League Of Legends Ascension.

Inatt när jag inte kunde somna lade jag tiden på att läsa igenom en serie jag fann för ett tag sedan. Serien är baserad på Riot Games välkända spel League Of Legends och dess lore men med en egen twist som skaparna av serien hittat på.
Serien utspelar sig fem år efter att en av tre skapare av "The League Of Legends" försvunnit, Reginald Ashram och ett flertal blivande summoners har just börjat sin träning inför "the league". Medans de flesta verkar glömma bort R. Ashram vägrar Kayle släppa jakten på den försvunna skaparen. Hon inleder en egen utredning, dock finns där en champion det inte finns några dokument om samt som kom in i "the league" strax efter R. Ashrams försvinnande - Jax.
Serien innehåller ett flertal champions ur spelet och de som blivit sedda i avsnitten som hittills finns ute är; Kayle, Morgana, Jax, Malzahar, Kassadin, Ashe och Olaf. Champions som setts i serien, men som inte riktigt "deltagit" är Teemo, Sona, Katarina och Evelynn. Det kom även ut en specialutgåva som gick under namnet "Udyr's secret" som endast handlade om Udyr och i denna träffade man även på Miss Fortune. 
Vill ni också kolla in serien så kan ni göra det genom att klicka här och ni får mer än gärna berätta vad ni tycker om den i en kommentar här nedan. Serien är perfekt för både gamern och manga-fantasten.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback