Hannah Hospital.

Stil & Utseénde  /  1  Kommentarer
Någon som kan gissa vem jag får ton av inspo till hårfärger och sminkingar från? Den som gissar rätt får en majskolv.

Sex outfits.

Dagens Look  /  15  Kommentarer

Lord of the Rings online.

Geek & Gaming  /  5  Kommentarer
Idag har jag varit riktigt jävla lat. Har bara sovit och spelat hela dagen, har inte ens bytt från sovkläder och vägrar lämna min älskade säng. Fixade steam på skoldatorn igår så har laddat ner lite nya spel samt fick ett av min pojkvänns bästis. Just nu nördar jag dock gratisspelet Lord of the Rings Online, av någon anledning påminner det mig om Star Wars The Old Republic Online. Någon annan som spelar detta? Lägg till mig på steam @quiethell.

Dagens Outfit.

Dagens Look  /  1  Kommentarer

Makeup.

New In  /  7  Kommentarer
Har helt glömt att visa min finfina ögonskuggspalett som jag fick från Ebay, direkt från Kina. Älskar den över allt annat. Nästan. Massa underbara färger att göra underbara sminkningar med, funderar starkt på att börja göra tutorials nu när jag har massa roliga färger till ögonen. Vad tycker ni? Vilka sorts makeups hade ni velat se?

Nya klämmor från Ebay.

New In  /  5  Kommentarer
Idag blev jag glad när jag kom hem från Lund, hittade dessa underbara klämmorna från Ebay i postlådan. Världens finaste, älskar dom! Snygg effekt med ögonen också, sjukt underbara helt enkelt. Försökte hitta dom på Ebay för att länka men hittade tyvärr inte dom och datorn jag sparat länken på har kraschat. Sadface gånger femhundrasextiotvå. Vad tycker ni?

Dagens Ebay Tips.

Ebaytips  /  0  Kommentarer
Bilden länkar

Hårfärg.

Stil & Utseénde  /  4  Kommentarer

Dagens Outfit.

Dagens Look  /  4  Kommentarer

Nitar.

Stil & Utseénde  /  6  Kommentarer
Något som jag inte kan få nog av i våran hemska värld är nitar. Nitar är underbara. Nitar är nästan bättre än chokladglass och vaniljsåsvisp. Nitar är nästan bättre än jordgubbar en solig dag i mitten av sommaren. Nitar är bra.

World War Z.

 /  6  Kommentarer
Igår när jag låg sjuk hemma i min säng med vegetarisk lasange och päronsoda så kollade jag på denna underbara film, World War Z. Bästa filmen på länge, även om jag blev lite besviken över slutet - det hade kunnat vara mycket roligare. Älskar dock att filmen verkligen speglar en "verklighet" och helt enkelt inte gör allt övernaturligt genom att låta Brad Pitt springa runt som en supermega-antizombie-guy genom hela filmen. De låter istället denna man ta sig an dessa zombies utan att vara oemottaglig till viruset. Underbar film som får 4/5 Pikachus. Har ni sett denna film? Vad tycker ni om den?

Avril.

Stil & Utseénde  /  17  Kommentarer
Visste ni att förutom Black Veil Brides och Icon For Hire så är jag ett hardcore Avril Lavigne fan? Älskar henne sjukt mycket och inspireras massa av henne. När jag var typ sådär tolv år gammal så var mina väggar fyllda av Avril-posters och citat. Hon är så satans vacker och som ni kanske kan se så inspireras jag mycket av henne i min stil, älskar hennes hår, smink och stil över huvud taget. Vad tycker ni om Avril? Inspireras ni speciellt mycket av någon kändis?

Maskeraddräker.

Tips & Wanties  /  9  Kommentarer
Vad vill ni klä ut er till?

Inspark.

Bilder & Bildbehandling  /  4  Kommentarer
Igår var det inspark på Ljud- och Bildskolan i Lund. Vi sprang runt som de små utklädda barn vi är och lekte på olika stationer. Roligast var helt klart att köra tidningsleken, den där man ska slå varandra i huvudena med en tidning, och såpafotbollen. Tänkte skriva såpfotboll, men sökte på google och det heter visst såpafotboll. Man spelar helt enkelt fotboll på massa hal såpa. Sen gillade jag att inte gå utan tvinga Coffe och Sante att bära mig på axlarna runt i Lund. Sånt händer.

Dreamcatcher.

New In  /  6  Kommentarer
En dålig bild, på med lite läskigt vitt ljus och lite text och PANG. Idag när jag kom hem från Lund så hittade jag denna underbara sak i brevlådan, sjukt underbar drömfångare som jag vann hos Vira. Hon driver en av mina favoritbloggar, verkligen värt en titt!

Photoshop pro.

Bilder & Bildbehandling  /  3  Kommentarer
Lever livet i skolan tillsammans med bästa och lever at the moment livet hemma hos Tobbe tillsammans med underbara Elina. Har minilan och fakkar bitches så in i helvete. Gör massa underbara photoshopbilder, vilken är din favorit?

Paket.

New In  /  7  Kommentarer
Sitter just nu i en fett varm buss på väg till Lund efter ett finfint läkarbesök. Igår fick jag paket, det var stort. Visar senare vad det gömde sig i det, gissa vad det var och du vinner en majskolv!

The friend army.

Plugget  /  1  Kommentarer
Från vänster;  Elina, Jimmi, Anna, Loke, Alexandra, En katt, Clara, Erik, Simon, Anton, Sante och lilla jag.
Leker pro i photoshop och sätter in alla mina polares faces på en underbar bild i regnbågslandet. Dör typ över hur awesome Anton blev med sin tunga och Santes underbara kisslipsmin. Så jävla awesome! Vem tycker ni är finast (fulast)?

Wrecking Ball.

 /  9  Kommentarer
Guess what? Jag är en av dom få i världen som fortfarande älskar Miley Cyrus och som t.o.m älskar henne mer sedan hon klippte av sig håret och blev den hon är idag. För hon är så jävla awesome. Älskar henne nu och föralltid. Hennes senaste låt är underbar, passar perfekt till min livsperiod atm och videon är sjukt jävla awesome.

League of Legends.

Geek & Gaming  /  9  Kommentarer
Jag sa att ingen skulle lyckas få mig att börja spela LoL men jag hade fel. Eftersom alla i klassen tjatade och jag är sämst på att säga nej så skapade jag ett acc. Leker awesome som support med en av mina älsklings champs Janna.
Spelar någon av mina läsare LoL? Vem är er favorit champ?

Dagens Ebay Tips.

Ebaytips  /  3  Kommentarer
Bilden länkar

Dagens Ebay Tips.

Ebaytips  /  3  Kommentarer
Bilden länkar

Min drömhund.

 /  16  Kommentarer
Vilken är din drömhund?

Pom gets wifi.

Plugget  /  7  Kommentarer
Då vi inte kan spela spel som LoL, WoW, D3 etc. i skolan för att nätet inte ska bli överbelastat just i skolan, så har alla i min klass något spel som spelar när de har tråkigt. Anna och Elina spelar båda Pokémon, de flesta andra spelar Binding of Isac och här sitter jag och får inte Pokémon att fungera på min dator. Vad gör man då? Jo, man spelar Pom gets wifi! Passande bild ovan på när jag gosar med syrrans chihuahua Tindra. Spelet handlar om vovven Pom som har hamnat i hundhimlen och man försöker hitta wifi där. För vad är en himmel utan wifi? Vill ni också ladda ner detta gratisspel så klicka här.

Ebaywanties.

Stil & Utseénde  /  5  Kommentarer
Är rädd inför slutet av månaden då jag får mitt studiebidrag. Alla pengar kommer gå till Diablo III Exp. samt massa fina och sjukt underbara saker från Ebay. Mina två största wanties är helt klart korsetten och steampunk-"ögat". Ni får inte länkar för jag är the prime evil. Jag menar det. Svär på Pär.

Xbox 360.

Geek & Gaming  /  4  Kommentarer
Som ni kanske vet så är jag helt jävla besatt av mitt XBOX 360. Spelar en jävla massa. Och jag använder en jävla massa "jävla" när jag berättar det. Här ovan ser ni tre spel som jag är grymt taggad inför, kommer bli fett att spela.
Vilka spel är ni taggade inför?

Makeup inspo.

Stil & Utseénde  /  6  Kommentarer
Längtar tills jag får hem min sminkpalett från Ebay med massa underbara färger att jobba med. Älskar att fixa ögonen och försöker så ofta jag kan förändra min makeup på något sätt. En av mina absoluta favoriter inom makeup är Rose Shock som gör så jävla snygga sminkningar. Här övan ser ni några favoriter. Älskar verkligen den allra sista, så creepy och underbar. Brukar ni sminka era ögonlockar i härliga färger?

Nyttig Carro är nyttig.

Allmänt  /  5  Kommentarer
Äter grekisk pastasallad, dricker fanta exotic (bästa drickan ju) och skypar med Sante. Lever livet och är glad att jag klarade mig igenom fredagen den 13 (Carro... dagen är inte slut än...) utan några skallskador eller tågkrockar. Sante leker pro och ritar medan jag spelar Diablo III - soft. Vad gör ni ikväll?

Facebook goes pony.

Tips & Wanties  /  13  Kommentarer
Min vän Clara tipsade mig om att modda min facebook så den fick massa ponys på sig. Jag gjorde det. Nu har även Elina ändrat fin facebook tack vare mig. Sjukt awesome då man får en mycket roligare facebook och man kan själv välja vilken pony man vill ha. Har för mig att Clara har rainbowdash och jag samt Elina goes evil med elakingarna. Vill ni också ha en rolig facebook så klicka här för att ladda ner modden. Detta fungerar till Firefox, Chrome, Opera och Safari.

Fint skal i en mörk tid.

Allmänt  /  1  Kommentarer
Var i Malmö med mina vänner Pi och Clara idag efter skolan, levde innan det livet i Lund med Clara genom att springa runt på de farliga gatorna knaprandes på Pocky. Dagen slutade gråtandes på en buss från Lund, så kan det gå när ens vänner väljer att skaffa vingar och flyga iväg från jorden. Försöker trösta mig själv med film, chokladflingor, en söt kattunge och ett nytt mobilskal som min farsas vän designat och gett mig. Världens finaste skal som lyser upp lite av min värld i denna mörka tid av ångest. Nu ska jag sova, försöka släppa ångesten och försöka samla mig inför morgondagens engelskredovisning.

Ny header.

Blogg  /  19  Kommentarer
Bytte header för inte så länge sedan, men kände att jag ville ha något roligare och något som är lite mer Carro. Så, igår slog jag ihop massa underbart i en header. Massa Nintendo, måste älska det! Såklart är min älskade planet vid namn Quiethell med där bak, för vad är en Carro-header utan hennes egen planet? Måste verkligen sluta upp med att prata om mig själv i tredje person...
Vad tycker ni?!

Dagens Outfit.

Dagens Look  /  6  Kommentarer

Tipsa redaktören.

Blogg  /  5  Kommentarer
En sak alla som bloggar vill är att synas. Nu tänker ni säkert, usch - nu härmar hon alla andra bloggar, och ja kanske jag gör det. Men vi som har större bloggar slåss alla om tiden i rampljuset och såklart vill jag också stå i det där rampiga ljuset lite. Så, gillar ni min blogg så skulle jag låta er klappa min panda om ni tipsade redaktören på blogg.se om min blogg. För att tipsa redaktören så klicka här och leta upp rutan "Tipsa redaktören" som finns precis under topplistorna.

Dagens Outfit.

Dagens Look  /  11  Kommentarer

Gojane.

Stil & Utseénde  /  4  Kommentarer
Hade tänkt tipsa om en awesome webbshop vid namn Gojane och jag måste verkligen säga att det är en underbar affär. Önskar jag var rik och kunde köpa allt. Speciellt de tre topparna ovan, hur jävla snygga är inte dom liksom?!

Cosplay.

Stil & Utseénde  /  10  Kommentarer
En sak ni kanske inte visste om mig är att jag verkligen älskar cosplay. För er som inte vet så är cosplay när man klär ut sig till olika karaktärer och hänger på olika konvent mm. Många av mina vänner cosplayar och jag tycker helt klart att det är super, har själv aldrig cosplayat men jag och Sante funderar på lite olika cosplays att cosplaya tillsammans. Här ovan ser ni några underbara cosplays från denna sida, ser ni vilka karaktärer de föreställer? Har eller vill ni cosplaya? Vem vill ni cosplaya?

Reasons to date me.

Kärlek & Relationer  /  3  Kommentarer

Killercondoapparel.

Stil & Utseénde  /  1  Kommentarer

Pluggtips.

Plugget  /  4  Kommentarer
Som ni kanske vet så har jag börjat på gymnasiet nu och jag har massa plugg. Jag vet också hur jobbigt det kan vara att plugga under grundskolan, speciellt i slutet av nian. Så, för att ni ska bli bättre på att plugga och för att jag vill ha något att blogga om, så har ni mina allra bästa pluggtips här.
 
Prioritera. Du har fått massa läxor som ska vara färdiga tills på måndag. Det är fredageftermiddag och dina polare frågar dig om du vill hänga med dom på fest eller lana i helgen. De flesta väljer nog att joina sina polare och helt enkelt stressa med läxan söndagkväll eller måndagmorgon. Till skillnad från mig. Jag väljer hellre att göra läxorna så jag kan hitta på annat när de är färdiga samt slippa stressa in i sista sekund. Ett svårt val jag fick denna vecka var att antingen plugga mopedteori eller göra färdigt min spelanalys samt göra animationerna till engelskan. Jag valde skolarbetet, trots att båda är viktiga så känner jag att skolan är smått viktigare då jag kommer längre i livet (kanske inte på vägarna men i övriga fall) med bra betyg än ett mopedkörkort.
 
Sätt upp ett schema. Jag sätter alltid upp ett litet schema för när jag ska göra vad. När man sätter upp ett schema måste man tänka på vilka uppgifter som ska lämnas in först samt vilka som tar längst tid att göra. Mitt schema för helgen är tillexempel att plugga mopedteori, göra den tredje animationen färdig, köra moped, plugga matte, göra den fjärde animationen, läsa bild-och-form-teori, göra mitt nintendo 8-bit i Maya och sist men inte minst prioriterar jag att göra enhörningarna till vårt brädspel. Som ni märkte så delade jag upp animationerna just för att de tar längst tid att göra, så jag pluggar något annat mellan just för att jag inte ska göra en svinbra animation och sen en sämre bara för att jag är trött på det.
 
Do it NOW. Som sagt, låt inte läxor ligga och skräpa till sista inlämningsdagen, gör dom direkt istället. Att göra sakerna direkt låter en heller inte glömma läxorna. Kör på ännu ett litet exempel här; Billie får i läxa att skriva en text på minst 1000 ord om sitt favoritspel på måndagen, senaste inlämning är klockan nio på torsdagen. Samma dag får hon även matteläxa som ska vara inlämnad dagen därpå samt en photoshopuppgift till på onsdagen. När Billie kommer hem tänker hon på vilken läxa hon ska göra först. Hon börjar såklart med matteläxan då den ska vara inlämnad först. Efter att hon gjort de där sidorna läraren bad klassen att lösa så ser hon att hon bara har en timme kvar innan hon ska lägga sig. Men gissa vad? Billie skriver en början på sin text om sitt favoritspel. Dagen därpå lägger hon all tid på photoshopuppgiften. På ondagen sitter hon där, tar upp sitt textdokument och läser vad hon skrev på måndagskvällen. Nu kan hon bara fortsätta på texten och lämna in den dagen därpå i rätt tid. Så, dagens lärdom är helt enkelt att man inte behöver göra hela uppgiften direkt utan man kan börja och avsluta när man röjt undan andra läxor som har ett tidigare inlämningsdatum.
 
Plugga på en lugn plats. En sak jag verkligen lärt mig den senaste tiden är att det är så mycket lättare att printa in dom där sidorna med samhällskunskap om man pluggar på en lugn plats. Jag älskar verkligen att sitta inne på Lunds stadsbibliotek och plugga då det alltid är lika lugnt och underbart där. Andra platser jag gärna pluggar på är i en lugn park då miljön gör mig gladare samt i lobbyn i skolan. Visst, det kan vara smått irriterande när alla hänger på platsen man pluggar på, som tillexempel i lobbyn, men då tar man bara på sig ett par hörlurar och lyssnar på någon bra musik eller liknande som man kan plugga till i lugn och ro.
 
Lyssna på lektionerna. Ingen, och då menar jag INGEN kan lära sig allt hemma. Lyssna på lektionerna, lyssna på läraren, lyssna på klasskamraterna och framförallt fråga om du är osäker på något. Ett annat tips är att skapa en facebooksida för klassen där även lärarna går med så ni kan fråga saker där om ni blir osäkra. Då kan man både få svar från kamrater och lärare.
 
Gör om gör rätt. Haha efter att jag började gymnasiet har jag fått dessa ord inprintade i skallen på mig. Vår bild-och-form lärare Dag tjatar om att vi ska lära oss av våra misstag. Känner du dig färdig men har något du skulle vilja ändra på? Gillar du allt annat så ändra bara felet men känns det som något verkligen är fel så gör helt enkelt om uppgiften. Man lär sig mer om man gör om uppgiften några gånger. Mitt briotåg i Maya var inte perfekt förrän efter sjätte försöket, så det tar tid men man lära sig och man blir nöjd.
 
Har ni några bra pluggtips ni vill dela med er av? Kommentera!

Unicornspel.

Plugget  /  9  Kommentarer
Idag fick vi i uppdrag att göra ett brädspel på lektionen för digitalt skapande. Jag, Mårten och Patrik kom på världens bästa spel; ett stridsspel med unicorns. Jag fick uppdraget att göra utvalda karaktärer som enhörningar, har hittills gjort tre av sex stycken. Här ovan ser ni de tre jag gjort hittills, ser ni vilka de föreställer? Den med flest rätt vinner sin egen säng.

Vinnaren av sminkväskan.

Tävlingar  /  3  Kommentarer
Cookie.
Skicka ett mejl med din adress till [email protected] så skickar jag din vinst.

Dr. Martens.

Stil & Utseénde  /  16  Kommentarer
Som vanligt så tar skolan upp all min tid, måste bli bättre på att göra tidsinställda inlägg. Men hade tänkt gottgöra er genom att tipsa om massa snygga Dr. Martens kängor inför höst och vinter. Dr. Martens kängor är verkligen sjukt underbara, har själv inga äkta men har ett par fejkade som jag köpte på Skopunkten för något år sedan.
 
Kängorna ovan finns allihopa på Nelly.com och jag måste säga att de mörkrosa är ren kärlek, ska lätt köpa ett par när jag får pengar. Vilka av de ovan tycker ni var snyggast?Såklart finns det ett mycket bredare sortiment av Dr. Martens kängor hos t.ex. Shock så checka där om ni inte gillar några av de ovan. Har ni ett par Dr. Martens, eller vill ni skaffa?

Dagens Ebay Tips.

Ebaytips  /  0  Kommentarer
Bilden länkar

Deltar i en tävling.

Blogg  /  2  Kommentarer

Måndagens outfit.

Dagens Look  /  8  Kommentarer
Uppdateringen är i botten då jag har mycket att göra i skolan och tyvärr så prioteras skolan en aning mer än bloggen. Tack för att ni ändå finns här för mig, ikväll ska jag fixa massa inlägg samt svara på över 500 kommentarer som jag fått de senaste dagarna.

Sönderskakad Lidl cola.

Allmänt  /  7  Kommentarer
Denna dag har verkligen gått i 190! Hade tänkt blogga under dagen på skoldatorn men har helt enkelt inte haft någon tid över. Har gjort unicorn-suicide-animering till vårt engelskaprojekt, redigerat bilder i photoshop samt fått en man att äta upp Teemo från LoL. För ingen gillar ärligt talat Teemo, det bara är så, även om han är söt. Så blev typ ingen bloggning alls, men en fin unicorn som dog och dränktes i glitterblod blev det iallafall. Fick dessutom världens skummaste läsk av Sante idag, fett konstig, apelsiner blandat med cola... Smakade sönderskakad Lidl cola. Vad har ni gjort idag mina små djävular?

Dagens Ebay Tips.

Ebaytips  /  4  Kommentarer
Bilden länkar

Ny hårfärg.

Stil & Utseénde  /  17  Kommentarer
Haha sämsta, tröttaste bilden jag tog typ precis. Några bad mig visa min nya hårfärg trots att den blev misslyckad så här är den. Jag färgade min sidecut rosa och denna rosa går över till lila som sedan går över till blått när man kommer "runt" huvudet. Varför blev det misslyckat då? Jo, för färgen satte sig inte i nedersta delen av sidecuten då håret är för kort där. Får färga det också när det tittar fram från insidan av mitt huvud. Vad tycker ni?

Nytt från H&M.

New In  /  13  Kommentarer
När jag var på Nova Lund och shoppade med mamma och syrran så gick jag såklart in i en av mina absoluta favorit affärer, H&M. Hittade en sjukt snygg kjol som ni kommer få se senare, ett par shorts som ni också kommer att få se senare som jag för övrigt hittade på rean och sen hittade jag det ovan. Ett tvåpack knästrumpor vilket jag verkligen behövde då mina andra svarta är försvunna, en sjukt fin ring för ynka tio kronor och ett tolvpack snygga örhängen, även dom för en ynka tia. Kände mig så glad när jag gick ut från H&M med alla mina underbara fynd, var speciellt glad för örhängena. Vilken är eran favorit affär?

Gårdagens Outfit.

Allmänt  /  4  Kommentarer
Färgade håret igår efter att jag tagit dessa bilder, blev rosa sidecut med lila topp och blåa toppar i resten av håret. Blev inte så jätte bra, men det är sånt man får ta när man gör försök med olika färger i sitt hår. Sitter i detta nu på bussen på väg till Sjöbo och ska byta buss till Lund där, idag blir det plugg och häng med polarna efter skolan. Vad ska ni göra idag?

Beställt en väska.

Stil & Utseénde  /  13  Kommentarer
Ni har säkerligen sett denna underbara väska från Lostmannequien på både tumblr, weheartit och hos någon enstaka bloggerska, t.ex. Candie. Hade ett enormt sug efter just denna väska i svart så guess what? Jag beställde den. Tycker att den kan flyga hit snabbt så in i bomben! Kommer bli en snäll mamma till den, lovar. Visst är den fin?

Följ min tumblr.

Blogg  /  3  Kommentarer