Basplagg för halva priset.

Tips & Wanties  /  3  Kommentarer
Något som alltid är bra att ha hemma i garderoben är basplagg i alla olika former och färger. Det är sjukt jobbigt att hitta en snygg tröja man vill ha på sig under dagen, men den är på tok för mycket för alla underdelar du har i garderoben. Så ett par heta jeans är perfekta, eller varför inte en edgy kjol med garters nedantill?
 
Shoppa basplagg för halva priset här!
Inlägget innehåller affiliatelänkar som stödjer bloggen ekonomiskt vid inköp via länken.

Varm 8-bit Choklad.

Tips & Wanties  /  1  Kommentarer
När kylan kryper närmare så kan jag inte vara den enda som bara vill mysa ner mig i sängen med en bra film och en kopp varm choklad? Därför hade jag tänkt dela med mig av ett superdupermysigt recept på hemmagjord varm choklad och vaniljkakor att hänga över sidan på koppen, eller bara ha vid sidan om.
Blanda vetemjöl, socker och vaniljpulver i en bunke, vänd det tills allt är jämt utblandat. Knäck ner ägget, rör om och avsluta med att blanda ner det rumsvarma smöret. Blanda tills det blir en fin deg, sätt i kylen i två till tre timmar med plastfolie över, efter det kan du ta upp degen och lägga den på ett mjölat bakbord. Nu ska du knåda degen tills den inte fastnar det minsta längre, använd sedan en kavel och kvala ut degen. Tryck valfri kakform i degen, ta ut och lägg på en bakplåt. In i ugnen på 175 grader i åtta till tolv minuter. Håll koll, när kakorna börjar bli gyllenbruna om sidorna är de oftast färdiga. Glasera med valfri frosting.
 
För att skapa den varma chokladen börjar du med att värma mjölken på låg värme, rör om hela tiden. Ta bort kastrullen med mjölk i, låt svalna. Blanda socker och kakao i en bunke, sätt kastrullen med mjölk på låg värme igen. Blanda ner lite av de torra ingredienserna åt gången tills allt är slut i bunken. Rör om tills allt lösts upp, häll upp i en kopp och viktigast av allt; mys ner dig framför valfri film eller serie och mys.
 
Bild ett i inlägget är lånad från Rosanna Pansino (Nerdy Nummies @ YouTube)

The Simpsons Guy.

Nöje  /  1  Kommentarer
Inatt kom det senaste avsnittet ur Family Guy ut, det feta med just detta avsnittet är att det är en crossover med The Simpsons. I avsnittet blir familjen Griffins bil stulen precis utanför Springfrield där de träffar familjen Simpsons. Peter och Homer finner varandra snabbt, liksom Lois och Marge gör. Medans Brian och familjen Simpsons hund skapar problem lär Bart Stewie hur man blir en riktig höjdare. Till allas förvåning finner även Lisa och Meg varandra, alla i familjen verkar ha någon (förutom kanske Chris som bara hänger efter på något vänster) tills helvetet bryter lös.

Ny design.

Blogg  /  1  Kommentarer
Hej hopp, som ni kanske märkt så har jag ändrat en hel del i bloggen. Det som är mest utstickande är väl antagligen headern, men jag har faktiskt även gjort mina inlägg bredare så jag kan ha aningen bredare bilder. Tänker även använda mig av marginal på sidorna av inläggen nu, så bilderna kommer inte gå ända ut i kanterna längre. Ännu en sak jag ska fixa när jag får tid är en dropdownmeny i headern.
 
Äldre inlägg kommer se lite konstiga ut då bilderna är för små för detta format. Men jag hoppas att det är okej och att ni kommer läsa dom vilket fall som helst.
 
Vad tycker ni?

15% rabatt hos Madlady.

Tips & Wanties  /  0  Kommentarer
Inlägget innehåller affiliatelänkar som stödjer bloggen ekonomiskt vid inköp via länken.

Caroline Roxy for Bubbleroom.

Stil & Utseénde  /  1  Kommentarer
En av mina favoriter inom kategorin modebloggerskor, Caroline Roxy, har nu släppt sitt märke RX hos Bubbleroom. Hon bryter av det svenska "lagom" idealet genom att släppa en kollektion full av edgy plagg och accessoarer där svart och vitt dominerar. Älskar allt, speciellt byxorna ni ser ovan samt garterbältet som går från halsen ner till midjan. Vill ni kika närmare på vad som gömmer sig i kollektionen så finner ni den här.
 
Vad tycker ni om Caroline Roxys kollektion?
Inlägget innehåller affiliatelänkar som stödjer bloggen ekonomiskt vid inköp via länken.

Veckans 4 wanties.

Tips & Wanties  /  3  Kommentarer
Eftersom jag ofta tipsar om saker och ting i min blogg så tänkte jag köra igång Veckans 4 Wanties som kommer vara ett inlägg med fyra av mina favoritting som jag suktat efter den senaste veckan. Vissa ting kommer vara helt nya, som jag inte visat upp i bloggen under veckans gång, och andra kommer ni känna igen från tidigare inlägg.
 
Denna vecka har jag suktat lite extra efter snyggaste jackan från Vero Moda, älskar färgen och läderdetaljerna. Ja, ni vet ju att jag har en speciell kärlek för just läder. Att den sedan har två dragkedjor känns sjukt bra då jag nästan alltid lyckas ta sönder mina dragkedjor, samt att den håller lite tätare än jackor som endast har en.
 
Ännu en sak ni säkert känner igen är halsbandet från Ur&Penn, älskar statement halsband och att den har en vacker fågel i silver gör bara saken mycket bättre. Nu till makeup, läppstiftet från Teeez har en underbar färg som inte är för naturlig, men samtidigt inte för färgstark. Precis som jag vill ha det! Den fjärde, och sista saken på denna lista, är en parfym ur märket Agent Provocateur som bär en doft av bland annat mandariner, gröna löv, melon och rosor.
 
Vilken av mina fyra wanties denna vecka hade ni kunnat tänka er att ha i era ägor?

Wanties from Nelly.

Tips & Wanties  /  0  Kommentarer
Då jag tipsade om skor under gårdagen så klickade jag mig vidare på Nelly och fann en supersnygg body, en underbar jacka och en svindyr märkesväska som mitt hjärta kräver. Tror att skorna och jackan hade sett sjukt heta ut tillsammans, eller vad säger ni?
 
LÄNKAR; body // jacka // kängor // väska
Inlägget innehåller affiliatelänkar som stödjer bloggen ekonomiskt vid inköp via länken.

Skor för alla tillfällen.

Tips & Wanties  /  2  Kommentarer
Fick en förfrågan om ett inlägg där jag tipsar om massa snygga skor i olika prisklasser. Fick denna förfrågan i samband med att Ida la upp ett inlägg där hon tipsade om olika svarta höstskor, så inspireras en aning av henne i utformningen av mitt inlägg. Fast till skillnad från henne så tänker jag inte bara tipsa om höstskor, utan jag försöker täcka större delen av skor jag gillar i olika prisklasser.
LÄNKAR; budget // mellan // lyx
Jag älskar att blanda feminin och maskulin stil, därav att jag oftast bär sneakers då jag främst har killkläder. Men när det närmar sig vintern väljer jag hellre ett par feminina ankelboots som någon av ovanstående, med en tjockare klackvariant som är lagom hög. Hetaste skorna i höst!
LÄNKAR; budget // mellan // lyx
Finns det något bättre än låga kängor? Okej, det kanske det finns, men inte när de kalla vindarna drar ut över Sverige. Supersnygga, inte för höga och man kan matcha dom till det mesta. Jag hade absolut inte tackat nej till mellan-versionen av denna kategori.
LÄNKAR; budget // mellan // lyx
Något som är retro as fudge är platådojjor. Flatforms med hög platå är något av det hetaste man kan bära, låt mig förälskas en aning i lyx varianten från Buffalo.
LÄNKAR; budget // mellan // lyx
Vad är inte snyggare än ett par pumps när man ska iväg på fest? Här är tre av mina favoriter, älskar de som ligger under "lyx" från Jeffrey Campbell, dessutom är det rea på just denna modell just nu.
LÄNKAR; budget // mellan // lyx
Sist men inte minst har vi ett par av mina favoriter - sneakers. Vanliga sneakers, eller som de flesta brukar kalla modellen; "converse". Fast egentligen är det ju ingen modell, utan märket på lyx versionen. Gillar alla, men budget versionen har något extra. Är det skallen? Eller är det bara priset som lockar?
 
Vilka skor är era favoriter?
Inlägget innehåller affiliatelänkar som stödjer bloggen ekonomiskt vid inköp via länken.

Bytt är bytt.

Nöje  /  1  Kommentarer
Jag har alltid haft en viss kärlek för äldre ting, antar att det går i blodet då min mamma är likadan. Har alltid gillat att se på Antikrundan och nu har jag även börjat kolla på tv4:as senaste serie Bytt Är Bytt. Älskar att se alla äldre ting och hur mycket pengar som faktiskt gömmer sig i dom. Har länge velat ta med en äldre docka som vi har där hemma, som mamma fick med sig när hon flyttade hemifrån, för att se hur mycket den är värd. Tror faktiskt att vi har en hel del där hemma som är värt sjukt mycket pengar.
 
Gillar ni antika ting och serier som denna?

Kändisarnas ålder.

Nöje  /  3  Kommentarer
Kunde ni gissa att dessa kändisar var jämngamla?

I fuck things up.

Tankar  /  6  Kommentarer
Jag vet inte vad jag ska göra. Jag är inte bra nog. I fuck things up. Varför lever jag ens?...

Fat girl tinder date.

Stil & Utseénde  /  0  Kommentarer
Om ni någon gång snackat med en person över nätet och tycker att denna person verkar så bra som möjligt, så kanske ni inte tänkt över riskerna som finns? Simple Pickup bad en ung tjej att skapa ett konto på Tinder där hon chattade med fem olika killar som hon sedan bestämde träff med. Men hur reagerar killarna när de träffar denna tjej och inser att hon är långt ifrån den smala, vackra bruden de snackat med över nätet?

Koppar and stuff.

Allmänt  /  5  Kommentarer
Fann dessa muggar på tumblr igårkväll, hur feta är inte dom? Har bara två frågor; vem fan sitter och gör dessa teckningar? För det andra, var kan jag skaffa en?! Sjukt feta, funderar nästan på att behålla koppen nästa gång jag köper kaffe bara för att teckna något fint på den.
 
För övrigt så är dagens och morgondagens inlägg tidsinställda då jag är på ett studieläger tillsammans med min klass. Vi är antagligen ute och lever livet i skogen tillsammans med alla hemliga djur at the moment. Längtar antagligen tills ikväll när jag och Råbe ska leva livet, sova i sovsäck och mumsa på godis.
 
Vad gör ni idag? Vad hade ni velat ha för motiv på en kopp som de ovan?

September 2014 Lootcrate.

New In  /  3  Kommentarer
Här om dagen fick jag hem månadens Lootcrate full av awesome saker. För er som inte vet så är Lootcrate en prenumeration av en box full av saker som passar vilken gamer eller geek som helst där ute. Boxens innehåll varieras men det finns nästan alltid med antingen minst en figur, t-shirt eller både ock. Varje box följer ett visst tema, vill du se vad föregående månads box innehåll så finner ni mitt inlägg om den här.
Månadens tema var Galactic och innehållet ser ni dels på bilderna och dels här nedan där jag berättar lite mer om varje produkt. Vill du också prenumerera, eller bara vill läsa mer, så finner du en länk längst ner i inlägget.
 
Star Trek Tribble Exclusive Looter Edition // Quantum Mechanix
Alla försökte förklara för Uhura att det inte var någon bra idé att Cyrano tog med sig Tribbles in i the Enterprise i orignalserien av Star Trek. Men ingen lyssnade, men denna håriga lilla kille kommer inte göra dig något ont.
 
Firefly Vinyl "Mal" Exclusive Action Figure // Funko
Vi alla behöver en stark kapten när rymden kallar, så varför inte ha Fireflys ärofyllda kapten Malcolm Reynolds väntandes på hyllan? Liten, men ack så cool, figur från Funko - de bästa av de bästa.
 
Firefly - Bank Robbery Money // Quantum Mechanix
Tyvärr så är inget gratis i våran galax, så för att ta sig fram genom Firefly's Union of Allied Planets krävs pengar. Mycket pengar. Men säg inte var du fick dom från, de kan ju tro att det var du som stal dom?
 
Star Wars Poster 9 x 27" // Lucasfilm Ltd
Vi alla har någon gång önskat att vi levde ute i galaxen, i alla fall bland oss geeks. Men något vi absolut inte vill ska hända är att vi blir fängslade förevigt. Vem har inte sett Han Solo, fängslad under ett lager av karbonit, och inte känt kalla kårar längst ryggraden? Fast hur coolt hade det inte varit att ha en Han Solo på väggen där hemma?
 
Magazine // Lootcrate
I månadens utgåva av Lootcrates egna tidning finner vi inte bara en förklaring av innehållet i boxen, utan också uppslag om Firefly, The Verse (short movie) och en Death Star Maze att ta sig igenom.
 
Pin // Lootcrate
Månadens pin föreställde, som alltid, tidningens omslag.
 
Pop Rocks Candy // Pop Rocks
Någon annan som praktiskt taget knarkade denna typ av godis när de var yngre? Nostalgi! Så snart jag öppnat boxen så sprakade det i min mun, it's so fun.
 
Star Wars Exckusive Retro Arcade Magnet // Lootcrate + Lucasfilm Ltd
Hur fet är inte denna magnet? En nostalgisk arcade magnet som får en att drömma sig bort en aning varje gång man går förbi kylskåpet.
 
Bonus Digital Loot // Dark Horse Comics
Varför inte slå dig ner framför datorn, surfplattan eller liknande, med en kopp kaffe och en underbar Halo serie?
 
Fall Into Savings // Gamefly + Gunnar + Sqidgrip + Origin + Astro
Fet loot i form av rabattkoder för att beställa hem underbart gaming-gear.
 
Alien Re-Action Figure // Funko + 20th Century Fox
Vem vill inte ha en äkta skräcködla i sitt rum? I form av galaxens mest fruktade varelse, alien, levererar Lootcrate ännu en Funko figur i denna box. Jag fick, som ni ser, the Alien, men det finns ett antal andra figurer hämtade ur samma filmserie som man kunde få.

Harry Potter tag.

Nöje  /  0  Kommentarer
För att göra saker och ting lite roligare här på bloggen efter mitt föregående inlägg angående mitt besök på akuten, så hade jag tänkt göra en liten tag som jag såg att Clara gjort i en vlogg på sin youtubekanal. Tycker precis som henne att man inte kan kalla sig ett äkta Harry Potter fan om man inte läst böckerna och helt enkelt bara sett filmerna.
 
Favoritbok
Min absoluta favoritbok ur serien är helt klart Harry Potter och Fenixordern då jag bölade som fan när Harrys gudfader Sirius Black blev dödad av Bellatrix. Sadface.
 
Favoritfilm
This is a hard one, men skulle nog säga att Harry Potter och den flammande bägaren är min favoritfilm så det händer så mycket plus att jag älskar hur de skapat den.
 
Bok jag gillade minst
This is also a hard one, men här säger jag nog Harry Potter och dödsrelikerna då det var boken jag kände minst känslor för (kan man säga så?!) och den kändes bara kluven på något sätt.
 
Scener ur filmerna och böckerna som fick dig att gråta
Som jag skrev som svar på första frågan så bölade jag igenom hela Sirius död i boken, grät inte ett piss när jag såg någon film. Oh jo, förresten, grät av skratt när Hermione Granger slår till Draco Malfoy i Harry Potter och fången från azkaban.
 
Om du fick ragga upp valfri HP karaktär, vem skulle det vara?
Draco Malfoy, främst då jag hade en hemlig kärleks saga kring honom i mitt huvud när jag var yngre...
 
Favoritkaraktär
Draco Malfoy då han är fett awesome både i filmerna och främst i böckerna. Antingen honom eller Luna Lovergood.
 
Vilken form skulle din patronus ta?
Antingen en hjort eller en varg. Love that shiiit!
 
Om du fick välja mellan Resurrection Stone, Invisibility Cloak  och the Elder Wand, vilken hade du valt?
The Elder Wand, cuz it's aweeesomeee.
 
Vilket hus skulle du tillhöra?
Om jag fick välja själv, vilket jag inte skulle få göra då sorteringshatten väljer ut ett hus baserat på ens egenskaper - så skulle jag valt att ta vara på min favoritfärg (aka grön) och blivit en del av Slytherin.
 
Om du fick välja valfri skåderspelare ur filmerna, vem hade du valt att träffa?
Ojoj, antagligen Emma Watson, cuz that chick is hot!
 
Har du spelat något av spelen?
Ja, har spelat några av dom fast då i mina yngre dar', och spelade lego-versionerna av spelen för ett tag sedan.
 
Om du var med i ett quidditch-team, vilken position skulle du spela?
Antagligen sökare då jag tror att jag skulle vara fett bra på att jaga den gyllene kvicken - jag är ju ändå kvinna och älskar glittrande saker.
 
Var du nöjd med slutet?
Nej, precis som Clara så saknar jag Fred...
 
Hur mycket betyder HP för dig?
Det betyder kanske inte allt, men mycket betyder det såklart då jag växt upp med filmerna. Böckerna räddade mig dessutom när jag mådde som sämst under högstadiet.
 
Jag taggar alla mina läsare, gör taggen - länka gärna mig - posta en kommentar med länk till ditt inlägg så checkar jag det!

Åkte in till akuten.

Allmänt  /  5  Kommentarer
Några av er kanske undrar vart jag tagit vägen, men jag lever, trots att jag trodde att jag skulle dö. Igår under animationlektionen i skolan så fick jag jätteont i magen, så åkte in till akuten. Slutade med att jag, efter flera timmar väntande utan att jag fick äta eller dricka något, fick åka hem. Jag har svalt en alliminum bit, en sådan ring man öppnar läskburkar med, vilket kan vara hemskt farligt om den hamnar fel då den kan skada de inre organen.
 
Jag mår inte speciellt mycket bättre idag, har lust att skjuta skallen av mig så ont jag har i magen. Är besviken på sjukhuset för att de inte lät mig stanna över natten med tanke på min mage och hur ont jag har.

8 citat.

Kärlek & Relationer  /  3  Kommentarer
Folk skriver ofta ner smarta saker, därför har jag samlat några av mina favoritcitat här nedan. Citaten är listade utan imbördes ordning och alla är från tumblr, så källorna är osäkra.
1. "Pizza is a circle. Pizza is my life. Pizza is the circle of life."
 
2. "We won't stop until We on top"
 
3. "Nothing is impossible the word itself says I'm possible! - Audrey Hepburn"
4. "Take me to the time when things were fine, it's all broken now."

5. "Nobody knows the real me. Nobody knows how many times I've cried in my room when nobody was watching. Nobody knows how many times I've lost hope, how many times I've been let down. Nobody know how many times I've felt like I'm about to snap, but I just don't, för the sake of others. Nobody knows the thoughts that go through my head when I'm sad, how horrible they truly are. Nobody. Knows. Me."
6. "Never stop showing someone how much they mean to you."
 
7. "Be a warrior not a worrier"
 
8. "The hardest times teach us the most valuable lessons"
 
Har du något favoritcitat?

Att blogga är ett jobb.

Blogg  /  5  Kommentarer
Jag har turen att inte få allt för mycket haters över bloggen och idiotiska kommentarer, men tyvärr finns där andra bloggare som tvingas mötas av detta varje dag. En av dessa bloggare är Alexandra Nilsson som de flesta nog känner igen under namnet Kissie.
 
Idag när jag läste de senaste inläggen hon lagt upp så kollade jag in kommentarerna och fann kommentaren ni ser ovan från typiska Mr. Anonym. För det första, du som skrev detta, hur fan tänkte du? Har du någonsin haft en blogg? En stor blogg? Nu undrar ni kanske varför jag, lilla Quiethell, tar åt mig av denna kommentar som dessutom skrevs till en helt annan bloggare. Jo, för min blogg är även mitt jobb, jag studerar och behöver något som hjälper mig rent ekonomiskt.
 
Allt jag kan säga är att en blogg är ett jobb. Många kanske anser att ett jobb är något där man tar hand om människor rent fysiskt, använder sin kropp eller använder sig av större maskiner. Men ska jag vara ärlig så är det lyx, för en bloggare har mycket längre arbetstider än "vanliga" arbetare där ute, vi har inte heller någon ledig dag. Många tror att det enda större bloggare gör är att skriva några rader och sedan håva in pengar samtidigt som vi kränger godis framför någon film. Men nej, jag har aldrig tid för något sådant som bloggare. Jag måste fotografera saker, jag måste tänka igenom inlägg, jag måste skriva inläggen, jag måste redigera bilderna jag tagit, jag måste svara på mejl och mycket mer.
 
Att vara bloggare är inte en dans på rosor, vi får ingenting serverat.

Panelen; outfits of Blog Awards 2014.

Stil & Utseénde  /  3  Kommentarer
Med tankarna efter Blog Awards 2014 som hölls här om dagen i Stockholm så kände jag att det inte var mer än rätt att införa en panel som ska lägga sina åsikter på ett antal utvalda gästers outfits under kvällen. Dagens panel består av Lorissalovebomb, Autaini och mig själv då jag var sugen som tusan att påpeka ett och annat om outfitsen.
Lorissalovebomb "Alexandra är galaklädd med en twist, för min smak är det för kort och avklätt, men uppenbart uppklätt och med fokus på att det ska vara en tillställning i rampljus. Jag hade önskat mer färg, men har inga större invändningar mot val av varken klänning, skor eller väska. Flashigt!"
 
Autaini "Hennes klänning är nog en sådan klänning som man antingen hatar eller älskar. Jag kan inte bestämma vilket av de jag känner. Den är elegant men jag tycker inte riktigt om att det är så mycket genomskinligt."
 
Carro "Mycket snygg klänning om jag får säga det själv. Håruppsättningen passade perfekt. Dock hade jag gärna velat se ett par nude-färgade klackar och gärna en aningen mindre väska."
Lorissalovebomb "Vill ha! Hanna ser ut att komma direkt från en inspark av ett program som har overall eller direkt från soffhänget. Men overallen är så satans snygg att jag inte kan låta bli att tycka att hennes kläder är fab. Inte på en gala, men galet fin!"
 
Autaini "Vad tänkte hon med? Gillar verkligen inte hennes outfit. Mönstret blev jobbigt för mina ögon. Visst den är unik men jag skulle aldrig sätta på mig detta. Men hon får ha det om hon känner sig fin i det..."
 
Carro "Usch säger jag bara. Förlåt Hanna, men du är på en gala där man ska klä upp sig. Det ska inte se ut som du precis vaknat och drog på dig en onepice i en hemsk färg och mönster..."
Lorissalovebomb "Jag älskar skorna! Men det är tyvärr allt. Svart är tråkigt."
 
Autaini "Mycket elegant och sexig klänning. Gillar den verkligen. Sitter perfekt på hennes kropp."
 
Carro "Jag gillade Lisas outfit, älskade hur hon smyckade den formgivande klänningen med ett halband som går runt hennes midja - ser ut som det är ett med klänningen. Jag skulle dock valt ett par andra skor, Kissies skor som jag dissade ovan hade passat super till Lisas klänning!"
Lorissalovebomb "Mollys hår är fantastiskt, men nu är det ju kläderna vi ska tala om. Inga invändningar mot klädvalet, men alltid lite blaha med svart. Fransarna spetsar till det hela lite, kul!"
 
Autaini "Tycker hennes klänning var fin men hade klarat mig utan fransarna. Hon såg riktigt bra ut i den."
 
Carro "Det enda jag gillade med denna klänning var att den är hjärtformad runt brösten. Annars var det en fet diss från min sida, hatar fransarna!"
Lorissalovebomb "Danny ser ut att strosa runt på campus någonstans. För vardagligt för den här typen av kväll, men stilrent."
 
Autaini "Den outfiten passar Danny perfekt. Det känns verkligen som hans stil."
 
Carro "Känns som Danny, precis som Hanna, precis vaknat och tog på sig det första han såg. Är det där mjukisbyxor? För det ser ut som det. Ett par slimmade byxor och en skjorta hade varit snyggare med skinnjackan över. Halsbandet och mössan förstörde bara, skorna är inte heller någon större hit"
Lorissalovebomb "Jag älskar byxorna, men jag skulle inte matcha dem sådär. Det är höst och du är på gala, då tycker jag att man ska ha mer än en BH på sig."
 
Autaini "Jag gillar hennes klädsel. Hon är en person som klär i magtröjor, tycker henne byxor passade väldigt bra till."
 
Carro "Snygg topp, snygga byxor - men ingen snygg outfit. Toppen med sina spetsdetaljer och byxorna med sitt svåra mönster passar inte alls bra ihop. Kanske hade varit snyggare med en helsvart croptop som var lite mindre "bhför12åringar" och lite mer "jagkankläder" till dom där byxorna."
Lorissalovebomb "Bäst av alla, trots att hon också går i svart. De guldiga skorna och den luftiga byxdressen gör sig bra på "röda-mattan". Det degorativa hålet vid axeln ger det lilla extra."
 
Autaini "Så elegant! Hon är hur vacker som helst i detta. Gillar att hon har skor med guldfärg till. Vackert!"
 
Carro "Älskart'! Linda strikes again, älskar verkligen hennes byxdress som matchas med ett par gör'snygga klackar i guld. Man märker direkt att denna tjej kan sin sak när man ser hur hon matchar outfiten med en aningen edgy frisyr och röd-röda läppar. Hiss!"

Vad tycker ni om outfitsen? Vem bar den snyggaste enligt er?

New in Savanni.

New In  /  4  Kommentarer
Helsingland vad jag är glömsk! Förra månaden fick jag ett nytt paket från Savanni.com som innehöll ett underbart halsband som går att öppna så man kan sätta in en bild eller liknande innanför luckan, ett ankelsmycke utsmyckat med halvmånar och bjällror (detta var dock lite för litet, så jag tog en bit kedja från ett gammalt halsband och förlängde det) samt ett örhänge i form av ett knogjärn som matchar earcuffen jag fick månaden innan.
 
Jag har varit så pass glömsk att jag glömde fotografera örhänget och till och med så pass dum att jag glömde lägga upp ett inlägg om det här på bloggen. Här har jag gått runt och undrat vad jag ska blogga om, så har jag ett näst intill färdigt inlägg som bara väntar på mig.
 
Vad tycker ni om smyckena?

Grattis Amanda.

Kärlek & Relationer  /  11  Kommentarer
Idag fyller min lillasyster Amanda elva år, därför tycker jag att alla borde ge henne ett fett grattis!

Årets Blog Awards.

Blogg  /  4  Kommentarer
Igårkväll tog som sagt årets stora bloggevent, Blog Awards, rum i Stockholm och jag satt bänkad framför livesändningen över nätet. Nu, dagen efter medans större delen av bloggeliten som minglade runt på galan bakissover,  så tänkte jag snacka om vad som egentligen hände under galan, jag är så ärlig jag kan vara.
Årets bloggraket blev Zara Larsson och jag måste tyvärr säga att jag är besviken. Inte för att jag höll på någon av de andra, men jag ogillar av någon anledning Zara. Hon verkar tro att hon är så himla vuxen och att hon är hetast i den svenska kändisvärlden (HA! som om det skulle vara något?!) när hon egentligen är en tjej som råkade ha lite extra tur i livet.
Årets bloggbusiness blev våran bloggdrottning Kenza vilket jag känner var en värdig vinnare. Personligen känner jag att denna tjej är den som förtjänar priset mest då hon verkligen jobbar för sin framgång till skillnad från vissa andra (hosthost raketen...). Kenza var till och med på arbetsresa just nu så hon kunde inte ens närvara vid prisutdelningen utan skickade en liten hälsning via video istället.
Guldpennan som är ett pris som tilldelas någon som på något visst sett uttrycker sig på ett speciellt sätt via sin blogg tilldelades åter igen Egoina. Usch säger jag bara! Jag har inget emot Egoina, förutom att hon vunnit så många gånger nu. Är det inte dags för andra bloggar att få känna tyngden av priset?
Årets inspiratiör dvs. Instagram stjärna, blev Molly Sandén vilket jag inte känner någon större agro gentemot. Är inte speciellt inne i just Instagram, så kan tyvärr inte uttrycka mig speciellt mycket i denna media.
Seriöst? Ska Zara Larsson kamma hem Årets kändisblogg också? Tycker helt klart att de andra var värda priset mycket mer. Men sen har de ju inte alla p12 efter sig som Zara har...
Årets livsstilblogg tilldelades Epicfaiil. Men innan jag kommenterar detta så måste jag bara kommentera hur dåligt det var av "tjejenvarsnamnjagglömtfördetvaroviktigt" som delade ut priset. Det kändes allvarligt talat så jävla skådespelat att jag hade lust att stänga igen datorn. Att det sedan kändes som hon gjorde narr av Moa när hon ropade upp hennes bloggnamn, för att vara rolig, kändes inte det minsta skojsigt. Att vinnaren blev Moa känner jag inga större känslor över, jag grattar henne och hoppas att hon tar vara på priset så att jag kan stjäla det inför kommande år haha.
Årets modeblogg blev Angelica Blick och ska jag vara ärlig så känner jag samma sak som jag kände över Egoinas vinst; passa vidare priset till någon ny. Själv hejade jag på Caroline Roxy som också var nominerad.
Årets opinionsbildare är vad för något?! Men vinnaren blev iallafall Soran Ismail och det är väl okej, för han är rolig? Hans tal sög dock, om han var så ledsen, varför sket han inte bara i att ta emot prishelvetet?
Årets podcast gick till Fredagspodden som jag aldrig hört talas om. Fast det var väl ett bra val, det stod ju mellan fredagsbrudarna, två högfärdiga gubbar och några tolvåringar? Fast vad fan gör ett podpris på en bloggala?
Årets beautyblogg tilldelades min favorit Linda Hallberg men jag känner faktiskt även här att priset borde gå vidare till någon annan. Plz VR, show us something new...
Årets träningsblogg tilldelades Ida Warg, antagligen eftersom det bara är hennes namn man lägger på minnet? Varför kommenterar jag ens detta? Jag är gamer och bryr mig inte om träning and shit...
Och slutligen har vi Nellie Berntsson som blev Årets Youtuberaket vilket jag önskar att IJustWantToBeCool blev då jag personligen tycker att Nellie är svindålig. Alla förutom killarna i IJWTBC är fan dåliga, vem nominerar ens folk i Blog Awards?! Jaja, bättre än en sjuåring som sminkar sig iallafall.
 
OBS; Hoppas ingen tog illa vid sig av detta inlägg. Det mesta är på skämt just för att göra saken aningen roligare, för egentligen bryr jag mig inte om Blog Awards. Det är ändå alltid samma jävla bloggare som vinner år efter år. No hard feelings. Grattis till alla vinnare!

Blog Awards 2014.

Blogg  /  1  Kommentarer
Idag har jag haft mycket att stå i, bland annat så har jag och några skolkamrater börjat klura på vår UF-idé. Men efter idrotten när jag kom hem blev det en låååång dusch samt fixande av mat vilket ledde till att jag nu bloggar samt väntar på att Blog Awards 2014's livesändning ska sätta igång. Ni finner livesändningen här
 
Någon mer som ska titta? Har ni någon personlig favorit?

Top 5 villains in games.

Geek & Gaming  /  3  Kommentarer
På femte plats finner vi Zachary Hale Comstock som är grundaren av Colombia som spelet Bioshock Infinite utspelar sig i. Så varför finner vi då denna man på femte plats? Ja, dels för att jag har en personlig kärlek för spelet han är med i och dels för att han stänger in unga Elisabeth under större delen av hennes liv samt skapar en stad av ondska gentemot svarthyade personer.
Pyramid Head som vi finner i Silent Hill hamnar på fjärde plats, främst då han sänder kalla kårar längst ryggraden på näst intill alla som spelat spelet. Så varför skulle inte PH få en plats på listan? Äcklig, skrämmande och ond som satan.
Tredje plats på listan tas hem av Vaas Montinegro ur Far Cry 3. Varför? Tycker själv att det endast krävs ett ord för att beskriva honom; psyko. Har ni inte spelat spelet och vill veta var jag grundar mina tankar kring hans psyke så tycker jag att ni ska söka efter hans namn på YouTube.
Jokern ur Batman Arkham spelserien är en solklar andraplatstagare då han verkligen kan spela på ens nerver. Han är tuff, ond och hans röst kan inte lämna ens huvud. Att han sedan, i Arkham City, lider av en dödlig sjukdom får honom både att se läskigare ut och han blir ännu mer psyko tack vare diagnosen.
Förstaplatstagaren blir GLaDOS som vi möter i Portal. Ser ut att vara endast en "maskin" men tro mig, GLaDOS är så mycket mer. Att vara under hennes ledning gör en både rädd och tacksam när det är utomjordingar som hotar. Men trots att du klarar dig undan henne, dödar henne och lyckas rymma från henne så kan du inte göra annat än sakna henne en aning.
 
Vad tycker ni om min lista? Vilken ondska ovan fnner ni hotfullast?

En jävligt blandad lista.

Tankar  /  1  Kommentarer
Om du fick välja en magisk egenskap, vilken skulle det vara?
Tror jag hade velat ha egenskapen att skapa eld ur bar luft, hur fett hade inte det varit? Eller att kunna bli osynlig, finns allt för många gånger jag känt att jag bara velat bli osynlig och försvinna för en stund.
 
Om du fick hoppa in i en bok, vilken skulle det vara?
Tror att det skulle vara Eragon, för det är en så pass underbar bok att jag absolut inte hade tackat nej till att hoppa in i den för några dagar.
 
Hur ser din drömlägenhet ut?
En osalig blandning full av nördigheter, gaming och stilrena möbler. Helst inslag av antika ting.
Samlar du på något, i så fall vad? 
Jag samlar just nu på små skepp.
 
Du vinner tio miljoner kronor, hur fördelar du pengarna?
Köper en bostad, spel, kläder och skämmer bort min pojkvän samt katt lite extra.
 
Vilket är ditt absoluta favoritplagg?
Måste nog vara en grå hoodie som jag fick av min pojkvän i alla hjärtans dag present.
 
Vilka låtar önskar du att du hade skrivit? 
Invisable med Skylar Grey, det är från denna låt som mitt bloggnamn kommer från. Låten betyder hemskt mycket för min del, den har givit mig så många underbara saker i livet och när livet känns tungt lyssnar jag på repeat.
 
Du får en timma på dig att gå lös i ett stort shoppingcenter och allt är gratis, vad letar du efter? 
Springer in i alla affärer, tar så mycket snygga kläder som möjligt, tar en ny dator, ny kamera, ny tv och massa geeky stuff. Och såklart massa spel.
Om du vore en sång, vilken sång hade du varit?
Here's to never growing up av Avril Lavigne.
 
Vad är dina topp tre på det godaste man kan äta?
Choklad, jordgubbar och is. Is är svingrott att äta. Svär på Pär.
 
Om du fick återuppleva en dag i ditt liv, vilken skulle det vara?
Nyår mellan 2013 och 2014, för då kysste jag min älskade Lukas för första gången.
 

Månadens stilikon.

Stil & Utseénde  /  4  Kommentarer
Eftersom jag har ett antal personer runt om i världen som jag hämtar inspiration från i min stil så tänkte jag börja med ett nytt inslag här i bloggen, månadens stilikon. Detta kommer gå ut på att jag väljer ut nio heta outfits som någon av mina stilikoner burit, sen lägger jag helt enkelt upp det här på bloggen för att låta er alla inspireras av dessa underbara människor.
 
Jag börjar inslaget med stilsäkra Hayley Williams som främst är känd för sin karriär inom musiken som sångerska i bandet Paramore. Men man kan helt enkelt inte missa denna sångfågels underbara outfits och frisyrer. Hon blandar rockigt, pastelligt och edgy med heta garters och nitar. Min absoluta favoritoutfit som Hayley burit är helt klart den ni ser på allra första bilden ovan, den som ger mig en sådan kjol kommer jag älska tills mina tår trillar av och förvandlas till godis.
 
Vad tycker ni om Hayley Williams stil? Vilken outfit är er favorit?

My new hairstyle.

Stil & Utseénde  /  6  Kommentarer
Imorgon ska jag klippa mig, för allra första gången hos en faktisk frisör (god bless mammas och mina egna klippskillz) men jag är fortfarande osäker på vilken frisyr jag ska skaffa. Jag vet två saker; det ska bli kort och jag ska ha kvar min sidecut. Så här ovan finns fyra alternativ som jag funnit, men nu är det er tur att ge respons.
 
Vilken frisyr ovan tycker ni att jag ska ha? Och i vilken färg?

How to HearthStone.

Geek & Gaming  /  1  Kommentarer
Då jag spelar ett antal spel och pluggar speldesign på LBS i Lund så tänkte jag ge lite tips i olika spel. Har redan gett er lite LoL tips för ett tag sedan, scrolla igenom min gaming kategori för att finna LoL-tutorialen. Men nu hade jag tänkt gå igenom lite HearthStone som är Blizzards cardgame som är helt gratis att spela för dig som vill testa.
Innan man går in i ett spel måste man välja en hjälte att spela. Här ovan ser ni de olika hjältarna, man kan även skapa egna decks med valfri hjälte vilket jag gjort så det är mina egna decks jag spelar med. Men vill man inte skapa sitt eget deck, eller precis har börjat spela, så finns det färdiga som man kan levla upp för att få tillgång till fler kort till de olika hjältarna.
Som ni ser ovan har varje spelare vars ett deck där det slumpmässigt dras kort till spelarens hand. Man kan dock endast lägga ett kort om man har tillräckligt med mana, vilket man får mer och mer av inför varje runda. Varje hjälte har en heropower, i Valeeras fall är det ett vapen som man kan använda för att skada sin motståndare. Men spelar man priest så är heropowern att man kan ge sig själv, en minion eller till och med motståndaren hp. Varje hjälte har någon form av heropower som sagt, det bästa är att testa alla de olika hjältarna och se vilket som passar ens spelstil bäst.
 
Spelar ni Hearthstone? Berätta gärna vad ni vill lära er, inte bara inom Hearthstone, utan inom alla spel ni gillar. Bara bomba med kommentarer!

Demons in my head.

Tankar  /  6  Kommentarer
Men tänk om det som förstör mig är just mig själv. Tänk om allt ont i mitt liv egentligen inte är någon annans fel, utan mitt. Jag har alltid skapat problem, jag kommer alltid göra det, jag är problemet. Varför gör jag alltid fel? Varför kan jag inte bara hålla käften och hoppas på att livet blir bättre? Ska jag vara ärlig så mår jag dåligt igen, vill bara lägga mig ner och gråta tills alla tårar är slut. Jag antar att jag måste kämpa, trots att jag har ont i hela kroppen. Men det är inte någon annans fel att jag har ont och att jag bär på sorg. Det är mitt eget fel, det vet jag nu.
 
Behövde bara skriva av mig lite, vet att jag inte borde snacka med någon om demonerna i mitt huvud, men att bara skriva av mig gör att det lättar. Det slutar göra ont för en stund.

Puppies.

Allmänt  /  3  Kommentarer
När jag mår dåligt brukar jag söka efter saker på google. Idag sökte jag efter söta hundvalpar. Det gjorde mig glad. Nu vill jag ha en hundvalp. Så nu mår jag dåligt igen. För jag har ingen hundvalp.

Get the look.

Stil & Utseénde  /  2  Kommentarer
En person jag inspirerats hemskt mycket av på senare tid är Keela som då är en bloggerska som just nu bor i LA där hon pluggar. Jag inspireras sjukt mycket av denna bruds stil, så jag lånade en bild på henne för att sätta ihop en alternativ outfit. Med alternativ menar jag att den inte är exakt likadan som originalet, men jag har försökt komma så nära den riktiga outfiten som möjligt. Har även försökt leta upp så billiga alternativ som möjligt.
 
Hade ni kunnat bära detta? Vem är er främsta stilikon at the moment?
LÄNKAR; byxor // mössa // skjorta // topp // jacka // skor
Inlägget innehåller affiliatelänkar som stödjer bloggen ekonomiskt vid inköp via länken.

Fun fact.

Nöje  /  2  Kommentarer
Vet ni vad de fyra storstjärnorna ovan har gemensamt? Ingen av dom gick ut High School. Men trots att de hoppade av skolan så vet alla vilka dom är. Katy Perry, Avril Lavigne samt Britney Spears är, som känt, stora inom musikvärlden och Cameron Diaz är en storstjärna inom filmbranschen. En annan rolig sak är att Cameron Diaz faktiskt köpte droger av självaste Snoop Dog/Snoop Lion under tiden hon faktiskt gick på High School.
 
Hur många av er visste detta?

The pug Gimli.

Nöje  /  2  Kommentarer
Igårkväll när jag hade tråkigt så började jag tänka på min framtida mops som kommer hela Gimli. Så jag ritade en bild som föreställer honom. Är han inte söt? Han tycker om att äta, sova och tugga sönder mattes skor. Han sover helst på mattes tangentbord så hon inte kan jobba. Men det matte inte vet är att han planerar att ta över internet, och därmed världen. Någon som vill klappa Gimli innan han tar över era liv?

Lär känna mig.

Allmänt  /  3  Kommentarer

Har du under den senaste månaden...
... Gråtit? - Tyvärr måste jag svara ja på denna fråga.
... Skrattat? - Jupp, skrattar näst intill alltid när jag umgås med Lukas och Råbe.
... Sovit i tält? - Nej, har aldrig gjort det.
... Sovit under bar himmel? - Räknas det att jag råkade däcka på min studsematta?
... Varit på Gröna Lund? - Nope, har aldrig varit där.
... Varit på Liseberg? - Samma svar som ovan.
... Varit på Kneipbyn? - Vet inte ens vad det är? Så nej.
... Varit i en annan stad? - Jupp, Trelleborg, Lund och Malmö har jag väl varit mest i antar jag.
... Bott hemma? - Aa, fast är mest hos Lukas om jag ska vara ärlig.

Dina vänner under den senaste månaden...
Har en nära vän dött? - Nej.
Har en vän sökt tröst hos dig? - Jao.
Har du sökt tröst hos en vän? - Jupp.
Har du sovit över hos en vän? - Nä, tror faktiskt inte det? Enda jag sovit hos är min pojkvän.
Har du varit kär i en vän? - Lukas är min vän och min pojkvän, så ja antar jag?
Har du fått mer en fem nya vänner under året? - Vet inte riktigt vad man anser som vän, har nog bara två eller tre "riktiga" vänner.

När har du som mest.. 
Gråtit under den senaste månaden? - När jag provade ett par byxor morsan köpt till mig som jag inte fick på.
Skrattat under den senaste månaden? - Var nog när Råbe redigerade massa bilder på mig.

Har du under den senaste månaden...
... varit kär? - Ja, har varit det sedan årsskiftet.
... kysst någon? - Jupp.
... pussat någon? - Ja.

... kramat någon? - Ja.
... skrattat? - Ja 
... tagit droger - Har rökt cigaretter om det räknas som svar?

När... 
Grät du senast? - Idag, för jag har mensvärk.
Skrattade du senast? - Precis, YouTube är roligt.
Hade du sex senast?- Oj... helgen?
Duschade du senast? - I förrgår.
Lyssnade du på musik senast? - Just nu, syrran har lämnat Sims 3 på så lyssnar på den musiken.
Hade du kul senast? - Vet faktiskt inte riktigt?

Vem.. 
Kramade du senast? - Min farmor.
Pussade du senast? - Lukas.
Pratade du i telefon med senast? - Råbe.
Fick du sms av senast? - Lukas.
Hade du tråkigt med senast? - Min mobil.
Kommer du ifrån? - Min mamma. Eller pappa. Eller båda?

Detta är jag...
Heter? - Carolina Sandra Mårtensson.
Hur gammal är du? - 17,5. GLÖM ALDRIG DET DÄR HALVÅRET!
När fyller du år? - 19 mars.
Tycker du om någon just nu? - Aa, annars hade jag väl inte varit tillsammans med Lukas?
Jag samlar på? - Små skepp.
Gröna eller röda äpplen? - Gröna. 
Vem ringer/smsar du när du är arg/ledsen? - Lukas eller Råbe. 
Vilken tid gick du upp idag? - Typ elva.
Har du sovit i din egna säng inatt? - Jupp.
Har du sovit ensam inatt? - Nä, har haft mina 56 gosedjur vid min sida.
Har du strumpor på dig nu? - Nej.
Hur svarar du i telefon? - "Haj, de e Carro" (skånska är nice)
Vad ska du göra ikväll? - Sova, eller jobba med mina 3D uppgifter.
Vad ska du göra imorgon? - Gå i skolan och sedan dra hem till Lukas.
Vad vill du bli när du blir stor? - Jag vill bli en gigantisk potatis som tar över världen!
Var vill du bo när du blir stor? - Mitt i Lund, så mysig stad.
Är det okej att gråta? - Ja, varför skulle det inte vara okej?
Vilken årstid tycker du bäst om? - Våren.
Skulle du göra om du vann en miljon? - Köpa mig en gigantisk potatis.
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? - Ja, eftersom allt har märken-ish. H&M är också ett märke...
Vill du gifta dig? - Jupp.
Vill du ha barn? - Men det gör ju ont...
Solar du ofta? - Nope.
Är du bra på att laga mat? - Hahaha nä. Allvarligt. Nä.
Gillar du att dansa? - Nää..
Hur vig är du? - Tillräckligt vig för att sträcka mig efter XBOX kontollen som ligger en meter framför mig.
Vilken är din favoritglass? - Allt med choklad!
Tror du på ett liv efter döden? - Ja, faktiskt.
Är du morgon eller kvällsmänniska? - Kvällsmänniska. 
Vilken ögonfärg har du? - Grön/blåa. De skiftar i färg beroende på ljuset.
Vilken hårfärg har du haft ? - Sjukt många, kolla igenom stil-kategorin och Dagens Look-kategorin.
Är du beroende av något? - Cigg och kolsyra. Och att inte vara ensam.
Brukar du bädda sängen? - Nope.
Har du kysst någon under den senaste månaden? - Aa, har vi inte redan gått igenom detta?
Vad var det senaste du sa? - Jag hostade om det räknas? Annars så sa jag "livet som lantis".
Saknar du någon nu? - Ja, saknar Lukas, Råbe och Clementine.

 

OBS; Denna lista fylldes i igårkväll. För jag har antagligen sagt "jag är vaken" till min morsa vid detta laget. Har antagligen sagt det typ sju gånger.


Sex filmer jag vill se.

Nöje  /  1  Kommentarer
Jag har, som jag skrev i mitt förra inlägg, varit ledig under dagen så har inte ens bytt om från pyjamas än och klockan är strax över sex. Har till störst del legat i sängen, kollat videos och bara haft allmänt tråkigt. Fann dock sex filmer jag känner ett starkt sug efter att se, ni ser filmerna ovan. Det sjukaste med detta är antagligen att både Another Me och Anna är skräckfilmer vilket jag aldrig tyckt om. Men de verkade intressanta, så hoppas kunna se dom tillsammans med min pojkvän inom en snar framtid.
 
Vill ni se någon av filmerna ovan?

Quiz - Which Batman Villain Are You.

Nöje  /  3  Kommentarer
Har du någon gång undrat vilken superondska du är? Jag skapade ett sjukt dåligt quiz under min lediga dag hemma när jag egentligen borde ha jobbat med NO:uppgifterna jag fått i skolan. Välj ett alternativ tills frågorna är slut och få reda på vem du är av de onda karaktärerna ur Batman spelen.
 
Jag kan inte smida onda planer utan att ta med mig...
A - Ett smile // B - Min hatt // C - Min krona // D - Mina växter // E - En korthög // F - En cigarr

Mitt främsta vapen mot "the good guys" är...
A - Slägga // B - Käpp // C - Pistol // D - Giftigt läppstift // E - Ace Of Spades gun // F - Svärdsparaply
 
Min favoritkombo bland färger är...
Tror ingen förklaring krävs på denna...
 
Mitt ondskefulla tillhåll ser ut såhär...
 A - Psykogirlfriend? // B - Gåtor? // C - Två sidor? // D - Växter? // E - Crazy? // F - Museum?

Räkna ihop hur många du hade av varje bokstav...
Flest A; Du är en Harley Quinn som aldrig lämnar huset utan ett leende på läpparna, en rejäl hammare och sin älskade Joker vid sin sida. Du må vara galen, som fan, men trots detta samt ditt söta ansikte är du mycket fruktad bland dina fiender.
 
Flest B; Du är en gåtfull Riddler som alltid har en gåta att trolla fram ur sin högerarm. Men trots att någon knappast förstår sig på dig så kan du trösta dig med att du klär super i grönt och frågetecken. Oh, här är en gåta som passar bra just nu; vad är vackert, lurigt och passar bra i grön spandex? DU!
 
Flest C; Varför nöja sig med ett ansikte när man kan vara Two Face i egen hög person? Du behöver aldrig välja bara en outfit, för två är din grej. Du må inte ha allt för mycket lycka när det gäller att fånga Batman och Catwomen, men sålänge du har ditt tvåsidiga mynt så är du trygg.
 
Flest D; Som en vacker Poison Ivy får du många män och kvinnor på fall, men det är inte detta som glädjer dig. Din äkta kärlek finns i naturen och om någon skadar dina växter så kan dom glömma sina liv. Ditt kraftigaste vapen, förutom att du kan fånga dina fiender bland rötterna hos dina växter, är din charm.
 
Flest E; Fick din vän flest A och blev Harley Quinn? Då har du en soulmate för livet då du är självaste Jokern. Känns det inte bra att vara cirkusens konung? Eller dottning för den delen. Och dina kläder, smink och frisyr  - bry dig inte. Ju galnare dessto bättre, du är du och ingen kan ändra på detta.
 
Flest F; Du kanske inte kan flyga som en Penguin, fast vilken människa kan det egentligen? Men du kan skydda dig mot både regn och alla dina fiender när du vandrar ut i natten med ditt paraply under armen. Du är inte heller ensam, för hur kan du bli det när du stängt in alla dina fiender i glasburar på ett museum? Du kan se fienden in i vitögat varje dag, utan någon risk för att bli mördad.
 
Vem blev du? Själv blev jag både Harley Quinn och Poison Ivy, Poison Quinn?

Ny header.

Blogg  /  5  Kommentarer
Då jag fått två nya designbeställningar, varav den ena är till en blogg och den andra är till skolans lansida, så tänkte jag själv förnya mig en aning. Bestämde mig för att ändra headern, ny font, satte in mitt eget namn samt la in en bild på mig själv bakom mig själv (Carroseption) vilket jag tyckte blev supersnyggt. Fixade även en aningen bredare ram runt headern. Kommer antagligen ändra mer i designen, bland annat byta ut Zombie-skylten samt Lara Croft, men det gör jag när jag känner för det. Antagligen inom en snar framtid.
 
Vad tycker ni om den nya headern? Hizzen eller Dizzen? Vad tycker ni om val av typsnitt?

Instagram @quiethell.

Bilder & Bildbehandling  /  0  Kommentarer

Shop til you drop.

New In  /  3  Kommentarer
Gårdagen var en hektisk dag full av skolarbeten, politik samt busstrul. Dagen avslutades dock ganska bra då jag hängde med min morsa och syrra till Burlöv Center där vi handlade. Fick med mig en ûbersnygg kofta med läderdetaljer, en bralett samt ett par skor från H&M (skorna kostade bara 50kr!!). På Ginatricot fann jag en underbar mössa och Kappahl levererade en snygg selfie-tröja med spetsdetaljer.
 
Shoppingturen avslutades på Glitter där jag fann ett sett med totalt sex par örhängen, ett par kompishalsband (till mig och min bästis såklart) och ett halsband med en liten nyckel på, köp 3 för 2-erbjudande på alla smycken i butiken. Smyckena kommer jag fotografera så fort jag får tiden så ni får se dom. Med mig hem hängde också, för ovanlighetens skull, en kjol från Cassels i blommigt mönster. Även denna får ni se i kommande inlägg.
Vad gillade ni mest? Hur ofta shoppar ni? Shoppar ni helst över nätet eller i fysiska butiker?

Hetast i stan.

Tips & Wanties  /  4  Kommentarer
Som de flesta av er vet så är jag ett stort fan av skjortor och leggings. Fann en underbar skjorta i denim och chiffong hos ellos där jag också fann ett par snygga leggings med läderdetaljer. Jag skulle matcha denna outfit med heta kicks och ett knallrött läppstift för att få lite extra "poppig" färg.
 
Vad tycker ni om outfiten jag satt ihop?
LÄNKAR; skjorta // läppstift // sneakers // leggings
Inlägget innehåller affiliatelänkar som stödjer bloggen ekonomiskt vid inköp via länken.

Tjo kings.

Allmänt  /  0  Kommentarer

Är fortfarande krasslig, hostar som satan men är ändå glad. Igår mötte jag upp Lukas i Lund, köpte kameran jag skrev om igårmorse samt drog till Emporia i Malmö för en shoppingtur. Blev en ny tröja, två par byxor samt lite underkläder. Hade tänkt klicka hem ett hett halsband från en viss bloggerska som ni kommer få se senare.

Idag ska vi fira Lukas födelsedag tillsammans med ett gäng vänner. Kommer bli kanonkul, ska dock inte dricka något då jag fortfarande känner mig sjuk.

Vad gör ni idag?

Het frisyr.

Stil & Utseénde  /  7  Kommentarer
Har blivit sjukt trött på min frisyr på senaste tiden, speciellt med tanke på att jag inte färgat håret på hundra år. Så jag hade tänkt klippa mig lite kortare samt färga det i någon neutralare hårfärg (antagligen blir det någon crazt men skit samma). Så, nu är det upp till er; ska jag klippa mig som tjejen på bilden ovan?

No eyebrows, don't care.

Blogg  /  5  Kommentarer
Igårkväll när jag klickade runt på olika bloggar för att samla på mig blogginspo så fastnade jag på en bild på en av bloggerskorna jag följer, Kissie. Jag stirrade ett tag och insåg att hon ser hemskt underbart dunderrolig ut utan ögonbryn. Så letade upp en bild på henne, drog in den i photoshop och gjorde universums sämsta eyebrow-borttagning. Efter att ha sett hur vacker Kissie blev så kände jag att detta ingrepp krävdes på fler av bloggerskorna jag följer dagligen.
 
Så mina offer ser ni ovan, Kissie, Keela, Kenza, Vira, Julia och Johanna. Johanna ser hemskt ond ut utan ögonbryn måste jag säga, Julia ser hög ut och Vira ser 500 år äldre ut. Kissie, Keela och Kenza (de tre K:en) ser bara roliga ut. Det alla har gemensamt är att de ser ut som ailens. Blev som sagt sämsta photoshoppen, men roligt blev det iallafall.
 
Vem ser roligast ut utan ögonbryn? Min personliga favorit måste vara Johanna, den onda.

Snart ny kamera.

Allmänt  /  8  Kommentarer
För det första så måste jag bara fråga var ni tagit vägen?! Inga kommentarer på flera dagar, brukar vara hur många som helst när jag klickar in. Kanske är blogg.se's kommentarsfunktion som har problem? Ni får gärna kommentera och se ifall det fungerar för er del, saknar er massor.
 
För det andra så undrar ni säkert varför jag la upp en (fyra) bild på en kamera? Det är faktiskt på det viset att jag ska möta upp en tjej vid namn Hanna idag för att köpa hennes systemkamera. Fick den för ett hemskt bra pris, så taggar satan. Har haft min Canon EOS 1100D hur länge som helst nu, så när Hanna hörde av sig till mig och frågade om jag var intresserad av hennes Canon EOS 350D så tackade jag såklart ja. Ska såklart behålla min 1100D, 350D blir mer en "ta med" kamera.
 
Vad använder ni för kamera när ni fotograferar?

Fuck Ask and Secret.

Tankar  /  7  Kommentarer
Bloggningen har varit usel de senaste dagarna, främst för att jag varit förkyld, har haft halsont och en jädrans feber, Men också för att jag blivit uthängd på en ny app vid namn Secret. Secret är en app där man är helt anonym där folk skriver hemligheter om varandra, lite som gossipgirl. Det enda man kan se är ifall man är vän med personen som skrivit hemligheten över facebook, eller om det är en väns vän.
 
Här om dagen skrev någon av mina facebookvänner att jag "tror att jag känner alla" men att alla egentligen snackar skit bakom min rygg. Jag blev fett ledsen, men det som gjorde saken mycket värre var det faktum att folk i kommentarsfältet skrev att jag skrev skit om mig själv. Att det helt enkelt var jag själv som skrev inlägget. Jag må gilla uppmärksamhet, men jag skulle aldrig skriva något sånt skit om mig själv på en sketen app...
 
En vän i min klass skrev ett privat meddelande till mig via facebook, han berättade att det måste vara någon i min klass då de enda han har på facebook som känner mig går i vår klass och personen som skrev hemlisen var hans vän också.
 
En sak jag hatar är just mobbning, speciellt när det händer anonymt över internet. Jag blev sjukt uthängd och mobbad över Ask.fm där man kan skriva anonyma frågor till varandra. Det slutade med att jag tog bort mitt konto, vilket jag också gjorde inatt med mitt Secret konto. Tycker att alla ska joina mig i detta, att vara extremt mot Ask samt Secret, då det är appar/sidor som gjorda för internetmobbning. Fuck anonyma fuckers!

Spotifylista.

Nöje  /  1  Kommentarer
Många verkar tro att jag alltid lyssnar på musik, speciellt massa screamo och typisk "emoc" musik. Men nej, så är inte fallet. Enda gången jag lyssnar på musik är när jag sitter på bussen till och från skolan, annars lyssnar jag hemskt sällan på just musik.
 
När jag väl lyssnar på musik så är det knappt något som förväntas (se texten ovan), utan jag lyssnar på det mesta. Några artister som finns i min lista är Fall Out Boy, Paramore, Icon For Hire, Miley Cyrus, Katy Perry, Black Veil Brides, Avicii, Demi Lovato, Tejbz och Coldplay. Finns massor av olika artister (många fler än jag listat här) och genrer, så jag är sjukt blandad när det kommer till musik.
 
Har fått förfrågan om spotifyspellistor, så tänkte dela med mig av min favoritlista, lyssna (ni behöver inte ha Spotify för detta) och finn er nya favoriter. Vad tycker ni om för musik? Lyssnar ni på något jag lyssnar på?

Sick as fudge.

Allmänt  /  0  Kommentarer
Idag ligger jag hemma i sängen och tycker synd om mig själv, sjuk som få och det värsta är nog att det känns som att jag hostar upp mina inre organ. Så jag ligger som sagt hemma i sängen, tycker synd om mig själv, kollar Smoshvideos samt redigerar lite äldre bilder jag tog i sommar. Här ovan ser ni en jag tog på en blomma i min pojkväns trädgård som jag verkligen älskar. Färgen gjorde sig så bra på bild, vilken redigering gillar ni mest?

Stick inte från mig.

Tips & Wanties  /  0  Kommentarer
Ett av universums mysigaste plagg måste vara stickade toppar. Jag bär helst tjockare toppar om de kan andas och gärna om de har en grövre stickning som nummer tre ovan tillexempel.Snygga tryck, heta läderdetaljer och snygga dragkedjor gör topparna aningen (jävligt mycket) häftigare. Matcha snyggt och enkelt till ett par svarta läderbrallor, snyggt till vardag som fest. Mina favoritbrallor att matcha med finner ni nedan.
LÄNKAR TOPPAR; ett // två // tre // fyra // fem // sex
LÄNKAR NEDERDELAR; ett // två // tre
Inlägget innehåller affiliatelänkar som stödjer bloggen ekonomiskt vid inköp via länken.

Bomberjacka.

Tips & Wanties  /  1  Kommentarer
Under hela sommaren har jag burit min mörkblåa bomberjacka från Uniqe, som varit hemskt varm att bära trots vår typiskt svenska sommar. Vädret vill dock inte sammarbeta med mig under hösten heller, så jag får antagligen lägga undan min bombis till våren. Har dock fått många frågor angående var jag köpt min jacka, kunde dock inte finna en i samma färg, så letade upp sex snygga bombisar just for you guys.
 
LÄNKAR; ett - två - tre - fyra - fem - sex
Inlägget innehåller affiliatelänkar som stödjer bloggen ekonomiskt vid inköp via länken.

Triangl.

Tips & Wanties  /  0  Kommentarer
Keela skrev på sin blogg att hon beställt en ny bikini då hon bor i heta LA at the moment. Klickade in hos Triangl, som jag för övrigt skrivit om tidigare, och fann mig tre favoriter ur deras senaste kollektion. Älskar wet-looken på den första, färgen på den andra och stilrenheten på den sista. Favoriten är såklart den svarta, den är lätt to die for.
 
Vilken är er favorit? Vad har ni för färg på er bikini?

Sims 4 CAS demo.

Geek & Gaming  /  2  Kommentarer
Som många av er kanske vet så har jag skrivit om Sims 4 tidigare, ni finner inlägget härFör ett tag sedan släppte skaparna av spelet, EA, en CAS demo. Jag var snabb med att ladda ner det, samt att testa det för att ge er en bra review som kommer nu.
 
När jag först kom in i CAS (create a sim) så kändes det aningen jobbigt. Det kändes antingen oklart vad man skulle göra med de olika sakerna, visst förstod man var man skulle välja röst och åldersgrupp, men namn och gångstil? Jag fann tillslut detta, vilket blir ett start minut för min del för det var så oklart. Ambitioner och egenskaper var inte heller speciellt självklart då det praktiskt taget bara är ett par rutor med frågetecken och man förstår vad man ska göra med detta först när man håller muspekaren över dom.
 
För att sedan ändra kroppsform samt ansiktform var man tvungen att klicka på sin sim, dock kändes det ganska dumt att ändringen av kroppsformen finns under samma kategori där man väljer kläder. Sen var det jobbigt att ändra kroppsformen med mousepadden, då jag inte har någon datormus med till min pojkvän. Hade antagligen varit lättare om jag hade haft tillgång till en fungerande datormus.
 
Angående kläderna måste jag ge EA en stor fet kyss, underbart detaljerade och de har mycket snyggare kläder i detta spel än i föregångarna. Min favorittröja i spelet är tröjan ni ser ovan, Nice texturering, samma gäller skorna i spelet varav det finns massor snygga varianter. Frisyrerna gillas också, finns många olika varianter varav ett antal längre hårtyper. Det enda minuset jag har, förutom det ni läste ovan, är att nederdelarna inte är lika snyggt texturerade som ovandelarna samt skorna. De ser så platta ut.
 
Vad tycker ni om simmen jag skapat? Hur låter CAS demon enligt er?

Seriöst eller oseriöst.

Kärlek & Relationer  /  5  Kommentarer
Jag har inte allt för många kvinnliga vänner, men när jag väl snackar med personer av det kvinnliga könet så hamnar allt för ofta samtalsämnet på kärlek och relationer. En förekommande fråga tjejer emellan (vet inte med killar då jag nästan aldrig snackar relationer med mina killpolare) är "hur många seriösa förhållande har du haft?". 
 
Vänta nu lite... När du ställer denna fråga och får svar som "två, och tre oseriösa" så undrar jag hur både du och personen som svarar tänker. Inleder man ett förhållande med en person så är det väl för fan seriöst, har påpekat detta och då får jag ofta svaret att det inte är seriöst om det håller i mindre än tre månader. Så du menar att du lekte med personen under hela förhållandet? Jag har varit tillsammans med killar i enbart en månad, men jag kallar inte det oseriöst. Det var seriöst, bara att vi insåg att det bästa vore att vi skildes åt då vi hade olika åsikter om saker och ting. Även om ett förhållande visar sig vara fel och går åt fanders efter bara en till tre månader så är det ju ändå ett förhållande.
 
Nu undrar jag hur ni tänker angående detta. Tell me in the comments!