Zombieserier.

Sheriffen Rick Grimes hamnar i koma efter att ha blivit skottskadad av en brottsling. En okänd tid senare vaknar han upp på sjukhuset, men det är övergivet och allt han finner är blod och kroppsdelar. Han finner sig nu  en postapokalyptisk värld som styrs av en smitta som gör att de drabbade suktar efter en enda sak - kött. Rick tar sig hem där han upptäcker att hans fru och sonen Carl är borta och han träffar på överlevarna Morgan Jones och hans son som förklarar situationen för honom. Rick lämnar Morgan för att ta sig till Atlanta där det ryktas om en säkerhetszon och där Rick tror hans familj befinner sig.
Olivia "Liv" Moore är en ambitiös läkarstudent som har hela sitt liv planlagt tillsammans med sin fästman. Men under en fest ute på en båt blir Liv riven av en zombie och hon vaknar upp i en helt ny värld där hon känner sig manad att göra slut med sin fästman och ta ett jobb på ett bårhus. Hennes chef får reda på att hon är en zombie och börjar sökandet efter ett botmedel samtidigt som Liv äter offrens hjärnor på bårhuset och inser att hennes förmåga att återuppleva offrens minnen ger henne chansen att hjälpa polisen att lösa mordfall.
Tre år efter att en zombiesmitta spridits över världen träffar en grupp överlevare på en soldat och en man som säger sig bära på botmedelt mot smittan. Tillsammans bestämmer de sig för att föra denna man från New York till Karlifornien där de träffar på allt från supersnabba zombies och zombiebebisar till konstiga överlevare.

Emma Johansson

Skriv din kommentar här. Tänk på vad du skriver, jag ser din IP-adress.

2015-07-26 / 15:33:24
Emma Johansson

Hoppsan, råkade klicka på enter!
Såg första avsnittet av IZombie igår efter att ha sett dig tipsa om den. Så bra serie! :D

2015-07-26 / 15:36:56
URL: http://emmotopia.blogg.se/
matilda ♥

Hej! Nu har jag lottat ut vem som blev Veckans bloggläsare på min blogg, så in och kika om det blev du! Om inte, var gärna med igen! :)
Kraam!

2015-07-27 / 20:02:05
URL: http://matiiildaa.blogg.se
madabouttea.se

Zombies är ju typ det bästa som finns!
Kollade klart iZombie härom kvällen, nu längtar jag till nya säsongen! ^^

2015-08-06 / 16:47:16
URL: http://madabouttea.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback