4 Beauty Hacks.

Då var det dags för lite tips och trix för att göra era liv lättare, för jag måste ju iallafall försöka hjälpa er med något i livet. Vill du lära dig hur du lättar på finnarna eller hur du får sommarens hetaste frisyr? Keep on reading!

  BUDGETRAKA BENEN

Vi har nog alla lyckats ta slut på raklöddret och inte insett att det var slut förrän det redan var försent. Men fara ikke! Allt som behövs är balsam och en rakhyvel, smörj in benen med balsamet och raka på. Benen blir renrakade och sjukt mjuka, jag använder personligen endast balsam när jag rakar benen numera.
 

  BORT MED FINNAR

Man kan även lindra acknebesvär på en budget, utan att betala hundratals kronor för anti-finnkräm och diverse produkter. Detta är ett äkta husmors hack som jag lärde mig av min moder första gången jag fick en finne. Ta lite tandkräm, ja - tandkräm, på finnen och låt verka över natten. På morgonen har finnen torkat ut samt svullnaden och rödheten dämpats.
 

  ÅTERUPPLIVA MASCARAN

Har mascaran torkat ut? Känns den hård och klumpig? Återuppliva den genom att droppa lite linsvätska och skaka den en aning. Ingen linsvätska hemma? Häll upp hett vatten i en kopp och låt den förseglade mascaran ligga i vattnet ett tag, detta lossar och värmer upp mascaran inne i behållaren.
 

  HETASTE SOMMARFRISYREN

Få sommarens hetaste frisyr, beachwavesen, genom att fläta håret i ett antal flätor. Värm upp en plattång och platta flätorna, lösa sedan på dessa och borsta lätt igenom längderna. Spraya lite saltvattenspray och/eller hårspray för att frisyren ska hålla.
 
Hjälpte något av dessa hacks någon av er?

madabouttea.se

Haha jag kör ALLTID tandkräm på finnar! Har gjort det i flera år, hur bra som helst :D

2015-08-06 / 16:49:02
URL: http://madabouttea.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback