Quiethell cc.

Blogg  /  9  Kommentarer
Då jag är medveten om att många undrar var jag finner all min custom content till Sims så har jag nu, med lite hjälp av Carro skapat mig en sims-tumblr där jag kommer dela med mig av massor av nedladdningstips. Spelar ni sims så får ni gärna klicka in och dra en follow, annars har jag ju såklart min vanliga tumblr som är full av inspiration och bilder på alternativt folk.
Använder ni tumblr? Dra en follow på min/mina och berätta vad ni heter så följer jag er!
LÄNKAR; sims-tumblr // vanliga tumblr

Zombieserier.

Geek & Gaming  /  4  Kommentarer
Sheriffen Rick Grimes hamnar i koma efter att ha blivit skottskadad av en brottsling. En okänd tid senare vaknar han upp på sjukhuset, men det är övergivet och allt han finner är blod och kroppsdelar. Han finner sig nu  en postapokalyptisk värld som styrs av en smitta som gör att de drabbade suktar efter en enda sak - kött. Rick tar sig hem där han upptäcker att hans fru och sonen Carl är borta och han träffar på överlevarna Morgan Jones och hans son som förklarar situationen för honom. Rick lämnar Morgan för att ta sig till Atlanta där det ryktas om en säkerhetszon och där Rick tror hans familj befinner sig.
Olivia "Liv" Moore är en ambitiös läkarstudent som har hela sitt liv planlagt tillsammans med sin fästman. Men under en fest ute på en båt blir Liv riven av en zombie och hon vaknar upp i en helt ny värld där hon känner sig manad att göra slut med sin fästman och ta ett jobb på ett bårhus. Hennes chef får reda på att hon är en zombie och börjar sökandet efter ett botmedel samtidigt som Liv äter offrens hjärnor på bårhuset och inser att hennes förmåga att återuppleva offrens minnen ger henne chansen att hjälpa polisen att lösa mordfall.
Tre år efter att en zombiesmitta spridits över världen träffar en grupp överlevare på en soldat och en man som säger sig bära på botmedelt mot smittan. Tillsammans bestämmer de sig för att föra denna man från New York till Karlifornien där de träffar på allt från supersnabba zombies och zombiebebisar till konstiga överlevare.

Fnatic's officiella spelartröja.

Geek & Gaming  /  1  Kommentarer
f
Ännu ett plagg jag skulle äta en hel burk majs för att äga, the official Fnatic shirt. Fnatic's officiella 2015 limited edition spelar tröja är tishan som bärs av alla Fnatic's spelare på event över hela världen. Med Fnatic's logga och deras sponsorer på. Perfekt tisha för den som vill känna sig som Rekkles, hehe. Mamma. Beställ denna till mig, så kommer jag äta en hel burk majs. Svär på Pär.
 
LÄNKAR; Här finns tishan att köpa, från en svensk hemsida.
Vad tycker ni om plagg med olika lags loggor och sponsorer på?

Inspiration; EmyExtasy.

Stil & Utseénde  /  1  Kommentarer
Kan folk sluta vara så himla vackra? Blir ju avis! Ännu en stor inspirationskälla som jag haft i ett par år är tjejen på bilderna ovan (duuuh) vid namn Emy. Hon är en tysk brud som bor i Stockholm, hon är sjukt inspirationsgivande och fett awesome.
 
LÄNKAR; Emy's tumblr // Emy's YouTube

DXRacer Gaming Chairs.

Geek & Gaming  /  0  Kommentarer
Oh. My. Freakin'. God. Ge mig en sån här stol! Hur snygga är inte dessa? Och eftersom jag har vänner som äger sådana här stolar vet jag hur bekväma dom är att sitta i när man spelar. Älskar att det finns både till den typiska konsollspelaren som sitter framför tv;n och spelar, och de perfekta för den som sitter framför skrivbordet och nördar (typ jag). Älskar den första, tredje och fjärde som ni ser ovan. För konsollspeladet skulle jag älska den blå/svarta med matchande fotstöd. Synd att de är så dyra. #sadface.
 
LÄNKAR; Stolarna finns att köpa på denna sida här i Sverige.
Vad tycker ni om dessa stolar? Vilken är er favorit?

Heta "kill" plagg.

Stil & Utseénde  /  2  Kommentarer
När jag shoppar håller jag mig aldrig till enbart den feminina avdelningen, jag kollar alltid in den manliga då jag känner att där finns så himla snygga plagg. Oversize, inte så urringat och mysiga plagg - utan att behöva ha en pojkvän att stjäla från. Här ovan är några av mina favoriter från killavdelningen.
 
LÄNKAR; Tisha1 // Linne1 // Sweater // Tisha2 // Linne2 // Tröja // Tisha3 // Linne3 // Tisha4
Vilket plagg är ert favoritplagg ovan? Handlar ni på killavdelningen?

League Of Legends Ascension.

Geek & Gaming  /  0  Kommentarer
Inatt när jag inte kunde somna lade jag tiden på att läsa igenom en serie jag fann för ett tag sedan. Serien är baserad på Riot Games välkända spel League Of Legends och dess lore men med en egen twist som skaparna av serien hittat på.
Serien utspelar sig fem år efter att en av tre skapare av "The League Of Legends" försvunnit, Reginald Ashram och ett flertal blivande summoners har just börjat sin träning inför "the league". Medans de flesta verkar glömma bort R. Ashram vägrar Kayle släppa jakten på den försvunna skaparen. Hon inleder en egen utredning, dock finns där en champion det inte finns några dokument om samt som kom in i "the league" strax efter R. Ashrams försvinnande - Jax.
Serien innehåller ett flertal champions ur spelet och de som blivit sedda i avsnitten som hittills finns ute är; Kayle, Morgana, Jax, Malzahar, Kassadin, Ashe och Olaf. Champions som setts i serien, men som inte riktigt "deltagit" är Teemo, Sona, Katarina och Evelynn. Det kom även ut en specialutgåva som gick under namnet "Udyr's secret" som endast handlade om Udyr och i denna träffade man även på Miss Fortune. 
Vill ni också kolla in serien så kan ni göra det genom att klicka här och ni får mer än gärna berätta vad ni tycker om den i en kommentar här nedan. Serien är perfekt för både gamern och manga-fantasten.

Carro och Erics pillow-fort.

Allmänt  /  5  Kommentarer
Inatt kom jag och min bästa vän Eric på världens bästa idé. Vi kom på att nästa gång vi ses ska vi bygga ett fett fort som vi ska slåss med lasersvärd och äta pannkakor i. Världens. Bästa. Idé. Speciellt med tanke på att jag är 18 och han är 19 år gamla, barnasinnet are still going strong kan man säga. För att fantisera ihop vårt underbara äventyr så fixade jag en bild på oss och vårt fort.
 
Har ni någon gång byggt ett fort? Vad hade ni gjort i ert fort om ni hade ett?

4 Beauty Hacks.

Stil & Utseénde  /  5  Kommentarer
Då var det dags för lite tips och trix för att göra era liv lättare, för jag måste ju iallafall försöka hjälpa er med något i livet. Vill du lära dig hur du lättar på finnarna eller hur du får sommarens hetaste frisyr? Keep on reading!

  BUDGETRAKA BENEN

Vi har nog alla lyckats ta slut på raklöddret och inte insett att det var slut förrän det redan var försent. Men fara ikke! Allt som behövs är balsam och en rakhyvel, smörj in benen med balsamet och raka på. Benen blir renrakade och sjukt mjuka, jag använder personligen endast balsam när jag rakar benen numera.
 

  BORT MED FINNAR

Man kan även lindra acknebesvär på en budget, utan att betala hundratals kronor för anti-finnkräm och diverse produkter. Detta är ett äkta husmors hack som jag lärde mig av min moder första gången jag fick en finne. Ta lite tandkräm, ja - tandkräm, på finnen och låt verka över natten. På morgonen har finnen torkat ut samt svullnaden och rödheten dämpats.
 

  ÅTERUPPLIVA MASCARAN

Har mascaran torkat ut? Känns den hård och klumpig? Återuppliva den genom att droppa lite linsvätska och skaka den en aning. Ingen linsvätska hemma? Häll upp hett vatten i en kopp och låt den förseglade mascaran ligga i vattnet ett tag, detta lossar och värmer upp mascaran inne i behållaren.
 

  HETASTE SOMMARFRISYREN

Få sommarens hetaste frisyr, beachwavesen, genom att fläta håret i ett antal flätor. Värm upp en plattång och platta flätorna, lösa sedan på dessa och borsta lätt igenom längderna. Spraya lite saltvattenspray och/eller hårspray för att frisyren ska hålla.
 
Hjälpte något av dessa hacks någon av er?

Today's geek n' gaming fact.

Geek & Gaming  /  0  Kommentarer

YouTube.

Geek & Gaming  /  1  Kommentarer
Jag har nu bestämt mig för att börja med YouTube utöver bloggen och streamingen. Igår skapade jag en video med danser ur League Of Legends samt referenser till danserna. Har planer inför ett flertal fler videos samt ett sammarbete med en annan youtuber.
 
Vad tycker ni att jag ska göra för video härnäst?

Spiderman.

Geek & Gaming  /  0  Kommentarer

Follow.

Blogg  /  0  Kommentarer
I brist på annat skapade jag mig en ny omslagsbild till min facebooksida, valde även att använda mig av den på min egna facebook. Tycker att ni alla borde följa mig på mina olika sidor för att hänga med i allt skoj som händer i mitt liv utanför bloggen.
 
LÄNKAR; Facebooksida // Twitch // Instagram // Bloglovin

Tomb Raider.

Allmänt  /  3  Kommentarer
Tjo läsare! Igår hände något ovanligt - jag startade inte ens upp min dator. Dagen gick åt att umgås med "T" samt att gå på marknad, träffade massa gamla skolkamrater och övrigt folk som jag inte träffat sedan innan gymnasiet började för nästan tre år sedan. Vad köpte jag då? Jo, jag köpte rökelse, någon stark korv till min broder, en Lulu mössa (League Of Legends) samt Tomb Raider till XBOX 360 så ska lira lite nu hade jag tänkt. Fast först kör jag nog ett game League Of Legends.
 
Vad har ni hittat på senaste veckan och vad händer idag?

League Of Legends Cosplay.

Geek & Gaming  /  0  Kommentarer
Finns det något jag älskar så måste det vara cosplays. Man får chansen att bli sin favoritkaraktär och hur fett är inte det? Här ovan är några favoriter som jag fann när jag sökte efter league of legends cosplays på google, älskar alla Vi cosplays samt female Lee Sin cosplayen. Älskar gender-bending, alltså att göra en cosplay av motsatt kön än karakären cosplayen ska föreställa.
 
Vad tycker ni om cosplays? Har ni någon gång cosplayat?

How to draw a Pikachu.

Plugget  /  0  Kommentarer
Mot slutet av år två på gymnasiet fick vi i uppgift att skapa någon form av tutorial, ett guide på hur något skall göras. Jag valde att visa hur man ritar en Pikachu då detta är min absoluta favoritpokémon, ovan ser ni resultatet. Nu kan ni också lära er hur man ritar Pikachu.
 
PS; Vill ni rita en kvinnlig Pikachu så rita svansen hjärtformad mot toppen istället för blixt-aktig.

Metallic Fejktatueringar.

Stil & Utseénde  /  0  Kommentarer
Ännu en trend som blomstat upp som satan nu under sommaren är helt klart fejktatueringarna. Helst ska tatueringarna gå i metallicfärger med massor av skimmer. En perfekt trend för alla där ute som inte vågar tatuera sig på riktigt samt att det är sjukt roligt att använda fejktattoos då man kan ändra vad man bär på sin kropp när man vill. Dessutom är det en sjukt snygg accessoar som man inte behöver vara rädd för att tappa. Här nedan är nio snygga fejktattoo-set som känns helt rätt just nu.
LÄNKAR; ett // två // tre // fyra // fem // sex // sju // åtta // nio
Vad tycker ni om fejktatueringar? Hot or Not?

Sommarjobb.

Allmänt  /  3  Kommentarer

Här om dagen åkte jag med min far till sitt jobb för att arbeta på bygget han jobbar på. De bygger just nu en skatepark i Kävlinge och jag fick i uppgift att måla samt skyffla sand för att fylla ut vissa ställen i parken.

Har ni eller har ni haft något sommarjobb i år?

Mass Effect Leggings.

New In  /  3  Kommentarer
Jag har länge velat ha ett par Mass Effect leggings från BlackMilk och guess what? De hade ett par kvar när jag klickade in för att beställa, så jag hoppas verkligen att dessa passar mig - annars blir jag sad. Sista paret N7 leggings ur BlackMilks Mass Effect kollektion någonsin, lyckan är ofattbar. Länk till leggingsen. Tyvärr slutsålda.
 
Vad tycker ni om dessa leggings? Jag älskar dom!

Pancake Art.

Nöje  /  0  Kommentarer
Igår hittade jag något av det fetaste jag någonsin sett, det finns alltså en person där ute som skapar olika karaktärer i pannkakssmet vilket är sjukt häftigt då alla karaktärer är hemskt detaljrika. Jag hade helt klart velat testa på detta, sjukt coolt ju.
 
LÄNKAR; Youtubekanalen
Vad tycker ni om "pancake art"?

Hemklickat.

New In  /  4  Kommentarer
Här om dagen klickade jag hem en hel del fint från Ebay då jag är i stort behov av fler linnen. Hittade snyggaste linnena, två croptops samt en kjol som matchar den ena vilket är perfekt då matchande set är sjukt hett detta år. Hittade även ett par snygga örhängen med min favoritsymbol; Batman.
 
LÄNKAR; Pizzalinne // HQ linne // Alicelinne // Ariellinne // Batmanlinne // Croptops // Kjol // Studs
Vad tycker ni? Vilket plagg gillade ni mest? Handlar ni ofta via Ebay?

Hjälp.

Blogg  /  6  Kommentarer
Jag vill förbättra bloggen och göra den så bra som möjligt för er skull, och min egen såklart. Därför vill jag nu veta vad ni tycker kan förbättras i bloggen samt vad ni vill läsa om. Vill ni ha mer eller mindre av något speciellt? Eller har ni något speciellt inläggsönskemål? Kanske ni vill ha mer recensioner eller wanties? Eller kanske ni vill ha mindre av det? Kommentera och berätta vad ni vill se!

Kimono.

Stil & Utseénde  /  1  Kommentarer
Ett av de hetaste plaggen man kan införskaffa sig just nu är helt klart en kimono. Jag har själv ingen kimono, men funderar starkt på att införskaffa någon av de ovan då de är hemskt snygga allihopa. De kanske inte alltid är varma, men de är hemskt mysiga under sommaren då de andas på ett helt annat sätt än en vanlig tröja vilket är perfekt under varma kvällar, när man är på stranden eller rent av utomlands. Kör på en med ett hett mönster alternativt fransar (eller varför inte både ock?!) för att få den perfekta boho-stilen.
 
LÄNKAR; V-back Kimono // Lace Kimono // Palms Kimono // Daisy Kimono
Äger ni en kimono? Vilken av dessa fyra är snyggast enligt er?

Stilinspiration; Victoria Campbell.

Stil & Utseénde  /  1  Kommentarer
Snälla någon, ge mig denna kvinnas utseénde innan jag åker hem till henne och stjäl det. Hur man människor ens producera så här vackra människor? Vill ha hennes hår, garderob, tatueringar och helst hennes ansikte också.
 
Alla bilder ovan är tagna från Victoria Campbells tumblr, klicka här för att komma dit.

Places on my bucket list.

Tankar  /  1  Kommentarer
Jag tror vi alla har en bucket list över ställen vi vill besöka, här är olika städer jag verkligen vill besöka innan dagen jag tar mitt sista andetag. Först och främst så har vi Amsterdam då jag hört så mycket bra om detta resmål, det ska visst vara sjukt vackert och hemskt mycket att göra i Amsterdam. Sen har vi Aten eller ja, Grekland i all sin helhet då detta alltid varit ett land jag vill besöka, och Aten är ett speciellt resemål då det ligger mig och min kärlek för grekiskmytologi varmt om hjärtat.
 
London sägs vara ett av den shoppinggalnas favoritresemål, så det ligger helt klart på listan över städer jag vill besöka. Miami beach är även det ett sjukt vackert resemål och eftersom min bästa vän Eric har sin fader bosatt och uppväxt i Miami så vill jag helt klart hänga med honom dit någon gång. Paris har också en given plats på listan då det är kärlekens stad och jag är väldigt romantisk av mig, iallafall i huvudet och i hjärtat. Sist men inte minst har vi Los Angeles som är ett resemål jag velat göra väldigt länge, funderar på att plugga i USA efter studenten kommande år och då är LA ett ställe jag verkligen vill studera i.
 
Vilka länder och städer ligger på era bucket lists? Har ni besökt några ovan?

Vinn en resa värde 10 000kr.

Tips & Wanties  /  2  Kommentarer
Tradera håller just nu i en tävling för alla oss bloggare där priset är en resa för två värde 10 000kr och reglerna är enkla; Tävlingen går ut på att du ska inspirera dina bloggläsare med ett blogginlägg om minst tre produkter som just nu finns på Tradera.com. Bilderna i ditt blogginlägg kan vara på dig själv eller från annan källa, dock skall de innehålla likvärdiga produkter som de du länkar till från Tradera. Du ska även kort berätta varför du valt just dessa grejer.

Jag valde dessa tre produkter som ni ser ovan, en croptop, ett par shorts och ett par skor. Varför? Jo, för ett av de hetaste plaggen på sommaren måste helt klart vara just croptops och jag föll direkt för denna med ett hett Batmantryck då jag är aningen nördig. Nästa objekt, shortsen, är ett solklart val då shorts hör till sommaren och ett par med aningen högre midja passar perfekt tillsammans med toppen. Jag hade matchat denna outfit med ett par sneakers, gärna med en högre platå, så det ska vara sköna skor som är otroligt snygga. För vem vill bära obekväma skor på sommaren? Denna outfit passar till allt från strandfesten till shoppingrundan på stan.
 
LÄNKAR; Croptop // Shorts // Sneakers // Tävlingsinformation
Detta inlägg är skrivit i sammarbete med Tradera.com.
Är detta en outfit ni hade kunnat bära?

The Best Of Me.

Nöje  /  3  Kommentarer
Dawson är en ung kille som har hela livet framför sig, men han är inte som alla andra. Hemma har han en far som misshandlar honom och hans bästa vän ska snart bli pappa. Men så träffar han Amanda, en ung tjej som är uppvuxen i en rik familj. Dawson flyr hemifrån och finner ett hem hos en äldre man vid namn Tuck, men Dawsons hemska fader vägrar lämna honom ifred och nu farar både Tuck och Amanda i fara.
Tjugo år efter att deras tonårsförhållande fick ett abrupt avslut återförenas Dawson och Amanda när Tuck tragiskt gått bort. De återvänder till sin lilla hemstad för att ta farväl. Dawson har aldrig lyckats gå vidare i livet efter att deras förhållande bröts upp och Amanda är för närvarande olyckligt gift. Samtidigt som de finner tillbaka till varandra finner Dawson sin kusins son och tvingas möta sin fader efter alla dessa år och Amanda hamnar i konflikt med sin man och hennes son är med om en tragisk olycka.
BETYG: fem av fem Carrots.
MOTIVERING: En hemskt känslosam film som gick direkt in i hjärtat. Tårögd under hela filmens gång.

Throwback Thursday.

Bilder & Bildbehandling  /  2  Kommentarer
Tänk, en gång i tiden hade jag långt, mörkt hår som jag lockat inför just denna bild där jag vandrar med min lillasyster Amanda under våra föräldrars bröllop. Fyra år sedan och jag saknar mitt långa hår ett sådant enormt - även om jag älskar min nuvarande frisyr.
 
Är jag mig lik tro?

Thinking of a Master Plan.

Blogg  /  2  Kommentarer
Igår skrev jag ett inlägg om hur viktigt det är med en skrivbok om man är en dagsbloggare som mig själv. Här ser ni hur min lilla skrivbok ser ut, köpt härdock finns inte just denna kvar men det finns liknande. I denna skriver jag ner allt som har med bloggen att göra, allt från inlägg till vad och när jag ska fotografera. Superbra!
Har ni någon skrivbok som ni antecknar i? Eller funderar ni på att införskaffa en?

Junkyard Outfit.

Stil & Utseénde  /  1  Kommentarer
Keps // Sneakers // Tisha // Leggings
 
Just nu har Junkyard en stor rea på sin hemsida, och eftersom jag är ett long-time-fan av dom så letade jag upp fyra produkter på rean och slog ihop dessa till en het outfit som ni ser ovan. Älskar att den går i svart/vitt med gul kontrast på kepsen och röd på skorna. Dessutom är Batman alltid en favorit.
 
Vad tycker ni? Är detta något ni hade kunnat bära?

Juni 2015 Lootcrate.

Geek & Gaming  /  0  Kommentarer
Då jag slarvat med att lägga upp vad jag fått i mina lootcrates så har många undrat om jag slutat skicka efter dom. Svaret på detta är nej, jag får fortfarande en box per månad - dock har jag varit lat och inte orkat fotografera allt jag fått. Här nedan får ni en het review och lite "inside information" ur varje sak som låg i juniboxen. Vill du också prenumerera på en box full av geek n' gamingstuff så klicka här för att läsa mer.
Månadens box var inte stor i säg, men väldigt bred - vilket innebar att jag var tvungen att hämta ut den på postkontoret då den inte gick ner i brevlådan. Månadens tema gick under namnet Cyber och jag är förälskad.
 
EXCLUSIVE Prime T-shirt // djkopet designs
Såfort jag fick boxen drog jag på mig tishan som medföljde, vilket gjorde att den låg i tvätten när jag skulle fotografera produkterna och därför är den inte med på bilderna. Men ni kommer säkerligen få se bilder på den i framtiden då den är supersnygg och jag kommer överanvända den.
 
Future Replicant Corporate Logo Patch // A-B Emblem
Inspirerat av The Sinister Biotech Company som skapat några av våra absoluta favorit sci-fi filmer kan jag nu bli "More human than human" genom att sy fast denna patch på valfritt ställe.
 
EXCLUSIVE Terminator Genisys Brain Chip Keychain // Chronicle Collectibles
Två hjärnor är bättre än en, speciellt när du har ett chip tillhörande den nya och bättre T-1000 Terminator cyborg i dina ägor.
Battlestar Galactica Cylon Target Poster Set // Quantum Mechanix
I brevet ni ser på bilden ovan lurade två större posters med robots på samt utsatta targets att öva sina färdigheter med geväret på. Såklart inte riktiga gevär. Här håller vi oss till Nerfguns.
 
EXCLUSIVE Terminator Genisys Endo Skull Replica // Chronicle Collectibles
Detta är ett av objekten i månadens box som jag blev gladast över, kolla bara in den! En nedskalad skalle, detaljerat modellerat efter en Terminator cyborgskalle skapad av vinyl och handmodellerade under svalningstiden efter att den tagits ut ur vinylmallen.
 
EXCLUSIVE Borderlands Zer0 Game Mat // Loot Crate Labs
Mitt absoluta favoritobjekt i månadens box! En musmatta på 10'' x 12'' designad för att förbättra precissionen på din datormus. Med ett hett tryck och att denna matta var mycket större än den jag redan äger blev detta en solklar vinnare i boxen.
 
EXCLUSIVE Nerd HQ Sticker Sheet // The Nerd Machine
Dags att sprida nördkulturen med dessa underbara stickers från nördarnas HQ.
 
EXCLUSIVE Glow-in-the-dark Circuit Gadget Pouch // Loot Crate Labs
Lägg denna väska under direkt ljus under några minuter och se hur den lyser. En perfekt väska för vad som helst, men för min del blev det den perfekta sminkväskan.
För övrigt innehöll boxen även månadens nummer av Loot Crate magazine samt månadens knapp.
 
Vilket objekt var er absoluta favorit ur denna månads box?

Peppad till tusen.

Blogg  /  4  Kommentarer
De senaste dagarna har jag bestämt mig för att verkligen dra igång bloggen igen, och gissa hur peppad jag blivit av er läsare och av min bloggportal blogg.se?! Era fina kommentarer slår allt, såklart, men att bli promotad på blogg.se's startsida samt i "föreslagna inlägg", som ni ser ovan, är även det underbart. Känner att bloggpeppen är på topp och jag har massor att blogga om at the moment.
 
Fyll kommentarsfältet med önskemål på vad jag ska blogga om!

Bli en bra dagsbloggare.

Blogg  /  0  Kommentarer
Många börjar blogga och känner att de verkligen vill hålla igång bloggandet, but guess what? Alla är inte födda till bloggare, tyvärr, och många pallar inte trycket helt enkelt. Att skriva "hej" och "godnatt" sedan ett inlägg om något roligt en tant sa på bussen är inte alls svårt, men vem vill egentligen läsa en blogg som endast består av detta? Personligen har jag alltid stävat efter att skriva minst tre genomtänkta blogginlägg per dag som alla innehåller bilder och som jag kan känna mig stolt över. Men hur håller man igång detta då? Jo, eftersom jag är så snäll och eftersom jag bloggat i sex (!!!!) år så tänkte jag att det lika bra kan vara just jag som svarar på detta.
 
Blogga för att det är roligt. Inte för att tjäna några öre eller för att du känner att du måste. Alla är som sagt inte födda till bloggare, vissa kanske bara ska ha en blogg för skojs skull som uppdateras en gång i veckan. Men personligen så skulle jag aldrig orka följa en blogg som endast uppdateras en gång i veckan, om ens det. Läsarna vill se något nytt varje gång de klickar in, så se till att uppdatera om du känner att du verkligen vill satsa på bloggandet.
 
Posta inte inlägg bara för att. Varje inlägg måste vara genomtänkt och du måste känna dig stolt över det. Jag har ett flertal inlägg jag personligen inte känt mig stolt över, så därför har jag tagit bort dom och skrivit om. Gör om, gör rätt. Att posta ett inlägg med texten "sorry, trött idag, bloggar senare" är inget man vill läsa. Varje gång jag ser ett sådant inlägg så svider mina ögon, jag blir besviken på dagens bloggare. Nu låter jag säkerligen som om jag tror att jag är störst, bäst och vackrast... Men jag tar mig själv rätten att låta på detta vis, för jag vet vad jag gillar och vad andra gillar. Jag har jobbat med bloggar i flera år, jag tycker personligen att jag kan kalla mig själv lite av en expert på området. Jag kan detta, och det är säkerligen därför många av er läser min blogg - för ni vet om att jag kan detta och gärna delar med mig av tips.
 
Skaffa en skrivbok. Snälla. Man kan inte ha alla ideér i huvudet. Jag har en liiiten skrivbok som jag alltid bär med mig, om så när jag endast ska gå en promenad på max en kvart. Varför? Jo, för jag kommer aldrig på vad jag ska blogga om medans jag sitter framför datorn, eller oftast gör jag inte det iallafall. Därför skriver jag ner mina planer i en skrivbok för att sedan kunna slå upp och leta upp ett fint inlägg att skriva ihop. Detta är ett måste om man ska klara av att blogga flera gånger, varje dag. Det blir jobbigt att komma på inlägg i längden, speciellt om man bloggar om ett flertal ämnen vilket jag gör. Jag vet att ni inte vill läsa fem inlägg om stil på raken, därför skriver jag ett och skriver upp resten i min skrivbok inför framtiden.
 
Håll koll på tiden. Som dagsbloggare vill man sprida ut sina inlägg under dagen med jämna tider mellan varje. Själv lägger jag alltid upp ett inlägg på morgonen runt sex-sju då många vaknar eller äter frukost vid denna tidpunkt. Nästa inlägg slänger jag oftast upp runt elva-tolv då detta är tidpunkten de flesta lunchar och en perfekt tidpunkt för läsare att klicka in på ens blogg. Nästa inlägg lägger jag alltid upp mellan tre och fem just för att det är vid denna tidpunkt de flesta slutar för dagen och helt enkelt vill ha något att läsa när de kommer hem eller rent av på vägen hem från jobbet eller skolan. Om jag känner att inspirationen flödar så kan det även hända att jag lägger upp ett extra inlägg runt tio på kvällen vilket är en läggdagstid. Detta inlägg ska helst inte innehålla något av större vikt, det anses mer som en avrundning som kan läsas både precis innan läggdags eller rent av dagen efter då det isåfall ligger två frukostinlägg och väntar på läsaren som somnat tidigt.
 
Hoppas detta inlägg var till hjälp, berätta gärna vad ni tycker i en kommentar samt berätta vad ni vill se för inlägg här i bloggen. Feedback och önskemål uppskattas alltid!

Vintage Dekor.

Tips & Wanties  /  1  Kommentarer
Något av det vackraste som finns, enligt mig, är vintage stil. Det är så vackert men samtidigt så känns det som varje objekt har så mycket historia bakom sig - även om det kanske precis kommit från en butik och inte alls är gammal egentligen. Men ibland behöver vi människor drömma lite, så jag har fastnat just för vintage stil och främst i möbler och dekor då min kära moder älskar just detta. Därför kommer här några heta objekt att dekorera rummet med som alla ligger högt upp på min dekor-önskelista.

Orange Is The New Black Säsong 3.

Nöje  /  1  Kommentarer
Tror ingen missat att en av mina absoluta favoritserier, Orange Is The New Black, återvänt med en tredje säsong. Jag har själv sett nästan hela den nya säsongen nu och jag älskar de nya karaktärerna som t.ex. Lolly och Stella. Ruby Rose är nog den vackraste kvinnan på jorden, även de som hävdat sig vara "superhetro" har fallit för denna brud. Men aningen besviken är jag på vissa aspekter, känns som Piper blivit mycket mer "hemmastadd" i fängelset nu vilket känns sjukt onaturligt då jag personligen älskade hennes osäkra sida i början. Gillar inte heller att det är "fine" mellan Piper och Alex, det var mycket roligare när de praktiskt taget hatade varandra. Mina favoritkaraktärer i denna säsong är helt klart Stella och Poussey.
Ser ni på Orange Is The New Black? Har ni sett den senaste säsongen? Vem är er favoritkaraktär?

Marabou Oreo.

Allmänt  /  1  Kommentarer
Tjo allihopa, vill börja detta inlägg med att tacka för alla underbara kommentarer jag fått på mitt 25-blogginläggstips-inlägg som jag gjorde. Det är hemskt roligt att ni gillade inlägget och ni får mer än gärna slänga in en kommentar med ett inläggs-önskemål då jag försöker komma igång med bloggen nu igen.
 
För övrigt har dagen gått åt att vara sängliggande, kollat på serier samt krängt mitt nya favoritchoklad Marabou Oreo i hopp om att få bort den jävla mensvärken jag lider av. Kände att det var dags att fotografera månadens Lootcrate, men det får nog tyvärr vänta till morgondagen då det börjar bli lite mörkare och jag måste ladda min kamera.
 
Vilket är ert favoritchoklad? Om ni inte gillar choklad, vad gillar ni då för gott?

Schema.

Plugget  /  3  Kommentarer
Yeey, schemaaaa, yeeey, jag fick er att börja tänka på skolan mitt under sommarlovet - yeeey... Haha, skämt osido; vår klass fick här om veckan reda på första utkastet till våra scheman som vi kommer gå efter under vårt tredje, och sista, år på gymnasiet. Jag kan väl säga att jag både är nöjd och missnöjd över vad jag sett.
 
För det första så gick jag specifikt till vår rektor för att be honom sätta in min favoritlärare David som svenskalärare för trean då han verkligen fick vår klass att älska honom föregående år, så är sjukt besviken på valet av svenskalärare då vi hade Lisa i ettan och jag kände inte att hon gav mig den hjälp eller de möjligheterna som David gjorde.
 
Men för övrigt är jag sjukt nöjd, taggar fredagar dock att jag under mitt andra år blivit van vid att sluta vid lunch på fredagseftermiddagarna, men nu kommer jag läsa linjebaserade kurser hela dagen. Jag är lycklig då min bästa vän, Clara, också har samma kurser som mig så jag vet att jag har någon iallafall. Ritandet i bakgrunden på bilden ovan är baserat på hur alla mina böcker såg ut i slutet av tvåan och de kommer säkerligen se ut så när jag tar studenten också - speciellt med tanke på hur mycket munta vi kommer ha under årets kurser.
 
Vilken klass ska ni börja i efter sommaren? Ritar ni också mycket i era böcker?

Quiethell.se.

Blogg  /  2  Kommentarer
Inatt bestämde jag mig för att äntligen ta bloggen till en ny nivå, en nivå jag velat nå i över ett år, jag skaffade mig en egen domän. Jag har inte än lagt in domänen jag köpt då det tar lite tid innan den kopplas ihop med min bloggadress, men snart kommer ni kunna skriva in quiethell.se istället för quiethell.blogg.se. Detta känns sjukt bra, det är verkligen något jag önskat mig - nu är jag lycklig.

25 inläggstips.

Blogg  /  16  Kommentarer
Jag vet hur jobbigt det kan vara att komma pMå bra inlägg när man bloggar, speciellt i början då man inte riktigt vet vad man ska skriva om då man kanske inte hittat sin "grej" än. Så, för att hjälpa alla nya bloggare - och alla som bloggat under en längre period men som kanske har lite av en bloggtorka at the moment - så kommer här 25 blogginläggtips och länkar till liknande inlägg jag skapat för extra inspiration.
 
  1. Tipsa om dina favoritserier. (Mitt inlägg)
  2. Tipsa om ett hett plagg. (Mitt inlägg)
  3. Visa upp din senaste outfit. (Mitt inlägg)
  4. Gör en tutorial. (Mitt inlägg)
  5. Berätta om ett event. (Mitt inlägg)
  6. Intervjua en annan bloggare. (Mitt inlägg)
  7. Visa upp ditt Instagramflöde. (Mitt inlägg)
  8. Skriv om ett spel. (Mitt inlägg)
  9. Berätta om ditt drömjobb. (Mitt inlägg)
  10. Berätta om din skola och linjen du pluggar. (Mitt inlägg)
  11. Fyll i en tag - ex. en back 2 school tag. (Mitt inlägg)
  12. Berätta om en person som inspirerar dig. (Mitt inlägg)
  13. Ta upp ett ämne - ex. rökning. (Mitt inlägg)
  14. Berätta vilka dina drömresemål är. (Mitt inlägg)
  15. 5 saker som irriterar dig. (Mitt inlägg)
  16. 10 fakta om dig själv. (Mitt inlägg)
  17. Hissa och/eller dissa. (Mitt inlägg)
  18. Skriv om ett internet-fenomen. (Mitt inlägg om Kick Back Pack)
  19. Skriv om dina drömmar. (Mitt inlägg)
  20. Lägg upp en berättelse ur verkliga livet. (Min novell)
  21. Skriv om ett samhällsproblem, ex. mobbning. (Mitt inlägg)
  22. Tipsa om dina favoritspel. (Mitt inlägg)
  23. Tipsa om heta wanties. (Mitt inlägg)
  24. Tipsa om dina favoritbloggare. (Mitt inlägg)
  25. Visa upp det senaste du köpte. (Mitt inlägg)