Rädda djuren.

Efter att första ha läst detta hos Louise och sedan samma sak hos Vira så bestämde jag mig för att dela det även på min blogg. Detta ni ser ovan på bilden är nyckelringar. Inget konstigt med det, right? Jo. För i dessa nyckelringar finns levande djur så som ödlor, sköldpaddor och fiskar. Vem kommer ens på att lägga levande djur i förseglade påsar?! Så jävla idiotiskt!

I dessa påsar finns även vatten som, enligt framställarna, ska innehålla tillräckligt med näring och livsnödvändigheter för att djuret ska leva i runt två månader. Det är en ny trend i Kina att vandra runt med levande djur på väskan. Inte minst att deras liv försvinner tack vare människors hemska påhitt, utan de kostar endast 1.50 dollar. Är det så lite ett liv är värt för folk?!
 
Tyvärr är dessa hemskheter inte olagliga, men Animal Rights Group jobbar stenhårt för att få detta olagligt. Vill ni, liksom jag, Louise och Vira visa er support? Var med och rädda liv genom att skriva upp er här.

Anna Röd - Nörd & Filmskapare

Det är så jäkla vidrigt!

2013-11-09 / 08:35:56
URL: http://www.xn--annard-0xa.se
Peppbloggen My story so far

Dock är detta inte nytt då jag såg bilder på detta jävla påhitt för ett år sedan. Det fanns en sign petition då också men jag fattar inte hur detta inte har hunnit bli olagligt? PÅ ETT ÅR LIKSOM?

Kan folk sluta vara jävla kukhuvuden och inse att detta inte är friskt. Kina kommer på en jävla massa bra saker men detta är ju bara over the line.

2013-11-09 / 18:38:21
URL: http://www.mystorysofar.blogg.se
Elizabeth - From Elizabeth, with love

Nej men usch! Det är ju fruktansvärt! Hur kan någon ens vara så j*la hjärtlös att de gör någonting sånt här? Stackars djur!

2013-11-09 / 20:59:19
URL: http://fromelizabethwithlove.blogg.se
M I K K I S

FAN! VAD HEMSKT! HUR KAN FOLK GÖRA SÅ?! Nej ush! NU FÅR ALLA RÄDDA DJUREN!

2013-11-10 / 13:21:35
URL: http://awesoome.blogg.se
Neapocalypse - ・゚♥ ✞ - alternativ blogg & hästblogg ♥

Skrev också om det där, förhoppningsvis så når det ut till många! ♥

2013-11-10 / 17:28:36
URL: http://neapocalypse.blogg.se/
Cyber- life with autism and art

Så sjukt äckligt. Poor animals! ;-(
Var i Stockholm förra sommaren, det var en gård vi var på, det fanns café men anledningen för att jag & min familj var där, var att det fanns etropiska smådjur..så som skorpioner, ormar, giftgroder m.m. men även fiskar så som pirayor m.m.

Vad händer då när vi hade tänkt köpa något godis & så...hittade levande djur i sådana nyckelringspåsar...och även..*gulp* i klubbor..min lillasyrra & jag snackade om det och blängde sura blickar mot dom som jobbade där. :(

2013-11-19 / 11:39:40
URL: http://xcyberalienx.blogg.se
Cyber- life with autism and art

Skrev upp btw på länken du hade i inlägget.

2013-11-19 / 11:44:18
URL: http://xcyberalienx.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback