Med Kärlek.

Allmänt  /  8  Kommentarer
Planerade ett lan idag, men det blev tyvärr inget. Så ska leva mitt farliga liv hemma hos Lukas medans han festar med sin klass. Han var dock sjukt söt, hade köpt min favoritdricka och choklad till mig. Har inte min systemkamera med mig så får bli en liten mobilbild. Shit vad jag älskar den här killen, vad har ni för er ikväll?

Hayley Williams.

Stil & Utseénde  /  5  Kommentarer

Once Upon A Time.

Allmänt  /  15  Kommentarer
Vi har nog alla hört historierna om Ariel, Askungen och Törnrosa. Men visste ni att originalhistorierna har en helt annorlunda twist än de vi hört och sett? Ganska sjuka twistar också...
 
ARIEL.
I originalhistorien av HC. Andersen gifter sig prinsen med en annan prinsessa. Ariel tar då livet av sig genom att hoppa ner i havet och förvandlas då till skum.
 
ASKUNGEN.
Visste ni att Askungens styv-systrar, i originalhistorien, klipper av delar av sina fötter för att passa i glasskon? En fågel informerar sedan prinsen om detta och det slutar med att fågeln pickar ut systrarnas ögon. De får sedan leva livet i blindhet.
 
TÖRNROSA.
Prinsar hit, prinsar dit. Nope, inte i originalet! Dock är det grannkungen som hittar Törnrosa, våldtar henne medan hon sover och gör henne gravid. Hon föder två barn, fortfarande sovande, och det är först när ett av barnen suger av linet från spinnrockan som finns på ett av hennes fingrar som hon vaknar. Hon gifter sig sedan med samma kung som våldtog henne.
 
Visste ni om något av följande originalslut?

Nya tishor.

New In  /  5  Kommentarer
Igår efter skolan drog jag hem till Elina och chillade ett tag. När jag kom hem fick jag två fina presenter av mamma, två tishor. Första från Jack&Jones och den andra från ONLY. Vilken var din favorit?

The Elder Scrolls Online.

Geek & Gaming  /  5  Kommentarer
Igår skrev jag upp mig för closed beta för The Elder Scrolls Online. Kommer vara ett sjukt awesome spel tror jag, speciellt angående vad jag sett på youtube samt bilder på deras hemsida. Förhoppningsvis får jag betakey och då ska jag blogga massa om det. Håll tummana för mig! Har ni checkat spelet? Vad tycker ni?

Pojkvännens hoodie.

Dagens Look  /  5  Kommentarer

Peplum.

Stil & Utseénde  /  3  Kommentarer


Remember.

Tankar  /  5  Kommentarer

Grattis Anna.

Allmänt  /  6  Kommentarer
Idag fyller en av mina allra bästa vänner, Anna, sjutton år. Fasen vad gammal hon börjar bli! Håller på att göra en liten födelsedagspresent till henne där hemma som hon kommer få senare. Hoppas verkligen att hon får en awesome dag och att hon äter sig fetare än någonsin. Grattis Anna!

Leggings från ROMWE.

Stil & Utseénde  /  10  Kommentarer
Hittade världens finaste leggings på ROMWE, kärlek rakt igenom. Måste verkligen skaffa nummer tre och fyra, sjukt underbara ju. Pikachu all the way baby, och lite ögon, unicorns and stuff. Är snäll och slänger upp lite länkar också. Inlägget är inte sponsrat. Fast jag önskar att det var det #moneyflow. Ett - Två - Tre - Fyra - Fem - Sex

Superbatman.

New In  /  6  Kommentarer
När jag och Lukas shoppade i Malmö här om veckan så hittade jag världens snyggaste tröja på killavdelningen på H&M. Ena sidan är Superman och andra är Batman så man kan bara vända på tröjan om man känner sig lite mer super än batmanig, två i ett liksom. Supermysig är den också. Vad tycker ni?

Calm the fuck down.

Stil & Utseénde  /  6  Kommentarer
Leggings - Tanktop - Beanie - Platformboots

Lukas.

Kärlek & Relationer  /  10  Kommentarer
Många har frågat hur min pojkvän ser ut, så här har ni en bild på honom. Han heter Lukas, är -96, kommer från Trelleborg och går samma linje och skola som mig fast ett år över. Träffade honom via en polare och han är en av de roligaste och bästa personerna jag någonsin träffat. Älskar verkligen den här killen, just sayin'. Han har dessutom världens bästa tröjor att sno. Har någon av er en flickvän eller pojkvän, hur träffades ni?

Mys.

Allmänt  /  3  Kommentarer
Igår hade jag och Lukas fredagsmys, drack cola i massor och kollade på Escape Plan. Sjukt bra film, precis en sån film jag älskar. Lukas tar åt sig äran för att han valde den, men egentligen var det jag, han inser det bara inte. Nu ska jag tvinga farsan min att baka pannkakor samt tvinga Lukas att massera mig. Vad gör ni idag?

Lighting Returns FF XIII.

Geek & Gaming  /  1  Kommentarer
Året har knappt börjat än och jag är hypad till max inför spelåret som komma skall. Har redan bombat er med Diablo III exp. som kommer ut i mars och nu ska jag även bomba er med nya Final Fantasy. Ser supernice ut, kommer säkert äga lika mycket som tidigare spel i serien, just look at it dude! Lightning Returns Final Fantasy XIII kommer bli en fantastisk spelupplevelse, kommer helt klart att förhandsboka när jag får pengar. Trailer. Har ni spelat Final Fantasy? 

Gästbloggning hos Viras.

Blogg  /  7  Kommentarer
Ni har väl inte missat mitt gästinlägg på Viras blogg? Skrev om mina erfarenheter av mobbning och psykisk ohälsa. Ni får hemskt gärna berätta vad ni tyckte om det jag skrev. Klicka här för att komma till inlägget.

Läskiga eastereggs i spel.

Geek & Gaming  /  2  Kommentarer
Ett easteregg är en liten sak som skaparna av ett spel, film eller liknande gärna lägger in, som en kul grej liksom. Det finns de roliga, sen finns det de läskiga som ger en mardrömmar... Här listar jag fyra av dom.
 
HALO.
I första banan av Halo stöter man på en familj av apmänniskor som ser exakt likadana ut förutom att de är olika i storleken och att en bär på en läskig nalle. Det läskiga med dessa är att de är odödliga och att de finns i olika scener under spelets gång. Creepy.
 
HITMAN.
I Hitman får man ett uppdrag där man ska ta livet av en viss person, man går då till ett hotell och om man letar noga så finner man en dörr som är låst. Tar man sig in där så finner man en polismästare som förklarar att det hänt en olycka, som i själva verket är ett mord. Ett lik, massa blod, ett badkar fullt med blod och oh ja, juste, ett spöke i bakgrunden när man ser in i badrumsspegeln.
 
GTA IV.
Vi har alla, det vill säga alla som spelat GTA, sett frihetsgudinnan som finns i spelet. Visste ni att man kan ta sig in via en hemlig gång som endast kan nås med hjälp av helikopter? När man tar sig in genom denna hemliga, dolda dörr så kommer man helt enkelt in i frihetsgudinnan. Men man önskar att man inte gjorde det, för där inne finner man ett massivt hjärta som hänger i kedjor. Mys.
 
SILENT HILL.
Om det inte skulle vara nog med äckliga sjuksköterskor och män med pyramidhuvuden, man ska dessutom tvingas inse att allt i spelet är framtaget via Doge som kallar fram creepy shit and stuff. Kanske inte så läskigt, men tänk på det... Ett sjukt läskigt spel med en sådan twist? Seriöst?
 
Visste ni om något av ovanstående eastereggs?

Ny tisha.

New In  /  2  Kommentarer
Hittade denna tisha bland rean hos Shock när jag och Lukas var i Malmö och shoppade. Blev kär direkt, sjukt awesome, kommer bo i den från och med nu. Allvarligt talat så tror jag att det är något av det bästa som finns, att finna något man verkligen suktat efter på rea. Denna kommer passa awesome till min nya hårfärg dessutom, checka inlägget innan detta för att gissa vilken färg det blir! Vad tycker ni om tishan?

Gissa.

Stil & Utseénde  /  12  Kommentarer

Killer Barbie.

New In  /  4  Kommentarer
Igår levde jag livet i Malmö med Lukas, köpte nya kläder och skor till honom samt var inne på Shock för min egen skull. Hittade en ny tröja på H&M som ni kommer få se lite senare samt lite nya saker på Shock, använde mitt presentkort på 300kr som jag fick i julklapp av mina föräldrar. Första fyndet var halsbandet ovan, ett fett smycke. Vad tycker ni?

Holostuff.

Stil & Utseénde  /  3  Kommentarer
Ett "mönster" som jag verkligen älskar är holographic, sjukt snyggt på kläder och detaljer. Hade absolut inte sagt ner till tröjan, jackan och cross-skorna. Allt är från UNIF så checka närmare där, sjukt underbara kläder. Någon favorit?

Poro.

Geek & Gaming  /  6  Kommentarer
Världens sötaste sak måste ändå vara följande pluffs, Poro. Så jävla söta, vill ha en på riktigt som jag kan mata med kakor och gosa med. Fluffiga små pluffsar som man bara vill pinga sönder när man spelar LoL. Visst är dom söta?

Ny header.

Allmänt  /  7  Kommentarer
Hängde med Elina hem efter skolan, somnade på bussen, har spelat Habbo av alla spel i denna värld och ätit upp Elinas mackor. Gjorde även en ny header när jag ändå inte hade så mycket att göra förutom att säcka i soffan, massa spel. Imorgon lever jag livet hos Lukas, ska nog inom till Malmö och handla lite saker på Shock, kanske en ny hårfärg på gång? Vad tycker ni om den nya headern? Good? Bad? Tell me!

Månadens blogg.

Tävlingar  /  36  Kommentarer

Frozen.

Allmänt  /  15  Kommentarer
Har precis sett på Frozen tillsammans med Lukas, sjukt underbar film. Insåg att jag är Olaf, i sättet och hans kommentarer. Helt jävla underbart. Nu ska vi baka kladdkaka (läs: Lukas bakar och jag sjunger falskt för att underhålla istället för att spränga hans kök) och sen ska vi se på fler disneyfilmer samt kolla in en av mina favoritkomiker, Fluffy.
Har ni sett Frozen och vad tyckte ni om den? Om inte, vill ni se den?

Kön i spelvärlden.

Tankar  /  16  Kommentarer
Vi vet alla att världen ser annorlunda på en person beroende på personens kön. Just nu snackar vi om genus i skolan där vi sammarbetar med samhäll- och design-lektionerna. Vi har snackat mycket angående olika kön i spel och just därför hade jag tänkt göra ett inlägg angående detta. För det första, det är mycket svårare för en kvinna att få jobb inom spelbranschen än det är för en man, just sayin'. Men nu på senare år har världen börjat se annorlunda på könen och många företag har insett att kvinnor också kan göra saker som män gör.
Mitt första exempel kommer vara följande karaktärer som kommer från Super Meat Boy. Meat Boy är en pojke utan hud som försöker få tag på sin älskade Bandage Girl, inte bara för att han älskar henne utan för att han behöver henne (no skin - bandage, you get it). Men precis som i andra spel såsom Super Mario så framstår den starka, räddande mannen - "hjälten" - som en röd figur medan kvinnan i nöd framstår som en rosa figur som är svag och behöver hjälp.
Sen ser vi på Lara Croft från Tomb Rider. En kvinna som faktiskt tar saker och ting i egna händer, till skillnad från Bandage Girl eller Prinsessan Peach. Dock har Laura framstått som ett sexuellt objekt med stora tuttar, röv att dö för och massa hud som syns. Är det verkligen detta spelbranschen tror att vi vill se?! Men det gör mig hemskt glad att de, i det senaste Tomb Rider-spelet, klätt på Lara och fått henne att framstå som en stark kvinna och inte ett objekt.
Medan männen får feta muskler och typiskt manliga drag så i olika spel så får kvinnan stora bröst, en röv att dö för och hud som syns under de sjukt framhävande kläderna. Jag tar Leauge of Legends som exempel här. Visst, jag kan låta lite som en arg feminist, men detta är helt enkelt bara fakta. Att se kvinnor framstå som sexobjekt är sjukt nedlåtande. Champs från LoL som är typiska "objekt" är Sona, Katta, Miss F, Ahri och sen har vi Vayne och Riven som får de mer sexuella dragen i sina skins. Så fort någon nämner Sona så är det "boobs" som står i fokus, hon kanske inte är så objektiv i sig men just att Riot valt att framhäva hennes bröst så pass mycket får en att fundera. Miss F är också ett klart tutt-röv-objekt som man bara inte kan missa. Hurra för Riot som tog in en kvinnlig champ utan stora boobs och stor röv, Jinx.
Men vill ni veta orsaken till att de flesta kvinnliga karaktärerna har stora bröst och stor rumpa? Jo, för det är lättare att skapa en karaktär med stora bröst eller helt enkelt inga alls. Kalla mig feminist eller vad ni vill, det är bara skit att spelvärlden inte kan låta bli de stora brösten och stereotypiska kvinnliga respektive manliga dragen. Vem säger att inte en kvinna kan ha blåa kläder och en man kan ha rosa? Dela gärna med er av tankar i kommentarsfältet.

Skattkammarplaneten.

Allmänt  /  8  Kommentarer
Vaknade runt tio, låg kvar i sängen några timmar innan jag gav mig ut i världens alla hörn. Egentligen bara ner till köket där Lukas gjorde pannkakor som vi åt medan vi kollade på min favoritfilm från när jag var yngre, Skattkammarplaneten. Nu har jag precis duschat, vi ska städa källaren och sedan dra till stan I guess. Skriver at the moment på ett sjukt awesome inlägg angående spelkaraktärer och hur dessa framstår. Detta kommer nog även ni som inte är gamers finna intressant. Vilken är er favorit film från de yngre åren?

Sidecut.

Stil & Utseénde  /  13  Kommentarer
Jag möter för många personer som verkligen är helt mot sidecut och tycker att det är något av det fulaste som går att finna. Men det tycker inte jag. Älskar sidecuts och har blivit helt kär i min egna sedan Elina klippte den. Är dessutom awesome om man har en frisyr man verkligen gillar men ändå vill förändra den utan att färga håret. Det va så jag tänkte, jag tycker att jag sett likadan ut allt för länge bortsett från alla olika hårfärger jag haft så blev superduperglad när Elina erbjöd sig att klippa mig. Ett plus i kanten är att man ser 50% mer bad ass ut. Vad tycker ni om sidecuts?

Mudbox.

Plugget  /  5  Kommentarer
Nu har vi börjat använda oss av ännu ett program i skolan, jag går speldesign på LBS i Lund för er som inte visste. Mudbox heter det nya programmet och det är sjukt mycket roligare än Maya och Photoshop. Vi fick i uppdrag att modellera en skalle och här ovan ser ni min. Nästa del i arbetet är att göra käkbenet och själva skallen separat och lägga till tänder. Sen ska vi göra kroppsdelar, lägga in dom i Maya och sedan kasta in dom i Mudbox igen. Jag är en mycket kreativ tjej som älskar att modellera, därför älskar jag verkligen detta program. Vad tycker ni om min skalle?

Förenkling för mobilanvändare.

Blogg  /  3  Kommentarer
Kände att jag skulle förenkla min design för mobilanvändare då jag vet att vissa inte kan få ner min meny när de sitter via mobilen och om man kan så är det mycket svårt. Så jag satte in en liten meny i min högermeny där jag har arkiv samt instagramflödet så nu kan även ni mobilanvändare få hela upplevelsen av min blogg. Ge mer än gärna feedback.

Lime Crime.

Stil & Utseénde  /  8  Kommentarer
Finns det en sak jag verkligen önskar mig just nu så är det läppstift från Lime CrimeSå underbara färger, så söta behållare och vem vill inte ha massa läppstift? Älskar ju crazy färger så det är klart att jag vill ha crazy färger på läpparna också. Vilken färg gillade ni mest?

Tidigare designer.

Blogg  /  7  Kommentarer
Letade upp mina gamla bloggar och visade Elina igår när vi hängde hemma hos henne. Kom på att jag lika bra kunde visa några äldre designer/headers som jag haft i min blogg. När jag bytte bloggportal från MSR till Blogg.se så hade jag den första designen som syns bland bilderna. Fantastiskt vad man utvecklats. Vilken gillade du mest?

Svar på kommentar.

Blogg  /  7  Kommentarer
Fick en fråga angående varför jag inte skriver så mycket i bloggen at the moment utan bara lägger upp massa kollage angående kläder med mera. Svaret på detta är att jag helt enkelt inte har så mycket tid och/eller inspiration till att blogga just nu. Har inte heller haft tid att fotografera då jag varit hos Lukas, Elina samt i skolan praktiskt taget varje dag nu. Men ska försöka skriva mer, men ibland hinner man helt enkelt inte eller har ingen inspiration.
Ge gärna tips på vad ni vill se i bloggen!

7 skelettfavoriter.

Stil & Utseénde  /  1  Kommentarer
ett - två - tre - fyra - fem - sex - sju

Helgen.

Allmänt  /  2  Kommentarer
Kände att det var dags för mina kreativa ideér att bli sanna så i fredags köpte jag ett 24-bit-set av FIMO soft lera från Panduro. Har lekt runt med den lite men har knappt haft tid då jag varit hos Lukas samt haft skolarbete. Helgen var awesome förresten, kollade på The Walking Dead tillsammans med Lukas, åt massa god mat, var ute samt eldade i skogen tillsammans med några vänner. Åt även pommes från Donken med socker på samt doppade pommes i chokladmilkshake. Det var roligt. Vad gjorde ni i helgen?

Klänningar to die for.

Stil & Utseénde  /  12  Kommentarer
Gillar i vanligt vis inte klänningar men jag fann faktiskt tre ursnygga hos Shock. Så jävla underbara, speciellt den första, den tycker jag om. Den vill jag ha. Gör inget om någon köper den till mig. Vilken är er favorit? ett - två - tre.

Grönt.

Stil & Utseénde  /  14  Kommentarer
Funderar på att ha min drömfärg i håret nästa gång jag färgar det, grönt. Men vet inte riktigt vilken nyans eller stil så letade upp lite olika nyanser och stilar med grönt hår så får ni välja. Vilken bild skulle passa mig?

Visste du detta?

Geek & Gaming  /  4  Kommentarer

Svar på frågestunden part 2.

Blogg  /  1  Kommentarer

Om du fick vara nån annan för en dag, vem? Min bästis Elina, vill se livet ur hennes ögon.
Vilken är din favoriträtt? Vegetarisk lasange.
Tillhör du nån religion? Nope.
Gillar du pumpapaj? Har aldrig käkat det.
Vilken har varit din största "milstolpe" i livet? Att bli kvitt alla demoner i mitt huvud.
Om du var ett djur för en dag, vilket djur skulle du vara och hur skulle du spendera dagen? En katt. Skulle jaga fåglar och fräsa mot folk.
Varför var du inlagd på psykvården? Har länge mått sjukt dåligt, velat ta livet av mig and stuff. Skriver ett separat inlägg om detta snart.
Var det jobbigt? Jupp, men jag kände mig ändå friare än någonsin där inne. 
Har du något husdjur? Vad? Namn? Jupp, en katt som heter Clementine.
Pinsammaste som hänt dig? När jag kallade min lärare för farmor... Oj.

Roligaste som hänt dig? Festen jag var på med Elina, Fine, Clara och Anna. Best fest ever.
Det bästa med vintern? Att sitta inne och spela.
Vilken är din favoritfärg? Grönt!
Kan du beskriv dig själv med tre ord? Alternativ, nörd, psyko.
Gillar du sport? Nja, bara handboll.
Är du rädd för något? Mörker, att bli lämnad och skåpbilar.

Hur ser din kille ut? Som en mupp.
Din kändis crush? Orlando Bloom. 

Vad är ditt drömyrke? Spelgrafiker på ett stort spelföretag.

Vilken skola och linje går du? Ljud & Bildskolan i Lund, Speldesign.

Vem är din bästa tjejkompis i klassen? Meeen, kan inte välja, Elina, Anna och Clara.

Vem är din bästa killkompis i klassen? Fredrik, Frans och Mårten är roliga pågar.

Vilken är din favorit sminkprodukt? Puder, kan inte leva utan puder.
Favorittröja? Min unicorntröja.
Har du glasögon eller är dem på bilden fejk? Jag har glasögon, har 20% syn på ena ögat och 90% på andra.
Favorit T-shirt? Min nya röda med skelettben på.


Svar på frågestunden part 1.

Blogg  /  5  Kommentarer

Vilka bloggar gillar du? Missnosebleed, Candie, Addie, Sanna, Vira och ADARAS.
Vem/vad inspireras du av? Weheartit, bloggar, tumblr and stuff.
Vad är koden för att man får "box"-inlägg? Ska visa i en bloggskola snart.
Hur kom du på ditt bloggnamn? I min favoritlåt för några år sedan så sjunger tjejen "Here inside my quiet hell".
Favorit blogg? Får jag bara välja en så tror jag nog att det är Candie.
Hur får man bild kring kommentarsrutan? Har berättat förr men kan göra en kompletterings video.

 

Kör du på EU west eller north i LoL? West.
Brukar du spela skräckspel? Vilka isåfall? Zombiespel, massa zombiespel.
Favoritspel? Bioshock infinite.
Första spelet du spelade? Pokemon på mitt gameboy.
Favorit champ? Sona, älskar Sona mer än julmust.
Bästa märket bland datorer? Vet inte, beror på vad man vill ha den till?

 

Om du var en kändis, vilken skulle du vilja vara då? Andy Biersack, skulle se mig i spegeln hela tiden. #hotasfudge.
Favoritlåt just nu? Stay the night med Zedd och HW.
Vad tycker du om pågående säsong av TWD? Har faktiskt inte haft tid att se den än.
Gillar du något/har du hört något av dessa band; Paramore, Bring me the horizon, Pierce the veil, The charm the fury, Anavae, Foreveratlast eller Tonight alive? Jupp, älskar Paramore, BMTH och PTV.
Favoritfilm? Disturbia.
Drömresemål? Grekland.

Länder du besökt? Danmark och Tyskland.

Länder du vill besöka? Grekland, Frankrike, USA, Australien och UK.

Favoritartist/Favoritband? Miley Cyrus, Black Veil Brides och Icon For Hire.

Vad gillar du för musik? Allt som man kan dansa eller chilla till.

Vilka artister har du sett live? Vilka vill du se live? Tråkiga svenska artister... BVB, IFH och Miley.
Gillar du family guy? Jao, mycket bättre än Simpsons.


Red n Bold.

Stil & Utseénde  /  8  Kommentarer

Matcha dojjorna.

Stil & Utseénde  /  3  Kommentarer
FEST: Klänning - Halsband - VäskaVARDAG: Tröja - Jeans - Hängslor - MössaSKOR

#shithappens.

Stil & Utseénde  /  4  Kommentarer

Detta trodde jag på.

Tankar  /  4  Kommentarer
Då jag inte haft någon inspiration till bloggning under dagens gång hade jag tänkt göra en liten lista över saker jag trodde på när jag var yngre. Vet inte riktigt vem jag ska ge creed till för denna idé men den första jag såg skriva en sådan här lista var JohannaSå hon får creeden.
 
SVENSKARNAS SVENSK.
Hur ska jag börja? När jag var runt sju år (var ett mycket osmart barn som ni kommer förstå) så trodde jag att alla i hela världen var svenska. Hur knäppt låter inte det? Trots att jag hört andra språk så trodde jag stenhårt på att alla iallafall tänkte på svenska. Men vet ni vad som är knäppare? Den som var mest svensk i hela världen var Elvis P. Allvarligt? Var jag verkligen så dum?
 
NÄR JAG SLUTER ÖGONEN.
Runt tiden under sex-sju-års åldern så trodde jag även på en sak som nog de flesta trodde på i den åldern. Helt enkelt att när jag somnade så vaknade alla leksaker och annat roligt i rummet till liv och lekte hela nätterna med jag låg stentrött i sängen min.
 
ALLA KAN INTE BLOGGA.
Visst, alla kanske inte har intressanta liv (jag är en av dom som absolut inte har det) men man kan ändå blogga. Ett tag trodde jag bara att det var vuxna fjortisar som kunde blogga. Trodde inte heller att det fanns andra bloggar än de kända. Crazy.
 
SPELA MED BRORSAN.
Jag har spelat ända sedan de yngre åren men intresset för spel började med att jag såg på när min storebror Dennis spelade playstation, nintendo 64 samt XBOX. Vår mamma sa ofta till Dennis att jag också skulle få vara med och spela, så han gav mig en kontroll som var okopplad och sa att jag var dom han slogs mot. Trevlig broder man hade. Blev dock sjukt glad när han dog i spelet, även om han skyllde på mig vilket leder oss vidare till nästa punkt...
 
TITTA BORT.
Jag trodde under hela min uppväxt att det mesta var mitt fel, speciellt när jag kollade på när brorsan spelade. Varje gång han dog sa han till mig att det var mitt fel och jag tvingades stirra in i väggen tills han klarat banan och/eller dödat sina motståndare. Min bror var inte snäll på den tiden.
 
Har ni också tänkt som mig på någon punkt? Vad trodde ni på när ni var yngre?

Ny header (igen).

Blogg  /  8  Kommentarer

Krig mot kilona.

Tankar  /  6  Kommentarer
En sak jag stör mig sjukt mycket på är alla bloggare som skriver om att "normala" brudar inte borde synas i bloggar och istället lägger upp bilder på större kvinnor och människor. Men vad händer då? Jo, då anser de att smala inte är snygga och tjejer med kroppar som bilderna ovan visar mår dåligt. Jag vet själv hur svårt det är att gå upp i vikt. Det är svårare att gå upp ett kilo än att gå ner tre, många förstår kanske inte detta krig mot maten och livet, men jag gör. Flera gånger än jag kan räkna på både fingrar och tår har jag legat hemma och inte ens orkat gå till skolan för jag inte ätit. När jag mår dåligt ljuger jag för mina föräldrar om att jag ätit innan de kom hem från jobb eller att jag åt hemma hos mina vänner. Om du, eller någon du känner har det kämpigt angående matlust med mera, tveka inte att skicka ett mejl till mig. Min mejl finner du i menyn.

Sex filmtips.

Allmänt  /  3  Kommentarer

Kodar.

Blogg  /  4  Kommentarer
Har varit aningen upptagen då jag just nu gör en av sakerna jag älskar mest, kodar ihop en design. Jag kodar just nu ihop en design till en tjej vid namn Kristina, en kommande gratisdesign samt en design till en storbloggare. Kommer bli awesome, jobbar verkligen och gör allt jag kan för att mina kunder ska bli glada och nöjda.
Vad vill ni se i den kommande gratisdesignen?

Bodyspash.

New In  /  9  Kommentarer
Här om dagen var jag inne om på H&M och hittade världens sötaste bodyspash i godaste lukterna. Fuck Victoria's Secret Bodymists, jag har H&Ms bodysplash som bara kostade tjugo kronor styck. Den du.

Modepanelen.

Stil & Utseénde  /  0  Kommentarer
I månadens panel står mode i centrum, jag tog hjälp av tre underbara läsare som tyckte och tänkte om tre kändisars vita skapelser som de bar under föregående år. Tyck och tänk gärna själva i kommentarsfältet.
Johanna: Jag tycker klänningen var superfin! Den är liksom elegant men samtidigt lite cool. Sen tycker jag hon gör helt rätt i att skippa halsband och bara köra på armband på ena armen vilket passar klänningen bäst enligt mig! Däremot hade jag nog skippat de spetsiga skorna och kört på ett par som var rundare framtill.

Bex: Klänningen känns lite tråkig på Heidi. Hade gärna sett en långklänning med slits på sidan om låret istället för frampå. Annars var den väldigt vacker upptill och tonerna på klänningens övre detalj passade henne perfekt.

Louise: Själva idéen är snygg, men gillar inte att klänningen på enan sidan känna stel och hård och andra flyter ut mer med släpet. Tycker det blir en konstig kontrast. Sen är jag inte mycket för en arm. Så den här klänningen gick inte hem oss mig.
Johanna: Klänningen ser ut att vara snygg, men sen får man gissa sig till lite hur den ser ut på framsidan men av det man kan se på bilden så tycker jag att den är både snygg och cool. Tycker om att det är så mycket öppen rygg och något detaljerat band som bryter av det enkla vita. Armbandet tycker jag mindre om och jag hade nog kört på något enklare och lite mindre istället!

Bex: Älskar skärningen på denna klänning och Miley kan konsten att bära upp vad som helst på ett självsäkert sätt.

Louise: Enkel men stilren och öppen rygg, nu snackar vi. Gillade verkligen klänningen och den enkla stylingen till den. En vit klänning med urringning i ryggen som sitter bra kan nästan aldrig bli fel. Snygg detalj med kedjan eller vad det är som vilar mot ryggen.
Johanna: Jag älskar detaljerna vid slutet på urringningen, däremot tycker jag inte om materialet på klänningen. Det ser nästan ute lite som något bandage. Tycker urringningen kunde varit lite mindre, blir nästan lite för mycket för min smak i alla fall. Tycker i alla fall att håret ligger helt perfekt och passar klänningen suveränt!

Bex: Väldigt vågad urringning och ligger lite på gränsen till vulgär. Men samtidigt ser hon strålande självsäker ut i den och får ett exotiskt vackert utseende. Det är inne att visa mer hud!

Louise: Gillar den här också, gillar urringningar som inte ser allt för smaklösa ut, vilket jag inte tycker denna gör utan den ser sexig och elegant ut i lagom dos. Fallet på själva kjolen är ur snygg och även draperingen runt midjan som skapar fallet gör klänningen intressant och framhäver kroppen på ett bra sätt. Snyggaste klänningen av dem tre utvalda i min mening.
 

House at the end of the Street.

Allmänt  /  3  Kommentarer
Har haft myskväll med Lukas, kollat på film och spelat Tekken på mitt XBOX 360 (jag ägde ut Lukas) samt ätit massa godis. Har velat se House at the end of the Street sjukt länge och måste säga att den var sjukt bra, Jennfier är bra som vanligt, helt klart en av mina favoritskådisar.

Webbshop.

Allmänt  /  12  Kommentarer
Woopwoop alla mina underbara läsare, jag har en hemlis att avslöja för er. Nu i början av 2014 ska jag starta upp min webbshop som kommer innehålla massa smycken designade av mig. Har beställt en hel del nytt material att jobba med dessutom så kommer bli dett spännande och roligt. När jag kommit igång med min webbshop så kommer jag helt klart tävla ut massa saker samt sponsra olika bloggar med tävlingar, detta kan ni läsa mer om senare. Taggade?

Victoria's Secret Fashion Show.

Allmänt  /  4  Kommentarer
Gårdagen slutade i skype med Lukas, Victoria's Secret Fashion Show och chokladmjölk. Älskar verkligen att mysa ner mig i sängen och slå på något bra program eller film. Har ni sett den senaste VS fashion show än?

Nominera mig.

Blogg  /  2  Kommentarer
Klicka på bilden för att komma till nomineringssidan

Ny bild i headern.

Blogg  /  4  Kommentarer
Eftersom jag ändrade min profilbild i menyn för ett tag sedan så kände jag att det var dags för en ny bild i headern också. Är förälskad i min text och banderollen i min header så blev inga ändringar där utan bytte helt enkelt bara ut bilden, från när jag hade lila hår och nu när jag har rött. Imorgon kommer Lukas hit och jag ska lära honom spela, jupp det är sant - jag har funnit mig en kille som inte spelar. Vad tycker ni om den nya headern?

Boyfriend outfit.

Stil & Utseénde  /  1  Kommentarer
LÄNKAR: Croptop - Pumps - Ryggsäck - Boyfriendjeans 

Nytt från BikBok.

New In  /  6  Kommentarer
Har suktat efter denna bustier sjukt länge och när jag var på shoppingrunda med Johan här om dagen köpte jag den. Femtio procent rabatt är inte helt fel när man köper en sjukt snygg topp att leva det farliga livet i.
Har ni funnit något på mellandagsrean som ni verkligen suktat efter?

WET.

Geek & Gaming  /  2  Kommentarer
Här om dagen när jag och min vän Johan shoppade så hittade jag spelet ni ser på bilden ovan för bara 49:- hos Gamestop. Har möblerat om rummet samt städat, men när jag får tid ska jag helt klart mysa ner mig i soffan framför tv:n med detta spel och kanske skriva en recension när jag spelat ut det? Vad tycker ni?

Rabattkod hos Add9.

Stil & Utseénde  /  4  Kommentarer
Har tipsat om denna sida förr och gör det igen, men denna gång tillsammas med en rabattkod som jag fixade till er, hope u like it. Add9 har en hel del sjukt snygga plagg och smycken med mera för den där perfekta alternativa looken.

Blogaward.

Allmänt  /  4  Kommentarer
 
HUR FUNGERAR AWARDEN? HÄR ÄR REGLERNA:
     • Tacka och uppmärksamma den som nominerat dig.
     • Skriv 11 randomfakta om dig själv.
     • Svara på dem 11 frågorna du fått i awarden.
     • Välj ut 11 bloggar att nominera (du kan inte välja den som nominerat dig).
     • Skriv 11 frågor åt de du nominerar.
 
DEN SOM NOMINERAT MIG:
Tackar Sibba för denna award, brukar inte svara på "blogglistor" men kände att det skulle vara roligt att göra denna. Så tack än en gång Sibba för nomineringen.
 
11 RANDOMFAKTA OM MIG SJÄLV:
     1. Jag är kär just nu (woopwoop).
     2. Jag möblerade om hela mitt rum igår och blev svettig.
     3. Jag läste tyska på högstadiet. Fick E i slutbetyg.
     4. En dag i framtiden ska jag äga en minigris som husdjur.
     5. Jag älskar grodor, katter, hundar och råttor.
     6. När jag dricker kaffe är det 50% kaffe och 50% mjölk.
     7. Jag funderar på att klippa mig som Miley Cyrus.
     8. Jag är livrädd för skåpbilar. Ändå äger farsan en. Förrädare.
     9. När jag var yngre hittade jag på en karaktär som jag alltid lekte, en alv som hetter Arya och var ihop med Legolas.
     10. Det enda jag kan göra i köket är omelett (som egentligen bara är mjölk, ost och ägg...) samt cupcakes.
     11. Och just därför ^ har jag Lukas som gör pannkakor till mig.
 
MINA SVAR PÅ SIBBAS FRÅGOR:
      1. Om du hade kunnat byta ögonfärg, vilken hade du haft?
          Isblåa ögon är supervackra.
      2. Vilken storlek har du på skor?
          Mycket sällan 38, oftast 39-40.
      3. Hur sover du?
          I min mysiga säng i shorts och tisha. Pratar ofta i sömnen.
      4. Om någon hade gjort en film om dig, vilken skådespelare skulle passa bäst för att spela dig?
          Hmm.. Miley Cyrus för jag älskar henne och hon är super.
      5. Vilken är din favorit smak på glass?
          Choklad!
      6. Har du några ärr?
         Jupp, många, har ett i armväcket som en kängruunge gjorde. Aj.
      7. Vad skulle du aldrig kunna tänka dig att ha på dig?
          Kött. Lady GaGa stilen är inte min smak.
      8. Föredrar du julen eller din födelsedag?
          Julen för då är allt så mysigt, födelsedag för då behöver jag inte slösa pengar på andra.
      9. Hur duktig är du på att åka skridskor?
          Sjukt bra! Nee skoja, har aldrig åkt skridskor.
      10. Är du en katt- eller hundmänniska?
           Kattmänniska tror jag, men älskar båda.
     11. Vilken är den bästa upplevelsen du har haft?
           Oj.. Får man välja en dag istället? Det gör jag. Nyår förra/detta året.
 
11 BLOGGAR JAG VILL NOMINERA:
Julia, Louise, Vira, Ida, EvveAutaini, Bella, Natalie, Kitten, Jojjo och Anna.

MINA 11 FRÅGOR TILL DOM NOMINERADE BLOGGARNA:
     1. Om du var en lama, vad hade du haft för namn?
     2. Har du någon gång åkt ambulans?
     3. Har du ett stort eller litet rum?
     4. Favoritkändisar?
     5. Favoritbloggare?
     6. Vad fick du för betyg i idrott senaste gången du fick betyg?
     7. Har du klappat en kamel någon gång?
     8. Vilka länder har du besökt?
     9. Gillar du dansk senap?
     10. Gillar du majs?
     11. Bästa som hänt den senaste veckan?

2013.

Dagens Look  /  6  Kommentarer

Boost by Miley.

Tankar  /  2  Kommentarer

Boost and stuff.

Allmänt  /  4  Kommentarer

Efter lan hos Johan och nyårsfest hos Lukas sitter jag nu på bussen hem. Har inte bloggat då jag ville umgås med mina vänner och ha roligt. Min nyår var fantastisk, hur var er nyår?