Sims4 Get To Work.

Har fått ett flertal requests om att göra en review på den senaste sims-expansionen, som också är den första för Sims4, Get To Work. Vi har tidigare fått se detta koncept i simsfrancisen då vi i Sims3 kunde följa med våra simmar till bland annat brandstationen där vi fick stoppa bränder och rädda liv.
 
I denna expansion till Sims4 får vi följa med våra simmar till sjukhuset, polisstationen och olika butiker. Enda minuset jag sett är att det inte känns som man faktiskt får något ut av karriären om man inte faktiskt hänger med sin sim till jobbet, man kan inte direkt låta simmen jobba själv som man kunde i Sims3.
En enormt rolig karriär, som faktiskt är min absoluta favorit, är läkarkarriären. Man får rädda liv, ta hand om andra simmar, ta prover, operera och leverera bebisar till simsvärlden. EA har lagt mycket tid på denna karriär, speciellt med tanke på hur äkta det ser ut. Man kan rönka, man kan ta prover, ta fram provresultat och verkligen ta hand om andra simmar.
Nästa karriär som man kan välja är poliskarriären. Väljer man denna karriär till sin sim så får man följa med till polisstationen, skriva rapporter, fotografera kriminella simmar och sätta folk i finkan. Man får även följa med till brottsplatsen, samla bevis och ta DNA-tester.
Buisinesskarriären är den tredje, och sista, karriären man kan välja. Här får man chansen att driva en egen affär. Bageri, klädesbutiker, gallerier, bokaffärer etc. Man får klä provdockor, sätta dom i olika poser, sälja allt möjligt och stå bakom kassan i sin egna drömbutik.
 
Vad tycker ni om denna expansion? Vilken karriär gillar ni mest?

Daniella 🌙

Ville bara upplysa om att det heter röntga, hittade hit via kissies blogg och du kanske ville ha det rätt då ^_^

Svar: Ah, tack så mycket :P
Carro - Geek n' Gaming

2015-06-15 / 17:05:01
URL: http://vapenbroder.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback