Hoppas ni förstår.

Allmänt  /  10  Kommentarer
Känner inte alls för att blogga just nu, mår dåligt på grund utav olika orsaker. Hoppas ni förstår.

Game Time v. 22.

Geek & Gaming  /  1  Kommentarer

Hårprodukter jag använder.

Stil & Utseénde  /  6  Kommentarer
SCHAMPOO & BALSAM.
Jag använder mig vanligtvis av Franck Provost serie för färgat hår, men eftersom de inte hade det i butiken jag handlade sist i så kör jag just nu på schampoo samt balsam för färgat hår från Wella. Den är inte lika bra som Franck's, men det fungerar helt okej. Jag använder mig just av produkter för färgat hår eftersom det ger liv åt håret vilket är awesome för de som blonderar eller färgar håret så mycket som jag gör.
 
VÄRMESKYDD.
Använder aldrig värmeprodukter i håret, vet inte varför men det bara är så. Antagligen för att jag inte kan använda mig av varma saker, varken i håret eller i köket. Men när jag väl använder varma saker i håret så använder jag alltid värmeskydd, vilket är sjukt viktigt. Jag använder mig av Studio silk & gloss - Hot straight spay från Loréal Paris. Tycker att det fungerar awesome.
 
HÅRSPRAY.
Jag använde mig mycket oftare av hårspray förr, men inte lika ofta numera. Men jag har alltid använt hårspray från märket Proffs och tycker det är sjukt bra, Både bra och billigt vilket är awesome. Använder mig även av vax ibland i luggen och för att dra bort fjun från nacke och lugg, då använder jag min brors vax från märket DAX.

BORSTE.
Ett av mina viktigaste och awesomaste tips för att få ett fint och välborstat hår är att man ska införskaffa sig en svinhårsborste. Jag fick min för tre år sedan när jag limmade i löshår, och tycker att den fungerar awesome. Har inte kunnat använda mig av en "vanlig" borste sedan jag fick denna eftersom den verkligen reder ut alla tovor och separerar alla hårstrån. Svinhårsborstar finner ni bland annat hos Kicks.

HÅRFÄRG.
När jag blonderar mitt hår så använder jag den billigaste blonderingen jag kan hitta, köper oftast min inne på Rusta eller ÖoB. Men jag hatar att vara blond, trots att jag varit det himla länge nu innan jag färgade håret blått, så jag använder mig helt enkelt av toning. En toning är en sorts hårfärg som bara sitter i ett antal tvättar, vilket är awesome för dom som gillar att byta hårfärg lite oftare än vanligt. Jag tycker helt klart att Directions hårtoning är bäst, ni hittar den bland annat hos Shock. Den är prisvärd och ser mycket bra ut, man får ett fint resultat. Tipsar alla som färgar sitt hår med en toning att använda sig av någon sorts färgbomb, ni hittar det genom att söka efter ordet färgbomb, då det är en sorts inpackning som innehåller färgpigment. Tyvärr finns det inga färgbomber till blått hår, så jag får leva med att köpa nya toningsburkar varje månad.
 
TIPS & TRICKS.
Det man måste tänka på när man använder sig av toning är att ha så ljust hår som möjligt för att få just den färgen man köpt, annars kan färgen bli mörkare eller en helt annan färg. Hade jag t.ex. haft gulblont hår så hade mitt hår varit grönt nu när jag la i det blåa. Men samma färg kan se olik ut på olika människor eftersom det beror på vad man har för hårtyp, jag har själv turen att ha en bra hårtyp för just Directions hårtoningar. En sak som är bra att tänka på är att toningen går ut mer och mer varje gång man tvättar håret, så tvätta det inte så ofta. Gross right? Men tvätta kroppen, håret kan vänta en dag extra. Ett annat awesome tips som jag faktiskt fick från en läsare är att låta bli att tvätta håret på typ en vecka efter färgning (med toning) för då fäster sig färgen bättre och går inte ur håret så lätt.
 
Detta blev ett fett tråkigt inlägg I guess, men har ni frågor eller tips så släng in en kommentar!

Är det okej...

Allmänt  /  4  Kommentarer
Läser för tillfället det senaste numret av min favorit tidning SOLO och tänkte faktiskt ta upp en sak med er som finns med i tidningen. I numret ställer SOLO tre frågor till både killar och tjejer och de får svara på ifall det är okej eller inte. Tänkte berätta vad jag tycker och tänker samt vad mitt svar på frågorna är.
 
   Är det okej att dejta någon du vet att din kompis också gillar?
Killarna svarade JA och tjejerna svarade med ett osäkert NJA, vad svarar jag? JA! Har man känslor för någon så har man, man kan inte ändra på vad och vem man känner för. Gillar man samma person, fine, gillar han en av er tillbaka? Fine, han gjorde sitt val - gnäll inte på polaren för att killen/tjejen gillar henne eller honom mer, live with it.
 
   Är det okej att dejta en kompis syskon?
Både killarna och tjejerna svarade JA och vad svarar jag? NJA. Varför? Jo, för det kan kännas fett wierd för sin polare om man hela tiden hänger med hens bror eller syster. Plus, det kan vara lite creepy att veta om att ens polare dejtar sin bror eller syster?! Skulle iallafall känts fett creepy om någon av mina tjejpolare började dejta min bror eller liknande.
 
   Är det okej att dejta en kompis ex?
Killarnas och tjejernas svar blev NEJ... What's the fuckin' problem guys?! Jag svara helt enkelt JA! Kanske svarar jag ja bara för att jag är tillsammans med Danne som är vän med mitt ex samt jag går i samma klass som hans ex? Kanske svarar jag ja för att jag tycker att det är helt jävla okej? Killarna i tidningen snackade en massa om att det skulle kännas wierd på det sexulla planet, men vem bryr sig egentligen om vem personen man älskar haft sex med? Eller varit tillsammans med för den delen? Är ens polare inte okej med att man dejtar hens ex så betyder det bara att hen inte är en riktig vän samt att hen fortfarande har känslor för killen eller tjejen. Om inget annat så borde man kanske ta ett snack med sin polare så att personen inte freakar ut totalt. Kanske säger personen något i stil med "Av alla jävla killar i världen att dejta så väljer du mitt ex?" säg då bara att du inte kan styra dina känslor. För man kan inte styra sina känslor.
 
Vill gärna höra era svar på frågorna och ja, vad ni tycker om saker och ting. Berätta i en kommentar!

Den nya hårfärgen.

New In  /  12  Kommentarer
Lovade er ju bild på den nya hårfägen och här har ni den. Blev två random bilder jag tog igår när jag var sjukt trött samt typ precis hade vaknat efter att ha sovit en liten stund - för bilder blir alltid bäst när man är nyvaken. Älskar det och tycker att det passar mig helt okej. Jag använde mig av färgen Atlantic Blue från märket Directions som finns att köpa hos t.ex. Shock. Vad tycker ni?

Meny från höger till vänster.

Designtips  /  3  Kommentarer
Svarar på en läsarfråga angående hur man får sin menytext (t.ex. kategorierna) att flöda från andra hållet.
Ändra mellan right, left och center. Hur ni nu vill ha det.

Vad vill ni läsa mer om i veckans Game Time?

Geek & Gaming  /  4  Kommentarer
Varje onsdag gör jag ju en rapport på det senaste inom gamning världen, som ett slagt nyhets inslag i min blogg för just de som är spelintresserade. Jag har hittills bara gjort två rapporter, ni finner dom här nedan, men nu undrar jag vad just ni mina läsare vill läsa mer om i veckans Game Time? Släng in en kommentar där ni berättar om någon spelserie eller något spel ni gillar extra mycket som ni vill höra mer om, kanske planeras det ett nytt spel i just den serien? Eller kanske ni vill höra mer om XBOX One, eller det kommande Sims 4? Let me know! Berätta gärna också vad ni tycker om Game Time.


Blått är awesome.

Stil & Utseénde  /  3  Kommentarer
Eftersom jag älskar mitt blåa hår så jävla mycket så får ni massa (om nu sju räknas som massa, vilket det gör i min värld) bildinspo på blått hår. Älskar crazy färgat hår, ovanliga färger är awesome och alla som inte tycker det borde äta en myra samtidigt som dom rider på en skenande hjort. Juste!

Blev en blåhårig utomjording igår.

Stil & Utseénde  /  6  Kommentarer
Godmorgon läsare! Ni som följer mig via instagram vet det redan, men ni som int gör det får veta det nu; igårkväll färgade jag mitt hår blått. Woopwoop! Har längtat sjukt mycket och nu är det äntligen avklarat. Bilder på resultatet får ni se senare, blev dock lite mer åt det pastellfärgade hållet i luggen av någon andledning menmen, går nog att dölja. Filmade hela processen och om ni vill så lägger jag gärna upp video på när jag färgar det. Har ni någon drömhårfärg?

Hur man får en bild framför kategorierna.

Designtips  /  4  Kommentarer
Här är en video där jag visar hur man får en liten bild framför varje länk i kategori- och arkivlistan.
Koden som ska in i kodmallarna; <img src="BILDLÄNK HÄR">&nbsp;
Glöm inte att göra exakt samma ändring i alla kodmallar för att det ska synas på alla sidor i bloggen.

Thesimsresource.

Tips & Wanties  /  1  Kommentarer
Tror att jag redan tipsat om denna sida en gång förut, men det skadar ju inte att tipsa lite mer om den. Jag älskar att ladda ner massa gratis prylar, kläder, frisyrer och hus till mina simmar i Sims 3 och det mesta jag laddat ner kommer från denna sida ovan, thesimsresource.com. Kastade in sex random bilder på sex random utvalda hus, prylar, kläder mm. på sidan. Det finns sjukt mÿcket snyggt på sidan och jag tycker helt klart att alla sims fantaster ska checka. Det går sjukt snabbt, och är gratis, att bli medlem och man får ta del av så mycket awesome. Det finns både gratissaker och saker som kostar, allt ovan är gratissaker. Det finns inte bara till Sims 3 utan även för de föregående spelen i serien. Klicka på bilden ovan för att komma till sidan.

Jag tävlar.

Allmänt  /  5  Kommentarer

Bio time.

 /  3  Kommentarer
Ska se denna efterlängtade film på bio nu ikväll. Känns som en ganska awesome film vilket jag hoppas att den är eftersom jag verkligen älskar de föregående filmerna. En i min klass var på bio och såg den för någon dag sedan och berättade massa bra om filmen, utan att spoila, så jag ser fram emot att se den själv. Känns som jag inte varit på bio på evigheter, sist var när jag och Danne såg A Good Day To Die Hard så känner att jag behöver lite äckliga biopopcorn, en bra rulle och någon timme i en obekväm stol. Vad ska ni göra ikväll?

Livet i ett studenthem.

Geek & Gaming  /  4  Kommentarer
Kände mig tvungen att skaffa packet jag skrev om i förra inlägget eftersom det såg så awesome ut. Fixade det och har spelat i ca. två timmar nu. Älskar verkligen alla nya saker jag fick och att kunna gå på ett universitet är ju awesome, mest eftersom man bor i studenthem hehe. Här ovan ser ni lite screenshots på min sim Billie Smith som jag skapade samt hennes studentrum. Hon är mycket konstnärlig och därför fyllde jag hennes rum med massa konstsaker. Älskar verkligen dreadsen hon har, bästa frisyren man fick med packet! Btw så suger jag på att komma på bra namn till mina simmar och det slutar alltid med att det finns minst en Billie Smith i varje stad som jag skapar. Någon annan som också suger på att hitta på namn?

The Sims 3 University Life.

Geek & Gaming  /  3  Kommentarer
Hittade denna underbara youtubaren iHasCupquake och checkade när hon spelade The Sims 3 University Life som verkar vara ett fett roligt och awesome pack till Sims 3. Jag har bara Sims 3, originalet, samt har laddat ner en massa gratis kläder och frisyrer från olika sidor. Så känner nu att jag behöver fixa lite pack så kanske det blir roligare att spela? Älskade verkligen gameplayvideosarna iHasCupquake gjorde så bestämde mig för att skaffa detta pack. Det coolaste är helt klart att man kan ha sin egen blogg, hur jävla awesome är inte det? Någon som har spelat detta pack? Är det awesome?

Sommarens snyggaste badmode.

Stil & Utseénde  /  5  Kommentarer
Checkade lite bland Gina Tricots badmodekollektion Summer Splash och hittade en massa snyggt. Älskar verkligen att de går mot den bohemiska looken i olika awesoma färger. Älskar verkligen den svarta crochet bikinin ovan eftersom den är vanlig men ändå ovanlig vilket jag gillar, en solklar wantie inför beach 2013!

Mitt drömhus.

Allmänt  /  5  Kommentarer
I mitt drömhem varvas modernt med antikt. Jag älskar hus som dessa bilderna ovan är tagna i där det både finns moderna möbler och lite mer antika, att allt ställs i en äldre byggnad gör bara saken så mycket bättre. En orsak till att jag valde skolan jag ska gå på under gymnasiet var för att det är en äldre byggnad med massa modernt inuti. Det är så jag kommer tänka när jag väl får ett eget hem, att jag ska varva den äldre generationen med den moderna för att känna mig hemma. Hur ser ert drömhus ut?
Bilderna är lånade från emmas.blogg.se

Lyx, mellan, budget.

Stil & Utseénde  /  7  Kommentarer
Vad väljer ni?

Tips på bra låtar och band.

 /  6  Kommentarer
BLACK VEIL BRIDES.  Nobody's Hero // In The End // Unbroken // Knives And Pens // Rebel Love Song
FIT FOR RIVALS.  Fake // Crash // Hallelujah // No Way In Hell // Damage
ICON FOR HIRE.  Make A Move // Get Well // Off With Her Head // Fight // Pieces // Up In Flames
THE DIRTY YOUTH.  Last Confession // Fight // Rise Up // This Is For You // Requiem Of The Drunk
FALLING IN REVERSE.  Good Girls Bad Guys // The Drug In Me Is You // I'm Not A Vampire // Alone
ESCAPE THE FATE.  The Flood // Situations // Gorgeous Nightmare // Ashley // Ungrateful

JumpFromPaper.

Stil & Utseénde  /  5  Kommentarer
Hittade denna fett awesoma sida full med väskor som ser tecknade ut, visst är dom coola? Hade mer än gärna haft en att bära runt på och lotsas att jag var en tecknad figur, checka sidan genom att klicka på bilden,

Blog Awards 2013.

Allmänt  /  6  Kommentarer
Jag älskar verkligen att blogga över nästan allt annat och min blogg har blivit en del av min vardag. Jag bloggar både för min egen skull och för er läsare vilket jag hoppas att ni förstår. Men något som hade gjort mig super glad eftersom jag verkligen lägger flera timmar per dag på min blogg skulle vara om ni, mina älskade läsare, nomninerade mig till Blog Awards. Skulle betyda så sjukt mycket för mig om ni nominerade mig i någon kategori, vilken ni än tycker passar.
Gillar ni min blodrymdiga blogg så nominera mig HÄRAlla som nominerar mig får en virtuell burk majs.

Game Time v. 21.

Geek & Gaming  /  3  Kommentarer

Biljett.

Allmänt  /  8  Kommentarer
Woopwoop köpte biljett till avslutningsfesten/middagen idag på lunchen, kommer säkert bli awesome. Ska dra till Emporia nästa vecka och checka om där finns någon snygg klänning, annars blir det att sy en själv. Gör ni något skoj i slutet av nian?

I'm going to the masquerade.

Plugget  /  11  Kommentarer
Igår berättade jag ju om att jag skulle göra ett arbete på bilden där jag gjorde masker, men det visade sig att min bildlärare hade slagit ihop två arbeten så man fick välja om man ville tolka en konstnär eller göra något annat (maskerna var mitt annat) men eftersom jag redan lämnat in min tolkning som ni finner här och fått A på den så kunde jag skita i detta andra arbetet. Så jag tog med mig maskerna hem och ska sätta upp dom på väggen ovanför sängen eller liknande. Gjorde hål för band i dom men ska nog ändå skita i banden och bara sätta upp dom. Vad tycker ni? Vilken är finast? Ska jag göra en videotutorial?

Sims 3 tips.

Tips & Wanties  /  6  Kommentarer
Tänkte tipsa om en sida där man lätt och gratis kan ladda ner massa snyggt till sina simmar i Sims 3. Sidan heter Modish-kitten.net och strumporna ovan är några av mina favoriter från sidan, har själv laddat ner nästan allt som finns där. Det är lätt att bara gå in på sidan, klicka på shop längst ner på sidan och sedan välja kategori. Klicka sedan på Sims3pack för att ladda ner till erat sims 3. Hoppas ni gillade tipset.

No inspo.

Allmänt  /  3  Kommentarer
Måste vara en av världens sämsta bloggerskor just nu, har ingen inspo alls och känner mig bara allmänt deppig. Har dessutom inga bilder och har ingen lust att fota mig själv eller göra några tutorials för tillfället så ni får lite instagram bilder från dom senaste dagarna. Första bilden är på masken jag håller på att göra på bilden, blir väldigt nöjd med den men har mycket kvar att göra. Har dessutom bestämt mig för att sy min egen avslutningsklänning eftersom jag inte hittar någon fin som inte är sjukt dyr eller är slutsåld. Tips på vad som kan få tillbaka blogginspon?

Andra Avenyn.

Allmänt  /  7  Kommentarer
Min favorit serie för några år sedan var Andra Avenyn som gick på SVT. Handlingen kretsar kring några familjer som bor i utkanten av Riverside. Mycket händer i serien och den tar upp många saker så som graviditet, sexualitet, relationer, kriminalitet med mera. Så idag fick jag ett ryck och sökte upp serien som jag nu kollar på. Någon annan som sett denna serie?

Katthumor.

 /  6  Kommentarer
Hahahahahaha
Ibland måste man bara älska sin humor. Speciellt min. För den är så jävla awesome. Alla som har samma awesoma humor som mig är awesoma och får alla en awesome och god virtuell kaka av mig. Någon annan som har awesome humor?

Minecraft tools and weapons.

Allmänt  /  3  Kommentarer
Har bestämt mig för att göra IRL verktyg och vapen från Minecraft på antingen träslöjden, om jag hinner innan terminen är över, eller här hemma. Helst vill jag göra det i skolan eftersom jag vet att allt jag behöver finns där. Men tänker självklart visa er när jag är färdig, vad tycker ni om den här idén?

Go for gold.

Stil & Utseénde  /  4  Kommentarer
Klicka på bilden för att komma till sidan med klänningarna
Erbjudandet gäller t.o.m 20/5 9:00 eller så långt lagret räcker. Hoppades verkligen på att där fanns någon nice klänning inför lärarmiddagen, eftersom galaxyklänningen var slutsåld på morgonen när jag skulle beställa den, men tyvärr tyckte jag inte där fanns någon riktigt snygg färgglad klänning och jag vill som sagt ha en jag kan bära vid andra tillfällen också.

Hett gånger nio.

 /  10  Kommentarer
Dessa nio killar är enligt mig världens snyggaste kändis killar. Håller ni med eller inte?
 
Tog lite ledigt från bloggen under fredagskvällen samt igår eftersom jag verkligen kände att jag hellre tillbringade tiden med min pojkvän. Dessutom behövde jag lite vila så jag fick massa inspo till nya awesoma inlägg. Fungerade det? Vet inte, tror inte det, men man får väl hoppas.

Frågestund.

Blogg  /  14  Kommentarer
Har bara haft en enda frågestund under hela mitt bloggande liv och den handlade om mig och min pojkvän. Men nu tänker jag ha ännu en!  Fråga mig precis vad som helst rörande mig och min blogg,Så svarar jag i en videoblogg (ojojoj där blev folk chockade!) när jag fått tillräckligt med frågor samt har tid. Fråga på och gör mig glad hiho.

Snyggt från Amakli.

Stil & Utseénde  /  9  Kommentarer
Bilden länkar

Andy Biersack.

Tankar  /  9  Kommentarer
Bilderna kommer från weheartit.
Nu är det så här att om inte jag och Danne gifter oss i framtiden så ska jag gifta mig med Andy Biersack, sångaren i mitt favorit band Black Veil Brides. Allvarligt talat, finns det någon sötare och mer perfekt än honom? Förutom Danne då. Han är helt jävla underbar och hans röst är en drog för mig. Så om jag och Danne inte gifter oss så tänker jag stjäla Andy från hans flickvän Juliet Simms. That's it.

Fucck this outfit.

Stil & Utseénde  /  10  Kommentarer
Kollade runt på några awesoma sidor och kom på denna awesoma outfit. Sjukt snyggt ju, vill ha allt!

Snygga alternativa klänningar.

Stil & Utseénde  /  4  Kommentarer
1 2 3 4 5 6

I want to live in space.

Stil & Utseénde  /  8  Kommentarer
Eftersom jag är en sådan person som aldrig kan bestämma mig över saker och ting så är det helt klart svårt för mig att välja klänning till avslutningsmiddagen den 13 juni. Men eftersom jag verkligen älskar rymden och allt mysterium som finns i det oändliga så blev jag förälskad i klänningen ovan. Den är kanske inte så jätte färgglad vilket vi ska vara på middagen, men jag gillar den och eftersom jag inte bär klänning så ofta så vill jag välja en jag kan bära vid andra tillfällen också.
Vad tycker ni? Tycker ni att denna skulle passa mig?

Gypsy Warrior.

Stil & Utseénde  /  10  Kommentarer
Candie tipsade om världens coolaste webbshop vid namn Gypsy Warrior. Fett snygga och awesoma plagg finns att köpa där, älskar speciellt den första klänningen här ovan, sjukt snygg. Bara klicka på bilden för att komma till sidan.

9 heta filmtips.

 /  5  Kommentarer
Eftersom jag tipsade om nio bra serier som finns att se på Dreamfilm.se igår så tänkte jag idag tipsa om nio bra filmer.

Baseballshirts.

Tips & Wanties  /  11  Kommentarer
Har en speciell kärlek till baseballshirts, dom är så sjukt snygga och de är sjukt bekväma. Jag äger tyvärr bara tre stycken, men tänker helt klart köpa fler. Här är fyra favoriter från Carlings som kostar 199:-/st. Någon ni gilla?

Game Time v. 20.

Geek & Gaming  /  6  Kommentarer

9 heta tips till serienörden.

 /  4  Kommentarer
SE SERIERNA GRATIS. 
Vikings // Grimm // Blue Mountain State // Supernatural // NCIS
Game Of Thrones // Chuck // The Walking Dead // Once Upon A Time

Blått är fint.

Stil & Utseénde  /  5  Kommentarer
Bilder lånade från Weheartit.
Är sjukt pepp inför färgningen av håret eftersom jag velat ha blått hår så sjukt länge, men det röda och rosa kom före. Nu har jag färgen hemma, nu kommer jag faktiskt få blått hår. Men inte än, tyvärr. Mitt hår måste vila efter den misslyckade blonderingen och jag vill gärna blondera det en gång till innan jag lägger i det blåa eftersom den senaste inte ens tog alla delar vilket betyder att jag har stora mörka fläckar i utväxten vilket inte ser alls snyggt ut. Vill inte heller ha mörka fläckar i det blåa så därför vill jag ha en jämn "bas" innan jag leker med toningen.

Alla hårfärger jag haft hittills.

Stil & Utseénde  /  6  Kommentarer

Vill inte.

Tankar  /  3  Kommentarer
Samtidigt som vädret blev skit igår så kom min depression tillbaka. Blev ledsen för minsta lilla och mådde bara skit helt enkelt. Sov, men det hjälpte inte. Började gråta bara för att Danne inte skickade smilies i sina sms till mig, vilket jag hatar för jag ska inte behöva börja gråta för en sådan liten skitsak. Kändes som han var sur på mig bara för att han inte skickade smilies vilket gjorde mig sjukt ledsen. Värsta är att ingen verkar förstå mig alls när jag går runt med min jävla depression, ingen verkar bry sig om mig. Men jag antar att det är just depressionen och inte dom runt om mig som får mig att känna mig ensam så in i helvete. Vet inte vad jag ska göra, vill verkligen inte tillbaka till ruta ett, vill inte att depressionen ska göra så jag gråter hela jävla tiden. Inte nu. Inte nu när jag bara har en gång kvar innan jag inte ska gå hos min psykolog fler gånger, vill klara mig själv utan att behöva prata med någon för att inte må skit exakt hela tiden.

Cupcake Cult.

Tips & Wanties  /  8  Kommentarer
Älskar verkligen tröjor med creepy tryck, därför jag älskar Drop Dead samt Cupcake Cult. Köpte ju två Cupcake Cult tishor för några dagar sedan inne på Shock i Malmö. Här ovan är sex andra Cupcake Cult tishor som jag diggar som finns att köpa hos Shock. Vilken är snyggast?

Hur man skapar en enkel header.

Designtips  /  7  Kommentarer
Visar i denna videotutorial hur man gör en enkel header i Gimp med endast en bild och lite text.
Här är inlägget om hur man laddar ner snygga typsnitt till Gimp.

Godmorgon.

Plugget  /  4  Kommentarer
Idag ska jag gå i skolan som jag brukar göra varje tråkiga måndag. Men måndagar är egentligen inte så tråkiga, inte enligt mitt schema iallafall då jag har ett av mina favvo ämnen - bild. Den tråkigaste dagen i veckan enligt mitt schema måste vara torsdagar eftersom jag inte har någon rolig lektion och börjar inte senare eller slutar tidigare heller. Vilken dag i veckan hatar ni?

Hur man får en fast bakgrund.

Designtips  /  12  Kommentarer
Tänkte visa hur man får en fast bakgrund som sitter fast oavsett hur mycket man zoomar in och ut. Ex. bloggarna som syns i videon är Viras samt Addiehero. Ändrade från att ladda upp på YouTube till Videofy.me. Hoppas det är hjälpsamt.
Koden som ska in under body { innan } ;

Enhörningen och jag.

Blogg  /  11  Kommentarer
Eftersom jag fixade en ny header så fick jag lust att ändra runt min kommentarsruta. Så här blev det, eftersom jag är liksom alla andra sjuåriga tjejer så älskar jag enhörningar och min största dröm är att rida på en. Nu har denna dröm blivit sann.
Vad tycker ni?

Ny header.

Blogg  /  12  Kommentarer
Som ni säkert har sett så har jag bytat header. Pallade inte göra en helt ny design som jag började med så gjorde istället en helt ny header. Tycker att den blev mycket mer awesome än min förra då denna känns mer detaljerad och jag känner verkligen att denna är rätt. Älskar dessutom att det ser ut som jag sitter på "Q"-et hihi. Vad tycker ni?

Alternativa youtubare.

Stil & Utseénde  /  9  Kommentarer
Tänkte tipsa om några bra youtubare jag följer som gör videos inom alternativ stil.

Winnie the dead Pooh.

Dagens Look  /  9  Kommentarer
Tisha - Shock // Shorts - BikBok // Strumpbyxor - ? // Skor - Skopunkten // Skelettklämma - Glitter

Sneak peek.

Dagens Look  /  14  Kommentarer

Latest on Instagram and Q/A.

Allmänt  /  1  Kommentarer
Q/A lånad av MAVIEDESVEA;
Hur gammal är du om fem år? 21 år.
Vem var den senaste kompisen du var med? Jenny.
Hur lång är du? Sist jag mätte mig var jag 167,5cm men det var ett tag sedan.
Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar.
Vilken är din favoritglass? TipTop.
Vill du ha barn? Jupp.
Kan du några andra språk än svenska?Engelska och Tyska.
Har du någon piercing? Jupp.
Vilka hemsidor besöker du dagligen? Blogg.se, Facebook, Bloglovin samt YouTube.

New In from Malmö.

New In  /  7  Kommentarer
Var som sagt i Malmö igår där jag hittade två par skor, blondering, blå hårfärg, skelettklämmor samt två sjukt snygga tishor inne på Shock för bara 125:-/st eftersom det var halva priset på dom. Köpte även en awesome väska, här är inlägget om den. Blonderade håret igår och hade blonderingen i lika länge som jag brukar ha den i... Ända skillnaden denna gång var att mitt hår trillade av i stora tussar så jag fick panik och skrek rakt ut samt tvättade det tre gånger på någon timme bara för att vara säker på att all blondering hade kommit ur håret. Fuck My Life säger jag bara.
Något ni tycker extra mycket om?

Hur man får en bild i browsern.

Designtips  /  3  Kommentarer
Har fått ett antal frågor angående hur man får en liten bild/ikon i browsern som jag har, så jag gjorde en tutorial. Dock inte en tutorial som jag brukar göra utan en i videoformat, säg gärna vad ni tycker i en kommentar. Hoppas att ni tycker det är skoj att för första gången höra min röst.
Koden som ska in i kodmallarna ovanför </head> ;

Ny väska.

New In  /  8  Kommentarer
En av sakerna jag fick med mig hel idag från Malmö var denna underbara väska från Shock av märket Darkside. Älskar den verkligen! Jag vet att korsväskan egentligen fick flest röster när jag frågade er men den kändes så tråkig, speciellt när jag såg den i butiken. Denna känns roligare och häftigare, den lyser även upp vilket jag gillar starkt. Gillar verkligen den lilla hängande detaljen vid det lilla facket där fram som ni ser på bilden. Vad tycker ni?Det kommer upp inlägg med allt annat jag köpte snart.

The Walking and Talking Dead.

 /  3  Kommentarer
Hahahaha bästa jag sett på vääääldigt länge. Fett roligt, älskar att dom gjort parodi på min favvo serie. Måste checkas!

Time for some shopping.

Allmänt  /  7  Kommentarer
Har inte shoppat på sjukt länge så ska göra det idag, ska till Malmö. Planerar bland annat en sväng in på Shock för att nyttja mitt presentkort på hårfärg, ny väska, nitar samt lite annat smått och gott. Ska shoppa en massa nu när jag har tid och tillfälle. Vad gör ni idag?

Vinnarna av Skully-tävlingen.

Tävlingar  /  4  Kommentarer
Tävlingen om ett av de handgjorda halsbanden Mr. eller Mrs. Skully är nu avslutad. Tack till alla som var med, kommer helt klart upp nya awesoma tävlingar inom kort. Vinnaren av Mr. Skully blev Samsam och vinnaren av Mrs. Skully blev Nathalie. Grattis, jag har skickat mejl till er. Kommer som sagt fler tävlingar inom kort så vann ni inte denna gång så ta nästa chans!

Hjälp mig välja.

Stil & Utseénde  /  14  Kommentarer
Funderar på att köpa en ny väska imorgon när jag ska shoppa men kan inte riktigt bestämma mig. Frågade Danne om råd och han sa att han gillade nr. 2 bäst, men jag har en kärlek för zombies samt blod så jag är osäker. Diggar dock nr. 3 mest men vill ändå höra era åsikter. Behöver en ny väska då min andra väska gick sönder för ett tag sedan så har behövt använda min gamla väska som inte är så hel den heller på senaste tiden. Vilken väska är snyggast?

Hemma från Jägersro.

Allmänt  /  1  Kommentarer
Har som sagt varit på Jägersro hela dagen och checkat trav, åkt karuseller och köpt lotter. Gick även in en runda i stallet eftersom min vän Jenny's vän körde ponnytrav så fick hälsa på henne och hästen. Men nu är jag iallafall hemkommen med ny solbränna i facet samt ett gäng bilder som jag ska redigera när jag får tid, ni får iallafall en som jag redigerade lite snabbt. Så bland annat uppträdande av Behrang Miri idag och fick hans autograf samt några bilder. Skulle egentligen ha bild på när vi stod tillsammans men bilden blev inte bra så fick tyvärr radera den. Men bilderna kommer som sagt så fort jag redigerat dom.

Jägersro.

Allmänt  /  2  Kommentarer

Sitter just nu vid travbanan och kollar på lite uppträdanden. Hade helt glömt att göra tidsinställda inlägg så får köra på en mobilblogg tills jag kommer hem.


Ett sött armband.

Tips & Wanties  /  1  Kommentarer
Hittade världens finaste armband hos Amakli.se för bara 99:- och då får man två bokstäver och en berlock på köpet. Sjukt fint då jag älskar ormlänkarmband samt söta berlocker. En fin present till den man älskar på årsdagen, som förlovningspresent eller bara som en fin present. Klicka på bilden för att komma till armbandet.

Kodar ihop en ny design.

Allmänt  /  1  Kommentarer
Taskigt dålig cambild, men så går det när man inte har tid eller lust att fota med systemkameran. Sitter just nu med en flaska fruktsoda och kodar ihop en ny design, ska iallafall försöka och se vad det blir av den. Vet att man inte ser hela min headertext men tänkte vänta med att fixa det tills jag vet om jag ska byta design eller inte. Vad gör ni ikväll? Vinnaren av tävlingen kommer upp imorgon.

Evie.

Geek & Gaming  /  2  Kommentarer
Ni vet den här underbart dumma bruden Pewds ibland snackar med, som man ställer frågor till och som ställer frågor tillbaka? Ja, Evie. Visste ni att ni lätt och gratis kan testa att snacka med henne själva? Jag och min pojkvän gjorde detta igår, fett roligt för hon kommer med världens konstigaste frågor och svar på saker och ting. Fråga henne vad som helst, testa här.

Chili Cheese Nuggets.

Allmänt  /  8  Kommentarer
Äventyrade mitt liv genom att göra en av mina favvo saker när jag kom hem från skolan - chili cheese nuggets. Sitter nu och käkar mina älsklingar samtidigt som jag pluggar inför morgondagens biologiprov. Genetik är inte något roligt att läsa om, fast finns där något som är roligt att plugga till egentligen?

Hur man får droppande text.

Designtips  /  2  Kommentarer
Har fått en fråga angående hur jag fick "droppar" under texten i t.ex. min header. Det är faktiskt inget speciellt, det är faktiskt så lätt att det bara är att ladda ner det här typsnittet och sedan bara skriva med det. Lägg gärna till skuggor eller liknande för att det ska bli extra snyggt. Vet ni inte hur man laddar ner typsnitt så är det bara att checka mitt gimptips om det här.

Ny bakgrund.

Blogg  /  7  Kommentarer
Kände att min bakgrund i bloggen var fett tråkig så ändrade den. Nu passar den mer in på mitt rymd-fladdermöss-blod-grått-tema än innan eftersom den föreställer rymden. Fast jag är inte säker på att vår rymd ser ut som den här, men det är min rymd iallafall. Älskar verkligen att man ser planeter i högra hörnet när man bläddrar ner och alla elektiska strömmar. Love it! Vad tycker ni?

Skelett strumpbyxor.

New In  /  6  Kommentarer
Woho mina skelett strumpbyxor har kommit! Fett glad, vill prova dom NU. Tycker dock att trycket ser lite konstigt ut, men förhoppningsvis ser det bättre ut när jag har dom på mig. Jag köpte dom för 49:- hos Fyndiq.se och ni hittar dom här.

R.E.D.D. Free.

Stil & Utseénde  /  2  Kommentarer
Jag får varje månad ett utskick från R.E.D.D. Free som är gratis utskick av tamponger med speciell information från någon av deras sammarbetspartners i kartongens lock samt något finfint som gör ens dag lite bättre så som duscholja, choklad eller handkräm. Måste verkligen rekommendera alla att bli en del av detta då det både är helt gratis och tampongerna är inget jävla ICA skit utan de har en bra kvalité. I det senaste utskicket fick jag denna sjukt underbara handkräm som jag verkligen älskar. Vill ni också ha gratis tamponger hem i brevlådan varje månad? Blir medlem i R.E.D.D. Free genom att klicka här.

Lägg in bakgrund bakom kommentarfält.

Designtips  /  4  Kommentarer
Då kommer andra delen, bloggskola-delen, av hur man får en egen bakgrund bakom kommentarsfälten. Här ska jag då visa er hur man sätter in bakgrunden. Vet ni inte hur man gör en bakgrund så klicka här för att se mitt tidigare inlägg om detta. Denna tutorial är för blogg.se-användare.
 
1. Börja med att gå in i stilmallen i bloggen. Leta upp avsnittet vid namn .commentform { som finns ganska långt ner i mallen.
 
2. Sätt in följande kod längst ner i detta avsnitt precis innan }.
 
3. Ladda upp eran bild, kopiera bildlänken och klistra in den mellan (' och ') där jag skrivit BILDLÄNK HÄR. Skriv hur många pixlar hög eran bild är där det står NUMMER precis innan px. Det ska se ut som här nedan.
4. Spara och checka så det blev bra. Ni ser antagligen vad som är felet om det blivit fel någonstans så ni kan fixa det, annars lämna en kommentar så ska jag se om jag kan hjälpa er.

Wanties from Demobaza.

Tips & Wanties  /  5  Kommentarer
Bilden länkar.

Skapa en bakgrund bakom kommentarsfälten.

Designtips  /  4  Kommentarer
Har fått sjukt många frågor angående hur jag skapade min speciella och absolut egna bakgrund där man skriver kommentarerna. Bästa med denna bakgrund är att man kan vara säker på att man är helt jävla ensam om den, speciellt om man sätter in en bild eller liknande som jag har gjort. Denna tutorial kommer vara i två delar eftersom jag både vill visa er hur man gör bilden samt hur och var man sätter in den.
 
1. Börja med att kolla i stilmallen hur stor eran content är. På en av mina testbloggar är content 600px bred vilket betyder att bilden jag ska göra alltså ska vara just 600px bred.
 
2. Öppna upp Gimp, klicka på arkiv i listen högst upp och klicka sedan på Ny. Ställ in bredden på hur bred eran content är, vilket blir 600px bred för min del och sätt sedan 500px på höjden.
 
3. För att veta var allt i rutan ligger måste ni gå in i eran blogg, gå in i ett inlägg och bläddra ner till där man kommenterar. Klicka på Prt Sc på tangentbordet, alltså "fota" skärmen.
 
4. Klistra in bilden i Gimp i er bild ni öppnade innan. Dra bilden med hjälp av flyttnings verktyget så sidorna på content kommer på sidorna i eran bild. Alltså som det ser ut här nedan, som ni ser så har jag gjort så den passar, det är ungefär där fälten är på bilden som fälten kommer vara sen i bloggen.
5. Var nu kreativ och gör en egen bakgrund, men tänk på var fälten kommer vara när ni lägger in den så låt lagret med fälten på vara kvar och gör allt annat på transparenta lager. Glöm heller inte att ta bort lagret med fälten i innan ni sparar bilden, för det kommer riktiga fält där när ni lagt upp den. Krångligt, men hoppas ni fattar.
 
6. När ni är klara är det bara att spara bilden i .png format genom att exportera den. I nästa skola får ni lära er hur ni lägger in den samt vad ni behöver för koder för att få det att fungera.

Egengjorda tattoo tights.

Stil & Utseénde  /  7  Kommentarer
Gjorde ju ett inlägg om tattoo tights här om dagen så jag blev inspirerad, kollade lite tutorials på YouTube och gjorde sedan ett par egna. Hade dock inga egna nylonstrumpbyxor så tog min mammas (hehe) som är ganska mörka för mig eftersom jag är sjukt blek och jag hade heller inga tygpennor så tog en helt vanlig svart spritpenna och ritade ett pentagram på höger lår och en sugarskull på vänster smalben. Gör ni sådana här själva så avråder jag er från att använda något annat än tygpennor eftersom det ni ritat kommer försvinna i tvätten samt det färgar av sig på benen när man bär strumpbyxorna , detta eftersom man alltid svettas. Vad tycker ni?

Hur man får en "tillbaka till toppen" knapp.

Designtips  /  2  Kommentarer
Tänkte berätta hur jag fick min pil som kommer fram längst till höger i bloggen när man bläddrar ner och när man klickar på denna pil kommer man tillbaka till sidans topp. Lärde mig detta hos ADARAS.

1. Börja med att gå in på denna sida där ni väljer ut en snygg pil eller ikon som ni vill använda er av. Se till att välja en som passar just eran blogg och som går ihop med övriga färger i bloggen.
 
2. Kopiera koden under den knapp du valt.
 
3. Gå in i kodmallarna i eran blogg och bläddra ner till slutet av kodmallen. Klistra in koden precis ovanför </body>.
4. Gör nu samma sak i alla kodmallar, om ni vill ha knappen på alla sidor i bloggen.

Inspiration.

Stil & Utseénde  /  3  Kommentarer
Bilden länkar till hennes tumblr.
Statistiken gick ner som fan igår av någon anledning och inläggen ville inte komma upp.
Någon annan som hade samma problem?

Jag på olika sidor.

Allmänt  /  5  Kommentarer
Känner att jag är sjukt kreativ i valet av användarnamn.

Tattoo tights.

Tips & Wanties  /  3  Kommentarer
Bilden länkar.

Nytt löshår.

New In  /  8  Kommentarer
I paketet jag fick hem här om dagen låg mitt nya löshår så här kommer en liten "review" på det.
 
NICE TO KNOW.
Löshåret är av märket Fair with Hair och jag köpte det genom Fyndiq.se för ynka 129:-. Det är i färg nummer #60 vilket motsvarar färgen platina, vilket såg ut att vara väldigt ljust blont på bilden och såg ut att matcha min nuvarande hårfärg. Men det var egentligen helt vitt, så bilden gör inte löshåret rättvisa. Det är 55cm långt och kommer i sju delar med färdiga clips. Det kom i en mycket fin förpackning som var tätad mot saker utanför den, vilket den ska vara.
 
WHAT I THINK.
Jag är sjukt nöjd. Gillar starkt att det var helt vitt då det är mycket lättare att få det i en snygg crazy färg då. Håret känns bra och lent samt man kan dra fingrarna genom det utan att de fastnar. Clipsen satt fint, alltså inte löst eller liknande. Ett plus är att det är lätt att lägga in löshåret mellan användningarna i förpackningen igen för att skydda det. Mina förväntningar var inte så stora eftersom löshåret var så billigt, men jisses! De var för bra för att kosta så lite, vilket jag älskar och jag tänker helt klart fortsätta köpa från detta märke.

Tutorials.

Stil & Utseénde  /  3  Kommentarer
Håller på att samla mina favorit tutorials i en spellista på youtube just nu. Här är den och den kommer fyllas på hela tiden. Där finns tutorials på hur man fixar snygga kläder, sminkningar och snygga frisyrer. I spellistan finns bla. en tutorials på hur man gör fejk dreads, sätter in löshår samt hur man gör olika uppsättningar.

Facebook.

 /  3  Kommentarer
Gillar att byta profilbild på facebook, men när jag väl fastnar för någon så är jag helt enkelt fast och kan inte byta. Kändes som jag aldrig skulle byta från den där jag har rött hår men tvingade mig själv när jag skaffade pastellrosa hårfärg.
Hur ofta bytar ni profilbild på facebook?

Gult med kontraster.

Stil & Utseénde  /  6  Kommentarer
LÄNKAR: Nagellack | Halsband | Skor | Klänning | Hårtoning | Löshår

Blev en total omvändning för min del. Bad ADARAS att tipsa om lite färgglada klänningar, vilket hon gjorde och klänningen ovan var en av mina favoriter från hennes inlägg. Älskar den verkligen och tror jag skulle rocka den då jag själv tycker att jag passar sjukt bra i färgen gul. Eftersom klänningen har en kontrastdragkedja på baksidan så tänker jag mörka smycken samt skor. Kommer se ut som svenska flaggan eftersom jag kommer ha blått hår på middagen vilket passar fint eftersom det kommer bidra med ännu mer färg i outfiten.

Paket.

Allmänt  /  0  Kommentarer
Älskar att få hem paket, känns som julafton, speciellt när man knappt vet vad det innehåller. Fast jag vet vad detta innehåller, utan att öppna det. Ni får dock vänta med att innehållet, ska fota det så ni får se det snart.

Love is all you need.

Kärlek & Relationer  /  3  Kommentarer
En sjukt bra video som handlar om att normen är att vara homosexuell och känslan över att vara konstig för att man är hetro.
En stark video som får en att tänka.