Dag 10; Mitt drömjobb.

Då var vi inne på sista inlägget i min 10-dagars-utmaning (en dag försenat) och vi ska prata om mitt drömjobb. Som ni säkert vet så pluggar jag till speldesigner på LBS i Lund, Skåne. När jag tagit studenten planerar jag att plugga vidare inom just texturering och 3D modellering. Mitt drömjobb är såklart att jobba som spelgrafiker vid ett större spelföretag som t.ex. Blizzard, Riot, Massive eller liknande.
Ett animationsprojekt jag arbetar med just nu. Denna riggning med mera är bearbetad i programmet Maya.
 
Ett annat jobb, som jag faktiskt redan jobbar med under min tid som student, är att bli storbloggerska. Visst, jag har en relativt stor blogg, men jag vill göra den större. Jag vill nå eliten. Där uppe, längst där uppe i bloggeliten, hänger bara massa plastikopererade modebloggare. Jag vill hamna där, jag vill bryta trenden. Men det ligger hemskt mycket jobb bakom bloggen, och tid framför allt. Tyvärr har inläggen inte varit i samma mängd som förr då jag haft mycket att göra i skolan, men jag försöker verkligen. För det finns en sak jag aldrig kommer sluta med, och det är bloggandet. Oavsett om jag ligger blodig i en sjukhussäng eller är en 80 årig kvinna i en etta på Möllan tillsammans med mina 50 katter.
 
Vad är ert drömjobb? Vad pluggar/pluggade ni till?

Denise Taylor

Det är coolt med speldesign, min brorsa pluggade det på Gotland :)
Jag vill bli fotograf och webbdesigner :)

2014-11-12 / 09:31:26
URL: http://autaini.com
Twiggy Lundberg

Jag pluggade till Barnskötare, men det var mest för att det var en simpel linje med rätt låga krav och jag var galet skoltrött redan i högstadiet av många anledningar. Nu ska jag jobba upp betyg för att inom något år börja plugga till djursjukskötare!

2014-11-12 / 12:47:42
URL: http://shadowoftheday.blogg.se/
Melody Moonchild

Författare och/eller editor. :)

2014-11-12 / 16:52:49
URL: http://melodymoonchild.blogg.se/
Karin

Jag vill bli Rockstjärna eller låtskrivare (som tur är kan man ju kombinera). Jag pluggade på ett musikgymnasium men blev mobbad så hoppade av.

2014-11-12 / 18:40:06
URL: http://forevermore.blogg.se
Lanek-Nördig Alternativ Blogg

Jag vill bli meteorolog så just nu pluggar jag fysik på universitetet och ska inrikta mig mot meteorologi sista året.

2014-11-12 / 21:27:45
URL: http://lanek.blogg.se/
Hannah

Hur kan du göra sånt i Maya Maya och jag fungerar inte så speciellt bra ihop T.T. Har du några tips? Går själv på Speldesigne på LBS men vill nog studera vidare till Teaterhögskolan i Malmö.

2014-11-14 / 19:19:44
URL: http://Epichero.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback