New.

New In  /  5  Kommentarer
Igår var jag som sagt i Göteborg på bloggevent på Nattstads kontor med Julia och Vira. Fick en underbar goodiebag som ni såg i ett tidigare inlägg, en mobilväska full med nitar, en peruk, garterleggings med space motiv samt ett linne med en enhörning och texten "Wasted". Julia hade gjort världens snyggaste garter, så den fick jag också med mig hem. Kärlek.

Pixicat.

Tips & Wanties  /  6  Kommentarer
Fick en fråga angående ifall jag spelar andra spel än LoL, D3 med mera. Ja, jag spelar bland annat Sims 3, så hade tänkt tipsa om en sida jag laddar ner massa saker från. Älskar den, bruden som gör kläder, skor med mera till sims är sjukt duktig. Dör kärleksdöden. Här finner ni sidan. Spelar ni sims? Laddar ni ner saker till ert spel?

Goodiebag.

Blogg  /  2  Kommentarer
Idag när jag hängde med Julia, Vira och många andra brudar (bilder kommer upp senare) på Nattstads kontor i Göteborg så fick vi fetaste goodiebagen. Massa fint som ni ser här ovan. En flaska dricka från Vitamin Well, yohjurtbar och smycken från Madlady samt Alexandra Inn. Massa lösögonfransar med lim, vax, smink, presentkort, nailstickers samt en underbar mössa från Madlady som jag hade tänkt pimpa med massa nitar som också kommer från Madlady. Fick även en penna samt minttabletter från Nattstad. Vad hade ni velat lägga vantarna på mest?

Carro, Julia och Vira.

Blogg  /  3  Kommentarer
Vad är det dom säger,  lika barn leker bäst, så jag kände mig som att jag dansade på moln idag när jag träffade Julia och Vira. Vi har skrivit en del både över facebook och bloggar, så vi "kände" redan varandra sedan innan, eller vi visste vilka vi var. Var super, fick med mig massa mysigt hem, en goodiebag samt är mättare än på länge efter all rosa läsk, godis och alla kanelbullar Lukas skickade med mig. Men jag kan fan aldrig sluta äta, nu sitter jag på tåget, redigerar bilder, dricker sprite och äter en grov bulle med ost och paprika. Väldigt viktig fakta. För övrigt så ser jag superkort ut på bilden, men det var för Julia och Vira fuskade genom att bära höga klackar medan jag bara hade mina sneakers. Fuskisar.

På tåget.

Allmänt  /  4  Kommentarer
Nu sitter jag på tåget från Malmö C till Göteborg. Känns fett spännande, kommer bli hur kul som helst att dels träffa Vira och Julia samt att få träffa lite läsare. Pojkvännen tog fram frukost till mig, skrev en söt lapp och gav mig kanelbullar att ha med mig på resan, så sött. Nu ska jag fortsätta spela Hearthstone i sisådär tre timmar till.

The Walking Dead.

 /  6  Kommentarer
Imorgon sänds sista avsnittet av fjärde säsongen av The Walking Dead, ska dock inte se det förrän på onsdag eller liknande då jag och Lukas alltid sparar avsnitten till när vi kan se dom tillsammans. Är så satans spännande och jag kommer typ böla sönder när avsnittet är slut, vad ska jag göra av mitt liv efter det? Kollar ni på TWD?
 
Varning för spoilers i följande text. Har ni sett fram till förra veckans avsnitt så kan ni läsa.
Jag tror stenhårt att kvinnan som mötte gruppen på Terminus har något lurt på gång. Varför var stället helt tomt liksom? För övrigt så ryktas det om att folket på Terminus är kannibaler, vilket inte skulle förvåna mig det minsta. Dessutom syntes samma parasoll som Guvenören hade i bakgrunden när kvinnan hälsade, kan det vara så att Guvenören och kvinnan känner varandra eller så? Dessutom finns det teorier om att kvinnan på tavlan som Michonne fann i huset där hon, Rick och Carl stannade, föreställer kvinnan. Dessutom är det nästan solklart att männen som kom in i huset när Rick var ensam, då när han gömde sig under sängen, är gruppen av män som Daryl hängde med efter att Beth blivit kidnappad. Ryktas även om att det var folket på Terminus som kidnappade Beth för att äta upp henne eller liknande. Vad tror ni?

White dress,

Stil & Utseénde  /  4  Kommentarer
Nu är det snart dags för student samt konfirmation, så vad passar inte bättre än att jag tipsar om lite olika snygga vita klänningar? Tar du inte studenten eller konfirmerar dig så passar dessa klänningar vid andra tillfällen, varför inte inför sommarfesten? Älskar verkligen nummer fyra, underbar och helt rätt. Vilken är din favorit?
 
Länkar: ett - två - tre - fyra - fem - sex - skor

Ny stilren header.

Blogg  /  10  Kommentarer
För femhundraelfte gången bytte jag header. Denna gång gjorde jag nog min allra stilrenaste header, but I love it! Hittade gamla bilder från i somras i min dropbox så kände att jag ville använda mig av en av dom. Älskar verkligen den såååå mycket trots att den är så himla lätt och stilren. Ska även göra en ny kommentarsruta nu. Vad tycker ni?

Häng med oss.

Allmänt  /  6  Kommentarer
På söndag drar jag till stora Göteborg för att träffa två pinglor vid namn Vira och Julia. Ska göra Göteborg osäkert och riva Nattstads kontor (eller nej. det ska vi inte. de kanske slänger ut oss då?!). Så, vad är inte mer awesome än att träffa mina läsare, Vira och Julia har skapat ett event mellan klockan 13:00-15:00 på Nattstads kontor i Göteborg för att träffa sina läsare samt träffa andra bloggare. Så tänkte att jag skulle berätta för er alla att även jag kommer finnas till hands så ni får gärna titta förbi och hälsa hiho. Vilka kommer? Facebook eventet finner ni här.

Dagens Tutorial.

Tips & Wanties  /  3  Kommentarer

Tävling i samarbete med DropsOfLight.

Tävlingar  /  6  Kommentarer
Denna gång har en lycklig läsare chansen att vinna ett presentkort på hela 200kr hos smyckebutiken Drops Of Light som jag tipsat er om tidigare här i bloggen. Kända bloggare som burit smycken från denna butik är Ida, Vira och KeelaVill du också vara en av personerna som vandrar runt med Drops Of Light så läs vidare!
 
För att delta;
- Gå in på Drops Of Light och välj ut din favoritvara.
- Länka varan i en kommentar, glöm inte din mejladress.
 
För extra chans till vinst;
- Gilla Drops Of Light via facebook, här.
- Följ bloggen via bloglovin, härKommentera vilket nummer du blev.
- Gilla inlägget via bloglovin, härKommentera vilket nummer du blev.
Skriv om tävlingen i din blogg, använd gärna bilden ovan, länka till detta inlägg. Länka inlägget i din kommentar.
 
Tävlingen avslutas den 2 april 2014
 Vinnaren i tävlingen av en valfri vara från add9.se blev Malin.

Alice is killin' it.

Geek & Gaming  /  7  Kommentarer
Igår när jag snackade skype med min pojkvän Lukas så fick jag värsta rycket och kastade mig efter ritplattan. Bilden ni ser ovan (gånger tre) blev resultatet, ritade en bild på Alice från Alice Madness Returns som, enligt mig, är ett grymt spel. Tycker att jag sett en liknande bild någonstans men kan inte komma ihåg var, men den är främst baserad på omslaget till spelet samt mitt minne, annars är den frihandsritad. Vad tycker ni?

Ledig.

Allmänt  /  4  Kommentarer
Bild Lukas tog på mig under min systerdotters dop.
 
Idag är jag ledig hela dagen, snacka om skönt! Men jag ska ändå plugga, skriva uppsatser, jobba i 3D samt jobba med spelprojektet. Fast först och främst så ska jag checka min mejl och göra annat bloggjobbstuff. I eftermiddag ska jag iväg en sväng, kommer bli skönt att komma hemifrån efter att ha suttit hemma hela dagen. Funderade på att hälsa på min förra skola när jag ändå har ledigt, men sen insåg jag hur mycket jag har att göra. Vad gör ni idag?

Ny mössa från Brita W.

New In  /  5  Kommentarer
Halloj! Förlåt för att jag inte bloggat så mycket, har mycket att göra i skolan då vi håller på att göra ett spel samt är sjukt trött om kvällarna när jag kommer hem, sjukt tråkigt ju. Men gladare blev jag idag när jag kom hem och hittade ett paket som innehöll mössan ni ser ovan.
 
Mössan kommer från Brita W och kostar 399kr. Älskar den och tänker leva i den forever! Snygg mössa som piffar till vilken outfit som helst, dessutom kan ett köp av denna mössa bidra till något fint. 20kr av varje vara som säljs går direkt till bröstcancerfonden, säkert känner just du någon som drabbats, så varför inte göra skillnad?

Klänningar.

Stil & Utseénde  /  2  Kommentarer
Just nu har Nelly.com fetaste erbjudandet! Fynda världens snyggaste klänningar för otroliga 100kr/st, först till kvarn så var snabb - många är redan slutsålda. Älskar verkligen den svarta här ovan, dör så vacker den här. Ge mig. Nu. Annars kommer jag äta upp alla i världen.
 
Länkar: ett - två - tre - fyra - fem - sex. Klicka här för att komma till hela rean.

Påminnelse.

Allmänt  /  1  Kommentarer
Ni har väl inte missat att delta i tävlingen om en valfri vara från Add9 som avslutas imorgonkväll? Delta HÄR.

Onlinespel jag spelar.

Geek & Gaming  /  10  Kommentarer
För ett tag sedan fick jag en fråga angående vilka onlinespel jag spelar, så hade tänkt svara på denna fråga. Först och främst spelar jag Hearthstone vilket jag har spelat sedan closed beta och detta spel är det jag spelar mest at the moment. Sen har vi League of Legends, Diablo III, The Elder Scrolls Online BETA, Tera samt World of Warcraft på privateserver.
 
Jag spelar som sagt mest Hearthstone då det är ett spel man lätt kan köra en match på utan att behöva dra med massa polare samt det går snabbt så man kör lätt ett game innan lektionen börjar. Vill ni läsa mer om spelen jag spelar och/eller testa det själv så har jag länkat varje spels sida här ovan. Vill ni checka privateservern jag kör på när jag spelar WoW så kan ni kolla in den här. Spelar ni något av dessa spel eller tänker testa? 

Long time, no see, so here's a picture of me.

Dagens Look  /  5  Kommentarer
Har varit lite glest med bilder som föreställer mig på sistone, men här har ni en (eller egentligen två) outfit bilder från igår. Hade kalas med släkten igår samt mös med Lukas hela dagen, liksom jag ska göra idag också. Skjortan kommer från Ullared, klänningen fick jag i födelsedagspresent av Lukas samt leggingsen kommer från Ginatricot. Jag kommer från mamma och pappa. What do you guys think?

Destiny.

Geek & Gaming  /  3  Kommentarer
Det finns ett spel som jag taggar sönder inför och det är Destiny. Grafiken, känslan och världen man spelar i ser underbar ut, så detta är helt klart ett spel jag tänker köpa när det kommer ut den 9/9 - 2014. Fann en liten film på YouTube som handlar om spelet, dock är denna från i somras så den är ganska gammal men fuck that.

Dagens Tutorial.

Nöje  /  1  Kommentarer

Shoppa.

Stil & Utseénde  /  1  Kommentarer
Gick in på Madladyfann underbaraste plaggen inför våren så här är tips på shopping...
Länkar: Tunika - Mössa - Linne
Vad gillade ni mest? Själv älskar jag linnet, mössan och jackan. Ska nog klicka hem något av det!

Green & Mint.

Stil & Utseénde  /  0  Kommentarer
Idag är det färgen grön och mint som står för rabatten hos Nelly.comSkulle äta upp en groda (och ni vet hur mycket jag älskar grodor... så det är mot min vilja) för jackan uppe i mitten. Vad ska en fattig bondtös som jag göra för att få klä mig i en sådan goding i vår? Klicka HÄR eller på bilden för att komma direkt till dagens rea.

Fler födelsedagspresenter.

Allmänt  /  0  Kommentarer
Imorse fick ni se vad jag fick av Lukas och hans familj, här är vad jag fick av mina föräldrar. Min födelsedag började med att jag fick underbaraste hörlurarna, som också är ett fett halsband, med design by Laila Bagge av min mamma. Fick även en flaska vin direkt på morgonen.
 
Efter skolan åkte jag och Lukas till Stora Bernstorp, mötte upp min pappa och gick inom Elgiganten där han köpte en helt ny mobil till mig. Det var inte vilken mobil som helst, utan den underbara SONY Xperia Z1 med en kamera på 20,7 megapixlar (bästa mobilkameran som finns ute at the moment) dessutom är den vatten- och dammtät vilket verkligen kan hjälpa klantiga Carolina. Älskar den så mycket!!

Födelsedagspresenter.

Allmänt  /  1  Kommentarer
Hade tänkt visa lite av vad jag fick i förrgår av min pojkvän, hans mamma och hans bror. Vi börjar med vad jag fick av Lukas bror Isak, en sjukt fet Bioshock docka. Ni som spelat Bioshock vet att Little Sister går runt med denna docka i handen. Av Lukas mamma fick jag en väska samt ett linne/klänning som hon sytt.
Sist men långt ifrån minst så fick jag en underbar klänning med galaxy print samt en underbar bustier av min älskade Lukas. Jag hittade dessa på Julias bloppis och ville verkligen ha dom, så blev superduperdunderglad när jag öppnade paketerna och fann dessa plagg. För övrigt så gav han mig min allra bästa födelsedag någonsin, fan vad jag älskar denna kille! Ikväll får ni se vad jag fick av mina föräldrar.

Eyes and teeth.

Stil & Utseénde  /  3  Kommentarer
Tror jag gick och blev kär på nytt tidigare idag när jag fann denna tröja hos MadladyBlev tagen direkt, när jag får pengar ska denna klickas hem och hängas i min garderob. Antagligen kommer den läggas någonstans i mitt rum och absolut inte i min garderob, men ni fattar vad jag menar. Vad hade ni velat ha för tryck på en tröja?

Purple.

Stil & Utseénde  /  1  Kommentarer
Idag hos Nelly.com är det lila som står för mega color weekends feta rabatt på upp till 75%. Måste älska skorna och blusen. Love. Klicka HÄR för att komma till Nellys color week.

Dagens Tutorial.

Tips & Wanties  /  0  Kommentarer

17.

Tankar  /  12  Kommentarer
Idag, den 19 mars, fyller jag 17 år. Känner hur åldern börjar smyga sig på sakta men säkert. Men hade en underbar dag, lätt min bästa födelsedag någonsin. Började med att jag fick present av mamma när jag vaknade, sen åkte jag och Lukas till Stora Bernstorp efter att han slutat för att möta upp min pappa som köpte en helt ny mobil till mig. Sen kommer jag hem till Lukas, där bjuds jag på middag, får presenter av honom, hans mamma och hans bror sen äter vi tårta som Lukas bakat. Världens sötaste pojkvän, gjorde verkligen min dag. Har nog allvarligt talat aldrig haft en så bra födelsedag, allt jag fick visar jag imorgon.

Orange & Yellow.

Stil & Utseénde  /  3  Kommentarer
Jag hoppas att ni kommer ihåg detta inlägg där jag tipsade om årets IT-färg, isåfall kommer ni bli glada som tusan nu. Bara idag har Nelly.com upp till 75% rabatt på orange och gula plagg med mera. Den där toppen längst ner till vänster skulle jag absolut inte tacka nej till!

Tjäna pengar via din blogg.

Blogg  /  3  Kommentarer
Fick en fråga angående hur man lättast tjänar pengar på sin blogg samt hur jag blir sponsrad av olika företag.
 
Vi kan börja med sponsringen, det är lättast. Känner du att du vill ta din blogg till en helt ny nivå så är företagen runt om i världen, främst Sverige och Norden för vår del, en viktig faktor. Att hålla en tävling i samarbete med ett visst företag kan dels ge dig förmåner som rabattkoder och produkter hemskickade, samt det ökar din bloggstatistik. Men hur får man kontakt med företagen? Vilka ska man välja? Hur ska jag uttrycka sig? Mitt svar är att börja med något litet företag och sedan arbeta dig upp. Jag började så smått att kontakta småföretag via mejl där jag berättade om min blogg samt mitt ärende. Nu, efter flera års bloggande, har jag kontakt med större företag i både Sverige och Finland. Var inte rädd för att skicka iväg ett mejl, ett nej är inte så farligt egentligen.
 
Men hur tjänar man pengar via sin blogg då? Mitt svar är att leta upp olika sidor som tar hand om allt som handlar om blogglön. De fixar företag som du kan blogga om, fixar allt som har med skatt att göra så du som bloggare behöver inte tänka så mycket på detta, samt de betalar ut pengarna till ditt konto så du slipper hämta ut pengarna på annat sätt. Mitt tips är att använda sig av Blogfame som är en sida som fixar allt det där jobbiga, allt du som bloggare behöver göra är att gilla läget och skriva inlägg med din unika länk. Ett stort plus är att du dessutom får 50 kronor direkt insatt på ditt blogfamekonto när du blir medlem. Klicka HÄR för att komma till sidan.

Kedjor.

Stil & Utseénde  /  0  Kommentarer
En trend som även hänger med nu i vår/sommar är statement halsbandet. Att bära på en tjock kedja, eller flera tunnare kedjor för den delen, är lätt ett modemåste. Jag gillar själv inte de kedjor som har en speciell berlock på sig, jag tycker personligen att kedjor ska vara kedjor, men smaken är som baken - delad. Man kan inget annat än älska tre-kedjor-chokern, som ni ser ovan, lätt min favorit. Alla halsband ni ser på bilderna är från Nelly.com.

Saker som stör mig.

Tankar  /  18  Kommentarer
Dagen till ära, eftersom allt alltid skiter sig dagen innan min födelsedag, så hade jag tänkt skriva ett inlägg om saker jag stör mig på. Folk som känner mig och läser detta, ta inte åt er. Eller nej förresten. Ta åt er som fan.
 
Folk som inte vet hur man använder en rulltrappa är nog antingen riktigt IQ befriade eller vill bara att jag ska komma försent till skolan. För det första; man står till höger och går åt vänster, det står till och med på trappan. Så, ställ dig inte åt vänster och lotsas som ingenting, tänk på att folk som är försenade behöver komma fram. För det andra, ställ inte din resväska bredvid dig åt vänster, samma orsak här; folk kommer inte förbi och kommer försenade. Så snälla, förstör inte vår dag redan på tågstationen, tack.
 
Folk som bara finns där för en när det passar dom. Allvarligt talat, hur tänker egentligen folk? Men när världen skakas runt så ser man vilka som är ens äkta vänner, och allvarligt talat så tror jag att jag bara har en och det är min pojkvän. Alltid lika roligt att få reda på vilket psykbryt man är och att man hör hemma på psyket, dagen innan man fyller år. Happy days...
 
Haters via internet är nog något av det värsta (och bästa) som finns. Att folk hatar på en anonymt via kommentarer på ens blogg är bara omoget till maxgränsen. Jag uppskattar dock de få som hatar på mig utan att vara anonyma, speciellt föräldrar till mina läsare som tycker att jag är en dålig förebild för att jag skrev att jag skulle på fest eller för att deras dotter sett mig röka på centralen i Lund. Ja, jag röker, men jag antyder inte att din dotter tvunget också ska börja röka? Jag må vara en förebild för många, jag må vara någon som får se upp med vad jag gör - men att jag inte ens får bestämma över vad jag gör och inte gör? That's just... But haters make you famous.
 
Folk som hatar en utan orsak in real life slår nog det mesta som jag listat här ovan. Det är dock droppen när dom säger att det är jag som hatar dom när man väl ifrågasätter deras hat och idioti. Att de dessutom kallar en för jävla psykfall som hör hemma på psyket och slänger dörrar i ens pojkväns ansikte är bara helt jävla idiotiskt. Varför ska folk i min omgivning behöva stå till svars för att du ogillar mig?
 
Vad stör ni er lite extra på idag?

Blue.

Stil & Utseénde  /  2  Kommentarer
Gillade ni inte gårdagens erbjudande hos Nelly.com där det var upp till 75% rabatt på rosa plagg så kommer ni kanske gilla dagens erbjudande. Upp till 75% rabatt på blåa plagg, älskar skorna och linnet med kedjdetaljen. Favoriter?

Tävling i samarbete med Add9.

Tävlingar  /  28  Kommentarer
Nu är det dags för tävling igen! I samarbete med den tokhäftiga alternativa butiken add9.se tävlar jag ut en valfri vara för max 300kr till en lycklig vinnare. Vill ni ha chansen att vinna? Läs då vidare!
 
För att delta;
- Gå in på add9.se och välj ut en vara för max 300kr.
- Länka varan i en kommentar, glöm inte din mejladress.
 
För extra chans till vinst;
- Följ bloggen via bloglovin, härKommentera vilket nummer du blev.
- Gilla inlägget via bloglovin, härKommentera vilket nummer du blev.
Skriv om tävlingen i din blogg, använd gärna bilden ovan, länka till detta inlägg. Länka inlägget i din kommentar.
 
Tävlingen avslutas den 24 mars 2014
Vinnaren i tävlingen om ett handgjort halsband blev Nalin, checka din mejl!

Pink.

Stil & Utseénde  /  3  Kommentarer
Idag har Nelly.com fetaste erbjudandet för att fira att våren äntligen är här! Rosa plagg för upp till 75% rabatt, vilket är sjukt fett. Jag siktar in mig på toppen längst upp till vänster, underbar as fudge ju. Imorgon kommer där ännu ett tips upp här på bloggen, och dagen efter det, och dagen efter det... Ända till veckans slut, så är du inget större fan av rosa plagg så checka bloggen imorgon.

The Book Thief.

 /  4  Kommentarer
Igår chillade jag och Lukas tillsammans med polare hemma hos Martin. Kollade på The Book Thief i deras biorum, riktigt stark film. Tycker helt klart att alla borde kolla på den då den tar upp saker från en annan vinkel från WW2.

Årets IT-color.

Stil & Utseénde  /  6  Kommentarer
Vem har sagt att gult måste vara fult? Jag har alltid älskat färgen gul, den är sjukt underbar, så det är till min glädje att just denna färg är årets IT-color. Gult i alla nyanser kommer synas överallt nu i år men nyansen som kommer stå i centrum bland alla gula plagg är helt klart pastellnyansen då detta är årets IT-nyans.
 
Mina most wanted är helt klart conversen samt knästrumporna som ni ser på bilderna ovan, klackarna och klänningen med spets är också en sjukt snygg night out klädsel. En bikini i en gul nyans lurar dessutom ögat, ser mycket brunare ut, vilket bleka personer som jag själv behöver i sommar. Äger ni något gult plagg?

Dagens Tutorial.

Tips & Wanties  /  1  Kommentarer

Crazy.

Allmänt  /  3  Kommentarer
Hur fett hade inte det varit?! Skulle lätt bygga mig en tidsmaskin, jätte trähus-robotar och en svin stor karusell. Om ni kunde (och fick) göra exakt vad som helst, vad hade ni byggt eller gjort då?

Let's Shine.

Stil & Utseénde  /  6  Kommentarer
Ha ni någon gång kollat in Let's ShineOm inte så tycker jag helt klart att ni borde checka sidan då de säljer sjukt snygga smycken, klockor och leggings. Skulle helt klart inte säga nej till klockan ni ser här ovan. Fixade en liten rabattkod till er fördel, fetaste priset efter att 25% blivit avdraget ju!

6 kommande spel.

Geek & Gaming  /  1  Kommentarer
Texten nedan är skriven på engelska då det var lättare att finna fakta om spelen
Wolfenstein: The New Order.
Evil minds have created the ultimate terror and only you can stop them in Wolfenstein: The New Order, a re-imagining of the classic FPS franchise.
 
Final Fantasy XV.
Final Fantasy XV (formerly Final Fantasy Versus) is the story of a young king sworn to defend the last crystal in the world from the "hectic order" outside of his kingdom. It's a fight between ancient and modern techonology, and the struggle of one king to protect the old ways.
 
LEGO: The Hobbit.
LEGO: The Hobbit is an adventure game based off of Peter Jackson's trilogy of Hobbit movies inspired by J. R. R. Tolkien's The Hobbit.
 
Dying Light.
In Dying Light, a first-person, action survival horror game, players must use everything in their power to survive until the morning's first light in a vast open world filled with danger. During the day, players will traverse an expansive urban environment overrun by a vicious outbreak, scavenging the world for supplies and crafting weapons to defend against the growing infected population. At night, the hunter becomes the hunted, as the infected become aggressive and more dangerous. Most frightening are the predators which only appear after sundown.
 
Alien: Isolation.
Discover the true meaning of fear in Alien: Isolation, a survival horror set in an atmosphere of constant dread and mortal danger. Fifteen years after the events of Alien, Ellen Ripley's daughter, Amanda enters a desperate battle for survival, on a mission to unravel the truth behind her mother's disappearance. As Amanda, you will navigate through an increasingly volatile world as you find yourself confronted on all sides by a panicked, desperate population and an unpredictable, ruthless Alien. Underpowered and underprepared, you must scavenge resources, improvise solutions and use your wits, not just to succeed in your mission, but to simply stay alive.
 
Minecraft.
The infinite possibilities in Minecraft just got bigger. Minecraft: Xbox One Edition let's you create worlds from the comfort of your sofa. Play alone or play with your friends. Explore, build and conquer! At night monsters come out, so make sure to build a shelter before that happens. After that, your world is your imagination!
 
Finns det några spel ni är taggade inför?

Dagens Tutorial.

Tips & Wanties  /  1  Kommentarer

SheInside.

Stil & Utseénde  /  6  Kommentarer
Kjol - Hoodie - Sweater - Leggings
Hittade fetaste plaggen igår, ge mig allt, speciellt sweatern, och helst imorgon. Gaaah, har värsta suget efter olika underbara plagg at the moment just för att jag inte har några pengar. And it sucks. Får förhoppningsvis pengar på onsdag, fyller ju år då, så då ska jag handla sönder alla webbshoppar över hela världen.

Drops of Light.

Stil & Utseénde  /  1  Kommentarer
Innan jul fixade jag en rabattkod till er hos Drops Of Light och gissa vad? Nu har jag fixat ännu en! Drops of Light är en sjukt underbar sida som säljer handgjorda smycken i olika former. Något ni verkligen borde kolla in är deras kristall halsband samt deras budskapsarmband. Ni ser några smakprov ovan, bland annat ett budskapsarmband som Vira bär på. Tycker helt klart att ni borde checka denna sida.
Koden gäller t.o.m den 20 mars 2014

Asos.

Stil & Utseénde  /  2  Kommentarer
Praktiskt taget hela dagen har gått åt att komma på något roligt att blogga om och tyvärr slutade det med massa drägglande över olika webbshoppar. Usch vad jag känner mig sorglig när jag inte har pengar... Topparna ni ser här ovan kommer från asosDen sista är underbar, satan vad snygg den är. Vilken är er favorit?

Fetaste rean.

Stil & Utseénde  /  4  Kommentarer
Många bloggare har redan tipsat om detta, så jag tänkte att jag också ska göra det. Just nu har MadLady fetaste rean, massa snygga plagg and stuff som dom säljer ut för flera hundra kronor billigare. Fett jävla awesome om ni frågar mig. Såklart slänger jag in en lite länk till sidan, valde dessutom ut fyra favoriter som gärna får finnas i mina ägor inom en snar framtid. Klicka här för att komma till rean.

Annonser + fråga.

Allmänt  /  8  Kommentarer
Om ni checkat min meny till höger så kan ni se att jag lagt in två nya annonser där. Hade inget annat att lägga upp då jag är sjukt trött, men hade tänkt ställa en fråga från min vän Elina här i detta inlägg då hon ska byta efternamn.

Minecraft.

Geek & Gaming  /  12  Kommentarer
Guess what? Lukas har fått mig att börja spela Minecraft, har tyvärr inte varit världens största fan av detta spel sedan innan, men Lukas tvingade mig att spela lite med honom och jag gillar det. Spelar dock inte så jätte mycket, men ska börja nu igen. Spelar ni Minecraft?

Leighton Meester for Nelly.

Stil & Utseénde  /  0  Kommentarer
Just nu har Nelly.com en awesome kampanj med självaste Leighton Meester, känd från bland annat Gossip Girl, i spetsen. Leighton är en stor stilikon för flera tusen unga kvinnor runt om i världen och jag måste säga att även jag inspireras väldigt mycket av denna stilsäkra kvinna. Jag bestämde mig för att välja ut fem favoriter från kampanjen som jag verkligen rå diggar.
 
Först och främst har vi ett par sjukt snygga hängslebyxor som verkligen känns helt rätt denna vår. Den perfekta outfiten består av en sjukt snygg topp som både är sportig och frän inför både dagsäventyren och kvällens fester, ni finner den härett par underbara leggings (tyvärr slutsålda) samt ett halsband (även detta slutsålt) i en het kedjestil. Ännu ett plagg som känns rätt inför varmare väder är helt klart den klassiska skinnjackandenna gång full av nitar och goodness.
 
Vill ni checka hela Leighton Meesters kampanj så kan ni klicka här. Vilket plagg är er favorit?

Hearthstone in WoW.

Geek & Gaming  /  2  Kommentarer
Ni som spelar World Of Warcraft, har ni sett att de lagt in ett Hearthstone table i WoW-världen? Fett awesome om ni frågar mig. Sjukt roligt när de tar in coola element från andra spel företaget gjort, såg även några bilder på google där någon moddat Hearthstone så det innehöll Diablo karaktärer, hade också varit rätt fett.

Dagens Tutorial.

Tips & Wanties  /  0  Kommentarer

Grafikshop.

Blogg  /  0  Kommentarer
Fixade lite i min grafikshop tidigare, blev en ny header samt tillägg i utbudet. Gör nu även specialbeställda texter att använda sig av i sina blogginlägg, t.ex. som ni säkert sett i många bloggar där dom lägger in en "Dagens Outfit"-text på/i bilden i inlägget. Texterna kostar 25kr styck och då får man välja exakt vad som ska stå, vilken font samt färg eller bild som ligger "i" texten. Ni finner min grafikshop i menyn till höger.

Dagens Tutorial.

Nöje  /  0  Kommentarer

DopOutfit.

Dagens Look  /  8  Kommentarer
Har helt glömt bort att visa er min outfit som jag bar på Noras dop. Gick emot blåsten och all kyla för att tvinga Lukas att ta lite bilder. Idag har jag hunnit med ganska mycket. Varit hos psykologen, haft utvecklingsamtal, åkt tåg i timmar (känns det som), skickat iväg en design samt skickat iväg en liten överraskning som ni kommer få höra mer om senare. Allt jag kan säga är att det handlar om spel och det kommer publiceras hiho Carro goes hemlighetsfull.

Bustiers.

Stil & Utseénde  /  3  Kommentarer
Hittade dessa sjukt underbara bustierna hos Nelly, hade absolut inte tackat nej till någon an dom, älskar verkligen den sista. So much nitisar!! Vilken är er favorit?

Blue Mountain State.

 /  2  Kommentarer
Hade tänkt tipsa er om en av mina favoritserier vid namn Blue Mountain State. Serien handlar om Alex och hans vän Sammy som just börjat på collage. Alex spelar american football och Sammy är lagets maskot. Sjukt rolig serie som påminner om American Pie. Jag kollar på den via dreamfilm.se, dock krashar deras server ganska ofta så den finns på swefilmer också. Finns bara tre säsonger, vilket är fett sad, men den är ändå sjukt bra.

Kiri Nightingale.

Stil & Utseénde  /  3  Kommentarer

Elder Scrolls Online In Game Pictures.

Geek & Gaming  /  3  Kommentarer
Fick inte igång mitt Skyrim Online igår så började spela idag. Medans min pojkvän precis börjat spela HeartStone så gör jag quests på ESO (Elder Scrolls Online). Jag spelar som High Elf, Dragonknight, och jag måste säga att det är sjukt roligt hittills. Men såklart finns där lite buggar här och där, samt lite tråkiga loadingscreens, men vad ska man egentligen förvänta sig av closed beta? Har någon av er beta key?

Design.

Blogg  /  7  Kommentarer
Har tidigare berättat att jag gör en design till en storbloggerska, nu är den färdig och jag ska skicka koderna till den här underbara tjejen. Visar er hela designen, utan pixelering, när hon lagt upp den i sin blogg. Tagga!

Dagens Tutorial.

Tips & Wanties  /  2  Kommentarer