No inspo.

Måste vara en av världens sämsta bloggerskor just nu, har ingen inspo alls och känner mig bara allmänt deppig. Har dessutom inga bilder och har ingen lust att fota mig själv eller göra några tutorials för tillfället så ni får lite instagram bilder från dom senaste dagarna. Första bilden är på masken jag håller på att göra på bilden, blir väldigt nöjd med den men har mycket kvar att göra. Har dessutom bestämt mig för att sy min egen avslutningsklänning eftersom jag inte hittar någon fin som inte är sjukt dyr eller är slutsåld. Tips på vad som kan få tillbaka blogginspon?

aliengirl- life with autism and art

Jag kollar på b.la. tumblr, instagram, andra bloggar som jag inspireras utav, tittar på film(mer anime) & lyssnar på musik.
I musik & filmer så kan det dyka upp ord och meningar som man får ideér till blogginlägg.

Mitt tips som jag använder mig utav! :)

2013-05-20 / 22:58:33
URL: http://aliengirllouise.blogg.se
eviz

sv: haha jag hittade något billigt program på google, och billigt menar jag något lågt mongo program haha men de hette snagit 11 och du kan ladda ner de här:
http://www.techsmith.com/download/snagit/
såg nu att de bara vara 30 dagars trial haha men går ju säkert att cracka de på något vis! :D kramar!

2013-05-21 / 03:41:44
URL: http://evizlandin.blo.gg
Anna Röd - Nörd & Filmskapare

Åh sådär känner jag med faktiskt, väldigt ofta tyvärr. Men brukar få info igenom att göra olika blogggrejer som temainlägg, frågestund, önskerubrik osv! Annars brukar jag få info av att kolla bloggar jag gillar (t.ex din :D) eller typ göra en spotifylista med inspirerande musik. Oftast inte alls sån musik jag gillar utan sån som passar bloggen!

2013-05-21 / 22:12:35
URL: http://www.xn--annard-0xa.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback