Ikväll på bioduken.

Nöje  /  1  Kommentarer
Om drygt en timme ska jag och min pojkvän Lukas bege oss in mot stan för att gå på bio. Vi ska se den senaste filmen med Jake Gyllenhaal vid namn Nightcrawler, vilket verkar sjukt awesome. Blir lite som en mini-dejt vilket vi nog både känner behövs just nu. Vi har snart varit tillsammans i ett år, så det är värt lite biomys.
 
Om filmen; Lou Bloom, en målmedveten ung man som i sin desperata jakt på arbete fastnar för kriminaljournalistiken. När han hittar en grupp frilansande fotografer som filmar bilolyckor, eldsvådor, mord och annan förödelse, slår sig Lou in i den livsfarliga världen av ”nightcrawling” – där varje polissiren är en skänk från ovan och offer omvandlas till dollar och cent.

Adventskalender hos Quiethell #1.

Tävlingar  /  26  Kommentarer
Vi sparkar igång årets adventskalender i samarbete med Mykorrhizas som är en webbshop som säljer smycken utformade för alternativa brudar samt feminister. Hur fett är det inte att vandra runt på stan med kvinnosymbolen hängande runt halsen?
 
För att delta;
- Klicka här och hitta ditt favoritsmycke, länka i en kommentar.
- Svara på följande fråga; "Behövs det fler kvinnor inom spelindustin?"
 
För extra chans till vinst;
- Följ bloggen via bloglovin, härKommentera vilket nummer du blev.
- Gilla inlägget via bloglovin, härKommentera vilket nummer du blev.
- Gilla bloggen via facebook, härKommentera ditt facebooknamn.
Dela tävlingen i blogg alternativt valfri social media. Använd gärna bilden ovan, länka till detta inlägg samt bifoga länk till ditt inlägg i kommentaren. OBS; Vid delning via facebook och instagram krävs en öppen användare.
 
Tävlingen avslutas den 7 december 2014.

Produktreview.

New In  /  0  Kommentarer
Här om veckan fick jag hem ett par nya hörlurar vid namn Rio från Dolo.se. Hörlurarna är inte bara sjukt snygga med sin neongröna färg, utan producerar även mycket bra ljud. Hörlurarna har en trasselfri sladd, fjärrkontroll för att svara i telefon eller pausa alternativt byta låt. Men det viktigaste, enligt mig, är att de har en mikrofon och att de är brusreducerande för bästa möjliga ljudkvalité.
 
Kontrollen på hörlurarna hänger långt upp på sladden så man slipper leta efter den, sladden har en perfekt längd och hörsnäckorna är bekväma som få i öronen. Ett minus måste vara att det inte finns något sätt att höja alternativt sänka genom kontrollen på själva hörlurarna, men detta kan man lätt bortse från.
 
Gällande företaget som jag köpte hörlurarna från, Dolo.se, så finner jag de som en seriös handel med ett stort sortiment av snygga hörlurar som passar alla smaker. Det gick dessutom snabbt för hörlurarna att ta sig hem i brevlådan vilket såklart också är ett plus i kanten. "Den som vill ha något gott, väntar aldrig förlänge". Nej, jag skulle personligen säga "den som vill ha något gott, ska ha det så fort som möjligt".
 
Vad tycker ni om dessa hörlurar?
*Sponsrat inlägg i samarbete med bloggens samarbetspartners.

Black Friday 2.0 at Madlady.

Tips & Wanties  /  0  Kommentarer
Inlägget innehåller affiliatelänkar som stödjer bloggen ekonomiskt vid inköp via länken.

Fandom Friday.

Geek & Gaming  /  4  Kommentarer
I samarbete med Thenerdygirlie och Female Geek Bloggers kör jag nu igång en sak kallat "Fandom Friday" där man ska svara på ett visst ämne varje fredag. Dagens ämne är "purchases I would secrifice a night of sleep for", so here we go.
 
XBOX ONE
Aah, ett alldeles eget XBOX ONE hade helt klart suttit fint. Om det dessutom var billigare, eller rent av gratis, hade det varit en dröm som gick i uppfyllelse. Sen att hålla sig vaken en hel natt för chansen att få det gratis hade helt klart varit värt det.
BLIZZCON
Jag hade helt klart skitit i all sömn som finns i världen om jag fick chansen att åka till Blizzcon. Speciellt med tanke på att Jessica Nigri alltid hänger där när detta event sker, och vem vill inte träffa en dunersupersexig brud som är den enda sanna drottningen av cosplays? Sen att allt handlar om Blizzard och kommande spel samt patcher är helt klart awesome det med.
NOSTALGISK NATT
En nostalgisk natt i äkta nostalgianda i form av Nintendo 64, Gamecube, NES, Atari, Playstation, XBOX, Gameboy och mycket mer. Att kunna köpa allt detta för att sedan ha en nostalgisk natt med vänner hade varit underbart, en dröm för en geek och gamer.
 
UNIF
Dessa heta skor från märket UNIF. Farligt dyra, men också farligt snygga.
CARDBORD DANTE
Ja, jag tänker tjata än en gång. Den unga versionen av Dante (DmC Devil May Cry) är ultrasnygg. Så vill ha en enorm kartonggubbe föreställande honom MITT i mitt rum. Eller bredvid sängen.
 
Vad hade ni suttit vakna för att köpa alternativt göra?

Gilla min facebooksida.

Blogg  /  2  Kommentarer
Nu har jag startat upp en facebooksida för min blogg just för alla er som lättare vill följa bloggen. Perfekt för alla er som inte använder sig av Bloglovin, eller som helt enkelt bara vill ge bloggen stöd genom en gillning. Här kommer även, i framtiden, komma upp smått och gott - bara för dom som gillar sidan. Här hittar ni sidan, gilla på!

Sims 4 All Deaths.

Geek & Gaming  /  1  Kommentarer
Hittade denna video igår när jag kollade på olika let's plays på Youtube. Många tycker att döden är hemsk, men varför inte kolla på sjuka videos där en läskigt galen kille tar livet av sin sim i Sims 4? Sjukt roligt och jag dog av skratt ett antal gånger. Denna video skapades innan pooler kom in i spelet, så den sortens död är inte med i videon. Konstigaste döden i detta spel måste nog vara när simmen skrattar sig till döds, läskigaste är helt klart att eldas till döds och finast var helt klart att dö av hög ålder.
 
Vilken "död" är konstigast, läskigast och finast i Sims 4 enligt er?

Intervju med Ida Josefin Eriksson.

Blogg  /  8  Kommentarer
I månadens intervju finner vi en av mina favoritbloggerskor, Ida. Denna kvinna har varit min största inspiration genom min tid som bloggare, så det är ett nöje att både kunna intervjua henne och jobba med henne på hennes blogazine.
 
Hej Ida, berätta lite om dig själv och din blogg.
Jag heter Ida Josefin Eriksson och bor tillsammans med min fästman, Simon, i Nynäshamn. Jag är utbildad journalist och driver på heltid eget företag som webb- och grafisk designer, frilansande fotograf och bloggar. På min blogg, ADARAS Blogazine, hittar du allt från shopping- och skönhetstips till smarta life hacks, teckningar, trender och DIYs. Det är en mix av en blogg och ett magasin.
 
Du driver en stor blogg och har träffat en stor del av Sveriges bloggare, får man fråga vem din favorit är?
Haha ååh det kan jag omöjligt svara på. Jag har blivit vän med så otroligt många underbara bloggare. Jag följer även både mindre och större bloggare - i en rad olika kategorier och åldrar. Det är kombinationen av allt som jag gillar mest.
 
Du lägger ofta upp bilder från event på din blogg, har det hänt något extraordinärt under ett event?
Vissa event eller tillställningar är ju lite utöver det vanliga. En av de häftigaste visningarna jag varit på är Make Up Stores höstvisning Spellbound. Det var över två år sedan jag var på den, men att jag nytt tänkte precis på den visningen säger en hel del.
Läs mer om Spellbound-eventet här.
 
Hur går det med ditt Blogazine? Berätta mer om det!
Det går framåt! I våras ansökte jag om att varumärkesskydda mitt bloggnamn och i augusti fick jag det bekräftat. ADARAS Blogazine är nu ett registrerat varumärke och jag har så otroligt många idéer på hur jag vill utveckla min blogg. Jag planerar självklart också att göra fler nummer av min alldeles egna e-tidning som samlar upp det bästa i bloggvärlden. Jag och min kompis Malin Wretling skapade det andra numret i våras - men har sedan dess haft fullt upp. Jag har fokuserat mycket på mitt företag den senaste tiden men vill såklart utveckla både e-tidningen och mitt blogazine-koncept så snart jag får lite tid över.
 
Hur kom du på idén med att skapa ett Blogazine?
Jag har hela tiden fått höra att man ska nischa sin blogg för att lyckas. Men eftersom jag älskar att blogga om så otroligt många olika saker kom jag på idén till att skapa ett eget koncept. En blogg + ett magasin. Ett blogazine. Det skulle bli som en personlig tjejtidning helt enkelt!
 
Då mycket av din blogg handlar om stil, vilka är dina bästa stiltips?
Mitt första tips handlar om att hitta sin egen stil. Du kan inspireras av trender, magasin och andra - men i slutändan handlar det om vad du själv tycker är snyggt och vad du är bekväm i. Mixa och matcha och skapa din egen unika stil.
Det andra tipset handlar om att våga prova nya saker. Om du inte har någon inspiration alls kan det räcka med en förändring. Prova en ny hårfärg, ett statementplagg eller ett lila läppstift till exempel. Bara en liten förändring kan göra otroligt mycket.
 
Vem är din främsta stilikon?
Jag har faktiskt ingen speciell stilikon men inspireras gärna av människor på gatan, av modebloggare (som exempelvis Angelica Blick, Caroline Roxy och Fanny Lyckman) och modebilder på Pinterenst.
 
Du och sambon Simon Eriksson har även skaffat barn nu, två små katter, berätta mer om dom!
Ja, de är sååå söta! Att skaffa katt var nog det bästa vi gjort i år. Ena katten heter Simba Lamborghini och den andra heter Chanel. De är BFFs och älskar att gosa, chilla i lådor, leka, äta och sova.
Se fler bilder på busiga Simba och Chanel här.
 
Och slutligen, vilka är dina allra bästa tips för att lyckas lika bra som dig i bloggvärlden?
Hitta på roliga samarbeten med bloggare i samma genre, och blogga om det du själv älskar att läsa. Snygga bilder tycker jag också gör otroligt mycket. Så har du en systemkamera - våga vägra auto och lär dig kamerainställningarna (bländare, slutartid, ISO och vitbalans är bra att börja med).
 
Besök Ida's blogg, portfolio och blogazine här;
ADARAS.se // Idajosefin.com // ADARAS Blogazine

Sims 4 babies.

Geek & Gaming  /  4  Kommentarer
Jag måste erkänna att jag börjat gilla Sims 4 allt mer på senaste tiden, men det finns vissa element som jag verkligen hatar och stör mig som fan på. Med tanke på bilden ovan så kan ni nog gissa att det har med bebisarna att göra, och det har det. Jag hatar verkligen hur bebisarna är "fängslade" i sin lilla vagga under hela bebis stadiet.
 
Ja, jag diggar att man kan amma bebisen nu, men jag vill kunna göra saker med ungen istället för att den ska ligga i vaggan hela jävla tiden. Blir så sur! Vill göra som i Sims 3, där jag alltid lyckades lägga ungen utanför huset i snön över natten. Saknar det, so plox EA, låt oss göra saker med ungen utanför vaggan samt låt småbarnen komma tillbaka. Jag saknar dom som fan faktiskt, tyckte att småbarn var så himla roliga att spela med, speciellt när man lärde dom gå, prata och pottränade dom.
 
Vad tycker ni om detta element i Sims 4? Håller ni med mig, eller inte?

Spelförälskelser.

Geek & Gaming  /  0  Kommentarer
Här ovan ser ni mina två spelförälskelser, Lightning samt den unga versionen av Dante. Lightning kommer från Final Fantasy och är en av de vackraste spelkaraktärerna jag någonsin sett. Bara se på henne?! Hon är inte bara het, utan också fett awesome och bad-ass. Dante kommer från Devil May Cry (den unga versionen ur DmC) och han är lätt den hetaste, manliga, spelkaraktären någonsin. Fick jag välja, så hade jag bytt liv med Kat i spelet för att få vara Dantes lilla kärlek.
 
Vilka är era spelförälskelser?

Dressed To Kill.

Tips & Wanties  /  2  Kommentarer
Moa har fått in sjukt underbara plagg på sin webbshop DressedToKill och jag skulle verkligen inte tacka nej till dessa plagg ni ser ovan. Älskar sweatern och Disney-leggingsen är ju dösnygga. Just nu håller Moa dessutom i en tävling i sin blogg där vinsten är ett presentkort på DressedToKill. Här hittar ni tävlingen.
 
Vilka är era favoriter?

Start på söndag.

Allmänt  /  0  Kommentarer
På söndag kör årets adventskalender igång här i bloggen. Under fyra söndagar kommer du som läsare ha chansen att vinna maxade priser i alla dess former. Sitt bänkade på söndag för chansen till heta priser!

Sad tumblr.

Tankar  /  3  Kommentarer
Är det fel av mig att söka efter "sad" på tumblr när jag känner mig tom? Just nu fylls min tumblrfeed av sad-quotes, ja sad pics i övrigt helt enkelt. Vill ni också se alla mina sad pics så klicka här. Behöver för övrigt muntras upp. It's a bad day. Försöker intala mig själv att det inte är ett dåligt liv, utan bara en dålig dag. Men ibland är det inte så jävla lätt.

Asylums.

Tankar  /  1  Kommentarer

Review of DmC Devil May Cry.

Geek & Gaming  /  0  Kommentarer
Ni var sugna på lite fler reviews på mina favoritspel, so here we go. DmC Devil May Cry handlar om unga Dante som lever ett liv bland fest och lättklädda kvinnor, tills dagen då han blir uppsökt av en kvinna vid namn Kat. Dante får genom Kat träffa sin bortglömda tvillingbror. Dante har en tendens att dras in i limbo, där demoner försöker ta hans liv. Varför? Jo, Dantes pappa var en demon som förälskade sig i en ängel vilket gjorde att Dante och hans broder båda är hybrider.
Inte bara är Dante hemskt snygg vilket gör att man verkligen vill spela spelet för att få se hans heta fejja, utan han är också sjukt stark och fäller underbara kommentarer genom spelets gång. En annan sak jag verkligen gillar är att spelet "stoppas" varje gång man får ett nytt vapen eller det kommer en ny fiende och man får reda på lite mer samt namnet på tinget.
Spelet har en sjukt nice grafik och de olika elementen samt miljöerna känns perfekta för ett spel som detta. Cutscenesen ger en sjukt mycket, det är inte bara onödiga scener som bara visar något litet, utan dessa är verkligen givande för spelets gång. Karaktärerna är alla sjukt välgjorda, både rent grafiskt och hur dessa presenteras i spelet. Så, skulle jag rekomendera spelet? Ja, det är klart att jag skulle. Speciellt om man gillar heta demon-ängel-hybrider med feta vapen och som knäcker de bästa kommentarerna.
Vad tycker ni om DmC Devil May Cry?

Winterinspiration.

Bilder & Bildbehandling  /  1  Kommentarer

Review of Never Alone (Kisima Ingitchuna).

Geek & Gaming  /  4  Kommentarer
Igår släpptes indiespelet Never Alone (Kisima Ingitchuna) på Steam för PC, PS4 och XBOX ONE. Jag har faktiskt inte sett någon annan göra något riktig review på spelet än, så tror faktiskt att jag är den första. Here we go.
Never Alone är det första spelet som utvecklats efter forna sägner från Alaska. Spelet tar sin början efter att en enorm storm dragit in över Alaska, en ung flicka ger sig då ut på ett äventyr utan dess like; i jakten på stormens hjärta. På sin resa träffar hon en fjällräv som räddar henne undan en enorm isbjörn. Spelet går att spela ensam, eller som co:op där man hjälper varandra genom frusna tunnlar, förrädiska isflak, undervattensgrottor och under möten med mäktiga fiender.
Jag måste säga att spelet är underbart vackert. Ett sjukt vackert spel med underbar platformer upplevelse som får ens hjärta att smälta. Att se fjällräven rädda den lilla flickan i nöd får ens ögon att tåras och hur deras vänskap blir allt starkare under spelets gång får ens hjärta att le. Jag rekomenderar helt klart detta spel för den som älskar vacker spelmiljö samt gripande historier.
Betyg från Quiethell; 4,5/5. Vad tycker ni om Never Alone?

Shut up.

Blogg  /  3  Kommentarer
Det är mycket bråk inom bloggvärlden at the moment efter att Kissie (bild: vänster) la upp ett inlägg där hon berättade att hennes vän färgade hennes hår rosa, att hon var först i bloggvärlden med detta samt att bloggare brukar ta efter henne när det gäller trender.
 
Sen kom Paow (bild: höger) och var lite av en bitch genom att lägga upp en bild på sin instagram från när hon hade rosa hår med texten "Jag var först i bloggvärlden med att ha #rosahår. Det är väldigt viktigt. Alla andre bloggare härmar bara mig. #paow". Hon skrev aldrig ut några namn, men alla förstår att hon pikar Kissie vilket läsare förstått och taggar henne i Paows kommentarsfält.
 
För det första; vem bryr sig?! Låt alla ha vilken jävla hårfärg de än vill och är Alexandra glad över att ha rosa hår så är det väl inte något att bete sig illa över (riktat mot Paulina). För det andra; ingen av dessa bloggare var först i bloggvärlden med att ha rosa hår. Ingen av dom. Det finns flera andra bloggare (som jag inte orkar skriva ned) som haft rosa hår lååångt innan både Paulina och Alexandra. Dessutom, vem fan härmar vem egentligen? Ska jag vara ärlig så hakade ingen på någon "trend" när Paulina färgade håret rosa, så blir det en trend nu så är det inte efter henne, utan efter Alexandra, trenden framstår med tanke på att ingen brydde sig ett piss över att Paulina färgade håret.
 
Med detta inlägg vill jag främst bara säga att jag är så satans trött på hur alla elitbloggare behandlar varandra. Att olika skvallerbloggar sedan ska göra det värre gör det inte heller så mycket bättre. Precis när Alexandra lagt upp att hon skulle färga sitt hår så var där flera skvallerbloggar som la upp bilder på bland annat Paulina och påpekade att Alexandra inte var först.
 
Ska jag säga vad jag tycker, så har ni redan läst det ovan, men jag tycker helt klart att Alexandra passade mycket bättre i rosa hår än Paulina. Men det är vad jag tycker bara, vem fan bryr sig egentligen? Smaken är som baken, delad.
 
Vad tycker ni om skvallerbloggar och om hur elitbloggarna behandlar varandra?

Trendbyxan.

Tips & Wanties  /  2  Kommentarer
Något som är oerhört hett just nu är, tro det eller ej, mjukisbyxor. Fast det ska såklart inte vara ett par "vanliga" mjukisar, utan ett par som har en slappare överdel och är tighta runt vaderna. Passar perfekt både till vardags och till fest, om man matchar rätt. Och hur skönt är det inte att dra på sig ett par mjukisar på morgonen? Mina favoriter är dessa från Jacqueline de Yong.
 
Vad tycker ni om den nya mjukistrenden? Kommer ni haka på?

Pyropet.

Tips & Wanties  /  2  Kommentarer
Här om dagen såg jag detta ljus på facebook, men reflekterade inte speciellt mycket över det. Men när jag såg att min kära vän Ida lagt upp ett inlägg om ljuset så läste jag på lite och insåg hur fuckin' awesome det är. Ljuset har inte bara en fett snygg design, men när stearinet smält blottas kattens skelett där under. Sjukt vackert, perfekt ljus att ha då man kan använda sig av skelettställningen som prydnad när stearinet är smält.
 
Ljuset har en sjukt snygg design, skapad av den islänska designern Thorunn Arndottir som kom på idén när hon pluggade på The Royal Collage Of Art i London under 2011. På sin examen fick hon stor uppmärksamhet för sin idé, som då gick under namnet "The Devil's Pet", och nu driver hon vidare projektet tillsammans med Dan Koval och de planerar att lansera fler produkter i början av 2015.
 
I sverige finner du ljuset på denna sida.
Vad tycker ni om detta ljus?
Inlägget innehåller affiliatelänkar som stödjer bloggen ekonomiskt vid inköp via länken.

Reviews.

Geek & Gaming  /  3  Kommentarer
Här kommer ett samlat inlägg med reviews jag gjort på olika spel och speltillbehör. Klicka på bilden vars inlägg du vill besöka.
Kolla in min gaming-kategori för mer spel- och geekrelaterat.

Då och nu.

Geek & Gaming  /  3  Kommentarer
Har ni någonsin kollat på barnbilder av er själva och insett att ni såg helt jävla annorlunda ut förr? Ungefär den känslan får jag när jag spelar mina nostalgiska pixelspel från 1900-talet och sedan ser deras senaste utgåva. Sick. Här nedan ser ni några av mina favoriter.
Från toppen; Mario, Pokémon, Sims, Sonic, Tekken, Tomb Raider och Zelda.
 
Jag tycker helt klart att Tomb Raider har förbättrats, inte bara grafiken utan även gameplayen. Ett spel jag däremot är besviken på "förbättringarna" är Pokémon. Därför spelar jag hellre de äldre utgåvorna på mitt Game Boy.
 
Vilka har förbättras och vilka har försämras enligt er?

Cards Against Humanity.

Nöje  /  2  Kommentarer
Vet ni vad Cards Against Humanity är? CAH är ett kortspel där man får en mening eller en fråga på ett svart kort, får man en mening så kommer det finnas minst ett tomrum någonstans i meningen. Man ska då använda sina vita kort och fylla i alternativt svara på det svarta kortet. Det kan bli helgalet, ju roligare och hemskare det är, ju bättre blir det. Sen väljer den vars tur det var att lägga ut ett svart kort, det bästa vita kortet till det svarta. Haha dålig beskrivning, men jag hoppas ni fattar. Här nedan har ni en video där Smosh Games spelar spelet, där ser ni och förstår förhoppningsvis.
Det jag vill komma till är att jag fann en hemsida där man kan spela detta spel online tillsammans med folk från ett flertal olika länder. Det bästa med detta spel är att man inte behöver känna sig hemsk efter att man fyllt i meningen alterntivt svarat på frågan. Eller jo, man kan känna sig hemsk - men det är hemskt roligt.
Klicka här för att testa att spela GRATIS online.

Backpacks.

Tips & Wanties  /  7  Kommentarer
Jag gick in på Shocks hemsida, längesedan jag spanade in vad de hade i sitt sortiment, och gissa vad jag fann? Tre über snygga ryggsäckar. Älskar alla, men min favorit är helt klart den lila med dödskallar. Hade dessutom varit en perfekt väska för mig då den har ett speciellt vadderat fack för laptop eller surfplatta. Sen har den en fett luva som man kan ta över huvudet om det börjar regna.
 
LÄNKAR; lila med dödskallar - svart med ögon - svart med bröstkorg
Vilken är er favorit? Har ni något speciellt i er väska?

The Sims 4 nedladdningstips.

Tips & Wanties  /  3  Kommentarer
Då jag gjort två inlägg med nedladdningstips till Sims 3 (ni finner dessa inlägg under gaming kategorin) så blev jag ombedd av en läsare att ge lite nedladdningstips till Sims 4. Det är väl klart att jag kan göra det, tänkte jag, och letade upp massa snygga saker till Sims 4 och nu fick jag lust att köpa spelet... Klicka på bilderna för att komma till nedladdningarna.

Favorites.

Nöje  /  1  Kommentarer

Mario Kart 8 DLC.

Geek & Gaming  /  0  Kommentarer
Mario Kart 8 DLC pack 1 ger en inte bara tre nya karaktärer, åtta nya banor och fyra nya fordon utan självaste Link och Legend Of Zelda är vad hela DLC:n kretsar kring. Sjukt awesome, trots att man verkligen märker att Mario Kart inte är designat efter faktiska människoproportioner vilket man ser när Link sitter i sitt fordon ovan. Han sitter precis som jag gör när jag försöker cykla på min lillasysters gamla cykel. I look just like this. Jag svär på Pär!
Förutom Link får man även Tanookie Mario samt Cat Peach vilka båda är oerhört söta. Men snälla. Kan vi bara ta en minut och kolla in hur jävla awesome det ser ut med triforce symbolen på de nya fordonen? Dessutom är Link fett OP då han går in i racen tillsammans med sitt mastersword, så Link är officiellt den bästa karaktären någonsin i Mario Kart. Just sayin'.
Det finns även ett DLC pack 2 som är en crossover med Animal Crossing där man får lika många nya karaktärer (Villager, Isabelle och Dry Bowser), lika många nya fordon och lika många nya banor. Köp båda DLC packen och du har oerhört mycket nytt att utforska i Mario Kart 8. Men jag gillar pack 1 mycket mer vilket säkerligen märks då jag bara inkluderade lite om pack 2.
Vad tycker ni om Mario Kart 8 DLC pack 1 & 2?

Makeup hacks.

Stil & Utseénde  /  2  Kommentarer
Jag är kanske inte den "typiska tjejen" som sminkar sig varje dag och stannar hemma när en finne blommar i pannan (låter mer som en Regina George från Mean Girls). Men jag kan en hel del om makeup, och just därför hade jag tänkt dela med mig av min kunskap.
Hur lägger du concealer? Som den högra sidan? Då gör du fel. Lägg concealern i en triangel under ögat istället för en halvcirkel, detta kommer få dig att se mycket piggare ut. "Dotta" inte ut concealern heller, dra streck rakt ner istället då det kommer se mycket naturligare ut när det är utblandat med huden.
När vi ändå pratar om basen så kan vi lika bra gå igenom hur man skulpterar sitt ansikte på rätt sätt. Använd en concealer som är cirka två-tre nyanser ljusare än din hy för att ljusa upp ansiktet i mönstret ni ser på bilden ovan. Det bruna mönstret skall göras med hjälp av en två-tre nyanser mörkare fondation alternativt ett solpuder utan skimmer. Blend it out to make it look natural and you will look awesome. Pssst; Det är såhär Kim Kardashian sminkar sig, kändisarnas hetaste sminkhemlis.
Är du, liksom mig, en av de tjejerna som vaknar på tok för sent innan skola eller jobb? Då kan det vara jobbigt att hinna med sminket, vill man inte gå utan smink - vilket jag alltid gör då jag är lat som fan - så kan man lägga mer tid på basen om man använder sig av detta trick. Lägg en eyeliner som blir sjukt vacker samtidigt som du böjer fransarna genom att lägga en kolpenna på sidan av fransböjarens inre sida (den som kommer ligga mot ögonlocket) och pennan kommer automatiskt hamna längst franslinjen.
Har ditt läppstift gått sönder som bilden ovan? Det går att fixa! Värm upp delen som brutits av, sidorna som brytits av från varandra, med en tändare/tändsticka/hårfön. Läppstiftet kommer då smälta på stället du värmer, skulptera ihop delarna så det ser ut som det gjorde innan det bröts av. Lägg läppstiftet i frysen över natten och dagen efter kommer du kunna använda läppstiftet som om det aldrig gått sönder.
 
Vilka är era bästa makeuphacks? Lärde ni er något från detta inlägg?

Jobb.

Allmänt  /  3  Kommentarer
Hejsan hoppsan alla mina underbara läsare. Idag har jag jobbat på som satan då jag ändå varit hemma från skolan på grund av sjukdom. Hela gårkvällen gick åt att jobba på ekonomidelen av affärsplanen till vårt ungdomsföretag i skolan, hela dagens eftermiddag gick åt att skriva en uppsats om kvinnorna under järnåldern och hela kvällen har gått åt att jobba med engelskuppgifter. Känner att jag håller på att hinna ikapp i skolan nu i alla fall.
 
För övrigt så har jag mest legat i min säng hela dagen, dock med ansiktet i datorn och läroböcker. Har svarat på bloggmejl, pratar med en hel del företag angående samarbeten nu inför vintern och jag kan glatt sprida nyheten om att jag kommer driva en liten adventskalender med härliga priser här i bloggen under december månad. Håller fortfarande på att samla ihop olika företag, men har redan bestämt samarbetsdetaljer med ett flertal. Har ni något favoritföretag som ni hade velat se i min adventskalender så tipsa mig om det i en kommentar så hör jag av mig till företaget angående eventuell sponsring och samarbete.
 
Vad har ni gjort idag? Taggar ni inför Quiethell-december?

Klapptips.

Tips & Wanties  /  3  Kommentarer
Om runt en månad är det dags för julafton och för att ni inte ska behöva vänta in december innan julklappsinläggen kommer upp på intranätet så kör jag igång tidigt i år, Star Warsiga och roliga tips inför jul. Klicka på bilden för att komma till produkten.
Vilket tips är ert favorittips av de ovan?
Inlägget innehåller affiliatelänkar som stödjer bloggen ekonomiskt vid inköp via länken.

The Sims 3 nedladdningstips del 2.

Tips & Wanties  /  1  Kommentarer
Del ett av nedladdningstipsenDet finns många som inte införskaffat Sims 4 än men vill ha något nytt i sitt Sims 3. Så, här kommer mina bästa nedladdningstips för att få nya prylar i Sims 3, klicka på bilderna för att komma till den specifika nedladdningen.

Electric heels.

Tips & Wanties  /  1  Kommentarer
Nelly har just nu fått in en mängd nya klackar i ett flertal varianter. Detaljerade med glitter, stjärnor, dragkedjor, pop-färger och guld. Hetare klackar får man leta efter! Mina favoriter är det tredje paret och de näst sista med dragkedjor. Vilka är era favoriter?
 
Klicka här för att komma till kampanjen.
Inlägget innehåller affiliatelänkar som stödjer bloggen ekonomiskt vid inköp via länken.

Dag 10; Mitt drömjobb.

Blogg  /  6  Kommentarer
Då var vi inne på sista inlägget i min 10-dagars-utmaning (en dag försenat) och vi ska prata om mitt drömjobb. Som ni säkert vet så pluggar jag till speldesigner på LBS i Lund, Skåne. När jag tagit studenten planerar jag att plugga vidare inom just texturering och 3D modellering. Mitt drömjobb är såklart att jobba som spelgrafiker vid ett större spelföretag som t.ex. Blizzard, Riot, Massive eller liknande.
Ett animationsprojekt jag arbetar med just nu. Denna riggning med mera är bearbetad i programmet Maya.
 
Ett annat jobb, som jag faktiskt redan jobbar med under min tid som student, är att bli storbloggerska. Visst, jag har en relativt stor blogg, men jag vill göra den större. Jag vill nå eliten. Där uppe, längst där uppe i bloggeliten, hänger bara massa plastikopererade modebloggare. Jag vill hamna där, jag vill bryta trenden. Men det ligger hemskt mycket jobb bakom bloggen, och tid framför allt. Tyvärr har inläggen inte varit i samma mängd som förr då jag haft mycket att göra i skolan, men jag försöker verkligen. För det finns en sak jag aldrig kommer sluta med, och det är bloggandet. Oavsett om jag ligger blodig i en sjukhussäng eller är en 80 årig kvinna i en etta på Möllan tillsammans med mina 50 katter.
 
Vad är ert drömjobb? Vad pluggar/pluggade ni till?

Zombie Apocalypse Tag.

Blogg  /  5  Kommentarer
Nu hade jag tänkt göra "the zombie apocalypse tag". Men Carro, måste man inte bli taggad för att göra en tag? Nej! Eftersom jag är awesome så är jag den enda som får tagga mig själv i en tag utan att någon får klaga. Klagar du så måste du äta en majskolv insmetad med tandkräm och balsam.
 
Jag taggar EpicFaiil, Viras, Candie, LorissaLoveBomb och alla mina underbara läsare.
Glöm inte att länka mig när du berättar vem som taggade dig!
 
Which three bloggers would you have in your team?
Svar; Tror att jag hade velat ha med Elvira, Moa och Julia.
The object immediately to your left is your only weapon. How fucked are you?
Svar; Well... Har min vän Anna där, så jag tror att jag tar henne och använder henne som en slägga. Bra.
If you were a zombie, who would you want to bite?
Svar; En äkta idiot vars namn jag inte kommer uppge.
What would your survival plan be?
Svar; Barrikera ett hus och använda en hemlig gång som zombies inte kommer åt för att ta mig in och ut. Där hade jag och mitt team tagit oss ut för att söka efter saker till överlevnad. För att ta mig förbi alla zombies hade jag, och mitt team, smort in oss i zombieblod för att ta oss förbi orörda. När alla affärer och hem i området är rensade skulle vi förflyttat oss och fixat ett nytt ställe att barrikera.
What would you do if your parents became zombies?
Svar; Jag hade helt klart inte velat se dom som zombies, så jag hade antagligen "putted them out of their misseries" (stavling?)
Do you want the zombie apocalypse to happen?
Svar; Fuck yeah, fast hade säkert varit sjukt rädd... Men efter mina år som gamer och officiellt TWD fan så är jag förberedd till max.

Dag 9; Min största rädsla.

Tankar  /  5  Kommentarer
Så, nu är det dags att berätta om min största rädsla vilket faktiskt tar emot en aning, får smått ont i magen och blir tårögd. Men jag tänker ändå berätta, för det är det bästa man kan göra när något tynger en är att berätta om det.
 
Min största rädsla är att vara ensam. Att bli lämnad. En av mina värsta mardrömmar är att den jag älskar mest lämnar mig döende i en mörk källare. Detta är orsaken till att jag är så himmla svartsjuk så att jag blir sur, arg och ledsen när det känns som någon jag älskar väljer bort mig. Därför älskar jag min pojkvän Lukas, för han förstår mig. Han kämpar igenom all min rädsla för att vara ensam och orkar med mig trots mina nervösa sammanbrott. Det är äkta kärlek, när en person orkar med en trots ens sämre drag.
 
En annan enorm rädsla jag har är trafik. Ja, jag är trafikrädd. En annan av mina värsta mardrömmar handlar om att jag åker i min mammas bil, tillsammans med henne. Plötsligt svänger hon över på fel sida av vägen och jag skriker på henne att hon måste svänga tillbaka, men hon bryr sig inte. Nästa sekund möter vi en stor, röd lastbil och jag vaknar alltid kallsvettig precis när lastbilen kör in i fronten på vår bil. Värsta är nog att jag ser denna lastbil som finns med i mina drömmar allt för ofta i verkligheten.
 
Vad är er största rädsla?

Fabulous and Baroque.

Tips & Wanties  /  9  Kommentarer
Fattar ni hur lycklig jag blev när min kära vän Julia tipsade om Fabulous and Baroque i sin blogg? Sen grät jag en aning när jag såg priserna på allting. Skulle ätit upp min egen hand för att äga dessa möbler. Eller nej, kanske en fot, inte händerna, dom behöver jag för att spela. Men en fot är jag beredd att offra.
 
Vad tycker ni om möbler i denna stil?

Dag 8; Mina drömresmål.

Tankar  /  10  Kommentarer
Detta inlägg skulle kommit upp igår, men efter strul så kommer det upp idag. Bättre sent än aldrig.
Vilka länder och städer hade ni velat besöka?

Get The Look of Miley Cyrus.

Stil & Utseénde  /  3  Kommentarer
För sjukt länge sedan gjorde jag "Get the look"-inlägg nästintill varje vecka, men jag slutade med det då jag helt enkelt inte orkade hitta olika kändisars stilar. Men nu snappade det till i mitt lilla blogghuvud och jag letade upp en sjukt snygg bild på min kändiscrush Miley Cyrus och letade upp heta plagg som tillsammans blir en look-a-like.
 
Vad tycker ni om inlägg som dessa? Ska jag fortsätta med dom?
LÄNKAR; ett // två // tre // fyra // fem
Inlägget innehåller affiliatelänkar som stödjer bloggen ekonomiskt vid inköp via länken.

Dag 7; Mina favoritcitat.

Tankar  /  0  Kommentarer

Besök min webbshop.

Tips & Wanties  /  2  Kommentarer
En sak jag hoppas att ni inte missat är min webbshop där jag säljer både begagnade saker och helt nya. Det finns allt från kläder till piercingar till annat random stuff, så ta er en sväng förbi och se om ni finner något ni gillar. Klicka här.

The Sims 3 nedladdningstips.

Tips & Wanties  /  5  Kommentarer
Då jag personligen älskar Sims och jag vet att det finns många som inte införskaffat Sims 4 än men vill ha något nytt i sitt Sims 3. Så, här kommer mina bästa nedladdningstips för att få nya prylar i Sims 3, klicka på bilderna för att komma till den specifika nedladdningen.

Dag 6; 5 personer jag vill träffa.

Nöje  /  4  Kommentarer
Dagens utmaning var att välja ut fem personer runt om i världen som jag vill träffa, så jag samlade ett antal av mina favoritpersoner. Först och främst har vi ju Norman Reedus som spelar Daryl Dixon i The Walking Dead, sen har vi min favoritskådis Orlando Bloom, Miley Cyrus, Jessica Nigri och IdaJag anser Ida vara en god vän då vi lyckats samarbeta bra i bloggvärlden, men jag har faktiskt aldrig träffat henne, så hoppas ju såklart att jag får chansen.
 
Vilka fem personer hade ni velat träffa?

Review of The Legend Of Korra.

Geek & Gaming  /  2  Kommentarer
Om ni sett Avatar; The Legend Of Korra som är uppföljaren till Avatar; The Last Airbender så vet ni vad detta är. Om ni inte sett serien så borde ni gå och göra det, sen kan ni testa spelet. Man spelar som Avatar Korra i en värld som utspelar sig efter första och andra boken (säsongerna). Spelet är ett vacker cel-shading spel som främst handlar om att ta sig fram utan att dö.
Motståndarna man möter under spelets gång känner man igen från serien, men de har olika färger beroende på sina attacker. Vissa, som de röda ni ser ovan, skadar en med hjälp av den elektriska handsken som syns till i serien. Man möter även de större robotarna som också kommer direkt från serien.
Jag gillar combatsystemet, det hade varit awesome att ha tillsammans med den grafiska designen i ett riktigt spel. Jag gillar inte hur spelet inte går ut på något annat än att slåss, varför inte dra in lite fler element? Men jag gillar som sagt combatsystemet, den grafiska designen samt hur skaparna Platinum slänger in en hel del platformer under spelets gång.
Anser jag att detta spel är värt att köpa? Nja, gillar man spel som endast går ut på combats och tanken att slåss 24/7 så är det värt att spela. Men vill man ha ett längre spel med flera element som inte upprepar sig hela tiden, så är det inte alls värt pengarna.
Har ni spelat detta spel eller funderar ni på det? Har ni sett Avatar-serierna?

Have you ever tried to hit your shadow?

Geek & Gaming  /  0  Kommentarer
"Gengar is known as the "Shadow Pokémon", but what exactly is it a shadow of? Take a look at a picture of Clefable, and then one of Gengar. Their body shapes are almost exactly alike, with the only major difference being that Clefable has a curl for its hair and tail, while Gengar has spikes. However, the shadow of an upright spiral like Clefable's tail would only be a line, or a spike. Now look at their typings. One of normal-type, and the other has ghost-type. Due to their immunities, neither of them could hit the other with STAB attacks, since they'd just be immune to each other. Have you ever tried to hit your shadow?"

Dag 5; Mitt drömhem.

Tankar  /  3  Kommentarer

Dag 4; 5 saker som irriterar mig.

Tankar  /  3  Kommentarer
Måste ju börja med att klaga över hur oerhört dåliga Skånetrafiken är på att hålla tider. Nästan ingen buss jag åkt har hållt tiderna, det känns som det bara är tågen som går under Skånetrafiken som bryr sig om att de har tider att passa. Värst är det nog när busshelvetet inte går när det ska, för chauffören tar en cigg eller snackar skit, eller läser tidningen. Kolla på klockan idiot, vi skulle kört för en kvart sedan. Inte konstigt att jag har så mycket frånvaro från skolan då bussarna alltid är oerhört sena.
 
Nästa sak jag irriterar mig på har också med bussar att göra, och tåg. Och skolsalar. Och varje jävla space vi har här i världen. Folk som har hörlurar i - men man hör fortfarande musiken. Usch på er människor som gör detta! Senast igårmorse satt jag på tåget och en kvinna satt snett bredvid mig med hörlurar ipluggade, dock hade hon högsta volym och man hörde hennes konstiga musik över hela tågvagnen. Hur döva är folk egentligen?
Nej, jag har inget emot tiggare som inte har någonting, men de jag har något emot är tiggare som fejkar. Det är det hemska med Lund, det kryllar av tiggare men inte en enda verkar vara seriös. De flesta sitter där, ber om pengar och när de får lappar så stoppar de undan dom för att det ska se ut som de bara fått småmynt. De flesta tiggarna i Lund sitter där och tigger, men de har på sig märkeskläder och varannan minut kollar de sin helt nya iPhone6 för att se när deras skift slutar så de blir avlösna av någon annan ur "tiggarligan". Det finns även en man vid centralen i Lund som står på kryckor med en kopp och vajar fram och tillbaka. Men när dagen är slut slänger han upp kryckorna på ryggen och går helt normalt därifrån. Sen om man köper något att äta eller dricka till dom så tar de inte emot det och blir sura för att de inte får pengar istället. De blir även hemskt sura när man inte ger dom tillräckligt med pengar, eller när man inte ger de något alternativt inte har någon cigg att bjuda på när de kommer förbi. Det finns endast en tiggare i Lund som jag litar på och det är en ung kille som brukar bli utskälld och bortkastad från centralen samt affärerna nära centralen av de andra tiggarna, så han sitter i ett hörn vid gatan och han uppskattar när någon ger honom mat istället för pengar. Han har heller ingen mobil eller märkeskläder utan bär second-hand-kläder.
 
Fjärde saken jag irriterar mig på är när man vet att någon är skyldig en cigg, eller om de lovat två cigg dagen därpå om de lånat en dagen innan - men inte ger en något. Eller när någon lånat onödigt mycket cigaretter från en för att "de inte har pengar", men när de får pengar så bjuder dom inte på en enda cigarett. Jag vet inte hur många personer som är skyldiga mig vars en limpa cigg vid detta laget.
Femte och sista saken, hm... Jag irriterar mig på inkompetenta personer. Om en person blivit anställd på ett jobb som kräver en viss vetskap inom ett visst område så förväntar man sig att personen ifråga kan detta. Men ikke så nikke. Istället står idioten där och säger "men jag kan inte detta" alternativt att hen säger åt en att googla hur man gör. Hur fan tänkte du där? Frågar man i sina tankar. Sen kan man alltid göra om jag gjorde när jag stötte på en sådan person, skrek rakt i ansiktet på honom att han är en idiot som inte kan ett piss. You had one job man, and you fucked up.
 
Vad irriterar ni er lite extra på?

Review of Sunset Overdrive.

Geek & Gaming  /  2  Kommentarer
Sunset Overdrive är ett fartfyllt skjutspel i en öppen värld som erbjuder en stor uppsättning överdådiga vapen och dödsföraktande action. Det hela börjar med att en ny energidryck som muterar människor till dödliga monster. Ditt jobb, som icke-energidrickaren som klarat sig undan mutationen, är att leta upp olika gäng i staden och hjälpa dessa med olika saker. Regler är till för att bombas, och detta gör vi i Sunset Overdrive. Sunset Overdrive är ett XBOX ONE exlusive game.
Låt mig börja med att hylla skaparna för att de låter spelaren skapa sin karaktär hur som helst, vilket ni säkert vet att jag är ett STORT fan av vid det här laget. Man får välja om man vill spela som tjej eller kille, man kan klä på sig helgalna outfits och förändra sitt hår i millioner olika färger. Karaktärerna i säg under spelets gång är även dessa väldigt bra skapade, spelet blandar humor med färgglad grafik vilket man bara måste gilla. Mycket färger! Tyvärr måste jag säga att spelet har väldigt tråkiga karaktärer i början av spelet, men efter några timmars spelande blir det hemskt roligt och man sitter faktiskt garvande framför tv:n.
Under spelets gång hoppar, skuttar och grindar man praktiskt taget sig fram överallt. Man kan grinda på allt från berg-och-dalbanor till vatten, att skutta som på en studsematta på nästintill allting gör plötsligt spelet tre gånger så roligt. Som jag förklarade längre upp så hjälper man olika gäng som är utspridda i staden, vilket också gör spelet några gånger roligare då varje gäng har en viss stil. Lite som i The Urbz, fast aningen coolare. En sak jag inte gillade däremot var att huvudkaraktären låter som en riktig skithög, for real, hen verkar inte gilla någon eller något. Om tanken var att man skulle ogilla personen man spelar, så lyckades skaparna bra.
Spelet innehåller även ett flertal "minispel", bla. ett som kallas "wrecking ball" där man ska smasha sönder monster som försöker dricka av energidrycken för att bli starkare, det roliga är dock att man smashar dom med hjälp av en gigantisk rivningsboll. Det finns dessutom en onlinemode som man finner in-game i ett fotobås, där spelar man olika banor med upp till åtta andra spelare och varje bana avslutas med ett av de där "minispelen".
 
Vad tycker ni om Sunset Overdrive? Verkar det fett? Vad gillade ni och vad gillade ni inte?

Vinterskor.

Tips & Wanties  /  0  Kommentarer
Det här eviga tjafset om att man ska bära kläder efter väder, blir ni inte också trötta på det? Jag införskaffade, och invigde, både vinterjacka och kängor ganska tidigt då jag hatar att frysa. Men för alla hjälplösa själar där ute som saknar ett par "rediga" (som vi säger i Skåne) vinterskor så har jag samlat ihop mina fem favoriter inom stövlar, stövletter och boots.
 
Hojta till om ni finner er en favorit! Stövel, stövlett eller boots?
STÖVLAR; 1 // 2 // 3 // 4 // STÖVLETTER; 1 // 2 // 3 // 4 // BOOTS; 1 // 2 // 3 // 4 // 5
Inlägget innehåller affiliatelänkar som stödjer bloggen ekonomiskt vid inköp via länken.

Nya spelgenerationens förändringar.

Geek & Gaming  /  2  Kommentarer
Som ni kanske redan vet så älskar jag spelet The Last Of Us som faktiskt kom ut med en Game-Of-The-Year-Edition där DLC med mera följer med på köpet. Men det jag främst ville ta upp i detta inlägg är helt klart förändringarna mellan de nya konsollerna. Här ovan ser ni en skarp förändring, främst inom texturerna, mellan The Last Of Us på PS3 och PS4.
Här ovan har jag även delat med mig av en video till er där man ser förändringarna mellan XBOX 360 och XBOX ONE i spelet Tomb Raider. Mycket är gjort just för att förändra spelet till det bättre, designerna som skapade spelets grafik har bland annat helt byggt om Lara's ansikte. Personligen tycker jag att Lara's ansiktsförändring gör hemskt mycket för spelet, hon känns som en mer känslosam person efter förändringarna.
 
Ser ni skillnaderna? Gillar ni förändringarna? Gillar ni PS3/XBOX360 eller PS4/XBOXONE mest?

Dag 3; 10 slumpade spotifylåtar.

Nöje  /  1  Kommentarer

Fix i designen + inbrott.

Blogg  /  10  Kommentarer
Som vissa av er kanske lagt märke till så ändrade jag i min blogg inatt. Ny header som jag är jävligt stolt över med inslag av The Walking Dead, The Last Of Us samt Bioshock Infinite. Sen på höger sida, i bakgrunden, har jag kastat in en pop av färg i form av Portal.
 
Förutom detta så lekte jag inbrottstjuv inatt haha. Jag kunde inte sova, så jag gick ner på nedanvåningen (sov hos min pojkvän) och satte mig framför datorn. Efter någon timme gick jag ut en runda och när jag kom tillbaka stängde jag ytterdörren mycket försiktigt för att inte väcka någon. Jag hör hur min pojkväns mamma pratar på ovanvåningen, men jag tänkte inte mer på det utan satte mig framför datorn igen. Efter ett tag ropar hon mitt namn och jag svarar med ett "ja?". Hon kommer sedan ner med hunden och säger att hon trodde det var en inbrottstjuv och att hon blivit vettskrämd, hade ringt polisen och allt. Men polisbilen drogs in när hon insåg att det bara var hennes svärdotter som var tjuven.
 
Vad tycker ni om min design? Har något så knasigt som ovan hänt er?

Dag 2; Mitt bloggnamn.

Blogg  /  4  Kommentarer
Då var vi inne på den andra dagen i min tio dagars utmaning där jag gör olika uppdrag varje dag. Dagens uppdrag går ut på att jag ska förklara mitt bloggnamn, Quiethell.
Låten ni har här ovan, Invisible av Skylar Grey, var min absoluta favoritlåt för några år sedan. Mitt förra bloggnamn var Carolina97 (mitt namn och mitt födelseår) men jag kände att jag behövde byta. Så där satt jag i min säng och försökte komma på ett dunderbra bloggnamn som alla skulle lägga märke till och komma ihåg. Men huvudet stod tomt och jag startade denna låt för att få in lite ord i min tomma skalle.
 
Så, i andra versen, hörde jag det perfekta ordet. Jag spolade tillbaka och lyssnade om; "here inside, my quiet hell. They can not hear my cries for help". Där hade vi det! Det där awesoma bloggnamnet som skulle bli mitt andra namn, fast det visste jag inte vid det laget. Nu, varje gång jag möter någon av mina bloggläsare på stan, så går jag under namnet "Quiethell". "Är det du som är Quiethell?", "Quiethell?", "Oh, det är du som är Quiethell!".
 
Jag är stolt och glad över att gå under detta namn. För hur många har ens tänkt på att ha ett sådant namn egentligen? Tyst helvete? Ironiskt sett är det jävligt roligt att jag går under detta namn då jag aldrig är tyst. Jag är en pratglad skåning som hatar tystnad haha.
 
Var ifrån kommer era bloggnamn?

Bra tjejfilmer.

Nöje  /  4  Kommentarer

Dag 1; Bild + 10 fakta.

Tankar  /  2  Kommentarer
Då kör vi igång 10 dagars utmaningen, dagens uppdrag är att lägga upp en bild på mig själv samt skriva tio fakta, so here we go.
  • Jag provspelade för Barda (ett lajv-program på SVT) när jag var elva år.
  • Min bästa vän heter Alexandra och är en riktig smurf.
  • Jag är beroende av kolsyra.
  • Och av cigaretter...
  • Jag tycker att Cinnamontoastken är bättre än Pewdiepie.
  • Jag tycker seriöst att äppeljuice är det godaste som finns.
  • Jag har en katt som heter Clementine, namnet kommer från TWD spelen.
  • Jag pluggar speldesign på LBS i Lund, och det är mitt livs bästa val.
  • Jag tror på det övernaturliga och jag är 100% på att jag sett spöken.
  • Jag sitter hellre hemma och spelar än att festa. #yolo

10 dagars utmaning.

Allmänt  /  4  Kommentarer

 

Eftersom jag vet att ni vill att jag bloggar lika ofta som jag gjorde förr så tänkte jag försöka peppa igång mig själv genom att göra en utmaning under tio dagars tid. Så, eftersom klockan är kvart i ett på natten så kör jag igång direkt imorgon med första utmaningsinlägget. Here we go.