September 2014 Lootcrate.

Här om dagen fick jag hem månadens Lootcrate full av awesome saker. För er som inte vet så är Lootcrate en prenumeration av en box full av saker som passar vilken gamer eller geek som helst där ute. Boxens innehåll varieras men det finns nästan alltid med antingen minst en figur, t-shirt eller både ock. Varje box följer ett visst tema, vill du se vad föregående månads box innehåll så finner ni mitt inlägg om den här.
Månadens tema var Galactic och innehållet ser ni dels på bilderna och dels här nedan där jag berättar lite mer om varje produkt. Vill du också prenumerera, eller bara vill läsa mer, så finner du en länk längst ner i inlägget.
 
Star Trek Tribble Exclusive Looter Edition // Quantum Mechanix
Alla försökte förklara för Uhura att det inte var någon bra idé att Cyrano tog med sig Tribbles in i the Enterprise i orignalserien av Star Trek. Men ingen lyssnade, men denna håriga lilla kille kommer inte göra dig något ont.
 
Firefly Vinyl "Mal" Exclusive Action Figure // Funko
Vi alla behöver en stark kapten när rymden kallar, så varför inte ha Fireflys ärofyllda kapten Malcolm Reynolds väntandes på hyllan? Liten, men ack så cool, figur från Funko - de bästa av de bästa.
 
Firefly - Bank Robbery Money // Quantum Mechanix
Tyvärr så är inget gratis i våran galax, så för att ta sig fram genom Firefly's Union of Allied Planets krävs pengar. Mycket pengar. Men säg inte var du fick dom från, de kan ju tro att det var du som stal dom?
 
Star Wars Poster 9 x 27" // Lucasfilm Ltd
Vi alla har någon gång önskat att vi levde ute i galaxen, i alla fall bland oss geeks. Men något vi absolut inte vill ska hända är att vi blir fängslade förevigt. Vem har inte sett Han Solo, fängslad under ett lager av karbonit, och inte känt kalla kårar längst ryggraden? Fast hur coolt hade det inte varit att ha en Han Solo på väggen där hemma?
 
Magazine // Lootcrate
I månadens utgåva av Lootcrates egna tidning finner vi inte bara en förklaring av innehållet i boxen, utan också uppslag om Firefly, The Verse (short movie) och en Death Star Maze att ta sig igenom.
 
Pin // Lootcrate
Månadens pin föreställde, som alltid, tidningens omslag.
 
Pop Rocks Candy // Pop Rocks
Någon annan som praktiskt taget knarkade denna typ av godis när de var yngre? Nostalgi! Så snart jag öppnat boxen så sprakade det i min mun, it's so fun.
 
Star Wars Exckusive Retro Arcade Magnet // Lootcrate + Lucasfilm Ltd
Hur fet är inte denna magnet? En nostalgisk arcade magnet som får en att drömma sig bort en aning varje gång man går förbi kylskåpet.
 
Bonus Digital Loot // Dark Horse Comics
Varför inte slå dig ner framför datorn, surfplattan eller liknande, med en kopp kaffe och en underbar Halo serie?
 
Fall Into Savings // Gamefly + Gunnar + Sqidgrip + Origin + Astro
Fet loot i form av rabattkoder för att beställa hem underbart gaming-gear.
 
Alien Re-Action Figure // Funko + 20th Century Fox
Vem vill inte ha en äkta skräcködla i sitt rum? I form av galaxens mest fruktade varelse, alien, levererar Lootcrate ännu en Funko figur i denna box. Jag fick, som ni ser, the Alien, men det finns ett antal andra figurer hämtade ur samma filmserie som man kunde få.

Cookiecat - Rödhårig gamerbrud

Hur kunde de inte ha något från Mass Effect? Disappointed. :c

2014-09-24 / 19:44:31
URL: http://cookiecat.blogg.se/
Robex Lundgren

snyggt

2014-09-29 / 12:49:41
URL: http://ghgumman.blogg.se/
Jennie bott i LA

Coolt :D

2014-09-29 / 12:57:52
URL: http://jsjolin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback