The Santiago Household.

Min nuvarande familj som jag spelar i Sims3 består av ungdommarna Hunter och Deena Santiago. Paret träffades redan under high school, men de talade aldrig med varandra då Hunter tillhörde det "coola" gänget och Deena tillhörde... Ja, egentligen ingenting. Men efter de tuffa high school åren började de prata under lektionerna de hade tillsammans på collage, och nu har de nyligen flyttat ihop i en villa med sikt över Isla Paradiso's hav. Oh, just det, de är dessutom nygifta.
En kväll när Deena kommer hem från sitt jobb på poliskåren möter hon en överlycklig Hunter i köket. Han har nämligen blivit befodrad under dagen som gått, från att vara organdonator till att bli beckendiskare - hans dröm om att bli en framgångsrik kirurg har krupit sig ett steg närmare.
 
För att fira Hunters befodran går de upp på ovanvåningen för lite "myspys", sedan äter de en god middag bestående av tofu-hotdogs. Kvällen avslutas framför en läskig skräckfilm, Hunter somnar i soffan och Deena dricker upp sitt vin för att sedan gå ut i köket för att sätta in glaset i diskmaskingen. 
Hunters mobil piper där den ligger på köksbordet, Deena kastar en snabb blick mot soffan där hennes man fortfarande sover, och plockar upp mobilen. Fem missade samtal och tre nya meddelande från Ellie? Vem fan är Ellie? *Saknar dig*, *Tack för senast, nästa gång bjuder jag*, *Min rumskompis åker hem till sina föräldrar över helgen, lust att leka doktor?*. Deena kastar ifrån sig mobilen, springer in i badrummet för att sedan kasta sig över toalettstolen. Hon spyr, gråter och snörvlar. Vad ska hon ta sig till?
 
Hunter vaknade till av oljudet, han dyker upp i badrummet där han lägger sina armar runt Deena. Hon snörvlar fram något i stil med "hur fan kunde du? Vem fan är Ellie?" varpå Hunter sätter sig ner på golvet. Han är chockad, han trodde absolut inte att Deena skulle ertappa hans otrohet. Hunter tar ett djupt andetag och erkänner sina misstag för sin älskade Deena.
Ett par dagar senare inser Deena att hennes mens är sen, hon tar en snabb tur inom stan där hon köper med sig ett graviditetstest hem. Det visar sig vara positivt. Mitt i allt drama efter Hunters otrohetsskandal ringer Deena upp sin mamma för att berätta om testet, eftersom Deena är en trestjärnig kändis har de farliga skvallersiterna redan snokat reda på Hunters otrohetsskandal vilket Deenas moder nervöst frågar över.
 
Dagen efter besöker Deena sjukhuset där hon gör ett extra test för att vara säker, hon är verkligen gravid. I brist på annat, och övermycket pengar, köper Deena med sig saker att inreda en barnkammare med. När hon kommer hem sätter hon sig och leker med sitt blivande barns dockhus, oh vad roligt det är. Deena bär baddräkt då 1. hon bär graviditetskläder och 2. hon är "galen" så därför bär hon alltid fel kläder vid fel tillfälle.
Hunter har tillbringat de senaste dagarna hemma hos sin vän Richmond, och han blir överlycklig när Deena ringer för att låta honom komma hem igen. Deenas mamma var på besök för att lämna några av Deenas gamla leksaker, därav höstsalladen som står på bordet. Men när Hunter väl kommer hem till villan tänker Deena absolut inte äta "gräs" till middag, hon har beställt pizza som de ska dela på.
 
Under måltiden pratar paret ut om saker och ting vilket leder till att Deena motvilligt förlåter Hunter. Hon älskar ju honom så mycket, så hon kan verkligen inte be honom dra åt helvete vilket hennes vänner rådde henne att göra. Hunter undrar om Deena varit på shoppingrunda med tjejerna, då tar Deena mod till sig och berättar för Hunter att de väntar barn tillsammans.
Hunter blir överlycklig, kastar sig upp för att kyssa Deena. Han har alltid varit familjeinriktad och har länge drömt om en liten bebis att gosa med. Han är så glad över nyheterna att han hoppar ut från rummet för att ringa alla han känner. Deena ler tills Hunter försvunnit ut, då vänder leendet sig och hennes ögon tåras. Hon förlät Hunter på grund utav rädslan att förlora honom, men innerst inne är hon sårad och har bara lust att dra ut sitt hjärta för att slippa känna sorgen. Men det säger hon inte till Hunter såklart, nu måste hon oroa sig över den kommande bebisen, hon har inte tid att deppa. Ja, det är vad hon intalar sig iallafall...
 
Vad tycker ni Deena ska göra? Gillar ni när jag gör en "story" om mina simmar?

Sara

Hej!
Jag undrar hur du får Isla Paradiso att fungera? Hur jag än gör laggar det.. :(

2015-01-04 / 19:36:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback