December 2014 LootCrate.

Då var det dags att kolla in år 2014's allra sista Lootcrate som gick under temat "anniversary". Här nedan får ni en het review och lite "inside information" ur varje sak som låg i decemberboxen. Vill du köra igång året med att prenumerera på en box full av geek n' gamingstuff så klicka här för att läsa mer.
EXCLUSIVE The Joker Batman-Batman POP! Vinyl Figure // Funko
Det är inte bara vi som cosplayar som olika superhjältar, superhjältar som självaste Batman älskar också cosplay. I denna exlusiva vinylfigur skapad av Funko, som endast går att få genom Lootcrate, har Bruce Wayne aka. Batman klätt ut sig till sin ärkefiende Jokern. Joker Batman-Batman är en solklar favorit som hamnar på samlarhyllan direkt.
 
EXCLUSIVE Batman Comic Book Issue 36 // DC Comics
Det har gått 75 år sedan Batman fick se dagens ljus för första gången, och än idag håller han ett vakande öga över Gotham. Månadens box innehöll issue 36, "Endgame", med ett exlusivt omslag tecknat av illustratorn Greg Capullo.
 
Lootcrate December Nummer // Lootcrate
Som vanligt medföljer ett nummer för månadens Lootcrate. Månadens nummer innehöll dels en komplett guide för att hålla koll på vad allt som fanns i boxen är för något, intervju med Josh Mirman och en längre intervju med Stan Lee. Jag fick inte med någon pin, så därför är månadens pin inte med på bilderna. Har dock hört av mig angående det till Lootcrate så hoppas de skickar en till mig då jag vill fortsätta fylla på min lampskärm full med Lootcrate-pins.
 
Simpsons "Cast Mighty Wallet" // DynoMighty
Denna plånbok hade inte kunnat komma mer lägligt, har verkligen behövt en ny plånka att fylla med all min rikedom *hosthost*. Det är underbart att den mönstras av karaktärer ur The Simpsons, har suttit och kollat in alla karaktärer och klargjort för mig själv vad alla heter och vad de gör i serien haha.
 
EXCLUSIVE Dancing Groot Crew Socks // HYP Hosiery
Låt oss fira Marvel Comics 75 års "dag" genom att dansa runt i dessa strumpor från HYP Hosiery med ett fett tryck föreställande dansande lilla mini-Groot från Guardians Of The Galaxy. Jag kommer helt klart rocka dessa strumpor, utan tvekan.
 
Tetris Sticker Set // Paladone
30 år sedan vårt älskade spel Tetris tog världen med storm, spelet som spelas än idag och i månadens box låg ett set med 147 stickers tillsammans med olika feta designs att bygga. Jag tänker pimpa mitt bloggblock, dator och mobilskalet med dessa stickers.
 
EXCLUSIVE Ghostbusters Door Hanger // Quantum Mechanix
Ännu en underbar geekiness som fyller 30 år, det var hela 30 (!!!!!) år sedan Venkman gav oss det underbara citatet "He slimed me!". Tyvärr så var min dörrhängare sönder på själva hängaren, så jag hörde även av mig om detta till Lootcrate.
 
Captain America Air Freshner // PlastiColor
Alla bilar, eller i mitt fall - mitt rum, behöver en superhjälte som Captain America som får det att lukta gott när skurkarna lämnat stället.
 
Candycane // Lootcrate
I månadens box, eftersom den kom i december, följde en liten mini-candycane som jag antagligen kommer ge till min lillasyster då jag personligen inte är speciellt förtjust i dessa sötsaker. Men söt är den iallafall haha.
 
30 Days Free Trial // Crunchyroll
Ett kort innehållande 30 dagars gratis medlemskap på Crunchyroll som är "the official source for anime and drama".
Vad gillade ni mest ur decemberboxen?

Anna Röd - ★ Nörd & Filmskapare ★

Älskade Groot strumporna!! Dem vart favoriten!

2015-01-02 / 20:36:12
URL: http://www.xn--annard-0xa.se
Anonym

Crunchyroll!!

2015-01-04 / 18:32:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback