Malmö Pride here we come.

Tjo kings! Imorgon ska jag dra mig till Malmö för att möta upp elever från min skola, lärare och utgångna elever för att gå med i tåget på Malmö pride. Tycker personligen att det är superbra och roligt att min älskade skola, LBS Lund, fixar en plats i pridetåget. Älskar att alla är så öppna och accepterande på min skola, det är inte bara HBTQ-personer som kommer delta i vår del av tåget utan alla som känner för det som går eller har gått på skolan. Superhappy över att min älskade lärare Alexander fixade detta, vet att det ligger honom varmt om hjärtat då han själv är en öppen HBTQ-person samt är stolt över vår skola som inte bara tar plats i tåget utan också har en HBTQ-grupp som jag själv är med i ledningen av. Alla är värda att accepteras. Kärlek till er alla!

cookie

Sjukt jävla roligt att gå pride paraden! :D
har dock väldigt ont i fötterna nu efter allt dansande haha x) men det var lätt värt det..tills man gick på asfalten och trodde man skulle smälta för det var så jäkla varmt

2015-08-08 / 21:01:04
URL: http://cookielicious.blogg.se
Denise Taylor

Sjukt bra av din skola att går i prideparaden! :D

2015-08-09 / 18:55:36
URL: http://autaini.com
Matilda

Hej! Nu har jag lottat ut Veckans bloggläsare på min blogg, så in och kika för att se om det blev du! Om inte, var gärna med igen :)
Kraam!

2015-08-10 / 10:24:10
URL: http://matiiildaa.blogg.se
Monster Girl

Gör du fortfarande blogg designer?

2015-08-14 / 14:48:29
URL: http://monstergirl.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback