DIY lyckad halloweenfest.

Nu när höstlovet trillat in finns där säkerligen många som vill hitta på något roligt. Så varför inte fixa en halloweenfest? Här kommer mina bästa tips för en lyckad halloweenfest.
Baka söta halloweencupcakes. Det är superenkelt, bara blanda ihop ett cupcakerecept och dekorera på valfritt sätt. Såklart krävs det inte någon speciell halloweenpyntning, cupcakesen kommer helt klart att uppskattas oavsett! Här finner du ett bra recept.
 När kvällen lider mot sitt slut kommer det uppskattas att gästerna får med sig en liten påse med godis med hem. Fyll med godis, små dekorationer och kanske ett kort? Här finns en tutorial på hur man skapar dessa små påsar.
Nu när hösten fallit in så faller löven från våra träd. Så istället för att kasta alla löv, varför inte pyssla med dom? Det blir en perfekt dekor att ha framme under festen. Här finner ni ett awesome sätt att skapa snygga rosor av höstlöven.
Köp läsk (och lite vodka om du nått åldern) och häll upp i glas, stoppa i sugrör och gör egna dekorationer i form av fladdermöss. Här finns en het tutorial på hur ni skapar fladdermössen med en gratis mall.
Samla ihop gänget, mys ner er med massa filtar och stacka upp godiset. Att annordna en skräckfilmskväll kommer uppskattas, fixa fram några av filmerna ovan och känn de kalla kårarna längst ryggraden. Eller varför inte ha ett speciellt rum avsett för just filmtittande? Sätt igång en lista av skräckfilmer som rullar på tv:n genom hela kvällen så gästerna själva får välja när de vill skrämmas lite extra.

Julia Müller-Sandvik

Huuu, jag får ångest (i ordets rätta mening alltså!!) av skräckfilm >.<

2014-10-28 / 11:33:31
URL: http://lorissalovebomb.blogg.se/
Roki

Hej hur mår du? Grymt fin blogg måste jag säga!

2014-10-30 / 21:18:37
URL: http://tumblish.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback