är ett sorts zombie spel, dock så ser dessa "zombies" annorlunda ut jämfört med andra, dessa är Clickers och är lite som vandrande svampinfektioner. I detta spel följer vi Joel och hans kamp för att leverera Ellie som kanske är mänsklighetens sista hopp.
 
Vilka spel anser ni borde finnas med under "best story"-listan?

Blogfame lanserar kollage direkt i webbläsaren.

Blogg  /  1  Kommentarer
Blogfame har nu skapat en sjukt bra funktion på deras sida där man kan skapa kollage direkt i webbläsaren. Bara några få klick krävs för att skapa ett snyggt kollage med massa snygga produkter från samarbetspartnerna via Blogfame. Det krävs inget strul med att klippa ut produkterna eller vetskap om något redigeringsprogram så som Gimp eller Photoshop. Hur enkelt som helst!
 
Sen är det bara att ladda upp kollaget på bloggen och länkarna till produkterna kommer automatiskt hamna under det som ni ser här nedan. Är du inte redan medlem på Blogfame så kan du bli det härdessutom får du 50kr direkt vid registrering. Tjäna lätta pengar på din blogg helt enkelt!
LÄNKAR: Ziggy Sunglasses / Kavaj / Suspenders Leggings / Sangir Ring / Stall Ring / Isolde Leather Bracelet / Hair Accessories / Bag PU / Pilot Sunglasses / Hummel Slimmer Stadil / Realest Hat

Smygöppning.

Stil & Utseénde  /  1  Kommentarer
Smygöppnar min webbshop genom att lägga upp lite saker som kommer säljas på min bloppis. Som ni ser ovan så finns där ett flaskhansband, tungpiercingar samt labrets att inhandla. Klicka gärna in genom att klicka på bilden. Har för övrigt rensat bort allt som blivit sålt, så nu är där inte mycket kvar. Buy when you still can!

Sad.

Tankar  /  3  Kommentarer
Just idag gör allt ont. Jag mår inte alls bra, känner mig deppig och vill helst bara krossa mitt huvud för att slippa alla onda tankar. Ibland mår man helt enkelt inte alls bra. Ikväll samt imorgon tänker jag bara gräva ner mig under täcket och ligga där. Ta ångestdämpande mediciner tills livet känns lättare. Allt känns så tungt.

Black Altar.

Stil & Utseénde  /  2  Kommentarer
Är helt kär i de här t-shitsen från Black Altar Apparel! Tusan vad kär jag är, speciellt i den med Pikachu. Vill ha!!

Ny design.

Blogg  /  5  Kommentarer
Guess what? Jag har nu gjort om min design. Som ni ser så har jag gjort om min header (oh shit Carro, det gör du ju "aldrig" annars...), fixat så den "sitter ihop" med min meny, bytt ut meny-färgen uppe i dropdownmenyn samt kastat in en kontroll som jag gjort lite snabbt i gimp, kanske byter ut den. Need 2 love this. Blev superkär i min nya design, älskar att den ser lite annorlunda ut och inte ser ut som nästan alla andras bloggar gör vid headern. Vad tycker ni?

Sphynx.

Tankar  /  1  Kommentarer
På senaste tiden har jag börjat sakna min katt Clementine mer och mer. Nu har jag även börjat sakna min gamla sphynx Pyton. Hittade tyvärr ingen bild på honom, så fick bli en bild på en random sphynx från google. Kastade in en fin text och ett hjärta för att visa min kärlek ytterligare. Kärlek är en nakenkatt under det varma täcket. Saknaden är stor.

Killstar sweaters.

Stil & Utseénde  /  5  Kommentarer
Ni som följer min blogg vet att jag älskar Killstar hur länge som helst. Dock har jag inte haft pengar till något plagg därifrån, men jag tänker betala alla pengar i världen för att få ett plagg. Tänker helt klart köpa någon av sweaterserna som ni ser här ovan, antagligen inte den med katten då jag vill ha croptoppen med kattansiktet på. Vilken är din favorit? Äger ni något Killstar plagg?

Disturbia.

Stil & Utseénde  /  3  Kommentarer
Idag när jag "jobbade" på bilden så hittade jag underbaraste sidan. Disturbia har de fetaste trycken, älskar verkligen den med Musse Pigg och den med hunden. Kärlek rakt igenom! Vilken är din favorit?

Instagram.

Allmänt  /  2  Kommentarer
Har börjat använda Instagram mer och mer, så jag raderade de flesta av mina gamla bilder och börjat lägga upp gamla bilder samt helt nya bilder. Tycker helt klart att ni ska följa mig, främst borde ni gilla bilden på Nora som ni ser här ovan när hon bär en söt peruk. För hon är dundersöt. Allvarligt. Klicka på bilden för att komma till min instagram.

Sport.

Stil & Utseénde  /  2  Kommentarer
En stil som håller i sig även detta året är den sportiga jäkeln. Något av det snyggaste som finns är att matcha en sportig topp till ett par svarta leggings eller köra på ett par vanliga shorts. Inför festen är det perfekt med en snygg, sportig topp till en kjol. Man kan även köra på en oversize topp och strumpbyxor tillsammans med feta klackar som Julia matchar på bilderna här ovan.
 
Ovan ser ni också tre favorittoppar. Min absoluta favorit är helt klart den rosa, skulle passa superbra till ett par svarta lackleggings och platådojjor. Vilken är din favorit? Vad tycker ni om sporttrenden?
 

LÄNKAR: Croptop - Rosa Topp - Svart Topp

Savanni.

Stil & Utseénde  /  1  Kommentarer
Som ni säkerligen sett så har jag haft lite olika samarbeten i min blogg med olika företag, bland annat Savanni.comNu har jag ett större samarbete med detta företag som inkluderar massa roligt. Hos Savanni finns massa fina smycken, detta är lätt min favoritsmyckeaffär på nätet då de har smycken som passar alla stilar. De har dessutom massa olika märken i sitt bagage, deras mest förekommna ser ni här ovan bland ikonerna. Just nu har Savanni dessutom upp till 50% rabatt på massa snygga smycken under "Hot Deals". Har ni någon gång handlat på Savanni.com?

Drömskorna.

Stil & Utseénde  /  1  Kommentarer
Har funnit mig mina drömskor, varför finns dessa inte i Sverige? Får väl beställa dom från UNIF när jag får tillräckligt med pengar, tullen kommer antagligen också kosta en massa. Oftast när man beställer utomlands så kostar frakten, inklusive tullen, mycket mer än själva saken man beställt vilket suger. Skorna är verkligen världens underbaraste skapelse så jag måste ha dom. Vad tycker ni om dessa? Har ni några drömskor?

HippHipp.

Nöje  /  1  Kommentarer
Jag och pojkvännen min har börjat kolla på massa klipp från serien HippHipp. Sjukt roligt. Började med att en av lärarna i skolan visade en HippHipp-video på Lukas lektion, sen låg jag och Lukas och garvade sönder åt den igårkväll. Så det blev fler klipp och när vi åker hem från Andy som vi är hos nu, så ska vi antagligen kolla på hela första säsongen.
Vad tycker ni om HippHipp? Vilken är din favoritkaraktär?

Madlady.

Stil & Utseénde  /  0  Kommentarer
Kollade lite YouTubevideos tidigare, bland annat en där en tjej hade en Madlady haul. Så, jag klickade in på sidan och hittade tre sjukt underbara saker, en sweater, ett linne och ett underbart halsband. Vilken är din favorit?
 
Länkar: Sweater - Halsband - Linne

Dela upp inläggen i boxar.

Designtips  /  0  Kommentarer
Några av er läsare ville veta hur man delar in sina blogginlägg i boxar, så som jag har det, så jag tänkte visa det nu,
1. Börja med att gå in i stilmallen, ta bort background: #färgkod från #content, h3, .entrybody samt .entrymeta.

2. Stanna nu i stilmallen. Lägg in koden nedan i stilmallen. Lägg in allt innehåll du vill ha i dina boxar, ifall du vill ha en border eller liknande så kan du lägga in den här. Koden nedan innehåller dock bara en vit bakgrund så du får lägga in padding och margin själv så det finns space mellan inläggen.
 
.entrybox {
background: #ffffff;
}
 
3. Gå nu in i kodmallarna. Lägg in följande kod under content, glöm inte att lägga in detta i alla kodmallar.
 
<div class="entrybox">Här ligger alltså allt innehåll</div>

4. I innehållet lägger du in allt som finns i dina inlägg. I stilmallskoden för boxarna kan du även lägga in en skugga om du så önskar eller ja, vad som helst.
Hoppas ni fick nytta av detta designtips. Har ni frågor så lämna en kommentar eller skicka ett mejl till [email protected]Hör av er angående vad ni vill lära er i nästa tips.


Fix.

Blogg  /  4  Kommentarer
Igårkväll fixade jag lite smått med min design. Då jag kände att texten "URL: http://länk.se" inte var speciellt fin att ha i hörnet under kommentarerna så gjorde jag så att den ligger bakom namnet på den som kommenterat. Körde på samma rosa som färgen på min slide-down-meny uppe i vänster hörn har, denna färg får då namnen på de som även lägger till en länk. De som kommenterar anonymt eller helt enkelt inte lägger in någon länk, som Matilda i detta fall, har en helt svart text som tidigare. Vad tycker ni? Senare idag kommer det upp ett nytt designtips btw.

Självis.

Allmänt  /  2  Kommentarer
Efter skolan drog jag hem till min pojkvän, Trelleborg är verkligen sveriges tråkigaste ställe. Alla ska iväg, ingen har tid att träffas vilket gör att jag och Lukas sitter knäpptysta framför vars en dator. Kände att ni inte sett mig alls på senaste tiden, så här har ni en usel selfie som jag tog för några timmar sedan. Vet för övrigt inte vad jag ska färga håret i för färg. Står typ mellan knallrött (som i julas), någon normal färg som svart eller neongrönt med neonrosa toppar. Vad tycker ni?

Holografiskt.

Stil & Utseénde  /  3  Kommentarer
Tro det eller ej, men nu har även Carolina "Carro" Mårtensson fallit pladask för holo-trenden. Sjukt vackert ju! Har aldrig gillat glitter eller paljetter, men holografiska plagg är underbara. Mest vill jag ha en finfin holo-kjol samt en holo-garter. En holo-choker är även det en stor wantie i mitt liv at the moment. Vad tycker ni om holo-trenden?

Nirvana outfit.

Stil & Utseénde  /  2  Kommentarer
Länkar: Byxor - T-shirt - Creepers - Skjorta

Lockshop.

Stil & Utseénde  /  2  Kommentarer
Julia intruducerade (fuck svenska språket, vet inte ens hur saker och ting stavas) mig för Lockshop och jag bara älskar deras peruker. Här ovan ser ni mina sex favoriter, den första, andra och fjärde är mina absoluta favoriter. Älskar ombre/dipdyre samt grå-glammigt hår. Vilka tyckte ni var snyggast?

Croptops from KILLSTAR.

Stil & Utseénde  /  3  Kommentarer
Har blivit totalförälskad i följande croptops från KILLSTAR och kräver av staten att de ska ge mig dessa. Speciellt OUIJA-toppen och den med nakenkatten som har tre ögon. Kärlek rakt igenom. Vilken är din favorit?

My Inspirations.

Stil & Utseénde  /  2  Kommentarer
Rose Shock: Blogg - Facebook - Instagram
 Elvira "Vira" Ryd: Blogg - Instagram
 Julia "Candie" Nilsson: Blogg - Instagram
Kelly Eden: Hemsida - Instagram - Facebook
Emy Extasy: Tumblr - Instagram - YouTube

Bloppisnytt.

Stil & Utseénde  /  0  Kommentarer
Var precis ute och fotograferade lite mer saker att sälja på min bloppis igår. Klicka in och se om där finns något du gillar, behöver pengarna inför mitt öppnande av min riktiga webbshop som främst ska innehålla egendesignade varor.

Dripping nails.

Stil & Utseénde  /  3  Kommentarer
När man klickar runt på tumblr och ser alla snygga dripping nails så är man ledsen att man inte har några naglar. Har korta skitnaglar som jag river av när jag får ångestattacker. Vill ju ha långa och fina naglar som man kan göra droppande galaxy mönster på. Vad tycker ni om dripping nail art?

Infinite Scroll.

Designtips  /  3  Kommentarer
Kör igång den "nya" designtips-skolan med en sjukt bra kod som gör saker och ting mycket lättare för blogg.se-bloggar. Som ni antagligen vet så kan man inte ha en "tidigare inlägg" samt en "senare inlägg" på blogg.se-bloggars startsida. Därför är det superduperdunderbra att ha en infinite scroll som jag tänkte visa hur ni skaffar.
Denna kod går att använda sig av på startsidan, arkivsidan samt kategorisidan.
 
Leta upp </head> i kodmallen på valfri sida och lägg in följande kod precis ovanför.
 
<script type="text/javascript" src="/static/api.js"></script>
 
Leta nu upp  {% for entry in entries %} som finns i början av content-koderna. Står det [:15] eller liknande i denna kod så ta bort detta. Precis innan koden  {% for entry in entries %} så lägger ni in följande kod.
 
{% block entry_loop %}
 
Nu är det dags att gå längst ner i content-koderna och där står  {% endfor %}, precis efter denna kod lägger ni in följande kod.
 
{% endblock entry_loop %}
 
Sist men inte minst läggs följande kod in precis innan </body> längst ner i kodmallen.
 
{% if page in ["index","archive","category"] and last_ts and page %}<script>
if(typeof(bindContentLoader) == 'function') {
bindContentLoader('{{ page }}',$('#content'),{{ last_ts }});
}
</script>{% endif %}
Hoppas ni fick nytta av detta designtips. Har ni frågor så lämna en kommentar eller skicka ett mejl till [email protected]Hör av er angående vad ni vill lära er i nästa tips.

Pangpang.

Blogg  /  5  Kommentarer
Igårkväll hade jag lite tråkigt så jag testade lite olika koder i min design och rätt som det var så har jag en pistol i höger hörn. Hittade en pistolbild på tumblr (insåg nu att det nog är samma pistol som Caty.nu använder i sin header, fast hennes är rosa) och gjorde den grön. Satte sedan in den som en lös bild längst upp i headern. Vad tycker ni?

Vad vill ni lära er?

Designtips  /  3  Kommentarer
Tänkte köra igång min gimp- och bloggskola igen efter ett långt uppehåll. Därför vill jag att ni, som mina läsare, skriver en liten kommentar där ni berättar vad ni vill lära er. Jag gör sedan tutorials baserade på era önskemål, hoppas verkligen att ni vill vill köra igång denna "serie" igen.

Inspiration.

Stil & Utseénde  /  3  Kommentarer
Har man inget att blogga om så sätter man ihop ett kollage med massa bilder från tumblr och kallar det inspiration. För det är inspirerande. Någon som vet vem tjejen på sista bilden är? Hon med gråblått hår och ögonrosetter? Sjukt vacker.

Deathly Hallows halsband.

Stil & Utseénde  /  3  Kommentarer
Får ofta frågor angående var jag fått mitt Deathly Hallows halsband från så tänkte svara på det här. Jag vann det i en bloggtävlingen hos en av mina läsare, blev superduperdunderglad och tror aldrig jag blivit så pass glad vid en bloggvinst som just den gången. Tyvärr så har inte alla så pass stor tur som jag, fan vad jag lät högfärdig där höhö, så har jag tagit fram fyra liknande halsband. Två är från Ebay, ett från Etsy och ett från en svensk sida vid namn Candy By Keela.
 
Länkar: Ett - Två - Tre - Fyra

Ebay shopping.

Stil & Utseénde  /  3  Kommentarer
"Råkade" beställa lite saker från Ebay igår... Beställde massa saker till min smyckestillverkning, ett trinityforce halsband och piercingar. Köpte nya snygga piercings till min läpp samt massa snygga tungpiercingar i form av ett piller. Yes, jag ska pierca tungan, mest för att kunna bära sådana smycken. Har någon av er tungpiercing? Gör det jätte ont?

Tumblr.

Allmänt  /  1  Kommentarer
Idag har jag varit dukig, postat paket och gjort ny design till min tumblr blogg. Blev väldigt nöjd med min nya tumblrdesign då den gamla inte var snygg (något buggade sönder i koderna efter ett tag) och den kändes för övrigt sjukt tråkig. Men så fixade jag denna och jag känner mig oerhört nöjd, är även glad att jag fann en så snygg bakgrund. Nu är jag tumblrpeppad till max! Vad tycker ni? Klicka här för att komma till min tumblr.

A letter with love.

Allmänt  /  1  Kommentarer
Idag packar jag ner bloppis-saker i kuvert och skickar dom genom vårt avlånga land. Snor klistermärken av min pojkvän och sätter på kuverten dessutom (sneaky Carro strikes again). Har ni inte redan beställt något från min bloppis så tycker jag helt klart att ni borde göra det NU! Ni hittar länk till bloppisen i menyn till höger.

Garters.

Stil & Utseénde  /  3  Kommentarer
Som jag tidigare berättat så är jag i full gång inför ett öppnande av min webbshop. Just nu har jag bara min bloppis, men när min riktiga webbshop kommer upp så kommer jag bland annat sälja garters i alla olika former. Kommer även sälja chokers, smycken och massa annat. Är taggad till tusen! Vad vill ni se i min webbshop?

Lina Frodin Photography.

Bilder & Bildbehandling  /  1  Kommentarer
Nu när sommaren är påväg så har jag blivit mer och mer peppad att ta fram kameran och öva på olika vinklar samt skärpdjup. Jag får många frågor om jag följer några fotobloggar så tänkte tipsa om min absoluta favorit fotobloggerska, Lina FrodinHär ovan ser ni några få bilder från Linas portfoio. Jag älskar verkligen hennes bilder och har lärt mig väldigt mycket från denna tjej genom hennes fototips. Intresserad av fotografering? Checka hennes blogg!

Makeup.

Stil & Utseénde  /  3  Kommentarer
Trots att jag inte är en girlygirl så älskar jag verkligen att sminka mig. På senaste tiden har jag dock låtit sminket ligga då jag verkligen inte orkar sminka mig klockan fem på morgonen och när jag sover hos Lukas så pallar jag inte släpa med mig sminkpaletten med mera.
 
Men när jag väl sminkar mig så fokuserar jag väldigt mycket på ögonskuggan då jag oftast vill att den matchar min outfit of the day. Sen hämtar jag alltid inspiration från YouTubers, Instagram samt andra bloggerskor. En av mina största makup-inspirationer är helt klart Linda Hallberg som ni ser på bilderna här ovan. Hon är verkligen en av världens duktigaste makeupartists och jag älskar hur hon varierar sina sminkningar. Var hämtar ni inspiration från?

Join the party.

Stil & Utseénde  /  0  Kommentarer

Blog Awards 2014.

Blogg  /  3  Kommentarer
Nu är nomineringen inför Vecko Revyns Blog Awards 2014 igång! Med massa nya kategorier behöver den nominerade inte ens ha en blogg utan det räcker med ett Instagramkonto eller en YouTubekanal. Skulle vara superduperdunderglad om ni ville rösta på mig och min blogg eller Instagram för den delen. Nominerar gör ni här.