Top 3 Rarest Skins in LoL.

Geek & Gaming  /  17  Kommentarer
Har ni sett något av dessa skins?

League Of Legends Skincollection.

Geek & Gaming  /  6  Kommentarer
Som ni säkert redan vet, hoppas jag iallafall, så spelar jag League Of Legends som är ett spel där man spelar olika champions och om man vill piffa till sig lite så köper man såklart ett skin till någon champ. Här nedan ser ni min nuvarande collection, har bytt in ett antal skins nyligen som jag aldrig använde. So, here's my skincollection.
Vilket av mina skins gillar ni mest? Personligen har jag en kärlek för Arcade Sona, Hextech Janna och Debonair Vi.  Nu väntar jag spänt på att inhandla det nya Jinx-skinet som kommer snart, mer om det får ni se senare.

The Lion and the monkey.

Tankar  /  2  Kommentarer
Låt ingen trycka ned dig.

My inspiration.

Kärlek & Relationer  /  1  Kommentarer
Jag tror att vi alla har någon vi inspireras av extra mycket. Jag har ett antal, både inom kändisvärlden, min familj och bland mina vänner. Men det finns en speciell person som inspirerar mig så satans mycket, Ellen Page. Hon har lyckats komma så himla långt i sin karriär inom skådespelandet, men det är inte detta jag inspireras av, utan hur stark hon är. När jag såg videon nedan för allra första gången, så grät jag. Ellen höll ett underbart tal, som trappades upp till det viktigaste hon någonsin låtit lämna hennes läppar.

My League Choices.

Geek & Gaming  /  4  Kommentarer
Som ni säkert redan vet så spelar jag League Of Legends, det har blivit oftare på senaste tiden, så jag tänkte göra en liten "my choice" i äkta Leagueanda. Jag kommer ihåg, för fleeeeeeeera år sedan, när jag restade LoL för allra första gången så körde jag Fiora. Eller ja, egentligen var det Ashe, men i mitt första game som inte var demo spelade jag Fiora.
 
Min nuvarande favorit är helt klart min älskade Sona, spelar främst support och secondär ADC, men Sona är såklart min absoluta favoritchampion at the moment. Ett skin jag suktar efter lite extra mycket, men som tyvärr inte går att få tag i nu, är faktiskt ett Jannaskin, inte ett till Sona haha. Lollipoppy är fulaste skinet, behöver jag ens förklara? Sist jag körde LoL var inatt, då spelade jag Janna support med mitt senaste inköp; Hextech Janna.
 
Flest skins har jag dock till Sona, fast jag har bara köpt ett av dom själv och det är Arcade Sona vilket är mitt favoritskin till henne, alla andra skin har jag fått giftade och i mistery gifts av folk. En rolig champ jag gillar att köra när jag har tråkigt är Teemo, har skinet Panda Teemo till honom, och honom kör jag främst i dominion. Jag har aldrig, och kommer antagligen aldrig göra det heller, spelat Swain, min inre flamer skriker efter Vayne (speciellt en feedad sådan) och jag har faktiskt ALDRIG sett en Viktor på riften.
 
Spelar ni League Of Legends? Berätta gärna om era val i en kommentar.

Spela Sims4 gratis.

Geek & Gaming  /  1  Kommentarer
Har du funderat på att skaffa Sims4, men du vill testa det och se om det är värt pengarna? Frukta icke, Origin låter nu alla sina användare ladda hem det fullständiga spelet för att få hela spelkänslan i 48 timmar. Så nu är det dags att testa spelet, du har fram till den andra frebruari på dig. Passa på att ladda ner och testa spelet nu. Här hittar ni mer information.

Att göra det rätt.

Kärlek & Relationer  /  7  Kommentarer
Tackar än en gång er alla för att ni stöttade mig när jag bröt upp med min pojkvän. Men jag har nu, till allas förvåning, bestämt mig för att ge honom en andra chans. Vi har kommit överrens om att försöka en gång till, fast denna gång ska det bli rätt. Många tror kanske att detta inte är vad jag egentligen vill, men det är det.Jag vill vara lycklig, och med honom är jag det. Men jag vill också att det ska vara rätt, att förhållandet ska fungera, vilket det nu för fan ska göra. Vi jobbar på det, vi ska klara av att göra det rätt denna gång.

LeagueAlfred.

Geek & Gaming  /  1  Kommentarer
Just i detta nu ligger min polare Oskar från Göteborg bara några få följare från 2000 på Twitch, så jag tycker helt klart att ni ska klicka in och följa honom. För övrigt så kommer ni snart få se overlays på denna stream gjorda av mig. Hype! Här nedan kan ni se ett montage ur hans sick plays med Thresh. Han är fett awesome, så det är värt ett klick.
Klicka här eller på bilden ovan för att komma till Oskars stream.

It's friday, friday.

Allmänt  /  2  Kommentarer
Halloj alla mina fina läsare. Ligger just nu hemma i min bästis Råbes säng. Hon hatar bilden jag tog på henne i skolan här om dagen, men jag tyckte den var fett cute (2cute) så tänker ändå använda den - hon kan inte säga något haha. Ja, vad har vi gjort sedan vi kom hem då? Kelat med hennes kaniner, mobbat hennes broder, raidat köket och hon har visat sin brutta (fett white) på Sims4 samt hennes hus i spelet.
 
Runt fem drar vi till Lund igen för en mysig kväll med klassen och vår mentor Batte, blir Hobbit samt Sagan Om Ringen marathon, massa godis, brädspel och gott umgänge. Nu ska vi bestämma vad vi vill äta så vi kan köpa det innan vi drar till skolan då hela klassen ska kränga mat tillsammans med vår mentor, man kan inget annat än att älska klassen - och vår mentor som låter oss ha skolan helt för oss själva tills imorgon.
 
Vad hittar ni på en fredag som denna?

Smoke.

Tankar  /  8  Kommentarer
Som de flesta säkert vet så röker jag. Cigaretter, bara cigaretter, så ni kan chilla könet lite. För bara ett par år sedan hatade jag rökning, tvingade mina ex (som för övrigt alla utom en har rökt) att sluta med det. Men nu står jag här, några år senare, och röker minst ett halvt packe om dagen. Hur tänkte jag där egentligen?
 
Det är äckligt, kanske inte för mig, men för alla andra. Det är dyrt som fasen. Det är ofräscht och det är ju faktiskt rök man andras in och som förstör ens lungor. Sen det hela med att man börjar röka för att det är coolt är inte alls sant, iallafall inte för mig. Jag började röka för att jag mådde psykiskt dåligt och behövde något som lugnade mig, vilket rökningen gjorde. Nu röker jag mest för att min hjärna kräver det, fast många gånger röker jag bara för jag har tråkigt och för att jag mår just dåligt.
 
Hade ett roligt samtal med min polare Eric här om dagen när vi åkt bussen till Lund (vi bor i samma håla så vi tar bussen tillsammans) och han väntade utanför skolan tillsammans med mig medans jag tog min morgoncigg. Han tränar och är sjukt hälsosam, så jag bad om ursäkt för att jag förstör hans hälsosamma aura, så sa han att om han inte tränat så hade han säkerligen också rökt. Varför? Jo, för alla andra gör det. Hade jag inte mått psykiskt dåligt så hade jag säkert ändå rökt, bara för att kunna hänga med mina polare ut i parken på rasten liksom.
 
Här nedan har ni ett klipp där Simon Lussetti, my fellow skåning, snackar om detta ämne.
Vad tycker ni om rökning?

020.

365 Dagars Challenge  /  2  Kommentarer
Vecka 3; Barndomen.
020. När lärde du dig prata och vad var ditt första ord?
 
Jag vet faktiskt inte svaret på denna fråga, inte ens mina föräldrar vet haha. Man kan tänka sig att ens föräldrar ska veta det, men har man fyra barn så är det nog ganska svårt att hålla koll på saker och ting. Eller så har de bara förträngt det eftersom det säkerligen var något dumt ord som flög ut först. Vet iallafall att mina äldre syskon lärde mig räcka finger i allt för ung ålder.
Vill du också vara med i denna 365 dagars challenge? Klicka HÄR för att läsa mer.

019.

365 Dagars Challenge  /  1  Kommentarer
Efter en jobbig föregående vecka så är jag tillbaka med nya krafter. Tack till alla er som muntrade upp mig när jag avslutat en jobbig del av mitt liv. Nu kör vi på med nya krafter!
 
Vecka 4; Barndomen.
019. Vad var populärt när du var yngre?
 
Det finns tre saker jag kommer ihåg lite extra från min uppväxt, som var hemskt populära, och det var Bratz, Gameboy och Pokémonkort. Jag lekte aldrig själv med Bratz då jag inte umgicks med flickor och jag var mer av en pojkflicka under min uppväxt, men jag vet att jag hade en vän vid namn Emelie som jag alltid lekte med Bratz tillsammans med. Hon hade hur många som helst, de fyllde hela hennes rum haha.
 
Gameboy var också en stor grej under min uppväxt, kommer ihåg att jag och min äldre broder Dennis fick vars ett lila Gameboy Color av våra föräldrar som vi köpte massvis med spel till som vi delade på. Kommer ihåg att jag tog beslag på Pokémonspelen direkt, så han fick inte spela dom på sitt Gameboy. Sen hade vi massvis med Pokémonkort tillsammans också, tre lådor och en tjock pärm som egentligen var till Hockeykort. Varje gång jag åkte till kyrkans barntimme (ja, varje söndag när jag var yngre!) så hade jag med korten och satt i församlingshemmet tillsammans med mina vänner Daniel, Carl och Kevin för att byta och spela. Äh, vem lurar jag, ingen visste hur man spelade med korten så vi bytte bara och spelade på något hittepåvis haha.
Vill du också vara med i denna 365 dagars challenge? Klicka HÄR för att läsa mer.

#TMI.

Blogg  /  2  Kommentarer

Vad har du på dig? Svarta mjukisbyxor med ordet "Quiethell" på rumpan, linne och en mörkblå kofta.
Någonsin varit kär? Jupp, men tror seriöst att mitt senaste förhållande var det första jag verkligen känt att jag varit kär på riktigt.
Någonsin haft ett jobbigt break up? Jupp, det jobbigaste var faktiskt det senaste trots att det var jag som gjorde slut.
Hur lång är du? 168,2cm lång eller kort.

Hur mycket väger du? Jag väger 66,2kg.
Några tatueringar? Nope, inte än.
Några piercingar? Hade i näsan förut, har nu endast i öronen och i läppen.
OTP? Troyler.

Favoritprogram? The Walking Dead och Gotham.
Favoritband? Black Veil Brides samt G.R.L.
Någonting du saknar? Att inte känna ensamheten.
Favoritlåt? Ugly Heart med G.R.L.

Hur gammal är du? 17år och 59 dagar.
Stjärntecken? Fisk.
Någonting du letar efter hos en partner? Förtroende och kärlek.
Favoritmotto? "What doesn't kill you makes you stronger"
Favoritskådespelare? Orlando Bloom, Milla Jovovich och Melissa McBride.
Favoritfärg? Grön.
Hög eller låg musik? Hög när man taggar inför något, men annars väldigt låg eller ingen alls.
Vart går du om du är ledsen? Min säng, eller närmaste toalett.
Hur lång tid tar det för dig att duscha? Mellan tio minuter och en halvtimme.
Hur lång tid tar det för dig att göra dig iordning på morgonen? Sminkar jag mig så 30min, annars typ 10min.
Någonsin varit med i ett slagsmål? Ja.
Turn on? Blåa ögon och humor.
Turn off? Folk som säger "bajs".
Anledningen till att du började med bloggen? Ville ha någonstans att dela med mig av mina noveller, så det blev en blogg och nu har det blivit en del av mitt liv.
Rädslor? Höjder, mörker, ensamhet - nästan allt.
Senaste saken som fick dig att gråta? Tanken på min senaste pojkvän.
Senaste gången du sa att du älskade någon? Här om dagen.
Meningen bakom ditt blogg-namn? Orden kommer från låten nedan, ensamhet.

Senaste boken du läste? Frankenstein av Mary Shelley.
Boken som du förtillfället läser? Catch 22 av Joseph Heller.
Senaste programmet du såg? Någon konstig serie på Disneychannel haha.
Senaste personen du pratade med? Min lillasyster Amanda.
Förhållandet mellan du och den senaste personen du smsade med? Anna, en av mina bästa vänner.
Favoritmat? Sushi!
Plats du vill besöka? Athen, Stockholm och LA.
Senaste platsen du besökte? Utanför Sverige så var det Danmark.
Är du kär? Känner mig kluven och vet inte riktigt hur jag känner at the moment.
Senaste gången du blev förolämpad? Inatt tror jag, över telefon.
Favoritsmak på godis? Choklad, eller surt.
Vilka instrument spelar du? Elbas, classic bas, gitarr, lite piano och lite trummor.
Favoritsmycke? Har ett halsband med ett hänge i form av en måne.
Senaste sporten du spelade? Tränade handboll, men körde innebandy på idrotten haha.
Senaste låten du lyssnade på? Kommer faktiskt inte ihåg, någon bakgrundslåt på något Youtubeklipp.
Favoritraggningsreplik? "Tjena kexet, står du här och smular?"
Har du använt den någon gång? Inte seriöst haha.
Senaste gången du var med någon? At the moment med syrran.
Vem borde svara på de här frågorna nu? Alla som vill såklart.


Stream.

Geek & Gaming  /  2  Kommentarer
Halloj alla läsglada fillurer. Just nu sitter jag framför datorn, ovanligt - nej, och kollar på lite olika streams. Tämkte tipsa om en överfet kille som spelar LoL från Stockholm vid namn Casper. Sjukt rolig kille som jag helt klart tycker att alla borde kolla in. Nu ska jag själv spela lite LoL, men fett roligt i streamen då vi bara snackar om en jävla massa mat at the moment och tidigare snackade vi om min dåliga matlagning haha. Ja, jag är sjukt dålig på allt som har med köket att göra.
 
Vad har ni gjort idag?

I'm Awesome On My Own.

Kärlek & Relationer  /  8  Kommentarer
Som ni redan vet så bröt jag upp med min senaste pojkvän här om dagen. Det kändes tungt, det var ju ändå ett helt års förhållande som tog slut. Men jag har vänner som hjälper mig och får mig att må bättre, enligt killen var det fel sätt att göra slut på - men jag gjorde det så rätt som möjligt genom att sitta ned och förklara för honom, men ändå tyckte han att det var fel sätt att göra det på.
 
Men det gör ont att avsluta något så starkt som vi hade tillsammans, men det var det rätta att göra för mitt mående. Att bli kallad för kränkande ord och bli nertryckt gång på gång är inte hälsosamt, därför var det bäst att avsluta det så fort som möjligt. Så jag mår bra, jag har vänner som älskar mig och som lyfter upp mig efter ett år av nedtryckande. Friheten känns bra, detta är något av det bästa jag gjort på länge, även om det gör ont innerst inne så vet jag att det var det bästa möjliga.

The end.

Allmänt  /  7  Kommentarer
Och bara sådär så krossades allt mot marken en sista gång. Nu är jag fri. Men jag vet inte vad jag tycker om friheten.

Jag och pojkvännen gjorde nyss slut, kommer tillbaka om ett par dagar när livet känns lättare.

RapunzelofSweden.

Stil & Utseénde  /  4  Kommentarer

Favorit heroes and villains.

Geek & Gaming  /  4  Kommentarer
Vilka är dina favorit hjältar/skurkar?

010, 011.

365 Dagars Challenge  /  2  Kommentarer
Vecka 2; Sociala medier.
010. Toppar och dalar om sociala medier.

Topparna är väl just det faktum att man kan ha kontakt med personer man inte träffar dagligen, som gamla klasskamrater och släkt. Att man sedan kan dela med sig av så himla mycket över nätet idag är sjukt underbart, man kan dela med sig av sina bilder så alla kan få ta del av dom.
 
Dalarna är väl, som jag tidigare sagt, all näthat. Alla idioter som skriver elaka saker om och till varandra på sociala medier. Många gånger förstår inte dessa personer som näthatar att folk faktiskt ser allt de skriver, och i framtiden kommer deras arbetsgivare med mera kunna se allt detta hat. Usch på näthatare!
 
Vecka 2; Sociala medier.
011. Fem sociala medier du använder dagligen.
Vilka sociala medier använder ni varje dag?
Vill du också vara med i denna 365 dagars challenge? Klicka HÄR för att läsa mer.

Gotham.

Nöje  /  4  Kommentarer
Låt oss träda in i staden Gotham, innan Bruce Waynes Batman blev stadens beskyddare. Här får vi möta kända karaktärer och får reda på de största skurkarnas berättelser. Vi följer James Gordon som nyligen blivit befodrad till kriminalinspektör samt hans partner Harvey Bullock. Tillsammans tar de sig ann standens viktigaste fall någonsin, mordet på miljadärerna Thomas och Martha Wayne. Till sin hjälp har Gordon deras unga son, Bruce, och en ung kvinna vid namn Selina som ser allt lurandes i skuggorna.
Personligen så älskar jag denna serie, tycker att det är hemskt roligt att komma på vilka de olika karaktärerna kommer bli när Batman tar över beskyddet av Gotham City. Älskar verkligen Selina som i framtiden kommer bli CatWoman, diggar även Penguin då han verkligen är supercool enligt mig.
 
Har ni sett denna serie? Vilken karaktär är er favorit?

Typsnitt.

Designtips  /  2  Kommentarer
Ladda ner typsnitten via dafont.com

Co-Stars That Did Not Get Along.

Nöje  /  1  Kommentarer
När man arbetar tillsammans under en väldigt lång tid så finns det en tendens till bråk och dålig kemi, det har jag lärt mig genom att skapa spel tillsammans med andra elever i min skola. Men jag skulle aldrig kunna arbeta så tight som följande skådisar gjort, vilket faktiskt har lett till bråk mellan paren.
> Blake Lively och Leighton Meester
De är bästa vänner i Gossip Girl som karaktärerna Serena och Blair, men bakom kulisserna var de långt ifrån vänner. Det sägs att detta främst handlade om att serien skulle fokusera på Serenas karaktär, men när serien under senare säsonger handlade om Blairs karaktär blev det mer av ett star-fight. Men under sista säsongen blev deras relation bättre, men efter sista inspelningen pratade de visst inte vid igen.
> Ariana Grande och Victoria Justice
Även detta par framstår som sjukt bra vänner som karaktärerna Cat och Tori i Nickelodeons serie Victorious. Men även här var det problem bakom kulisserna och efter att programmet slutat spelas in bråkade Ariana och Victoria över nätet då, enligt Ariana, serien sades upp tack vare att Victoria inte ville göra den mer. Annars hade Nickelodeon köpt upp ännu en säsong av serien som skulle spelas in paralellt med Arianas nuvarandra Nickelodeonserie.
> Lea Michele och Naya Rivera
Det hela började med att Naya klagade på att Lea lämnade inspelningen mitt i en tagning av Glee vilket ledde till att alla tvingades vänta in henne. Så när Lea fick reda på detta blev hon sur på Naya och Naya blev sedan urskriven ur manuset inför sista säsongen utan att egentligen blivit sparkad. Detta sägs vara ett speciellt önskemål från Lea's sida.
> Lindsay Lohan och America Ferrera
Under inspelningarna av Ugly Betty behandlade Lindsay America uruselt. Orsaken är oklar, antar att Lindsay is just being Lindsay. Efter inspelningarna förnekade dock Lindsay sitt dåliga beteende.

007, 008, 009.

365 Dagars Challenge  /  0  Kommentarer
Vecka 2; Sociala medier.
007. Finns det något dåligt med olika sociala medier? Nämn några och motivera.
 
Klart det finns dåliga saker med olika sociala medier. Det värsta är att många verkar tro att de kan leva livet och rent av mobbas över nätet, att ingen någonsin kommer lägga märke till att det faktiskt är en individ som sitter bakom skärmen på andra sidan och skriver allt ont. Personligen hatar jag sidor som Ask.fm och Secret, undrar hur fan upphovsmännen till dessa sidor tänkte. Det är väl klart att det kommer förekomma grov mobbning över sidor där man kan vara helt anonym?
 
Vecka 2; Sociala medier.
008. Vad hatar du att se på facebook?

Folk som skriver en lång status om hur dålig en annan människa är eller om hur de känner sig, men när man frågar vad som hänt eller liknande så säger de att de inte vill berätta. Liksom, seriöst? Först skriver du en lång status om hur illa saker och ting är - men sen vill du inte förklara dig? Sen hatar jag folk som gör påhopp rätt som det är, utan någon orsak. Jag var tidigare vän med en kille över facebook som jag träffat några gånger tillsammans med några gemensamma vänner. Varje gång, VARJE JÄVLA GÅNG, jag la upp en länk till ett inlägg på bloggen över facebook så skrev han en kommentar om hur dålig jag var och att jag var ditten och datten. Usch.
 
Vecka 2; Sociala medier.
009. Berätta om, länka om det är okej, en person eller ett företag du tycker sköter sig bra i sociala medier.
 
Min bästis sa att jag skulle berätta om henne under detta inlägg, men det tänker jag absolut inte göra då hon inte alltid sköter sig bra som skriver att jag är ett sär (på skoj) på mina profilbilder haha. Men ska jag vara allvarlig så visste jag verkligen inte vem jag skulle berätta om, men efter en hel del tänkande så kom jag fram till att den jag tycker sköter sig bäst över facebook är en tjej som går på min skola. Hon har aldrig skrivit något dåligt, vad jag vet, och skriver fina saker. Hon bryr sig om andra, även de hon inte känner och hon sköter sig helt enkelt bra över nätet. Ett exempel finner ni här nedan, ett av hennes inlägg, där hon berättar om en person som begick självmord genom att hoppa framför ett tåg under gårdagen vilket berövade henne tiden på hennes favoritlektion. Men hon skriver väldigt fint om personen, trots att hon inte visste vem det var.
Vill du också vara med i denna 365 dagars challenge? Klicka HÄR för att läsa mer.

006.

365 Dagars Challenge  /  3  Kommentarer
Vecka 2; Sociala medier.
006. Är du noga med vad för slags bilder och information du delar med dig av (och inte) på sociala medier?
 
Missade dag 6 och 7, så sjunde inlägget samt åttonde kommer upp under dagen.
Ja, fast jag delar med mig av hemskt mycket över bloggen, men inte privata saker som har med familj och vänner att göra. Lägger heller inte upp lättklädda bilder, oavsett om man ser ansiktet eller ej - det känns fel enligt mig att lägga upp lättklätt.
Vad tycker ni om att lägga upp lättklädda bilder?
Vill du också vara med i denna 365 dagars challenge? Klicka HÄR för att läsa mer.

Hot on sale.

Tips & Wanties  /  0  Kommentarer
Mesh Dress // Leather Skirt // Die Sweater // Bustier // Criss Cross Dress // Leather Pants // Necklace

Virusborttagning.

Allmänt  /  3  Kommentarer
Goddag läsare, har inte kunnat blogga under dagen då jag började skolan idag efter lovet. Dagen började med en härlig frukost framför tv:n och fix. Bussen var lite försenad, men det var ändå lugnt. Sen rullar bussen in på Hyllie och det var där allt gick fel. Tågen gick inte, så fick sätta mig på en fullproppad, svettig, buss mot Malmö C där tågen ändrades om hela tiden. Vissa tåg blev inställda, sen missade jag några eftersom det var dåligt med information på centralen. Men tillslut rullar tåget in i Lund och jag kunde andas ut, trots en grym försening.
 
Men det slutade inte där, nej, utan min dator fuckade sönder så gick till skolans IT och bad honom fixa det. Han fixade in ett nytt virusprogram då det som fanns på datorn inte fungerade som det skulle, datorn blev scannad och gissa hur många virus den hittade? 352!! Satte virusen i karantän, men datorn fuckade fortfarande, så jag fick sitta och manuellt ta bort virus från datorn som gömt sig i random mappar som kopplades till Google Chrome. Men nu är det fixat, förhoppningsvis är datorn helt rensad nu.

2015 Game Releases.

Geek & Gaming  /  3  Kommentarer

The Sim Supply.

Geek & Gaming  /  5  Kommentarer
Då jag varit sjuk så har jag spelat sims, då detta är det enda jag spelar när jag är sjuk i brist på ork, så har jag kollat på en kille på YouTube som bygger hus i just sims. Älskar husen och har lärt mig sjukt mycket av honom, så rekommenderar att ni kollar in honom. Vill ni inte bygga själva så kan ni bara ladda ner husen han skapat, han fixar at the moment en värld vid namn Aluna Island, så mycket videor om hus i den världen just nu.
 
Klicka här för att besöka hans hemsida, där finns alla videos och nedladdningar.
Gillar ni att bygga hus i Sims?

005.

365 Dagars Challenge  /  1  Kommentarer
Vecka 2; Sociala medier.
005. Vilken social media använder du flitigast?

Jag hade svarat blogg.se, men sen insåg jag att det kanske inte räknas som en social media. Annars kanske Bloglovin om det räknas? Om inte så antar jag att det hela slutar på Facebook, trots att jag inte använder mig av det så himla ofta längre, klickar nästan aldrig in på Facebook via datorn utan när jag är inne där så är det oftast via mobilen.
Vilken social media använder ni flitigast?
Vill du också vara med i denna 365 dagars challenge? Klicka HÄR för att läsa mer.

Morgon inspo.

Stil & Utseénde  /  2  Kommentarer

004.

365 Dagars Challenge  /  0  Kommentarer
Vecka 1; Föregående år.
004. Fem saker du vill ta med dig från det föregående året in i det nya.
 
Min pojkvän vill jag såklart tillbringa min tid med under detta år. Vi träffades i slutet av 2013 och blev tillsammans på nyårsafton mellan 2013 och 2014, men vi gjorde det inte officiellt förrän den 19 januari 2014 men vi firar vår årsdag på nyårsafton. Jag och min pojkvän har varit oskiljaktiga i ett helt år nu, och jag skulle inte kunna vara lyckligare med någon annan.
 
Mina vänner som jag fått genom året som gått. Jag har träffat en hel del människor i skolan, på fester, på nätet och genom mina andra vänner. Dessutom, som jag berättade i gårdagens inlägg, har jag skaffat mig en äkta bästa vän under 2014. Love you Alexandra.
 
Er såklart! Alla mina underbara läsare som hjälper mig när jag har det tufft, peppar mig att jobba vidare med bloggen och ni hjälper mig att utvecklas. Jag förstår nog inte själv hur lyckligt lottad jag är, för ni är alla mina underbara vänner även om vi kanske aldrig träffats eller snackat på något vis - vissa av er kommenterar inte ens men jag anser ändå att ni är mina vänner. Bara tanken på att ni läser min blogg gör mig lycklig och peppad.
Mitt mod som jag byggt upp under 2014. Jag har under hela min uppväxt varit den där osäkra lilla tjejen som aldrig vågat säga ifrån. Men under året som gått har jag byggt upp min självkänsla och mitt mod tillräckligt mycket för att be oäkta vänner att dra åt helvete, säga ifrån när jag känner att något är fel och jag har vågat stå upp för mig själv. Under detta år ska jag fortsätta bygga på detta och nästa år hoppas jag att jag kan känna mig friare och självsäkrare än någonsin.
 
Mina framgångar både på det privata planet och på karriärnivå. Jag har lyckats med så himla mycket, samarbetat med hemskt många större företag och skaffat vänner inom bloggvärlden. Umgicks tidigare i år med Julia och Vira som driver bloggarna Candie.se samt Viras.se samt har skrivit en del med andra bloggare såsom Ida på ADARAS.se, Moa på Epicfaiil.se med flera. Dessutom startade detta år bra genom att jag blev länkad av självaste Kissie.
 
Vilka fem saker tar ni med er in i 2015?
Vill du också vara med i denna 365 dagars challenge? Klicka HÄR för att läsa mer.

Länkad av Kissie.

Blogg  /  6  Kommentarer
Gaaaaah, bästa starten på 2015!! Gick in på min blogg och såg att läsarna sköt i höjden, jag tänkte "det var underligt", sen gick jag in på Bloglovin och såg att självaste Kissie har länkat mig i sin blogg. Skapade ju en sims-look-alike av henne, så hon delade med sig av det till sina läsare. Är överlycklig, så hej alla nya läsare och jag hoppas såklart att ni stannar för att kolla in vad min blogg har att bjuda på.

The Santiago Household.

Geek & Gaming  /  1  Kommentarer
Min nuvarande familj som jag spelar i Sims3 består av ungdommarna Hunter och Deena Santiago. Paret träffades redan under high school, men de talade aldrig med varandra då Hunter tillhörde det "coola" gänget och Deena tillhörde... Ja, egentligen ingenting. Men efter de tuffa high school åren började de prata under lektionerna de hade tillsammans på collage, och nu har de nyligen flyttat ihop i en villa med sikt över Isla Paradiso's hav. Oh, just det, de är dessutom nygifta.
En kväll när Deena kommer hem från sitt jobb på poliskåren möter hon en överlycklig Hunter i köket. Han har nämligen blivit befodrad under dagen som gått, från att vara organdonator till att bli beckendiskare - hans dröm om att bli en framgångsrik kirurg har krupit sig ett steg närmare.
 
För att fira Hunters befodran går de upp på ovanvåningen för lite "myspys", sedan äter de en god middag bestående av tofu-hotdogs. Kvällen avslutas framför en läskig skräckfilm, Hunter somnar i soffan och Deena dricker upp sitt vin för att sedan gå ut i köket för att sätta in glaset i diskmaskingen. 
Hunters mobil piper där den ligger på köksbordet, Deena kastar en snabb blick mot soffan där hennes man fortfarande sover, och plockar upp mobilen. Fem missade samtal och tre nya meddelande från Ellie? Vem fan är Ellie? *Saknar dig*, *Tack för senast, nästa gång bjuder jag*, *Min rumskompis åker hem till sina föräldrar över helgen, lust att leka doktor?*. Deena kastar ifrån sig mobilen, springer in i badrummet för att sedan kasta sig över toalettstolen. Hon spyr, gråter och snörvlar. Vad ska hon ta sig till?
 
Hunter vaknade till av oljudet, han dyker upp i badrummet där han lägger sina armar runt Deena. Hon snörvlar fram något i stil med "hur fan kunde du? Vem fan är Ellie?" varpå Hunter sätter sig ner på golvet. Han är chockad, han trodde absolut inte att Deena skulle ertappa hans otrohet. Hunter tar ett djupt andetag och erkänner sina misstag för sin älskade Deena.
Ett par dagar senare inser Deena att hennes mens är sen, hon tar en snabb tur inom stan där hon köper med sig ett graviditetstest hem. Det visar sig vara positivt. Mitt i allt drama efter Hunters otrohetsskandal ringer Deena upp sin mamma för att berätta om testet, eftersom Deena är en trestjärnig kändis har de farliga skvallersiterna redan snokat reda på Hunters otrohetsskandal vilket Deenas moder nervöst frågar över.
 
Dagen efter besöker Deena sjukhuset där hon gör ett extra test för att vara säker, hon är verkligen gravid. I brist på annat, och övermycket pengar, köper Deena med sig saker att inreda en barnkammare med. När hon kommer hem sätter hon sig och leker med sitt blivande barns dockhus, oh vad roligt det är. Deena bär baddräkt då 1. hon bär graviditetskläder och 2. hon är "galen" så därför bär hon alltid fel kläder vid fel tillfälle.
Hunter har tillbringat de senaste dagarna hemma hos sin vän Richmond, och han blir överlycklig när Deena ringer för att låta honom komma hem igen. Deenas mamma var på besök för att lämna några av Deenas gamla leksaker, därav höstsalladen som står på bordet. Men när Hunter väl kommer hem till villan tänker Deena absolut inte äta "gräs" till middag, hon har beställt pizza som de ska dela på.
 
Under måltiden pratar paret ut om saker och ting vilket leder till att Deena motvilligt förlåter Hunter. Hon älskar ju honom så mycket, så hon kan verkligen inte be honom dra åt helvete vilket hennes vänner rådde henne att göra. Hunter undrar om Deena varit på shoppingrunda med tjejerna, då tar Deena mod till sig och berättar för Hunter att de väntar barn tillsammans.
Hunter blir överlycklig, kastar sig upp för att kyssa Deena. Han har alltid varit familjeinriktad och har länge drömt om en liten bebis att gosa med. Han är så glad över nyheterna att han hoppar ut från rummet för att ringa alla han känner. Deena ler tills Hunter försvunnit ut, då vänder leendet sig och hennes ögon tåras. Hon förlät Hunter på grund utav rädslan att förlora honom, men innerst inne är hon sårad och har bara lust att dra ut sitt hjärta för att slippa känna sorgen. Men det säger hon inte till Hunter såklart, nu måste hon oroa sig över den kommande bebisen, hon har inte tid att deppa. Ja, det är vad hon intalar sig iallafall...
 
Vad tycker ni Deena ska göra? Gillar ni när jag gör en "story" om mina simmar?

Sims4 CAS - Kissie.

Geek & Gaming  /  2  Kommentarer
Ibland när jag har tråkigt och inte orkar jobba så sätter jag igång mitt Sims4 och skapar olika karaktärer. Denna gång råkade det bli Alexandra "Kissie" Nilsson som jag skapade. Vet inte riktigt om det liknar henne, då jag inte är så duktig i Sims4 CAS än, men jag kollade på bilder från hennes blogg samt letade upp outfits som hon burit. Här är min återskapelse, ni ser en bild ur hennes vardagsoutfits ovan och nedan finner ni fyra andra outfits som jag försökt skapa efter vad hon burit i verkligheten.
Vad tycker ni om min Kissie?

Pepp.

Allmänt  /  2  Kommentarer

003.

365 Dagars Challenge  /  1  Kommentarer
Vecka 1; Föregående år.
003. Toppar och dalar under föregående år.
 
Topparna under året var helt klart att jag hittade min pojkvän, allt känns så rätt och jag känner mig trygg med honom. Jag behöver inte vara rädd för otrohet och skit som jag tyvärr tvingades vara förr. Min pojkvän är så jävla underbar och jag litar mer på honom än jag litat på någon annan tidigare.
 
En annan topp från föregående år var att jag fann min allra bästa vän någonsin, Alexandra, hon är verkligen underbar. Jag vet inte vad jag skulle göra utan henne vid min sida, hon får mig alltid på bra humör, hon får mig att skratta men samtidigt kan vi ha seriösa konversationer med varandra. Vi har bara varit vänner i ett år, men det känns som om hon funnits vid min sida under hela mitt liv.
 
Dalarna då...? Ja, vad skulle en "toppar och dalar"-lista vara utan att jag nämnde min psykiska ohälsa? Jag har mått skit under året som gått och sanningen bakom mitt beroende av cigaretter är faktiskt att jag känner hur allt lättar. För varje cigarett är ett steg närmare döden, vilket av någon anledning känns skönt i mitt hjärta...
 
Sen var en enorm dal under det gångna året att jag blev misshandlad. Jag har blivit misshandlad förr, i min gamla skola, men aldrig såhär. Jag har aldrig blivit så skadad rent psykiskt - eller fysiskt - som jag blev denna gång. Jag har inte tagit upp det i bloggen, eller snackat speciellt mycket med andra om det, för jag är rädd. Jag tänker inte säga så mycket, förutom att jag fortfarande inte anmält misshandeln trots att hon erkänt den. Ska jag vara ärlig så vet jag inte vad jag ska göra, försöker samla mod för att berätta om skiten. Jag vill bara ha upprättelse, men jag har inte mod nog... Än.
Vilka var era toppar och dalar under föregående år?
Vill du också vara med i denna 365 dagars challenge? Klicka HÄR för att läsa mer.

December 2014 LootCrate.

Geek & Gaming  /  2  Kommentarer
Då var det dags att kolla in år 2014's allra sista Lootcrate som gick under temat "anniversary". Här nedan får ni en het review och lite "inside information" ur varje sak som låg i decemberboxen. Vill du köra igång året med att prenumerera på en box full av geek n' gamingstuff så klicka här för att läsa mer.
EXCLUSIVE The Joker Batman-Batman POP! Vinyl Figure // Funko
Det är inte bara vi som cosplayar som olika superhjältar, superhjältar som självaste Batman älskar också cosplay. I denna exlusiva vinylfigur skapad av Funko, som endast går att få genom Lootcrate, har Bruce Wayne aka. Batman klätt ut sig till sin ärkefiende Jokern. Joker Batman-Batman är en solklar favorit som hamnar på samlarhyllan direkt.
 
EXCLUSIVE Batman Comic Book Issue 36 // DC Comics
Det har gått 75 år sedan Batman fick se dagens ljus för första gången, och än idag håller han ett vakande öga över Gotham. Månadens box innehöll issue 36, "Endgame", med ett exlusivt omslag tecknat av illustratorn Greg Capullo.
 
Lootcrate December Nummer // Lootcrate
Som vanligt medföljer ett nummer för månadens Lootcrate. Månadens nummer innehöll dels en komplett guide för att hålla koll på vad allt som fanns i boxen är för något, intervju med Josh Mirman och en längre intervju med Stan Lee. Jag fick inte med någon pin, så därför är månadens pin inte med på bilderna. Har dock hört av mig angående det till Lootcrate så hoppas de skickar en till mig då jag vill fortsätta fylla på min lampskärm full med Lootcrate-pins.
 
Simpsons "Cast Mighty Wallet" // DynoMighty
Denna plånbok hade inte kunnat komma mer lägligt, har verkligen behövt en ny plånka att fylla med all min rikedom *hosthost*. Det är underbart att den mönstras av karaktärer ur The Simpsons, har suttit och kollat in alla karaktärer och klargjort för mig själv vad alla heter och vad de gör i serien haha.
 
EXCLUSIVE Dancing Groot Crew Socks // HYP Hosiery
Låt oss fira Marvel Comics 75 års "dag" genom att dansa runt i dessa strumpor från HYP Hosiery med ett fett tryck föreställande dansande lilla mini-Groot från Guardians Of The Galaxy. Jag kommer helt klart rocka dessa strumpor, utan tvekan.
 
Tetris Sticker Set // Paladone
30 år sedan vårt älskade spel Tetris tog världen med storm, spelet som spelas än idag och i månadens box låg ett set med 147 stickers tillsammans med olika feta designs att bygga. Jag tänker pimpa mitt bloggblock, dator och mobilskalet med dessa stickers.
 
EXCLUSIVE Ghostbusters Door Hanger // Quantum Mechanix
Ännu en underbar geekiness som fyller 30 år, det var hela 30 (!!!!!) år sedan Venkman gav oss det underbara citatet "He slimed me!". Tyvärr så var min dörrhängare sönder på själva hängaren, så jag hörde även av mig om detta till Lootcrate.
 
Captain America Air Freshner // PlastiColor
Alla bilar, eller i mitt fall - mitt rum, behöver en superhjälte som Captain America som får det att lukta gott när skurkarna lämnat stället.
 
Candycane // Lootcrate
I månadens box, eftersom den kom i december, följde en liten mini-candycane som jag antagligen kommer ge till min lillasyster då jag personligen inte är speciellt förtjust i dessa sötsaker. Men söt är den iallafall haha.
 
30 Days Free Trial // Crunchyroll
Ett kort innehållande 30 dagars gratis medlemskap på Crunchyroll som är "the official source for anime and drama".
Vad gillade ni mest ur decemberboxen?

002.

365 Dagars Challenge  /  2  Kommentarer
Vecka 1; Föregående år.
002. Länka ett blogginlägg ur din blogg från föregående år som du tycker borde läsas igen.

Rent grafiskt så gillade jag såklart mina äldre inlägg, de som kom mot slutet av året, mycket bättre än de under den tidiga perioden av 2014. Men av alla mina inlägg så tycker jag att mitt inlägg om hur könen skildras inom spelvärlden, är det som bär upp ett bra budskap. Så jag tycker helt klart att det är värt ett klick, både för den som är intresserad av spel, och för alla andra då budskapet handlar om så mycket mer än bara spel.
Har ni läst inlägget om könsrollerna som jag skrev i januari 2014?
Vill du också vara med i denna 365 dagars challenge? Klicka HÄR för att läsa mer.

Bloglovin.

Blogg  /  0  Kommentarer
Följ bloggen via Bloglovin för att inte missa något inlägg som kommer upp. Klicka här.

001.

365 Dagars Challenge  /  1  Kommentarer
Vecka 1; Föregående år.
001. Hur firade du in det nya året?
 
Jag firade in det nya året tillsammans med ett flertal vänner. Började med att äta en mysig middag med min pojkvän, hans mamma, hans bror och fyra av hans mammas vänner. Efter det gick jag och min pojkvän hem till vår vän Andreas där nyårsfirandet redan var igång i lägenheten. Några minuter innan tolvslaget satte vi igång låten "The final countdown" och sjöng den tills vi rusade genom trapphuset, ut på gatan och räknade ned. Precis när klockan slog tolv gav Lukas mig min nyårskyss och vi lät raketerna fylla himlen ovanför oss.
Vi firade in vår årsdag (jupp, ett år tillsammans!!) med en kyss under stjärnklar himmel med raketer vart man än tittade. Vi gick in och avrundade, sedan gick jag och min älskade pojkvän hem för att fira vidare. Runt tre på natten kom ett antal vänner över och vi spelade spel, skrattade och åt chips tillsammans innan det var dags för en god natts sömn.
 
Hur firade ni in 2015?
Vill du också vara med i denna 365 dagars challenge? Klicka HÄR för att läsa mer.

Start of 2015 wanties.

Tips & Wanties  /  3  Kommentarer
ett // två // tre // fyra