Cocoo.

Stil & Utseénde  /  4  Kommentarer
Klicka på bilden eller HÄR för att komma till sidan

The Elder Scrolls Online BETA.

Geek & Gaming  /  3  Kommentarer
För ett litet tag sedan skrev jag om The Elder Scrolls Online och hoppades att jag skulle få en closed beta key och tadaaaaa jag har en. Dessutom har jag lov att dela screenshots och information direkt in-game då regeln om att man inte fick dela med sig av in-game detaljer i spelet upphävdes den 15 februari. I helgen är det beta helg och jag ska spela massa, ska ge er lite smaskiga detaljer samt dissa min pojkvän som ska leva med mig ute på landet under hela helgen. Blir trevligt, han har världens socialaste flickvän. Tvek.

Pokémontyper del 1.

Allmänt  /  4  Kommentarer
Fire: Entei Flying: Emolga Grass: Bulbasaur Fighting: Pancham 
Poison: Nidoran Water: Keldeo Ground: Diglett Electric: Pikachu Normal: Eevee
 
En vän till mig vid namn Clara gjorde en Pokémon-grej på facebook där alla som gillar ens bild på en speciell Pokémon får en typ som de letar upp bild på sin favoritpokémon ur denna typ, sedan ska detta läggas upp på ens egna tidslinje. PANG sa det och jag fick inspiration till ett nytt inlägg. Så, i detta samt ett inlägg inom snar framtid ska jag välja ut mina absoluta favoriter från varje pokémontyp.

Dagens Tutorial.

Tips & Wanties  /  1  Kommentarer

Poledance.

 /  2  Kommentarer
Det finns en sport jag verkligen vill testa, poledance. Skulle vara fett nice att kunna detta, verkar som en rolig dans som ger en massa vighet att styla med. Vad tycker ni om poledance?

Lösögonfransar.

New In  /  5  Kommentarer
I alla hjärtans dag present av min lillasyster fick jag ett par sjukt snygga lösögonfransar. Glittriga och hologrammiga (är det ens ett ord?!) dock så använder jag typ aldrig lösögonfransar så dom får ligga i en låda tills jag kommer på ett bra tillfälle att bära dom. Använder ni lösögonfransar?

Thief.

Geek & Gaming  /  1  Kommentarer

Vinn ett halsband.

Tävlingar  /  4  Kommentarer
Nu är det dags för tävling igen! Denna gång tävlar jag ut detta handgjorda halsband med berlock gjord av äkta hjorthorn samt lackad för att motverka söndrighet. Berlocken hänger i en silverkedja, nickelfri, och längst upp hänger ett litet bronshjärta med orden "Made With Love". Som ni säkert vet så är jag en sann djurvän, vegitarian och håller på djurens rätt, så detta horn är såklart hittat ute på en åker och sedan nersågat samt slipat.
 
För att delta;
- Kommentera att du är med och tävlar, glöm inte din mejladress.
 
För extra chans till vinst;
- Följ bloggen via bloglovin, härKommentera vilket nummer du blev.
- Gilla inlägget via bloglovin, härKommentera vilket nummer du blev.
Skriv om tävlingen i din blogg, använd gärna bilden ovan, länka till detta inlägg. Länka inlägget i din kommentar.
Tyvärr drogs ingen vinnare i tävlingen om en bloggdesign då det var för få deltagare.

Maaya Martin.

Stil & Utseénde  /  2  Kommentarer

Black Milk Clothing.

Stil & Utseénde  /  4  Kommentarer
En sida jag verkligen älskar, men som jag tyvärr aldrig beställt från, är Black Milk ClothingSjukt underbara prints i samarbete med olika filmer, spel och annat roligt. Älskar verkligen bomber-jackan med ett mönster av batman-serietidningarna. Skulle absolut inte säga nej till Mass Effect klänningen samt leggingsen heller. Om ni fick välja vilken serie/film/spel som helst att sätta på kläder, vad hade ni valt då?

Love is in the game.

Kärlek & Relationer  /  0  Kommentarer
Följande inlägg handlar om relationer bland kända spelkaraktärer, varning för spoilers.
TIDUS OCH YUNA, FINAL FANTASY X.
Tidus och Yuna kommer inte bara från olika världar, utan Tidus är även en drömkaraktär från en länge utdöd civilation som inte borde existera i Yunas värld. Mellan Yunas självmordsuppdrag och Tidus hoppande mellan verklighet och drömmar så brinner deras kärlek starkt. Det är nästan som att deras kärlekshistoria får Final Fantasy storyn låta vettig. Dessutom, grät du inte i slutet av spelet så har du ett väldigt kallt hjärta. Antagligen är du ganska död inombords.
 
MARIO OCH PEACH, MARIOSPELEN.
Den obestridda balkungen och baldrottningen, Mario och Peach, har varit kära sedan de första gången dök upp som Jumpman och Pauline i  arkadspelet Donkey Kong från 1981. Men sedan deras officiella debut i Super Mario Bros har paret medverkat tillsammans i ett dussintals spel. Men en sak som aldrig ändras är att rörmokaren och prinsessan alltid har ögonen för varandra.
 
LINK OCH ZELDA, THE LEGEND OF ZELDA.
Under de mer än tio LOZ-spelen där paret verkar vara tillsammans, är de inte alltid älskare. Men i Ocarina of Time spänns deras kärlek över en barndomsvänskap som blir en save-the-girl plot. Men efter att de besegrat skurken bestämmer Zelda sig för att använda sin makt till att spola tillbaka tiden med sju år för att ångra den onda kungens förstörelsen samt hennes och Links äventyr tillsammans.
 
MASTER CHIEF OCH CORTANA, HALO 4.
Spelet visar inga öppna känslor som de två karaktärerna har för varandra, men i Halo 4 när Cortana-programmet når sitt slut i sin funktionella livslängd, släpper Master Chief alla sina plikter för att rädda Cortana, men misslyckas. Cortana använder sin sista styrka för att forma sig till en konstuktion av hårt ljus för att få röra vid Master Chief en första, och sista gång.
 
WANDER OCH MONO, SHADOW OF THE COLOSSUS.
I spelets början svär Wander en mystisk enhet att han ska göra vad som helst för att föra den redan döda Mono till livet. Wander besegrar de massiva kalosser och i början verkar detta ge tillbaka livet till Mono. Färgen på hennes kinder samt hennes röst i Wanders huvud kommer tillbaka. Men kolosser innehåller en makt som sakta korrumperar Wander kropp även när den läker Monos och det slutar med att Mono vaknar ensam och instängd i ett främmande slott.
 
GORDON FREEMAN OCH ALYX VANCE, HALF LIFE.
Att slåss mot inkräktare bortom vår värld låter inte som den bästa tid, men detta är början på en stark vänskap mellan den teoretiska fysikern Gordon Freeman och hackern Alyx Vance som under loppet av två spel utvecklas till något mycket mer. Gordon medger aldrig själv att det brinner en het glöd mellan paret, men enligt alla andra i Half Life-universumet vet man att de håller på med något hetare än lava när de inte skjuter ner soldater. I Half Life 2 - Episode 2 hör man till och med Alyx far fråga om han kommer få barnbarn.

Födelsedagsönskelista.

Stil & Utseénde  /  5  Kommentarer
ett - två - tre - fyra - fem - sex - sju - åtta

Fyller år om prick tjugofem dagar, blir hela sjutton år, helt sjukt ju. Jag vill ha massa saker, letade lite på ebay efter fina saker jag vill ha som jag kanske möjligtvis kan flörta till mig från vänner, pojkvän och familj. Är totalt överkär i plånboken som ser ut som en korsett (är dessutom i stort behov av en) samt väskan från Kreepsville 666. När fyller ni år?

Dagens Tutorial.

Tips & Wanties  /  3  Kommentarer

Filmtips.

 /  2  Kommentarer

Nominering med Lukas och Lukas.

Nöje  /  6  Kommentarer
Har ni hört om den farliga leken på facebook där man nominerar tre vänner till att halsa en öl eller sprit av någon sort inför en kamera och dessa ska sedan ladda upp det på sin facebook? Jag klunkade själv en öl efter att min vän Sanna nominerat mig och jag nominerade Lukas, min bror och Malmis (Lukas 2). Så, igårkväll hamnade vi i Lukas källare, lekte runt med min kamera och lite minto. Blev kul. Trelleborgs egna Lukisar. Just check it.

Dagens Tutorial.

Tips & Wanties  /  0  Kommentarer

Heart.

Allmänt  /  1  Kommentarer
Halloj alla mina fina läsare, får be om ursäkt för dåligt bloggande då jag haft fullt upp på senaste tiden, men jag ska skärpa mig. Jag och Lukas la oss ganska sent igår efter våra äventyr i Danmark, så vaknade runt elva idag. Duschade och gjorde mig i ordning sedan gjorde jag frukost till oss medan han duschade. Vi har precis ute en runda, handlade lite och nu ska jag blogga samt fixa en header till en design jag håller på med. Ovan ser ni en tjuga vikt som ett hjärta som jag fick av Lukas på alla hjärtans dag. Har ni någon gång vikt något roligt av en peng?

Frukost.

Allmänt  /  4  Kommentarer
Äter frukost och kollar på Django Unchained med min älskade pojkvän. Igår hälsade vi på vår vän Madde i Lund där hon var inlagd, det var roligt att träffa henne igen. Idag ska vi en runda till Danmark tillsammans med Lukas bror och pappa, har med kameran så jag kan fotografera lite. Vad ska ni göra idag?

Imso.

Stil & Utseénde  /  2  Kommentarer

Sucker Punch.

Nöje  /  6  Kommentarer
Hade tänkt tipsa om en av mina favoritfilmer, Sucker Punch. Slut ögonen. Öppna dina sinnen. Du kommer inte tro vad du ser, Sucker punch är en film som rör sig i gränslandet mellan fantasi och verklighet. Vi får följa med in i en ung flickas drömvärld. Det blir hennes flykt undan en betydligt mörkare verklighet i fångenskap. Tillsammans med fyra medfångar bestämmer hon sig för att rymma. Flyktvägen är fylld av våldsamma faror. Det blir allt svårare att skilja på vilka som är verkliga och vilka som bara finns i fantasin.

Danielle Hunt.

Stil & Utseénde  /  8  Kommentarer

Home.

Allmänt  /  5  Kommentarer
Finns det något jag älskar så är det inredning. Längtar tills jag flyttar hemifrån och får inreda ett helt hus enligt mina egna vilkor. Gillar när det är vintage inspirerat, det ska inte se ut som alla andra hem, det ska vara unikt. Hur tycker ni att ett hem ska se ut? Vilken stil gillar ni och hur ser ert hem ut?

Leggings.

Stil & Utseénde  /  5  Kommentarer
ett - två - tre - fyra - fem - sex

Min alla hjärtans dag.

Allmänt  /  5  Kommentarer
Igår var det Alla Hjärtans Dag, för alla er som inte äger en kalender eller facebook så kände jag att jag var tvungen att påpeka detta. Jag firade som sagt med min älskade pojkvän, vi åt pizza, kollade på The Walking Dead (last episode - woooow) och gav varandra presenter. Fick en underbar hoodie av honom, likadan som hans fast i en annan färg, så nu behöver jag inte sno den mer. Fick även ett sjukt fint armband av hans mamma. Han fick en ros, massa små lappar och en parfym av mig. Best v-day ever. Bilden nedan är från Weheartit.

Happy V Day.

Allmänt  /  6  Kommentarer
Glad alla hjärtans dag alla mina älskade läsare, även om ni firar det eller ej. Idag har jag varit extra kärleksfull, varit snäll mot allt och alla samt givit mina bästa vänner Anna, Elina och Clara vars en ros. Det var sött tyckte jag. Min kväll tillbringas med min älskade pojkvän som ska stanna hos mig till måndag, sen drar vi hem till honom under lovet. Han ska frossa i presenter och vi ska kolla massa film. På söndag ska vi på dop, min lilla systerdotter Nora ska döpas woopwoop. Hur tillbringar ni er fredag?

Nytt i designen.

Blogg  /  5  Kommentarer
För att fira att det är alla hjärtans dag så bytte jag header samt bild runt kommentarsrutan igårkväll. Blev sjukt nöjd med headern men kommer antagligen göra om kommentarsbilden. Försökte få in en skuggfigur av mig själv samt några pixelhjärtan men lyckades sådär. Menmen, känner jag för det så ändrar jag det sen. Vad tycker ni?

Dagens Outfit.

Dagens Look  /  3  Kommentarer

Mitt gröna hår.

Stil & Utseénde  /  5  Kommentarer
Många ville se mitt gröna hår så idag tog jag lite bilder. Det är pastellgrönt/mintgrönt så det ser ganska blont ut på bilden, den riktiga färgen vill inte fångas på bild. Ni kan se detta inlägg som både ett hår-visar-inlägg och en sneak peak på dagens outfit. Woopwoop. Vad tycker ni?

Screenshot.

Plugget  /  3  Kommentarer
Man vet att man pluggar på en skola för gamers när man skriver uppsatser om spel. Skriver just nu ihop min uppsats om genusperspektiven i spelet Bioshock Infinite. Bilden ovan är en screenshot jag, Kalle, Patrik och Mårten gjorde, har några failar här och där (bland annat är där vita prickar runt tjejen av någon anledning). Vad tycker ni?

Alexandras design.

Blogg  /  5  Kommentarer
Blev precis klar med Alexandras design, blev mycket nöjd även om den är ganska enkel. Nu återstår det bara att lägga in koderna på hennes blogg sen kan hon blogga sig vidare med en helt ny, snygg design. Hon blev nöjd, jag blev nöjd, så nu undrar jag vad tycker ni?

DIY: Lyckokakor.

 /  2  Kommentarer
Hej alla mina fina läsare! Igår insåg jag att jag ville göra något litet extra till Lukas, min pojkvän, nu inför alla hjärtans dag. Jag har köpt present till honom, men jag tyckte att det var inte nog. Så jag satte mig ner nu på morgonen och skapade lyckokakor, fast i papper, med söta meddelanden. En perfekt present till den älskade, vännen, familjen eller varför inte till sig själv? Här visar jag hur ni skapar dom!
Börja med att rita av botten på det runda objekt du valt, ex. ett ljus (1). Klipp sedan ut cirkeln (2) och lägg undan den, vi kommer snart komma tillbaka till den. Klipp ut en smal remsa ur det andra pappert (3) och skriv något fint på det med bläckpennan (4). Jag valde att skriva I Heart U, men du bestämmer själv vad det ska stå.
Ta nu cirkeln du klippte ut tidigare och vik den på mitten (5). Tryck sedan "ihop" halvcirkeln med fingarna (6) så den får en böjning (7). Lägg i textremsan som du gjorde tidigare, låt en bit av den sticka ut, och tryck ihop sidorna så det ser ut som en lyckokaka (8).
Lyckokakan ska ni se ut som bild nummer 9 visar, när du lägger den ner. Men för att det ska se mer ut som en lyckokaka så sätter vi en klutt lim där jag markerat med svart på bild 10. Håll sedan ihop "kakan" tills limmet fäst.
Nu är kakan färdig, ge den till någon du tycker om och låt dom öppna den för att se ditt meddelande. Du kan skapa en hel svärm med lyckokakor i olika färger med olika meddelanden, lägga dom i en burk och ge till någon eller varför inte gömma dom runt om i huset för att sedan låta den du älskar leta upp dom alla? Vad tycker ni, tänker ni testa?

The science behind a happy relationship.

Kärlek & Relationer  /  3  Kommentarer

Flappy Bird vs Iron Pants.

Nöje  /  0  Kommentarer
Som de flesta andra har ni säkert hört nyheten om att Flappy Bird, spelet som gjorde en galen och som sköt i höjden på bara några dagar, nu blivit borttaget av skaparen. För er som inte vet vad detta spel går ut på så är det att man är en rund, pixlad, ful fågel med ett enormt stort öga, som man ska få igenom olika rör som helt klart är direkt tagna från Mario. Jag laddade själv aldrig ner Flappy Bird men har såklart sett både mina vänner och min pojkvän nörda spelet. Men när jag här om dagen scrollade igenom appstore så fann jag Iron Pants. Så, har du spelat Flappy Bird eller vill vara en hipster? Ladda ner Iron Pants. Mycket svårare än Flappy Bird då det har mycket högre sensivitet, dessutom ser det mycket roligare ut med en superhjälte än en ful fågel. ... Och för er som vill klara Flappy Bird så har ni en guide här nedan.

Sick as a walking dead.

Allmänt  /  5  Kommentarer
Ligger just nu hemma i min älskade säng, mådde skit igårkväll så stannade hemma från skolan idag. Blir ändå massa skolarbete gjort, har snackat med två programmerare i min skola om hur vi ska göra vårt spelprojekt. Känns awesome men samtidigt ganska skrämmande då jag är ensam grafiker i gruppen så allt spelaren ser ligger på mina axlar. Har super lust att kolla på senaste avsnittet av The Walking Dead men har tyvärr lovat min pojkvän att spara det till fredag när vi ska ha fredagsmys tillsammans. Nu ska jag skriva på ett skolarbete som ska vara klart tills imorgon samt spela lite WoW.

Ny header.

Blogg  /  8  Kommentarer

U caged my heart.

Nöje  /  2  Kommentarer
Kan man inte komma på något sött att skriva i alla hjärtans dags kortet så kan man alltid göra något roligt som de ovan. Ska ge Lukas ett kort med Internet Explorer eller det första. Cagehumor är alltid rolig. Vilket var bäst enligt er?

DIY: Pastellhårfärg.

Stil & Utseénde  /  3  Kommentarer
Som ni kanske vet så älskar jag att ha pastelligt hår och har just nu en pastellgrön nyans i håret. Bild på detta kommer ni få se senare, har inte haft tid att fota än. Fick en fråga angående hur man gör pastellfärg till sitt hår så hade tänkt berätta det nu.
 
VÄRDEFULLT TIPS: Innan du färgar ditt hår i en pastellig nyans så försök att bleka ditt hår så ljust som möjligt. Speciellt om du ska ha pastellblått hår, har du en gul nyans efter blekningen kvar i håret så blir resultatet grönaktigt, så försök få det så vitt som möjligt.
Börja med att hälla upp massa balsam, jag använder ett billigt balsam från ICA. Sedan tar du ytterst lite av färgen ner i balsamet och blandar. Lägg till lite färg åt gängen, men inte för mycket. Lägg det i håret, sätt en plastpåse runt det färgade håret och vänta i minst en timme. Skölj sedan ur håret och låt torka. Glöm inte att du måste färga om håret oftare än vanligt då det går ut mycket snabbt.

Inspiration och vår.

Allmänt  /  5  Kommentarer

Idag är det riktig vår utanför fönstret. Har precis ätit en mysig frukost med pojkvännen och kollar på The Last Song, underbar film. Snart ska vi gå ut i det mysiga vädret, hur är vädret hos er?

RoboCop.

Allmänt  /  2  Kommentarer
Just nu sitter jag i köket hemma hos Lukas och ser på medans han gör frukost till oss. Igår levde vi farligt i Malmö, körde go-cart, åt ute och kollade bio. Blev RoboCop med svenska Joel K. i huvudrollen, sjukt bra film. Blev lite seg mitt i, men ändå så man ville se mer. Var världspremiär så tipsar helt klart er alla att checka denna film, den var awesome.

Alice.

Ebaytips  /  8  Kommentarer
Första - Andra - Tredje

Tanktop.

New In  /  2  Kommentarer
Hittade detta sjukt snygga linne inne på H&M för bara femtio kronor igår. Sjukt värt, älskar den avklippta-tanktop-stilen. Sjukt awesome. Dessutom är det massa fin text på ryggen, men jag är hemlighetsfull och visar bara det som står på bröstet.

Nya dojjor med platå.

New In  /  4  Kommentarer

Blogglista.

Blogg  /  1  Kommentarer
Du heter? Carolina "Carro" Mårtensson.
Vad tror folk om dig? Att jag är en stark brud med sjukt dålig humor.
Stämmer det? Nja, älskar verkligen min BRA humor.
Brukar du skratta för dig själv? Juppjupp, händer dagligen. Sabbar alltid mysiga stunder.
Är du romantisk? Hmm... Var tvungen att fråga Anna, hon sa "ja, det är du väl"?!
Hur svarar du i mobilen: Hej det är Carro
Vad tycker du om fötter: Söta saker som ofta får stryk.
Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu? HALO 3 soundtrack!
Har du en blogg? Kaaaanske...
Tror du att Gud är man eller kvinna? Man, för varför hade hen annars givit oss brudar en satans mensvärk?
Tycker du om att krama folk? JAAA!
Kan banan vara världens bästa frukt? Vet inte, bananer ser bananiga ut.
Tycker du att du är attraktiv? Jupp, varför ska man inte älska sig själv?
Vad är du allergisk mot? Pollen. Damn you pollen!!
Hur bra är din syn? Halvblind.
Har du varit på ett party? Jupp, party hard.
Vem ringde dig senast? Mamma.
Har du lekt med någons känslor? Nope.
Vad står det i det fjärde smset i din inkorg? Tack från min syrra.
Hur löd ditt senaste sms och till vem? Watwat <3 till Lukas.
Vem fick dig att skratta så du grät senast? Lukas I think.
Har du någon gång spytt på fyllan? Jao.
Känner du någon med samma födelsedag som din? Juppjupp, min gamla bästis fyllde år samma dag.
Föredrar du havet eller en pool? Pool.
Kan du byta olja på bilen? Eh.... Kanske.... Nä. Det kan jag inte.
Är kärlek allt i livet? Nope, kladdkaka är också ett stort behov.

Plugg and stuff.

Plugget  /  1  Kommentarer
Sitter at the moment i skolan, jobbar med mitt tal på svenskan om min roll som bloggerska, som kvinnlig gamingbloggerska mer speciefikt. Några av era kommentarer kommer vara med i min presentation, både bra och dåliga kommentarer. Slutar snart, men ska stanna efter skolan och göra klart lite arbeten.

We match like copy and paste.

Kärlek & Relationer  /  0  Kommentarer
Ett - Två - Tre - Fyra - Fem - Sex

Green as a frog.

Stil & Utseénde  /  3  Kommentarer
Håller just nu på att blondera håret då jag har en förfärlig utväxt samt massa kluttar med färg kvar efter mitt illröda svall jag hade över julen. Så nu blir det blont och sedan blir det.... GRÖNT! Har redan haft lite grönt i håret just för att blanda ut det blonda som syntes igenom de mörka kluttarna, men nu ska det bli grönt på allvar. Sjukt taggad, har saknat att färga håret då jag inte gjort det på ett tag nu. Dessutom har Elina skaffat brunt hår och Clara har skaffat rosa så nu känner jag att det är dags för en ny färg för mig med. Efter denna har jag haft alla färger jag kan tänka mig i mitt hår, vilket känns ganska sjukt då jag kommer vara så idélös sen... Men kan ju alltid färga det som Pikachu som jag funderat på länge, men nu ska jag tänka på mitt gräsliga hår (hahahhaa gräsligt-grönt... min humor alltså...)

Two oldies.

Stil & Utseénde  /  4  Kommentarer

Hittade två bilder på mig som är tagna för cirkus ett år sedan. Ena har jag pastellrosa hår på och den andra har jag ultrablont/vitt. Passade jag i dessa hårfärger?

The East.

 /  3  Kommentarer
Igår hade jag och Lukas chill-söndag tillsammans. Vi gick till en lekplats (utan någon anledning, bara satt där) samt fikade på Espresso House. Köpte sedan massa läsk samt choklad och drog hem till vår vän Martin för att kolla film i hans biorum. Blev The East. Sjukt bra film, fick en att tänka en hel del och att se Alexander Skarsgård utan kläder var inte helt fel. Rekommenderar denna film, helt klart. Har ni sett The East?

UNIF Trench High Boot.

Stil & Utseénde  /  4  Kommentarer
Fyller år den 19 mars, blir sjutton år så planerar en fet fest samt önskar mig en massa dyra saker. Har man inte pengar till sakerna så slösar man andras. Det är mitt motto. Fast det är inget bra motto. Så följ det inte små barn där ute. Ska lägga upp en liten önskelista inför min b-day snart, men dessa är helt klart med. Här finns dom.

Matte.

Allmänt  /  2  Kommentarer

Hann inte göra något inlägg nu imorse så det kommer nu genom en mobilblogg. Sitter just nu i mattesalen, snackar om polygoner and stuff. Vad gör ni idag?

Show some legs.

Stil & Utseénde  /  2  Kommentarer
Ett - Två - Tre - Fyra - Fem - Sex

Just do it.

Tankar  /  1  Kommentarer


Hoodies.

Stil & Utseénde  /  2  Kommentarer
Ett - Två - Tre - Fyra - Fem - Sex

Kvinnliga spelkaraktärer.

Geek & Gaming  /  6  Kommentarer
I detta inlägg hade jag tänkt prata om några av mina favoriter bland kvinnliga karaktärer i spel. Jag fokuserar främst på frontfigurer av det kvinnliga könet. Detta är några av mina absoluta favoriter, både genom hur de framställs i spelet och hur de är grafiskt skapade. Ni får hemskt gärna slänga in en kommentar angående vem av karaktärerna ni ser som den mest intressanta samt skriva om era favoriter bland kvinnliga karaktärer i spel, behöver inte vara någon av de jag tar upp i detta inlägg.
 
Claire Farron.
Claire Farron är en mycket stark kvinna som nog är kändast under namnet Lightning. I Final Fantasy XIII-2 är Claire en spelbar karaktär, dock inte frontfiguren. Hon kommer tillbaka i FF-seriens senaste spel, Lightning Returns: Final Fantasy XIII där hon är frontfiguren och karaktären man följer genom spelet. Jag har med Claire på denna lista då jag tycker att hon är en mycket stark kvinna och de grafiska skaparna har gjort ett mycket bra jobb. De får Claire att både ses som en vacker kvinna, men som samtidigt är bad ass och man vill helt klart inte bråka med den här bruden.
 
Lara Croft.
År 1996, ett år innan jag föddes, blev denna kvinna en del av spelvärlden genom speltiteln Tomb Raider. Hon har sedan dess varit en av de få kvinnliga rollerna som andra spelskapare kollat på när de skapat en karaktär av det kvinnliga könet. Hon är stark, snygg, bad ass och, precis som Claire ovan, en brud man inte vill bråka med. Rent grafiskt har Lara gått från spetsiga, stora boobis och massa synliga polygoner, till en kvinna värdig sin titel som en av spelvärldens tuffaste kvinnor.
Alice.
Alice är helt klart en av mina absoluta favoitkaraktärer. Varför? Jo, för hon ses alltid som denna oskyldiga lilla flicka som leker runt i Underlandet. Inte här inte. I Alice Madness Returns ser vi en psykiskt sjuk Alice som tar sig igenom ett Underland av helvete. Hur bad ass är det inte att se en flicka i klänning springa runt med en stor kökskniv och stabbar sönder onskefulla kort and stuff.
 
Leah.
Som ni vet så är ett av mina favoritspel Diablo III så det är klart att en av frontfigurerna, Leah, är med på denna lista. Det känns svårt att berätta saker om denna kvinna när jag vet att jag inte ska spoila spelet för er som kanske inte spelat det. Det enda jag kan säga är att ni verkligen borde spela det, Leah är en sjukt stark karaktär som man verkligen inte vill missa.
 
Elizabeth Comstock / Anna Dewitt.
När Elizabeth föddes blev hon lämnad i Colombia, en stad ovan molnen. Hon var inlåst och hennes enda vän som ung var Songbird men när hon blev ändre började hon hata honom. Hon kände sig ständigt övervakad och Songbird kändes snarare som en vakt än en vän. När hon är nitton år kommer Booker Dewitt för att ta henne från Colombia, till New York. Hon är en av frontfigurerna i Bioshock Infinite och hon återvänder sedan i Bioshock Infinite Bural At Sea. Ni ser bilden på henne ovan, tagen från Bural At Sea, och ni kan absolut inte säga att hon inte ser bad ass ut.
 
Ellie.
Ellie är en fjortonårig tjej som av någon anledning är imun mot viruset som härjar i spelet The Last Of Us. Ellie växte upp i en millitärisk zon i Boston, Massachusetts. Hon är en av huvudpersonerna i PlayStation-spelet The Last Of Us och man kan spela henne i vissa delar av spelet. Att en så ung tjej ska leva ett farligt liv där hon ständigt måste skydda sig, känns svårt. Men uppdraget i TLOU-världen är lätt, döda eller bli dödad.