bl
bl
bl
bl
bl

Pr & policy.

Redaktionell policy

Produkter som skickas till mig garanteras inte att bli omnämnda i bloggen. Jag väljer ut produkter och skriver bara om det jag själv känner passar mig och min blogg. Jag tar mer än gärna emot pressutskick och produkter.

 

För att jag ska skriva om ett företag så anser jag personligen att ett produktprov är tvunget att skickas till mig för att jag ska kunna skriva ett inlägg i bloggen. Jag väljer helst ut något själv som intresserar mig och som jag anser passar in i min blogg. 

 

Om produkterna ska ses som en ersättning för ett publicerat inlägg räknar jag det som ett sponsrat inlägg, jag skriver då ut i inlägget att det är sponsrat. Får jag betalt för ett inlägg, utöver produkterna, så står mer här nedan.

Copyright

Innehållet som publiceras i min blogg är skyddat under licensen Creative Commons erkännande icke-kommersiell. Det innebär att man inte får använda mina bilder eller mina texter på något sätt om man inte använder sig av en klickbar länk till min blogg under detta. Vill du använda mina bilder eller texter i kommersiellt sammanhang? Kontakta mig för mer info!

Affiliatelänkar

Jag använder mig av affiliatelänkar på bloggen vilket innebär att jag får en liten ersättning om mina läsare köper något genom någon av dessa länkar, i vissa fall får jag betalt per klick via min länk. Viktigt att påpeka är att länkarna inte påverkar innehållet, jag skriver endast om det som intresserar mig samt lägger endast ut produktbilder på produkter jag själv har, vill ha eller skulle tänka mig att mina läsare skulle vilja ha. Jag skriver inläggen först och länkar sedan till de produkter som är möjliga att länka till med hjälp av olika affiliatenätverk. Jag skriver dock inte ut i inläggen att länkarna genererar pengar åt mig som bloggare, denna sida används för att informera läsare om detta.

Kontakt

Frågor? Funderingar? Eller vill du annonsera på något vis på min blogg? Mejla mig på quiethell@hotmail.com för mer information.