iPhone.

Som de flesta vid detta laget redan vet så har Apple släppt en ny uppdatering till oss iPhone användare. Med en helt ny design chockar de världen. Jag hade nu tänkt berätta vad  jag tycker om Apples senaste mästerverk.
 
Det första jag lade märke till efter uppdateringen var självklart lockskärmen. Jag gillar verkligen den nya, stilrena och sjukt underbara skärmen som tillåter en att se exakt hela sin bakgrundsbild. Ett stort plus är dessa underbara runda tecknings punkterna i vänster hörn. Gillade dock inte alls kodtangentbordet där man skriver in sitt lösenord, den kändes inte alls rolig enligt mig.
 
När man sedan låste upp mobilen och tog sig en närmare titt på det förändrade innehållet så insåg man hur mycket Apple tagit efter Android. Känns inte alls som Apple utan allt 3D, det känns platt och livlöst efter denna uppdatering. Dock gillade jag starkt att man nu kan ha många appar i en och samma mapp genom att mappen får olika "sidor" istället för att man tvingas göra en ny mapp när en blivit full.
 
Över till sms delen av uppdateringen. Jag gillade faktiskt den nya designen på meddelandefältet väldigt mycket, gillade att den gröna färgen poppar mycket mer trots att även detta ser väldigt platt ut. Vet inte riktigt vad jag ska tycka om tangentbordet, jag har helt enkelt delade meningar angående detta moment och är inte riktigt säker på hur jag ska uttrycka mig i denna fråga. Jag hatälskar det.
 
Andra snygga funktioner som Apple fixat är där man tar bort sina senast använda appar, ni ser detta längst åt höger på bilderna ovan. Dock känns det mycket jobbigare att rensa sina aktiviteter efter uppdateringen då det känns som mer. Även kameran fick en helt ny design som jag faktiskt måste säga att jag ogillade. Gillade kameran som den var förr, nu känns den bara konstig.

Neapocalypse - ・゚♥ ✞ - alternativ blogg & hästblogg ♥

Tycker det är fett fint, fast jag har ju inte iphone hahah ^^

2013-10-03 / 06:19:01
URL: http://neapocalypse.blogg.se/
Kaffehörnan

Vad roligt de går bra för dig, jag har me lite samarbete. Som man kan skapa

2013-10-03 / 09:17:11
URL: http://www.kaffehornan.se
michi - Sveriges största creepy cute blogg

Tycker det liknar någon dålig version av Android. :/ nu har jag ju inte Apple just p.g.a hur låst det är. ^^ Android for ever <3

2013-10-03 / 10:16:05
URL: http://soldies.blogg.se
Isabell

Jag kan inte hjälpa det, jag är förälskad i hela detta platta, färgskrikande, halvtliknande android konceptet. Jag avskyr android telefoner men alltid avundats deras färgstarka skärmar som nästan ploppar ur ögonen på en, så detta passade mig perfekt. Hade tröttnat extremt på iphone's utseende med alla matta, sega tråkiga färger. Men men, alla har vi olika åsikter och smaker :D

2013-10-03 / 10:52:18
URL: http://bellefix.se/
Karin

Jag har inte installerat den för jag vill inte ha den;-( Vet någon vad som kan hända om man inte installerar uppdateringarna? :3

2013-10-03 / 10:54:38
emma (=^・ェ・^=)

Jag älskar den nya!!

2013-10-03 / 11:35:23
URL: http://emmanilsson.blogspot.se
Lillasyster | Josefine ♥

Man kan ta bort lösenordsgrejen i intställningarna :)

Kram!

2013-10-03 / 17:03:56
URL: http://www.fames.se/lillasyster
Belinda Breed

Jag har ingen iphone, men nya uppdateringen ser ut att vara snygg i alla fall :)

2013-10-03 / 17:25:32
URL: http://belindaz.blogg.se/
DalleNalle

SV; Åh tack så mycket :D

2013-10-03 / 20:36:19
URL: http://dallenalle.bloggagratis.se
M▲J▲.K

blö gillar in den nya uppdatering :( haha, fast jag börjar väl vänja mig :-P

2013-10-03 / 20:42:37
URL: http://majakuoppala.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback