18.

Tankar  /  9  Kommentarer
Den 19 mars fyllde jag äntligen 18 år och allt vad det innebär. Jag betraktas numera som en vuxen kvinna i många avseenden, bland annat kan jag handla cigaretter var som helst, jag kan dricka på krogen och jag kan bli dömd. Att vara 18 känns bra, trots alla "vuxna" saker jag tvingas gå igenom numera. Att sitta i ett samtal med äldre personer som tidigare sett mig som en tonåring men som nu säger åt mig att jag är vuxen nog för ditten och datten, det känns skrämmande. Men samtidigt känns det bra, nu kan jag ta hand om mig själv och jag behöver inte längre förlita mig på omgivningen lika mycket som tidigare.
 
Idag ska släkten komma över för att fira min födelsedag, ge mig presenter och vi kommer äta god mat. Att mina föräldrar numera korkar upp alkohol till mig, utan vidare problem, är en stark bris av vuxenlivet som smyger sig på. Jag kommer numera inte bli tilltalad som "barn" utan som "vuxen", inte längre som "flicka" utan som "kvinna", inte som "en trotsig tonåring" utan som "en vuxen som tar tag i sina problem". Jag är vuxen nu.

Extraterrestrial.

Nöje  /  1  Kommentarer
Här om dagen såg jag och min kära broder Dennis en underbar film tillsammans vid namn Extraterrestrial. Filmen handlar om en grupp vänner som bestämmer sig för att tillbringa en helg i en av vännernas nyligen skilda föräldrars stuga. Men helgen blir inte som vännerna planerat när de får besök av utomjordningar. Vad är hemligheten bakom utomjordningarna? Varför vet ingen om vad som händer? Och hur överlever man när ingen tror på vad man säger?
 
Filmen kändes ganska b om jag ska vara ärlig, men den var fortfarande sjukt bra och när man såg rymdskeppen för första gången kändes filmer mer seriös. Skådisarna kanske inte är de allra bästa, men det är okej, för filmen är fortfarande sjukt bra och tankarna kring utomjordingar i filmen får en att fundera över våran verklighet.
 
Har ni sett denna film?

Game Of Thrones By Telltale Games.

Geek & Gaming  /  3  Kommentarer
Jag berättade, innan lansering, om Telltale Games Game Of Thrones. Jag har nu fixat detta spel och bestämde mig för att, istället för att spela det i min ensamhet för att sedan göra en recension här på bloggen, att spela det under min stream. Igår började jag, satt - tillsammans med min viewers - och grät en skvätt. Ikväll blir det mer spelande av detta spel, kanske en och annan tår kommer fällas även denna kväll. Jag kommer, såklart, göra en recension av spelet här på bloggen trots att jag streamar hela processen.
 
Klicka här för att kolla in min stream. Följ för att veta när jag kommer ONLINE.

Games I Play ATM.

Geek & Gaming  /  4  Kommentarer

Favorite music atm.

Nöje  /  2  Kommentarer
Vilka låtar ligger på din favoritlista at the moment?

Sen skypedejt med Simon och Shanty,

Allmänt  /  0  Kommentarer