My favorite Cel-shading games.

PRINCE OF PERSIA (2008)
Spelet utspelar sig i antika Persien. Huvudkaraktären åtföljs av en ung kvinna vid namn Ellika, som han träffade efter en storsandstorm avlett honom från sin kurs och han hamnade i ett mystiskt land.
 
THE WOLF AMONG US (2013-2014)
Man spelar som den stora stygga vargen Bigby Wolf som startat ett nytt liv, liksom många andra karaktärer ur sagornas värld, och är nu polismästare i Fabletown som ligger stationerad i New York. Redan i början av första episoden inser man hur hårt Bigbys liv är tack vare sitt förflutna i sagornas värld.
 
BORDERLANDS (2009)
Planeten Pandora innehåller något mystiskt och en hel skock med människor har sökt sig dit för att försöka roffa åt sig en del av kakan. Dock visar det sig att Pandora är ett ställe byggt på renodlad misär. Stället är befolkat av arga rovdjur som raskt snaskar i sig en människa på nolltid och de som inte lyckas på annat sätt hänger sig åt kriminalitet och mord.
 
THE WALKING DEAD (2012-STILL GOING STRONG)
Ett äventyrsspel i tredje person, i vilket spelaren, som ikläder sig rollen som Lee Everett som sedan tas över av rollen som unga Clementine, försöker klara sig genom en zombieapokalyps tillsammans med en grupp överlevande. Spelaren kan undersöka och interagera med objekt, omgivningen, och andra karktärer, och plocka på sig saker att använda under spelets gång. Till skillnad från typiska äventyrsspel, så är det inte så stort fokus på pussellösning i The Walking Dead, även om det förekommer; istället ligger fokus på karaktärer och berättelsen.

Björk Majesty

Borderlands är så sjuukt snyggt gjort!

2014-07-31 / 21:47:49
URL: http://bjorkmajesty.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback