Julhandlat.

I torsdags, eftersom vi var lediga praktiskt taget hela dagen, så gick jag och min bästis Alexandra och julhandlade i Lunds innerstad. Hittade presenter till min mamma, systerdotter, syster, pojkvän, svärmor, farmor och Alexandra som jag shoppade tillsammans med. Hittade även lite små julklappar till julklappsspelet.
 
Idag gick jag och min pojkvän till stan för att julhandla lite mer, kom dock precis till köpcentrumet när de stängde så hann bara gå in om några få affärer. Slutade med julklappar till min pappa, bror och ännu en till min mamma. Hittade även fler små klappar till julklappsspelet samt handlade småklappar till julklappsspelet hos min pojkväns familj som vi ska ha ikväll då jag åker hem på måndag för att tillbringa julen med min släkt på landet.
 
Är ni färdiga med julhandlandet eller har ni mycket kvar? Hur firar ni jul i år?

Karin

Inte än. Ska skicka iväg min pappa i veckan för att handla några till min mamma. De senaste jularna har det bara varit vi tre (och så våra djur) men det är såå mysigt.

2014-12-20 / 21:54:33
URL: http://forevermore.blogg.se
Denise Taylor

Allt är klart, nu längtar jag till julafton för att se mammas ansikte när hon öppnar dem :D

2014-12-20 / 23:26:24
URL: http://autaini.com
Anna Röd - ★ Nörd & Filmskapare ★

Ingenting alls faktiskt haha, firar inte jul längre :) jobbar julafton

2014-12-21 / 23:44:09
URL: http://www.xn--annard-0xa.se
Twiggy Lundberg

Jag var klar redan förra månaden med julklappar faktiskt, för första gången ever haha. Det blir en enkel, mysig familjejul bara med mamma, pappa, brorsan, mormor och min morbror. Men det blir mysigt för det <3

Hoppas du får en jättebra jul Carro! <3

2014-12-22 / 01:02:46
URL: http://shadowoftheday.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback