Places on my bucket list.

Jag tror vi alla har en bucket list över ställen vi vill besöka, här är olika städer jag verkligen vill besöka innan dagen jag tar mitt sista andetag. Först och främst så har vi Amsterdam då jag hört så mycket bra om detta resmål, det ska visst vara sjukt vackert och hemskt mycket att göra i Amsterdam. Sen har vi Aten eller ja, Grekland i all sin helhet då detta alltid varit ett land jag vill besöka, och Aten är ett speciellt resemål då det ligger mig och min kärlek för grekiskmytologi varmt om hjärtat.
 
London sägs vara ett av den shoppinggalnas favoritresemål, så det ligger helt klart på listan över städer jag vill besöka. Miami beach är även det ett sjukt vackert resemål och eftersom min bästa vän Eric har sin fader bosatt och uppväxt i Miami så vill jag helt klart hänga med honom dit någon gång. Paris har också en given plats på listan då det är kärlekens stad och jag är väldigt romantisk av mig, iallafall i huvudet och i hjärtat. Sist men inte minst har vi Los Angeles som är ett resemål jag velat göra väldigt länge, funderar på att plugga i USA efter studenten kommande år och då är LA ett ställe jag verkligen vill studera i.
 
Vilka länder och städer ligger på era bucket lists? Har ni besökt några ovan?

Exenzia

Jag har faktiskt inte varit i någon av de du nämnt. Skulle dock väldigt gärna vilja åka till Los Angeles, vilket jag alltid velat göra, och även Miami och New York. Skulle även vara jättekul att besöka Italien igen :D

2015-07-11 / 11:27:58
URL: http://exenzia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback