Invisibility cloak, elder wand and resurrection stone.

Dagens Look  /  3  Kommentarer
Idag körde jag på en mörk Harry Potter outfit. Med DH-halsband runt halsen och en basilisk på linnet så kände jag mig som en sann elev på Hogwars. Testade för övrigt mitt nya stafli till kameran, superb! Vad tycker ni?
 
Har inte bloggat så mycket idag då jag haft fullt upp med nationella i engelska, skrivit PorsMorten (efter död - vilket vi skriver efter spelprojektet) och varit hos tandläkaren. Efter tandis åkte jag hem, fotade en massa, packade och tog bussen mot Trelleborg. Ligger at the moment i en underbar, stor gunga medans Lukas och Malmis spelar basket. 

Scream Shopaholic.

Stil & Utseénde  /  0  Kommentarer
Igår kollade jag klickade jag runt på nätet och fann en awesome sida som säljer handgjorda smycken och iPhoneskal. Älskar halsbanden med rosetterna och ögonen samt Pokémonhalsbandet. Need 2 love it. Klicka här för att kolla närmare på sidan. Funderar verkligen på att beställa något sött smycke därifrån. Något favoritsmycke av de ovan?

Be Your MOOD.

Stil & Utseénde  /  3  Kommentarer
Ligger just nu i sängen med massa blondering i håret. Får ganska ofta frågor angående vilket märke jag använder till att bleka mitt hår så tänkte svara på det här. Jag använder aldrig dyra blekningsmedel från typ Manic Panic som många gör, utan jag går till någon random butik (i detta fall Ullared) och köper billig blondering. Jag använder mig av 100 Ultrablond från MOOD, har testat den blondaste av detta märke men då föll för mycket hår av. De enda tipsen jag har är att köra på en billig blondering istället för dyr blekning, välja så blond som möjligt samt ha i blonderingen i minst en timme.

Dream Tattoo.

Stil & Utseénde  /  1  Kommentarer
Klickade runt på på tumblr och hittade massa fina tatueringar. "Du borde göra ett inlägg med fina tattoos som du vill skaffa" tänkte jag för mig själv och satte ihop ett kollage. Här är massa fina tattoos, mest spelrelaterat samt skallar. Det är fint stuff! Har ni någon favorit? Tänker helt klart skaffa mig något Bioshock inspirerat.

Bustiers och kjolar.

Stil & Utseénde  /  1  Kommentarer
Kollade efter lite bustiers samt kjolar tidigare idag, älskar verkligen de jag hittade här ovan. Vill mest ha den första bustiern samt första kjolen, sjukt snygga ju! Vilka är era favoriter?

Länkar: Bustiers 1 - 2 - 3 | Kjolar 1 - 2 - 3

Gooo.

 /  1  Kommentarer
Hahaha detta är min nya favoritvideo på YouTube. Dör. For real. Kolla på den, klarade ni er utan att garva sönder efter max tredje "omgången" så skickar jag en majskolv på posten till er.

Tessar Diamondly.

Blogg  /  2  Kommentarer
Tänkte dela med mig av mitt senaste tillskott till min lista över bloggerskor jag följer. Tessar Diamondly är en fett awesome brud med universums fetaste stil, smak och kolla in brudens hår (!!). Dessutom så påminner hon mig om Vira när hon hade svart hår. Tessar är en stor inspiration, vill äga allt i hennes garderob. Vill äga henne. Vill äga hennes fötter. Vill äga hennes öron. Vill till och med äga hennes mamma. Helst hennes unicorn-tröja på sista bilden också.

Luanna.

Stil & Utseénde  /  0  Kommentarer
En av de vackraste kvinnorna på jorden måste ändå vara Luanna som är en tjej från Peru men som nu bor i NewYork. Kolla bara in den brudens stil och håret! Hennes hår är underbart och hon passar sjukt bra i röda läppar. Vill ni kolla in denna dam ännu mer så checka hennes blogg, instagram, lookbook samt facebook.

Biosloth.

Stil & Utseénde  /  2  Kommentarer
Igårkväll klickade jag runt på Instagram och fann ett awesome acc som hörde till en webbshop som gör de fetaste tröjorna ever. Skulle äta upp alla i min klass, speciellt Anna och Elina, för att få Biosloth-tröjan. Vilken var din favorit? Klicka här för att komma till sidan.

Glitter.

Allmänt  /  1  Kommentarer
Idag har jag inte bloggat alls, har kollat YouTubevideos hela dagen samt gjort glittriga finfina berlocker som ska sättas på halsband som ni senare kommer kunna köpa i min webbshop. Har knarkat halstabletter och Smosh non stop sedan igår förmiddag. Får väl hoppas att jag känner mig bättre imorgon så jag kan åka till skolan. Vad har ni gjort idag?

Nytt på bloppisen.

Stil & Utseénde  /  0  Kommentarer
Nu har jag lagt upp massa nytt på min bloppissida som jag säljer. Har bland annat lagt upp ett Supermanhalsband, en underbar ring, ett halsband som jag själv designat med Alice Madness Returns motiv samt en tygväska som Lukas mamma sytt. Hon sa att hon kan sy fler så därför säljs dessa på unlimited, så det är bara att klicka hem dom!

En billigare MK väska.

Stil & Utseénde  /  3  Kommentarer
Ibland undrar jag hur folk tänker när de köper en väska, ett par solglasögon eller en tröja för 3000kr när de kan få en snarlik för bara några hundra. Visst, folk är märkesgalna i denna värld vi lever i, men märken är inte allt. Dessutom är både H&M och Nelly ett märke i sig, inte precis som Michael Kors eller Gucci, men det är fortfarande märken. Så, vill du spara in på pengarna medan dina polare köper en Micheal Kors väska för tre lax? Kör då på den billigare varianten.

Piercings.

Stil & Utseénde  /  10  Kommentarer
Dessa åtta piercingarna älskar jag. Hade velat ha alla, men får aldrig tid eller mod att pierca mig igen. Har velat ha smiley sjukt länge och på senaste tiden har jag blivit sugen som fan på en dahlia. Vilka är era favoritpiercings?

Color.

Stil & Utseénde  /  8  Kommentarer
Jag har inte färgat håret på sjukt länge, så nu har jag beslutsångest angående vad jag ska ha för färg i håret. Har haft alla jag kan tänka på, så blir svårt att välja nu. Letade massa inspiration på weheartit. Funderar på rött hår och svart sidecut, men jag vet inte riktigt. Vad tycker ni att jag ska ha för hårfärg?

Inspiration sovrum.

Allmänt  /  1  Kommentarer
Hur ser ditt sovrum ut?

Game on.

Allmänt  /  1  Kommentarer
Idag har varit en konstig dag, både bra och dålig. Tog hand om två skuggare samt blev klar och skickade in spelprojektet. Dålig sak var att jag åt en chili-sak som var svinstark så jag spydde fem gånger, grät, trodde jag skulle svimma och hela ansiktet och halsen sved. Krängde två muffins för att få bort smaken samt drack mjölk i mängder.
 
För övrigt så hade jag tänkt börja på min demon hunter cosplay inför Kodachicon som jag för övrigt ska vara fotograf för. Funderar även på att göra ett litet spel på egen hand just för att ha något att leka runt med. Vad tycker ni ska finnas med i mitt spel? Brainstorma i kommentarerna så kanske jag lägger upp det så ni kan ladda ner när det är klart!

17 again.

Nöje  /  4  Kommentarer
Såg en sjukt bra film idag. Har inte sett 17 again, men idag så gick den på tv:n så kollade på den medan jag pluggade. Tycker helt klart att ni borde se den här filmen, Sterling Knight som spelar Alex i filmen är en av mina favvoskådisar.
 
Handling

Mike, 30 +, är inte nöjd med livet. Han har jobbat 16 år på samma arbetsplats utan att befordras, han är mitt i en skildsmässa och han har knappt någon kontakt med sina barn. Livet har inte riktigt blivit som han tänkt sig. Annat var det i high school då Mike var stjärnan i basketlaget och killen som fick dejta skolans snyggaste tjejer.

 

En sen kväll när Mike är på väg hem i regnet ser han vaktmästaren från high school stå vid räcket på en bro. När han stannar bilen försvinner mannen och i sin iver att finna honom trillar Mike över räcket. Han vaknar upp nästa dag hos sin kompis Ned, och upptäcker han att han inte längre är sig själv. Han har förvandlats till en gänglig 17-åring igen.

 

Har ni sett denna filmen?


Pluggmåndag.

Allmänt  /  1  Kommentarer
Idag ska jag plugga hela dagen, massa idrottsteori samt göra klart grafiken till spelet vi gör i skolan. I brist på bilder så kastar jag in några instagrambilder, följer ni inte redan mig så hittar ni min instagram här.

Platform.

Stil & Utseénde  /  4  Kommentarer
Fick en önskan om ett inlägg där jag tipsar om snygga platformskor, så tänkte göra det nu när jag ändå inte har så mycket att blogga om. Här är några av mina favoriter, gillar speciellt de två par som har en väldigt hög platå. Gillar man inte för hög platå, höga modeller eller märkesskor så finns de i mitten som både har en bekväm platå och är en aningen kortare modell. Vilka är era favoriter?

Länkar: ett - två - tre - fyra - fem - sex

Inspiration.

Blogg  /  6  Kommentarer
Känns som det var femhundraåttio år sedan jag klickade mig in på tumblr senast, men nu har jag blivit en tumblr nörd igen. Älskar all inspiration man får från den sidan, massa snygga brudar med underbara hårfärger och stiler. Då jag verkligen har noll inspiration, dels till bloggen och dels till färgandet av mitt hår, så kändes det inte mer än rätt att lägga upp ett litet inspirationsinlägg. Har ni tumblr? Här finner ni min. Ska fixa designen snarast.

Adventure Time.

 /  2  Kommentarer
Har levt livet nu under lovet tillsammans med min pojkvän i Trelleborg, nördat Adventure Time and stuff. Helt sjukt att det kan vara en barnserie egentligen, allvarligt talat, den är sjuk! Mina favoritkaraktärer är helt klart Jake och Marceline, så underbara. Har ni sett Adventure Time? Vem är er favoritkaraktär?

Dropdead in the shoppingdröm.

Allmänt  /  0  Kommentarer
Måste först och främst be om förlåtelse för alla modeinlägg som kommit upp på bloggen den senaste tiden. Men allvarligt talat så har jag endast fönstershoppat genom datorn samt varit med mig pojkvän de senaste dagarna. Kommer "roligare" inlägg snart. Slänger in några favoriter från DropDead precis innan jag ska packa. Nu ska jag och Lukas dra hem till mig, för jag har levt hemma hos honom sedan förra helgen, och imorgon drar vi till Ullared för att bo i stuga och leva shoppingdrömmen. Vad ska ni göra i helgen?

Shock.

Stil & Utseénde  /  6  Kommentarer
Det var sjukt länge sedan jag klickade in på Shock så jag tyckte att det var dags för en titt på hemsidan. Dog kärleksdöden (vilket jag brukar göra för ofta nu för tiden) när jag såg plaggen de fått in sedan min senaste titt. Mina största wanties är helt klart cupcake-linnet, devil-strumpbyxorna samt knästrumporna med kors på. Men tröjan längst ner i mitten, från Killstar, är också hur snygg som helst och ser sjukt gosig ut. Vad gillar ni mest?

Meltingtights.

Stil & Utseénde  /  4  Kommentarer
Hur snygga är inte dessa?! Älskar dom med helsvart gägg, ser så mörkt och mystiskt ut. De pastellgrönrosa är också underbara. Vilka är era favoriter? Klicka här för att komma till shoppen.

Throwback thursday.

Allmänt  /  4  Kommentarer
Addiehero visade i sin blogg hur hon såg ut år 2010, så jag letade upp en bild på mig från samma årtal. Haha detta var samma år som jag bytte stil, så var blond och "vanlig". Shit, helt sjukt att inse att man sett ut på detta vis en gång i tiden. Hur mycket har ni förändrats sedan 2010?

Jag i alla olika språk.

Allmänt  /  2  Kommentarer
För att göra det lättare för läsare som inte kan läsa svenska så har jag nu kastat in en liten google-translater i menyn till höger. Detta är en sak som få bloggar faktiskt sätter in i sin design, en av få bloggerskor som faktiskt satt in en translater är Missnosebleed och det var från henne jag fick idén, när jag gjorde hennes senaste design. Vilka språk kan du?

Blackmilk.

Stil & Utseénde  /  4  Kommentarer
Det finns en sida som jag skulle kunna upp min broder för att få allt de har. Älskar verkligen Blackmilk för dom har de snyggaste kläderna, de snyggaste mönsterna och underbaraste tyget. Helt glansigt och fint. Sjukt underbara modeller på plaggen dessutom, kolla bara in croptoppen med deathly hollow-märket på! Vill strosa runt på gatorna i Lund i en Game Of Thrones-, Jake- eller Mass Effect klänning. Jackan med comictryck är inte heller helt fel. Vilket plagg är er favorit?

Rea @ Madlady.

Stil & Utseénde  /  0  Kommentarer

Designsidan.

Blogg  /  0  Kommentarer
Kände mig tvungen att göra en liten makeover på min designsida där ni finner priser med mera vid köp av grafik gjord av mig. Körde helt stilrent och blev mycket nöjd. Kastade även in två bilder på designer som jag skapat. Klicka här för att komma till sidan. Vad tycker ni?

Snyggt från Modekungen.

Stil & Utseénde  /  2  Kommentarer
Förr handlade jag aldrig från utländska sidor, numera gör jag det ganska ofta. Men jag vet att det finns många fler där ute som inte gillar att handla från sidor som inte är svenska, vilket är jobbigt när man har en alternativ stil. Så, klickade in på Modekungen och fann en massa snyggt som skulle få VIP-plats i min garderob. Handlar ni för över 350kr innan den 30 april så får ni 100kr rabatt genom att skriva in koden blogfame2014. Har ni några favoriter?

Länkisar: Sweater - Tisha 1 - Tisha 2 - Kjol - Keps 1 - Keps 2

Skåne.

Nöje  /  6  Kommentarer
Jag insåg en sak idag, inte alla som läser min blogg har varit i Skåne. För mig är Skåne vardagsmat och jag skriver inte så mycket om just stället jag bor på, men ni kanske är lite intresserade? Vilket fall så tänkte jag tipsa om fyra platser som man måste besöka när man är i Skåne, speciellt under sommaren.
 
Emporia
Sjukt stort köpcentrum som har allt. Älskar stället, var för övrigt där idag med Lukas och hans polare. Emporia finner ni i Malmö stad, eller rättare sagt i Hyllie, så det är lätt att ta tåget dit.
 
Turning Torso
Den vridna bröstkorgen, fast som ett hus. Även detta finner ni i Malmö. Sjukt bra att besöka för er som går en linje som har med architektur att göra.
 
Lund
På bilden ser ni Lunds domkyrka, som helt klart är värd ett besök. Men jag tycker helt klart att man borde gå en runda genom Lund då det finns massa gamla byggnader, det är fint och kärlek rakt igenom. För övrigt så är det här jag går i skolan, bara en liten bit från domkyrkan. Fun fact liksom.
 
Tosselilla
Bästa vattenlandet ever, älskar det. Speciellt när man åker ned för en längre vattenbana på en badring som ni ser på bilden ovan. Dessutom så finns det karuseller med mera som är fett roliga.
 
Vad är ett bra ställe att besöka där ni bor?

Nellyrea.

Stil & Utseénde  /  2  Kommentarer
Just nu har Nelly fetaste rean med massa snygga plagg för priser att halvt slå ihjäl för. Letade upp tre favoriter därifrån som ni ser här ovan. Roliga är att det är först nu när jag skriver inlägget som jag ser att det är samma modell som bär alla plaggen. Brukar inte gilla leoprints men jackan är kärlek. Klicka här för att komma till rean.

Bloppis.

Blogg  /  1  Kommentarer
Fixade precis så min bloppissida är igång! Har lagt upp massa saker som ni nog kommer älska, dock finns där bara en av varje produkt så det är först till kvart. Klicka på bilden för att komma till min bloppis. Buy on homies.
 
Update: Har även lagt upp en burk av min gröna hårfärg, oöppnad, säljs för att jag ska byta hårfärg.

Twilight.

 /  7  Kommentarer
Det finns sjukt många personer som hyser ett enormt hat mot Twilight, men dessa personer har antagligen inte läst böckerna. Jag gillar både böckerna och filmerna, men mest böckerna. Just därför vill jag att Stephenie Meyer, författaren till böckerna, skriver en fortsättning. Jag vill verkligen veta mer om Bellas liv som vampyr tillsammans med Edward samt se deras dotter, Renesmee, växa upp. Ni har nu chansen att både hjälpa mig att vinna en resa till Forks i USA och att få alla Twilight fans där ute i vida världen att bli happy as fuck med hjälp av en ny bok i serien. Missa inte att mellan den 15 och 19 sänds alla filmer i serien på TV6.
 
Klicka här för att skriva upp er i min namninsamling!
Inlägget är skrivet i samarbete med TV6.

A dress 2 die 4.

Stil & Utseénde  /  4  Kommentarer
LOVE. Hittade nog en av världens snyggaste klänningar när jag klickade mig igenom Dollskill's rea, är den inte underbar?! Tyvärr fanns det bara storlek small kvar, vill helst beställa en större, men hade den funnits i medium så hade jag ätit upp den. Hade kastat juveler och pengar på företaget, för den är så satans fin. Här finner ni klänningen.

Balklänningar.

Stil & Utseénde  /  3  Kommentarer
Igår snackade jag och en vän som går sista året på min skola om att han precis betalt avslutningsbalen, vilket gav mig en idé. Varför inte tipsa om lite olika balklänningar i bloggen? Då jag vet att många som läser min blogg är runt studentåldern at the moment så kommer nog många uppskatta dessa tips. Nummer åtta är sjukt snygg, liksom nummer fyra då gult verkligen är inne i år. Mina favoriter är dock nummer fem och sex, vilken är din favorit?

Länkisar: ett - två - tre - fyra - fem - sex - sju - åtta - nio

Missnosebleeds design.

Blogg  /  5  Kommentarer
I förrgår la Louise upp designen som jag gjort till henne, blev själv mycket nöjd och känns som hon också blev det. Tycker att designen passar henne på pricken, vilket jag är glad över då jag verkligen jobbat mycket med den. Klicka in på hennes blogg här om ni vill se hela designen. Vad tycker ni?

Let's try Smite.

Geek & Gaming  /  3  Kommentarer
Idag under sista lektionen bad min vän Elina mig att ladda ner Smite, vilket jag gjorde. Enligt mig är Smite en blandning av LoL och WoW. Verkar fett, tänkte spela lite mer och sedan ge en liten review på spelet. Spelar någon av er Smite?
 
Sedan jag kom hem har jag städat samt packat inför morgondagen. Efter skolan slutat ska jag dra hem till Lukas en liten stund, lämna av saker med mera, och sedan drar vi till lan på vår skola i Lund. Kommer bli fett då mina vänner, som inte var med på förra lanet, kommer vara där denna gång. Våra skol-lan är alltid fett chill, så hoppas detta också blir det.
 
Sist satt jag och mitt ex med några polare i ett klassrum längst upp i skolan. Denna gång kommer jag antagligen sitta med Lukas och hans klass i ett klassrum på första våningen. Sen kommer jag säkert smyga mig in till Elina och Anna som sitter i klassrummet jag satt i förra gången, mest bara för att snacka lite samt äta upp deras godis. Kommer lana hela helgen och efter det drar jag hem till Lukas där jag ska vara hela påsklovet. Vad ska ni göra under ert lov?

Sims 3 - Lee.

Geek & Gaming  /  1  Kommentarer
Ni undrar kanske var jag hållt hus idag, och svaret är att skolan hade innebandyturnering. Efter att jag kom hem till Lukas har jag spelat sims, har försökt fixa lite mods som verkar fungera som de ska nu. Min senaste familj är familjen Lee som består av Dannie och Andy som ni ser på bilderna ovan. Tycker att jag fick till dom perfekt.
Vill ni se fler bilder och/eller en sims-serie här i bloggen?

Chokers.

Stil & Utseénde  /  12  Kommentarer
Något av det vackraste man kan ha runt halsen, enligt mig, är helt klart chokers. Är helt förälskad i denna sorts smycken, speciellt när de har kedjor och/eller fina berlocker som dessa ovan. Vill ha alla, men mest vill jag ha dom två sista. Vackraste ever ju, hade aldrig tagit av dom! Vilken är din favorit?
 
Länkisar: ett - två - tre - fyra - fem - sex - sju - åtta

Tävling i samarbete med Glanz.

Tävlingar  /  17  Kommentarer
Ni har nu chansen att vinna ett borstset från Glanzoch inte vilket set som helst utan samma set som jag fick hem för att testa. Borstar från detta märke har används bland annat i Top Model Sverige, av Charlotte Perrelli samt rekommenderas av Jean Pierre Barda. Vill ni veta mer om de olika borstarna samt vad jag tyckte om dom, så finner ni inlägget här.

För att delta;
- Motivera i en kommentar varför just du borde vinna borstsetet.
 
För extra chans till vinst;
- Gilla Glanz via facebook, här.
- Följ bloggen via bloglovin, härKommentera vilket nummer du blev.
- Gilla inlägget via bloglovin, härKommentera vilket nummer du blev.
Skriv om tävlingen i din blogg, använd gärna bilden ovan, länka till detta inlägg. Länka inlägget i din kommentar.
 
Tävlingen avslutas den 14 april 2014
 Vinnaren av valfritt bikiniset från To Die For blev Sandra. Företaget har kontaktat dig.

Glanz.

New In  /  3  Kommentarer
Förra veckan fick jag hem ett set med tre olika borstar från GlanzNu har jag fått chansen att testa dom och jag måste säga att jag är imponerad som in i. Jag älskar verkligen svinhårsborstar och ärligt talat är detta de enda borstarna som verkligen fungerar för mitt hår.
 
Svinhårspaddeln är sjukt underbar, masserar hårbotten och reder ut håret sjukt bra. Jag använde tidigare en relativt lik svinhårsborste som var smalare, men storleken på denna paddel gör att borstandet blir mycket lättare och borstar snabbt igenom håret även när jag är stressad.
 
Fick även två mindre svinhårsborstar som är parfekta att ha med i väskan när man ska ut och röja stan. Den ena har piggar i sig och denna är till bra hjälp när man har större tovor i morgonfrissan. Även dessa masserar hårbotten på ett bra och uppfriskande sätt. Tycker helt klart att dessa borstar är värda pengarna.
 
Vad använder ni för borstar?

Kista.

Plugget  /  8  Kommentarer
Hela dagen har jag haft fullt upp. Har kollat serier med Lukas och jobbat med lite skolprojekt. Jobbar at the moment i 3D, har gjort en kista som jag ska försöka lämna in imorgon och hoppas på bra betyg. Speldesign är nog allvarit talat världens bästa linje, hoppas fan att jag kommer jobba med detta livet ut. Vad tycker ni? Vad går ni för linje?

Let it Go.

 /  8  Kommentarer
Ni har säkerligen alla hört låten Let It Go som Elsa sjunger i Disneyfilmen Frozen. De flesta har nog tröttnat på den, men, lyssna på den en allra sista gång, fast i tjugofem olika språk. Vilket språk låter bäst enligt er?

Bloggtips.

Blogg  /  6  Kommentarer
Då jag inte bloggat så mycket under dagen så kör jag på ett mitt-i-natten-inlägg då jag inte kan sova. Hade tänkt tipsa er om olika bloggar jag följer, dessa här ovan är mina favoriter, kanske finner även du en ny blogg att läsa?
 
Alternativt mode och vardagsmys;
Rose ShockEn finnländare som verkligen är hur gullig som helst. Följer henne både på bloggen, facebook och instagram. Hon är sjukt duktig på smink och hennes outfits är flawless.
 
MurderoticEn tjej från Stockholm som skriver på Tumblr, hon hade tidigare en riktig blogg men bytte till Tumblr då hon var inne där oftare. Skriver massa om sina snygga tattoos, piercingar, feta hår och annat fett och alternativt.
 
VirasTjej från Jönköping som verkligen är sjukt snäll och underbar. Hon är sjukt söt, har feta tattoos hon med och hon lever livet i underbara hårfärger samt snygga kläder. Hon har även en katt vid namn Sälen, han kan blogga, det är inte många katter som kan sånt.
 
CandieÄnnu en sjukt snäll och underbar brud, denna gång från Stockholm. Jag ser på Julia, som då är hennes namn, som en livs levande alternativ docka. Ska skriva till Barbie att dom gör en docka som liknar henne. Eller så skriver jag till Monster High, känns lite mer awesome då. Sötaste kvinnan med snyggaste håret och perukerna samt underbar klädstil.
 
Addie HeroTjej med underbar alternativ stil, peruker och feta hårfärger finns att hitta även här. Vill sno allt som finns i denna kvinnas garderob, har ni liksom kollat in hennes "James Fuckin Fraco"-tisha? Want.
 
Annat mode, skönhet och vardagsmys;
ADARAS Denna blogg skrivs av underbara Ida, hon skriver mycket om mode, skönhet och hennes vardag. Mycket bilder från bloggevent och sötaste kattungen som hon och hennes sambo just skaffat. Även denna tjej byter hårfärg då och då, älskart!
 
MissmusicnonstopOutfits, tips och vardagsmys är nog hur jag skulle beskriva denna blogg. Måste älska allt Mumin-relaterat denna brud har i sin lägenhet. Mumin, geeky stuff and a cute face - vad mer kan man begära?
 
Nöje;
SimsingEn blogg om Sims 3, sjukt duktig tjej som både visar upp karaktärer, berättelser och massa nedladdningstips. Ett fett måste-läsa om man spelar Sims själv eller helt enkelt bara är aningen intresserad av detta spel. För övrigt roliga berättelser om hennes olika sims familjer.
 
NevnarienEn blogg om Elin som handlar om fotografering och hennes vardag. Värdefulla tips för den fotointresserade, underbara bilder samt behind the scenes av olika fotograferingar.
 
Följer ni någon av dessa, tips på andra bloggar?

Den som kan räkna hur många gånger jag skrev något av orden underbar, underbara, underbart får en majskolv i posten på söndag.

Tävling i samarbete med ToDieFor.

Tävlingar  /  10  Kommentarer
Idag drar en riktig sommartävling igång och vinsten är inget mindre än ett valfritt bikiniset från To Die ForEn lycklig vinnare kommer få hemskickat en underbar bikini i bra kvalité och som dessutom sitter som en smäck på kroppen. Vill du ha chansen att vinna? Läs vidare.
 
För att delta;
- Gilla To Die For på facebook, häreller via instagram, härKommentera ditt namn på sidan du väljer.
- Gå in på To Die For och välj ut ditt favoritset.
- Länka varan i en kommentar, skriv även vilken storlek du önskar, glöm inte din mejladress.
 
För att se fler tävlingar och inlägg;
- Följ bloggen via bloglovin, här.
 
Tävlingen avslutas den 6 april 2014, alltså om tre dagar.
 Vinnaren i tävlingen om ett presentkort hos Drops Of Light blev VapenbroderSkicka din mejl 2 me!

Elina Leijon in Sims 3.

Geek & Gaming  /  3  Kommentarer
I förrgår spelade jag Sims 3 på bildlektionen för att få inspiration till min uppgift angående concept art. Jag bestämde mig för att göra mina vänner i spelet, här ovan ser ni Elina. Fick det verkligen att likna henne på pricken nästan. Håret samt jeansen kommer härifråntröjan kommer från originalspelet (I think) fast bytte färgerna på den så den såg ut som Elinas riktiga tröja och skorna kommer härifrånHar bytt färg på nästan alla plagg hon har på sig tror jag, så kläderna ser inte riktigt ut såhär när man laddar ner dom. Försökte få alla plagg att se ut som de hon har IRL, tycker att jag lyckades sjukt bra, likadant med hennes hår med sidecut och allt. Vad tycker ni?

Nytt från Savanni.

New In  /  0  Kommentarer
Igår när jag kom hem från Lukas så fann jag ett paket i brevlådan från älskade Savanni som är en av mina absoluta favoritbutiker på nätet och som jag tidigare har samarbetat med. Jag fick ett par underbara strumpbyxor, två par piercingsmycken (som jag såklart glömde att ta med ut när jag fotograferade) samt världens underbaraste halsband. Jag anser att man aldrig haft en äkta barndom om man inte lekt med LEGO, så när jag såg halsbandet med en LEGO varulv som berlock blev jag glad som tusan. Back 2 the childhood. Ni hittar som sagt allt ovan hos Savanni.comälskar verkligen alla deras smycken och att de har så många varierade stilar är super. Vad gillade ni mest?

Glöm inte att tävlingen om presentkort hos Drops Of Light avslutas ikväll. Här hittar ni tävlingen.

Orsaker.

Blogg  /  3  Kommentarer
Jag är en sån där petig person när det gäller bloggdesigner. Jag håller på i hundra år och när designen väl är färdig är jag supernöjd. Men jag finner ändå hela tiden fel som inte passar in i min hjärna. Jag vill ha intrycket av "wow, fan vad snygg och välgjord blogg, detta måste jag checka" och inte "snyggt, hade kunnat varit bättre, var la jag nu den där senapen?". 
 
Jag jobbar hela tiden på att försöka ta bra bilder, göra bra inlägg, koda bra designer och komma på bra saker att skriva om. Detta är sjukt svårt och jag känner mig alltid aningen missnöjd. Men sen finns det vissa inlägg och bilder jag verkligen älskar, känner mig stolt över och som jag önskar kunde publiceras om och om igen bara för att det är så satans bra.
 
Så, jag antar att ni har svaret på alla mina ändringar jag gör i min design hela tiden. Denna gång gjorde jag om headern ännu en gång samt bytte profilbild i menyn. Jag kände att jag vill visa en person, som klickar in på min blogg för allra första gången, att jag är intressant. Därför kastade jag in bilder där jag har olika hårfärger, för där visar jag min stil samt ett fåtal av mina crazy hårfärger jag haft.
 
Just nu har jag några olika hårfärger uppe; mitt pastell blå/lila hår som headerbild, rött hår i miniheaderbild, grått hår med spirithood i miniheaderbild, lila hår i miniheaderbild samt pastellgrönt hår i profilbilden. Det är detta jag vill se när jag klickar in på en ny blogg. Jag vill se olika versioner av personen som driver bloggen, jag vill bli intresserad från första ögonkastet och jag tycker själv att man blir det av min header. Vad tycker ni?

DIY: Mössa med nitar.

Stil & Utseénde  /  3  Kommentarer