Respektera och acceptera.

Fick en fråga av en läsare igår, eftder att ha läst kommentaren antar jag att Sandras fråga är vad hon ska göra. För det första är det okej att känna sig ledsen, sårad och arg över att han suktar efter någon annan än dig. Det blir alltid svårare när man faktiskt är vän med personen man är kär i, för man vill inte förlora vänskapen men samtidigt har man lust att bra skrika personen rätt i ansiktet. Allt det är helt okej.
 
För det första så kan man tyvärr inte styra sina känslor, så det är varken ditt eller hans fel. Du kan inte hjälpa att du har känslor för honom och han kan inte hjälpa att han inte har känslor för dig. Man kan verkligen inte välja vem man blir kär i. Att känna att man vill ha ett förhållande med någon som inte vill ha det med en känns hemskt, men det är tyvärr så livet är - man får inte allt man pekar på.
 
För det andra så måste du respektera att han inte känner samma för dig som du gör för honom. Att respektera den andra är det viktigaste som finns, vare sig man är i ett förhållande eller inte. Ibland krävs det att man accepterar att det är på detta vis läget är just nu och du kan tyvärr inte göra något åt saken. Det låter säkerligen hårt, men man måste respektera varandras känslor.
 
Är du som jag, som varit i förhållanden nonstop sedan jag var fjorton, så kan det kännas jobbigt när den du verkligen vill ha inte vill vara med dig på det viset. Någon gång i framtiden kanske det kommer vara ni två, men inte just nu - allt beror på tid. Övre makter kanske inte vill att ni är tillsammans på det sättet ännu.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback