6 stilsäkra bloggerskor.

Vi ser i nästintill alla modetidningar hur stilsäkra kändisarna är, men sällan ser vi bloggare och främst alternativa bloggare i dessa magasin. Jag har nu samlat ihop sex stilsäkra brudar ut bloggsvären, kolla in och inspireras av deras olika stilar, kanske du finner dig en ny favorit? Klicka på bilderna för att komma till bloggerskan.
Ida Josefin Eriksson är en 24 årig brud från Stockholm. Hennes blogg är en mix mellan just en blogg och ett magasin. Hon driver just nu eget företag som webb- och grafisk designer, frilansande fotograf och bloggare. Hon driver även sin helt egna nättidning som bär samma namn som hennes blogg. Hennes stil är stilren, men samtidigt annorlunda. Hon mixar skogshuggarskjortan med ett par boots och klänningen med neongula naglar.
Julia Nilsson är en 21 årig docka bosatt i Stockholm. I hennes blogg finner man allt ytligt man kan önska sig. En stor del av hennes liv går åt shopping, creepystuff och att leva livet som en vandrandre skapelse. Hon är dessutom modell för Shocks senaste märke som ni kan läsa mer om härPlagg på plagg är Julias grej, en klänning över en skjorta tillsammans med en färgglad peruk är Julias melodi.
Elvira Ryd är den 20 åriga tjejen från Jönköping som hatar bantning och skönhetsideal. I hennes blogg följer man hennes liv, modellkarriär, katten Sälen och man får se hur hennes garderob växer för var dag som går. Svart och vitt och helst från märken som Drop Dead är vad som tömmer Viras plånbok.
Tjejen med den sofistikerade stilen bär namnet Alexandra Nilsson och kommer från Stockholm där hon bor i en lägenhet tillsammans med hunden Chloé. Alexandras blogg är allt och lite till, man får följa med henne på event, shoppingrundor och fester. Opererade bröst är inte allt Kissie har och äger, hon kör hårt på den sofistikerade och eleganta stilen samtidigt som hon gärna visar upp hur hon klär sig på gymmet.
Michaela Nilsson är en 24 årig stockholmare som helst bär snapback och oversizekläder. I Keelas blogg ser vi hur hon tar sig igenom livet som ung egenföretagare, bloggare, youtuber och hennes kommande flytt till Los Angeles. Denna tjej älskar boyfriendjeans, oversizetröjor, magtröjor och, som jag redan nämnt, snapbacks. Även hon visar gärna upp hur hon klär sig när hon gymmar.
Sist, men absolut inte minst, har vi 21 åriga Louise Nosebleed som för tillfället bor i Japan där hon pluggar. I Louise blogg får vi följa hennes liv i Japan, hur det är att ha en jättespindel utanför huset samt hur det är att ha sin familj och pojkvän på andra sidan jorden. Louise stil består främst av holografiska ting och japanska kläder.
 
Vem är din favorit av bloggerskorna ovan? Vems stil faller just dig i smaken?

Daniella 🌙

Kissie är ju skitful, haha. Är du sponsrad för att ha med henne?

Svar: Tycker jag inte, nej det är jag absolut inte! Tycker faktiskt att detta var en rätt onödig kommentar då alla ser ut på sitt sätt. Jag gillar kissie och tycker faktiskt att hon är väldigt söt :)
Carro - Skånes största alternativa gamingblogg

2014-07-07 / 15:23:42
URL: http://vapenbroder.blogg.se/
Cyber- life with autism and art

Vira är nog en liten del utav, men Miss nosebleed gillar jag otroligt mycket, sen får jag inspiration från 3 icekbloggare som har tumblr.

Hallonfrisk, Emily Pollution & Psychara, det är nog dom som jag inspireras mest utav. :)

2014-07-07 / 16:51:48
URL: http://xcyberx.blogg.se/
Isabelle

Gillar Keelas och Viras stil bäst!

2014-07-07 / 17:13:41
URL: http://nattstad.se/isabelless
Julia Müller-Sandvik

Följer alla! Keela är min favorit stilmässigt :) Men Adaras är min favoritblogg.

2014-07-07 / 18:17:20
URL: http://lorissalovebomb.blogg.se/
Björk Majesty

Följer alla dom förutom Kissie. Tycker nog bäst om Keela och Louise ^^

2014-07-08 / 01:56:41
URL: http://bjorkmajesty.blogg.se
Twiggy Lundberg

Viras är den enda blogg utav dessa jag följer och tycker hon är jättebra! Älskar hennes gästinlägg med Sälen :D

2014-07-08 / 18:31:44
URL: http://shadowoftheday.blogg.se/
Emma! ^^

Tycker bäst om Louise för jag älskar japan! ^^<3

2014-07-08 / 21:58:27
ADARAS

ÅÅåh vad fint inlägg, tack för detta :D Måste förresten också säga att dina inlägg alltid är så himla snyggt utformade! Älskar alla grafiska element (haha random grej, men ändå!)

2014-07-19 / 03:56:39
URL: http://adaras.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback