Carro och Erics pillow-fort.
               

Inatt kom jag och min bästa vän Eric på världens bästa idé. Vi kom på att nästa gång vi ses ska vi bygga ett fett fort som vi ska slåss med lasersvärd och äta pannkakor i. Världens. Bästa. Idé. Speciellt med tanke på att jag är 18 och han är 19 år gamla, barnasinnet are still going strong kan man säga. För att fantisera ihop vårt underbara äventyr så fixade jag en bild på oss och vårt fort.
 
Har ni någon gång byggt ett fort? Vad hade ni gjort i ert fort om ni hade ett?
asd  
               

Det hade stått tomt https://www.youtube.com/watch?v=R7qT-C-0ajI

asd  
               

Det hade stått tomt https://www.youtube.com/watch?v=R7qT-C-0ajI

Jag byggde ett fort/koja med filt och kuddar när jag var hemma hos några för nån månad sen. Eller ja, jag och två av barnen. Men måste säga att jag tyckte det var kul med, haha. :) Om jag hade ett eget fort hemma skulle jag smita in dit med dator och böcker och bara ha min egna lilla bubbla typ. :)

Men åh vad mysigt! Älskar att bygga små kojor haha ;P Jag skulle vilja ha en sådan som barnen har i The Holiday, om du har sett den? :)

Åh Känner igen det där. När jag och min pojkvän "dejtade" så kom han hem till mej en dag. Vi kollade på varann och jag sa "Ska vi bygga ett fort?" sagt och gjort. Vi hade dock inte pannkakor eller lightsabers, utan dator + film och godis istället ^^
Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


URL/Bloggadress


Kommentar: