Sex spel under julgranen.

Lever du med en äkta gamer? Kanske en bror, pappa, pojkvän, man eller kompis som kan tillbringa ett flertal timmar framför olika spel? Då har du kommit rätt. Här har du sex spel som gamern gärna finner under granen i jul.
 
FAR CRY 4.
Du befinner dig i Kyrat, Himalaya, som styrs av en självisk kung. Genom att använda vapen, fordon och djur kommer spelaren att skriva sin egen berättelse i en exotisk miljö full av överaskningar.
- Rekommenderat pris; 499:-
ASSASSIN'S CREED UNITY.
Paris, 1789. Franska revolutionen har förvandlat den en gång så magnifika staden till ett fruktansvärt slagfält. Kullerstensgatorna har färgats röda av blod från borgare som vänt sig mot den förtryckande aristokratin, och nationen håller på att slitas sönder inifrån. En ung man vid namn Arno ger sig ut på ett otroligt äventyr för att ta reda på vilka krafter som ligger bakom revolutionen. Hans sökande leder honom rakt in i en hänsynslös kamp om nationens öde, och förvandlar honom till en äkta mästerlönnmördare.
- Rekommenderat pris; 449:-
THE WALKING DEAD.
Ditt namn är Lee, en man som just hamnat i en värld av vandrande döda. Spelet baserar sig inte på serietidningarna eller tv-serien förutom ynka detaljer, utan här får vi följa en unga mans öde tillsammans med unga Clementine och en grupp av nya vänner. Men kommer de överleva tragedin som dragit över världen, eller är de dömda? Spelets story är baserad på de val spelaren gör, dvs. att det finns flera olika avslut.
- Rekommenderat pris; 299:-
WORLD OF WARCRAFT - WARLORDS OF DRAENOR.
Den femte expansionen till Blizzard Entertainments kritikerhyllade MMORPG, tar dig till Draenors värld vid en kritisk punkt i historien för att slåss mot och tillsammans med legender från Warcrafts brutala förflutna. I Draenors vilda djungler och krigshärjade fält kommer du att ta del av en konflikt mellan mystiska draenei och mäktiga orcer, och stå öga mot öga med bland annat Grommash Hellscream, Blackhand och Ner'zhul när deras makt är som allra störst. Du måste slå dig samman med bundsförvanter och tillsammans försvara er mot Iron Hordes enorma krigsmaskin – eller tvingas se hur världens blodiga, krigshärjade historia upprepar sig igen.
- Rekommenderat pris; 379:-
DRAGON AGE INQUISITION.
En katastrofal händelse kastar Thedas in i kaos. Drakar förmörkar himmelen och kastar en skugga av skräck över det en gång så mäktiga kungadömet. Mages utkämpar ett fullskaligt krig mot förtryckande Templars och nationer ställs mot varandra. Nu är det upp till dig och ditt följe med legendariska hjältar att återställa ordningen. Du leder inkvisitionen, och oskadliggör de element som orsakar kaos. Vänskapsband kommer att skapas – och andra kommer att brytas – när kampen för sanningen kräver sina offer. 
- Rekommenderat pris; 399:-
MIDDLE EARTH - SHADOW OF MORDOR.
Spelet utspelar sig under tiden mellan Hobbit och Lord of the Rings, den tid då Sauron återvänder till Mordor. Spelaren spelar som Talion, en unga man vars liv varit förstört, men som återvände från de döda av en mystisk ande. Under spelets gång får spelaren veta mer om denna mystiska ande, världen ur den berömda bok-serien samt kraften av "the ring".
- Rekommenderat pris; 449:-

Beatrice Jakobsson - Julkalender

Sv: Ååå, vad roligt att du är med och tävlar i dagens lucka. Lycka till och hoppas allt är bra med dig! :)

2014-12-12 / 14:30:28
URL: http://beattriicee.blogg.se
cookie

älskar the walking dead,Assasin´s Creed Unity samt wow är totalt nörd när det gäller dem spelen haha precis som med last of us. Dock ska jag köpa destiny till min bror i julklapp, :)

2014-12-12 / 15:10:10
URL: http://cokieroos.blogspot.se
Twiggy Lundberg

Shadows Of Mordor måste jag ha, måste typ köpa det som försenad julklapp åt mig själv :D

2014-12-12 / 16:11:28
URL: http://shadowoftheday.blogg.se/
Nadja

Jag måste köpa Shadow of Mordor någongång!

Du vet inga bra och roliga spel man kan spela co-op på? Jag och min pojkvän försöker leta efter ett spel som vi två kan spela tillsammans men vi hittar inga roliga :/

2014-12-12 / 20:06:24
URL: http://cherrystar.webblogg.se/
Eric

Önskar mig Assassin's Creed Unity och nya WoW :)

2014-12-13 / 18:07:03
freja

Min pojkvän är beroende av farcry 4 så spel vill jag nog inte köpa till honom haha. Dock skulle jag själv vilja ha shadow of mordor!

2014-12-13 / 18:37:43
URL: http://frejamarley.se
xxcyberalienxx

Jag har alla spelen utav dragon age. Är just nu på dragon age origins awakening. :)

Dragon age origins/1
Dragon age origins awakening
Dragon age 2
Dragon age inquisition

2014-12-13 / 21:52:34
URL: http://xcyberx.blogg.se/
ɑ n n i k ɑ

Älskar The Walking Dead Game! :) Spelade det faktiskt idag :)

Svar: Awesome, lätt mitt favoritspel :D
Carro - Geek n' Gaming

2014-12-17 / 17:04:43
URL: http://blogofphoto.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback