Silver Linings Playbook.

Hade tänkt börja göra lite recentioner mm. på olika filmer samt serier jag kollat på samt spel jag spelat. Tänkte börja detta nya i bloggen med att berätta vad jag tyckte om en ganska ny film jag såg igår.
 
Efter att ha vårdats i en psykiatrisk klinik i åtta månader har den manodepressiva Pat Solitano Jr. blivit släppt och han flyttar in till sina föräldrar. Han får veta att hans fru, Nikki, har flyttat ifrån honom och att hans far, Pat Sr. är arbetslös och som försöker att tjäna pengar genom hasardspel för att öppna en restaurang. Pat Jr. är fast beslutet att vinna tillbaka Nikkis hjärta, men har dessvärre besöksförbud efter att han misshandlade hennes älskare, varför Pat hamnade på kliniken. När han en kväll äter middag hos sin vän träffar han vännens svägerska, Tiffany Maxwell, en nybliven änka som just har blivit av med sitt jobb och lider av en depression. Pat finner sin chans att få kontakt med Nikki med Tiffanys hjälp. Men Tiffany tänker inte bara hjälpa Pat för ingenting utan vill ha något tillbaka i gengäld. Hon vill att Pat skall bli hennes danspartner i en kommande danstävling.
 
Jag tyckte själv att filmen var sjukt bra och underhållande. Ibland var den lite förvirrande och saker gick vädigt snabbt framåt vilket gjorde att man inte riktigt hängde med alltid men den var bra. Eftersom både  Jennifer Lawrence och Bradley Cooper har varit sjukt duktiga i andra filmer dom varit med i så hade jag höra förväntingar på filmen då två bra skådisar spelar mot varandra. Filmen var bra, rolig, awesome och man fick en inblick i hur folk med psykiska sjukdomar har det. Både Cooper och Lawrence gör ett sjukt bra jobb och blir ett oväntat bra par.
Någon annan som sett denna film? Vad tyckte ni? Vad tycker ni om att jag gör sådana här inlägg?

Björkenstein

Inte sett den, men blev gött sugen på att göra det nu :D

2013-04-16 / 16:13:53
URL: http://www.nattstad.se/bj%C3%B6rkenstein
Julia - Flickan med hål i tightsen och med alltför stora tröjor.

Underbar film!

2013-04-16 / 16:23:01
URL: http://juliasphotography.blogg.se/
MissNosebleed- En av Sveriges största Alternativa Konstblogg!

sv: Tack så mycket! :3
Mvg. Ett utav mina få stolta mvg. Fick mvg i Bild, Teckning & målning, Estet, Kinesiska och matte. Vilket är lite roligt, dom ämnen jag inte kämpade i fick jag högsta betyg i och dom ämnen jag kämpade som FAN i fick jag inte högre än G i :S
Kramar Louise Nosebleed!

2013-04-16 / 18:02:45
URL: http://missnosebleed.blogg.se
Anna Röd - Nörd & Filmskapare

Jag gillade också den massa :D braskådespel och härliga karaktärer, synd att inte de niro vann en oscar för den :)

sv: Jaa :( min kusin är sångare i det bandet så det var tråkigt, men jag vet att han har massa massa projekt pågång :D så ska bli kul att följa!

2013-04-16 / 21:26:05
URL: http://www.xn--annard-0xa.se
maja

den filmen är såååå himla bra! Älskar Jennifer, o allting är så bra gjort. himla bra skådespel :)

2013-04-16 / 23:21:26
URL: http://majakuoppala.blogg.se
Miss Naily A Fucking Rockstar!

Detta låter ju som en skit bra idé! Då kanske jag vet vad jag ska hyra för film nästa gång jag är inne på hemmakväll:) Kör på bara!

Nu senast när du var inne på min blogg och lämnade en kommentar glömde du att svara på min fråga som jag ställde i inlägget. Har du tid och ork får du gärna svara på den. Jag samlar ihop folks tankar om vad kärlek är till ett skolarbete just nu:)Eftersom du verkar ha sett många filmer så kanske du kan ge svar på en bra film som rör ämnet?

Here is da länk http://missnaily.wordpress.com/2013/04/16/what-is-love/

Stor kram!

2013-04-16 / 23:57:51
URL: http://www.missnaily.wordpress.com
♫♪ sandra

vill se den!

2013-04-17 / 15:17:01
URL: http://www.sandramusic.spotlife.se
Lina Tsutsumi

Att filmen gick för fort frammåt och att man inte hängde med var lite nog det dem ville få ut av filmen, för det är det, det handlar om att vara bipolär!
Jag tyckte själv inte filmen var så bra om man ser det från min synvinkel som bipolär. Tyckte de missade mycket om hur det är att vara bipolär och gav också helt fel signaler, men skådespelarna var fantastiska! Så tummen upp för det (:

2013-04-17 / 17:04:35
URL: http://linatsutsumi.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback