Varm 8-bit Choklad.

När kylan kryper närmare så kan jag inte vara den enda som bara vill mysa ner mig i sängen med en bra film och en kopp varm choklad? Därför hade jag tänkt dela med mig av ett superdupermysigt recept på hemmagjord varm choklad och vaniljkakor att hänga över sidan på koppen, eller bara ha vid sidan om.
Blanda vetemjöl, socker och vaniljpulver i en bunke, vänd det tills allt är jämt utblandat. Knäck ner ägget, rör om och avsluta med att blanda ner det rumsvarma smöret. Blanda tills det blir en fin deg, sätt i kylen i två till tre timmar med plastfolie över, efter det kan du ta upp degen och lägga den på ett mjölat bakbord. Nu ska du knåda degen tills den inte fastnar det minsta längre, använd sedan en kavel och kvala ut degen. Tryck valfri kakform i degen, ta ut och lägg på en bakplåt. In i ugnen på 175 grader i åtta till tolv minuter. Håll koll, när kakorna börjar bli gyllenbruna om sidorna är de oftast färdiga. Glasera med valfri frosting.
 
För att skapa den varma chokladen börjar du med att värma mjölken på låg värme, rör om hela tiden. Ta bort kastrullen med mjölk i, låt svalna. Blanda socker och kakao i en bunke, sätt kastrullen med mjölk på låg värme igen. Blanda ner lite av de torra ingredienserna åt gången tills allt är slut i bunken. Rör om tills allt lösts upp, häll upp i en kopp och viktigast av allt; mys ner dig framför valfri film eller serie och mys.
 
Bild ett i inlägget är lånad från Rosanna Pansino (Nerdy Nummies @ YouTube)

Melle

Tänkte bara nämna att bilden tillhör rosanna pansino, om du kanske ska ge henne lite cred :)

Svar: Oh, juste, glömde skriva ut det, tack för påminnelsen! :D
Carro - Skånes största alternativa gamingblogg

2014-10-01 / 20:16:27
URL: http://fames.se/mellemy

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback