Skitsnack om mig i skvallerblogg.

Fick en kommentar från en anonym läsare där denna länkade ett inlägg hos bloggen ni ser ovan, Svenskabloggaresom då är en skvallerblogg där det skrivs om dagens elitbloggare. I denna kommentar stod det även att det snackades skit om mig bland kommentarerna, så jag klickade såklart in. And guess what? Någon som kallar sig Diddi (någon som vet vem denna Diddi är?!) har skrivit en lång kommentar där hen tipsar admin av sidan om skvaller bland oss alternativa bloggar. Ni ser hela kommentaren, samt två svar på denna kommentar, här nedan. Tänkte även förklara följande påståenden.
För det första så bråkar jag och Moa inte alls, varför skulle vi göra det? Visst blev jag lite besviken när hon visade upp Hello Kitty halsbandet jag gjort till henne utan att säga var det kom från, men varför skulle vi börja bråka över något sånt? Hatar absolut inte henne! Visst kritiserade jag KBP i detta inlägg men bland annat Moa kommenterade och förklarade saker och ting för mig. Har aldrig hyst något hat mot varken Moa eller någon annan ur KBP.
 
Angående det där med Kissie så vet jag inte vad denna person snackar om. Ja, jag följer Kissies blogg och har kommenterat ett par av hennes inlägg. Men jag vet inte om Kissie tagit bort dessa kommentarer eller inte, detta vet jag ingenting om. Vilket fall som helst så tycker jag att denna "Diddi" kan skicka iväg ett mejl till adressen som står i min meny om hen känner för det, istället för att snacka skit i en skvallerbloggs kommentarsfält.
 
Sen måste jag också skälla lite på "Ida" som svarade på kommentaren. Skriver man verkligen sånt? Varför är jag en "jävla skåne-poser"? Har hen problem med att jag är skåning och bloggar? Problem med att jag lyckats få en stor blogg trots att jag inte bor i Stockholm och dricker champange till frukost? Usch för skvallerbloggar.

Charlotte Andersson

HEJA CARRO! :D

2014-06-26 / 23:48:51
URL: http://svenskasiat.blogg.se
xxcyberalienxx

Wow den där tjejen Diddi måste älska smaskigt skvaller. Skulle vara roligt att se hur hen reagerar om man skvallrade om han/hon själv.

Jag gillar inte Caty från KBP, men det jag hatar om henne vill jag hålla till mig själv!
Vi misstog varann om något jag frågade förra sommaren, jag lämnade en kommentar & bad om ursäkt......medans hon gjorde inte! Som sagt så vill jag inte skriva/säga skit om henne.

2014-06-27 / 01:07:04
URL: http://xcyberx.blogg.se/
LORISSA LOVEBOMB

åh, det hann komma över 50 frågor så det hanns inte med, men jag skulle gärna göra en videoblogg av det om bara det, för det är fler än du som har funderat förr!

2014-06-27 / 09:33:36
URL: http://lorissalovebomb.se
LORISSA LOVEBOMB

oj, råkade klicka för tidigt! Ville bara skriva det att det är så orättvist att du ska utsättas för sådant skitsnack, eftersom folk har en tendens att tro på snabbaste "lösningen" på allting och gillar rykten. Bra att du är en större människa som inte fylls av hat!!

2014-06-27 / 09:36:48
URL: http://lorissalovebomb.se
Monster - En grunge blogg

With fame comes the haters. Så se det bara som en bekräftelse att du börjar bli ett namn i blogg välden.
Det hade varit kul om du och moa gjorde någonting ihop. Nu när blogg världen är lite extra intresserade utav er och eran "konflikt" som inte existerar. Ta inte hatet till hjärtat. Du är en utav mina favorit bloggar så keap it going caus ure awesome. And remember haters gona hate.

2014-06-27 / 12:37:15
URL: http://fames.se/monstergirl/
Denise

Vilka människor det finns...SUCK
Bra att du står på dig! :D

2014-06-27 / 13:34:43
URL: http://autaini.com
Felicia

Det är inget att bry sig om Carro, folk skvallrar och snackar skit bakom folks ryggar hela tiden för att dem är avvundsjuka eller missnöjda med sina egna liv. Det betyder bara att du är så mycket bättre än dem och har ett mycket bättre liv själv!

Själv älskar jag skåne (bara för att väga upp all negativitet som denna Didi spyr ut på internet) bara för att min boo finns där haha.

Du är grym Carro, låt inte andras skit paja för dig! Det finns så mycket andra människor som tycker om allt du gör!

Hugs & lots of love

2014-06-28 / 13:57:32
URL: http://feliciaingren.blogg.se/
Anneli

Asså jag har inte ens ord för de där...omg
Du är bäst iaf!

2014-06-28 / 14:05:09
URL: http://Anneliih.blogg.se
ADARAS.se - Where blog meets magazine!

Alltså att folk orkar!! :O

2014-07-06 / 00:45:16
URL: http://adaras.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback