Beroendeframkallande spel.

Vill du ha ett spel att bli beroende av? Då har du kommit rätt! Här listar jag de mest beroendeframkallade spelen, utan inbördes ordning.
Spelet utspelar sig 20 år efter det att Diablo, Mephisto och Baal dödats. Deckard Cain befarar att ondskan är på väg tillbaka och beger sig till katedralen i Tristram för att leta efter ledtrådar. Kort därefter slår en komet plötsligt ner i Tristram, på just den plats där Diablo först kom till den dödliga världen. Kometen markerar början på en ny tid av mörker och kallar på nya hjältar som måste bekämpa ondskan. Kan du ta dig an kampen?
Två lag, Radiant och Dire, möter varandra på en arena. Radiants bas finns i nedre vänstra hörnet och Dires bas finns i övre högra hörnet. Ett antal torn försvarar baserna på respektive planhalva. Målet är att respektive lag eliminerar tornen och därmed får åtkomst till motståndarnas bas som också ska elimineras för att laget ska vinna. Vågar du dig in i kampen om arenan?
Spelarna delas in i lag om antingen tre eller fem spelare beroende på vilken av de fyra existerande spelkartorna som väljs. Spelkartan med tillgänglighet för fem spelare per lag ger en större bonus åt dem som väljer den vid vinst, men tidsåtgången skiljer sig. Varje lag startar på varsin sida av kartan, vid sin bas. En match vinns först när motståndarlagets Nexus som är hjärtat i basen är förstörd, eller när det andra laget ger upp. För att lyckas förstöra en Nexus måste lagen kämpa sig förbi torn, minions och andra spelare.
Spelet består av fem separata spellägen: Survival modeCreative modeAdventure mode, Hardcore mode och Spectator mode. Creative mode fokuserar på att bygga och skapa, och det finns inget som begränsar spelarna. Survival mode införde monster och flera nya aspekter till spelet. Adventure mode är som Survival mode, men spelaren kan inte förstöra block med handen, utan måste använda ett verktyg. Att använda Adventure mode borde man ha en så kallad bonuskista, där spelaren får ett antal saker. Hardcore mode liknar Survival mode; skillnaden är att svårighetsgraden är låst på den svåraste samt att när spelaren dör kan den inte återskapas utan måste istället radera världen.
Skapa alla simmar du kan tänka dig och ge dem unika personligheter! Blir din sim ond? Romantisk? Paranoid? Välj egenskaper och skapa helt unika simmar, sen styr du över deras öde och avgör om deras drömmar ska förverkligas. Bygg ett perfekt drömhus åt dina simmar. Upptäck de oändliga anpassningsmöjligheterna för deras kläder, möbler eller till och med deras bilar. Varför inte hänga på de hetaste inneställena hela natten lång? Eller föredrar du att läsa en bra bok istället?
Emperiet Tamriel är på sammanbrottets rand. Kungen av Skyrim har blivit mördad. Allianser skapas för att ställa krav på tronen. Mitt i denna konflikt väcks en forntida elak ondska. Drakar som sedan länge varit försvunna har återkommit till Tamriel. Skyrims framtid, även själva imperiet, hänger på en skör tråd medan de väntar på att den förutspådde Dragonborn ska komma, en hjälte född med kraften The Voice och den enda som kan stå upp mot drakarna.
Ta steget in i World of Warcraft tillsammans med miljoner andra mäktiga hjältar. I en mystisk och magisk onlinevärld väntar ett gränslöst äventyr som ger dig en oändlig upplevelse. Skapa din hjälte från någon av 13 raser och 10 olika klasser. Spela ensam eller slå dig samman med andra hjältar för att bekämpa de ondaste av onda och belönas med de bästa skatter som går att finna. Ta dig an tusentals äventyr och bekämpa bland annat Illidan the Betrayer, Lich Kings odöda armé och mycket, mycket mer.
 
Spelar ni något av dessa spel? Vilket spel är mest beroendeframkallande enligt er?

Sandra Rasby

Hej! Har dragit veckans vinnare! Gå in och kolla om det var du som vann ;) om inte? delta igen!

2014-10-27 / 14:59:12
URL: http://nattstad.se/minirasby
Sandra Rasby

Hej! Har dragit veckans vinnare! Gå in och kolla om det var du som vann ;) om inte? delta igen!

2014-10-27 / 14:59:12
URL: http://nattstad.se/minirasby
Larry

World of warcraft är mitt liv xD

2014-10-27 / 15:21:03
jessica N

WoW garanterat! går verkligen inte att sluta! la av i 2år och nu är jag fast igen haha!

2014-10-27 / 18:57:15
URL: http://mrsfreak.devote.se
Vendela

WoW enligt mig, dels för att världen är så himla vacker, sen så kan jag inte låta bli att göra klart alla quests jag får. Känslan när man lämnar in flera quests at once och ser expen stiga <3

Kör du något på nya expansionen? :)

2014-11-13 / 23:26:34
URL: http://vendelasahlberg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback