Skåne.

Jag insåg en sak idag, inte alla som läser min blogg har varit i Skåne. För mig är Skåne vardagsmat och jag skriver inte så mycket om just stället jag bor på, men ni kanske är lite intresserade? Vilket fall så tänkte jag tipsa om fyra platser som man måste besöka när man är i Skåne, speciellt under sommaren.
 
Emporia
Sjukt stort köpcentrum som har allt. Älskar stället, var för övrigt där idag med Lukas och hans polare. Emporia finner ni i Malmö stad, eller rättare sagt i Hyllie, så det är lätt att ta tåget dit.
 
Turning Torso
Den vridna bröstkorgen, fast som ett hus. Även detta finner ni i Malmö. Sjukt bra att besöka för er som går en linje som har med architektur att göra.
 
Lund
På bilden ser ni Lunds domkyrka, som helt klart är värd ett besök. Men jag tycker helt klart att man borde gå en runda genom Lund då det finns massa gamla byggnader, det är fint och kärlek rakt igenom. För övrigt så är det här jag går i skolan, bara en liten bit från domkyrkan. Fun fact liksom.
 
Tosselilla
Bästa vattenlandet ever, älskar det. Speciellt när man åker ned för en längre vattenbana på en badring som ni ser på bilden ovan. Dessutom så finns det karuseller med mera som är fett roliga.
 
Vad är ett bra ställe att besöka där ni bor?

Daniella Caspian

älskar sådanaa vattenställen!

2014-04-14 / 21:12:21
URL: http://vapenbroder.se
vanja

sv: tack :D

2014-04-14 / 21:55:39
URL: http://vvanja.blogg.se
Linnéa

Bästa på västkusten är nog Liseberg eller Universeum.

2014-04-14 / 22:32:55
URL: http://girlathome.blogg.se/
ADARAS Blogazine

Åh vilka bra tips, måste till Skåne! :D

2014-04-15 / 01:00:10
URL: http://adaras.se
Cookie

ett annat bra tips är att på valborg i lund är det som en enda stor festival! annars mycket bra tips! :)

2014-04-15 / 12:14:32
URL: http://cookielicious.blogg.se
Twiggy Lundberg

Oj, jag bor uppe i Skellefteå där det enda vi har är hockeyn. Själv är jag så ointresserad att det inte går dit en till haha. Jag är glad att vi har Make Up Store iallafall :3

2014-04-15 / 13:34:40
URL: http://shadowoftheday.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback