Ruminspiration.

Stil & Utseénde  /  7  Kommentarer
Efter 3-4 år med madrassen direkt på golvet har jag äntligen fixat ben till den, lycka i ett nötskal. 20cm närmare molnen och livet känns fint. Ska snart shoppa ännu mer till rummet och möblera om helt, IKEA kommer bli mitt andra hem numera. Har allt för många skåp och byrås i mitt rum just nu och jag känner bara att jag vill kasta ut allt och inreda om det, så letade upp lite mysig inspiration.
 
Hur ser era rum ut? Vilken stil gillar ni inom inredning?

Årets sminkning @ LBS Lund Maskerad.

Bilder & Bildbehandling  /  5  Kommentarer
Här om dagen var det maskerad på LBS i Lund, dvs. i min skola. Jag bestämde mig för att köra på något jag personligen tyckte var sjukt lätt. Jag lekte en hel del med latex, blod, ögonskugga och lite grönt glitter. Kan ni se var inspirationen till sminkningen var? För er som kanske inte kan gissa så var inspirationen från serien V och jag skulle egentligen ha ett reptil-öga där jag är en ödla men jag glömde tyvärr linserna hemma. Jag vann i vilket fall årets sminkning och jag blev supernöjd.
 
Vad tycker ni? Vill ni att jag gör lite DIY's inför halloween på min YouTube?

Halloweenkostymer.

Stil & Utseénde  /  1  Kommentarer
Halloween närmar sig och därför hade jag tänkt hjälpa alla er som kanske inte valt en kostym inför halloweenfesten än. I skolans maskerad var jag inspirerad av tv-serien V och jag planerar fortfarande min officiella halloweenkostym.
 
Här är fyra underbara kostymer som är sjukt lätta och man förstår direkt vad personen ska föreställa. En sak man kan göra om man inte "bara" vill vara snövit eller någon annan av de ovan är att spruta massa blod över sig samt skapa något sår och helt enkelt göra en zombieversion av kostymen.
 
Vad ska ni vara under halloween?
LÄNKAR; Snövit // Snövit Peruk // Cheerleader // Prinsessa // Lila Peruk // Killer Bride

Att prioritera.

Allmänt  /  0  Kommentarer
Får väl börja med att be om ursäkt för dålig uppdatering. Men jag har haft så sjukt mycket att göra på senaste, vilket lett till att jag fick en sjuk ångest och ett utbrott vilket gjorde att jag tyvärr insåg att jag hade allt för mycket på mina axlar. Jag valde att sluta på mitt jobb som telefonförsäljare då jag mådde psykiskt dåligt av att arbeta med just det, samt att jag sa upp allt som hade med musikvideon jag skulle göra åt en producent då jag helt enkelt kände att det var allt för mycket för mig just nu.
 
Jag har fortfarande ett jobb där jag städar varje måndag vilket känns nog just nu, samt att jag känner att jag måste fokusera på skolan då jag ligger hemskt mycket efter. Sen har jag skrivit hemskt mycket artiklar för Trollpick nu på senaste, vilket jag älskar då jag får kombinera två av mina största intressen; spel och skrivande. Jag blev överlycklig när jag blev utnämnd till månadens skibent på Trollpick samt när jag under dagen blev utvald till att få en "uppskutning" till redaktör för sidan så jag kan ta hand om allt på ett annat sätt än att bara skriva hela tiden. Jag kan nu hjälpa till genom att läsa igenom artiklar mina kollegor skrivit innan de publiceras.
 
Ännu en trevlig sak är att jag idag sitter bänkad framför semi-finalerna samt finalen av SLTV StarSeries i Hearthstone för att sedan skriva en artikel om turneringen. Jag har även fått chansen att intervjua min absoluta favoritspelare inom Hearthstone, Orange, vilket jag taggar satan inför. Att börja skriva för Trollpick har blivit en av de bästa sakerna jag gjort i mitt liv.
 

Work.

Allmänt  /  1  Kommentarer
Tjo kings! Som jag tidigare berättat så har jag haft fullt upp de senaste dagarna. Först och främst så var jag på en privatkonsert i måndag tillsammans med min kära vän Evelina. Bilder och mer om detta kommer upp så snart bilderna från eventet postas.
 
I tisdags hade jag en arbetsintervju hos Greencaller och igår var jag på utbildning samt började jobba. Jag sitter på ett kontor med ett helt gäng jämnåriga och ringer runt till folk, så det är telefonförsäljare jag blivit. Sjukt jobbigt, men det lönar sig i slutändan - det är iallafall ett jobb. Ska arbeta idag samt på söndag, kvällspass, och jag är så satans glad att jag har en så fin kille som Eric som faktiskt tänker skjutsa mig hem efter jobb. Så snällt!
 
Sen kommer vi till det som kan kopplas med bilden ovan, jag har blivit nytt skribent för e-sportsidan Trollpick.se. Vilket jag är hemskt tacksam över. Sjukt roligt jobb där jag connectar med andra gamers som även dom älskar att dela med sig av nyheter samt skriva angående olika e-sporter. Sidan hanterar League Of Legends och Hearthstone som jag ska skriva om, men även CS;GO, DOTA och Starcraft. Ska försöka få upp min första artikel idag.

Fem svarta.

Stil & Utseénde  /  1  Kommentarer
Fem. Fem svarta underbaringar från Nelly. Här har ni mina fem absoluta favoriter som tagit plats i Nellys nya sortiment. Älskar läder, färgstarka detaljer och nät, så det är klart att dessa blir mina favoriter. Att matcha lädertoppen med ett par high-waisted boyfriendjeans och ett par heta brillor hade varit drömmen.
 
LÄNKAR; JUMPSUIT JRS // Zip Dress // Wrap Strap // High Shine Mesh // Leather Top

Pizzamys.

Allmänt  /  2  Kommentarer
Helgen avslutas med pizzamys tillsammans med familjen. Det blir en kycklingpizza med curry, bea och jordnötter för min del och skype med gänget i väntan på den. Kommer bli gott med pizza då jag knappt ätit något idag bortsätt från Ben n' Jerrys samt kanelbullar.
 
Vad brukar ni beställa för sorts pizza?

Kanelbullens Dag.

Allmänt  /  1  Kommentarer
Min vän Alexander kom precis fram till att de som skapade Kanelbullens Dag måste skapat det för att få ännu en högtid att supa på. Jag har ätit hela fyra kanelbullar idag, så magen mår gott. Hur många kanelbullar har ni ätit? Fuckin älskar kanelbullar, just sayin'. Bullar fyllda med kanel och pärlsocker. Tackar den som kom på denna underbara sak.

Helg.

Allmänt  /  2  Kommentarer
Godmorgon kings! Gårdagen var underbar, rent ut sagt. Började dagen med att umgås med familjen då min systerdotter Nora var på besök, sedan åkte jag till Eric och chillade där någon timme innan vi körde in till Lund. Filmen vi såg, Straight Outta Compton, var så sjukt bra och vi båda älskade den. Men eftersom den började först 20:00 och varade i 2,5h så var vi hemma igen mitt i natten.
 
Söndagsmorgonen kändes bra, vaknade av Erics dumma alarm på mobilen, tog en cigg samt åt Ben n' Jerrys som Eric köpt till mig. Äkta kärlek är när han köper BJ till en. Han halvsover fortfarande, så jag passade på att blogga samtidigt som jag satt igång en stream på hans iPad. Idag kommer jag mest fokusera på att fixa saker inför skolan samt blogga för att rensa schemat en aning för imorgon händer det en skitfet sak som jag taggar satan inför. Men mer om det får ni se imorgon!
 
Hur har er helg varit? Vad har ni hittat på?

Rakat vs. Orakat.

Tankar  /  1  Kommentarer
Det är just nu en pågående debatt angående kroppshår, främst insnöat på vad som är rätt och fel att låta växa som kvinna. Kissie var den senaste som chockade debattörerna med sina orakade armhålor som hon delade med sig av både på bloggen och diverse sociala medier.
 
Att se en debatt angående något så löjligt som några naturliga hårstrån i armhålorna känns bara pinsamt. Många skriker "feministfitta" efter kvinnorna som väljer att visa upp sin orakade kropp och "bögjävel" efter många män som gör det motsatta. Det chockade rejält när kvinnor började färga sitt armhålshår i olika galna färger för att provocera debbatörerna.
 
När Kissie la upp bilden ni ser överst i inlägget delades olika tankar i kommentarsfältet. Många hurrade och såg upp till Kissie som visade sin stubbiga armhåla medans andra kallade henne äcklig och bad henne raka sig. Personligen hurrar jag varje gång jag ser en frontfigur visa upp något som trycker till lite extra på debattörer.
 
Jag rakar mig personligen alltid under armarna, inte för att det egentligen känns nödvändigt, utan för att jag känner mig fräschare och sexigare med rakade armhålor. Benen är däremot ett ställe där jag mer än gärna låter håret växa fritt. Visst kan det kännas lite extra hett när man har nyrakade ben, men killen jag är med får ta mig som jag är - oavsett om jag har rakat benen eller ej. Speciellt under denna del av året känns det mysigare med orakade ben, inte för att det gör benen varmare, utan det känns inte ens lönt med tanke på att man ändå praktiskt taget bara bär längre byxor.
 
Jag hurrar för andra, men väljer själv att raka mig. Vad tycker ni om denna debatt?

Latest @ Instagram.

Bilder & Bildbehandling  /  1  Kommentarer
Min Instagram är sjukt jobbig just nu. Den senaste månaden har mina följare pendlat mellan att vara över 550 och under, vilket känns lite jobbigt sådär. Men jag har lagt ut sjukt mysiga bilder senaste tiden, smakprov ses ovan. Följer du inte mig? Gör det!

Bio.

Allmänt  /  1  Kommentarer
Har bokat biljetter till mig och min kära vän Eric till bio imorgon. Taggar satan, ska se Straight Outta Compton då vi båda verkligen velat se den sedan den kom ut. Vi kommer ha superroligt och efter bion kommer vi dra hem till honom för ultimat chill.
 
Har ni sett filmen? Eller vill ni? Vad tycker ni om filmer som denna?

Get the Look of Keela.

Stil & Utseénde  /  1  Kommentarer
En av mina stora inspirationer stilmässigt är helt klart Keela som alltid verkar ha sina outfits på tiptop. Gillar du också Keelas stil? Då blir du glad nu när jag ger er en alternativ look med inspiration hämtat från en av denna tjejs senaste outfits.
 
LÄNKAR; Byxor // Tröja // Väst // Skor // Keps
Vad tycker ni om denna outfit? Vad gillar ni för stilar?

Respektera och acceptera.

Kärlek & Relationer  /  0  Kommentarer
Fick en fråga av en läsare igår, eftder att ha läst kommentaren antar jag att Sandras fråga är vad hon ska göra. För det första är det okej att känna sig ledsen, sårad och arg över att han suktar efter någon annan än dig. Det blir alltid svårare när man faktiskt är vän med personen man är kär i, för man vill inte förlora vänskapen men samtidigt har man lust att bra skrika personen rätt i ansiktet. Allt det är helt okej.
 
För det första så kan man tyvärr inte styra sina känslor, så det är varken ditt eller hans fel. Du kan inte hjälpa att du har känslor för honom och han kan inte hjälpa att han inte har känslor för dig. Man kan verkligen inte välja vem man blir kär i. Att känna att man vill ha ett förhållande med någon som inte vill ha det med en känns hemskt, men det är tyvärr så livet är - man får inte allt man pekar på.
 
För det andra så måste du respektera att han inte känner samma för dig som du gör för honom. Att respektera den andra är det viktigaste som finns, vare sig man är i ett förhållande eller inte. Ibland krävs det att man accepterar att det är på detta vis läget är just nu och du kan tyvärr inte göra något åt saken. Det låter säkerligen hårt, men man måste respektera varandras känslor.
 
Är du som jag, som varit i förhållanden nonstop sedan jag var fjorton, så kan det kännas jobbigt när den du verkligen vill ha inte vill vara med dig på det viset. Någon gång i framtiden kanske det kommer vara ni två, men inte just nu - allt beror på tid. Övre makter kanske inte vill att ni är tillsammans på det sättet ännu.