Red Lips Don't Care.

Stil & Utseénde  /  6  Kommentarer
Linda Hallberg är en av mina större sminkinspiratiörer, och något av det vackraste jag sett henne i är rött läppstift. Jag älskar själv röda läppstift och äger faktiskt det från Yves Rocher som ni ser ovan, sjukt mjukt och följsamt stift måste jag säga, rekommenderas starkt. Brukar ni använda läppstift?
 
LÄNKAR: Read My Lips - L.A. Colors - NYX Black Label - Yves Rocher - The Balm Girls

Junkyard.

Stil & Utseénde  /  8  Kommentarer
Har suktat efter lite olika plagg hos Junkyard ett tag nu och av en slump såg jag i Keelas haul att hon beställt mycket av mina wanties. Min främsta wantie är den allra första toppen då jag är tokförälskad i modellen på den, dock finns den bara kvar i XS och, trots oversize, så är jag rädd att den inte passar mig. Har ni några kläder från Junkyard?

Svar på kommentar.

Blogg  /  8  Kommentarer
OBS; Råkade tyvärr glömma att ta bort personens mail samt ip, vilket det blev mycket snack om, detta misstag är dock rättat nu. Hoppas denna person samt andra som tog illa vid sig förlåter mig.
 
För det första, om du kommer igenom mina inlägg, hur många av dom syns på andra bloggar? Ja, just det inlägget du kommenterade på var just ett inlägg jag sett hos en annan bloggare och jag länkade denna bloggares blogg dessutom. För det andra, jag kanske gillar att skriva om när jag ändrat något i designen? Då bloggdesign är ett av mina större intressen så vill jag ju såklart dela med mig av det, främst för att se vad mina läsare tycker samt om dessa vill lära sig det jag gjort.
 
Det jag tipsar samt bloggar om hittar jag på helt själv, bortsett från få inlägg där jag skriver ut inspirationen till inlägget. Hur många andra bloggare har du sett skriva om könsrollerna i spel? Hur många andra bloggare har du sett skriva om en dag i mitt liv? Hur många bloggare har du sett lägga upp ett inlägg med bilder på hur denna såg ut genom tiderna? Och hur vet du att andra bloggare inte kopierar mig? Att de inte bloggar om en sak för att de sett mig blogga om det?
 
Alltså, inte för att vara sådan, men kan du inte sluta läsa min blogg om du ändå tycker att den är så jävla tråkig? Sluta klaga och starta din egen blogg isåfall, där kan du skriva om vad du tycker om. Jag skriver om vad jag tycker om, alla gillar det inte, men detta är just min blogg. Oh, fan, tog jag detta inlägg från någon annan bloggare också? Oj, det var ju synd att den bloggaren får exakt samma kommentar och svarar exakt samma sak. Usch, smäll på Carros fingrar. *blink*

Tävlingstips.

Tips & Wanties  /  4  Kommentarer
Moa har just nu en tävling i sin blogg där man kan vinna valfritt linne ur hennes klädkollektion som hon säljer i sin webbshop Dressed To KillJag skulle absolut inte ha något emot att få hem det dunderfina zombie-björn-linnet. Tävlingen finner ni i hennes blogg här.
Ni har väl inte missat att min tävling om ett halsband från Birgittas smycken och design avslutas imorgon? Klicka här för att anmäla er!

In the Flesh.

 /  6  Kommentarer
Då The Walking Dead, som är min absoluta favoritserie, har upphåll till och med oktober månad så har jag letat serier ett tag. När Vira tipsade om In The Flesh kollade jag in den direkt och jag måste säga att jag älskar det. En annorlunda syn på zombies, denna gång följer man inte bara överlevare från apocalypsen, utan man följer en ung kille som tyvärr blev en zombie men som nu går på ett botemedel. Man får följa zombiesarnas väg tillbaka in i samhället, där de är långt ifrån välkomna efter alla som mist livet.

Carro genom tiden.

Stil & Utseénde  /  13  Kommentarer
Då jag ofta får frågor angående hur jag såg ut för något år sedan samt vilka hårfärger jag haft så gick jag igenom massa facebookbilder och gjorde en liten "Carro genom tiden" för er skull. Hur tänkte jag när jag klippte samt färgade mitt hår förr? Under vilken tid såg jag bäst ut? Vilken tid började ni följa bloggen?

Nya halsband.

New In  /  4  Kommentarer
Införskaffade två nya halsband här om dagen, en silverkedja, den längst ner på bilden, och ett guldhalsband med fina symboler and stuff på som är längst upp på bilden. Tänker dock använda det guldiga halsbandet som ett armband istället då jag tycker att det ser finare ut så. Båda halsbanden kommer från GinaTricot. Vilket är snyggast? Använder ni också halsband som armband? Eller armband som halsband (går det ens?!)?

Månadens Reddville utskick.

Stil & Utseénde  /  4  Kommentarer
För ungefär ett halvår sedan slutade jag få tamponger i brevlådan av någon konstig anledning, men nu börjar tampongerna ramla in igen, vilket jag är sjukt lättad över. Månadens paket från Reddville innehöll inte bara tamponger, utan även en fotkräm från deras samarbetspartner CCS. Har på senaste tiden haft problem med mina fötter, de är ju inte lena länge, så detta blir en rolig produkt att testa. Kommer antagligen göra ett inlägg om fotkrämen när jag väl haft tid att testa den.
 
Bli medlem hos Reddville idag för att få gratis tamponger direkt hem i brevlådan varje månad!

Loka Crush.

Allmänt  /  7  Kommentarer
Efter att Kissie tipsade i en videoblogg om LOKA Crush så kände jag att det var dags för mig att prova denna dryck. Crush finns i hallon, citron och smaken jag valde vilket är päron. Först tänkte jag att det säkerligen skulle smaka som alla andra av Lokas vattensorter, men det gjorde den absolut inte.
 
Crush hade en konstig smak som är svår att beskriva, men jag antar att den smakade päronläsk med en eftersmak av mineralvatten. Lukas, min pojkvän, beskrev smaken som dåligt blandad päronsaft som blandats med mineralvatten, det tycker dock inte jag haha. Har ni testat Loka Crush? Vad tycker ni?

Livet på en buss.

Allmänt  /  6  Kommentarer

Arkivbild
Nu sitter jag på bussen hem från Trelleborg. Hade en rolig kväll igår med min pojkvän och vår vän Joar, dock slutade den ganska sent och dessutom med regn. Ska åka buss i ungefär två och en halv timme innan jag är hemma, tackar Gud för att Skånetrafiken satt in fri wi-fi på expressbussarna, annars hade jag aldrig pallat åka så länge. Åker ni ofta buss eller tåg?

Drakar är fina.

Allmänt  /  2  Kommentarer


Hur man gör en winged eyeliner.

Stil & Utseénde  /  3  Kommentarer
Bild från Weheartit

Skitsnack om mig i skvallerblogg.

Blogg  /  9  Kommentarer
Fick en kommentar från en anonym läsare där denna länkade ett inlägg hos bloggen ni ser ovan, Svenskabloggaresom då är en skvallerblogg där det skrivs om dagens elitbloggare. I denna kommentar stod det även att det snackades skit om mig bland kommentarerna, så jag klickade såklart in. And guess what? Någon som kallar sig Diddi (någon som vet vem denna Diddi är?!) har skrivit en lång kommentar där hen tipsar admin av sidan om skvaller bland oss alternativa bloggar. Ni ser hela kommentaren, samt två svar på denna kommentar, här nedan. Tänkte även förklara följande påståenden.
För det första så bråkar jag och Moa inte alls, varför skulle vi göra det? Visst blev jag lite besviken när hon visade upp Hello Kitty halsbandet jag gjort till henne utan att säga var det kom från, men varför skulle vi börja bråka över något sånt? Hatar absolut inte henne! Visst kritiserade jag KBP i detta inlägg men bland annat Moa kommenterade och förklarade saker och ting för mig. Har aldrig hyst något hat mot varken Moa eller någon annan ur KBP.
 
Angående det där med Kissie så vet jag inte vad denna person snackar om. Ja, jag följer Kissies blogg och har kommenterat ett par av hennes inlägg. Men jag vet inte om Kissie tagit bort dessa kommentarer eller inte, detta vet jag ingenting om. Vilket fall som helst så tycker jag att denna "Diddi" kan skicka iväg ett mejl till adressen som står i min meny om hen känner för det, istället för att snacka skit i en skvallerbloggs kommentarsfält.
 
Sen måste jag också skälla lite på "Ida" som svarade på kommentaren. Skriver man verkligen sånt? Varför är jag en "jävla skåne-poser"? Har hen problem med att jag är skåning och bloggar? Problem med att jag lyckats få en stor blogg trots att jag inte bor i Stockholm och dricker champange till frukost? Usch för skvallerbloggar.

Black Moon Lilith.

Stil & Utseénde  /  2  Kommentarer
Underbara Vira och Julia är ansiktet utåt för det senaste alternativa klädmärket vid namn Black Moon Lilith som, exlusivt, säljs hos ShockTycker att plaggen är fantastiska, speciellt första och fjärde plagget som ni ser här på bilderna, funderar starkt på att införskaffa dessa. Vad tycker ni om Black Moon Lilith?

Angående min kommande tatuering.

Stil & Utseénde  /  7  Kommentarer
Jag ska som sagt snart tatuera mig för första gången och folk frågar mig hela tiden vad min kommande tatuering (som ni för övrigt ser i min header) betyder. Svaret är... Inget. Jag vill inte ha tatueringar som står för något speciellt med tanke på att jag ser tatueringar som konst och jag vill inte ha något permanent som påminner mig om gårdagen, man ska se framåt.
 
Har även fått frågor angående min inspiration till tatueringsmotivet som jag ritat helt själv. Jag inspirerades av tre saker; skallar, hjortar och trianglar. Trianglar samt skallar har jag alltid haft en förkärlek för, men kärleken för hjortar har kommit på senaste tiden. Här ovan ser ni några tatueringar som jag hittade på tumblr som föreställer hjortar med massa geometriska figurer runt sig. Sånt gillar vi.

Byte av header igen.

Blogg  /  4  Kommentarer
Okej, jag måste verkligen sluta byta header hela tiden. Ändra i min design i huvudtaget. Bytte headern för andra gången på några få dagar, känner mig mycket nöjdare nu. Enkelt, stilrent och snyggt. En enkel bild på mig på svart bakgrund. Vill att bilden på mig ska vara i fokus, därför allt är svartvitt runt om. Blev som sagt nöjd som fan, bilden på mig är så färgglad och sticker ut vilket känns fett awesome. Tycker ni att denna header är snyggare?

Haters.

Blogg  /  6  Kommentarer
Många bloggare har snackat om allt hat de får över sina bloggar, så nu tänkte jag göra detsamma.
 
Här ovan ser ni två av många hatkommentarer jag fått, and guess what? Tack vare mitt psyke så kan jag inte bara skita i dessa kommentarer som många andra bloggare försöker få sina läsare att tro att de kan. Nej. Jag tar åt mig och mår dåligt, jag skrattar inte, jag gråter. Varför ska jag bry mig om vad en anonym person skriver bakom sin skärm? Varför ska jag gå och dö för att en anonym person skriver det? Nej, jag tänker inte göra det, men jag tar fortfarande åt mig och det sårar.
 
Kommentaren längst upp fick jag inatt av en kille på facebook, för jag gillade en bild över weheartit som kom från min blogg och upphovsmannen (jag) var märkt som "Quiethell - Swedens biggest gamingblogger" eller något liknande. För det första, jag har aldrig påstått att jag är Sveriges största gamingbloggerska, men jag är Skånes. För det andra så var det väl jävligt onödigt av den här killen att kommentera det? Det är inte heller första gången han skriver något skit på min facebook, han har gjort det många gånger förut och ett tag var han blockad. Men eftersom jag träffade honom bland ett gäng polare under midsommarafton så kände jag att han var värd en andra chans med tanke på hur trevlig han var under den kvällen. Men han bevisade bara att jag hade fel.
 
Jag får allt för ofta hatkommentarer vilket är fett synd, inte bara för min del utan för alla där ute som får dessa hemska kommentarer. Jag tar nästan alltid bort kommentarerna just för att det känns som de passerar mig på det viset, ser jag inte kommentaren så finns den inte. Dessutom anmäler jag de värsta kommentarerna jag får, för det är inte alls acceptabelt att skriva massa skit på min sida där jag jobbar och lever. Jag går inte in på ditt kontor och skriver massa skit på väggarna, jag förstör inte ditt jobb eller din skolgång eller ditt rum, så varför ska du förstöra mitt? Till alla haters där ute; gillar ni inte min blogg? Skit i att klicka in på den då? Hur svårt ska det vara?

Fanbild.

Blogg  /  1  Kommentarer
Kom helt plötsligt på att jag inte lagt upp bilden som en läsare skickade till mig för sjukt länge sedan. Bilden är tagen när jag var i Göteborg och träffade massa läsare, bland annat läsaren DeeDee som tog bild med mig. Vill bara att ni ska veta att om ni någon gång ser mig någonstans så tveka inte att komma fram och säga hej, blir lyckligare än ekorren i Ice Age bland en massa nötter då. Har ni tagit en bild med mig? Skicka gärna bilden till mig!

Ändringar i designen.

Blogg  /  2  Kommentarer
Då en läsare kommenterade att det såg ut som en tonårsmamma-blogg med min nya header med tanke på att jag hade min systerdotter bland bilderna samt det blev en dålig kombo med sex-plektrumet bredvid, så gjorde jag om den lite. Bytte ut bilden på Nora mot en screenshot från The Walking Dead spelet, då jag vill att folk ska få ett intryck av gaming när de ser min header. Dessutom satte jag in en skylt bakom Lara Croft i sidan, en söndrig skylt med texten "Zombies" samt "Run!". Tycker att det ser ganska badass ut med Lara framför skylten, dessutom får nya läsare ett direkt intryck av vad jag gillar att spela då jag har Lara Croft, en zombieskylt, en zombie från TWD samt bilden på mitt triforcehalsband.
Vad tycker ni om ändringarna?

Platform sneakers.

Stil & Utseénde  /  4  Kommentarer
Något som var oerhört populärt förra året var platform sneakers och denna trend håller i sig även detta året. Elitbloggerskor som Kenza och Kissie bär upp dessa på ett oerhört snyggt sätt tillsammans med shorts för Kenzas del och skinny jeans för Kissies del. Bloggerskor som Julia, Moa och Vira hakade även på trenden och matchade efter sin personliga stil. Sjukt snygga både till shorts och skinny jeans, men också till kjol och klänning som Vira visar upp på bilden ovan. Gillar man inte den höga varianten av dessa skor, så finns där såklart även låga varianter. Mina favoriter kommer från Have2Have och är vita med guldiga detaljer. Vilka är era favoriter?

LÄNKAR: Svarta Converse - Silver - Vita med gulddetaljer - Vita Converse - Kamouflage 

Ny header.

Blogg  /  5  Kommentarer
Som ni kanske sett i mitt tidigare inlägg så la jag in Lara Croft uppe på min meny, men jag ville göra något mer. And guess what? Jag bytte ut headern. Samma design, men en annan bild på mig samt färre bilder vid bloggnamnet. Dessutom är det inte en enda bild på mig bland de små, bilderna föreställer två av mina nya halsband, min pojkväns hund Piper samt min systerdotter Nora. Vad tycker ni om min nya header?

Måsten i menyn.

Designtips  /  0  Kommentarer
Alla har vi kategorier, ett arkiv och annan skit på bloggen. Men vad är viktigast? Och hur stuktureras detta på allra bästa sätt? Check this out!
Igårkväll strukturerade jag min meny så det blir enklare att finna, samt fixade lite under kategori-fliken. Några must haves i menyn är översättningsverktyg, sökfunktion, kategorier samt arkiv. This is why we need...
 
Översättningsverktyg.
Alla som klickar in på en blogg kan inte alltid svenska. Även om någon från Sverige klickar in så är det inte alltid säkert att dennas modersmål är svenska och det blir enklare för denna att läsa bloggen i sitt eget språk. Dessutom lockar man många fler utländska läsare till bloggen om man ger dom chansen att läsa den i sitt språk.
 
Sökfunktion.
Det ska vara lätt för en läsare att söka upp något i din blogg, det ska inte krävas massa klick för att finna det den är ute efter. En fungerande sökfunktion är ett måste!
 
Kategorier.
Klart att en blogg måste ha kategorier, och många sådana. Ingen gillar att komma in på en blogg där alla inlägg ligger i en och samma kategori, man vill kunna klicka runt lite för att finna något intressant. Inte alla har ett ord på huvudet som de vill söka efter, därför krävs kategorier. Strukturera upp dessa med hjälp av olika rubriker, som jag gjort, så blir det enklare att hitta.
 
EXTRA - Populära inlägg.
Igårkväll la jag till detta under mina kategorier, varför? Jo, för att nya läsare enkelt ska kunna läsa de populära och mest läsvärda inläggen i bloggen så att deras intresse fångas och det kan leda till ännu en ny följare. Kalas bra!
 
Arkiv.
Har man bloggat i många år som jag gjort så är det alltid roligt att kolla tillbaka i sitt arkiv för att skratta åt sig själv, finna inspiration samt för att se sin utveckling genom tiden. Bäst är om man lägger in sitt arkiv under en dropdown-flik i menyn som jag har, då det annars tar allt för mycket plats.
 
Struktur.
Jag tycker själv att jag har en bra struktur på de olika momenten at the moment. Det är lätt att finna de olika sakerna så man behöver inte scrolla igenom menyn för att t.ex. finna kategorierna. Strukturera bättre och du kommer fånga fler läsares intressen.
Har ni en bra struktur i er blogg? Har ni med alla viktiga moment?

Hottopic.

Stil & Utseénde  /  6  Kommentarer
Dör sakta men säkert shoppingdöden varje gång jag går in på Hottopic då de säljer universums underbaraste kläder. En sann geek som jag avlider när den ser alla underbara tröjor med mera. Mina senaste wanties kommer från följande kollektioner: Adventure Times, The Walking Dead, Harry Potter, Pokemon, Ouija samt Zelda. Har fått en satans kärlek för Navi som är med i Zelda på senaste tiden, funderar på att göra en cosplay i form av denna störiga jäkel.
Vilket plagg gillade ni mest?

Gamers don't die, they respawn.

Blogg  /  3  Kommentarer
Igårkväll satt jag och funderade på vad jag skulle lägga in bredvid headern för att fylla tomheten. Slutade med att självaste Lara Croft från Tomb Raider fick ta plats ovanför min meny tillsammans med ett favoritcitat. Egentigen tänkte jag endast placera Lara där, men då mina koder inte ville fungera som de skulle, de ville helt enkelt inte att Lara skulle overlappa menyn, så gjorde jag en liten förlängning på den samt satte in citatet. Blev en sittande Lara som inte kommer från det senaste spelet då jag gillade hur hon såg ut här. Tycker själv att det blev super! Vad tycker ni?

Samlarfigurer.

Geek & Gaming  /  1  Kommentarer
Klickade in på Webbhallen och kollade runt bland samlarfigurerna, fann detta 2-in-1 pack med Little Sister och Eleanor Lamb från Bioshock, blev störtförälskad och tänker inhandla dessa underbaringarna snarast. Länk
Kollade även runt bland lite DC-comics statyer och fann bland annat Harley Quinn samt Poison Ivy. Synd bara att de är så dyra, annars hade jag lätt klickat hem dessa också. Harley Länk - Ivy Länk
Vilken är er favorit? Har ni några samlarfigurer?

Triforce.

New In  /  6  Kommentarer
Här om dagen fick jag hem mitt triforce halsband som jag beställde för ett tag sedan via Ebay. Kärlek vid första ögonkastet! Det är verkligen ett halsband för en riktig gamer, Zelda spelen är underbara och varför inte gå runt med den nostalgiska symbolen av triforce hängande runt halsen? Vad tycker ni?

Beauty Hacks.

Stil & Utseénde  /  2  Kommentarer
Alla har vi något beauty hack som vi inte kan klara oss utan, här är två, eller snarare tre, av mina favoriter samt ett hack som Ida skrev om i sin blogg.
 
FINNAR? Not a problem!
Detta är ett hack som jag fick lära mig av min mamma när redan när jag fick min allra första finne och det fungerar faktiskt. Har du en finne? Ta lite tandkräm på den över natten, det torkar ut finnen så den försvinner snabbare. På morgonen kommer tandkrämen ha torkat, då är det bara att tvätta bort den och sedan återupprepa processen kvällen efter. Lätt, och användbart om man inte vill köpa finnmedel mot några enstaka finnar.
 
KORT? Not a problem!
Känner du dig kort? Kör på ett par nude-färgade klackar eller måla dina tånaglar i en nude-färg så trixar detta med ögonen så du ser längre ut. Perfekt när man ska på fest eller bara vill se mycket längre ut än man redan är. Ett nude-lack på fingernaglarna får även dina fingrar att se längre ut, du kanske inte ser det själv, men det gör andra.
 
HÅRIG? Not a problem!
Det händer allt för ofta att man glömmer rakgelet när man åker iväg eller att det är slut när man behöver raka benen som mest. Lösningen? Balsam! Använd vanligt balsam som rakgel, detta gör att benhåret blir mjukt och det blir lättare att raka utan onödiga skador på hårsäckarna. - ADARAS

Framtiden.

Plugget  /  2  Kommentarer
Har fått många frågor angående vad jag vill bli när jag blir äldre, så tänkte göra ett inlägg tillsammans med en bild på framtida Carro. Här nedan står allt om mina högskole-tankar samt framtida jobb.
 
Jag pluggar speldesign på LBS i Lund, ska börja andra året nu efter sommaren. Jag älskar spel och vill hemskt gärna jobba med just detta i framtiden, för jag vill jobba med något jag älskar. Efter studenten planerar jag att plugga vidare på Game Assembly i Malmö, som då är en skola för just framtida spelskapare. Jag hoppas få ett jobb inom spelbranschen, helst som grafiker, efter högskolan och detta på antingen Massive eller Blizzard. Massive tar in världigt många från GA i Malmö, så därför känner jag på mig att det är hos dessa min framtid ligger.
 
Men jag tänker aldrig sluta blogga! Jag vill kunna jobba både inom spelbranschen och blogga vidare. Bloggen kommer antagligen vara min största inkomstkälla under åren jag pluggar på GA, så man kan väl säga att bloggen är mitt jobb. Även bloggen är ett jobb jag älskar och vad skulle inte vara bättre än att jobba inom två olika yrken som jag viger mitt hjärta åt? Spel och bloggning.
 
Vad vill ni göra i framtiden? Vad är ert drömyrke?

Mobilbloggning.

Allmänt  /  0  Kommentarer

Idag har vi firat midsommar i efterskott med min familj och släkt. Åt massa god mat samt drack gott. Lukas passade på att tända eldkorgen utanför trädgårdtältet vilket blev himla mysigt. Tog världens charmigaste bild på mig och Lukas, eller hur? Har ni förresten lagt märke till att det endast varit mobilinlägg idag? Först på bussen och sen just nu, fan inte ofta jag mobilbloggar. Mobilbloggar ni ofta?

Livet är bra ibland.

Allmänt  /  5  Kommentarer

Arkivbild

Glad midsommar, i efterskott! Gårdagen spenderades i Lund med vänner, hade sjukt roligt, idag åker jag och Lukas hem till mig för att umgås med min familj. Sitter just nu på bussen, två timmars bussresa från Trelleborg där min pojkvän bor, till Sjöbo där jag bor. Hur spenderade ni er midsommar?

3 big no-no's inom bloggning.

Blogg  /  5  Kommentarer
Efter att ha bloggat i så många år som jag gjort så lär man sig vad man inte ska blogga om. Här är de största no-no:sen inom bloggning. Varning för arg Carro.
 
KYSSBILDER.
Tänk på att det finns läsare som är singlar, just har gått ur ett förhållande eller som är olyckligt kära, de vill inte se massa bilder där du äter upp din pojkvän eller flickvän. Även när man är i ett förhållande så är det bara jobbigt att se massa kyssbilder överallt. Dessutom är det inte alls roligt om det tar slut mellan dig och din partner, då kan det vara jobbigt att se alla kyssbilder i din blogg. Visst kan det vara sött att lägga upp då och då, men inte i varje jävla inlägg du skriver!
SORRY FÖR DÅLIG BLOGGNING.
Tror du verkligen att någon bryr sig? Förlåt, men folk som konstant sitter och spammar sin blogg med "sorry för dålig bloggning"-inlägg är riktigt efterblivna. Man kan skriva det någon gång ibland, men inte varje jävla dag. Att sen dessutom lägga till "bloggar sen" gör bara saken värre. Varför tror du att ingen läser din blogg?...
 
PHOTOSHOP GUDINNAN.
Lägger du upp bilder på dig själv så snälla redigera inte sönder dom. Det är okej att fixa ljuset samt kontraster med mera, men att göra sig smalare eller smudga ut hela sitt ansikte är på tok för mycket. Vill vi se en photofekt (photoshop perfekt) person så går vi och köper oss en modetidning.
 
Vad tycker ni om detta? Några andra NO-NO's?

Blivande tatuering.

Stil & Utseénde  /  4  Kommentarer
Snart ska jag tatuera mig tillsammans med min mamma och hennes vän, det blir första tatueringen för min del. Jag vill börja med något litet, så ritade denna skalle med trianglar och funderar på att tatuera in den. Vad tycker ni?

The Little Mermaid Shiloh.

Tankar  /  2  Kommentarer
Något ni kanske inte visste om mig är att jag älskar att se på dokumentärer. Den senaste dokumentären jag såg handlade om tioåriga Shiloh Pepin, även känd som världens enda levande sjöjungfru.
 
Shiloh föddes med ett väldigt ovanligt handikapp, hennes ben satt ihop och detta ledde till att hon levde med en, enligt många, lång fena på underkroppen. Det finns andra fall där barn föds med detta handikapp, men de dör oftast vid födseln och om de klarar sig så separeras benen innan de hinner bli för gamla. Men i Shilohs fall separerades inte benen, hon fick valet vid åtta års ålder att separera dom vilket skulle innebära hela fem livshotande operationer under tre års tid, men hon tackade nej. Denna underbara flicka var modig nog att leva med ett handikapp, trots detta var hon en av världens gladaste flickor och hon skrattade nästan alltid.
 
När hon skulle fylla tio anmälde hennes föräldrar henne till ett sommarläger för barn med handikapp, detta skulle vara allra första gången hon skulle vara så långt hemifrån utan sina föräldrar. Men hon klarade det. I en vecka var hon på sommarlägert där hon skaffade massor av nya vänner. Denna lilla sjöjungfru älskade både fjärilar och att bada, vilket hon ofta gjorde. Hon älskade vattnet, för där kunde hon röra sig fritt utan några begränsningar. Två månader efter att hon firat sin tioårsdag åkte hon akut in till sjukhuset där hennes hjärta stannade, men läkarna fick igång det igen. Shiloh hade varit modig och kämpat för sitt liv så många gånger, men denna gång klarade hon inte mer. Hon släppte taget.
 
Fy fan vad jag bölade under hela dokumentären, denna lilla, underbara flicka var tio år när hennes liv led mot sitt slut. Tio år! Hon var lika gammal som min lillasyster. Jag skulle aldrig klarat av något sådant, Shiloh var stark liksom hennes nära och kära. Vill ni se dokumentären så finns den här nedan. R.I.P Shiloh Pepin.

Matchande skins.

Geek & Gaming  /  2  Kommentarer
Något jag verkligen gillar med League of Legends är att man kan matcha skin med sin polare. Jag har själv Arcade Sona och min vän har Arcade Hecarim, det är sjukt roligt att spela tillsammans när man bär liknande skins. Här ovan ser ni några av mina favoriter bland skins som matchar, någon ge mig Heartseeker Ashe NU! Vilket set gillar ni mest?
 
Btw; Vet att det varit mycket LoL på senaste tiden, men just nu är jag insnöad just på detta spel. Men ta det lugnt, andra spel, främst efter era önskemål, kommer komma upp på bloggen snart!

Voicing ALL League of Legends Champions.

Geek & Gaming  /  1  Kommentarer
Kollade på massa League of Legends videos och hittade den här videon där en tjej försöker sig på att låta som alla LoL-champs. Tycker att hon lyckas bra, vissa kanske tror att hon bara mimar, men hon lägger på ett filter på många så det verkligen låter som championsen. Många har hon dock låtit vara som hon säger det, utan något filter. Vad tycker ni? Lyckas hon?

Spelat med Lukas.

Geek & Gaming  /  2  Kommentarer
Var uppe till klockan fyra-ich och skypade med Lukas samt spelade Cube World med honom. Första gången jag testar det och jag måste säga att det var ganska tråkigt, fast det blev roligt just på grund av att jag spelade med min pojkvän. Hittade dessutom universums sötaste ponnysar när vi spelade #cuteasfuck. Kommer göra ett inlägg om Cube World när jag spelat lite mer. För övrigt ångrar jag att jag spelade halva natten då jag skulle upp klockan nio för att åka iväg på äventyr med familjen. Har någon av er spelat Cube World?

Hemklickat.

Stil & Utseénde  /  6  Kommentarer
Gaah, hatar mig själv ibland. Direkt när jag får pengar så kliar det i fingrarna och jag klickar hem massa saker från olika ställen i världen. Dessa sju underbart vackra ting föll offer för min kärlek här om dagen när jag hade tråkigt hemma hos Lukas (för shopping gör allt så mycket roligare) och nu hoppas jag att de kommer hem till mig snabbt som tusan.
 
Kände att jag behövde ett par nya brillor, men det blev två par, ett par knästrumpor i äkta Slytherin känsla samt massa smycken. Brukar aldrig köpa ringar då alla är för stora för mig, men denna gång slog jag mig själv på mina pinnsmala fingrar och klickade hem två stycken. Dessutom klickade jag hem matchande halsband samt armband till den ena ringen. Vad gillade ni mest? Säg till om ni vill ha länk till något!

Nya smycken från Savanni.

New In  /  2  Kommentarer
Idag när jag kom hem från Trelleborg, där min pojkvän bor, så låg där ett paket i väntan på mig. Blev superglad och drog upp det, kändes verkligen som julafton. Paketet innehöll en underbar choker i svart spets med nitar på, ett plektrumhalsband med bästa texten på samt ett örhänge i guld och svart.
 
Allt kommer från Savanni.com och jag måste säga att det lätt är min favorit bland smyckesbutikerna runt om i världen. De har verkligen allt, för alla stilar och ändamål. Hälften av alla mina smycken kommer nog från denna sida, mina favoriter kommer därifrån iallafall. Örhänget ska jag ge som en present till min pojkvän, men det är en hemlis så jag hoppas att han inte läser detta inlägg. Vad gillade ni mest?
 
Btw; Sedan mitt förra Savanni inlägg så har många frågat mig vad det är för burkar jag använder när jag fotade smyckena då samt nu. Svaret är att det är helt vanliga barnmatsburkar som är fyllda i olika volymer med vatten blandat med svart färg. Tycker att de ger en fet känsla i bilderna.

Youtubers.

Stil & Utseénde  /  2  Kommentarer
Jag följer över 150 youtubers, men jag kollar bara på några enstakas videoklipp. Just nu knarkar jag sönder dessa youtubers, varav en av dom faktiskt går i min klass. Första och andra lägger mest upp spelvideos och den sista lägger upp sminkningar med mera. Tycker helt klart ni borde checka dom, speciellt min vän Patrik!
 
LÄNKAR: iHasCupquake - Brocco97 - Verena Schizophrenia

Tumblr inspiration.

Allmänt  /  3  Kommentarer
Ni följer väl min tumblr? Klicka här!

Flowers.

Bilder & Bildbehandling  /  6  Kommentarer
Foto: Carolina Mårtensson - Kamera: CANON 1100D

Tävling i samarbete med Birgittas Design och Smycken.

Tävlingar  /  5  Kommentarer
Nu är det dags för ännu en tävling, denna gång i samarbete med Birgittas Design och SmyckenVinnaren får hem detta underbara halsband som ni ser ovan, värde 200kr. Nickelfritt och äkta läderband. Vill du ha chansen att vinna detta halsband? Läs nedan för att delta...
 
För att delta;
- Kommentera detta inlägg.
- Gilla Birgittas facebooksida, härkommentera vad du heter på facebook.
 
För extra chans till vinst;
- Dela Birgittas facebooksida, här.
- Följ bloggen via bloglovin, härKommentera vilket nummer du blev.
- Gilla inlägget via bloglovin, härKommentera vilket nummer du blev.
Skriv om tävlingen i din blogg, använd gärna bilden ovan, länka till detta inlägg. Länka inlägget i din kommentar.
 
Tävlingen avslutas den 30 juni 2014

Chillar på stranden.

Allmänt  /  3  Kommentarer

Just nu chillar jag på stranden i Trelleborg med vänner. Älskar värmen, fast blåsten och det kalla vattnet kan försvinna. Vill ha vindstilla och varmvatten. Vad gör ni idag?

Tell me.

Geek & Gaming  /  7  Kommentarer

Så får du en stor blogg.

Blogg  /  3  Kommentarer
Ni ville ha tips på hur man får en stor blogg, så här ska ni få tips på hur man får en stor blogg. Here we go!
 
BLOGGNAMNET.
Ha ett bloggnamn som är kort och lätt att komma ihåg. Jag ser ofta bloggar som heter saker som blondinerica, epicfanny, emmasrum och t.o.m en brud som döpt sin blogg till quietheaven. Använd inte namn som redan finns! Det finns redan storbloggare som heter blondinbella, epicfaiil, sannasrum och quiethell, så kom på något nytt.
Tips; Har du svårt att komma på ett namn? Lyssna på din favoitlåt och hitta något nice ord att leka med, det var det jag gjorde. I Skylar Greys låt Invisable sjunger hon "here inside, my quiet hell" så jag slog ihop quiet och hell.
 
DESIGN.
Jag vet inte hur många bloggar jag kollat in på och lämnat en halv sekund senare tack vare designen. En unik och rolig design får läsare att stanna. Vet du inte själv hur man skapar en unik design så finns där massa olika bloggare som säljer, jag är en av dom. Vill du beställa en unik design av mig så klicka in på min designshop som ni finner i menyn.
KOMMENTERA MERA.
Kommenterar du andra bloggar, så är det nästan 95% chans att de klickar in på din blogg, om så för att svara på kommentaren. Men ingen gillar spam som "Kolla in min blogg" eller liknande, lägg istället tid på att läsa igenom deras inlägg och kommentera något som har med det att göra.
 
SKRIV OM SAKER DU GILLAR.
Jag tycker själv att inlägg som endast handlar om bloggarens vardag är svintråkiga att läsa. Skriv om mode, spel, film eller vad som helst som fångar ditt intresse. Eller gör som jag, blanda vardagsinläggen med mode, spel och annat roligt.
 
BILDER ÄR NYCKELEN TILL FRAMGÅNG.
Låter kanske aningen standard, men många skiter faktiskt i att lägga in bilder i sina inlägg. Visst är en systemkamera bra att ha, men mobilbilder är awesome att ha så länge du anpassar bilderna till just din blogg. En bild behöver inte vara dålig just för att den är tagen med en mobilkamera. Fixa bilderna snyggt som ett kollage eller mixtra bara med ljuset med mera genom photoshop eller gimp.
 
TID.
Lägg tid på din blogg, släng inte upp ett inlägg på tio minuter, lägg hellre minst en halvtimme på det. Lägg upp minst tre inlägg per dag, ingen gillar en blogg som lägger upp dåliga inlägg var halvtimme. Slutligen, att få en stor blogg tar tid, år. Jag har själv bloggat i flera år, men det är först nu under det senaste året som min blogg blivit stor. Give it time.
 
Har ni några awesome tips att dela med er av?

Assassin's Creed Unity.

Geek & Gaming  /  5  Kommentarer
Under dagarna som gått har E3 i Los Angeles, USA, varit igång. Massa cosplay och spelande, men det stora fokuset för min del låg helt klart vid visningen av de nya spelen. Jag har redan berättat om Sims 4 i hela två inlägg, så nu är det dags för ett annat spel som de flesta nog känner till, Assassin's Creed.
Det jag personligen är mest taggad över inför det kommande spelet är helt klart att man inte ska behöva leta efter en höstack för att kunna hoppa från husnivå till marknivå längre. Med en parkourliknande stil tar man sig ner enkelt och snabbt exakt var man vill. Dessutom vill Ubisoft återskapa den äldre versionen av Assassin's Creed så det kommer inte finnas några on-see-combats i detta spel vilket jag verkligen ser fram emot då jag inte alls gillade det moment i Black Flag.
 
Ännu ett underbart moment i detta spel är att man kan gå på gatorna och se hur människor bråkar samt mördar varandra och då kan man antingen välja att gripa in eller låta dessa personer dö. Valet är spelarens. Det speciella stealth-momentet är jag också sugen på att testa då man inte kommer kunna rusha in bland massa vakter och bara slakta dom nu, utan man kommer tvingas göra en tystare approach. Vill ni se alla de nya momenten samt se exlusiv in-game-material så checka videon nedan.
 
Vad är era tankar angående Assassin's Creed Unity?

Gårdagen.

Allmänt  /  5  Kommentarer
Här ovan ser ni två bilder från gårdagens skolavsluting, eller rättare sagt två bilder från tågresan till den. Tog förväl av min älskade dator samt hade roligt med klassen. När vi slutat hängde jag med Alexandra, My, Karl och Lukas i parken och när de gick in för att avsluta sin "lektion" gick jag, Alez, Elias och Gud för att käka lite. Dagen slutade i Arlöv där vi firade vår vän Dicks student. Har ni slutat skolan än?

Nya örhängen.

New In  /  3  Kommentarer
Fick snyggaste örhängena av min syrra Amanda här om dagen. Ska ha dom idag på skolavslutningen samt en väns student som jag och Lukas ska på idag. Ska för övrigt lämna in min skoldator idag, så tvingas använda min sega bloggdator från och med nu. So, no gaming for me tills jag lagat min andra dator. Hur ska jag överleva?

Melindaemilias webbshop.

Stil & Utseénde  /  1  Kommentarer
Melinda har skapat underbaraste webbshoppen där hon säljer massa snygga smycken och alla pengar går till djur som är i nöd. Sjukt underbart gjort, vill ha den lila kristallen, för den är underbar! Klicka här för att komma till sidan.

Vad är vad i stilmallen.

Designtips  /  2  Kommentarer
I dagens designtips hade jag tänkt lära er vad som är vad i stilmallen samt kodmallarna. Detta tips kommer dock att vara i två delar, nästa del kommer redan imorgon! Vi börjar med grunderna i stilmallen.
 

body { ◄ "kroppen" på designen, här ändrar du bakgrunden på din blogg.

 

a { ◄ Länkavsnitt som styr länkarna i bloggen (avsnittet där man ändrar dessa alltså).

a:hover { ◄ Länkavsnitt som styr länkarna i bloggen när man håller musen över denna.

 

#wrapper { ◄ Det som omger allt vi ser förutom "huvudet" i bloggen. Det kan också ses som en ram runt hela bloggen och i denna ram ska allt innehåll få plats. Alltså får inget vara större än ramen för då blir det knas.

 

#wrapper:after { ◄ Allt efter wrappern, detta gör att wrappern går ända ner, hur långt man än scrollar.

 

#header { ◄ I detta stycke finns själva huvudet på designen. Här finns antingen text eller en bild man redigerat ihop i photoshop eller gimp. Huvudet kan sträcka sig ända från kant till kant (på bredden) eller så kan man välja att ha menyn bredvid, t.ex. så jag har det i min design.

 

#side { ◄ Side är sidomenyn som jag pratade om ovan. Detta är så sidan av designen (tänk en design som en hel kropp) och det kan finnas två av detta avsnitt. Har man två menyner så krävs det att den ena heter något i stil med #side2 {.

#content { ◄ Detta avsnitt styr ytan vi skriver och läser på i bloggen. Ska jag fortsätta likna designens uppbyggnad med en människokropp så skulle jag nog säga att detta är magen.

 

h3 { ◄ Detta är rubriken i varje inlägg, alltså det som är längst upp på content som ni läste om här ovan.

 

.navheader { ◄ Rubrikerna i sidomenyn.

 

.nav { ◄ All övrig text i sidomenyn.

 

.nav a {◄ Länkar i sidomeny.

.nav a:hover { ◄ Länkar i sidomeny när man håller musen över dessa.

 

.entrybody { ◄ All text i inläggen, alltså allt som skrivs på content.

 

.entrymeta { ◄ Texten under (kan vara över) varje inlägg dvs. antalet kommentarer, tid och datum med mera.

 

.entrymeta a { ◄Länkarna under alla inlägg, dvs kommentar-länken, kategori-länken med mera.
.entrymeta a:hover { ◄ Samma sak som ovan fast när man håller musen över.

 

Det finns även en massa kod som hör till kalendern som var standar för blogg.se förr, all kod som har med kalendern att göra kan man ta bort, onödig kod är dålig kod. Vill ni ändra något i de olika avsnitten så ser ni här nedan (direkt taget ur min stilmall) hur man gör detta.

Hoppas ni fick nytta av detta designtips. Har ni frågor så lämna en kommentar eller skicka ett mejl till quiethell@hotmail.comHör av er angående vad ni vill lära er i nästa tips.

2 tävlingsvinnare.

Tävlingar  /  6  Kommentarer
Dropsoflight tävlingen avslutades för ett tag sedan, dock har inte vinnaren hört av sig eller svarat på mitt mejl. Så, här kommer den nya vinnaren: Mikki.
 
Glanz tävlingen borde ha avslutats för länge sedan, men jag har inte hunnit samt har inte mått bäst så nu koras denna vinnaren. Grattis till Marta.
 Vinnarna, skicka ett mejl med er adress till [email protected] så hör jag av mig!

Sims 4 release.

Geek & Gaming  /  6  Kommentarer
Många verkade uppskatta mitt förra sims 4 inlägg så jag kände att jag nog borde svara på den stora frågan som ni ställde i kommentarsfältet. Sims 4 släpps den 2 september detta året! Det är länge kvar, men förhoppningsvis så fixar dom det mesta som känns tråkigt med spelet. Har dessutom, trots att jag ratade just denna detalj, börjat bli småkär i det ler-barbie-liknande utseendet som simmarna kommer ha. Ser ändå ganska charmigt ut.
 
Tänker ni köpa Sims4? Ni kan redan nu förhandsboka spelet via Sims officiella sida.

Foxylegs.

Stil & Utseénde  /  6  Kommentarer
Hittade fetaste sidan idag, perfekt för alla som inte vill beställa leggings från utlandet, Foxylegs är en sida full av snygga leggings som är perfekta för alla alternativa (och ikke alternativa) där ute. Ni ser mina fyra absoluta favoriter här ovan, de rosa var helt klart kärlek vid första ögonkastet! Vilka gillade ni mest?

Cravings from Shock.

Stil & Utseénde  /  3  Kommentarer
Gaaah, hatar att se sjukt snygga saker på olika webbshoppar samt i olika butiker, men som jag inte har råd till. Här är två av mina största cravings från Shock at the moment, ge mig den där tröjan! Vad tycker ni om mina cravings?
 
LÄNKAR: Tröja - Skor

Nytt i designen.

Blogg  /  0  Kommentarer
Har fixat massa med designen nu på senaste tiden. Har bland annat bytt ut den tråkiga vanliga gråa bakgrunden som fanns överst samt nederst i inläggen + i kommentarsrubrikerna bland kommentarerna, till en glittergrå. Fixade även så det ser ut lite som att bakgrundsfärger från inlägget (det vita) droppar ner över det gråglittriga. Älskar det, en underbar detalj enligt mina personliga åsikter. Vad tycker ni? Något ni vill lära er i ett designtips?

Dressed To Kill.

Stil & Utseénde  /  4  Kommentarer
Många verkar tro att jag och Moa är universums revaler och hatar varandra över allt annat, men nej. Så är det verkligen inteGick in på hennes blogg och såg att hon öppnade sin webbshop idag. Måste säga att jag älskar hennes finfina saker som hon säljer, skulle absolut inte säga nej till något linne som ni ser här ovan samt ögonrosetterna. Funderar på att klicka hem första linnet.  Har ni kollat in hennes webbshop än?

4 stilikoner att kolla in.

Blogg  /  10  Kommentarer
Tumblrbrudar i all ära, men dessa fyra svenska bloggerskorna slår alla barbiebrudar där ute rätt på käften. Letar du efter en ny blogg att följa, eller bara vill skaffa en ny alternativ stilikon, så borde du verkligen läsa vidare!
 
LOUISE - MISSNOSEBLEED
Denna tjej bor i alla alternativas drömland, Japan, där hon pluggar och shoppar. Knästrumpor, munnskydd, knasiga hårfärger och framför allt - massa holostuff! För övrigt så har jag gjort hennes bloggdesign och jag måste säga att denna tjej är universums underbaraste kvinna, snäll och smart är något hon helt klart är.
 
MELINDA - MELINDAEMILIA
Bo i Japan behöver man inte göra för att leva livet i den alternativa världen, nej, Melinda fiskar upp de snyggaste plaggen där ute, direkt från sitt vardagsrum. Hon och hunden Hugo är helt klart en duo som är värd att följa, tänker för övrigt sno hela hennes garderob, jag måste bara skaffa mig en stor skåpbil att leka skurk i.
 
ELVIRA - VIRAS
Tatueringar, piercingar och underbaraste katten vid namn Sälen. Detta är några få saker som vi får läsa om i denna tjejs blogg. Hemma i Jönköping sitter denna lilahåriga tjejen och bloggar, lever loppan och drar på modelljobb.
 
JULIA - CANDIE
Även denna tjej lever livet genom att dra på modelljobb, tillsammans med Vira. Denna tjej är helt klart en stilikon skänkt från ovan (eller nedan) som hittar exakt allt snyggt och alternativt världen över. Kolla bara in hennes underbara sminkningar, dockliknande utseende, alternativa stil och underbara hår. Helt klart en av mina favoritbloggerskor.
 
Följer ni någon ovan? Bloggnamnet efter bloggerskans riktiga namn är en länk till bloggen.

League of Legends guide.

Geek & Gaming  /  1  Kommentarer
Hej mina fina läsare där ute! Många av er spelar eller funderar på att börja spela League of Legends. Så, eftersom jag spelar det ganska mycket, eller spelade det borde jag nog säga då jag inte haft tid för spelande på senaste tiden, så tänkte jag skriva ihop en liten guide i hur man spelar till er.
Det första som är bra att veta är vad som är vad på mappen. När någon skriver "help bot" eller "drake" så ska man veta exakt vart man ska ta sig utan att ens lagkamrater ska behöva pinga eller klaga på en. Så, här ovan har jag tagit mappen och satt in text samt olika färger så att ni lättare ska lära er. LoL går ut på att ta sönder det andra lagets nexus som finns i teamets bas, där är två baser, ni ser ovan på bilden var dessa finns. De olika possitionerna på mappen är oerhört viktigt att komma ihåg då man ska kunna skriva vilken lane man vill köra samt veta var man ska gå när man väl kommer in i spelet. Läs nedan om de olika possitionerna.
Jungle Lane är när man springer runt i jungeln, som ni ser att jag märkt ut på kartan, tar buffar för att få olika förmåner samt springer runt och hjälper de andra possitionerna. Bra champs att testa i jungle är Trundle, Amumu och Warwick.
 
ADC är den som gör skadan på botlane. Denna champ delar sin XP med sin support. På botlane krävs sammarbete. En bra champ att testa som ADC är Ashe som faktiskt var en av LoL's allra första champs, hi beta nostalgic! Andra bra champs är Vayne och Ezreal.
 
Support är den som delar botlane med ADC:n. Denna champ ska inte ta kills eller farma minions då denna endast ska hjälpa sin ADC att döda motståndarna. En supports största jobb är oftast att återställa hälsan, vilket många support-champs har tillgång till att göra, samt att sätta ut wards som ni kan läsa om längre ned. Janna är en väldigt bra champ att testa, även Sona och Taric är några få favoriter.
 
Top Lane är längst upp på kartan, här spelar man oftast en champ som är aningen mer tanky än mid och bot. Man kan även köra två toppar, då är det oftast jungle som uteblir och man får helt enkelt klara sig utan denna, dock alltid bäst att köra en top och fylla resten av possitionerna. Bra champs till denna possitionen är Riven, Vi och Darius.
 
Mid Lane är den champ som går i mitten av kartan. Bra med en mage eller assassin om man ska köra mid, enligt mig. Bra champs till denna possition är Ryze, Catarina och Annie med sin björn Tibbers.
 
Det är oftast supporten och junglern som får skulden vid lost game!
Då jag mainar support så tänkte jag gå in mer just på denna possition och inte på vilken sak som helst, utan hur man bäst wardar botlane. Första warden är alltid bra att sätta i river-bush då det är här junglern oftast står för att vänta in ett bra tillfälle att attackera, warda denna ofta. Andra warden sätter man helst längst ut i enemy-bush, blir man pushad är det även bra med en i sin egen buske, även här längst ut. Warda drake, varför? Jo, för då ser ni både om enemyteam försöker döda draken samt man reagerar snabbare på ifall enemy jungler kommer på besök. Vågar man så är det alltid bra att sätta en ward i enemy-inner-bush, liksom med den andra warden så är det även bra att sätta en i sin egen inner-bush vid push. Ni ser ward-ställena för de olika teamen här ovan på bilden.
 
Hoppas ni fick lite nytta av detta inlägg, sprid gärna era egna noobie-tips här nedan bland kommentarerna samt ställ frågor så svarar jag så fort jag kan. Btw, glöm inte att köra igenom hela tutorialen om du är en noobie.

Party hard.

Allmänt  /  5  Kommentarer
Skulle egentigen vara funkis på ett konvent denna helgen, men det visade sig att jag planerat helt fel så jag var tvungen att hoppa det. Bild på Lukas och Malmis från gårdagen, var en nice klassfest med massa trevliga människor. Idag städar vi samt käkar hos en vän. Vad gör ni idag?

Text inne i kommentarsfältet.

Designtips  /  3  Kommentarer
I dagens designtips visar jag hur du snabbt och enkelt får en text inne i kommentarsrutan som försvinner när man klickar och börjar skriva. Snabba regler eller något annat roligt är bra att ha i denna ruta.
1. Gå in i kodmallarna, det är här vi ska jobba idag, inget stilmallsjobb krävs för detta. Gå in på kodmallen för inläggen, alltså inläggssidan.
2. Scrolla ner till kommentarsfälten, ni ser på bilden nedan vilket avsnitt jag menar.
3. Under "kommentar:" finns en kod som börjar med <textarea name=...". Byt ut denna mot koden ni ser här nedan. Fyll i vad det ska stå. Spara, and you're done!
<textarea name="content" onchange="doChange(this)" cols="54" rows="7" onFocus="this.value=''; this.onfocus=null;">Skriv din text här</textarea>
Hoppas ni fick nytta av detta designtips. Har ni frågor så lämna en kommentar eller skicka ett mejl till [email protected]Hör av er angående vad ni vill lära er i nästa tips.

Update to Summoner's Rift.

Geek & Gaming  /  1  Kommentarer
Det delas överallt at the moment, videon där Riot visar deras nya Summoner's Rift. Fasen vad jag taggar, hur fett?

No more slide-down-menu.

Blogg  /  6  Kommentarer
Tro det eller ej, men i allt mitt pillande med designen så insåg jag att min slide-down-meny jag haft sjukt jävla as länge längst upp i bloggen helt enkelt inte passade. Dels så kände jag inte att den passade rent estetiskt, dels så störde sig många på den och dels så var den ganska onödig med tanke på att jag har kategorierna i menyn och det enda den var användbar till var att ha mina länkar till bloglovin med mera. Så, nu har jag satt in bloglovin, instagram, tumblr samt lolking som små trianglar på höger sida om min profilbild. Dessutom kommer det vara mycket lättare för alla små devils där ute att finns mina olika sidor nu när man lägger märke till dom mer. Ser konstigt ut när "startsida"-knappen är ovanför profilbilden, men yolo. Vad tycker ni? Hiss eller diss på att jag tog bort slide-down-menyn?

Dreamjacket.

Allmänt  /  3  Kommentarer
Ligger just nu i sängen och jobbar med kompletteringsuppgifter som ska in imorgon. Jobbigt läge. Lyssnar på en video där en kille är hög efter att ha varit hos tandläkaren, fun as fudge. Chattar lite med Alexandra och Lukas och ska snart fortsätta med uppgifterna. Hittade för övrigt världens snyggaste jacka, the jacket in my dreams. Är snäll och delar med mig av länken, trots att jag vill ha ensamrätt. Länk.

Kramisar Carro.

Blogg  /  10  Kommentarer
Fixade ännu en sak igårkväll när jag fixade i min design. La in en "Kramisar Carro" längst ner i inläggen. I mina förra bloggar la jag alltid in en sådan text manuellt i slutet av varje inlägg, så känns skönt att införa detta igen fast denna gång läggs det automatiskt in. Vad tycker ni? Vill ni lära er hur man gör detta i nästa designtips?

Sektionera dina kategorier.

Designtips  /  1  Kommentarer
Hade i detta designtips tänkt visa er hur man delar upp sina kategorier i olika sektioner. Alltså att man har ett överkategorinamn och sedan underkategorier. Jag har detta både i min meny längst uppe i bloggen och i click-down-menyn i min meny här åt höger. För er som undrar varför jag har mina kategorier på två olika ställen så är detta för att det ska vara lättare för personer som går in på min blogg via mobilen då dessa inte alltid kan klicka ner menyn jag har högst upp i bloggen.
1. Börja med att gå in på kategorierna du vill ha med, kopiera varje kategoris länk och klistra in i anteckningar eller ett dokument på din dator.
 
2. Gå in i dina kodmallar och ta bort följande kod, den ligger i din meny.
<tag:categorylist>
<li><a href="${CategoryLink}">${CategoryName}</a></li>
</tag:categorylist>

3. På samma ställe som du just tagit bort kod lägger du in följande.
<div>ÖVERKATEGORINAMN</div> <br>
<a href="KATEGORILÄNK">KATEGORINAMN</a> <br>
<a href="KATEGORILÄNK">KATEGORINAMN</a> <br>
<a href="KATEGORILÄNK">KATEGORINAMN</a> <br>

<div>ÖVERKATEGORINAMN</div> <br>
<a href="KATEGORILÄNK">KATEGORINAMN</a> <br>
<a href="KATEGORILÄNK">KATEGORINAMN</a> <br>
<a href="KATEGORILÄNK">KATEGORINAMN</a> <br>

<div>ÖVERKATEGORINAMN</div> <br>
<a href="KATEGORILÄNK">KATEGORINAMN</a> <br>
<a href="KATEGORILÄNK">KATEGORINAMN</a> <br>
<a href="KATEGORILÄNK">KATEGORINAMN</a> <br>

<div>ÖVERKATEGORINAMN</div> <br>
<a href="KATEGORILÄNK">KATEGORINAMN</a> <br>
<a href="KATEGORILÄNK">KATEGORINAMN</a> <br>
<a href="KATEGORILÄNK">KATEGORINAMN</a> <br>

4. Fyll i fälten jag skrivit ut, överkategorinamn (syns), kategorilänk (detta syns inte, detta gör att du hamnar i just den kategorin när du klickar på titeln) samt kategorinamnet (syns, detta är titeln på kategorin). Vill du ha fler underkategorier är det bara att kopiera <a href="KATEGORILÄNK">KATEGORINAMN</a> <br> och lägga in under en överkategori. Vill du ha fler sektioner kopierar du ett helt stycke och klistrar in.
 
5. Förhandsgranska och publicera. Gör detta i alla kodmallar.
Hoppas ni fick nytta av detta designtips. Har ni frågor så lämna en kommentar eller skicka ett mejl till [email protected]Hör av er angående vad ni vill lära er i nästa tips.

Ny bakgrund.

Blogg  /  4  Kommentarer
Kände ett stark sug efter att ändra något i designen, så när jag kollade runt bland mina äldre designer så sa min pojkvän till mig att jag borde byta bakgrund. Så det var just det jag gjorde. Bytte även ut menyknappen längst upp till vänster från färgdroppar till en mer stilren design. Vad tycker ni?

Sätt in bildlänkar i menyn.

Designtips  /  0  Kommentarer
Får ständigt frågor angående hur jag sätter in bilder i min meny som också är länkar, som mina annonsbilder. Så, i detta designtips tänkte jag visa er hur man gör detta. Sjukt bra om man vill ha annonser i menyn eller något annat kul.
1. Börja med att göra en bild i t.ex. gimp eller photoshop som har samma bredd som din meny eller önskad plats för bildlänken då detta även fungerar i t.ex. menyn jag har längst upp i min blogg eller i footern på bloggen om man har det.
 
2. Ladda upp bilden här på blogg.se eller liknande sida.
 
3. Leta upp ett ställe i menyn där du vill ha bilden, lägg in följande kod här:
<a href="LÄNK TILL SIDA" TARGET="_blank" title="VALFRI TITEL"><img src="LÄNK TILL BILD" /></a>

4. Lägg in länken till sidan du vill länka, välj en titel samt lägg in bildkoden du fick när du laddade upp bilden.
 
5. Förhandsgranska och publicera. Testa så att länken fungerar som den ska. Sätt in koden i alla kodmallar.
Hoppas ni fick nytta av detta designtips. Har ni frågor så lämna en kommentar eller skicka ett mejl till [email protected]Hör av er angående vad ni vill lära er i nästa tips.

Pixarspelkaraktärer.

Geek & Gaming  /  0  Kommentarer
Hittade dessa bilderna på Smosh hemsida och jag måste säga att jag älskar dom. Skrattade som in i bomben när jag såg dom. Någon konstnär har helt enkelt gjort om olika Pixar karaktärer till olika kända spelkaraktärer.
Kan ni gissa vilka karakärer och spel bilderna föreställer? Svaren hittar ni här nedan.
 
Rätt svar:
1. Pixarfilm: Toy Story - Spel: Red Dead Redemption
2. Pixarfilm: Monsters Inc - Spel: The Last Of Us
3. Pixarfilm: Ratatouille - Spel: Shadow of the Colossus
4. Pixarfilm: Up - Spel: Metal Gear Solid 4 Guns of the Patriots
5. Pixarfilm: Modig - Spel: Tomb Raider
6. Pixarfilm: Toy Story - Spel: Mass Effect

Ändra dina sociala medier.

Designtips  /  7  Kommentarer
Är du också trött på layouten på sidor som Facebook, Tumblr och YouTube? Gör som jag, ändra den! Här övan ser ni hur min facebook samt tumblr ser ut i det vanliga temat, samt hur det ser ut på min dator nu när jag ändrat det. Dessutom har jag ändrat en pytteliten sak på min YouTube som ni ser här ovan. Följ dessa steg för att ändra tema på dina sidor du med!
 
OBS: Google Chrome på din dator krävs för att detta ska fungera!
 
1. Börja med att gå in på denna sida och lägg till appen i din google-store, den är helt gratis.
 
2. Du har nu fått en liten "S"-ikon längst upp till höger, här kommer du kunna se hur många teman du laddat ner till en viss sida samt ta hand om dessa.
 
3. Gå nu in här och leta upp något roligt tema till Facebook, Tumblr, Google eller Youtube. Klicka in på ett tema och ladda ner det.
 
4. Gå nu in på sidan du laddade ner temat till, valde du ett till facebook så går du in på facebook, tror ni fattar. Nu används detta tema, kollar du på "S"-ikonen jag nämnde tidigare så ser du att den har en etta på sig. Klicka på ikonen för att se vilka teman du har för just denna sida, glöm inte att klicka bort ditt förra tema om du laddar ner ännu ett. För många aktiva teman på samma sida kan göra sidan slö.
 
Tänker ni testa detta? 

Outfit Of The Day.

Dagens Look  /  2  Kommentarer
Klänning - Sparkz // Skor - Ed Hardy // Läppstift - Yve Rocher
 
Idag var jag på min pojkväns brors konfiramtion, nu har vi ätit och han har öppnat presenter. Lukas tog en bild på min outfit precis innan min kamera dog. Testade för övrigt mitt nya läppstift från Yve Rocher, måste säga att det var världens underbaraste, sjukt nice pigment.