Hur fan ska jag hinna.

Tjo kings! Nu har bloggen fan fått lida ännu en gång, denna gång tack vare skolan. Knappt en månad kvar innan andra året på gymnasiet är över och jag stressar satan in i det sista. Ligger efter så jävla mycket p.g.a idioten jag var tillsammans med. Men nu taggar jag plugg inför naturprov, skriva uppsatser samt skapa magi i 3D-program.
 
Ni får gärna hjälpa mig om ni kan något om boken Frankenstein alternativt om ni vet något om sjörövartiden på 1600- till sent 1700-tal. Känns som jag har så jävla mycket att göra, någon som har tips på hur jag får allt gjort i tid? Pluggtips, struktureringstips med mera? All hjälp tas emot och all pepp gör hjärtat lite lättare.

Exenzia

Jag hade extremt mycket att göra under en period, och jag mådde verkligen skitdåligt. Jag fick tips att skriva ner allt jag har att göra, då det blir lättare och sedan ser allt framför sig. Jag gjorde det och satt och tog en sak i taget, och prickade sedan av det :)

Svar: Sjukt bra tips, tack så mycket! :D Kramisar
Carro - Geek n' Gaming

2015-05-08 / 13:43:01
URL: http://exenzia.blogg.se/
Julia Müller-Sandvik

heja heja dig! Du kommer greja det!

Svar: Tack, kan upplysa dig om att JAG KLARADE DET! :D
Carro - Geek n' Gaming

2015-05-08 / 22:42:54
URL: http://lorissalovebomb.blogg.se/
Nathalie

Hej, fortfarande inte fått något mail. Har absolut förståelse över att du har mycket i skolan nu men vill bara veta vad som händer med min design

Svar: Sätter mig ner vid datorn snart och skickar iväg ett mejl till dig :)
Carro - Geek n' Gaming

2015-05-12 / 20:04:51
URL: http://chelita.blogg.se/
Johanna

Om jag har tidspress på mig så brukar jag hämta inspiration t.ex. strukturering och källor från redan skrivna rapporter från http://www.diva-portal.org/smash/search.jsf?dswid=-1055

Svar: Tack för tipset, detta hjälpte mig sjukt mycket :D
Carro - Geek n' Gaming

2015-05-17 / 22:24:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback